Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalautetta, osa 3

Tiedätkö, miksi pitkittäin leikatut maustekurkut maksavat enemmän?
Asiakaspalautetta, osa 3 Eikä siinä vielä kaikki! Entinen Lidlin työntekijä avautuu.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +379 (403 ääntä)
   Ainut apu tässä kohtaa taitaa olla valkotakkisille soittaminen...

   Lainaa

  2. Tulos: -357 (561 ääntä)
   Felixin vastaukset pisti vähän ärsyttämään

   Lainaa

  3. Tulos: -145 (281 ääntä)
   Susan kyllä vaikuttaa siltä että tarvitsee apua. Ja Felixin aspan kiertokaarrevastauksia voisi vähän rauhoittaa.

   Lainaa

  4. Metallimies 17.8.2017 2:09
   Tulos: -113 (219 ääntä)
   Nyt ymmärrän miksi metallifaneilla on ollut huono maine...

   Lainaa

  5. Tulos: +456 (488 ääntä)
   Vai että pitkittäin leikatut kurkkupurkit on koottu virolaisena käsityönä. Aina oppii uutta.

   Lainaa

  6. Yökyöpeli 17.8.2017 6:03
   Tulos: +245 (279 ääntä)
   Susannan teksti sai minut häpeämään, kun muinoin suutahdin Suomalaisen kirjakaupan myyjälle kun yksi tussikokoelma oli loppu mitä tulin hakemaan :<

   Lainaa

  7. Omituinen höpöttäjä 17.8.2017 6:27
   Tulos: +167 (191 ääntä)
   Yritettiin etsiä kotimaista pekonia. Ei muuten ole. Osa on suomalaista lihaa, mutta pakattu jossain Virossa tms. tai sitten suomalainen pekoni on valmistettu jossain Itäblokissa. "Suomalainen" tuotteen nimessä ei ole mikään tae kotimaisuudesta.

   Lainaa

  8. Tulos: +7 (47 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Yritettiin etsiä kotimaista pekonia. Ei muuten ole. Osa on suomalaista lihaa, mutta pakattu jossain Virossa tms. tai sitten suomalainen pekoni on valmistettu jossain Itäblokissa. “Suomalainen” tuotteen nimessä ei ole mikään tae kotimaisuudesta.
   Onpa! Googlaa luomupekoni.

   Lainaa

  9. Tulos: +350 (372 ääntä)
   Metallimies: Nyt ymmärrän miksi metallifaneilla on ollut huono maine…
   Paitsi, että metallimusiikin fanit on tunnetusti juuri ystävällistä ja hyvin käyttäytyvää porukkaa. Poliisitkin vuodesta toiseen toitottaa kuinka Tuska-festivaali aiheuttaa vähiten hälytyksiä heille kun verrataan muihin ulkoilmatapahtumiin.

   Lainaa

  10. Tulos: +387 (395 ääntä)
   2/10: Susan kyllä vaikuttaa siltä että tarvitsee apua. Ja Felixin aspan kiertokaarrevastauksia voisi vähän rauhoittaa.
   Kyllähän Felix kertoi jo ensimmäisessä viestissä, ettei mikään kone saa niitä purkkiin. Missään vaiheessa eivät väittäneet, että kurkut leikattaisiin käsin.

   Lainaa

  11. Tulos: +53 (73 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Yritettiin etsiä kotimaista pekonia. Ei muuten ole. Osa on suomalaista lihaa, mutta pakattu jossain Virossa tms. tai sitten suomalainen pekoni on valmistettu jossain Itäblokissa. “Suomalainen” tuotteen nimessä ei ole mikään tae kotimaisuudesta.
   Kyllä se on käsittääkseni ihan suomalaista pekonia, vaikka pakataankin ulkomailla. Noilla kun ei ole Suomessa pakkaamiseen sopivaa konetta.

   Lainaa

  12. Lukijon Käyny /Vartia 17.8.2017 8:57
   Tulos: +130 (192 ääntä)
   Olli ja Harri on tyypillisiä somenuoria /elämäm koulu laisia. Luetaan tekstistä puolet sanoista, mahdollisesti puhelimen ruudulla samalla kun kävellään. Sitten kommentoidaan että käsityökone ja miten meni noin niiku vaikka tekstissä lukee nimenomaan käsin pakkaaminen. Tuollaiset urpot vie uskon Suomen tulevaisuuteen.

   Lainaa

  13. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Kuinkas se nyt menikään Harri :D

   Lainaa

  14. Tulos: +152 (166 ääntä)
   Satu kyllä servas aika elegantisti. Ja miten helvetissä ei ole konetta joka ei saa kurkkuja pitkittäin purkkiin? On sitä monimutkasempaakin keksitty.

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (77 ääntä)
   Käsin tehtävä työ ja käsityö eivät tarkoita samaa, asia jolla kuluttajia kusetetaan. Vois rueta mitä tahansa tehdasvalmistetta kutsumaan käsityönä tehdyksi kun jokaisessa varmasti on jokin työvaihe joka joudutaan tekemään käsin...

   Lainaa

  16. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Mainosten kommenttiosuuksissa on kyllä noita kukkasia. Mainoksen sisältö kiinnostaa harvoin, mutta kommentit imaisevat pauloihinsa.

   Lainaa

  17. pihlajantarja 17.8.2017 10:48
   Tulos: -111 (163 ääntä)
   Lukijon Käyny /Vartia: Olli ja Harri on tyypillisiä somenuoria /elämäm koulu laisia. Luetaan tekstistä puolet sanoista, mahdollisesti puhelimen ruudulla samalla kun kävellään. Sitten kommentoidaan että käsityökone ja miten meni noin niiku vaikka tekstissä lukee nimenomaan käsin pakkaaminen. Tuollaiset urpot vie uskon Suomen tulevaisuuteen.
   Oli Felixiltä sen verran ympäripyöreä kusetusvastaus, että ei ihme, jos vähän hämmentyy.

   Lainaa

  18. Tulos: +147 (159 ääntä)
   Yökyöpeli: Susannan teksti sai minut häpeämään, kun muinoin suutahdin Suomalaisen kirjakaupan myyjälle kun yksi tussikokoelma oli loppu mitä tulin hakemaan :<
   Nyt vasta häpesit? Millä ihmeellä sait sen myyjän syyksi, että tussit oli loppunut?

   Lainaa

  19. Tulos: +185 (203 ääntä)
   pihlajantarja: Oli Felixiltä sen verran ympäripyöreä kusetusvastaus, että ei ihme, jos vähän hämmentyy.
   Täh? Harvinaisen suorahan tuo oli! Paitsi ehkä siinä tapauksessa, jos on huono sisälukutaito. Suora lainaus: "se on käsityötä, mikään kone EI SAA KURKKUA PITKITTÄIN PURKKIIN." Eli heti ekassa kommentissa käy ilmi, että kurkut pitää asetella käsin purnukoihin. Siihen Olli vastaa humoristisella kommentilla, josta käy ilmi, että hän ajattelee tuotteen olevan täysin kotimainen. Yleensä yrityksen asiakaspalvelija olisi vain myhäillyt jonkun epäselvän vastauksen, joka olisi jättänyt asiakkaalle suotuisamman oletuksen (=kotimaisuus) mutta josta ei olisi voinut vaatia tilille myöhemmin. Sen sijaan tässä korjataan suoraan, että kurkut valmistetaan Virossa. Jossa on siis kurkkuja LEIKKAAVA kone. Ja kun tämän jälkeen kaikki heikomman lukutaidon omaavat ovat edelleen hämmentyneitä, asia väännetään vielä rautalangasta.

   Lainaa

  20. Tulos: +101 (103 ääntä)
   Aikamoisia koneita niillä siellä Virossa. Voi vain haaveilla täällä.

   Lainaa

  21. totta vai tarua 17.8.2017 12:11
   Tulos: -81 (95 ääntä)
   Joko Felix Suomen asiakaspalvelija tosiaan vain esitti asiansa ensin vähän kaksitulkintaisesti, tai sitten hänellä leikkasi erittäin nopeasti ja pelasti firmansa maineen :D

   Lainaa

  22. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Piti ihan Googlesta katsoa että mikä hitto on kurkkublogi. :-o

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (66 ääntä)
   Nyt ei kyllä ihan valjennut mulle, missä ne mokat tapahtuivat. Felix vastasi ihan asiaankuuluvasti, itse tajusin jo ekasta vastauksesta, että nimenomaan se purkitus on se käsityönä tehtävä. Ja Susanin avautuminen oli tavallaan ihan paikallaan, mutta nuo kaikki (paitsi ihan viimeiset kohdat pyllylle läpsimisestä ja ulkonäöstä huomauttelemisesta) on ihan normaalia asiakaspalvelutyön nurjaa puolta, jota kaikki myyjät kohtaavat säännöllisesti. Toki aikuisten ihmisten pitäisi olla fiksumpia, mutta kun ei niin ei...

   Lainaa

  24. mörökölli minut vieköön 17.8.2017 15:12
   Tulos: +21 (49 ääntä)
   Hyyyyi joku on näpelöinut mun kurkkuviipaleitani. Raapi tietysti persettään ennen kuin alkoi hommiin, ihan varmasti raapi.

   Lainaa

  25. Tulos: +66 (80 ääntä)
   Sampero: Felixin vastaukset pisti vähän ärsyttämään
   Se vastasi IHAN OIKEIN KOKO AJAN!!!

   Lainaa

  26. Jalopuutoukka 17.8.2017 19:14
   Tulos: +30 (46 ääntä)
   NipaMan: Kyllä se on käsittääkseni ihan suomalaista pekonia, vaikka pakataankin ulkomailla. Noilla kun ei ole Suomessa pakkaamiseen sopivaa konetta.
   Ei vaan just se pekonin leikkaamiseen tarvittavat masiinat sijaitsee jossain Puolassa. Siksi ostan aina halvinta ja varmasti ulkolaista pekonia, koska ei ole mitään mieltä kärrätä suomalaista lihaa Puolaan silvottavaksi ja rahdata sitä takaisin tänne. Kotimaisuus on pop, mutta yritän huomioida myös logistiikan ympäristövaikutukset. Ostan kuitenkin kiivejä Uudesta-Seelannista, että se siitä uskottavuudesta.

   Lainaa

  27. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Metallimies: Nyt ymmärrän miksi metallifaneilla on ollut huono maine…
   Mikä huono maine? Tänä vuonna Tuska festareilla nolla poliisihälytystehtävää.

   Lainaa

  28. Tulos: +44 (44 ääntä)
   Eläin: Satu kyllä servas aika elegantisti. Ja miten helvetissä ei ole konetta joka ei saa kurkkuja pitkittäin purkkiin? On sitä monimutkasempaakin keksitty.
   Ei sen keksiminen vaikeaa olekkaan. Vaan sen investoinnin saaminen kannattavaksi. Niitä pitkittäin leikattuja kurkkuja ei myydä tarpeeksi, että olisi taloudellisesti kannattavaa ostaa sellaista konetta niitä pakkaamaan.

   Lainaa

  29. Tulos: -65 (77 ääntä)
   Tuo Lidlin asiakaspalvelu avautuminen oli ihan paskaa, tervetuloa asiakaspalveluun. Huomaa kyllä, että jotkut eivät tuolle alalle selkeästi sovi.. Susan nyt on yksi näistä, jotka jaksavat valittaa ihan kaikesta ja koko ajan. Urpot. Itse pidän tuosta duunista ja juuri asiakkaiden takia. Mahtaakohan Susan muistaa yhtäkään hyvää asiakasta?

   Lainaa

  30. Tulos: -14 (26 ääntä)
   Luu: Paitsi, että metallimusiikin fanit on tunnetusti juuri ystävällistä ja hyvin käyttäytyvää porukkaa. Poliisitkin vuodesta toiseen toitottaa kuinka Tuska-festivaali aiheuttaa vähiten hälytyksiä heille kun verrataan muihin ulkoilmatapahtumiin.
   Voi sitä olla mulukku lakia rikkomattakin.

   Lainaa

  31. Tulos: -56 (62 ääntä)
   Miksi ei yllätä että Felix jonka tunnettuja tempauksia on esitellä somaleita suomalaisina teettää käsityönsä Virossa :D

   Lainaa

  32. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Yritettiin etsiä kotimaista pekonia. Ei muuten ole. Osa on suomalaista lihaa, mutta pakattu jossain Virossa tms. tai sitten suomalainen pekoni on valmistettu jossain Itäblokissa. “Suomalainen” tuotteen nimessä ei ole mikään tae kotimaisuudesta.
   Snellmanin ylikypsä pekoni on joutsenmerkillä varustettu. Kotimaista lihaa ja Suomessa valmistettu.

   Lainaa

  33. Atrialainen 19.8.2017 7:06
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Omituinen höpöttäjä: Yritettiin etsiä kotimaista pekonia. Ei muuten ole. Osa on suomalaista lihaa, mutta pakattu jossain Virossa tms. tai sitten suomalainen pekoni on valmistettu jossain Itäblokissa. “Suomalainen” tuotteen nimessä ei ole mikään tae kotimaisuudesta.
   Kyllä muuten on kotimaista pekonia, nimittäin Atrian tekemä, tosin se leikataan Ruotsissa mutta kotimaisesta possun lihasta.

   Lainaa

  34. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Leon: Ainut apu tässä kohtaa taitaa olla valkotakkisille soittaminen…
   Juu etenkin ton Susanin tapauksessa. Jonot osastoille vaan ovat liian pitkät, ja ne ketkä tarttis eniten apua eivät ees halua sinne.

   Lainaa

  35. Tulos: +27 (27 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Hyyyyi joku on näpelöinut mun kurkkuviipaleitani. Raapi tietysti persettään ennen kuin alkoi hommiin, ihan varmasti raapi.
   Myyjän vika

   Lainaa

  36. Lukijon Käyny /Vartia 22.8.2017 11:36
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   pihlajantarja: Uusimmat
   Felixin aspa servasi sinut täydellisesti, turha enää pullikoida. Tästä lähtien lue ensin ja kommentoi sitten.

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Luu: Paitsi, että metallimusiikin fanit on tunnetusti juuri ystävällistä ja hyvin käyttäytyvää porukkaa. Poliisitkin vuodesta toiseen toitottaa kuinka Tuska-festivaali aiheuttaa vähiten hälytyksiä heille kun verrataan muihin ulkoilmatapahtumiin.
   0 hälytystä :)

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Puhtaasti kyse ammattitaidosta. Pitkittäin viipaloijan ammattiin kouluttautuminen aloitetaan jo alle 10-vuotiaana, ja vain harva pääsee viipalemestariksi.

   Lainaa

  39. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Felix jutussa ei mitään mokaa, eivät missään välissä väittäneet että kurkut leikataan käsin, vaan sanoivat vain purkkiin laitosta käsin.

   Lainaa

  40. Kitisijät 28.8.2017 9:04
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mun on myös vaikea nähdä miten Felixin aspan vastaukset olisi ärsyttäviä, harhaanjohtavia tai kierteleviä. Ensimmäisessä vastauksessa ilmoitetaan, että mikään kone ei saa kurkkuja purkkiin pitkittäin. Kysymykseen kotimaisuudesta vastataan reippaasti, että käsityötä tuet kyllä, mutta et suomalaista. Lopuksi vielä joudutaan vääntämään rautalangasta purkittaminen, kun ei luetun ymmärtäminen riitä. Näköjään edes se ei auta, kun silti ei ymmärretä.

   Lainaa

  41. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 3.9.2017 18:41
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Mukaan spesial valkokastike ;)

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Hikipaja oli yksinkertaisesti pakko laittaa viroon, koska kurkunleikkauskone löytyi sieltä. Jotain muinaisten astronauttien teknologiaa jota ei voida jäljitellä, eikä konetta ole mahdollista siirtää löytöpaikastaan mihinkään.

   Lainaa

  43. Maidoton kotka 31.7.2021 14:03
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ekassa mokassa mokailijoita ovat Harri ja Olli. Luetun ymmärtämisen sijaan käyttävät aikaansa joutavaan neppailuun ja näsäviisasteluun, mutta nolasivat vain itsensä. Felixiltä vastattiin kysymykseen täysin oikein. Ääliöt eivät vain ymmärrä. Tuskin ymmärtävät vieläkään että mikä meni pieleen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Finnair, lento, lennot, maustekurkku, Felix, käsityö, kotimainen, hinta, viro, kurkut, maustekurkut