Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Kuvakooste, osa 186

  Hätä ei lue lakia, kun viimenen pölypussi täynnä.
  Suurenna näkymä
  Kuvakooste, osa 186

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Muumi (kopio) 9.11.2017 1:14
   Tulos: -771 (889 ääntä)
   Kyllä tuo susi on. Ei kettu ole noin iso.

   Lainaa

  2. Tulos: -182 (682 ääntä)
   Ja Untuva silti päätit juoda ne loputkin kahvit jossa lillui jonkun paskaisia kolikoita?

   Lainaa

  3. Tulos: +676 (742 ääntä)
   Luuviulu: Ja Untuva silti päätit juoda ne loputkin kahvit jossa lillui jonkun paskaisia kolikoita?
   Uhmm, miksi mä en löydä mainintaa että Untuva olisi tyhjentänyt kolikkomukin kahvit kurkkuunsa? Ps. Untuva : D mikä nimi.

   Lainaa

  4. ettekstetiiäkukaoon? 9.11.2017 1:22
   Tulos: +697 (721 ääntä)
   Minua on kerran luultu stokkan myyjäksi, vaikka olen ihan ränsistyneen näköinen pyryharakka. Nous hattuun samantien, enkä vieläkään ole laskeutunut takaisin arvoasteikon pohjalle, mihin kuulun.

   Lainaa

  5. Seppolainen 9.11.2017 1:22
   Tulos: -428 (500 ääntä)
   hmmhmm: Uhmm, miksi mä en löydä mainintaa että Untuva olisi tyhjentänyt kolikkomukin kahvit kurkkuunsa? Ps. Untuva : D mikä nimi.
   Untuva ite sano et heittu kolikot kuppii, vaik oli puol kuppia kahvia jäljellä B)

   Lainaa

  6. Tulos: +386 (426 ääntä)
   Seppolainen: Untuva ite sano et heittu kolikot kuppii, vaik oli puol kuppia kahvia jäljellä B)
   Nii?

   Lainaa

  7. Tulos: +750 (780 ääntä)
   Seppolainen: Untuva ite sano et heittu kolikot kuppii, vaik oli puol kuppia kahvia jäljellä B)
   Neste kaatuu kupista ojaankin esimerkiksi. Ei ole sidottu valumaan vain suuhun.

   Lainaa

  8. Tulos: +560 (576 ääntä)
   hmmhmm: Nii?
   Seppolaisen ajatustyyli: Suomessa ei todellakaan kaadeta kahvia viemäristä alas, vaikka siellä lilluisi linnunsontaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +206 (284 ääntä)
   Veikkaan että untuvalla on ollut sellaiset rikkinäiset trendi housut. Mummo ajatellut että osta tyttö rukka itsellesi vaatteet.

   Lainaa

  10. Tulos: +93 (165 ääntä)
   Olis huutanu perään et älä vittu anna kerjäläisille rahaa.

   Lainaa

  11. Tulos: -226 (292 ääntä)
   Rufio: Neste kaatuu kupista ojaankin esimerkiksi. Ei ole sidottu valumaan vain suuhun.
   Aiheettomasti arvokas kahvi maahan luontoon? Ei ole kyllä kovin hieno sinunkaan ajattelumaailma.

   Lainaa

  12. Minäminä 9.11.2017 6:46
   Tulos: +193 (217 ääntä)
   Seppolainen: Untuva ite sano et heittu kolikot kuppii, vaik oli puol kuppia kahvia jäljellä B)
   Voitko kertoa, miten itse toimisit, jos joku heittäisi kolikoita kuppiisi, jossa olisi vielä kahvia jäljellä? Jättäisit kahvin siihen ikuisiksi ajoiksi? Hävittäisit koko kupin? Mitä muuta sellaista se voisi olla, mitä Untuva ei miellä olevan tiedon perusteella ole tehnyt?

   Lainaa

  13. Määpää 9.11.2017 6:49
   Tulos: +129 (153 ääntä)
   Ggt: Veikkaan että untuvalla on ollut sellaiset rikkinäiset trendi housut. Mummo ajatellut että osta tyttö rukka itsellesi vaatteet.
   Sekä todennäköisesti kangaskengät pakkasella eikä edes sukkia jalassa.

   Lainaa

  14. Tulos: +295 (303 ääntä)
   Kettukuvasta tuli mieleen, että facebookin luontoryhmät ovat täysin käsittämättömiä. Lajitunnistus menee aina ihan metsään (heh). Jokaiseen ketun kuvaan kommentoi kymmeniä ihmisiä, jotka eivät ilmeisesti ole koskaan nähneet kettua, supia, sutta tai edes koiraa.

   Lainaa

  15. Tulos: +207 (213 ääntä)
   Kettu ja susi eivät lisäänny keskenään.

   Lainaa

  16. Tulos: +194 (214 ääntä)
   Muumi (kopio): Kyllä tuo susi on. Ei kettu ole noin iso.
   Kyllä tuo kettu on. Ei sudella ole noin isoa ja tuuheaa häntää.

   Lainaa

  17. Tulos: +134 (174 ääntä)
   Miksi kukaan edes laittaa puskaradioon että kettu meni tien yli?

   Lainaa

  18. Tulos: -77 (131 ääntä)
   Turhautus: Miksi kukaan edes laittaa puskaradioon että kettu meni tien yli?
   joo, kyĺlä se susi on. Niistä tiedotetaan

   Lainaa

  19. Tulos: -20 (66 ääntä)
   Ymmärrän kyllä miksi luultiin. Likaiset housutkin...

   Lainaa

  20. Kilokalori 9.11.2017 8:33
   Tulos: +186 (282 ääntä)
   MIKA on just se syy, miksi lehdistö revittelee joka ikisellä susihavainnolla. Osalla suomalaisista luontosuhde on ihan päin helekuttia. Tarkoitan lähinnä maalaisia. Joka ikinen liikkuva elukka on kylillä ehkä-susi ja saman tien etsitään haulikkoa salakaatoa varten. Kompassi, Kartta, Kamera. Kun noi taikakalut on mukana, ei IKINÄ susia tai karhuja kohtaa. Suomessa järjestetään iltarasteja joka ikinen päivä sulan maan aikana, tuhansia suunnistajia juoksee yksinään syvällä metsissä, eikä lehdissä ole juttuja kadonneista suunnistajista. Luontokuvaajat saattavat etsiä eläimiä kuukausia yhtä kuvaa varten. Tosiasia on, että Suomessa on todella vähän petoeläimiä. Suurin osa lehdistön ”susista” on kettuja, supia, mäyriä tai esim. kauriita, kuten yksi Varma Susihavainto just korjattiin. Mutta petovihainen vainoharhailija ampuu naapurinsa traktoriakin sutena...

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (50 ääntä)
   Jos Untuvalla housut näyttää niinkuin ois tulipalosta pelastettu niin oisin ehkä itsekin muutaman lantin heittänyt kupposeen.

   Lainaa

  22. Tulos: -80 (178 ääntä)
   Kilokalori: MIKA on just se syy, miksi lehdistö revittelee joka ikisellä susihavainnolla. Osalla suomalaisista luontosuhde on ihan päin helekuttia. Tarkoitan lähinnä maalaisia. Joka ikinen liikkuva elukka on kylillä ehkä-susi ja saman tien etsitään haulikkoa salakaatoa varten. Kompassi, Kartta, Kamera. Kun noi taikakalut on mukana, ei IKINÄ susia tai karhuja kohtaa. Suomessa järjestetään iltarasteja joka ikinen päivä sulan maan aikana, tuhansia suunnistajia juoksee yksinään syvällä metsissä, eikä lehdissä ole juttuja kadonneista suunnistajista. Luontokuvaajat saattavat etsiä eläimiä kuukausia yhtä kuvaa varten. Tosiasia on, että Suomessa on todella vähän petoeläimiä. Suurin osa lehdistön ”susista” on kettuja, supia, mäyriä tai esim. kauriita, kuten yksi Varma Susihavainto just korjattiin. Mutta petovihainen vainoharhailija ampuu naapurinsa traktoriakin sutena…
   Kyllä ne "maalaiset" on nimenomaan ne ketkä nuo villieläimet osaa toisistaan erottaa:D ja sudet on jossain paikoissa todellinen ongelma jo..sulla ei asiasta näytä tosin mitään todellista tietoa olevan

   Lainaa

  23. Tulos: -84 (178 ääntä)
   Kilokalori: MIKA on just se syy, miksi lehdistö revittelee joka ikisellä susihavainnolla. Osalla suomalaisista luontosuhde on ihan päin helekuttia. Tarkoitan lähinnä maalaisia. Joka ikinen liikkuva elukka on kylillä ehkä-susi ja saman tien etsitään haulikkoa salakaatoa varten. Kompassi, Kartta, Kamera. Kun noi taikakalut on mukana, ei IKINÄ susia tai karhuja kohtaa. Suomessa järjestetään iltarasteja joka ikinen päivä sulan maan aikana, tuhansia suunnistajia juoksee yksinään syvällä metsissä, eikä lehdissä ole juttuja kadonneista suunnistajista. Luontokuvaajat saattavat etsiä eläimiä kuukausia yhtä kuvaa varten. Tosiasia on, että Suomessa on todella vähän petoeläimiä. Suurin osa lehdistön ”susista” on kettuja, supia, mäyriä tai esim. kauriita, kuten yksi Varma Susihavainto just korjattiin. Mutta petovihainen vainoharhailija ampuu naapurinsa traktoriakin sutena…
   Tule kertomaan toi niille lampureille, jotka ovat löytäneet 20 lammasta raadeultuna. Tai niille revityille metsästyskoirille. Kettu ei koiran päälle käy eikä karhukaan silloin jos ei uhkaa pentuja. Mene takaisin kuplaasi ja ole hiljaa. Äläkä levitä valheitasi enempää.

   Lainaa

  24. Tulos: +144 (154 ääntä)
   Sarkasmia: Seppolaisen ajatustyyli: Suomessa ei todellakaan kaadeta kahvia viemäristä alas, vaikka siellä lilluisi linnunsontaa.
   Älä aliarvioi suomalaisen kahvinhimoa... Kerran kesällä istuin puutarhassa kahvilla sukulaisten kanssa, minä istuin puun alla ja laskin hetkeksi nurmikolle ison tulikuuman kahvikuppini, johon loikkasi pää edellä sammakko. Se teki siis harakirin kahvimukiin. Nostin sammakon takakoivista pois ja annoin sen sukulaislapselle, joka halusi pitää sille hautajaiset. Sitten nostin sen saman kahvikupin huulilleni, jolloin vasta sukulaisten huudot saivat minut tajuamaan, ettei sitä ehkä voi enää juoda.

   Lainaa

  25. Kilokalori 9.11.2017 9:59
   Tulos: +175 (211 ääntä)
   Höhö: Tule kertomaan toi niille lampureille, jotka ovat löytäneet 20 lammasta raadeultuna. Tai niille revityille metsästyskoirille. Kettu ei koiran päälle käy eikä karhukaan silloin jos ei uhkaa pentuja. Mene takaisin kuplaasi ja ole hiljaa. Äläkä levitä valheitasi enempää.
   Mun ystävä on ison tilan lampuri Pohjois-Savossa, ja sen jälkeen kun osti kaksi laumanvartijakoiraa puoli vuosikymmentä sitten, on sudet vieneet tasan nolla (0) lammasta. Sitä ennen kuukausittain. Hänen mukaansa kyse on ainoastaan siitä, haluaako suojella omaisuuttaan ja harjoittaa ammattiaan kunniallisena lampurina, vai haluaako vaan kiskoa petokorvauksia veronmaksajilta ja syöttää lampaita susille ammatikseen. Molemmilla toki elantonsa tienaa, mutta vain toinen vaikuttaa myös sivusta katsoen järkevältä bisnesmallilta. Ja pakkoko se koirakaan on jättää yksinään metsään juoksemaan, jos tietää, että susia on alueella?

   Lainaa

  26. yövuorolainen 9.11.2017 10:01
   Tulos: +64 (72 ääntä)
   Huoh: Aiheettomasti arvokas kahvi maahan luontoon? Ei ole kyllä kovin hieno sinunkaan ajattelumaailma.
   Ei sinunkaan. Ei se kolikoilla sotkettu puolikas kahvi kovin arvokas ole.

   Lainaa

  27. Tulos: +31 (49 ääntä)
   Luuviulu: Ja Untuva silti päätit juoda ne loputkin kahvit jossa lillui jonkun paskaisia kolikoita?
   Mistä niin päättelit? Juotko sinä perunoiden keitinveden, luuviulu?

   Lainaa

  28. Tulos: +107 (159 ääntä)
   Höhö: Tule kertomaan toi niille lampureille, jotka ovat löytäneet 20 lammasta raadeultuna. Tai niille revityille metsästyskoirille. Kettu ei koiran päälle käy eikä karhukaan silloin jos ei uhkaa pentuja. Mene takaisin kuplaasi ja ole hiljaa. Äläkä levitä valheitasi enempää.
   Kilokalori kirjoittaa asiaa. Sinä taasen olet susivihassasi kääntynyt luontoa vastaan, kuten kaikki eläimiä ja luontoa vihaavat poroisännät ja ahneet lampurit, jotka eivät kestä luonnon läheisyyttä, eivätkä metsään kuuluvia petoeläimiä. Petokorvauksia kyllä ahnehditaan, mutta siitä ollaan hiljaa, että metsästyskoirat raatelevat enemmän lampaita, ja lampaat ja koiratkin kuuluvat suojaan yöksi, ei niitä pidä jättää ulos petojen syötiksi. Susiaita pitäisi sudet loitolla, mutta sitten ei saisi ammuskella susia, eikä ajaa niiden yli autolla, eikä etenkään kerjätä isoja petovahinkokorvauksia. Ylisuuret porolaumat - jotka eivät kuulu Suomen luontoon - ovat jo tuhonneet Lapin tundran, mutta ahneet poroisännät huutelevat vain siitä, miten sudet ja ahmat häiritsevät heitä. Meidänkin saaressa on verenhimoisia metsästäjiä, jotka ovat tappaneet "häiritsevät" ilvekset ja supikoirat sukupuuttoon. Minua häiritsee vain puolihullun asemiehen ammuskelu, eivät metsän eläimet. Metsästys pitäisi lopettaa vahingollisena urheiluna, verenhimon ja aggressiot voi yrittää purkaa muulla tavalla. Lukekaa Mikko-Pekka Heikkisen kirja Poromafia: se avaa silmät.

   Lainaa

  29. Tulos: +129 (153 ääntä)
   Ja ”hauskana” anekdoottina tuohon lampurien susien suunnalta kokemaan häirintään, sudet älyää väistää noita laumanvartijakoiria. Toisin kuin metsästyskoirat. Pari koiraa kerätty kotikärryllä laumanvartijoiden jäljiltä lammashaasta. Että ne teidän metsästyskoirat on ihan yhtä iso uhka lampureille, kuin sudetkin. Voisinpa jopa väittää, että et voi jälkeenpäin mistään tietää, repikö 20 lammasta SUSI vai IRTAALLAAN JUOKSEVA METSÄSTYSKOIRA. Susi kun yleensä tappaa vaan sen, mitä syö, koira sen sijaan jahtaa ja leikkii ruualla.

   Lainaa

  30. Tulos: -60 (80 ääntä)
   Suomessa on nykyään lähinnä koirasusia, mielenvikaisia hybridirakkeja.

   Lainaa

  31. Tulos: -34 (38 ääntä)
   Ggt: Veikkaan että untuvalla on ollut sellaiset rikkinäiset trendi housut. Mummo ajatellut että osta tyttö rukka itsellesi vaatteet.
   Untuva on pojan nimi..

   Lainaa

  32. Tulos: -31 (53 ääntä)
   Ruma Elsa: Älä aliarvioi suomalaisen kahvinhimoa… Kerran kesällä istuin puutarhassa kahvilla sukulaisten kanssa, minä istuin puun alla ja laskin hetkeksi nurmikolle ison tulikuuman kahvikuppini, johon loikkasi pää edellä sammakko. Se teki siis harakirin kahvimukiin. Nostin sammakon takakoivista pois ja annoin sen sukulaislapselle, joka halusi pitää sille hautajaiset. Sitten nostin sen saman kahvikupin huulilleni, jolloin vasta sukulaisten huudot saivat minut tajuamaan, ettei sitä ehkä voi enää juoda.
   Nyt kyllä jäi kiinnostamaan, miten tehdään harakiri kahvimukiin.

   Lainaa

  33. Tulos: +32 (86 ääntä)
   Hetkinen, olenko ainoa, joka kolikot kahvissa kohauttaisi olkapäitä ja toteaisi että kaikenlaista pöpöä sitä muutenkin kehoon joutuu ja joisi sen loput puoli kuppia?

   Lainaa

  34. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Miksi pölypussejen pitää olla kertakäyttöisiä?? Muutakuin rahastukseksi?

   Lainaa

  35. Vastarannan kiiski 9.11.2017 11:14
   Tulos: +12 (30 ääntä)
   Ggt: Veikkaan että untuvalla on ollut sellaiset rikkinäiset trendi housut. Mummo ajatellut että osta tyttö rukka itsellesi vaatteet.
   Ei tarvi veikkailla, tossa kuvassahan ne housut näkyy. Siksi en ihmettele mummon asennetta yhtään.

   Lainaa

  36. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Minä tyhjennän roskapussiin siitä rei'ästä. Paljon kätevämpää sillä tavalla, säästyy ompelulta.

   Lainaa

  37. Tulos: +86 (92 ääntä)
   Höhö: Tule kertomaan toi niille lampureille, jotka ovat löytäneet 20 lammasta raadeultuna. Tai niille revityille metsästyskoirille. Kettu ei koiran päälle käy eikä karhukaan silloin jos ei uhkaa pentuja. Mene takaisin kuplaasi ja ole hiljaa. Äläkä levitä valheitasi enempää.
   Jos viittaat Vaalan tapaukseen kuluvalta vuodelta, niin media "hieman" paisutteli tapausta. Raatelun kohteeksi joutui kaksi (2) lammasta alkuperäisen uutisen mukaan. Toinen jäi vielä henkiin, mutta lopetettiin myöhemmin. Pian eräissä keltaisen lehdistön laadukkaissa journalistisissa julkaisuissa määrä nousi seitsemään (7), sitten kahteentoista (12) ja iltapäivällä jo seitsemääntoista (17). Kansakunnan ykköslehti taas klikkiotsikoinnillaan halusi nostaa summan kahteenkymmeneen (20) seuraavana päivänä.

   Lainaa

  38. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Ruma Elsa: Älä aliarvioi suomalaisen kahvinhimoa… Kerran kesällä istuin puutarhassa kahvilla sukulaisten kanssa, minä istuin puun alla ja laskin hetkeksi nurmikolle ison tulikuuman kahvikuppini, johon loikkasi pää edellä sammakko. Se teki siis harakirin kahvimukiin. Nostin sammakon takakoivista pois ja annoin sen sukulaislapselle, joka halusi pitää sille hautajaiset. Sitten nostin sen saman kahvikupin huulilleni, jolloin vasta sukulaisten huudot saivat minut tajuamaan, ettei sitä ehkä voi enää juoda.
   Nauru pidentää ikää, joten kiitos että elän ansiostasi nyt vähän pidempään.

   Lainaa

  39. Mustalaisnaamio 9.11.2017 12:24
   Tulos: -53 (89 ääntä)
   Kilokalori: MIKA on just se syy, miksi lehdistö revittelee joka ikisellä susihavainnolla. Osalla suomalaisista luontosuhde on ihan päin helekuttia. Tarkoitan lähinnä maalaisia. Joka ikinen liikkuva elukka on kylillä ehkä-susi ja saman tien etsitään haulikkoa salakaatoa varten. Kompassi, Kartta, Kamera. Kun noi taikakalut on mukana, ei IKINÄ susia tai karhuja kohtaa. Suomessa järjestetään iltarasteja joka ikinen päivä sulan maan aikana, tuhansia suunnistajia juoksee yksinään syvällä metsissä, eikä lehdissä ole juttuja kadonneista suunnistajista. Luontokuvaajat saattavat etsiä eläimiä kuukausia yhtä kuvaa varten. Tosiasia on, että Suomessa on todella vähän petoeläimiä. Suurin osa lehdistön ”susista” on kettuja, supia, mäyriä tai esim. kauriita, kuten yksi Varma Susihavainto just korjattiin. Mutta petovihainen vainoharhailija ampuu naapurinsa traktoriakin sutena…
   Missäs sä olet niitä susia käynyt bongailemassa? Kyllä ne pihoille tuppaavat sudet alkavat olla ihan todellinen ongelma.

   Lainaa

  40. Tulos: +19 (41 ääntä)
   Puusus: Ymmärrän kyllä miksi luultiin. Likaiset housutkin…
   Varmaan näkyi salainen solakin.

   Lainaa

  41. Tulos: -30 (40 ääntä)
   Luulen, että Untuva on nyt sepittänyt tämän tarinan ihan itse...

   Lainaa

  42. yli opisto hörhö 9.11.2017 13:19
   Tulos: +80 (86 ääntä)
   Ketun ja suden risteytyshän se oli. Tottakai. Ei kovinkaan harvinaista enää nykypäivänä, vähän sama asia kuin lehmän ja hevosen ristetykset. Tai kissan ja marsun. Pitäis varmaan mennä tuonne pihalle kahvittelemaan jos sais muutaman kolikon :D

   Lainaa

  43. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Iso kettu kyllä on, mutta hännän puolesta ihan selkeesti kettu.

   Lainaa

  44. hämmentävää 9.11.2017 13:59
   Tulos: +20 (46 ääntä)
   Huoh: Aiheettomasti arvokas kahvi maahan luontoon? Ei ole kyllä kovin hieno sinunkaan ajattelumaailma.
   tiedätkö sä kuinka likaista raha on? se on käynyt kuukauden sisään todella monessa taskussa, kädessä ja ties missä pyörimässä. Suostuisitko että 10 ihmistä uittaisivat paskaset kätensä kahvissasi ennenkun juot sen? Ja juoda se täytyy, koska arvokasta kahvia ei luontoon heitetä. Haloo, edes pahimpina pula-aikoina ei sentään maalaisjärkeä jätetty narikkaan!

   Lainaa

  45. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Muumi (kopio): Kyllä tuo susi on. Ei kettu ole noin iso.
   Mutta jospa kuva onkin otettu niin kaukaa että se onkin orava? Ellei sitten supikoira tai hirvenvasakin voisi ehkä olla.

   Lainaa

  46. ulos täältä 9.11.2017 15:11
   Tulos: -55 (83 ääntä)
   Kaupunkilaisilta pitäisi kieltää kommentointi täällä

   Lainaa

  47. Dirty hippies 9.11.2017 16:01
   Tulos: -54 (90 ääntä)
   Untuva on nimestä ja kuvan housuista päätellen saastainen hippi. Eivät eroa likaisine rastoineen keskivertokerjäläisestä ulkonäöllisesti mitenkään. Kukkaiskansa on hyvä ja miinustaa ;)

   Lainaa

  48. Tulos: +79 (109 ääntä)
   Mustalaisnaamio:Kyllä ne pihoille tuppaavat sudet alkavat olla ihan todellinen ongelma.
   Verenhimoisten asehullujen kestomantra: Sudet tunkevat meidän kotipihalle ja syövät pian jonkun lapsen! Älä viitsi huijata siellä. Olen asunut maalla koko ikäni, enkä ikinä ole pelännyt susia, ahmoja tms., ne juoksevat aina ihmistä karkuun. Elukoita metsänpedot eivät tapa, ellei niitä hylkää yöksi metsään. Pihoille pedot eivät tule, ellei itse laita haaskaa syötiksi metsänreunaan(kuten moni kaatolupaa hinkuva metsästäjä tekee) - ja jollei pidä "omana pihanaan" maastoa 10 km:n säteellä(metsästäjien temppu sekin).

   Lainaa

  49. Tulos: +43 (43 ääntä)
   ettekstetiiäkukaoon?: Minua on kerran luultu stokkan myyjäksi, vaikka olen ihan ränsistyneen näköinen pyryharakka. Nous hattuun samantien, enkä vieläkään ole laskeutunut takaisin arvoasteikon pohjalle, mihin kuulun.
   Minulta on kysytty Lidlissä, olenko töissä ja heti perään jotain apua, vaikka kädessäni oli ostoskori. En tiedä mitä pitäisi ajatella.

   Lainaa

  50. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Jokeri: Untuva on pojan nimi..
   Ei kun Untamo.

   Lainaa

  51. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Joose: Minä tyhjennän roskapussiin siitä rei’ästä. Paljon kätevämpää sillä tavalla, säästyy ompelulta.
   Minä olen yrittänyt tyhjentää siitä reiästä, pölyt on kyllä niin paakkuna siellä ettei mitään tule ulos. Kepillä ronklaamalla sain puolet pois, sitten loppui kärsivällisyys.

   Lainaa

  52. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Janni: Kettukuvasta tuli mieleen, että facebookin luontoryhmät ovat täysin käsittämättömiä. Lajitunnistus menee aina ihan metsään (heh). Jokaiseen ketun kuvaan kommentoi kymmeniä ihmisiä, jotka eivät ilmeisesti ole koskaan nähneet kettua, supia, sutta tai edes koiraa.
   Eräs koululainen veikkasi täytettyä kärppää jääkarhuksi.

   Lainaa

  53. Tulos: -35 (49 ääntä)
   Ruma Elsa: Verenhimoisten asehullujen kestomantra: Sudet tunkevat meidän kotipihalle ja syövät pian jonkun lapsen! Älä viitsi huijata siellä. Olen asunut maalla koko ikäni, enkä ikinä ole pelännyt susia, ahmoja tms., ne juoksevat aina ihmistä karkuun. Elukoita metsänpedot eivät tapa, ellei niitä hylkää yöksi metsään. Pihoille pedot eivät tule, ellei itse laita haaskaa syötiksi metsänreunaan(kuten moni kaatolupaa hinkuva metsästäjä tekee) – ja jollei pidä “omana pihanaan” maastoa 10 km:n säteellä(metsästäjien temppu sekin).
   Kun minä olin lapsi niin suomessa oli noin 20 sutta, nekin neuvostoliittolaisia loikkareita, Suomessa ei ollut yhtään laumaa tai pesivää sutta. Ennen kuin susikanta yltää 1800 luvun lukemiin, niin niitä ihmisuhrejakin alkaa tulla.

   Lainaa

  54. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Mika, takaisin koulun penkille. Uskomatonta, miten tyhmiä ihmisiä onkaan.

   Lainaa

  55. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Huoh: Aiheettomasti arvokas kahvi maahan luontoon? Ei ole kyllä kovin hieno sinunkaan ajattelumaailma.
   Arvokas kahvi? Miten lasket kahvin arvon? Sanoisin, että suomalaiset pääsääntöisesti juovat todella halpaa ja huonoa kahvia. Se on yleensä parhaimmillaan vaikkapa ruusukasvien lannoitteena mieluummin kuin juotuna. Eli taisi mennä oikeaan osoitteeseen tällä kertaa? 6€/kg on tarjouskahvin jokapäiväinen sisäänheittohinta. Kilosta saa reilut 16 litraa suodatinkahvia. Kupillisen (2dl) hinnaksi tulee siis max. 7,5 senttiä. Ei se nyt suunnattoman arvokasta mielestäni ole.

   Lainaa

  56. Tulos: -12 (30 ääntä)
   ulos täältä: Kaupunkilaisilta pitäisi kieltää kommentointi täällä
   Sori vaan, mutta toukohousut eivät osaisi edes lukea, jos kaupungista ei olisi tultu opettamaan luku-/kirjoitustaitoa. :D

   Lainaa

  57. Tulos: +46 (58 ääntä)
   Kilokalori: Mun ystävä on ison tilan lampuri Pohjois-Savossa, ja sen jälkeen kun osti kaksi laumanvartijakoiraa puoli vuosikymmentä sitten, on sudet vieneet tasan nolla (0) lammasta. Sitä ennen kuukausittain. Hänen mukaansa kyse on ainoastaan siitä, haluaako suojella omaisuuttaan ja harjoittaa ammattiaan kunniallisena lampurina, vai haluaako vaan kiskoa petokorvauksia veronmaksajilta ja syöttää lampaita susille ammatikseen. Molemmilla toki elantonsa tienaa, mutta vain toinen vaikuttaa myös sivusta katsoen järkevältä bisnesmallilta. Ja pakkoko se koirakaan on jättää yksinään metsään juoksemaan, jos tietää, että susia on alueella?
   Kirjoitat täyttä asiaa, mutta ihmiset eivät näköjään halua muuttua tai muuttaa tapojaan (eli kehittyä). Paljon kivempi itkeä, valittaa ja vaatia kaikkia metsän eläimiä tapettavaksi, kuin ottaa omat eläimet sisälle yöksi tai hankkia laumanvartijoita.

   Lainaa

  58. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Mä katsoin ihan ekana, että kettu on jostain syystä "istutettu" kuvaan, niin irrallaan ja suhteettoman suuri se näyttää olevan taustaan nähden. #photoshop

   Lainaa

  59. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Kettukuvasta tuli mieleen, että näin pari päivää sitten mäyriä, jotka ylittivät tien. Asun kaupungin laitamilla ja vaikka metsä laajenee vähän joka suunnalla ja mäyrien pesintään sopivia paikkojakin on - on nuo pahukset sen verran ujoja, että niitä ei yleensä näe. Katsoin siis ensin, että ompa kummallisen näköisiä ja isoja kissoja, ennen kuin tajusin, mitä otuksia näin aamuyöstä tiirailen.

   Lainaa

  60. Tulos: -12 (30 ääntä)
   jamppa: Sori vaan, mutta toukohousut eivät osaisi edes lukea, jos kaupungista ei olisi tultu opettamaan luku-/kirjoitustaitoa.
   Asfalttisaasta olisi kuollut nälkään jo sitä ennen.

   Lainaa

  61. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Hauki: Miksi pölypussejen pitää olla kertakäyttöisiä?? Muutakuin rahastukseksi?
   Pölypussien.

   Lainaa

  62. Tulos: +18 (20 ääntä)
   J hay: Kettu ja susi eivät lisäänny keskenään.
   Ooooolipa kerran susi ja kettu ja ne söivät toinen toisensa. Ja niistä tuli ja niistä tuli -ketsu!

   Lainaa

  63. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Kilokalori: MIKA on just se syy, miksi lehdistö revittelee joka ikisellä susihavainnolla. Osalla suomalaisista luontosuhde on ihan päin helekuttia. Tarkoitan lähinnä maalaisia. Joka ikinen liikkuva elukka on kylillä ehkä-susi ja saman tien etsitään haulikkoa salakaatoa varten. Kompassi, Kartta, Kamera. Kun noi taikakalut on mukana, ei IKINÄ susia tai karhuja kohtaa. Suomessa järjestetään iltarasteja joka ikinen päivä sulan maan aikana, tuhansia suunnistajia juoksee yksinään syvällä metsissä, eikä lehdissä ole juttuja kadonneista suunnistajista. Luontokuvaajat saattavat etsiä eläimiä kuukausia yhtä kuvaa varten. Tosiasia on, että Suomessa on todella vähän petoeläimiä. Suurin osa lehdistön ”susista” on kettuja, supia, mäyriä tai esim. kauriita, kuten yksi Varma Susihavainto just korjattiin. Mutta petovihainen vainoharhailija ampuu naapurinsa traktoriakin sutena…
   Aina minun syy :( t. Mika

   Lainaa

  64. oumaikooood 12.11.2017 13:18
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Miten koirasusikin saatiin näihin negatiivisiin kommentteihin mukaan? Paskokaa ihan rauhassa housuihinne. Olen maalta kotoisin ja ikänä en ole pelännyt sutta vaikka olen sellasen nähnytkin. Senkin edestä on pitänyt mettäpoluilla aina peljätä metästyskoiria. Taidampa tästä lähteäkkin oman koirasuteni kanssa kartanolle.

   Lainaa

  65. Tulos: +7 (9 ääntä)
   ….: Ooooolipa kerran susi ja kettu ja ne söivät toinen toisensa. Ja niistä tuli ja niistä tuli -ketsu!
   Ja sitten se ketsu söi itse itsensä, ja siksi ei ole enää ketsuja!!

   Lainaa

  66. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Aikaisempiin kommentteihin: Itse en kahvia heittäisi mäkeen, vaikka sinne olisi joku kolikoita heittänytkin. Arvokasta tavaraahan se on, ja jos pöpöjä niin paljon pelkää niin miettikään mitä kaikkea koskette sormillanne rahojen hiplailun jälkeen, riittää että hieraisee silmää niin ne samat bakteerit sinulla on sen jälkeen. Linnunpaska onkin jo riittävä syy heittää juoma pois. Hauska oli nähdä myös muumikopion virhe kommenteissa, onko sitten tahallaan trolli vai muuten vain asioista pihalla, ei ole ensimmäinen moka jossa tämä kommentoija mokaa itse.

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Janni: Kettukuvasta tuli mieleen, että facebookin luontoryhmät ovat täysin käsittämättömiä. Lajitunnistus menee aina ihan metsään (heh). Jokaiseen ketun kuvaan kommentoi kymmeniä ihmisiä, jotka eivät ilmeisesti ole koskaan nähneet kettua, supia, sutta tai edes koiraa.
   niin metsästä kun minä olenkin, en ole nähnyt vielä sutta luonnossa ainakaan.

   Lainaa

  68. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Missäs sä olet niitä susia käynyt bongailemassa? Kyllä ne pihoille tuppaavat sudet alkavat olla ihan todellinen ongelma.
   Vaikka asia olisikin niin, että susia olisi riesaksi asti pihapiireissä, (vaikka näin ei ole, kuin korkeintaan heikkohermoisten mielestä) niin se ei tosiaan ole niiden susien vika. Me ihmiset olemme levittäytyneet koko maapallolle, ja olemme valtava ongelma, ja rasite ympäröivälle luonnolle. Suden reviiri on useimmiten n. tuhat neliökilometriä, voi olla reilusti enemmänkin, ja susi vaeltaa reviirillään hyvin paljon. Meillä suomessa ei ole riittävästi koskematonta erämaata siihen, että luonnonvaraisten eläimien olisi mahdollista elää eristyksissä ihmisistä, ja uskokaa tai älkää, ne sudet eivät todellakaan haluaisi asua näin lähellä ihmisiä! Aina kun mietitte, mitä lajia pitäisi pitää kurissa, ja metsästää liian suuren kannan takia, niin vastaus on aina: Ihminen. Jostain syystä emme tätä kuitenkaan tee, vaikka sillä olisi kaikkein suurin hyötysuhde kokonaisvaltaiseen maapallon hyvinvointiin.

   Lainaa

  69. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Housut voisi ainakin vaihtaa siistimpiin, niin mummot ei erehdy.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, pölypussi, imuri, kerjätä, kerjäläinen, kahvikuppi, kettu, susi