Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yritin olla kovis

En onnistunut siinäkään.
Yritin olla kovis

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. spede pasanen haudan takaa 11.7.2017 0:26
   Tulos: -154 (230 ääntä)
   Siinä ois voinu isiä harmittaa jos kaapissa ois ollu liukkari trettonii joka ois vaihtunu teehen

   Lainaa

  2. Livenä nähnyt 11.7.2017 0:40
   Tulos: +549 (561 ääntä)
   Jonnan ketjusta kehkeytyi välitön klassikko, siellä on tosi monta hauskaa tarinaa! :D

   Lainaa

  3. Tulos: +436 (444 ääntä)
   Täällä kanssa vaihtu porukoiden ginit veteen, pikkasen jätin pohjille hajua antamaan. Narahdus kävi kun vieraat valitti drinksun laimeudesta.

   Lainaa

  4. Tulos: +224 (368 ääntä)
   Juupa. Marko, joka ei koskaan ole huumeita kokeillut eikä niistä mitään tiedä, ostaa välittömästi ensimmäisen tuntemattoman pillerin aivan satunnaiselta hiihtelijältä koska "No perkules pitäähän se kai sitte kokeilla!" Tämän jälkeen tarinalla on tietysti harmiton, ainoastaan huvittava loppuhuipennus, jonka voi sitten (jos on idiootti ja haluaa kertoa kavereilleen ostavansa katukauppiailta laksatiiveja ekstaasia hamutessaan) kivasti kertoa eteenpäinkin. Kyllä kyllä. Isketään vielä mukaan perinteinen nettijuttujen mukahauska ja huoleton kerrontatapa jolla yritetään näyttää reteältä ja rennolta, niin saadaan läpinäkyvää sepitystä. Paska haisee, Marko, eikä se johdu siitä olemattomasta laksatiivista.

   Lainaa

  5. Laksatiivitaavi 11.7.2017 1:17
   Tulos: +56 (114 ääntä)
   Markolle tiedoksi, etten osaa jonglöörata ollenkaan.

   Lainaa

  6. Tulos: -55 (95 ääntä)
   Jonna, miten höyrytellään kiehuvan veden alla? Johanna on kyllä oikeassa. Kun ripuli oikein tosissaan iskee, niin onhan se yhtä juhlaa, kun pääsee pöntölle roiskimaan. ;)

   Lainaa

  7. Tulos: +110 (146 ääntä)
   Jos on kellään tee seissyt vuorokautta pidempään kannussa niin on ehkä huomannut että se sakkaantuu pohjalle. Siinä ei tikkurilan värikartat auta.

   Lainaa

  8. Tulos: +618 (622 ääntä)
   Haha itelle on käyny teininä sillee että kavereiden kanssa aateltiin ottaa vähän äidin Finlandia Vodkaa ja pistää vettä tilalle, siinä kun naama valmiiks rutussa hörpättiin niin todettiin että vettähän siinä eikä mitään muuta. Pikkusisko oli jo käyny omien kavereidensa kanssa pullolla ::D

   Lainaa

  9. Tulos: +138 (150 ääntä)
   Se oli kyllä paras Strömsön jakso ikinä, jossa vaihdettiin konjakit teehen. Vanha kunnon Strömsö.

   Lainaa

  10. Tulos: -67 (101 ääntä)
   Harmi vaan ettei Jonnan juttu pidä paikkaansa :/

   Lainaa

  11. Mauri Tasanen 11.7.2017 9:27
   Tulos: +131 (137 ääntä)
   Jonnalta kyllä poikkeuksellista suoraselkäisyyttä myöntää asia.

   Lainaa

  12. Tulos: +362 (362 ääntä)
   kaverithan teki saman isäukkonsa kossulle, puolet pois ja vettä tilalle. puolen vuoden päästä tuli isältään kommentti "jos otatte sitä viinaa kaapista, nii elkää perkele laittako vettä tilalle, tarjosin kavereille eikä oo hetkeen näin hävettänyt"

   Lainaa

  13. Tulos: +275 (279 ääntä)
   Mulle kans sanottiin teini-iässäni, että jos kosket viinakaappiin, niin et saatana lantraa niitä pulloja. En koskaan sitten lisänny niihin mitään, otin vähän jokaisesta avatusta ja sekottelin keskenään. Kyllä siitä humalan sai mutta maku oli suhteellisen hirveä. :D

   Lainaa

  14. Tulos: -124 (340 ääntä)
   Aika surullista että alaikäisenä on niin kauhea alkoholin himo että täytyt vanhempien viinakaapilla käydä. Itseäni ei ole alkoholin käyttäminen ikinä hirveämmin kiinnostanut, 18-vuotiaana baarissa ensimmäisen kerran. Kännissä olemiset voi laskea kahden käden sormilla, syksyllä täytän 27.

   Lainaa

  15. yli opisto hörhö 11.7.2017 11:48
   Tulos: +180 (186 ääntä)
   riisikakku: Mulle kans sanottiin teini-iässäni, että jos kosket viinakaappiin, niin et saatana lantraa niitä pulloja. En koskaan sitten lisänny niihin mitään, otin vähän jokaisesta avatusta ja sekottelin keskenään. Kyllä siitä humalan sai mutta maku oli suhteellisen hirveä.
   Itsekin tuli tehtyä niitä "cocktaileja". Jokaisesta pullosta pari senttiä niin "ei sitä huomaa että niistä on otettu". Oli kyllä harvinaisen mielenkiintoisen makuisia juomia :D

   Lainaa

  16. yli opisto hörhö 11.7.2017 11:54
   Tulos: +141 (197 ääntä)
   Kaisa: Aika surullista että alaikäisenä on niin kauhea alkoholin himo että täytyt vanhempien viinakaapilla käydä. Itseäni ei ole alkoholin käyttäminen ikinä hirveämmin kiinnostanut, 18-vuotiaana baarissa ensimmäisen kerran. Kännissä olemiset voi laskea kahden käden sormilla, syksyllä täytän 27.
   No onhan se nyt aivan kamalaa! Lapsiraukat! Lähinnähän tuo oli aina kokeilemisen halua. Loppujenlopuksi aika harvassa on ihmiset jotka ei ikinä teininä ole juonut tippaakaan alkoholia. Tai oli harvassa. Nykyään se ei ole enää ihan niin harvinaista, mikä tietysti on hyvä. Mutta ei siitä nyt kannata alkaa jeesustelemaan sen kummemmin jos 16-vuotias käy vanhempien viinakaapilla kerran pari. Aika monen vanhemman mielestä se loppujenlopuksi on parempi että se nuori käy siellä omalla viinakaapilla kuin se että se menee joltain tuntemattomalta ostamaan jonkun epämääräisen pullon.

   Lainaa

  17. Tulos: +180 (188 ääntä)
   yli opisto hörhö: Itsekin tuli tehtyä niitä “cocktaileja”. Jokaisesta pullosta pari senttiä niin “ei sitä huomaa että niistä on otettu”. Oli kyllä harvinaisen mielenkiintoisen makuisia juomia
   Samat, isä sanoi suoraan että jos jonkun sentin otat niin "en huomaa", mutta jos tärvelet single maltit vedellä niin sitten on piru irti. Luojan kiitos teini-ikä on ohi...

   Lainaa

  18. Tulos: +122 (226 ääntä)
   Kaisa: Aika surullista että alaikäisenä on niin kauhea alkoholin himo että täytyt vanhempien viinakaapilla käydä. Itseäni ei ole alkoholin käyttäminen ikinä hirveämmin kiinnostanut, 18-vuotiaana baarissa ensimmäisen kerran. Kännissä olemiset voi laskea kahden käden sormilla, syksyllä täytän 27.
   Nonnii voi että kiillotetaanko vielä sädekehää vasemmasta reunasta? En ole varma loistaako se nyt varmasti tarpeeksi. Surullista.

   Lainaa

  19. Kaalisäkki 11.7.2017 14:14
   Tulos: -67 (113 ääntä)
   Btw: Nonnii voi että kiillotetaanko vielä sädekehää vasemmasta reunasta? En ole varma loistaako se nyt varmasti tarpeeksi. Surullista.
   Vasemmalla reunalla nää kommentoijat viettää muutenkin aikansa.

   Lainaa

  20. Vastarannan kiiski 11.7.2017 14:30
   Tulos: +118 (122 ääntä)
   Täytyy arvostaa Jonnan (tosin viiveellä ilmennyttä) suoraselkäisyyttä tai vähintään tilannälyä.

   Lainaa

  21. Tulos: +29 (165 ääntä)
   Kaisa: Aika surullista että alaikäisenä on niin kauhea alkoholin himo että täytyt vanhempien viinakaapilla käydä. Itseäni ei ole alkoholin käyttäminen ikinä hirveämmin kiinnostanut, 18-vuotiaana baarissa ensimmäisen kerran. Kännissä olemiset voi laskea kahden käden sormilla, syksyllä täytän 27.
   Hyvä Kaisa. Haluatko vielä mahdollisesti kertoa olevasi vegaani tai nokitella muilla paremman ihmisen merkeillä?

   Lainaa

  22. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Näyttää siltä Marko, että nuoret ovat paljon parempia huumeiden käyttämisessä kuin sinä.

   Lainaa

  23. Ihmettelijä 11.7.2017 15:59
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Käsittääkseni joillakin voi mennä maha sekaisin ekstaasista. En sitten tiedä, voiko mahavaivat iskeä ennen muita vaikutuksia. Voissu rassua, jos on yks kaks odottamatta alkanutkin "kolista" huussissa istuessa. Siellä kun vielä näemmä kirjoitteli. Älkää ottako pillereitä vierailta!

   Lainaa

  24. Tulos: +115 (119 ääntä)
   Itse joskus ennen laillista juomaikää tuli liruteltua myös iskän "baarikaapista" (hienompi sana astiakaapissa pidetyille viinapulloille) kirkkaasta pullosta vähän omiin käyttöihin. Korvasin toki ottamani vedellä. Tästä muutama kuukausi eteenpäin isäni ihmetteli kovaäänisesti vieraalleen, että voiko nesteen tilavuus kasvaa lämmön vaikutuksesta. (Olin tietenkin laittanut pulloon enemmän kuin mitä otin pois..) Vieläkään en ole kehdannut kysyä, että ihmettelikö asiaa vilpittömästi vai piruiliko tietäessään minun olevan kuuloetäisyydellä. :...D

   Lainaa

  25. Tulos: +102 (104 ääntä)
   yli opisto hörhö: Itsekin tuli tehtyä niitä “cocktaileja”. Jokaisesta pullosta pari senttiä niin “ei sitä huomaa että niistä on otettu”. Oli kyllä harvinaisen mielenkiintoisen makuisia juomia
   Sama täällä. Kaikista otin paitsi mansikkalikööristä koska se oli niin vähissä että ajattelin että sen huomaa. Äitini tuli myöhemmin kysymään olenko ottanut siitä. Ainut mitä sain soperrettua oli "en mä siitä oo ottanu"

   Lainaa

  26. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Toinen tarina isäpuoleni eurokossusta jota tuli otettua huolella ja lantrattua vedellä n.50/50 ajatuksena ettei vanhempani koskaan juo viinaa raakana. Kuinkas kävikään... Minä makaan jännittäen sohvalla kun herra alkon myymäläpäällikkö hörppii miehekkäästi "raakaa" kossua. En tiedä eikö huomannu vai ajatteliko pelastaa minut äitini ryöpytykseltä olemalla hiljaa asiasta.

   Lainaa

  27. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Klassikkolanttaus on lainata Ouzo-tyyppistä juomaa ja laskea vettä tilalle.

   Lainaa

  28. Vain juhlapäivinä 12.7.2017 1:59
   Tulos: -60 (84 ääntä)
   Niin on kyllä surullista, että teininä pitää vanhempien viinakaapilla käydä. Itsellä oli vakiohakijat omasta takaa, ettei tarvinnut.. ;)

   Lainaa

  29. Tulos: +7 (145 ääntä)
   Tulen saamaan miinuksia ja varmaa jotain niskaan mutta: Joku vois kertoo kokemattomalle, että mitä hienoa siinä on vetää alaikäisenä kännit (tai ylipäätään vanhempana) kun käy pöllii jotain kaapista tai pyytää jotain tyyppiä ostamaan? Ei voi oikeasti olla niin vaikeaa olla koskematta niihin juomiin? Kertaakaan en oo mitään juonu, haisee jo ihan järkyttävän pahalle kaikki alkoholi. Se että lähetää kaveriporukalla tyyliin kesäloman alussa ryyppäämään johonki sillan alle tai jotain, ei siinä oo mitään hienoa. Saa ittensä näyttämään vielä idiootimmalle. Täällä päin ei varmaan ole kovin montaa jotka ei ois ennen 15v ikää ollu kännissä. Tai no. Mitäpä se mulle loppujen lopuksi kuuluu. Siinäpä tuhoovat maksansa. Kyllä, tunnen pari jotka 14 vuotiaina joivat sen verran että maksa tuhoutui. Hauskaa voi pitää muullakin tavalla kuin itsensä tuhoomisella...

   Lainaa

  30. Tulos: +55 (75 ääntä)
   Tikru: Tulen saamaan miinuksia ja varmaa jotain niskaan mutta: Joku vois kertoo kokemattomalle, että mitä hienoa siinä on vetää alaikäisenä kännit (tai ylipäätään vanhempana) kun käy pöllii jotain kaapista tai pyytää jotain tyyppiä ostamaan? Ei voi oikeasti olla niin vaikeaa olla koskematta niihin juomiin? Kertaakaan en oo mitään juonu, haisee jo ihan järkyttävän pahalle kaikki alkoholi. Se että lähetää kaveriporukalla tyyliin kesäloman alussa ryyppäämään johonki sillan alle tai jotain, ei siinä oo mitään hienoa. Saa ittensä näyttämään vielä idiootimmalle. Täällä päin ei varmaan ole kovin montaa jotka ei ois ennen 15v ikää ollu kännissä. Tai no. Mitäpä se mulle loppujen lopuksi kuuluu. Siinäpä tuhoovat maksansa. Kyllä, tunnen pari jotka 14 vuotiaina joivat sen verran että maksa tuhoutui. Hauskaa voi pitää muullakin tavalla kuin itsensä tuhoomisella…
   No voin ainaki omasta puolesta kerran alaikäisenä juoneena sanoo että ihan kokeilunhalusta sen sillon tein, en siksi että se ois jotenki coolia.

   Lainaa

  31. Tulos: -42 (64 ääntä)
   Ihmetyttää Jonnan tarinassa se, että hän vielä "vuosien pölyyntymisen" jälkeen asuu kotona ja lisäksi (todnäk) aikuisena ihmisenä tarkkailee isänsä ja johtajapomon tekemisiä, kun tämä on kylässä. Useamman vuoden pullossa seissyt tee luultavasti myös sakkaantuu pohjalle kuten joku myös mainitsi. P.s. alaikäisenä kännien vetämisessä on paljonkin siistiä, se on uutta ja kiehtovaa ja se auttaa esim. sosialisoimisessa. Eikä moni halua aloittaa itsensä päihdyttämistä suoraan huumeilla.

   Lainaa

  32. Tulos: +59 (113 ääntä)
   Te jotka täällä mainostatte paremmuuttanne kertomalla ettei alkoholi ole koskaan maistunut: miksi teitä kiinnostaa muiden juominen kun ei meitäkään kiinnosta teidän raittius?

   Lainaa

  33. Tulos: -23 (65 ääntä)
   Kakka: Te jotka täällä mainostatte paremmuuttanne kertomalla ettei alkoholi ole koskaan maistunut: miksi teitä kiinnostaa muiden juominen kun ei meitäkään kiinnosta teidän raittius?
   Oisko vaikka siksi, että kännissä tulee paljon helpommin onnettommuuksia? Hukkuu tai vaikka ajaa päin toista autoa samalla tappaen jonkun? Tms

   Lainaa

  34. Tulos: -16 (38 ääntä)
   Tikru: Oisko vaikka siksi, että kännissä tulee paljon helpommin onnettommuuksia? Hukkuu tai vaikka ajaa päin toista autoa samalla tappaen jonkun? Tms
   Entä jos kännissä vaarantaa ainoastaan oman turvallisuutensa? Miksi kiinnostaa?

   Lainaa

  35. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Tikru: Oisko vaikka siksi, että kännissä tulee paljon helpommin onnettommuuksia? Hukkuu tai vaikka ajaa päin toista autoa samalla tappaen jonkun? Tms
   Alkoholia ei tarvitse juoda, ja jos et halua niin ole tietysti juomatta, tyhjiä epäterveellisiä kaloreitahan se on. Mutta ei se auta jos teineille hehkutellaan jollain turmiolan tommilla joka yhden siiderin otettuaan seuraavaksi hukuttaa itsensä, naapurin ja naapurin koiran, yhteiskuntamme on siinä määrin likomärkä että alkoholia he näkevät kuitenkin. Parempi lähteä siitä että juomisen voi jättää väliin, mutta jos nyt kuitenkin täytyy, niin ei kosketa rattiin tai lähdetä vesille, pidetään kavereita silmällä, eikä ikinä koskaan lisätä vettä toisten ouzopulloon :)

   Lainaa

  36. Viinikälli 16.7.2017 10:02
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Tuttava ei juurikaan juo alkoholia ja oli säilönyt lahjaksi saamiaan viinipulloja vaatehuoneen hyllylle. Mutta tämän tuttaven teinitytölle maistui ja hän oli juonut pullot tyhjiksi ja täyttänyt ne vedellä. Joskus myöhemmin jekku paljastui ja voi sitä häpeän määrää kun kaveri tajusi että on kierrättänyt lahjapullojaan edeleen tuliaislahjoiksi, eikä kukaan ollut koskaan kysellyt vesipullojen perään.

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Join alkoholia ensimmäisen kerran 17-vuotiaana, kun äiti osti muutaman siiderin, jotta saan kokeilla. Muuten vietin nuoruuteni selvinpäin ja en koe jääneeni mistään paitsi. Ei mun kaveritkaan juonut. Nykyään kyllä kulutan alkoholia. Ei siinä kokeilussa mitään, mutta minäkään en ymmärrä niitä, ketkä 13-vuotiaasta asti oli joka vkl kaatuilukännissä.

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Kiehuvan veden alla höyryttäminen täytyy kyllä opetella. Ikinä saanut kunnolla korkkeja huomaamattomasti auki.

   Lainaa

  39. jukkapalmu 1.7.2018 10:54
   Tulos: -18 (22 ääntä)
   Miten tuo "Isän pomo tulee kylään ja tarjotaan kallista konjakkia" ei oikeen tunnu että olis ikinä tapahtunut kenellekään. Miksi jonkun esimies tulee kotiin?

   Lainaa

  40. Hukka-Rambo 1.7.2018 12:47
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   jukkapalmu: Miten tuo “Isän pomo tulee kylään ja tarjotaan kallista konjakkia” ei oikeen tunnu että olis ikinä tapahtunut kenellekään. Miksi jonkun esimies tulee kotiin?
   Kyselet, koska kumpikaan vanhemmistasi ei ollut ikinä töissä etkä ole tuollaista kokenut, kun kyläilykulttuuri oli vielä hengissä. Nykyäänhän ei juuri kyläillä, mutta silti minunkin esimies on viettänyt iltaa meillä. Hän toi viskiä, joten ei minun tarvinnut sitä puolta miettiä.

   Lainaa

  41. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Hukka-Rambo: Kyselet, koska kumpikaan vanhemmistasi ei ollut ikinä töissä etkä ole tuollaista kokenut, kun kyläilykulttuuri oli vielä hengissä. Nykyäänhän ei juuri kyläillä, mutta silti minunkin esimies on viettänyt iltaa meillä. Hän toi viskiä.
   Tarkoitat: kumpikaan vanhemmistasi ei ollut ikinä akateemisissa/ johtoportaan töissä. Kyläily ja kestitys on yleistä ylemmillä esimiehillä, ei oikein muilla. Ja kyllä konjakki on se ainoa oikea juoma.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: konjakki, tee, alkoholi, huumeet, kännissä, ekstaasi