Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 217

Kolikon toinen puoli: myyjä kertoo totuuden.
Kirpputorin löytöjä, osa 217

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +969 (983 ääntä)
      Ei siinä mitään, kyllä sitä itsekin tekis aika paljon duunia hyvän voileipäkakun eteen.

      Lainaa

    2. Tulos: +744 (778 ääntä)
      Christian on kyllä oikeassa että hyvää voileipäkakkua ei kyllä voita mikään!

      Lainaa

    3. Tulos: +1283 (1299 ääntä)
      En tiedä, kumpi teki minut iloisemmaksi: ajatus voileipäkakusta vai ajatus miehestä, joka tekee mielellään raskaita töitä voileipäkakkua vastaan. :)

      Lainaa

    4. Laksatiivitaavi 11.7.2017 1:21
      Tulos: +563 (569 ääntä)
      Olispa kivaa, jos sais muuttoavustuksesta ihan oikeasti voileipäkakun palkaksi. Edellinen muutto, jossa olin apuna ei mennyt kuten Strömssöössä ja jouduin pirun peijooni itse maksamaan oman pizzani. Taisi olla viimeinen kerta hänen apunaan yhtään missään.

      Lainaa

    5. Tulos: +346 (384 ääntä)
      Voileipäkakut on kyllä äärimmäisen aliarvostettua herkkua.

      Lainaa

    6. Tulos: +395 (397 ääntä)
      Laksatiivitaavi: Olispa kivaa, jos sais muuttoavustuksesta ihan oikeasti voileipäkakun palkaksi. Edellinen muutto, jossa olin apuna ei mennyt kuten Strömssöössä ja jouduin pirun peijooni itse maksamaan oman pizzani. Taisi olla viimeinen kerta hänen apunaan yhtään missään.
      Minulle kaveri lupasi muuttoavusta ruuat ja juomat. Mitä sitä höpöjä: Heti kättelyssä jouduin hakemaan kanisterilla muuttopakuun bensat kun loppui välille, tietysti omalla rahalla. Pisteenä iin päälle jouduin kantamaan suunnilleen yksin kaikki kamat, kun muu muuttoporukka oli muuttojuomista valmiiksi niin seilissä, ettei niistä ollut kantajiksi. Nälkähän siinä rehkiessä tuli eli suuntasin grillille, itse maksoin. Luvatuista juomista en nähnyt kuin pullonpohjat taustapeilissä muuttoautoa ajaessani. Kiitos Make, muistan tuon elävästi vaikka siitä on jo yli 10 vuotta...

      Lainaa

    7. Tulos: +241 (247 ääntä)
      Käsittämätöntä menoa nykyään. Mistään ei enää haluta maksaa yhtään mitään.

      Lainaa

    8. Tulos: +330 (338 ääntä)
      Hyväntekijöille ei siis tarvitse maksaa palkkaa eikä edes tarjota pullakahveja vaivannäöstä tai muuta peruskohteliasta höpönlöpöä. Hyvä tietää.

      Lainaa

    9. totuudentorvi 11.7.2017 8:35
      Tulos: +266 (270 ääntä)
      Kaikki mulle heti, nyt ja tässä! Kiitosta en vahingossakaan sano prkl ja mitään en maksa! No, missä auttajat ja tuotteet?! Ihme hommaa, kun ei kanssaeläjää avusteta vaan itte pitäs tehä tai jopa maksaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +277 (287 ääntä)
      Minäkin rakastan kahta asiaa, nimittäin ruoanlaittoa ja sitä, kun toiset ihmiset tekevät työni puolestani. Kunpa asuisin Espoossa, jotta voisin pyytää Christianin roudaamaan painavan terraarion ja vetämään vihollisiani turpaan. Pikku voileipäkakkuja tekisin siitä hyvästä vaikka yhdeksän, kalalla tai kinkulla tai millä tahansa pyydettäisiinkään.

      Lainaa

    11. Tulos: +181 (185 ääntä)
      Christian <3

      Lainaa

    12. Seppo Saviniemi 11.7.2017 11:11
      Tulos: +128 (130 ääntä)
      Kyllä nyt haluan tarttua heti Jaanan tarjoukseen. Kämpässähän ei koskaan ole liikaa ylimääräistä romua ja rompetta. Ajatus siitä, että joku kantaisi lisää tarpeetonta romua ja rompetta lämmittää kovasti sydäntä.

      Lainaa

    13. Seppo Saviniemi 11.7.2017 11:12
      Tulos: +116 (120 ääntä)
      Tekijä: Käsittämätöntä menoa nykyään. Mistään ei enää haluta maksaa yhtään mitään.
      Ihan rehellisesti sanottuna, luulen että "jos nyt ilmaseks sais" on ajatus joka on ollut olemassa ihmiskunnan olemassaolosta asti. Netin kautta vaan on niin paljon helpompaa möläytellä kuin kasvokkain.

      Lainaa

    14. Tulos: +203 (207 ääntä)
      Voileipäkakkumies on aina tervetullut meille, niin symppis kaveri :) Töitä ei tarvi tehdä mut kakkua voin väsätä!

      Lainaa

    15. Hanna Jampasta 11.7.2017 13:01
      Tulos: +149 (153 ääntä)
      Hiss: Ei siinä mitään, kyllä sitä itsekin tekis aika paljon duunia hyvän voileipäkakun eteen.
      Mä teen kaikille voileipäkakut, kerrotte vaan makutoiveen. Tykkään tehdä kakkuja mutta ei ole talossa syöjiä. Tänne vaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +32 (106 ääntä)
      Jos Milla on ok näkönen, niin voishan sitä käydä tekemässä hyvää ja vähän poraamassa. Hylly saattas jäädä kyl laittamatta, mut kaikkee ei voi ilmaseks vaatia.

      Lainaa

    17. Tulos: +27 (39 ääntä)
      Jaanalla jäänyt jätehuoltomaksu maksamatta ja roskis alkanut haisemaan?

      Lainaa

    18. Tulos: +56 (56 ääntä)
      Kyllä mäki voileipäkakkupalkalla jaksaisin vaikka ja mitä. ♥

      Lainaa

    19. Tulos: +133 (135 ääntä)
      Voileipäkakkumiehestä tuli legenda jo eläessään.

      Lainaa

    20. Kohtalotoveri 11.7.2017 17:56
      Tulos: +80 (80 ääntä)
      Jönni: Minulle kaveri lupasi muuttoavusta ruuat ja juomat. Mitä sitä höpöjä: Heti kättelyssä jouduin hakemaan kanisterilla muuttopakuun bensat kun loppui välille, tietysti omalla rahalla. Pisteenä iin päälle jouduin kantamaan suunnilleen yksin kaikki kamat, kun muu muuttoporukka oli muuttojuomista valmiiksi niin seilissä, ettei niistä ollut kantajiksi. Nälkähän siinä rehkiessä tuli eli suuntasin grillille, itse maksoin. Luvatuista juomista en nähnyt kuin pullonpohjat taustapeilissä muuttoautoa ajaessani. Kiitos Make, muistan tuon elävästi vaikka siitä on jo yli 10 vuotta…
      Mäkin ajoin Tampereelta hämeenlinnaan muuttoavuksi silloisen kaverin ex-vaimoo muuttaan. Luvattiin korvaukset bensasta ja ilmaiset pitsat. Ite maksoin ruokani ja eukko pummas jatkuvasti nuuskaa. Bensarahoja odottelen edelleen.

      Lainaa

    21. Mustalaisnaamio 12.7.2017 0:34
      Tulos: -63 (93 ääntä)
      Tekijä: Käsittämätöntä menoa nykyään. Mistään ei enää haluta maksaa yhtään mitään.
      Se on sitä vihervasemmistolaista maailmankatsomusta. Pelkkä hyvä mieli riittää.

      Lainaa

    22. purppurakruunu 12.7.2017 2:30
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Seppo Saviniemi: Ihan rehellisesti sanottuna, luulen että “jos nyt ilmaseks sais” on ajatus joka on ollut olemassa ihmiskunnan olemassaolosta asti. Netin kautta vaan on niin paljon helpompaa möläytellä kuin kasvokkain.
      Tai voi möläytellä useammalle kerralla. Kyllä on itse laskuttavat graafikot, taiteilijat, kokit, siivoojat, jne. saanut kuulla tota "me ei nyt makseta tästä koska eka kerta/ollaan 'kavereita'/täähän on sulle enemmän harrastus/mäkin osaisin/toi konehan oikeestaan tekee kaiken työn" litaniaa aika lailla koko historian.

      Lainaa

    23. Tulos: +3 (29 ääntä)
      Ei se tyhmä ole joka hyväntekeväisyyttä pyytää. Nuorille naisille niitä tekijöitä kun riittääkin, mistä ei-niin-nuorena miehenä olen tietysti vähän kade, mutta onneksi elämä on itseäkin tarpeeksi siunannut.

      Lainaa

    24. Tulos: +95 (97 ääntä)
      Olenko jotenkin kummallinen, kun en edes kehtaisi pyytää ilmaista apua? Jos ei raha vaihda omistajaa, niin sitten vaikka parturi-kampaajana leikkaan hiukset tai autan jossain muussa asiassa vastapalveluksena, voin myös tehdä sen voileipäkakun. Mun mielestä ihmisten tarkoituksellinen hyväksikäyttö on ällöttävää. Jos joku itse tarjoutuu auttamaan, onneksi on tosiaan heitäkin olemassa, niin oluet ihan vähintään ja safkat!

      Lainaa

    25. Tulos: +56 (56 ääntä)
      Hitto. Nyt tekee mieli voileipäkakkuu.

      Lainaa

    26. Raskaiden töiden sankari 12.7.2017 15:37
      Tulos: +66 (66 ääntä)
      Otan kuukausipalkkani kokonaan voileipäkakuissa, keskimäärin n. 240 kakkua kuukaudessa. Ylityölisänä pyydän yhtä lisävoileipäkerrosta kakkuihin.

      Lainaa

    27. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Toivottavasti Christian sai joltain voileipäkakkunsa! Ihana :D

      Lainaa

    28. Tulos: +60 (60 ääntä)
      Btw, voileipäkakun ainekset maksaa jonnin verran, että luulis olevankin ihan käypää valuuttaa...

      Lainaa

    29. Tulos: +37 (39 ääntä)
      On aina niin hauska havaita, miten sama tilanne kuulostaa eri osapuolten kertomina täysin erilaiselta. Opettavaista. Olen oppinut kyseenalaistamaan ihmisten tarinoita ja miettimään mielessäni, että mahtaisiko kuulostaa samalta, jos kertojana olisi se toinen osapuoli tai vielä parempaa: joku kolmas, täysin puolueeton osapuoli.

      Lainaa

    30. Tulos: +51 (59 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Se on sitä vihervasemmistolaista maailmankatsomusta. Pelkkä hyvä mieli riittää.
      Eikä ole. Vasemmisto nimenomaan pitää huolta työläisten oikeuksista ja kunnollisista palkoista. Enemmänhän tuo on oikeistolaista meininkiä, että kaikki mulle heti nyt ja omista rahoista ei haluta luopua.

      Lainaa

    31. Tulos: +52 (52 ääntä)
      Mursu: Eikä ole. Vasemmisto nimenomaan pitää huolta työläisten oikeuksista ja kunnollisista palkoista. Enemmänhän tuo on oikeistolaista meininkiä, että kaikki mulle heti nyt ja omista rahoista ei haluta luopua.
      Mutta tiedäthän sinä nämä nykyajan nettikommentoijat. "Vihervassarien" syyksi laitetaan kaikki mistä ei pidetä.

      Lainaa

    32. Tulos: -27 (33 ääntä)
      voileipäkakku on iha vitun pahaa!

      Lainaa

    33. Tulos: +55 (55 ääntä)
      "emmä nyt anna palkkaa, etsin hyväntekijää" tuntuu olevan monen firmankin sekä kaupunkien motto kun kierrättävät työkkäristä orjia hommissa.

      Lainaa

    34. Suhteutettu robotti 4.8.2020 17:12
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      Jönni: Minulle kaveri lupasi muuttoavusta ruuat ja juomat. Mitä sitä höpöjä: Heti kättelyssä jouduin hakemaan kanisterilla muuttopakuun bensat kun loppui välille, tietysti omalla rahalla. Pisteenä iin päälle jouduin kantamaan suunnilleen yksin kaikki kamat, kun muu muuttoporukka oli muuttojuomista [...]
      En ymmärrä ihmisiä, jotka ei tilanteen niin vaatiessa huomauta asiasta, vaan itkee sen jälkeen somessa. Itse olisin jättänyt hommat kesken, jollen olisi saanut luvattua palkkiota.

      Lainaa

    35. Harteeton preeriasusi 16.5.2021 14:57
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      joo: voileipäkakku on iha vitun pahaa!
      Koska maailmassa on vain yksi ainoa voileipäkakkumaku.

      Lainaa

    36. Tulos: 0 (4 ääntä)
      joo: voileipäkakku on iha vitun pahaa!
      Yllättäen kaikki mistä ei tykkää on pahaa. Ei sitä erikseen tarvi huudella.

      Lainaa

    37. Jämtti ankerias 21.10.2022 6:45
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Vika: On aina niin hauska havaita, miten sama tilanne kuulostaa eri osapuolten kertomina täysin erilaiselta. Opettavaista. Olen oppinut kyseenalaistamaan ihmisten tarinoita ja miettimään mielessäni, että mahtaisiko kuulostaa samalta, jos kertojana olisi se toinen osapuoli tai vielä parempaa: joku kolmas, täysin puolueeton osapuoli.
      Tämä! Asioilla on aina monta puolta.

      Lainaa

    38. Tinkimätön unikeko 5.2.2024 10:24
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Jönni: Minulle kaveri lupasi muuttoavusta ruuat ja juomat. Mitä sitä höpöjä: Heti kättelyssä jouduin hakemaan kanisterilla muuttopakuun bensat kun loppui välille, tietysti omalla rahalla. Pisteenä iin päälle jouduin kantamaan suunnilleen yksin kaikki kamat, kun muu muuttoporukka oli muuttojuomista valmiiksi niin seilissä, [...]
      Nyt tästä on jo parikyt vuotta. Kiitos Make vaan täältäkin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, sika säkissä, puolitotuus, voileipäkakku, hyväntekijä, ilmainen, palkka