Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 217

Kolikon toinen puoli: myyjä kertoo totuuden.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 217

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +899 (913 ääntä)
   Ei siinä mitään, kyllä sitä itsekin tekis aika paljon duunia hyvän voileipäkakun eteen.

   Lainaa

  2. Tulos: +690 (722 ääntä)
   Christian on kyllä oikeassa että hyvää voileipäkakkua ei kyllä voita mikään!

   Lainaa

  3. Tulos: +1208 (1222 ääntä)
   En tiedä, kumpi teki minut iloisemmaksi: ajatus voileipäkakusta vai ajatus miehestä, joka tekee mielellään raskaita töitä voileipäkakkua vastaan. :)

   Lainaa

  4. Laksatiivitaavi 11.7.2017 1:21
   Tulos: +517 (521 ääntä)
   Olispa kivaa, jos sais muuttoavustuksesta ihan oikeasti voileipäkakun palkaksi. Edellinen muutto, jossa olin apuna ei mennyt kuten Strömssöössä ja jouduin pirun peijooni itse maksamaan oman pizzani. Taisi olla viimeinen kerta hänen apunaan yhtään missään.

   Lainaa

  5. Tulos: +324 (358 ääntä)
   Voileipäkakut on kyllä äärimmäisen aliarvostettua herkkua.

   Lainaa

  6. Tulos: +367 (369 ääntä)
   Laksatiivitaavi: Olispa kivaa, jos sais muuttoavustuksesta ihan oikeasti voileipäkakun palkaksi. Edellinen muutto, jossa olin apuna ei mennyt kuten Strömssöössä ja jouduin pirun peijooni itse maksamaan oman pizzani. Taisi olla viimeinen kerta hänen apunaan yhtään missään.
   Minulle kaveri lupasi muuttoavusta ruuat ja juomat. Mitä sitä höpöjä: Heti kättelyssä jouduin hakemaan kanisterilla muuttopakuun bensat kun loppui välille, tietysti omalla rahalla. Pisteenä iin päälle jouduin kantamaan suunnilleen yksin kaikki kamat, kun muu muuttoporukka oli muuttojuomista valmiiksi niin seilissä, ettei niistä ollut kantajiksi. Nälkähän siinä rehkiessä tuli eli suuntasin grillille, itse maksoin. Luvatuista juomista en nähnyt kuin pullonpohjat taustapeilissä muuttoautoa ajaessani. Kiitos Make, muistan tuon elävästi vaikka siitä on jo yli 10 vuotta...

   Lainaa

  7. Tulos: +232 (238 ääntä)
   Käsittämätöntä menoa nykyään. Mistään ei enää haluta maksaa yhtään mitään.

   Lainaa

  8. Tulos: +314 (322 ääntä)
   Hyväntekijöille ei siis tarvitse maksaa palkkaa eikä edes tarjota pullakahveja vaivannäöstä tai muuta peruskohteliasta höpönlöpöä. Hyvä tietää.

   Lainaa

  9. totuudentorvi 11.7.2017 8:35
   Tulos: +249 (253 ääntä)
   Kaikki mulle heti, nyt ja tässä! Kiitosta en vahingossakaan sano prkl ja mitään en maksa! No, missä auttajat ja tuotteet?! Ihme hommaa, kun ei kanssaeläjää avusteta vaan itte pitäs tehä tai jopa maksaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +254 (264 ääntä)
   Minäkin rakastan kahta asiaa, nimittäin ruoanlaittoa ja sitä, kun toiset ihmiset tekevät työni puolestani. Kunpa asuisin Espoossa, jotta voisin pyytää Christianin roudaamaan painavan terraarion ja vetämään vihollisiani turpaan. Pikku voileipäkakkuja tekisin siitä hyvästä vaikka yhdeksän, kalalla tai kinkulla tai millä tahansa pyydettäisiinkään.

   Lainaa

  11. Tulos: +169 (173 ääntä)
   Christian <3

   Lainaa

  12. Seppo Saviniemi 11.7.2017 11:11
   Tulos: +120 (122 ääntä)
   Kyllä nyt haluan tarttua heti Jaanan tarjoukseen. Kämpässähän ei koskaan ole liikaa ylimääräistä romua ja rompetta. Ajatus siitä, että joku kantaisi lisää tarpeetonta romua ja rompetta lämmittää kovasti sydäntä.

   Lainaa

  13. Seppo Saviniemi 11.7.2017 11:12
   Tulos: +108 (112 ääntä)
   Tekijä: Käsittämätöntä menoa nykyään. Mistään ei enää haluta maksaa yhtään mitään.
   Ihan rehellisesti sanottuna, luulen että "jos nyt ilmaseks sais" on ajatus joka on ollut olemassa ihmiskunnan olemassaolosta asti. Netin kautta vaan on niin paljon helpompaa möläytellä kuin kasvokkain.

   Lainaa

  14. Tulos: +190 (194 ääntä)
   Voileipäkakkumies on aina tervetullut meille, niin symppis kaveri :) Töitä ei tarvi tehdä mut kakkua voin väsätä!

   Lainaa

  15. Hanna Jampasta 11.7.2017 13:01
   Tulos: +141 (145 ääntä)
   Hiss: Ei siinä mitään, kyllä sitä itsekin tekis aika paljon duunia hyvän voileipäkakun eteen.
   Mä teen kaikille voileipäkakut, kerrotte vaan makutoiveen. Tykkään tehdä kakkuja mutta ei ole talossa syöjiä. Tänne vaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +34 (94 ääntä)
   Jos Milla on ok näkönen, niin voishan sitä käydä tekemässä hyvää ja vähän poraamassa. Hylly saattas jäädä kyl laittamatta, mut kaikkee ei voi ilmaseks vaatia.

   Lainaa

  17. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Jaanalla jäänyt jätehuoltomaksu maksamatta ja roskis alkanut haisemaan?

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Kyllä mäki voileipäkakkupalkalla jaksaisin vaikka ja mitä. ♥

   Lainaa

  19. Tulos: +124 (126 ääntä)
   Voileipäkakkumiehestä tuli legenda jo eläessään.

   Lainaa

  20. Kohtalotoveri 11.7.2017 17:56
   Tulos: +75 (75 ääntä)
   Jönni: Minulle kaveri lupasi muuttoavusta ruuat ja juomat. Mitä sitä höpöjä: Heti kättelyssä jouduin hakemaan kanisterilla muuttopakuun bensat kun loppui välille, tietysti omalla rahalla. Pisteenä iin päälle jouduin kantamaan suunnilleen yksin kaikki kamat, kun muu muuttoporukka oli muuttojuomista valmiiksi niin seilissä, ettei niistä ollut kantajiksi. Nälkähän siinä rehkiessä tuli eli suuntasin grillille, itse maksoin. Luvatuista juomista en nähnyt kuin pullonpohjat taustapeilissä muuttoautoa ajaessani. Kiitos Make, muistan tuon elävästi vaikka siitä on jo yli 10 vuotta…
   Mäkin ajoin Tampereelta hämeenlinnaan muuttoavuksi silloisen kaverin ex-vaimoo muuttaan. Luvattiin korvaukset bensasta ja ilmaiset pitsat. Ite maksoin ruokani ja eukko pummas jatkuvasti nuuskaa. Bensarahoja odottelen edelleen.

   Lainaa

  21. Mustalaisnaamio 12.7.2017 0:34
   Tulos: -52 (78 ääntä)
   Tekijä: Käsittämätöntä menoa nykyään. Mistään ei enää haluta maksaa yhtään mitään.
   Se on sitä vihervasemmistolaista maailmankatsomusta. Pelkkä hyvä mieli riittää.

   Lainaa

  22. purppurakruunu 12.7.2017 2:30
   Tulos: +79 (81 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Ihan rehellisesti sanottuna, luulen että “jos nyt ilmaseks sais” on ajatus joka on ollut olemassa ihmiskunnan olemassaolosta asti. Netin kautta vaan on niin paljon helpompaa möläytellä kuin kasvokkain.
   Tai voi möläytellä useammalle kerralla. Kyllä on itse laskuttavat graafikot, taiteilijat, kokit, siivoojat, jne. saanut kuulla tota "me ei nyt makseta tästä koska eka kerta/ollaan 'kavereita'/täähän on sulle enemmän harrastus/mäkin osaisin/toi konehan oikeestaan tekee kaiken työn" litaniaa aika lailla koko historian.

   Lainaa

  23. Tulos: +4 (26 ääntä)
   Ei se tyhmä ole joka hyväntekeväisyyttä pyytää. Nuorille naisille niitä tekijöitä kun riittääkin, mistä ei-niin-nuorena miehenä olen tietysti vähän kade, mutta onneksi elämä on itseäkin tarpeeksi siunannut.

   Lainaa

  24. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Olenko jotenkin kummallinen, kun en edes kehtaisi pyytää ilmaista apua? Jos ei raha vaihda omistajaa, niin sitten vaikka parturi-kampaajana leikkaan hiukset tai autan jossain muussa asiassa vastapalveluksena, voin myös tehdä sen voileipäkakun. Mun mielestä ihmisten tarkoituksellinen hyväksikäyttö on ällöttävää. Jos joku itse tarjoutuu auttamaan, onneksi on tosiaan heitäkin olemassa, niin oluet ihan vähintään ja safkat!

   Lainaa

  25. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Hitto. Nyt tekee mieli voileipäkakkuu.

   Lainaa

  26. Raskaiden töiden sankari 12.7.2017 15:37
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Otan kuukausipalkkani kokonaan voileipäkakuissa, keskimäärin n. 240 kakkua kuukaudessa. Ylityölisänä pyydän yhtä lisävoileipäkerrosta kakkuihin.

   Lainaa

  27. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Toivottavasti Christian sai joltain voileipäkakkunsa! Ihana :D

   Lainaa

  28. Tulos: +53 (53 ääntä)
   Btw, voileipäkakun ainekset maksaa jonnin verran, että luulis olevankin ihan käypää valuuttaa...

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (33 ääntä)
   On aina niin hauska havaita, miten sama tilanne kuulostaa eri osapuolten kertomina täysin erilaiselta. Opettavaista. Olen oppinut kyseenalaistamaan ihmisten tarinoita ja miettimään mielessäni, että mahtaisiko kuulostaa samalta, jos kertojana olisi se toinen osapuoli tai vielä parempaa: joku kolmas, täysin puolueeton osapuoli.

   Lainaa

  30. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Se on sitä vihervasemmistolaista maailmankatsomusta. Pelkkä hyvä mieli riittää.
   Eikä ole. Vasemmisto nimenomaan pitää huolta työläisten oikeuksista ja kunnollisista palkoista. Enemmänhän tuo on oikeistolaista meininkiä, että kaikki mulle heti nyt ja omista rahoista ei haluta luopua.

   Lainaa

  31. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Mursu: Eikä ole. Vasemmisto nimenomaan pitää huolta työläisten oikeuksista ja kunnollisista palkoista. Enemmänhän tuo on oikeistolaista meininkiä, että kaikki mulle heti nyt ja omista rahoista ei haluta luopua.
   Mutta tiedäthän sinä nämä nykyajan nettikommentoijat. "Vihervassarien" syyksi laitetaan kaikki mistä ei pidetä.

   Lainaa

  32. Tulos: -19 (25 ääntä)
   voileipäkakku on iha vitun pahaa!

   Lainaa

  33. Tulos: +46 (46 ääntä)
   "emmä nyt anna palkkaa, etsin hyväntekijää" tuntuu olevan monen firmankin sekä kaupunkien motto kun kierrättävät työkkäristä orjia hommissa.

   Lainaa

  34. Suhteutettu robotti 4.8.2020 17:12
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jönni: Minulle kaveri lupasi muuttoavusta ruuat ja juomat. Mitä sitä höpöjä: Heti kättelyssä jouduin hakemaan kanisterilla muuttopakuun bensat kun loppui välille, tietysti omalla rahalla. Pisteenä iin päälle jouduin kantamaan suunnilleen yksin kaikki kamat, kun muu muuttoporukka oli muuttojuomista [...]
   En ymmärrä ihmisiä, jotka ei tilanteen niin vaatiessa huomauta asiasta, vaan itkee sen jälkeen somessa. Itse olisin jättänyt hommat kesken, jollen olisi saanut luvattua palkkiota.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, sika säkissä, puolitotuus, voileipäkakku, hyväntekijä, ilmainen, palkka