Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 167

Todellinen huumekoira.
Kuvakooste, osa 167

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 51 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +480 (654 ääntä)
      Hauska toi maustepussihomma, täytyy testata itekin :D

      Lainaa

    2. Tulos: +563 (569 ääntä)
      Kerrassaan aneeminen pizza

      Lainaa

    3. Tulos: +523 (607 ääntä)
      JerryC: Hauska toi maustepussihomma, täytyy testata itekin
      Jep, idea hauska, toteutus ei niin hauska. Vähän mielikuvituksellisempaa verbaliikkaa kehiin, niin toimii paremmin.

      Lainaa

    4. kalliolainen 11.7.2017 1:22
      Tulos: +504 (520 ääntä)
      Sain itsekin Kallion Kotipizzasta aivan ala-arvoisen lätyn, kävin hakemassa pitsan juuri ennen sulkemisaikaa (iltavuoron jälkeen). Kotona boxin avattuani laitoin palautetta pizzasta kuvien kera (silloin oli Laatutakuu-kampanja). N. 2 viikon kuluttua tuli viesti, että pizza on ok. Eipä tarvii siellä asioida enää, kun reklamaatiokin sujuu noin hyvin.

      Lainaa

    5. Tulos: +380 (386 ääntä)
      Pizza ei voi hyvin.

      Lainaa

    6. Tulos: +275 (293 ääntä)
      Toi pizza ei uppais ees viiden promillen humalassa. :(

      Lainaa

    7. Tulos: +414 (450 ääntä)
      Maustepussikikka meni omalle "ostoslistalle" heti. Pitää vaan löytää tarpeeksi iso kauppa jossa on riittävän suuri maustehylly, että pääsee toteuttamaan itseään. Esimerkiksi "AUTTAKAA, OLEN ORJATYÖSSÄ PRISMASSA"

      Lainaa

    8. Tulos: +84 (136 ääntä)
      Jos olisin kauppias järjestelisin noi mausteet just tolleen muodostamaan jonkun hauskan sanan :DD

      Lainaa

    9. Tulos: +671 (683 ääntä)
      Todella suuri plussa ja hatunnosto Hesburgerille tuosta toiminnasta, että lähti lihat kodittomille koirille sen sijaan että olisi heitetty roskiin, ihan mahtavaa! Myydähän niitä ei olisi enää voinut eikä saanut mutta koirille kelpaa ja tuollaiselle yhdistykselle tulee aivan taatusti tarpeeseen. <3 (Ja joo, tajusin kyllä että se ei ollut tämän mokan pointti vaan tuo huonosti valittu kuva kannabiksen lehtineen, mutta pakko oli silti kehua kun eläinrakkaana ihmisenä lämmitti mieltä :) )

      Lainaa

    10. Tulos: -56 (108 ääntä)
      Taitaa olla kyllä ihan itse tehty pitsa.

      Lainaa

    11. Satunnainen randomi 11.7.2017 6:10
      Tulos: +60 (80 ääntä)
      erferf: Taitaa olla kyllä ihan itse tehty pitsa.
      Tiedä häntä mutta itse en tekisi tuollaista pizzaa. Joku sanoi tuota aneemiseksi... tupla määrällä kebablastuja ja oliivi sekä juustokerroksella tuo olisi juuri ja juuri aneeminen IMHO.

      Lainaa

    12. Tulos: +54 (64 ääntä)
      Juomari: Maustepussikikka meni omalle “ostoslistalle” heti. Pitää vaan löytää tarpeeksi iso kauppa jossa on riittävän suuri maustehylly, että pääsee toteuttamaan itseään. Esimerkiksi “AUTTAKAA, OLEN ORJATYÖSSÄ PRISMASSA”
      Haluaisin nähdä, mikä olisi tämän tekstin lopputulos sitten kun maustepussien kirjaimet on rajannut vähän :D

      Lainaa

    13. Tulos: +149 (151 ääntä)
      kalliolainen: Sain itsekin Kallion Kotipizzasta aivan ala-arvoisen lätyn, kävin hakemassa pitsan juuri ennen sulkemisaikaa (iltavuoron jälkeen). Kotona boxin avattuani laitoin palautetta pizzasta kuvien kera (silloin oli Laatutakuu-kampanja). N. 2 viikon kuluttua tuli viesti, että pizza on ok. Eipä tarvii siellä asioida enää, kun reklamaatiokin sujuu noin hyvin.
      Haha, Kallion Kotipizza! Mä ostin sieltä toissaviikolla pizzan jossa on salami, ananas, rukola ja hampurilaiskastike. No 50 % täytteistä jos saa niin kai sitä pitäis olla tyytyväinen. En tiedä. Ei kukaan ainakaan pahoitellut kun kiikutin salami-ananas-pizzani takaisin.

      Lainaa

    14. Tulos: +159 (175 ääntä)
      kalliolainen: Sain itsekin Kallion Kotipizzasta aivan ala-arvoisen lätyn, kävin hakemassa pitsan juuri ennen sulkemisaikaa (iltavuoron jälkeen). Kotona boxin avattuani laitoin palautetta pizzasta kuvien kera (silloin oli Laatutakuu-kampanja). N. 2 viikon kuluttua tuli viesti, että pizza on ok. Eipä tarvii siellä asioida enää, kun reklamaatiokin sujuu noin hyvin.
      Nojoo o, Kotipizzasta ei saa koskaan asiallista palautetta. Äitini tilasi vuonna 2008 eräästä Kotipizzasta itselleen pitsan, joka oli normaalia pienempi ja vähemmän täytettä (oli pari viikkoa aikasemmin käynyt myös ja silloin oli ollut ihan ok), mutta hinta sama. Laitoin sitten tästä palautetta Kotipizzalle, että hinta-laatusuhde ei tällä kertaa osunut nappiin, niin vastauksena tuli pitkä litania tekstiä, jossa kommentoitiin muun muassa näin: "Me maksamme veromme ja työntekijöillemme palkkaa, samaa ei voi sanoa (kaupungin) muista pitserioista." Kotipizza ollut siis lähes 10 vuotta boikotissa.

      Lainaa

    15. Tulos: +132 (138 ääntä)
      Minkälaiseksi tämä maailma onkaan mennyt? Tunsin aitoa helpotusta Jarkon viestistä ja yhdistyksen vastauksesta. :D Mitä kaikkea tuosta olisikaan voinut kehkeytyä, jos paikalla olisivat olleet nettimaaiman loukkaantujat.

      Lainaa

    16. Niimpäniin 11.7.2017 8:18
      Tulos: +49 (121 ääntä)
      JKA: Nojoo o, Kotipizzasta ei saa koskaan asiallista palautetta. Äitini tilasi vuonna 2008 eräästä Kotipizzasta itselleen pitsan, joka oli normaalia pienempi ja vähemmän täytettä (oli pari viikkoa aikasemmin käynyt myös ja silloin oli ollut ihan ok), mutta hinta sama. Laitoin sitten tästä palautetta Kotipizzalle, että hinta-laatusuhde ei tällä kertaa osunut nappiin, niin vastauksena tuli pitkä litania tekstiä, jossa kommentoitiin muun muassa näin: “Me maksamme veromme ja työntekijöillemme palkkaa, samaa ei voi sanoa (kaupungin) muista pitserioista.” Kotipizza ollut siis lähes 10 vuotta boikotissa.
      Tuo on kyllä jännä juttu. Luulisi, että Kotipizza haluaisi erottua karvakäsistä nimenomaan sillä, että siellä tietää mitä saa. Ei näköjään vain maistu.

      Lainaa

    17. Tulos: +45 (69 ääntä)
      Äh, naurahdin ääneen noille maustepusseille. Ja kehittelin jo kaikkea upeaa, mitä menen kirjoittelemaan kaupan hyllyille.

      Lainaa

    18. Tulos: -30 (50 ääntä)
      bob: Jep, idea hauska, toteutus ei niin hauska. Vähän mielikuvituksellisempaa verbaliikkaa kehiin, niin toimii paremmin.
      Joo, mut toi kuva on kiertäny netissä jo kauan, että en usko että on ihan itse tehty.

      Lainaa

    19. Tulos: +28 (82 ääntä)
      Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.

      Lainaa

    20. Tulos: +80 (84 ääntä)
      Niimpäniin: Tuo on kyllä jännä juttu. Luulisi, että Kotipizza haluaisi erottua karvakäsistä nimenomaan sillä, että siellä tietää mitä saa. Ei näköjään vain maistu.
      No siis nimenomaan. Ja kun kyse nyt ei ollut mistään dissaamisesta, vaan kertaluontoisesta asiallisesta palautteesta, että sillä kertaa ei ollut hyvä pitsa. Lähinnä ärsytti se ylimielisyys, joka vastauksesta huokui. Voipi tietysti olla, että yhdeksässä vuodessa asiakaspalvelu on parantunut huomattavasti, mutta itse en ole vielä valmis kokeilemaan. Tosin ei ne yhtä asiakasta kaipaa, joten sama kai se.

      Lainaa

    21. Seppo Saviniemi 11.7.2017 11:06
      Tulos: +25 (61 ääntä)
      Koti-Pizzoissahan voi olla aina eroja, mutta itse olen ollut paikalliseen Koti-Pizzaan tyytyväinen. No okei, kerran oli vähän hätäisesti tehty pizza. Mutta kyllä Koti-Pizzan pizzat ovat olleet paljon paremmat kuin alueen kebuloilla.

      Lainaa

    22. Tulos: +67 (73 ääntä)
      Riippu aivan Kotipizzaravintolasta. Osa on aivan loistavia, mutta joskus tulee vastaan paikka, jossa kaikki menee aina pieleen. Ne sekunda-ravintolat usein eivät kestää paria vuotta pidempään, mutta ainahan se ärsyttää, kun sellaiseen törmää.

      Lainaa

    23. Tulos: +165 (173 ääntä)
      amt: Todella suuri plussa ja hatunnosto Hesburgerille tuosta toiminnasta, että lähti lihat kodittomille koirille sen sijaan että olisi heitetty roskiin, ihan mahtavaa! Myydähän niitä ei olisi enää voinut eikä saanut mutta koirille kelpaa ja tuollaiselle yhdistykselle tulee aivan taatusti tarpeeseen. (Ja joo, tajusin kyllä että se ei ollut tämän mokan pointti vaan tuo huonosti valittu kuva kannabiksen lehtineen, mutta pakko oli silti kehua kun eläinrakkaana ihmisenä lämmitti mieltä )
      Koko juttu oli hilpeä, eläinsuojelu vähän sähläsi (en itsekään tajunnut että se kuva oli jotenkin hörhö ennenkuin huomautettiin) -koirat saivat safkaa, postaaja kohteliaasti myönsi erehdyksen, kaikki hyvin. Jospa näin asiallinen käytös kaikin puolin olisi normi niin maailma olisi hyvä paikka.

      Lainaa

    24. Espoolainen 11.7.2017 13:23
      Tulos: +74 (92 ääntä)
      Toi pizza... Ite en ole ostanu kotipizzasta moneen vuoteen huonon laadun takia. Nykyään ostan pizzat vieressä olevasta pizeriasta jonka omistaa turkkilainen kaveri. aivan tajuttoman hyvii pizzoi suht halpaan hintaan. ikinä en oo pettyny niihin.

      Lainaa

    25. Tulos: +81 (83 ääntä)
      Tiiviste: Haluaisin nähdä, mikä olisi tämän tekstin lopputulos sitten kun maustepussien kirjaimet on rajannut vähän
      Onnistuuhan tuo helposti, kunhan maustehyllyltä löytyvät perinteiset öregänö- ja ynikönsiemenpussit :)

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (65 ääntä)
      JOskus vielä ostin Kotipizzan pitsoja, mutta sitten, kun koko pieneni ja hinnat nousi, niin en kokenut järkeväksi maksaa muutamasta suupalasta 8 euroa, kun makuakaan ei ollut edes nimeksi. Viimeeksi siis käynyt Kotipizzassa vissiinkin vuonna 2000, joten en edes tiedä millaisissa hinnoissa nykyään ovat - tai onko laatu parantunut. Enkä kyllä aio kokeillakaan, sillä en ole kovinkaan monen kuullut kyseistä lafkaa kehuvan. Jopa Heseä kehutaan enemmän. Teen pizzat mielummin itse, ja jopa pakastepizzat ovat laadukkaampia kuin mielikuvani Kotipizzan lätysköistä.

      Lainaa

    27. Tulos: +51 (97 ääntä)
      Kannattaa suosia paikallista pizzayrittäjää eikä Ulkomaalais-omisteista ketjua joka maksaa verosuunnittelun ansiosta vähemmän veroja kuin parempia, halvempia, ja isompia pizzoja tekevä yksityisyrittäjä. Eihän Kotipizzassa käy muut kuin ne ihmiset jotka pelkäävät maahanmuuttajien pizzerioita ennakkoluulojen ja tietämättömyytensä takia, vaikka kotimaisempia ne ovat .

      Lainaa

    28. Tulos: -11 (53 ääntä)
      sekaani: Kannattaa suosia paikallista pizzayrittäjää eikä Ulkomaalais-omisteista ketjua joka maksaa verosuunnittelun ansiosta vähemmän veroja kuin parempia, halvempia, ja isompia pizzoja tekevä yksityisyrittäjä. Eihän Kotipizzassa käy muut kuin ne ihmiset jotka pelkäävät maahanmuuttajien pizzerioita ennakkoluulojen ja tietämättömyytensä takia, vaikka kotimaisempia ne ovat .
      No ainakin täällä, missä minä asun, on oikeasti kaksi nk. pitsamafiaa (toinen turkkilainen ja toinen jostain muusta maasta), jotka omistavat useimmat pitseriat. Jos ei halua tukea niitä eikä viitsi ottaa selvää, mitkä pitseriat eivät niihin kuulu, Kotipizza on helppo ja turvallinen vaikkakin ylihinnoiteltu, turhan pieniä pitsoja tarjoava vaihtoehto.

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Mä oon yhä katkera kotipizzalle siitä että ne on vetäny frutti di maren markkinoilta.

      Lainaa

    30. Seppo Saviniemi 11.7.2017 17:28
      Tulos: +13 (33 ääntä)
      sekaani: Kannattaa suosia paikallista pizzayrittäjää eikä Ulkomaalais-omisteista ketjua joka maksaa verosuunnittelun ansiosta vähemmän veroja kuin parempia, halvempia, ja isompia pizzoja tekevä yksityisyrittäjä. Eihän Kotipizzassa käy muut kuin ne ihmiset jotka pelkäävät maahanmuuttajien pizzerioita ennakkoluulojen ja tietämättömyytensä takia, vaikka kotimaisempia ne ovat .
      No hohhoijaa taas. Riippuu tietysti vähän aina taas kebulasta itsessään, mutta täällä missä itse asustelen en kyllä erityisesti suosittele mitään kebulaa ainakaan pizzojen suhteen. Ei ne huonoja ole, mutta ei niissä ole kyllä yhtään mitään kehumistakaan. No, hinta ehkä.

      Lainaa

    31. Tulos: +36 (40 ääntä)
      esa: Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.
      Kyllä itseasiassa käytetään :D

      Lainaa

    32. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Ei täällä pitäjässä menis kyllä tuollanen kotipizzan pizza ikää läpi! Ei oo kertaakaan tullu ala-arvosta pizzaa itelle.

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Kotipizzalla on varmaan ollut uusi työntekijä lättyjä tekemässä, koska tuossa näkyisi olevan kotzonen ainekset (miinus salaatti) eli varmaan on mennyt vaan pizzoissa sekaisin. Toki tuossa tilanteessa pitäis tietysti pahoitella ja hyvittää jotenkin :)

      Lainaa

    34. Tulos: +14 (36 ääntä)
      Piti kikattaa maustepussikuvalle. :D Ihanan oivaltavaa! Ei olisi käynyt siveellisen mieleni kulmassakaan kirjoitella mitään maustepusseilla. :D

      Lainaa

    35. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Kotipizzalla on tainnu kesämies olla ekaa vuoroa töissä

      Lainaa

    36. Tulos: +12 (26 ääntä)
      vaan yhestä kebupaikasta oon ruokamyrkytyksen saanu, ja seki pizza oli parempaa ku kotipizzassa. worth it.

      Lainaa

    37. Tulos: -2 (28 ääntä)
      Kotipizza on kyllä semmonen kuraketju että niiltä jos käy pizzan niin ihan oma moka on. Kannattaa mielummin mennä johonkin paikalliseen kepappilaan, niitä on nykyään joka pikkukylälläkin.

      Lainaa

    38. Tulos: +12 (28 ääntä)
      YHDEN ravintolan YKSI pizza kysymyksessä (tai no, Kallion Kotipizzan kysymyksessä ilmeisesti useampi). Ottakaahan huomioon, että jokainen ravintola on erilainen, oli ketju tahi ei, ja ulkomaalaiset firmat tekee taatusti parempaa tulosta joka paikkakunnalla. Jos niitä Kotipizzoja tuettais enemmän, ne todennäköisesti olis halvempiakin. Isompia sais olla kyllä.. Mun mielestä ne on ihan ok maun puolesta. Mut tulee tilattua ennemmin paikallisesta kebulasta, ne tuo kotiin asti :]

      Lainaa

    39. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Hyi tuo ylin. En söis tollasta joka näyttää siltä että se olisi jo kerran syöty, ulostettu, syöty ja vielä oksennettu.

      Lainaa

    40. Tulos: +24 (24 ääntä)
      TsX: Haha, Kallion Kotipizza! Mä ostin sieltä toissaviikolla pizzan jossa on salami, ananas, rukola ja hampurilaiskastike. No 50 % täytteistä jos saa niin kai sitä pitäis olla tyytyväinen. En tiedä. Ei kukaan ainakaan pahoitellut kun kiikutin salami-ananas-pizzani takaisin.
      Minä tilasin joskus tonnikalaranskalaiset kaikillä mausteilla. Sain ranskalaiset ketsupilla. Ei siinä, oli ihan hyvät, mutta hintakin olisi pitänyt olla vain ranskalaisista.

      Lainaa

    41. Tulos: +7 (23 ääntä)
      Ja ainiin, en ole montaa kertaa käynyt hesburgerissa, mutta viimeksi kun kävin niin olin valinnut netistä mitä ottaisin, ettei tarvitse siellä miettiä. Kun löysin täydellisen näköisen hampurilaisen, tiesin heti mitä ottaisin. Kun sain tuotteen, niin se näytti siltä että se ei olisi koirallekkaan kelvannut. Täysin lässähtänyt läjä jotain epämääräistä. Sitten muistin miksi en ole käynyt siellä monesti. Enkä enää mene.

      Lainaa

    42. Arthur Brown 12.7.2017 22:51
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      Kettuli: Kerrassaan aneeminen pizza
      Perus Kotipizza. Itsekkin tilasin poikkeuksellisesti Meat Loverin, kun ulkona satoi eikä viittinyt lampsia lähimpään oikeaan pizzeriaan (kauppakeskuksen yhteydessä Kotipizza)... Joo, pari suikaletta pekonia ja muutama kebablastu parin hampurilaisen kokoisella pohjalla, ilman mausteita (valkosipulimajoneesista olisi pitänyt pulittaa euro lisää?!?). Pizza maistui suolaiselta pekonilta.

      Lainaa

    43. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Ei toi mitenkään olla kotipizzasta, vai voiko? Pakko olla joku kesätyöläinen.

      Lainaa

    44. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Pizza on ihan hyvä, kamera on vaan huono!

      Lainaa

    45. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Kotipizza: Pizza on ihan hyvä, kamera on vaan huono!
      Paske kamera!

      Lainaa

    46. Tulos: +2 (20 ääntä)
      Musta tuntuu että tuo pizzatapaus on feikki. Ei mistään kotipizzasta voi tulla noin onnetonta lättyä.

      Lainaa

    47. Sama tuli mieleen 16.7.2017 9:57
      Tulos: +5 (13 ääntä)
      erferf: Taitaa olla kyllä ihan itse tehty pitsa.
      Itselle tuli kans ekana mieleen että siinä on heitetty oma tekele pizzalaatikkoon.

      Lainaa

    48. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Sehän on sama doggo http://www.feissarimokat.com/2013/05/aina-loytyy-yksi-vajaa-osa-10/

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (14 ääntä)
      esa: Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.
      Laatikko ei myöskään näytä kotipizzan laatikolta.

      Lainaa

    50. jukkapalmu 1.3.2019 15:20
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      esa: Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.
      Et jumalauta voi olla niin lapsellinen ääliö.

      Lainaa

    51. Kaksoiskupera kenguru 21.10.2022 4:09
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Olen 2 kertaa tilannut kotipizzasta aikoinaan. molemmat ihan ala-arvoisia suorituksia. varsinkin toinen, jonka jälkeen päätin, etten ikinä tilaa enää sieltä. Oli joku tarjous, että metrin pizza neljällä täytteellä. Tilasin sellaisen, ja luettelin täytteet. Piti olla ilmainen kotiinkuljetus, mutta ei kuulemma ollut kuskia. Kävin sitten itse sen hakemassa, ja vasta kotona aukaisin laatikon. Puolet oli kahdella täytteellä, ja toinen puoli kahdella täytteellä. Ei makunautinto. Aikaa tästä on toistakymmentä vuotta, enkä ole sen jälkeen käyttänyt kyseisen puljun tuotteita, vaikka suht usein pizzaa syönkin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pitsa, pizza, Kotipizza, kuva, koirat, huumeet, huumekoira, mausteet, kauppa, kaupassa, palaute