Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 13

Tärkeä viesti koiralta.
Kurkistus koiraryhmään, osa 13

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Luomuteurastaja 11.10.2016 1:41
   Tulos: +1180 (1196 ääntä)
   Saako tämmöisellä yhteydenotolla muita kuin typeriä ja asiattomia kommentteja?

   Lainaa

  2. Tulos: +1047 (1069 ääntä)
   Ilman tuota viimeistä lisäystä olisin voinut jo kuvitella,että kyseessä on hullu :D

   Lainaa

  3. Tulos: +236 (270 ääntä)
   Mitä?

   Lainaa

  4. Tulos: +590 (602 ääntä)
   Tässä kohtaa olisi olennaista tietää, onko jossain Tiina, joka kaipaa Sakke-shelttiään

   Lainaa

  5. Tulos: +486 (506 ääntä)
   Tärkeä viesti: vuh?

   Lainaa

  6. Tulos: +184 (250 ääntä)
   jollakulla jäänyt reseptit uusimatta?

   Lainaa

  7. Tulos: +374 (384 ääntä)
   Pieni koira otti yhteyttä? Luulin että hän oli löytänyt irrallaan olleen koiran. Tää on näitä juttuja jotka pitää lukea pari kertaa, jotta "uskomaton" totuus iskeytyy tajuntaan niinkuin 1000 volttia. Hienoa että sait koiraan yhteyden. Joku joskus lupasi miljoonia sille, joka todistaa telepatian todelliseksi ilmiöksi. Itse vakuutuin Marikan kyvyistä, joten suosittelen ottamaan yhteyttä "tahoihin".

   Lainaa

  8. Tulos: +264 (284 ääntä)
   Hämmästyttävän tarkka kuvaus koirasta ja omistajasta, yleensä nuo "meediot" ovat paljon epämääräisempiä että varmasti jokin osuu oikeaan. Epäilen kyllä silti että Tiinaa ei löytynyt.

   Lainaa

  9. Tulos: +118 (136 ääntä)
   Piti muutaman kerran lukea, että tajusi, mistä oli kysymys. Näitä "meedioita" edelleen odottaa se James Randin, miljoonan dollarin haaste, jos kerta oikeasti on taitoa. Epäilen vain huomionkipeyttä.

   Lainaa

  10. Paremmin tietäjä 11.10.2016 6:56
   Tulos: +125 (145 ääntä)
   Uskon tarinan. Mutta totuus: Oli herännyt, nukahdi uudelleen ja näki unta koirasta, mutta ei tajua käyneensä unessa. Nimimerkillä itsekin näkee joskus horroksessa unta.

   Lainaa

  11. Paremmin tietäjä 11.10.2016 6:57
   Tulos: -16 (50 ääntä)
   Paremmin tietäjä: Uskon tarinan. Mutta totuus: Oli herännyt, nukahdi uudelleen ja näki unta koirasta, mutta ei tajua käyneensä unessa. Nimimerkillä itsekin näkee joskus horroksessa unta.
   nukahti...

   Lainaa

  12. Huutaja2012 11.10.2016 7:15
   Tulos: +15 (45 ääntä)
   Niinhän ne kaikki hullut sanoo. Kappa

   Lainaa

  13. Keijon jorinat 11.10.2016 7:17
   Tulos: +248 (258 ääntä)
   Norriska: Hämmästyttävän tarkka kuvaus koirasta ja omistajasta, yleensä nuo “meediot” ovat paljon epämääräisempiä että varmasti jokin osuu oikeaan. Epäilen kyllä silti että Tiinaa ei löytynyt.
   Selvästi alotteleva meedio, paljasti liikaa ekassa viestissä. Voi toki olla että stalkkas ryhmästä jonkun "rip sakke" postauksen jättänyttä tiinaa ja näki koiran kuvassa makaavan viltillä yms. Siinä sit oliski jo hyvä pohja lähtee kertomaan kaikkee. Mut tekeekö kahvipalkalla?

   Lainaa

  14. Tulos: -22 (48 ääntä)
   Typerä ja asiaton kirjoitus.

   Lainaa

  15. Tulos: -42 (72 ääntä)
   Paremmin tietäjä: Uskon tarinan. Mutta totuus: Oli herännyt, nukahdi uudelleen ja näki unta koirasta, mutta ei tajua käyneensä unessa. Nimimerkillä itsekin näkee joskus horroksessa unta.
   Ihmiset ei horrosta.

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (57 ääntä)
   Ja tiedoksi, en ole hullu? Saanen olla asiasta eri mieltä..

   Lainaa

  17. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Lauseesta "en ole hullu" taisi unohtua huutomerkki. Tuo lause on aina vakuuttavampi huutomerkin kanssa. Tai sitten ei.

   Lainaa

  18. Tulos: +58 (100 ääntä)
   Itse kiinnostuin jo hyvin nuorena luonnontieteistä ja siinä ohella okkultimista ja parapsykologiasta. Uskon että kaikki "yliluonnoliseksi" koettu on selitettävissä ihan tieteellisin keinoin. Tiede demystifioi yliluonnollisen ja tekee siitä vain luonnollista. Olen äärimmäisen skeptinen näitä "näkijöitä" kohtaan. Jos sellainen kyky ensinnäkään olisi kvanttifysikaalisesti mahdollista, en usko, että moisen kyvyn omaava siitä mihinkään huutelisi. Sellaisen ihmisen olemassaolo saisi mm. uskonnolliset hihhulit ihan sekaisin. Tällainen ihminen joutuisi elämään hyvin turvatonta elämää. Seuraava kappale on sitten kirjoitettu "I want to believe" -ihmisille ja järkevämmät lukijat voivat lopettaa kommenttini lukemisen tähän. Itselläni ja muutamalla tuntemallani ihmisellä on sukutaustassa eräänlaista vanhaa "shamaaniverta" ja meille jälkeläisille on ollut itsestäänselvä asia, että "rajan taakse" ei pidä huudella. Myönnän, että on parhaillaankin naiivia kuvitella, että sieltä mikään vastaisi. Mutta jos sieltä mikään vastaa, ei se "mikään" ole hyvä. Hyvät henget eivät kommunikoi meille.

   Lainaa

  19. Tulos: -29 (59 ääntä)
   Kaiken tuon kerto muttei sitä viestiä Tiinalle sitten kuitenkaan? Eikä koiralla oo päässä kun ruoka, lisääntyminen ja se miten vois syrjäyttää laumanjohtajan eli ihmisen.

   Lainaa

  20. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Keijon jorinat: Selvästi alotteleva meedio, paljasti liikaa ekassa viestissä. Voi toki olla että stalkkas ryhmästä jonkun “rip sakke” postauksen jättänyttä tiinaa ja näki koiran kuvassa makaavan viltillä yms. Siinä sit oliski jo hyvä pohja lähtee kertomaan kaikkee. Mut tekeekö kahvipalkalla?
   Ei välttämättä aloittelija, voi olla että hyvinkin ovela. Useimmathan nyttemmin tuntevat tämän "cold reading" tekniikan jota "meediot" harrastavat -arvataan jotain hyvin epämääräistä, "näen koiran jonka nimi alkaa S'llä.. Tai Z'lla... Tai ainakin nimessä on S... onko täällä joku jonka koiran nimessä oli kirjain S?" -ja tietysti on, kun kirjain on yleinen. Siitä voi sitten arvailla pidemmälle ja aina välillä tietysti jokin osuu oikeaan, kunhan pysyy tarpeeksi geneerisenä. Tämä onnistuu antamaan vaikutelman ettei arvaile vaan tietää hyvinkin yksityiskohtaisesti -Tiina on varmaan keksitty (tai ehkä stalkattu), mutta kuinka moni koiransa menettänyt ottaa tämän perusteella yhteyttä "oikeaan meedioon"? Ja koska meedio ei luvannut mitään, voi sitten huoletta kuitata rahat siitä että "yritti". Fiksua, jos sattuu olemaan musta aukko siinä kohdassa missä useimmilla on omatunto. Vihaan loisia jotka tekevät rahaa hyödyntämällä sitä että sureva ihminen ei osaa olla varuillaan. Tukehtukoot tarot-kortteihinsa.

   Lainaa

  21. Tulos: +76 (90 ääntä)
   jukkapalmu: Kaiken tuon kerto muttei sitä viestiä Tiinalle sitten kuitenkaan? Eikä koiralla oo päässä kun ruoka, lisääntyminen ja se miten vois syrjäyttää laumanjohtajan eli ihmisen.
   Joo, minunkin koira miettii päivät pitkät miten se nyt syrjäyttäisi mut ja pääsisi "lauman" johtajaksi. Tai sit ei.

   Lainaa

  22. muodikas goy 11.10.2016 12:00
   Tulos: -8 (20 ääntä)
   Sprinkles: Itse kiinnostuin jo hyvin nuorena luonnontieteistä ja siinä ohella okkultimista ja parapsykologiasta. Uskon että kaikki “yliluonnoliseksi” koettu on selitettävissä ihan tieteellisin keinoin. Tiede demystifioi yliluonnollisen ja tekee siitä vain luonnollista. Olen äärimmäisen skeptinen näitä “näkijöitä” kohtaan. Jos sellainen kyky ensinnäkään olisi kvanttifysikaalisesti mahdollista, en usko, että moisen kyvyn omaava siitä mihinkään huutelisi. Sellaisen ihmisen olemassaolo saisi mm. uskonnolliset hihhulit ihan sekaisin. Tällainen ihminen joutuisi elämään hyvin turvatonta elämää. Seuraava kappale on sitten kirjoitettu “I want to believe” -ihmisille ja järkevämmät lukijat voivat lopettaa kommenttini lukemisen tähän. Itselläni ja muutamalla tuntemallani ihmisellä on sukutaustassa eräänlaista vanhaa “shamaaniverta” ja meille jälkeläisille on ollut itsestäänselvä asia, että “rajan taakse” ei pidä huudella. Myönnän, että on parhaillaankin naiivia kuvitella, että sieltä mikään vastaisi. Mutta jos sieltä mikään vastaa, ei se “mikään” ole hyvä. Hyvät henget eivät kommunikoi meille.
   Manaa Voiman Pimeä Puoli esille!

   Lainaa

  23. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Meanwhile in koiraryhmä: same ol' shit.

   Lainaa

  24. Tulos: -37 (89 ääntä)
   Sannni: Ei välttämättä aloittelija, voi olla että hyvinkin ovela. Useimmathan nyttemmin tuntevat tämän “cold reading” tekniikan jota “meediot” harrastavat -arvataan jotain hyvin epämääräistä, “näen koiran jonka nimi alkaa S’llä.. Tai Z’lla… Tai ainakin nimessä on S… onko täällä joku jonka koiran nimessä oli kirjain S?” -ja tietysti on, kun kirjain on yleinen. Siitä voi sitten arvailla pidemmälle ja aina välillä tietysti jokin osuu oikeaan, kunhan pysyy tarpeeksi geneerisenä. Tämä onnistuu antamaan vaikutelman ettei arvaile vaan tietää hyvinkin yksityiskohtaisesti -Tiina on varmaan keksitty (tai ehkä stalkattu), mutta kuinka moni koiransa menettänyt ottaa tämän perusteella yhteyttä “oikeaan meedioon”? Ja koska meedio ei luvannut mitään, voi sitten huoletta kuitata rahat siitä että “yritti”. Fiksua, jos sattuu olemaan musta aukko siinä kohdassa missä useimmilla on omatunto. Vihaan loisia jotka tekevät rahaa hyödyntämällä sitä että sureva ihminen ei osaa olla varuillaan. Tukehtukoot tarot-kortteihinsa.
   Vihaa sinä vaan loisia, mutta meediot, psyykikot, tarot-korteistaennustajat tms. eivät ole miltään näkökannalta "loisia". Tällainen ihminen tekee kovaa työtä: arvioi vierasta ihmistä, on kohtelias ja kiinnostunut, kuuntelee erittäin terapeuttisesti vaikeitakin tunnustuksia, jonka jälkeen lukee korteista tai tekee muunlaisen silmänkääntötempun asiakkaansa riemuksi. Sehän on loistavaa asiakaspalvelua. Ennustajat ja meediot ovat muutenkin miellyttäviä, ihmisrakkaita persoonia. Heillä on karismaa kuin maallikkosaarnaajilla, mutta he eivät koskaan pyydä suuria summia tai yritä huijata perintöä itselleen. Meediot ovat kunnon ihmisiä, minun mielestäni.

   Lainaa

  25. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Ihana. :'D

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (77 ääntä)
   Ruma Elsa: Vihaa sinä vaan loisia, mutta meediot, psyykikot, tarot-korteistaennustajat tms. eivät ole miltään näkökannalta “loisia”. Tällainen ihminen tekee kovaa työtä: arvioi vierasta ihmistä, on kohtelias ja kiinnostunut, kuuntelee erittäin terapeuttisesti vaikeitakin tunnustuksia, jonka jälkeen lukee korteista tai tekee muunlaisen silmänkääntötempun asiakkaansa riemuksi. Sehän on loistavaa asiakaspalvelua. Ennustajat ja meediot ovat muutenkin miellyttäviä, ihmisrakkaita persoonia. Heillä on karismaa kuin maallikkosaarnaajilla, mutta he eivät koskaan pyydä suuria summia tai yritä huijata perintöä itselleen. Meediot ovat kunnon ihmisiä, minun mielestäni.
   Ai herkkäuskosten idioottien kusettaminen ennustuksilla ja ties millä paskalla on kunnon ihmisten toimintaa? Jepa jee taas vaan!

   Lainaa

  27. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Osaisikohan arvon näkijä ennustaa, mitä psykiatri sanoisi hänen juttutuokioistaan jos hän kävisi niistä kertomassa?

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tiiviste: Tässä kohtaa olisi olennaista tietää, onko jossain Tiina, joka kaipaa Sakke-shelttiään
   Voi se olla corgikin, kuka näistä tietää..foto jeesais :)

   Lainaa

  29. Tulos: -16 (46 ääntä)
   Wiltsu: Ai herkkäuskosten idioottien kusettaminen ennustuksilla ja ties millä paskalla on kunnon ihmisten toimintaa? Jepa jee taas vaan!
   "Kusettaminen"? Horoskoopit ka taikatemput ovat olleet uupumattomia yhteiskunnan viihdyttäjiä kautta historian. Huom! Viihdyttäjiä - ei mitään rikollisia. Entäs sirkukset ja tivoli? Roviolle kaikki vaan, naama nurinpäin asiatietoa jakamaan ja ikävää pitämään. Ei kukaan jaksa elää täysin ilman huvituksia.

   Lainaa

  30. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kusettaminen”? Horoskoopit ka taikatemput ovat olleet uupumattomia yhteiskunnan viihdyttäjiä kautta historian. Huom! Viihdyttäjiä – ei mitään rikollisia. Entäs sirkukset ja tivoli? Roviolle kaikki vaan, naama nurinpäin asiatietoa jakamaan ja ikävää pitämään. Ei kukaan jaksa elää täysin ilman huvituksia.
   Ei jaksa ei. Itse en pidä sureville, ahdistuneille, ja epätoivoisesti jotain oljenkortta etsiville ihmisille valehtelemista taloudellisen hyödyn vuoksi varsinaisesti huvittavana, joten huumorintajumme lienee erilainen. Taikatemput ovat tällaiselle toiminnalle kuten petos kaunokirjallisuudelle; todenvastaisilla esityksillä on paljon annettavanaan sekä huvin kannalta että muutenkin, kunhan kaikki ovat tietoisia että ne ovat fiktiota ja siksi tarkoitettu. En ole koiraihminen, mutta uskallanpa väittää että aika harva omistaja pitää koiransa kuolemaa viihteellisenä tapahtumana, ja toisen surun "viihteellistäminen" on täyttä psykopatiaa.

   Lainaa

  31. King Arthur 12.10.2016 15:01
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   jukkapalmu: Kaiken tuon kerto muttei sitä viestiä Tiinalle sitten kuitenkaan? Eikä koiralla oo päässä kun ruoka, lisääntyminen ja se miten vois syrjäyttää laumanjohtajan eli ihmisen.
   Oikeesti huvittaa nää jotka luulee Ahmed Ahne -koirien haluavan kalifiksi kalifin paikalle. Alfa-koiran ainoa vastuu on lisääntyä mahdollisimman paljon, ja koira on varsin onnellisessa asemassa silloin kun sen ei tarvitse olla laumanjohtaja. Jos se "yrittää pomoilla", tarkoittaa se sitä että koiralla ei ole selkeää johtajaa ja stressipäissään joutuu itse siihen asemaan. Tämä päättää päivän OT-osuuden.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Joku kehui tuolla olevansa myös "sellainen luonnon noita". Suloista.

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Ruma Elsa: “Kusettaminen”? Horoskoopit ka taikatemput ovat olleet uupumattomia yhteiskunnan viihdyttäjiä kautta historian. Huom! Viihdyttäjiä – ei mitään rikollisia. Entäs sirkukset ja tivoli? Roviolle kaikki vaan, naama nurinpäin asiatietoa jakamaan ja ikävää pitämään. Ei kukaan jaksa elää täysin ilman huvituksia.
   Viihdyttäminen on yksi aspekti, kusettaminen ihan toinen. Ei ole pahemmin lehtien mainoksissa meediot ilmaiseksi "taitojaan" kaupitelleet. Mutta eihän se tyhmä ole kuka pyytää vaan se, kuka maksaa. :)

   Lainaa

  34. TapioRautaWaara 12.10.2016 23:15
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Eihän hullut tiedosta olevansa hulluja :/

   Lainaa

  35. en S/Zaken omistaja 13.10.2016 1:07
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Vddgg: Pieni koira otti yhteyttä? Luulin että hän oli löytänyt irrallaan olleen koiran. Tää on näitä juttuja jotka pitää lukea pari kertaa, jotta “uskomaton” totuus iskeytyy tajuntaan niinkuin 1000 volttia. Hienoa että sait koiraan yhteyden. Joku joskus lupasi miljoonia sille, joka todistaa telepatian todelliseksi ilmiöksi. Itse vakuutuin Marikan kyvyistä, joten suosittelen ottamaan yhteyttä “tahoihin”.
   Itsekin luulin puoleen väliin asti, että oli vain harvinaisen huumorintajuinen ihminen löytänyt irrallaan kuleksivan koiran (koiran pannassa omistajan ja koiran nimi jne) :D

   Lainaa

  36. enteiden näkijät 13.10.2016 1:14
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Sprinkles: Seuraava kappale on sitten kirjoitettu “I want to believe” -ihmisille ja järkevämmät lukijat voivat lopettaa kommenttini lukemisen tähän. Itselläni ja muutamalla tuntemallani ihmisellä on sukutaustassa eräänlaista vanhaa “shamaaniverta” ja meille jälkeläisille on ollut itsestäänselvä asia, että “rajan taakse” ei pidä huudella. Myönnän, että on parhaillaankin naiivia kuvitella, että sieltä mikään vastaisi. Mutta jos sieltä mikään vastaa, ei se “mikään” ole hyvä. Hyvät henget eivät kommunikoi meille.
   Jännä kuinka nämä käsitykset vaihtelevat perheestä ja suvusta toiseen. Meillä taas on aina ollut selvä kuin pläkki, että oman suvun omaiset ne vain joskus vierailee unissa, etenkin jos on edessä joku suuri elämänmuutos. Varsinkin sukumme naiset näkevät silloin tällöin enteitä (tai ehkä ovat vain innokkaampia arvailemaan...). Mitään pahansuopaa ei kellekään suvussamme ole tiettävästi sattunut, jokunen hauska sattumus kylläkin. Itse en tiedä uskonko tähän vai haluanko vain uskoa. Hauska näitä on kuitenkin välillä pohtia :D

   Lainaa

  37. Pieni koira 13.10.2016 8:15
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Kiitos yhteydenotostasi Marina! Palautteesi on minulle tärkeä. Ystävällisin terveisin, -Pieni koira

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Huhhuh. Tunsin ihmisen, joka meni psykoosiin ja uskoi mm. enkeleiden opettaneen hänet soittamaan bassoa. Ei millään abstraktilla tasolla, vaan kirjaimisellisesti. Hän myös puhui näille enkeleille ja osoitti meille kerran seinää ja kertoi näkevänäsä kun siinä enkeleiden kirjoituksia. Hän oli myös tuolloin tuore isä. Aika surullista katsottavaa, varsinkin kun hän ei itse tunnistanut psykoosiaan eikä suostunut hoitoon, ja ainut ihminen joka olisi voinut pistää hänet pakkohoitoon ei halunnut puuttua asiaan. Onneksi ei ole enää lapsen elämässä, oli aika huolestutavaa.

   Lainaa

  39. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Olen joskus miettinyt noita meedio-ohjelmia katsoessani että onko sillä väliä onko se totta vai ei. Etenkin tilanteissa missä ei edes oteta maksua, eli sillä ei yritetä vain rahastaa. Kaipuu sitä edesmennyttä ihmistä tai lemmikkiä kohtaan on varmasti kuitenkin kaikilla ja joillekin voi tuoda suurtakin lohtua se että joku välittää tai "välittää" jonkin viestin "sieltä jostain". Olkoonkin se sitten vain vaikka se yleisin, eli se että täällä on kaikki hyvin ja olen tavannut muut edesmenneet täällä nyt, tavataan sitten joku päivä taas. Kuolema on kuitenkin niin lopullinen asia ja ajatus siitä ettei sitä edesmennyttä tapaa enää koskaan on niin lohduton, että jos se jollekin tuo tälle lyhyelle maanpäälliselle ajalle helpotusta että uskoo ne edesmenneet tapaavansa vielä tai kipu vähän helpottaa kun tietää kaiken olevan sillä toisella ok, niin mikäs siinä.

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Siis mitä mä just luin?? Nyt on pakko sanoa, että härreguud, tunnen perheen, jossa on tuon niminen äiti ja omistivat kuvaukseen sopivan Sakke-koiran vuosia sitten, asuivat kerrostalossa ja vihreä vilttikin kuulostaa tutulta. Saisko tähän ihmiseen jotenki yhteyttä? :'D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, yliluonnollinen, yliluonnollista, puhua, kuollut, kuolema, tuonpuoleinen