Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 310

Mun mies väittää, että HIV syntyy, jos veri koskee verta.
Sekalaisia, osa 310

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +383 (411 ääntä)
      Missä Aulikin lääkkeet?

      Lainaa

    2. Tulos: +523 (533 ääntä)
      Narri: Missä Aulikin lääkkeet?
      Loimaalla, mutta ei viitsinyt niitä noutaa, koska Tiina asuu siellä.

      Lainaa

    3. Tulos: +166 (180 ääntä)
      Vilma, sua on yritetty kusettaa.

      Lainaa

    4. assddhssss 9.11.2017 1:43
      Tulos: +414 (432 ääntä)
      HI-virus-bakteeri :)

      Lainaa

    5. Tulos: +388 (400 ääntä)
      Henkilön A veri + henkilön B veri = HIV. Nyt on kyllä niin 2 + 2 = 50

      Lainaa

    6. Tulos: +269 (271 ääntä)
      Juu, Vilma, nykytieteen ymmärryksen mukaan taudin leviäminen edellyttää, että levittäjällä on jo valmiiksi tauti levitettäväksi. Jos näin ei ole, saattaa olla että lääketiede on mennyt monta vuosisataa ihan harhaan ja miasmaoppi pitääkin paikkansa.

      Lainaa

    7. Tulos: +360 (370 ääntä)
      ...onkohan Vilman mies joutunut selittäjän penkille miksi testi näyttää positiivista. (Tuskin koska Vilma ei näytä sen enempää panikoituneen, mutta kävipä vaan ajatus mielessä.)

      Lainaa

    8. Penttipena 9.11.2017 3:26
      Tulos: +200 (238 ääntä)
      Olen aina luullut että Aulikki on naisen nimi. Tosin kyse on ilmeisesti muutenkin hieman sekavasta yksilöstä. Tiinan tarina taas vaikuttaa siltä että se antaisi Tiinasta niin huonon kuvan että se on viisainta jättää kertomatta.

      Lainaa

    9. Tulos: +66 (78 ääntä)
      No tätä odotinkin, että milloin joku Aulikin päivitys päätyy tänne :D

      Lainaa

    10. Tulos: +94 (98 ääntä)
      Itsellä oma puhelin temppuilee joskus tuohon samaan Aulikki-tyyliin, onneksi vain yksityisviesteissä. Melkoisen tympeä kun pyyhkiessäkin tilalle puskee epämääräistä toistoa ja parin sanan kirjoituski saattaa kestää.. Oikoluku olis ollu Aulikilta aika jees.

      Lainaa

    11. Tulos: -41 (113 ääntä)
      Aulikilla oli varmaan vain jokin vika laitteessaan. Heti pitää olla keljuilemassa toiselle. :( ei ole kovin kivaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +56 (76 ääntä)
      Aulikki vaikuttaa rakastettavalta persoonalta! Mitämitämitä

      Lainaa

    13. Tulos: +111 (127 ääntä)
      Aulikilla on salee Sonyn puhelin, välillä näppis puuhailee ihan omiaan. Jää jumittamaan kesken sanan vaikka jatkat kirjoittamista, sitten yhtäkkiä kerää ittensä ja täräyttää sen sanan useamman kerran yhteen pötköön.

      Lainaa

    14. Ianto Jones 9.11.2017 7:14
      Tulos: +32 (44 ääntä)
      Tuliko muille mieleen nuttura-moka (ja se joku matonmyyntimoka) tosta Aulikin jutusta?

      Lainaa

    15. Tulos: +157 (191 ääntä)
      Ei mennyt mun mielestä ihan oikein, että poikaystävä uskoo HIV:n syntyvän tyhjästä ja Vilma ei mutta Vilma on se, joka saa jutusta hölmön maineen.

      Lainaa

    16. Tulos: +52 (74 ääntä)
      Hoh hoijaa tuossa wilman jutussa kuvittelin alussa hänen miehensä vain trollaneen häntä, mutta lukiessa päivityksen loppupuolen tajusin, että Vilma on melkeinpä yhtä tietämätön HIV:stä kuin miehensäkin. (Btw repesin aika pahasti tälle: ”hiv syntyy jos veri koskee verta ja siitä bakteerit siirtyy toiseen ja muodostaa hivin”)

      Lainaa

    17. Tulos: +101 (105 ääntä)
      Narri: Missä Aulikin lääkkeet?
      No worries, Aulikilla ei ole lääkkeet hukassa. Aulikilla on autocorrect vaan vähän villiintynyt. :D

      Lainaa

    18. totuuden_torvi 9.11.2017 9:29
      Tulos: +9 (19 ääntä)
      Juuri näitä Tiinoja tarkoitin viikko sitten kommentoidessani tänne: http://www.feissarimokat.com/2017/11/kirpputorin-loytoja-osa-237/ Netti pois tommosilta.

      Lainaa

    19. Tulos: +112 (118 ääntä)
      Ei kyllä auta jatkossa käydä luovuttamassa verta koska onnettomuuteen joutunut veren vastaanottaja saa tuolla logiikalla automaattisesti HIVn vaikka kaikki verelle siinä välissä tehdyt testit ovat olleet negatiivisia :D

      Lainaa

    20. Tulos: +109 (109 ääntä)
      Voi että mä en ymmärrä miksi Tiinan kaltaiset julkaisee mitään kun ei sitten viitsitä kertoa mitään enempää. Luulin myös että tämä buumi meni jo kun tämä nyt menee samaan kastiin tämmösten "Oon sairaalassa... pelottaa." Ja sitten ei kerrota muuta kuin "en sano tähän, privana voi yrittää kysyä mutten ole varma vastaanko niihinkään" -.-

      Lainaa

    21. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Huoh: Aulikilla oli varmaan vain jokin vika laitteessaan. Heti pitää olla keljuilemassa toiselle. ei ole kovin kivaa.
      Kuka täällä on keljuillut? Aulikki on mun idoli <3

      Lainaa

    22. Tulos: +54 (54 ääntä)
      Petkele: Loimaalla, mutta ei viitsinyt niitä noutaa, koska Tiina asuu siellä.
      Älkää naurattako, mun Huawei tekee tuota samaa, kun yritän sillä vastata sähköposteihin. Helposti saa hullunleiman sillä.

      Lainaa

    23. Tulos: -2 (42 ääntä)
      KooKoo: Vilma, sua on yritetty kusettaa.
      Vakka kantensa valitsee, tyhmä toisen tyhmän. Hiv on viruksen aiheuttama sairaus, joka ei tartu aivastamalla.

      Lainaa

    24. Tulos: +55 (63 ääntä)
      V: Aulikilla on salee Sonyn puhelin, välillä näppis puuhailee ihan omiaan. Jää jumittamaan kesken sanan vaikka jatkat kirjoittamista, sitten yhtäkkiä kerää ittensä ja täräyttää sen sanan useamman kerran yhteen pötköön.
      Android-puhelimien yleinen ohjelmavika. Kopioi tekstiä ja liimaakKopioi tekstiä ja liimaKopioi tekstiä ja liimaKopioi tekstiä ja Kopioi liimaatekstiliimatekstiKopioliimalimaKopio

      Lainaa

    25. Faktaa elämästä 9.11.2017 10:41
      Tulos: +66 (78 ääntä)
      Janni: Ei mennyt mun mielestä ihan oikein, että poikaystävä uskoo HIV:n syntyvän tyhjästä ja Vilma ei mutta Vilma on se, joka saa jutusta hölmön maineen.
      Aika hölmö hänen täytyy noin hölmön miehen huolineena olla. Kaipa useimmat tavoittelevat jotain itseään parempaa. Ja mitä hiviin tulee, typeristä typerimmät suomalaismiehet hakevat tartuntoja rajojen takaa maksullisilta heteroseksikumppaneilta. Se on tyypillisin syy uusiin tartuntoihin, ja ongelmaryhmä ovat 30-70-vuotiaat heteromiehet, jotka eivät halua käyttää kondomia.

      Lainaa

    26. Oppivelvollisuusimmuniteetti 9.11.2017 10:47
      Tulos: +57 (67 ääntä)
      HIV on Humane Immunodeficiency Virus, ei "bakteeri". Jos olisikin bakteeri-infektio, jokin antibiootticocktail tepsisi siihen. Mikään infektio ei synny tyhjästä vaan johtuu mikrobitartunnasta, poislukien tulehdukselliset autoimmuunitaudit kuten systeeminen lupus ja reumasairaudet. Miten on selitettävissä, että satavuotisen pakollisen oppivelvollisuuden maassa yhä on Vilman ja miehensä kaltaisia, täysin tietämättömiä ihmisiä?

      Lainaa

    27. Tulos: -103 (111 ääntä)
      ZZTop: Ei kyllä auta jatkossa käydä luovuttamassa verta koska onnettomuuteen joutunut veren vastaanottaja saa tuolla logiikalla automaattisesti HIVn vaikka kaikki verelle siinä välissä tehdyt testit ovat olleet negatiivisia
      Tuota noin, ei ole 100% turvallista muutenkaan sitä verta luovuttaa. Ei tarvitse todistaa onko hiviä vai ei, ihan pimeetä kyllä. Yksi syy miksi en luovuta SPR:lle muutenkaan.

      Lainaa

    28. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Vilman miehellä on mennyt hivit ja hiivat sekaisin. Eikä kyllä sittenkään täsmää.

      Lainaa

    29. Tulos: +39 (39 ääntä)
      Mulla on tässä tabloidissa samantapainen vika, mikä on saattanut tuottaa samanlaista tekstiä Aulikilla. Jos kirjoitan sanan Facebookissa väärin ja pyyhin pois, niin uusi sana onkin tuontyylisesti monistunut. Jokainen poispyyhintä ja korjaus tuottaa vain entistä pidemmän ketjun, ellei aloita ihan alusta asti uudelleen.

      Lainaa

    30. Tulos: +51 (51 ääntä)
      Jotenkin aina ihmetyttää miten ihmiset pystyy keksimään kaikkia kaupunkitarinoita ja sitten kertomaan niitä kaikille ihan 100 % totuutena omasta mielestänsä, vaikka niissä ei edelleenkään ole mitään totuuspohjaa. Oon nähnyt tuota niin monta kertaa. Aina jossain työpaikalla tai kahvilassa joku kaveri, tai ihan satunnainen perus ukkeli jossain juna-asemalla rupee selittämään jostain viemärin kautta toimivasta huumemafiasta, tai muusta totaalisen älyttömästä jutusta.

      Lainaa

    31. Tulos: +61 (85 ääntä)
      Viemärimafian keksein ite, älkää nyt ruvetko levittämään. :D Mut ihan oikeita satuja mihin ihmiset uskoo, on "kaikki mamut on terroristeja". Näitä puhutaan yleensä niillä alueilla, missä ei juurikaan ole maahanmuuttajia. Nykyään tuntuu porukka ihannoivan myös natseja ja holokausti jne kielletään silmää räpäyttämättä. Vähän kun kaivetaan, ni "faktat" pohjautuu jonkun sekopään tekemään youtubevideoon. jne. Eniten tässä risoo se, että ihmiset ei edes halua selvittää mikä on oikeasti totta. Mieluummin pidetään omista lapsellisista uskomuksista kiinni jotka voi lopulta olla jopa vaarallisia, jos liian moni uskoo niihin.

      Lainaa

    32. Tulos: +117 (117 ääntä)
      ytytyt: Tuota noin, ei ole 100% turvallista muutenkaan sitä verta luovuttaa. Ei tarvitse todistaa onko hiviä vai ei, ihan pimeetä kyllä. Yksi syy miksi en luovuta SPR:lle muutenkaan.
      No ei kai sitä tarvitse luovuttamaan mennessä todistaa, kun veripalvelu testaa pahimmat virukset jokaisen luovutuksen yhteydessä. Olisihan se nyt ihan pönttöä, jos ensin pitäisi käydä labrassa verikokeessa, ennen kuin voisi mennä veripalveluun luovuttamaan verta. Sitä paitsi, jos sinun pitäisi itse todistaa HIV-tilasi, niin mistä siellä veripalveluissa voitaisiin tietää, ettet ole saanut tartuntaa sen jälkeen kun kävit labrassa testattavana? Kannattaa perehtyä asioihin, ennen kuin tulee internettiin huutelemaan. Veripalvelu.fi:stä löytyy paljon tietoa, esimerkiksi seuraava lainaus: "Jokaisesta luovutetusta veripussista tutkitaan HI-virus, hepatiittivirukset A, B ja C, syfilisbakteeri ja parvovirus."

      Lainaa

    33. Tulos: +82 (82 ääntä)
      ytytyt: Tuota noin, ei ole 100% turvallista muutenkaan sitä verta luovuttaa. Ei tarvitse todistaa onko hiviä vai ei, ihan pimeetä kyllä. Yksi syy miksi en luovuta SPR:lle muutenkaan.
      Hmmm-jaa, ihan ei sun logiikkasi avautunut edes parin tavaamiskerran jälkeen. Ymmärrän kyllä, että tietämättömyyteen ja vääriin uskomuksiin perustuva ajatusmaailmasi saa sinut pelkäämään, että jonain päivänä sinun olisi pakko ottaa vastaan SPR:n luovutusverta. Mutta mitä vaaroja verenLUOVUTUKSESSA sinusta piilee, noin niin kuin itsellesi?? Ja sitten vielä tiedoksi, että vaikkei luovuttajia testata perinpohjaisesti, niin veripussit testataan virusten varalta. Luepa vaikka itse... https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/veren-matka/tutkitaan Ihan pimeetä kyllä!

      Lainaa

    34. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Miksi Aulikki on sinisellä?

      Lainaa

    35. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Äiti: Vakka kantensa valitsee, tyhmä toisen tyhmän. Hiv on viruksen aiheuttama sairaus, joka ei tartu aivastamalla.
      No ei vieläkään oikein. HIV on itse virus, ei viruksen aiheuttama sairaus.

      Lainaa

    36. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Taitaa Vilman miehellä olla pientä selittämistä!

      Lainaa

    37. Tulos: +43 (53 ääntä)
      Janni: Ei mennyt mun mielestä ihan oikein, että poikaystävä uskoo HIV:n syntyvän tyhjästä ja Vilma ei mutta Vilma on se, joka saa jutusta hölmön maineen.
      Vaikka mies onkin se pariskunnan hölmömpi osapuoli, niin ei Vilmakaan mikään ajatusten Tonava ole jos tälläisestä asiasta pitää oikeasti kysyä kavereilta varmistusta.

      Lainaa

    38. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Vilma, sun miehes on idiootti.

      Lainaa

    39. Tulos: +9 (11 ääntä)
      OnononOnonOnOnOnonOn OnononOnOn...Tai entiedä häh hähmitämitä?

      Lainaa

    40. Tulos: -10 (34 ääntä)
      juu: Viemärimafian keksein ite, älkää nyt ruvetko levittämään. Mut ihan oikeita satuja mihin ihmiset uskoo, on “kaikki mamut on terroristeja”. Näitä puhutaan yleensä niillä alueilla, missä ei juurikaan ole maahanmuuttajia. Nykyään tuntuu porukka ihannoivan myös natseja ja holokausti jne kielletään silmää räpäyttämättä. Vähän kun kaivetaan, ni “faktat” pohjautuu jonkun sekopään tekemään youtubevideoon. jne. Eniten tässä risoo se, että ihmiset ei edes halua selvittää mikä on oikeasti totta. Mieluummin pidetään omista lapsellisista uskomuksista kiinni jotka voi lopulta olla jopa vaarallisia, jos liian moni uskoo niihin.
      Ja näin tähänkin asiaan saatiin vedettyä maahanmuuttajat tai natsit jollain tapaa mukaan.

      Lainaa

    41. Tulos: +3 (3 ääntä)
      V: Aulikilla on salee Sonyn puhelin, välillä näppis puuhailee ihan omiaan. Jää jumittamaan kesken sanan vaikka jatkat kirjoittamista, sitten yhtäkkiä kerää ittensä ja täräyttää sen sanan useamman kerran yhteen pötköön.
      Tai Huawei. Mun y6 pro tekee ihan samaa. Ja Sony xperia teki myös.

      Lainaa

    42. Tulos: +18 (18 ääntä)
      ZZTop: Ei kyllä auta jatkossa käydä luovuttamassa verta koska onnettomuuteen joutunut veren vastaanottaja saa tuolla logiikalla automaattisesti HIVn vaikka kaikki verelle siinä välissä tehdyt testit ovat olleet negatiivisia
      o ouu! minulla on siis hiv kun olen saanut toisten verta! :O aina oppii jotakin uutta. toivottasti en saanut myös salmonellaa ja muita kivoja yllätyksiä.

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (1 ääni)
      Joillakuilla näyttää olevan suuri hinku päästä sanomaan ettei kerro tästä sen enempää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: HIV, veri, kaupassa, kauppa, prisma, laina, arviointi