Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 28

Traumathan tästä tuli.
Mielensäpahoittajat, osa 28

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +438 (450 ääntä)
   Kyllä minä nyt mieleni_pahoitin...

   Lainaa

  2. Tulos: +399 (403 ääntä)
   Tainan kannattas ehkä olla käyttämättä sosiaalista mediaa

   Lainaa

  3. KaroliinaCZ 18.5.2017 1:39
   Tulos: +642 (656 ääntä)
   Voi näitä asiakasvitsejä. Annukka ei tainnut koskaan olla asiakaspalvelutyössä, muuten ymmärtäisi, että noille vitseille ei aina jaksa nauraa, kun niitä tulee kymmeniä päivässä.

   Lainaa

  4. Tulos: +270 (278 ääntä)
   lähestulkoon järkytyksen :-DDD

   Lainaa

  5. Tulos: +197 (231 ääntä)
   Taina on malliesimerkki siitä, miksei jokaista turhasta inisiää tule ymmärtää ja pappoa.

   Lainaa

  6. käkikello 18.5.2017 3:03
   Tulos: +371 (373 ääntä)
   Ajatelkaa nyt joku hyvänen aika lapsia!

   Lainaa

  7. Tulos: +454 (458 ääntä)
   "Kun sanoin erään lauseen." kuulostaa joltain klikkiotsikolta.

   Lainaa

  8. Tulos: +487 (487 ääntä)
   Rikkun: “Kun sanoin erään lauseen.” kuulostaa joltain klikkiotsikolta.
   "Eräs lause aiheutti kummallisen reaktion kassatädissä: 'Tuhlaatte suotta aikaanne oululais-juntit'"

   Lainaa

  9. Tulos: +215 (217 ääntä)
   Rikkun: “Kun sanoin erään lauseen.” kuulostaa joltain klikkiotsikolta.
   Jep, ja klikkiotsikkohan se tavallaan olikin; Annukka vaan ei jaksanut odottaa viittä minuuttia pidempään ennen kuin vastasi kysymykseen jota ketään ei ollutkaan kiinnostanut heti kysyä. Taina, laita internet explorerisi oletussivuksi kolmen päivän täsmäsää äläkä paina muita nappeja.

   Lainaa

  10. Tulos: +173 (189 ääntä)
   Käärmeet ovat vaarattomia kuin pistorasia. Eivät käy kimppuun, ellei niitä sorki. Lasten älyn aliarviointi on tyhmää.

   Lainaa

  11. Tulos: +88 (100 ääntä)
   käkikello: Ajatelkaa nyt joku hyvänen aika lapsia!
   Ajattelen lapsia, joita Tainalla ei koskaan pidä olla.

   Lainaa

  12. Tulos: +90 (90 ääntä)
   Ei taida Taina tietää että netti on yllätyksellinen paikka eikä se sovi suinkaan kaikille.

   Lainaa

  13. Tulos: +103 (123 ääntä)
   Ei taida olla ihan lääkkeet kohdillaan jos traumoja tulee käärmekuvista. Varsinkaan jos kuvassa on puusta tehty käärme, mutta ihan muutenkin. Huuuu apuaa hirveä otus poistakaa kaikki kuvat internetistä ja maailmasta muutenkin saan traumoja näistä ja ajatelkaa lapsiakin! VOI.HYVÄ.HELVETIN.PERKELE.

   Lainaa

  14. Tulos: +59 (75 ääntä)
   Mä en tajua miten toi Sannin päivityksen lause ja kuva liittyy toisiinsa.. käärme ei ehkä toimi noidan luutana?!?

   Lainaa

  15. Tulos: +82 (92 ääntä)
   No, jos Taina nyt sattuu kuolemaan feikkikäärmeen näkemisestä aiheutuneeseen traumaan, niin kutsuttakoon sitä luonnonvalinnaksi.

   Lainaa

  16. Tulos: +134 (138 ääntä)
   Annukan tapauksessa itse aina töissä hymähtelen ääneen vastaukseksi näille heitolle kohteliaisuudesta, ja Outilta asiallinen kysymys. Kun asiakkaita tulee satoja päivässä liukuhihnalta ja joku laukoo ilmoille vitsin ns. "puskista" ja puolessa sekunnissa pitäisi keksiä jokin hauska vastaus, joka ei loukkaa ketään, niin vähemmästäkin menee lukkoon. "Joo se on parempi kuin nyt lähdet pois" "pitäis olla enemmän rahaa" ? Ja sitten vielä lisäyksenä se, ettei aina edes kuule tai jokaisen yksilön huumorintajusta ei ota erkkikään selvää, joten reagointi voi olla tilanteessa todella vaikeaa. Itselle ehkä hämmentävin kohdalle sattunut vitsi oli: *asiakas nostaa tuotteita kärrystä hihnalle ja maitopurkin tullessa vuoroon toteaa ääneen, "MAITO", ja alkaa jumalaton nauru* hymähdin mukana, mutta en kyllä ymmärrä edelleenkään.

   Lainaa

  17. Ihmettelijä 18.5.2017 21:29
   Tulos: +60 (68 ääntä)
   Itellä lentäis varmaan puhelin seinään, jos yks kaks tulis näytölle perhonen tai heinäsirkka! Mut ei tulis pieneen mieleenkään kieltää muita niiden kuvia jakamasta! Ihan on mun oma ongelma. :) (jolle nauran aina kun ei ko ötököitä ole näköpiirissä, mutta "tositilanteessa" oon ihan paskana...)

   Lainaa

  18. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Miettikäähän nyt kaikki niitä lapsia, jotka saavat Tainasta vaarattoman, eli väärän, kuvan.

   Lainaa

  19. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Ihmettelijä: Itellä lentäis varmaan puhelin seinään, jos yks kaks tulis näytölle perhonen tai heinäsirkka! Mut ei tulis pieneen mieleenkään kieltää muita niiden kuvia jakamasta! Ihan on mun oma ongelma. (jolle nauran aina kun ei ko ötököitä ole näköpiirissä, mutta “tositilanteessa” oon ihan paskana…)
   Itse aina lapsena pyydystin heinäsirkkoja, kun ne oli mun mielestä niin hienon näkösiä. Unelmoin aina, että joskus näkisin sellaisen ison hepokatin, mutta ei niitä kai ole Suomessa. Sitten jos näin mehiläisen tai kimslaisen vesilätäkössä, niin pitihän se sieltä pelastaa. Muistan myös silitelleeni kimalaisia, kun ovat niin söpöjä pörröisiä. Vähän aikaa lämmiteltyään ne aina lähtivät lentoon ja tekemään omia hommiansa. Perhosia pelastin myös hämähäkin seiteistä. Ne on jänniä, kun tuntuu niinkun ne olisivat "kiitollisia" siitä, kun yleensä tekevät jotain ylimääräistä manööveria pelastamisen jälkeen. Esim. laskeutuu kädelle tai kiertää kunniakierroksen tms. Mitä perhoset todellakaan ei normaalisti tee.

   Lainaa

  20. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Klassinen lapsikortti jälleen käytössä.

   Lainaa

  21. Ihmettelijä 19.5.2017 8:50
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Ggd: Itse aina lapsena pyydystin heinäsirkkoja, kun ne oli mun mielestä niin hienon näkösiä. Unelmoin aina, että joskus näkisin sellaisen ison hepokatin, mutta ei niitä kai ole Suomessa. Sitten jos näin mehiläisen tai kimslaisen vesilätäkössä, niin pitihän se sieltä pelastaa. Muistan myös silitelleeni kimalaisia, kun ovat niin söpöjä pörröisiä. Vähän aikaa lämmiteltyään ne aina lähtivät lentoon ja tekemään omia hommiansa. Perhosia pelastin myös hämähäkin seiteistä. Ne on jänniä, kun tuntuu niinkun ne olisivat “kiitollisia” siitä, kun yleensä tekevät jotain ylimääräistä manööveria pelastamisen jälkeen. Esim. laskeutuu kädelle tai kiertää kunniakierroksen tms. Mitä perhoset todellakaan ei normaalisti tee.
   Kuulostaa kivalta! Tykkään kyllä itsekin eläimistä ja myös ötököitä. Parin ikävän sattuman kautta vaan on kehkeytynyt täysin järjetön kammo noihin kahteen. Esim. hämähäkit ja ampiaiset on ihan ok :D

   Lainaa

  22. Tulos: +73 (73 ääntä)
   Banaani: Jep, ja klikkiotsikkohan se tavallaan olikin; Annukka vaan ei jaksanut odottaa viittä minuuttia pidempään ennen kuin vastasi kysymykseen jota ketään ei ollutkaan kiinnostanut heti kysyä. Taina, laita internet explorerisi oletussivuksi kolmen päivän täsmäsää äläkä paina muita nappeja.
   Täsmäsäästä on tänä keväänä monikin lähestulkoon järkyttynyt. :-D

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (42 ääntä)
   as: inisiää
   J-vammaisuus on huolestuttavan yleistä nykyään :(

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Nykyisen hyssyttely-yhteiskunnan pitäisi kyl ottaa myös Tainan kaltaiset ihmiset huomioon. Vähintään heille pitäisi tehdä omat vessat julkisiin tiloihin, tai ehkä he voisivat käydä miesten vessoissa? Lisäksi oma facebook.

   Lainaa

  25. Tulos: -15 (19 ääntä)
   Morpheus: J-vammaisuus on huolestuttavan yleistä nykyään
   Typo ei ole vamma, mutta sitähän lukiJa ei voi tietää, kumpi on kyseessä silloin silmähermoon särähtää ;)

   Lainaa

  26. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Tulee mieleen eräs kaveri, joka usein kommentoi kaikkiin hämähäkkiaiheisiin kuvallisiin juttuihin, että miten niitä kuvia ei saisi ikinä laittaa mihinkään, koska araknofobikot pitää aina ottaa huomioon. Menkää pois internetistä jos ette kestä yllätyksiä!

   Lainaa

  27. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Ensin Annukka itki kun ei vastattu, sitten itki kun vastattiin. Onneksi ei kuulu mun tuttavapiiriin.

   Lainaa

  28. Klikkiotsikko 21.5.2017 9:26
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Rikkun: “Kun sanoin erään lauseen.” kuulostaa joltain klikkiotsikolta.
   "Hän sanoi erään lauseen - et ikinä arvaa mitä sitten tapahtui!"

   Lainaa

  29. Tulos: +4 (24 ääntä)
   Gfdf: Nykyisen hyssyttely-yhteiskunnan pitäisi kyl ottaa myös Tainan kaltaiset ihmiset huomioon. Vähintään heille pitäisi tehdä omat vessat julkisiin tiloihin, tai ehkä he voisivat käydä miesten vessoissa? Lisäksi oma facebook.
   Persuille omat vessat, jossa on kuvitetut käyttöohjeet ja joista ei pääse ulos vetämättä ja käsienpesutta.
   Kakka: Tulee mieleen eräs kaveri, joka usein kommentoi kaikkiin hämähäkkiaiheisiin kuvallisiin juttuihin, että miten niitä kuvia ei saisi ikinä laittaa mihinkään, koska araknofobikot pitää aina ottaa huomioon. Menkää pois internetistä jos ette kestä yllätyksiä!
   Fobia on mielenterveysongelma, joka ei katoa poistamalla universumista fobian kohde. Kohde vain vaihtuu silloin toiseen. Fobioista pääsee hankkimalla ajan mielenterveyspalveluista.

   Lainaa

  30. kosdfgfdhd 24.5.2017 1:05
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kieltämättä se on aika kiusallista, kun yrittää keventää tunnelmaa yrittämällä olla hauska, mutta toinen ei reagoikaan siihen mitenkään vaan näyttää vakavaa naamaa. Sama tunne, kun hymyilee vieraalle jossain tilanteessa (esim. pähkäillessä kummalta puolelta vastaan kävelijän ohittaisi), mutta hän ei hymyile takaisin. Siinä tuntee itsensä jotenkin typeräksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, käärme, kassa, kirpputori, kirppis, kirppari, myyjä, järkytys, shokki