Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 39

Miten granaattiomenaa syödään?
Huippukokki haussa, osa 39

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 75 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +417 (457 ääntä)
   Kakkakakku maistuu aina

   Lainaa

  2. Tulos: -87 (281 ääntä)
   Kertokaa mullekin, miten granaattiomena toimii?

   Lainaa

  3. Tulos: +676 (716 ääntä)
   Toj Karin: Kertokaa mullekin, miten granaattiomena toimii?
   Poista sokka ja nauti.

   Lainaa

  4. Tulos: +329 (337 ääntä)
   Kerran oon syöny. Niitä "siemeniä" syödään. Siinä ympärillä tuo punanen on hedelmälihaa. Työlästä on.
   Toj Karin: Kertokaa mullekin, miten granaattiomena toimii?

   Lainaa

  5. Tulos: +167 (233 ääntä)
   mammutti: Kerran oon syöny. Niitä “siemeniä” syödään. Siinä ympärillä tuo punanen on hedelmälihaa. Työlästä on.
   Niiden avaaminen on saatanasta, olen kokeillut kaikkia metodeja, mutta siemenien syömisessä ei ole mitään työlästä. Sun täytyy oppia nielemään. En myöskään ymmärrä henkilöitä, jotka tuskailevat viinirypäleiden ja vesimelonien siementen kanssa, ne menee ihan huomaamatta alas!

   Lainaa

  6. Tulos: +149 (167 ääntä)
   Kannattaa syödä granaattiomenia aina välillä. Siinä on hedelmä jossa on vaikka mitä kaikkia hyödyllisiä ominaisuuksia. :)

   Lainaa

  7. Tulos: -163 (255 ääntä)
   Vddgg: Kannattaa syödä granaattiomenia aina välillä. Siinä on hedelmä jossa on vaikka mitä kaikkia hyödyllisiä ominaisuuksia.
   Hedelmiä? Hyi saatana. En syö mitään hedelmiä.

   Lainaa

  8. Meisterkoch 11.10.2016 3:20
   Tulos: +184 (190 ääntä)
   Toj Karin: Kertokaa mullekin, miten granaattiomena toimii?
   Granaattiomena halkaistaan, kaavitaan siemenet. Siemenet syödään. Loppu heitetään tunkiolle.

   Lainaa

  9. Tulos: +108 (176 ääntä)
   Nyt kyllä taas hullun kissanaisen piirteet täyttyy kun eka mikä Annan päivityksestä tuli mieleen on että pesihän hän kissan tassut ettei katti nuollut suihinsa suklaata ja kahvia... enkä tiedä pistäisinkö välttämättä itse poskeeni mokkaruutuja joisen päältä kissa olisi tepastellut. Ja miten ihmeessä suklaan sulatus voi epäonnistua noin pahasti kuin tuossa ekassa :D

   Lainaa

  10. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Hups, taisikin olla Anu eikä Anna. Väsyttää.

   Lainaa

  11. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Kuuluisan kakkuleipuri Millan kakut taitaa näyttää samalta kuin Anun luomus ;)

   Lainaa

  12. Tulos: -30 (236 ääntä)
   Hyi h******i oksettavaa miten jotkut antaa kissojen kävellä pöydillä.

   Lainaa

  13. Tulos: +221 (227 ääntä)
   Liekö sama kissa ekaks kävellyt mokkapalojen päältä ja sitten käynyt vääntämässä tortut toisen kakun koristeeksi. Ei haittaa, lisää vastustuskykyä vain pöpöistä vieraantuneille nykyihmisille...

   Lainaa

  14. Mother of Vile Excrement 11.10.2016 7:43
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Norriska: Nyt kyllä taas hullun kissanaisen piirteet täyttyy kun eka mikä Annan päivityksestä tuli mieleen on että pesihän hän kissan tassut ettei katti nuollut suihinsa suklaata ja kahvia… enkä tiedä pistäisinkö välttämättä itse poskeeni mokkaruutuja joisen päältä kissa olisi tepastellut. Ja miten ihmeessä suklaan sulatus voi epäonnistua noin pahasti kuin tuossa ekassa
   Taisi käydä Annikankin kakun kissa "koristelemassa"...

   Lainaa

  15. Tulos: -85 (117 ääntä)
   Norriska: Nyt kyllä taas hullun kissanaisen piirteet täyttyy kun eka mikä Annan päivityksestä tuli mieleen on että pesihän hän kissan tassut ettei katti nuollut suihinsa suklaata ja kahvia… enkä tiedä pistäisinkö välttämättä itse poskeeni mokkaruutuja joisen päältä kissa olisi tepastellut. Ja miten ihmeessä suklaan sulatus voi epäonnistua noin pahasti kuin tuossa ekassa
   Mokkapalojen kuorrutuksessa ei oke suklaata.

   Lainaa

  16. Tulos: +154 (194 ääntä)
   Juu kyllä, tuo päivityshän nimenomaan sanoo, että Anna antaa kissojen yleisesti hyppiä pöydillä ja kävellä ruokien yli ja vielä haluaa nautiskella tuon kissan "koristeleman" piirakan ja varmaan vielä nuolee itse kissansa tassut. Voi hyvä jeesus teidän kanssa.

   Lainaa

  17. Tulos: +73 (81 ääntä)
   Toi granaattiomena on sormiruokakeittiö-ryhmästä, jossa siis tyhmät kysymykset ovat enemmän kuin sallittu. Ryhmän pointti on vauvojen ja taaperoiden itsenäisiksi ruokailijoiksi opettaminen, joten sinänsä mielestäni ihan hyvä kysyä mitä tuosta voi vauvalle antaa jos ei tiedä.

   Lainaa

  18. Tulos: +62 (74 ääntä)
   Toj Karin: Kertokaa mullekin, miten granaattiomena toimii?
   Maista kuorta. Maista siemeniä. Päätä, kummatko syöt.

   Lainaa

  19. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Meisterkoch: Granaattiomena halkaistaan, kaavitaan siemenet. Siemenet syödään. Loppu heitetään tunkiolle.
   Granaattiomena halkaistaan, paukutetaan siemenet. Siemenet syödään. Loppu heitetään tunkiolle.

   Lainaa

  20. Tulos: +10 (32 ääntä)
   PekkaKana: Hedelmiä? Hyi saatana. En syö mitään hedelmiä.
   Kannattaisi, granaattiomena poikkeaa paljon epäterveellisistä hedelmistä, siinä on oikeasti muutakin kuin pelkkää sokeria.

   Lainaa

  21. Tulos: +82 (108 ääntä)
   Ah: Hyi h******i oksettavaa miten jotkut antaa kissojen kävellä pöydillä.
   Oletko joskus omistanut kissan? Se on rakenteeltaan erilainen kuin esim koira, sekin hyppisi pöydillä jos vaan pystyisi. Ei meilläkään katit hypi pöydillä kun ollaan kotona, eivät ne tyhmiä ole.

   Lainaa

  22. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Näyttää siltä, että kissa on hoitanut koristelun myös ensimmäisen kakun kohdalla.

   Lainaa

  23. Tulos: +59 (73 ääntä)
   mie: Mokkapalojen kuorrutuksessa ei oke suklaata.
   Mutta se kuorrutus on samaa tavaraa kuin suklaa, eli rasvaa ja kaakaota. Paitsi että tässä kuorrutuksessa kissalle myrkyllisen teobromiinin määrä voi olla jo kissan sairastuttavalla tasolla toisin kuin perus maitosuklaalevyssä johon kaakaota menee todella vähän...

   Lainaa

  24. Lillukanvarsi 11.10.2016 10:39
   Tulos: -18 (44 ääntä)
   Minäkin ihmettelen, mikä siinä granaattiomenassa on niin ihmeellistä. Limaisia löpöjä suussa jotka tekee heti mieli sylkeä pois. Ei oo mun juttu.

   Lainaa

  25. Tulos: -3 (19 ääntä)
   Toj Karin: Kertokaa mullekin, miten granaattiomena toimii?
   Samallalailla kun muut hedelmät. ja siitä syödään malto ja siemenet. Parhaiten saa lusikalla kaapimalla koska sisällä olevat hedelmälihan eli malton väliseinät on aika happamia. Puristamalla mehuksi tai lusikalla kaapimalla. Ei kannata haukata kuin omenaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +43 (67 ääntä)
   Ah: Hyi h******i oksettavaa miten jotkut antaa kissojen kävellä pöydillä.
   ai sä kuulut niihin ihmisiin, joidenka mielestä kissaa pitää sit myös seurata 24/7?

   Lainaa

  27. Tulos: -30 (98 ääntä)
   Mä en edelleenkään ymmärrä miksi KUKAAN antaa kissojensa tepastella pöydillä! Ällöttävää....

   Lainaa

  28. Tulos: -26 (78 ääntä)
   hmm: ai sä kuulut niihin ihmisiin, joidenka mielestä kissaa pitää sit myös seurata 24/7?
   Kissan voi opettaa menemästä pöydille.

   Lainaa

  29. Kissaämmä 11.10.2016 12:05
   Tulos: +108 (138 ääntä)
   Ah: Hyi h******i oksettavaa miten jotkut antaa kissojen kävellä pöydillä.
   Usko tai älä minä en anna kissojeni kävellä pöydille eikä anna kukaan muukaan tuntemani kissanomistaja, mutta kun kissat on vaan siitä jänniä eläimiä, että niitä ei kiinnosta v*ittuakaan annatko luvan johonkikn vai et varsinkaan jos et ole kotona. Välillä hyppäävät keittiön tasoille vaikka seisoisin vieressä, ihan vaan haistatellakseen ja kertoakseen mikä minun paikkani maailmankaikkeudessa on.

   Lainaa

  30. Tulos: -35 (57 ääntä)
   Klunssila: Poista sokka ja nauti.
   Et taida ymmärtää granaatin ja kranaatin eroa.

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (29 ääntä)
   mie: Mokkapalojen kuorrutuksessa ei oke suklaata.
   Ei tuo kyllä minusta ole muutenkaan mokkapalapiirakka, kun näyttää olevan vaalea taikina.

   Lainaa

  32. Tulos: -15 (51 ääntä)
   Mara: Mutta se kuorrutus on samaa tavaraa kuin suklaa, eli rasvaa ja kaakaota.
   Öö ei... kuorrutukseen tulee kahvia ja tomusokeria

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Sokka irti: Et taida ymmärtää granaatin ja kranaatin eroa.
   Kranaatit on nimen omaan nimetty granaattien mukaan. Se räjähdys muistuttaa granaattiomenan sisältä purskahtavia siemeniä.

   Lainaa

  34. Koiran omistaja/kissan palvelija 11.10.2016 13:09
   Tulos: +47 (65 ääntä)
   Loistavasti kuvailtu :D
   Kissaämmä: Usko tai älä minä en anna kissojeni kävellä pöydille eikä anna kukaan muukaan tuntemani kissanomistaja, mutta kun kissat on vaan siitä jänniä eläimiä, että niitä ei kiinnosta v*ittuakaan annatko luvan johonkikn vai et varsinkaan jos et ole kotona. Välillä hyppäävät keittiön tasoille vaikka seisoisin vieressä, ihan vaan haistatellakseen ja kertoakseen mikä minun paikkani maailmankaikkeudessa on.

   Lainaa

  35. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Kuvottavaa: Kissan voi opettaa menemästä pöydille.
   Kissakin voi vastoin opetusta mennä sinne pöydälle. Varsinkin jos omistaja ei satu olemaan paikalla.

   Lainaa

  36. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Sokka irti: Et taida ymmärtää granaatin ja kranaatin eroa.
   Et tainnut ymmärtää sitä vitsiä siinä

   Lainaa

  37. Tulos: -47 (83 ääntä)
   Kuvottavaa: Mä en edelleenkään ymmärrä miksi KUKAAN antaa kissojensa tepastella pöydillä! Ällöttävää….
   Mä en taas ymmärrä miks kukaan haluaa kissaa lemmikiksi! Ällöttävää..

   Lainaa

  38. Toimistovosu 11.10.2016 15:09
   Tulos: +17 (27 ääntä)
   Kumpikin kaukku näyttää kissan koristelemalta.

   Lainaa

  39. Tulos: -18 (66 ääntä)
   Ah: Hyi h******i oksettavaa miten jotkut antaa kissojen kävellä pöydillä.
   Niinpä. Kissoilla ei ole mitään menemistä ruokapöytään eikä yleensäkään sellasille tasoille missä tehään ruokaa. Vaik olis miten puhdas, kissa ei kuulu pöydille! Kissaihmiset tosin suuttuu tästä, mut kyse on puhtaasti käytöstavoista. Ei koirakaan kuulu ruokapöydän viereen, saati sit ruokapöytään. Eläimet on eläimiä, vaik eläinten ystävä oonkin.

   Lainaa

  40. Tulos: +19 (41 ääntä)
   Kissaämmä: Usko tai älä minä en anna kissojeni kävellä pöydille eikä anna kukaan muukaan tuntemani kissanomistaja, mutta kun kissat on vaan siitä jänniä eläimiä, että niitä ei kiinnosta v*ittuakaan annatko luvan johonkikn vai et varsinkaan jos et ole kotona. Välillä hyppäävät keittiön tasoille vaikka seisoisin vieressä, ihan vaan haistatellakseen ja kertoakseen mikä minun paikkani maailmankaikkeudessa on.
   Jännä, ei meidän kissa hyppinyt pöydillä, kun oltiin kotona. Sai niin monta kertaa lähdöt, et oppi kyllä. Sitä en tietysti tiedä mikä talon kuningas on ollut kotoa poissa ollessamme, mut muuten osas käyttäytyä. Ja tunnen montakin kissan omistajaa, jotka antavat kissojen elää kuin pellossa; vaikka tepastelevat ruokapöydällä meidän istuessa kahvilla eivät hätistele pois, vaan antavat kiehnätä siinä. Älytöntä.

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (47 ääntä)
   Kuvottavaa: Kissan voi opettaa menemästä pöydille.
   Sellainen kissa kärsii. Ota maassaviihtyvä eläin, esim. koira tai kivinen kissapatsas - älä koskaan kissaa. Kissan viehtymys kiipeilyyn ja korkeisiin paikkoihin on vuorivuohen luokkaa - kissastaan välittävä hankkii sille kattokorkeuteen telineen tai itsetehtyjä kiipeilytasoja, kissa viettää siellä suurimmanosan ajasta. Lattialle pakotettu kissaeläin kärsii, ei se ole mikään sohvan alla luontaisesti viivtyvä myyrä- tai näätäeläin, vaan korkeallaviihtyvä kissaeläin. Minä en jätä avonaisia vuokia pöydälle jo pölyn ja bakteerien takia, kansi päälle tai muovikelmu, jos jättää uuniruoan jäähtymään.

   Lainaa

  42. Tulos: -27 (35 ääntä)
   mie: Mokkapalojen kuorrutuksessa ei oke suklaata.
   Tässä puhuttiinkin juustokakun kuorrutuksesta. Luetunymmärtäminen?

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Parhaiten siemenet saa irroitettua puolittamalla granaattiomenan ja kylmän veden pinnan alla peukaloilla irroittamalla. Ei mene yhtään testoa nostattavaa hedelmälihaa hukkaan!

   Lainaa

  44. Tulos: -28 (32 ääntä)
   kolme: Niiden avaaminen on saatanasta, olen kokeillut kaikkia metodeja, mutta siemenien syömisessä ei ole mitään työlästä. Sun täytyy oppia nielemään. En myöskään ymmärrä henkilöitä, jotka tuskailevat viinirypäleiden ja vesimelonien siementen kanssa, ne menee ihan huomaamatta alas!
   Onko viinirypäleissä siemeniä?

   Lainaa

  45. Joku ukko varmaan 11.10.2016 21:19
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Toj Karin: Kertokaa mullekin, miten granaattiomena toimii?
   Paina kranaattiomenaa kämmenellä leikkuulautaa vasten ja pyörittele sitä siinä hetki voimalla painaen nii, että kuuluu vähä rutinaa. Sitte leikkaa hedelmä kahtia ja ne "siemenet" irti ku kuorta vähä koputtelet. Ja ne "siemenet" on siis se syötävä osa. Sopii mm. salaattiin :)

   Lainaa

  46. Joku ukko varmaan 11.10.2016 21:21
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Joku ukko varmaan: Paina kranaattiomenaa kämmenellä leikkuulautaa vasten ja pyörittele sitä siinä hetki voimalla painaen nii, että kuuluu vähä rutinaa. Sitte leikkaa hedelmä kahtia ja ne “siemenet” irti ku kuorta vähä koputtelet. Ja ne “siemenet” on siis se syötävä osa. Sopii mm. salaattiin
   Minä osata näköjää kirjoittaa, hurdur, ei kiesus...

   Lainaa

  47. Tulos: +11 (11 ääntä)
   foo: Kranaatit on nimen omaan nimetty granaattien mukaan. Se räjähdys muistuttaa granaattiomenan sisältä purskahtavia siemeniä.
   On niillä muutakin yhteistä. Vanhanaikaisia käsikranaatteja: http://www.syler.com/SiegeWarfare/fnlassault/imgs4fnlassault/handgrenades.jpg Granaattiomena: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/Punica_granatum_3.jpg

   Lainaa

  48. Tulos: +34 (48 ääntä)
   Kuvottavaa: Kissan voi opettaa menemästä pöydille.
   Kissa voi myös haistattaa vitut opetuksillesi.

   Lainaa

  49. Tulos: -29 (39 ääntä)
   Kissa olisi tuon jälkeen käsilaukkumateriaalia

   Lainaa

  50. Tulos: +10 (18 ääntä)
   PekkaKana: Hedelmiä? Hyi saatana. En syö mitään hedelmiä.
   No, eipä sua kukaan pakota syömään. Voidaan vaan sanoa, että kannattaisi syödä.

   Lainaa

  51. Mietteliäs 12.10.2016 1:14
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Kissa koristellut kakunkin ?

   Lainaa

  52. Tulos: +3 (5 ääntä)
   mie: Mokkapalojen kuorrutuksessa ei oke suklaata.
   Se on just näin.. promeininkiä ihan kahvipalkalla

   Lainaa

  53. Tulos: +7 (27 ääntä)
   Ällöttää, kun jotkut antaa kattiensa tassutella tarjottaviensa yli tai rääpiä vähän kermakakkua, sitten niitä korjaillaan ennen kuin vieraat saapuu, kun "onhan nää nyt ihan hyviä, pöytään vaan". :(

   Lainaa

  54. Tulos: +25 (33 ääntä)
   muumi: Ällöttää, kun jotkut antaa kattiensa tassutella tarjottaviensa yli tai rääpiä vähän kermakakkua, sitten niitä korjaillaan ennen kuin vieraat saapuu, kun “onhan nää nyt ihan hyviä, pöytään vaan”.
   Onko tossa julkasussa sanottu, että oikeen annettu kävellä yli? :D Tai että se on ylipäätään tarjoiltu?? Aika selvännäkijöitä tuntuu olevan liikkeellä täällä.

   Lainaa

  55. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Kuvottavaa: Kissan voi opettaa menemästä pöydille.
   Ja teinin voi opettaa olemaan tupakoimatta ja juomatta. Niinhän me kaikki teemme. Eikä yksikään nuori juo tai polta, eihän?

   Lainaa

  56. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Meillä oli lapsena koira. Koira oli hyvin koulutettu, eikä koskaan mennyt sohville tai sängyille. Paitsi että kerran kun isältä jäi jotain kotiin aamulla töihin lähtiessä ja hän palasi hakemaan sitä, oli koira olohuoneen sohvalla nukkumassa. Eli kyllä ne koiratkin osaavat, ja jos joku muuta kuvittelee, on hieman naivi eikä itse ole saanut koiraa kiinni luvattomista puuhista.

   Lainaa

  57. Tulos: +26 (28 ääntä)
   muumi: Ällöttää, kun jotkut antaa kattiensa tassutella tarjottaviensa yli tai rääpiä vähän kermakakkua, sitten niitä korjaillaan ennen kuin vieraat saapuu, kun “onhan nää nyt ihan hyviä, pöytään vaan”.
   Jep jep, varmasti ihan luvalla antoivat kissansa kävellä siinä. Itse en myöskään tarjoaisi mitään seölaista ruokaa, jota on jokin likaisilla tassuillaan tai käsillään lätrännyt, mukaanlukien pikkulapset.

   Lainaa

  58. Tulos: +19 (19 ääntä)
   duh: Öö ei… kuorrutukseen tulee kahvia ja tomusokeria
   Öh joo. Kahvia, tomusokeria, voisulaa ja kaakaojauhetta. Lopun reseptin voi kätevästi vaikka googlettaa intterneteistä!

   Lainaa

  59. King Arthur 12.10.2016 14:22
   Tulos: +2 (18 ääntä)
   Tähän tulee miinusta mutta täytyy kyllä sanoa että suhtaudun epäilykssellä ruokailuun kissataloudessa. Ainoa poikkeus on omakotitalossa asuva kaverini jonka kissa viihtyy enemmän ulkona kuin sisällä ja pitää ruokatarvikkeet mukavan hiirenpaskattomina.

   Lainaa

  60. Vaniljankukka 12.10.2016 22:15
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   King Arthur: Tähän tulee miinusta mutta täytyy kyllä sanoa että suhtaudun epäilykssellä ruokailuun kissataloudessa. Ainoa poikkeus on omakotitalossa asuva kaverini jonka kissa viihtyy enemmän ulkona kuin sisällä ja pitää ruokatarvikkeet mukavan hiirenpaskattomina.
   Huh, onneks et pääsekään meille syömään. Teen meinaan aika helvetin hyvää ruokaa ja jälkkäriksi on viikonloppuisin aina jotain hyvää jätskiä tai leivoksia. :D Mä en susta tiedä, mut meillä on tapana säilyttää ruokaa jääkaapissa, pakastimessa ja tavallisessa kuivatuotteiden kaapissa. Meidän kissa ei hypi pöydillä kun ollaan kotona, uskon toki että on just niin kapinallinen paskapää että istuu ensimmäisenä keittiön työtasolle kun kotoa olen lähtenyt. Mutta noin muuten ei just ole kissalla asiaa sinne missä safkaa on tai missä sitä käsitellään. Ennen kuin teen ruokaa, pyyhin pöydät kunnollisella pesuaineella (kuuluu ihan yleiseen siisteyteen) ja kun ollaan tehty ruokaa niin se on aika usein siinä hellalla kattilassa/pannussa sen aikaa kun syödään ja ruokailun jälkeen se safka laitetaan kippoihin ja jääkaappiin. Oli meillä kerran vieras, joka oli sekoittamassa sipsejä varten dippikastiketta huomaten että kissa kerjää siltä sitä kippoa. Noh, tyyppi oli jättänyt kipon kissan nenän eteen pöydälle ja lähtenyt muualle, ilmoitti mun kämppikselle että ompa kissa kovin kiinnostunut kiposta. Kun nää kaks hemmoa oli mennyt keittiöön niin siellähän se kissa oli pöydällä pää dippikipossa. Eli ei, ei se kissa sinne pöydälle saa mennä mutta ei sen ihmisenkään nyt ihan täysi idiootti tarvitse olla. Toki tilanne on ihan erilainen jos ihminen/ihmiset on paikalla ja se kissa loikkaa pöydälle tai ruokiin. Mulla oli kerran yks kaveri jonka mielestäö oli vaan söpöä kun sen kissa kävi varastamassa jopa kädestä kaiken mitä ihminen yritti syödä. Mua lähinnä vitutti maksaa pizerian pizzasta ja koittaa syödä sitä ilman et se kissa pöllii sitä. Oli söpö joo, tunki ittesä mun suuhun ja onnistui pilaamaan palasen jos toisenkin mässyttämällä pizzapalan toisesta päästä. Ja mitenkäs komennat kun kaveri on sitä mieltä että ei saa kometaa kun on niin söpö ihQuDaa. Mut hey, me normaalit ihmiset ei anneta kissan tunkea naamalle/ruokiin/pöydille. Eikä säilötä ruokaa pöydillä. Mä suhtautuisin epäluuloisesti ruokailuun sellaisissa kodeissa, missä ruokaa on tapana pitää pöydillä pitemmänkin aikaa. Hedelmät, leipäpussit ja sen sellaiset on asia erikseen. Mutta haluan nähdä kissan joka hyppää pöydälle, mussuutta omenaa tai oikein iloisesti mässyttää viinirypäleitä.

   Lainaa

  61. TapioRautaWaara 12.10.2016 23:12
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Sanoiskohan Marcokin vaan että naminami?

   Lainaa

  62. King Arthur 13.10.2016 3:06
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Vaniljankukka: Huh, onneks et pääsekään meille syömään. Teen meinaan aika helvetin hyvää ruokaa ja jälkkäriksi on viikonloppuisin aina jotain hyvää jätskiä tai leivoksia. Mä en susta tiedä, mut meillä on tapana säilyttää ruokaa jääkaapissa, pakastimessa ja tavallisessa kuivatuotteiden kaapissa. Meidän kissa ei hypi pöydillä kun ollaan kotona, uskon toki että on just niin kapinallinen paskapää että istuu ensimmäisenä keittiön työtasolle kun kotoa olen lähtenyt. Mutta noin muuten ei just ole kissalla asiaa sinne missä safkaa on tai missä sitä käsitellään. Ennen kuin teen ruokaa, pyyhin pöydät kunnollisella pesuaineella (kuuluu ihan yleiseen siisteyteen) ja kun ollaan tehty ruokaa niin se on aika usein siinä hellalla kattilassa/pannussa sen aikaa kun syödään ja ruokailun jälkeen se safka laitetaan kippoihin ja jääkaappiin. Oli meillä kerran vieras, joka oli sekoittamassa sipsejä varten dippikastiketta huomaten että kissa kerjää siltä sitä kippoa. Noh, tyyppi oli jättänyt kipon kissan nenän eteen pöydälle ja lähtenyt muualle, ilmoitti mun kämppikselle että ompa kissa kovin kiinnostunut kiposta. Kun nää kaks hemmoa oli mennyt keittiöön niin siellähän se kissa oli pöydällä pää dippikipossa. Eli ei, ei se kissa sinne pöydälle saa mennä mutta ei sen ihmisenkään nyt ihan täysi idiootti tarvitse olla. Toki tilanne on ihan erilainen jos ihminen/ihmiset on paikalla ja se kissa loikkaa pöydälle tai ruokiin. Mulla oli kerran yks kaveri jonka mielestäö oli vaan söpöä kun sen kissa kävi varastamassa jopa kädestä kaiken mitä ihminen yritti syödä. Mua lähinnä vitutti maksaa pizerian pizzasta ja koittaa syödä sitä ilman et se kissa pöllii sitä. Oli söpö joo, tunki ittesä mun suuhun ja onnistui pilaamaan palasen jos toisenkin mässyttämällä pizzapalan toisesta päästä. Ja mitenkäs komennat kun kaveri on sitä mieltä että ei saa kometaa kun on niin söpö ihQuDaa. Mut hey, me normaalit ihmiset ei anneta kissan tunkea naamalle/ruokiin/pöydille. Eikä säilötä ruokaa pöydillä. Mä suhtautuisin epäluuloisesti ruokailuun sellaisissa kodeissa, missä ruokaa on tapana pitää pöydillä pitemmänkin aikaa. Hedelmät, leipäpussit ja sen sellaiset on asia erikseen. Mutta haluan nähdä kissan joka hyppää pöydälle, mussuutta omenaa tai oikein iloisesti mässyttää viinirypäleitä.
   Sori. :( Meillä on tapana pitää tasoja joilla ruokaa laitetaan silleen peittämättömänä koska kukaan ei kävele niillä hiekkalaatikkotassuilla. Ei lemmikit niitä ruokia yleensäkään tärvele. Pidän kissoista mutta kaikki omistajat eivät vaan tajua miten ihaniin paikkoihin ne tahovat tiimeltää.

   Lainaa

  63. Vaniljankukka 13.10.2016 3:46
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   King Arthur: Sori. Meillä on tapana pitää tasoja joilla ruokaa laitetaan silleen peittämättömänä koska kukaan ei kävele niillä hiekkalaatikkotassuilla. Ei lemmikit niitä ruokia yleensäkään tärvele. Pidän kissoista mutta kaikki omistajat eivät vaan tajua miten ihaniin paikkoihin ne tahovat tiimeltää.
   Eli te ette käytä leikkuulautoja, lautasia tai muutakaan astiastoa? Ok. Jääkaappi on kai kanssa siis tyhjä jos ruokaa säilötään pöydillä? Okei mutta hyi yäääk. Ja joo, aika moni kissan omistaja tietää ja sisäistää sen missä ne tassut käy. Tosin, kuten itsekkin kirjoitin niin joo on niitä ihan johki ihkulandiaan kadonneita kissahulluja jotka ajattelee että kissan tassut on itsestään kaiken desinfioivia ja niitten kakkakin on vain glitterivaahtoa tai sateenkaaria.

   Lainaa

  64. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Tuo granaattiomena-postaus on tosiaankin pienten lastein äideille tarkoitetusta suljetusta sormiruokailijat-ryhmästä ja kysymys esitetty kontekstissa, mitä saa ja voi pienelle lapselle antaa syötäväksi. Itsekään en todellakaan ole niin hyvin tutustunut granaattiomenaan että voisin tuosta vaan sanoa kyseisen hedelmän ominaisuuksista. Eli tässä tapauksessa on hienosti postaus irrotettu alkuperäisestä ryhmän kontekstistaan tavalla, jota roskamedia tuppaa tekemään ja sinällään mielestäni sotii koko feissarimokat-sivuston tarkoitusta ja alkuperäistä ideologiaa vastaan kun oleellinen konteksti on näppärästi irroitettu. Lisäksi postaaja on suljetun ryhmän sisältä niin toivottavasti hän tuntee nyt suurta mielihyvää ja intellektuellista ylivoimaa kun tämän tänne postasi, eli iso peukku hänelle ja terveisenä, että kannattaisiko keskittyä siihen oman lapsensa sormiruokailuun hassunhauskan besserwisserismin sijaan?

   Lainaa

  65. piipuupiipuu 13.10.2016 21:04
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   duh: Öö ei… kuorrutukseen tulee kahvia ja tomusokeria
   Tomusoria, tummaa kaakaojauhetta ja tilkka vahvaa kahvia.

   Lainaa

  66. kuparipiippu 15.10.2016 23:40
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kokonaista granaattiomenaa rullataan leikkuulautaa vasten siten, että se vähän pehmenee. Sitten se puolitetaan ja puolikas otetaan kämmenelle siten, että kuori on ylös ja leikattu puoli kämmentä vasten. Ruokalusikan kuperalla puolella hakataan omenan kuoreen siten, että siemenet tippuu kämmenelle. Terveisin misakokki

   Lainaa

  67. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Vaniljankukka: Mutta haluan nähdä kissan joka hyppää pöydälle, mussuutta omenaa tai oikein iloisesti mässyttää viinirypäleitä.
   Meidän tytteli vetäisisi kyllä ne viinirypäleet naamaan jos saisi, niin ne joutaa meillä jääkaappiin kun tuo ryökäle pyrkii pöydille vaikka kielletty on. Muuten kyllä kanssasi yhtä mieltä, ruoan varastelua ei suvaita eikä vieraille varsinkaan mitään nakerreltuja tuotteita tarjoilla.

   Lainaa

  68. Vaniljankukka 19.10.2016 5:13
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Norriska: Meidän tytteli vetäisisi kyllä ne viinirypäleet naamaan jos saisi, niin ne joutaa meillä jääkaappiin kun tuo ryökäle pyrkii pöydille vaikka kielletty on. Muuten kyllä kanssasi yhtä mieltä, ruoan varastelua ei suvaita eikä vieraille varsinkaan mitään nakerreltuja tuotteita tarjoilla.
   Okei, heitin tuon ihan hatusta mutta ilmeisesti se yksi joukosta poikkeava löytyy aina. :D

   Lainaa

  69. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Onpa paskannäköinen kakku. Hahaa! Badumts!

   Lainaa

  70. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ruma Elsa: Sellainen kissa kärsii. Ota maassaviihtyvä eläin, esim. koira tai kivinen kissapatsas – älä koskaan kissaa. Kissan viehtymys kiipeilyyn ja korkeisiin paikkoihin on vuorivuohen luokkaa – kissastaan välittävä hankkii sille kattokorkeuteen telineen tai itsetehtyjä kiipeilytasoja, kissa viettää siellä suurimmanosan ajasta. Lattialle pakotettu kissaeläin kärsii, ei se ole mikään sohvan alla luontaisesti viivtyvä myyrä- tai näätäeläin, vaan korkeallaviihtyvä kissaeläin. Minä en jätä avonaisia vuokia pöydälle jo pölyn ja bakteerien takia, kansi päälle tai muovikelmu, jos jättää uuniruoan jäähtymään.
   Kissalle voi tarjota muitakin korkeita paikkoja kuin keittiön tasot, joilla käsitellään ruokaa. Kattoon asti ylettyvä kiipeilypuu on parempi vaihtoehto kuin toksoplasmoosilla kuorrutettu ruokapöytä.

   Lainaa

  71. Joku Nakki 14.2.2017 6:22
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Mm: Kakkakakku maistuu aina
   Ne on kyllä mokkakkapaloja

   Lainaa

  72. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Pitäis tietää omat taidot ja valita sen mukaan...

   Lainaa

  73. Ihan oikea ankka 21.6.2022 17:33
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Meisterkoch: Granaattiomena halkaistaan, kaavitaan siemenet. Siemenet syödään. Loppu heitetään tunkiolle.
   Ota veitsi ja lusikka, sekä syvä lautanen, jonka asetat keittiön lavuaariin. Sen päällä pilkot granaattiomenan.
   Granaattiomenaan tehdään veitsellä ristiviilto, jonka jälkeen se halkaistaan neljään osaan. Kaavitaan lusikalla kaikki lautaselle, niin valkoinen hedelmäliha kuin siemenet. Kuoret menee roskiin.
     Voit maustaa suolalla ja syödä sellaisenaan lautaselta lusikan kanssa, tai jakaa pienempiin annoskuppeihin/ käyttää drinkissä/ boolimaljassa/ jälkiruoassa/ pakastaa tulevaan käyttöön.
    

   Lainaa

  74. It's a deal 17.1.2023 13:39
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hahhah: Oletko joskus omistanut kissan? Se on rakenteeltaan erilainen kuin esim koira, sekin hyppisi pöydillä jos vaan pystyisi. Ei meilläkään katit hypi pöydillä kun ollaan kotona, eivät ne tyhmiä ole.
   Meinaat ettei koira pysty hyppäämään 70 cm korkealle ruokapöydälle halutessaan? Keskiverto saksanpaimenkoira jättäisi vielä puoli metriä ilmavaraakin ettei osu mokkapaloihin.

   Lainaa

  75. Tulos: +1 (1 ääni)
   Vaniljankukka: Huh, onneks et pääsekään meille syömään. Teen meinaan aika helvetin hyvää ruokaa ja jälkkäriksi on viikonloppuisin aina jotain hyvää jätskiä tai leivoksia. :D Mä en susta tiedä, mut meillä on tapana säilyttää ruokaa jääkaapissa, pakastimessa ja tavallisessa kuivatuotteiden kaapissa. Meidän [...]
     No, meillä voisit nähdä kissan joka vetää kaikkea vihreää aivan hulluna, mieluiten merilevää. Ei sitä tietenkään sallita, jos ihminen haluaa mussuttaa merileväsipsejä tai pyöräyttää sushin, kissa lukitaan siksi aikaa vessaan. Muuten nimittäin käy niin, että yleensä ihan rauhallinen eläin käy väkivaltaiseksi halutessaan sen merilevän. Hedelmä- ja leipäkoria voi suojata asettamalla niihin mandariinin; mikään kissa ei siedä sitrusta.
     Luulin myös, ettei kissa tule tasoille. Vaan ensimmäisenä keväänä, kun alkoi tulla tosi valoisaa, huomasin, että se kaappi, jossa kissanruokaa säilytetään, oli aivan pienten tassunjälkien peitossa, joita ei siis kaamoksessa näkynyt. Kissan täytyi kiivetä tasolle tehdäkseen se, vaikka ymmärsikin olla kiipeämättä jos asunnossa oli ihminen :7
     Mutta ei se mitään, tosiaan ne tasot pyyhitään, en ole ajatellut nuolla kissanruokakaapin ovea, ja sitä paitsi syön astiasta enkä keittiötasolta. Astiakaappiin kissa ei ole pyrkinyt. Mutta tosiaan olisi ällöttävää syödä kissattua pizzaa, kuka sallii sellaisen, vieraiden läsnäollessa jopa o.0

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kakku, kissa, kakka, suklaa, kuva, granaattiomenat, siemenet