Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kuvakooste, osa 167

  Todellinen huumekoira.
  Suurenna näkymä
  Kuvakooste, osa 167

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +449 (605 ääntä)
   Hauska toi maustepussihomma, täytyy testata itekin :D

   Lainaa

  2. Tulos: +532 (538 ääntä)
   Kerrassaan aneeminen pizza

   Lainaa

  3. Tulos: +490 (570 ääntä)
   JerryC: Hauska toi maustepussihomma, täytyy testata itekin
   Jep, idea hauska, toteutus ei niin hauska. Vähän mielikuvituksellisempaa verbaliikkaa kehiin, niin toimii paremmin.

   Lainaa

  4. kalliolainen 11.7.2017 1:22
   Tulos: +473 (487 ääntä)
   Sain itsekin Kallion Kotipizzasta aivan ala-arvoisen lätyn, kävin hakemassa pitsan juuri ennen sulkemisaikaa (iltavuoron jälkeen). Kotona boxin avattuani laitoin palautetta pizzasta kuvien kera (silloin oli Laatutakuu-kampanja). N. 2 viikon kuluttua tuli viesti, että pizza on ok. Eipä tarvii siellä asioida enää, kun reklamaatiokin sujuu noin hyvin.

   Lainaa

  5. Tulos: +363 (369 ääntä)
   Pizza ei voi hyvin.

   Lainaa

  6. Tulos: +261 (279 ääntä)
   Toi pizza ei uppais ees viiden promillen humalassa. :(

   Lainaa

  7. Tulos: +396 (426 ääntä)
   Maustepussikikka meni omalle "ostoslistalle" heti. Pitää vaan löytää tarpeeksi iso kauppa jossa on riittävän suuri maustehylly, että pääsee toteuttamaan itseään. Esimerkiksi "AUTTAKAA, OLEN ORJATYÖSSÄ PRISMASSA"

   Lainaa

  8. Tulos: +78 (124 ääntä)
   Jos olisin kauppias järjestelisin noi mausteet just tolleen muodostamaan jonkun hauskan sanan :DD

   Lainaa

  9. Tulos: +628 (640 ääntä)
   Todella suuri plussa ja hatunnosto Hesburgerille tuosta toiminnasta, että lähti lihat kodittomille koirille sen sijaan että olisi heitetty roskiin, ihan mahtavaa! Myydähän niitä ei olisi enää voinut eikä saanut mutta koirille kelpaa ja tuollaiselle yhdistykselle tulee aivan taatusti tarpeeseen. <3 (Ja joo, tajusin kyllä että se ei ollut tämän mokan pointti vaan tuo huonosti valittu kuva kannabiksen lehtineen, mutta pakko oli silti kehua kun eläinrakkaana ihmisenä lämmitti mieltä :) )

   Lainaa

  10. Tulos: -52 (102 ääntä)
   Taitaa olla kyllä ihan itse tehty pitsa.

   Lainaa

  11. Satunnainen randomi 11.7.2017 6:10
   Tulos: +57 (77 ääntä)
   erferf: Taitaa olla kyllä ihan itse tehty pitsa.
   Tiedä häntä mutta itse en tekisi tuollaista pizzaa. Joku sanoi tuota aneemiseksi... tupla määrällä kebablastuja ja oliivi sekä juustokerroksella tuo olisi juuri ja juuri aneeminen IMHO.

   Lainaa

  12. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Juomari: Maustepussikikka meni omalle “ostoslistalle” heti. Pitää vaan löytää tarpeeksi iso kauppa jossa on riittävän suuri maustehylly, että pääsee toteuttamaan itseään. Esimerkiksi “AUTTAKAA, OLEN ORJATYÖSSÄ PRISMASSA”
   Haluaisin nähdä, mikä olisi tämän tekstin lopputulos sitten kun maustepussien kirjaimet on rajannut vähän :D

   Lainaa

  13. Tulos: +141 (141 ääntä)
   kalliolainen: Sain itsekin Kallion Kotipizzasta aivan ala-arvoisen lätyn, kävin hakemassa pitsan juuri ennen sulkemisaikaa (iltavuoron jälkeen). Kotona boxin avattuani laitoin palautetta pizzasta kuvien kera (silloin oli Laatutakuu-kampanja). N. 2 viikon kuluttua tuli viesti, että pizza on ok. Eipä tarvii siellä asioida enää, kun reklamaatiokin sujuu noin hyvin.
   Haha, Kallion Kotipizza! Mä ostin sieltä toissaviikolla pizzan jossa on salami, ananas, rukola ja hampurilaiskastike. No 50 % täytteistä jos saa niin kai sitä pitäis olla tyytyväinen. En tiedä. Ei kukaan ainakaan pahoitellut kun kiikutin salami-ananas-pizzani takaisin.

   Lainaa

  14. Tulos: +146 (162 ääntä)
   kalliolainen: Sain itsekin Kallion Kotipizzasta aivan ala-arvoisen lätyn, kävin hakemassa pitsan juuri ennen sulkemisaikaa (iltavuoron jälkeen). Kotona boxin avattuani laitoin palautetta pizzasta kuvien kera (silloin oli Laatutakuu-kampanja). N. 2 viikon kuluttua tuli viesti, että pizza on ok. Eipä tarvii siellä asioida enää, kun reklamaatiokin sujuu noin hyvin.
   Nojoo o, Kotipizzasta ei saa koskaan asiallista palautetta. Äitini tilasi vuonna 2008 eräästä Kotipizzasta itselleen pitsan, joka oli normaalia pienempi ja vähemmän täytettä (oli pari viikkoa aikasemmin käynyt myös ja silloin oli ollut ihan ok), mutta hinta sama. Laitoin sitten tästä palautetta Kotipizzalle, että hinta-laatusuhde ei tällä kertaa osunut nappiin, niin vastauksena tuli pitkä litania tekstiä, jossa kommentoitiin muun muassa näin: "Me maksamme veromme ja työntekijöillemme palkkaa, samaa ei voi sanoa (kaupungin) muista pitserioista." Kotipizza ollut siis lähes 10 vuotta boikotissa.

   Lainaa

  15. Tulos: +122 (126 ääntä)
   Minkälaiseksi tämä maailma onkaan mennyt? Tunsin aitoa helpotusta Jarkon viestistä ja yhdistyksen vastauksesta. :D Mitä kaikkea tuosta olisikaan voinut kehkeytyä, jos paikalla olisivat olleet nettimaaiman loukkaantujat.

   Lainaa

  16. Niimpäniin 11.7.2017 8:18
   Tulos: +46 (108 ääntä)
   JKA: Nojoo o, Kotipizzasta ei saa koskaan asiallista palautetta. Äitini tilasi vuonna 2008 eräästä Kotipizzasta itselleen pitsan, joka oli normaalia pienempi ja vähemmän täytettä (oli pari viikkoa aikasemmin käynyt myös ja silloin oli ollut ihan ok), mutta hinta sama. Laitoin sitten tästä palautetta Kotipizzalle, että hinta-laatusuhde ei tällä kertaa osunut nappiin, niin vastauksena tuli pitkä litania tekstiä, jossa kommentoitiin muun muassa näin: “Me maksamme veromme ja työntekijöillemme palkkaa, samaa ei voi sanoa (kaupungin) muista pitserioista.” Kotipizza ollut siis lähes 10 vuotta boikotissa.
   Tuo on kyllä jännä juttu. Luulisi, että Kotipizza haluaisi erottua karvakäsistä nimenomaan sillä, että siellä tietää mitä saa. Ei näköjään vain maistu.

   Lainaa

  17. Tulos: +44 (66 ääntä)
   Äh, naurahdin ääneen noille maustepusseille. Ja kehittelin jo kaikkea upeaa, mitä menen kirjoittelemaan kaupan hyllyille.

   Lainaa

  18. Tulos: -26 (44 ääntä)
   bob: Jep, idea hauska, toteutus ei niin hauska. Vähän mielikuvituksellisempaa verbaliikkaa kehiin, niin toimii paremmin.
   Joo, mut toi kuva on kiertäny netissä jo kauan, että en usko että on ihan itse tehty.

   Lainaa

  19. Tulos: +24 (72 ääntä)
   Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.

   Lainaa

  20. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Niimpäniin: Tuo on kyllä jännä juttu. Luulisi, että Kotipizza haluaisi erottua karvakäsistä nimenomaan sillä, että siellä tietää mitä saa. Ei näköjään vain maistu.
   No siis nimenomaan. Ja kun kyse nyt ei ollut mistään dissaamisesta, vaan kertaluontoisesta asiallisesta palautteesta, että sillä kertaa ei ollut hyvä pitsa. Lähinnä ärsytti se ylimielisyys, joka vastauksesta huokui. Voipi tietysti olla, että yhdeksässä vuodessa asiakaspalvelu on parantunut huomattavasti, mutta itse en ole vielä valmis kokeilemaan. Tosin ei ne yhtä asiakasta kaipaa, joten sama kai se.

   Lainaa

  21. Seppo Saviniemi 11.7.2017 11:06
   Tulos: +19 (51 ääntä)
   Koti-Pizzoissahan voi olla aina eroja, mutta itse olen ollut paikalliseen Koti-Pizzaan tyytyväinen. No okei, kerran oli vähän hätäisesti tehty pizza. Mutta kyllä Koti-Pizzan pizzat ovat olleet paljon paremmat kuin alueen kebuloilla.

   Lainaa

  22. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Riippu aivan Kotipizzaravintolasta. Osa on aivan loistavia, mutta joskus tulee vastaan paikka, jossa kaikki menee aina pieleen. Ne sekunda-ravintolat usein eivät kestää paria vuotta pidempään, mutta ainahan se ärsyttää, kun sellaiseen törmää.

   Lainaa

  23. Tulos: +143 (151 ääntä)
   amt: Todella suuri plussa ja hatunnosto Hesburgerille tuosta toiminnasta, että lähti lihat kodittomille koirille sen sijaan että olisi heitetty roskiin, ihan mahtavaa! Myydähän niitä ei olisi enää voinut eikä saanut mutta koirille kelpaa ja tuollaiselle yhdistykselle tulee aivan taatusti tarpeeseen. (Ja joo, tajusin kyllä että se ei ollut tämän mokan pointti vaan tuo huonosti valittu kuva kannabiksen lehtineen, mutta pakko oli silti kehua kun eläinrakkaana ihmisenä lämmitti mieltä )
   Koko juttu oli hilpeä, eläinsuojelu vähän sähläsi (en itsekään tajunnut että se kuva oli jotenkin hörhö ennenkuin huomautettiin) -koirat saivat safkaa, postaaja kohteliaasti myönsi erehdyksen, kaikki hyvin. Jospa näin asiallinen käytös kaikin puolin olisi normi niin maailma olisi hyvä paikka.

   Lainaa

  24. Espoolainen 11.7.2017 13:23
   Tulos: +68 (86 ääntä)
   Toi pizza... Ite en ole ostanu kotipizzasta moneen vuoteen huonon laadun takia. Nykyään ostan pizzat vieressä olevasta pizeriasta jonka omistaa turkkilainen kaveri. aivan tajuttoman hyvii pizzoi suht halpaan hintaan. ikinä en oo pettyny niihin.

   Lainaa

  25. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Tiiviste: Haluaisin nähdä, mikä olisi tämän tekstin lopputulos sitten kun maustepussien kirjaimet on rajannut vähän
   Onnistuuhan tuo helposti, kunhan maustehyllyltä löytyvät perinteiset öregänö- ja ynikönsiemenpussit :)

   Lainaa

  26. Tulos: +43 (59 ääntä)
   JOskus vielä ostin Kotipizzan pitsoja, mutta sitten, kun koko pieneni ja hinnat nousi, niin en kokenut järkeväksi maksaa muutamasta suupalasta 8 euroa, kun makuakaan ei ollut edes nimeksi. Viimeeksi siis käynyt Kotipizzassa vissiinkin vuonna 2000, joten en edes tiedä millaisissa hinnoissa nykyään ovat - tai onko laatu parantunut. Enkä kyllä aio kokeillakaan, sillä en ole kovinkaan monen kuullut kyseistä lafkaa kehuvan. Jopa Heseä kehutaan enemmän. Teen pizzat mielummin itse, ja jopa pakastepizzat ovat laadukkaampia kuin mielikuvani Kotipizzan lätysköistä.

   Lainaa

  27. Tulos: +43 (89 ääntä)
   Kannattaa suosia paikallista pizzayrittäjää eikä Ulkomaalais-omisteista ketjua joka maksaa verosuunnittelun ansiosta vähemmän veroja kuin parempia, halvempia, ja isompia pizzoja tekevä yksityisyrittäjä. Eihän Kotipizzassa käy muut kuin ne ihmiset jotka pelkäävät maahanmuuttajien pizzerioita ennakkoluulojen ja tietämättömyytensä takia, vaikka kotimaisempia ne ovat .

   Lainaa

  28. Tulos: -6 (46 ääntä)
   sekaani: Kannattaa suosia paikallista pizzayrittäjää eikä Ulkomaalais-omisteista ketjua joka maksaa verosuunnittelun ansiosta vähemmän veroja kuin parempia, halvempia, ja isompia pizzoja tekevä yksityisyrittäjä. Eihän Kotipizzassa käy muut kuin ne ihmiset jotka pelkäävät maahanmuuttajien pizzerioita ennakkoluulojen ja tietämättömyytensä takia, vaikka kotimaisempia ne ovat .
   No ainakin täällä, missä minä asun, on oikeasti kaksi nk. pitsamafiaa (toinen turkkilainen ja toinen jostain muusta maasta), jotka omistavat useimmat pitseriat. Jos ei halua tukea niitä eikä viitsi ottaa selvää, mitkä pitseriat eivät niihin kuulu, Kotipizza on helppo ja turvallinen vaikkakin ylihinnoiteltu, turhan pieniä pitsoja tarjoava vaihtoehto.

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Mä oon yhä katkera kotipizzalle siitä että ne on vetäny frutti di maren markkinoilta.

   Lainaa

  30. Seppo Saviniemi 11.7.2017 17:28
   Tulos: +14 (30 ääntä)
   sekaani: Kannattaa suosia paikallista pizzayrittäjää eikä Ulkomaalais-omisteista ketjua joka maksaa verosuunnittelun ansiosta vähemmän veroja kuin parempia, halvempia, ja isompia pizzoja tekevä yksityisyrittäjä. Eihän Kotipizzassa käy muut kuin ne ihmiset jotka pelkäävät maahanmuuttajien pizzerioita ennakkoluulojen ja tietämättömyytensä takia, vaikka kotimaisempia ne ovat .
   No hohhoijaa taas. Riippuu tietysti vähän aina taas kebulasta itsessään, mutta täällä missä itse asustelen en kyllä erityisesti suosittele mitään kebulaa ainakaan pizzojen suhteen. Ei ne huonoja ole, mutta ei niissä ole kyllä yhtään mitään kehumistakaan. No, hinta ehkä.

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (35 ääntä)
   esa: Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.
   Kyllä itseasiassa käytetään :D

   Lainaa

  32. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Ei täällä pitäjässä menis kyllä tuollanen kotipizzan pizza ikää läpi! Ei oo kertaakaan tullu ala-arvosta pizzaa itelle.

   Lainaa

  33. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Kotipizzalla on varmaan ollut uusi työntekijä lättyjä tekemässä, koska tuossa näkyisi olevan kotzonen ainekset (miinus salaatti) eli varmaan on mennyt vaan pizzoissa sekaisin. Toki tuossa tilanteessa pitäis tietysti pahoitella ja hyvittää jotenkin :)

   Lainaa

  34. Tulos: +15 (33 ääntä)
   Piti kikattaa maustepussikuvalle. :D Ihanan oivaltavaa! Ei olisi käynyt siveellisen mieleni kulmassakaan kirjoitella mitään maustepusseilla. :D

   Lainaa

  35. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Kotipizzalla on tainnu kesämies olla ekaa vuoroa töissä

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (24 ääntä)
   vaan yhestä kebupaikasta oon ruokamyrkytyksen saanu, ja seki pizza oli parempaa ku kotipizzassa. worth it.

   Lainaa

  37. Tulos: -3 (25 ääntä)
   Kotipizza on kyllä semmonen kuraketju että niiltä jos käy pizzan niin ihan oma moka on. Kannattaa mielummin mennä johonkin paikalliseen kepappilaan, niitä on nykyään joka pikkukylälläkin.

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (26 ääntä)
   YHDEN ravintolan YKSI pizza kysymyksessä (tai no, Kallion Kotipizzan kysymyksessä ilmeisesti useampi). Ottakaahan huomioon, että jokainen ravintola on erilainen, oli ketju tahi ei, ja ulkomaalaiset firmat tekee taatusti parempaa tulosta joka paikkakunnalla. Jos niitä Kotipizzoja tuettais enemmän, ne todennäköisesti olis halvempiakin. Isompia sais olla kyllä.. Mun mielestä ne on ihan ok maun puolesta. Mut tulee tilattua ennemmin paikallisesta kebulasta, ne tuo kotiin asti :]

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Hyi tuo ylin. En söis tollasta joka näyttää siltä että se olisi jo kerran syöty, ulostettu, syöty ja vielä oksennettu.

   Lainaa

  40. Tulos: +22 (22 ääntä)
   TsX: Haha, Kallion Kotipizza! Mä ostin sieltä toissaviikolla pizzan jossa on salami, ananas, rukola ja hampurilaiskastike. No 50 % täytteistä jos saa niin kai sitä pitäis olla tyytyväinen. En tiedä. Ei kukaan ainakaan pahoitellut kun kiikutin salami-ananas-pizzani takaisin.
   Minä tilasin joskus tonnikalaranskalaiset kaikillä mausteilla. Sain ranskalaiset ketsupilla. Ei siinä, oli ihan hyvät, mutta hintakin olisi pitänyt olla vain ranskalaisista.

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Ja ainiin, en ole montaa kertaa käynyt hesburgerissa, mutta viimeksi kun kävin niin olin valinnut netistä mitä ottaisin, ettei tarvitse siellä miettiä. Kun löysin täydellisen näköisen hampurilaisen, tiesin heti mitä ottaisin. Kun sain tuotteen, niin se näytti siltä että se ei olisi koirallekkaan kelvannut. Täysin lässähtänyt läjä jotain epämääräistä. Sitten muistin miksi en ole käynyt siellä monesti. Enkä enää mene.

   Lainaa

  42. Arthur Brown 12.7.2017 22:51
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Kettuli: Kerrassaan aneeminen pizza
   Perus Kotipizza. Itsekkin tilasin poikkeuksellisesti Meat Loverin, kun ulkona satoi eikä viittinyt lampsia lähimpään oikeaan pizzeriaan (kauppakeskuksen yhteydessä Kotipizza)... Joo, pari suikaletta pekonia ja muutama kebablastu parin hampurilaisen kokoisella pohjalla, ilman mausteita (valkosipulimajoneesista olisi pitänyt pulittaa euro lisää?!?). Pizza maistui suolaiselta pekonilta.

   Lainaa

  43. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Ei toi mitenkään olla kotipizzasta, vai voiko? Pakko olla joku kesätyöläinen.

   Lainaa

  44. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Pizza on ihan hyvä, kamera on vaan huono!

   Lainaa

  45. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Kotipizza: Pizza on ihan hyvä, kamera on vaan huono!
   Paske kamera!

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Musta tuntuu että tuo pizzatapaus on feikki. Ei mistään kotipizzasta voi tulla noin onnetonta lättyä.

   Lainaa

  47. Sama tuli mieleen 16.7.2017 9:57
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   erferf: Taitaa olla kyllä ihan itse tehty pitsa.
   Itselle tuli kans ekana mieleen että siinä on heitetty oma tekele pizzalaatikkoon.

   Lainaa

  48. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Sehän on sama doggo http://www.feissarimokat.com/2013/05/aina-loytyy-yksi-vajaa-osa-10/

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (11 ääntä)
   esa: Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.
   Laatikko ei myöskään näytä kotipizzan laatikolta.

   Lainaa

  50. jukkapalmu 1.3.2019 15:20
   Tulos: +1 (1 ääni)
   esa: Ei muuten tasan varmasti ole Kotipizzasta tuo kuva. Eivät edes käytä tuollaisia kebablastuja.
   Et jumalauta voi olla niin lapsellinen ääliö.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: pitsa, pizza, Kotipizza, kuva, koirat, huumeet, huumekoira, mausteet, kauppa, kaupassa, palaute