Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naisten kampaamo

Haussa kampaamo, joka on tarkoitettu vain naisille.
Varoitus: Tämä saattaa olla masentavaa luettavaa. Naisten kampaamo

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 103 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muumi (kopio) 8.9.2016 0:27
      Tulos: -1011 (1695 ääntä)
      Helin mies taitaa olla matu?

      Lainaa

    2. Tulos: +1476 (1712 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Mitä helvettiä sä selität? :"D suomalaiset miehet ei oo mustasukkaisia, ei vaan oo mahdollista vai?

      Lainaa

    3. totuuden_torvi 8.9.2016 0:49
      Tulos: +994 (1014 ääntä)
      Tolla ajatusmallilla mies-gynekologien vastaanotolla vois olla aika hiljasta.

      Lainaa

    4. TapioRautaWaara 8.9.2016 0:51
      Tulos: -222 (246 ääntä)
      Ei oo koiraa karvoihin katsominen :)

      Lainaa

    5. Tulos: +727 (747 ääntä)
      Onhan tollasia miehiä ja varmaan naisiakin valitettavasti. Paras ystäväni (nainen) aloitti aikoinaan koulunkäynnin autojen parissa, mutta miehensä pakotti lopettamaan, koska liikaa miehiä samassa koulussa...

      Lainaa

    6. Tulos: +503 (513 ääntä)
      Sairasta

      Lainaa

    7. Tulos: +585 (697 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Vai vielä matu! Tuttavapiirissäni vastaavia asetelmia ovat kylläkin aiheuttaneet ihan kantasuomalaiset ja usein myös nimenomaan kristityt miehet, joskus myös naiset, mutta harvemmin. Kyllä se on joka kulttuurissa se sama yhteiskunnan pohjasakka, joka tällaista tekee.

      Lainaa

    8. Tulos: +472 (596 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Mitäs jos Muumikopio nyt pikkuhiljaa hankkisi vähän sivistystä, kun joka kommentti on aina rasistinen, on sitten kyse pyöräilystä tai smurffien talviharrastuksista. Kukaan jaksa näitä ääliöfobiota enää.

      Lainaa

    9. Tulos: +296 (444 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Taas tämä sama laulu, keksisitte rasistipellet sisältöä elämäänne kun joka ikinen asia pitää jotenkin vääntää maahanmuuton syyksi.

      Lainaa

    10. Tulos: +408 (452 ääntä)
      Kopioni saisi suksia suolle tahraamasta nimeäni! Liekö provoilu hänen ainut tarkoituksensa näillä sivuilla. Asiasta kukkaruukkuun, olipa kyllä masentavaa luettavaa. Toivottavasti jutun naiset saavat apua ja pääsevät eroon moisista idiooteista.

      Lainaa

    11. Tulos: +509 (523 ääntä)
      Seurasin puskiksessa tätä keskustelua, ja itse asiassa kyseinen mies on ulkomaalaistaustainen. Oma exäni oli hyvin samanlainen, mutta ihan suomalainen, eli löytyy näitä vähän joka kolkasta, valitettavasti.

      Lainaa

    12. aivo katkos 8.9.2016 6:04
      Tulos: -133 (287 ääntä)
      Ullatuuuss + KYLLÄ SUOMALAISETKIN.

      Lainaa

    13. Muumi (kopio) 8.9.2016 6:36
      Tulos: -173 (347 ääntä)
      Annux: Seurasin puskiksessa tätä keskustelua, ja itse asiassa kyseinen mies on ulkomaalaistaustainen. Oma exäni oli hyvin samanlainen, mutta ihan suomalainen, eli löytyy näitä vähän joka kolkasta, valitettavasti.
      Ullatus

      Lainaa

    14. Tulos: +260 (264 ääntä)
      Opiskelin merkonomiksi ja naispuolinen luokkakaverini sai kerran puhelun poikaystävältään. Kyseinen poika sitten hetken päästä ihmetteli vihaisena, miksi taustalta kuuluu miesten ääniä.

      Lainaa

    15. Tulos: +313 (329 ääntä)
      Joskus pikkukaupassa työskennellessäni vakiasiakkaana oli nainen joka toistuvasti pyysi että kauppa olisi vain naisille. Hän pelkäsi miehiä eikä suostunut tulemaan myymälään jos siellä oli miespuolisia asiakkaita. Eivätkä miehet, jos sinne joku samaan aikaan osui, saaneet nähdä mitä hän osti. Luultavasti seurausta tukahduttavasta suhteesta. Hyvin, hyvin surullista.

      Lainaa

    16. Helille tiedoksi 8.9.2016 7:39
      Tulos: +425 (429 ääntä)
      Tosiasiahan on, että noille yltiömustasukkaisille puolisoille ei riitä mikään. Jos heille antaa yhden myönnytyksen, joutuu antamaan pian toisenkin ja kolmannen ja aina vain enemmän, kunnes on ahdistettu vangiksi omaan kotiin neljän seinän sisälle ja voi saada turpiinsa jo siitä, että postinjakaja sattuu olemaan vastakkaista sukupuolta.

      Lainaa

    17. Mother of Vile Excrement 8.9.2016 8:09
      Tulos: +151 (159 ääntä)
      Misukka: Onhan tollasia miehiä ja varmaan naisiakin valitettavasti. Paras ystäväni (nainen) aloitti aikoinaan koulunkäynnin autojen parissa, mutta miehensä pakotti lopettamaan, koska liikaa miehiä samassa koulussa…
      Surullisinta on se, että liian monet oikeasti sietävät moista käytöstä ja jäävät tällaisiin suhteisiin, vaikka alusta alkaen käy ilmi millainen huonoitsetuntoinen surkimus kumppani on. Vieläpä kuvittelevat, että sairaalloinen mustasukkaisuus ja toisen elämän kontrollointi on jotain suurtakin rakkautta ja välittämistä. Vaan niinpä tuntuu kuvittelevan suurin osa ihmisistä. https://markmanson.net/6-toxic-habits

      Lainaa

    18. Tulos: -67 (213 ääntä)
      Monarkki: Vai vielä matu! Tuttavapiirissäni vastaavia asetelmia ovat kylläkin aiheuttaneet ihan kantasuomalaiset ja usein myös nimenomaan kristityt miehet, joskus myös naiset, mutta harvemmin. Kyllä se on joka kulttuurissa se sama yhteiskunnan pohjasakka, joka tällaista tekee.
      Sinulla on outo tuttavapiiri, kun jopa ihan monikossa nimenomaan kristityt miehet ovat olleet mustasukkaisia. Minun tuttavapiirissäni ei ole ainoatakaan mustasukkaista miestä. Vaihda tuttavapiiriä, jos noin usein tuollaisiin törmäät. Itse voit päättää kenen kanssa pyörit.

      Lainaa

    19. Suruhymiö 8.9.2016 8:16
      Tulos: +169 (169 ääntä)
      Ei voi kun toivoa parasta Helille. Toivottavasti on itselläkin alkanut hälytyskellot soimaan, jos suhteessa aletaan todella keskustella jo siitä, että saatko harjoittaa omaa ammattiasi vai et :( se ei ole helppoa mut lähde nyt, koska toi ei ole rakkautta eikä se tosta muutu paremmaks vaikka kuinka yrittää

      Lainaa

    20. Tulos: +174 (194 ääntä)
      Mallo: Sinulla on outo tuttavapiiri, kun jopa ihan monikossa nimenomaan kristityt miehet ovat olleet mustasukkaisia. Minun tuttavapiirissäni ei ole ainoatakaan mustasukkaista miestä. Vaihda tuttavapiiriä, jos noin usein tuollaisiin törmäät. Itse voit päättää kenen kanssa pyörit.
      Arvailematta enempää, olitko tosissasi Tuttavapiiri ei kuitenkaan ole ihan sama asia kuin ystäväpiiri. Tuttavia voi olla sukulaisten puolisot, ystävien kaverit, työtutut yms. Eikä tyyppi, jolle kommentoit käsittääkseni valitellut tuttavapiiriään vaan totesi, että kaikkea löytyy. Itselläkin on hyvin laaja ja monipuolinen tuttavapiiri, mutta vaan pari ystävää.

      Lainaa

    21. Tulos: -33 (249 ääntä)
      Tuli tuota keskustelua seurattua Oulu -ryhmässä ja kyllähän tuon postaajan mies oli maahanmuuttaja, että se siitä. Ihme että heti ollaan huutelemassa rasistiksi, huoh.

      Lainaa

    22. Tulos: -82 (224 ääntä)
      Kävi kyllä ensimmäisenä mielessä, että taitaa olla ei kristitty matu kyseessä. Vähän samalla tavalla kuin terrori-iskun jälkeen ensimmäinen ajatus on, että tekijä/t arvioivat jumalansa kokoa tekohetkellä. Ilmeisesti aivot toimivat siten, että jos tietty kuvio toistuu usein se alkaa vaikuttaa usein toistuvalta.

      Lainaa

    23. Tulos: +227 (243 ääntä)
      Minulla oli kerran hyvä ystävä, mies. Puhuimme maratonpuheluja, kaikista asioista maan ja taivaan välillä. Ystävyys sai huoletta jatkua kun minä löysin puolisoni ja menimme naimisiin. Mutta muutamaa vuotta myöhemmin ystävä meni naimisiin. Viimeinen puhelu (hääpäivää edeltävä) oli riipaiseva: emme enää koskaan voi olla missään tekemisissä, koska tuleva vaimo on mustasukkainen jopa lähisukulaisista, joiden kanssa ystäväni on tekemisissä. Vuosien varrella olemme törmänneet usein. Edes pientä nyökkäystä tetrvehdykseksi ei voi tehdä, ettei helvetti pääse irti toisen perheessä. Niin sairasta, niin surullista. :( (Ja ihan umpisuomalaisia ovat kaikki osapuolet tässä tarinassa, mikä feikkimuumille tiedoksi.)

      Lainaa

    24. Tulos: +24 (276 ääntä)
      Ulla: Mitä helvettiä sä selität? :”D suomalaiset miehet ei oo mustasukkaisia, ei vaan oo mahdollista vai?
      Jaaha, heti ruvettiin sauhuamaan, kun epäiltiin että joku rasisti voi olla jossakin liikkeellä. Sinun kaltaisesi ovat kyllä rasittavia. Se nyt vaan on niin, että tuollaiset naisen omistamiseen kallistuvat asenteet ovat yleisempiä kulttuureissa, joissa on liioiteltuja kunniakäsityksiä. Enempi islamilaisten maiden juttu kuin meidän, mikä ei tietenkään tarkoita etteikö joku suomalaisenkin voi olla mustasukkainen. Mutta, kun mennään niin pitkälle että kampaajapuoliso ei saisi miesasiakkaita koskettaa, niin ollaan suurimman osan mielestä menty jo suomalaisesta kulttuurista ulos ja arvelu että kyseessä on maahanmuuttajamies on ihan oikeutettu. Siitäkin huolimatta, että suomalainenkin voi olla mustasukkainen. Ilmeisesti se nyt olikin niin, että maahanmuuttajasta oli kyse, joten sinä kai sitten olet sen selityksen jo saanut.

      Lainaa

    25. markkinat 8.9.2016 9:13
      Tulos: +74 (90 ääntä)
      Jennyllä on kyllä ihan pointti, että eihän se kenellekään kuulu, mutta ai herranen aika. Ymmärrän jostain nipin napin täysi-ikäisistä, ettei ole vielä ihan tunneskaala välttämättä hallussa, mutta tuon tason mustasukkaisuutta en, en ymmärrä.

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (185 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Syytätkö maahanmuuttajia siitäkin, jos lyöt varpaasi aamulla pöydänkulmaan tai lintu paskoo päällesi?

      Lainaa

    27. Tulos: -83 (169 ääntä)
      Muumi kopio trollaa ja suvakit savuaa :D Popkornia kehiin.

      Lainaa

    28. Tulos: +174 (184 ääntä)
      Jäikö ketään muuta vaivaamaan ettei Heli enää vastannut? Jos sen mies sai tietää ja vei häneltä yhteydet ulkomaailmaan ja pitää nyt jossain kotona lukkojen takana? :/

      Lainaa

    29. Tulos: -83 (121 ääntä)
      joku: Arvailematta enempää, olitko tosissasi Tuttavapiiri ei kuitenkaan ole ihan sama asia kuin ystäväpiiri. Tuttavia voi olla sukulaisten puolisot, ystävien kaverit, työtutut yms. Eikä tyyppi, jolle kommentoit käsittääkseni valitellut tuttavapiiriään vaan totesi, että kaikkea löytyy. Itselläkin on hyvin laaja ja monipuolinen tuttavapiiri, mutta vaan pari ystävää.
      No aika hyvin tuntuu tuntevan "tuttavapiirin" jos tietää miten työtuttu (ei gollega) käytäytyy kotona puolisoaan kohtaa, tai miten työtutun puoliso häntä kohtaa. Eiköhän tässä puhuttu kuitenkin, vaikkakin sulle väärin ilmaistiin, ihan ystäväpiiristä.

      Lainaa

    30. Tulos: -32 (136 ääntä)
      Ulla: Mitä helvettiä sä selität? :”D suomalaiset miehet ei oo mustasukkaisia, ei vaan oo mahdollista vai?
      yhtä järkevä kommentti kuin BLM-järjestön suoltava "tummaihoiset eivät voi olla rasisteja" sonta.

      Lainaa

    31. Tulos: +49 (189 ääntä)
      Annux: Seurasin puskiksessa tätä keskustelua, ja itse asiassa kyseinen mies on ulkomaalaistaustainen. Oma exäni oli hyvin samanlainen, mutta ihan suomalainen, eli löytyy näitä vähän joka kolkasta, valitettavasti.
      Koska yllätys yllätys, se ei olekaan se kansalaisuus vaan sukupuoli joka näitä ongelmia aiheuttaa. Toksinen maskuliinisuus on tuhottava. Ja ennenku joku mies miehensä pahoittaa, en tarkoita että kaikki miehet tekisivät tätä. Tarkoitan, että suurin osa miehistä on kasvatettu toksiseen maskuliinisuuteen ja se aiheuttaa ihan tajuttomasti ongelmia kaikille sukupuolille.

      Lainaa

    32. Tulos: +142 (156 ääntä)
      Ihmettelen suuresti, että miten ihmisten parisuhteet eivät kuulu muille? Entä ystävät ja sukulaiset? Pitäisikö heidän vaan tyynesti katsoa vierestä jos heidän rakastamansa henkilö pilaa elämäänsä huonossa suhteessa ja hyväksyä tämän henkilön päätökset? Avioliittokaan ei ole mikään vain kahden hengen yhteinen asia vaan koko lähipiirin, oman yhteisön ja vielä yhteiskunnankin. Ihmiset vain tuppaavat unohtamaan, että heidän tekonsa vaikuttaa myös toisiin ihmisiin.

      Lainaa

    33. Tulos: -39 (101 ääntä)
      Kyl mullaki välillä tulee semmosia mustasukkasuuden puuskia ko mies on kampaajana. Mut ei kyllä asiakkaiden takia vaan kun kaikki työkaverit on naisia ja käy työmatkoilla ja edustustapaamisissa niiden nuorten nättien tytsyjen kanssa jatkuvasti x) Mutta en kyllä ikinä pyytäis tästä syystä vaihtamaan työpaikkaa tai mitään, kunhan joskus vaadin sitä laittamaan liikaakin viestiä poissaollessaan..

      Lainaa

    34. Tulos: -33 (71 ääntä)
      Luulin alkuun että tämä olisi ollut jokin feminatsien keskustelu Nyt jäin lähinnä toivomaan sitä, olisi ollut jopa parempi tilanne

      Lainaa

    35. Tulos: +25 (127 ääntä)
      V: Koska yllätys yllätys, se ei olekaan se kansalaisuus vaan sukupuoli joka näitä ongelmia aiheuttaa. Toksinen maskuliinisuus on tuhottava. Ja ennenku joku mies miehensä pahoittaa, en tarkoita että kaikki miehet tekisivät tätä. Tarkoitan, että suurin osa miehistä on kasvatettu toksiseen maskuliinisuuteen ja se aiheuttaa ihan tajuttomasti ongelmia kaikille sukupuolille.
      Avaahan beibi silmäsi. Mustasukkaisuus sinänsä ei ole mikään miehinen ominaisuus. Ainoa todella sairaalloisen mustasukkainen henkilö, jonka tiedän, on nainen. Todella vahva halu yrittää kontrolloida minuutin tarkkuudella missä miehensä liikkuu ja keihin pitää yhteyttä. Pitäisikö tuollainen toksisuus tuhota naisistakin?

      Lainaa

    36. Tulos: +69 (111 ääntä)
      hmm: Kyl mullaki välillä tulee semmosia mustasukkasuuden puuskia ko mies on kampaajana. Mut ei kyllä asiakkaiden takia vaan kun kaikki työkaverit on naisia ja käy työmatkoilla ja edustustapaamisissa niiden nuorten nättien tytsyjen kanssa jatkuvasti x) Mutta en kyllä ikinä pyytäis tästä syystä vaihtamaan työpaikkaa tai mitään, kunhan joskus vaadin sitä laittamaan liikaakin viestiä poissaollessaan..
      Lakkaa häiritsemästä miestäsi työssään.

      Lainaa

    37. Tulos: +129 (129 ääntä)
      Kehottaisin kyllä Heliä lähtemään siitä parisuhteesta aika nopeasti. Sairaalloinen mustasukkaisuus ei ole hyvä piirre ihmisessä. Se tulee vielä pahenemaan.

      Lainaa

    38. Tulos: +144 (156 ääntä)
      sisäkumi: No aika hyvin tuntuu tuntevan “tuttavapiirin” jos tietää miten työtuttu (ei gollega) käytäytyy kotona puolisoaan kohtaa, tai miten työtutun puoliso häntä kohtaa. Eiköhän tässä puhuttu kuitenkin, vaikkakin sulle väärin ilmaistiin, ihan ystäväpiiristä.
      Gollega.

      Lainaa

    39. Tulos: +117 (145 ääntä)
      Tirpana: Jaaha, heti ruvettiin sauhuamaan, kun epäiltiin että joku rasisti voi olla jossakin liikkeellä. Sinun kaltaisesi ovat kyllä rasittavia. Se nyt vaan on niin, että tuollaiset naisen omistamiseen kallistuvat asenteet ovat yleisempiä kulttuureissa, joissa on liioiteltuja kunniakäsityksiä. Enempi islamilaisten maiden juttu kuin meidän, mikä ei tietenkään tarkoita etteikö joku suomalaisenkin voi olla mustasukkainen. Mutta, kun mennään niin pitkälle että kampaajapuoliso ei saisi miesasiakkaita koskettaa, niin ollaan suurimman osan mielestä menty jo suomalaisesta kulttuurista ulos ja arvelu että kyseessä on maahanmuuttajamies on ihan oikeutettu. Siitäkin huolimatta, että suomalainenkin voi olla mustasukkainen. Ilmeisesti se nyt olikin niin, että maahanmuuttajasta oli kyse, joten sinä kai sitten olet sen selityksen jo saanut.
      No ei nyt ihan noinkaan. Jos nyt ollaan tarkkoja, niin kyllä naiset on olleet pitkälti miesten päätäntävallan alla ilman oikeutta määrätä itse omasta elämästään ihan länsimaissakin, ja ei tarvitse ees kovin kauas menneisyyten mennä kun asiat vielä oli näin. Se, että esim. Suomessa nykyään sanotaa, et joo, kaikki on tasa-arvoisia ja yksilöt saa itse elämästään päättää, ei kuitenkaan valitettavasti tarkoita, että jokainen olisi tämän täysin hyväksynyt ja ymmärtänyt. Omat tuntemukset vaan menee kaiken muun edelle, ja moni mies haluaa hallita syystä jos toisestakin naistaan. Tulee kiva vallantunne, ollaan mustasukkasia, omataan huono itsetunto ja alemmuuskompleksi, tai mitä lie muuta skeidaa... Tiedän ihan kokemuksesta millainen on mustasukkainen mies, ja meni senkin käytös juuri niin naurettavalle tasolle, että tivasi puhelimessa kenen miehen ääni sieltä taustalta kuuluu vetäen samalla täysin perättömistä luuloistaan hirveet raivarit, vaikka kyseessä oleva miesääni kuului ystäväni omalle isälle, joiden luona oltiin kyläilemässä. Tämä kyseinen mies oli mustasukkaisuutensa ja oman alemmuskompleksinsa takia täysin mahdoton seurustelukumppani, se rikkoi puhelimeni (koska siellä oli jätkien numeroita, vaik kyseessä vaan luokkakaverit), yritti usein nälviä mua, jotta tuntisin oloni huonoksi; yritti käydä päälle, ja baarissa aloitti tappelun kundin kanssa, joka ilmeisesti oli tullut liian lähelle mua.. Päätelmäni asiaan on, että huonon itsetunnon omaavat miehet ovat tietyllä tapaa vaarallisia. Huono itsetunto johtaa siihen, et aletaan epäilemään kaikenlaista, ollaan jopa kateellisia omalle seurustelukumppanille, ja yritetään sit kaikin keinoin talloa tää toinen, jotta mies itse ei tuntisi itseään niin arvottomaksi kuin oikeasti on.

      Lainaa

    40. Tulos: -10 (154 ääntä)
      Ulla: Mitä helvettiä sä selität? :”D suomalaiset miehet ei oo mustasukkaisia, ei vaan oo mahdollista vai?
      Helin mies on turkkilainen. Tarkistin asian, kun luin noita juttuja FB:stä.
      Norriska: Taas tämä sama laulu, keksisitte rasistipellet sisältöä elämäänne kun joka ikinen asia pitää jotenkin vääntää maahanmuuton syyksi.
      Arviot ulkomaalaisesta miehestä pitävät paikkansa. Itsekin epäilin asiaa, kun alunperin FB:stä tätä luin. Turkkilainen. Meno vitun islam.

      Lainaa

    41. Tulos: +108 (112 ääntä)
      Se on helppo sanoa "lähde suhteesta", mutta tuon miehen tapaisista ihmisistä ei niin vain lähdetä. Omakohtainen kokemus sisälsi viestipommitusta, soittelua, kirjeitä ja lahjapaketteja, ovikellon pimpottelua, seuraamista julkisilla paikoilla, ystäviin ja sukulaisiin vaikuttaminen jne, eikä poliisikaan voinut auttaa, eikä lähestymiskieltoon riittänyt "näyttöä". Totta kai toksisesta suhteesta pitää lähteä, muttei sekään helppoa ole. Ei kaikilla varmasti ole suhteen jälkeen tällaista vaikka toinen osapuoli olisikin mustasukkainen, mutta oma helvettini jatkui vielä vuosia suhteen päätyttyäkin.

      Lainaa

    42. Tulos: +93 (93 ääntä)
      Sairaalloisella mustasukkaisuudella ja pienellä mustasukkaisuudella on vissi ero.

      Lainaa

    43. Tulos: -47 (127 ääntä)
      Ulla: Mitä helvettiä sä selität? :”D suomalaiset miehet ei oo mustasukkaisia, ei vaan oo mahdollista vai?
      On toki, mutta montako naista on sen takia raiskauksen jälkeen polttomurhattu?

      Lainaa

    44. Tulos: +6 (114 ääntä)
      Norriska: Taas tämä sama laulu, keksisitte rasistipellet sisältöä elämäänne kun joka ikinen asia pitää jotenkin vääntää maahanmuuton syyksi.
      Seuraa rikostilastoja ja muiden maiden uutisia niin saatat yllättyä. Omassa kuplassa saa elää, mutta kun se rikkoontuu niin voi masentaa, terv. kokemusta löytyy.

      Lainaa

    45. Tulos: -70 (108 ääntä)
      "Ja ennenku joku mies miehensä pahoittaa, en tarkoita että kaikki miehet tekisivät tätä. Tarkoitan, että suurin osa miehistä on kasvatettu toksiseen maskuliinisuuteen ja se aiheuttaa ihan tajuttomasti ongelmia kaikille sukupuolille" Mutta sellainen narukäsinen ja väkivaltainen äärivasemmistolainen mies on kumman ihailtu eräiden piireissä.

      Lainaa

    46. Tulos: -30 (144 ääntä)
      Naisia arvostava islam ku se siellä kurkistaa :D Monikultuurisuus on fantsu juttu! Ei mulla muuta!

      Lainaa

    47. Tulos: +67 (81 ääntä)
      Ulla: Mitä helvettiä sä selität? :”D suomalaiset miehet ei oo mustasukkaisia, ei vaan oo mahdollista vai?
      On, todellakin, mutta tässä Helin tapauksessa mies oikeastikin on ulkomaalainen :D

      Lainaa

    48. Suomalaine 8.9.2016 14:19
      Tulos: +86 (120 ääntä)
      Jep: On toki, mutta montako naista on sen takia raiskauksen jälkeen polttomurhattu?
      Ei ehkä polttomurhattu, mutta ihan vaa perinteisellä perhemurhalla menty. Lapset tukahdutettu ja vaimo hakattu viinaspäissääk paskaksi. Silloin tällöin viety vielä masentavaan supisuomalaiseen tapaan oma henki, ettei tarvi kuunnella vittuilua epäonnistuneesta elämästä.

      Lainaa

    49. Tulos: +59 (63 ääntä)
      Eekoo: Syytätkö maahanmuuttajia siitäkin, jos lyöt varpaasi aamulla pöydänkulmaan tai lintu paskoo päällesi?
      Toisaalta jälkimmäinen saattaa hyvinkin olla maahanmuuttaja, mutta ensimmäistä en kyllä osaisi selittää. Saattaa olla, että mies on niin vakuuttavasti tuonu vaatimuksensa esille, että ehkä Heli on alkanut pikku hiljaa uskoa, että ehkä ne käyvät järkeen. Tuon viestin laittoi kuitenkin ehkä saadakseen varmistuksen ulkopuolisilta, että onkohan tässä tosiaan mitään järkeä. Nimim. Kokemusta on

      Lainaa

    50. Mammanpoika 8.9.2016 14:38
      Tulos: +11 (91 ääntä)
      Varmaan taitaa olla muslimi mies. En ole kyllä kertaakaan törmänny muslimi naisparturiin. Ja joka nyt taas vetää jonku rasisti kortin niin voi mennä ihan muslimimaahan kokeileen miten käy!

      Lainaa

    51. Laineen_arja 8.9.2016 15:08
      Tulos: -17 (119 ääntä)
      Monarkki: Kyllä se on joka kulttuurissa se sama yhteiskunnan pohjasakka
      Ja se pohjasakkaa halutaan oikein ehdoin tahdoin tänne muualtakin, kun ei muuten ole jo tarpeeksi? Jotenkin surkuhupaisaa seurata, miten ensin on reilut n. 100v ajettu hyvinvointivaltiota & mm. naisten oikeuksia ja nyt sitten ne saavutukset halutaan ajaa "suvaitsevaisuuden" alta maanrakoon... ei se tänne tuleva pohjasakka edes halua oppia tavoille, johan se on nähty. "Mina ei tieny, ettei naiset tykkä kun käy kimppu. mina ei välitä, mina käy silti. Ja antaka kunno ruoka, tämä kelpa vaan koirale!". Heippa.

      Lainaa

    52. Tulos: +79 (83 ääntä)
      Kyllä näitä löytää rotuun, väriin ja uskontoon katsomatta. Henk. koht tiedä kaksi tapausta. Toinen nyt kai sai tavata sukulaisiaan, ehkä soitella kavereille, mutta muuten pysyi siellä nyrkin ja hellan välissä. Mies tutkii puhelimen. Toiselle mies ilmoitti ykspäivä, että et enää lähde mihinkään, ovet lukkoon kunnes lopulta pääsi karkaamaan. Rikosilmoitustahan ei tehnyt, koska niin luja ote miehellä naisesta oli - avioeron sentäs jaksoi/uskalsi hakea.

      Lainaa

    53. Tulos: +75 (83 ääntä)
      Kommentoimatta siihen että onko Helin mies mamu vai ei, jne. niin totean että ei ole enään lain silmissä sallittua eritellä parturi-kampaamoasiakkaita sukupuolen mukaan. Joten Helin kysymykseen vastaus on "ei".

      Lainaa

    54. Tulos: +74 (76 ääntä)
      Tiedän tasapuolisesti sekä miehiä että naisia, jotka ovat sairaalloisen mustasukkaisia puolisostaan. Yksi mies on iltatöissä, ja jo ennen työvuoron loppumista vaimo alkaa soitella, tivata taustalta kuuluvista naisäänistä ja muuta vastaavaa. Toinen mies taas ei päästä vaimoaan edes sukujuhliin yksin. Surullisia tapauksia, joissa kumpikaan osapuoli tuskin on onnellinen.

      Lainaa

    55. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Mother of Vile Excrement: Surullisinta on se, että liian monet oikeasti sietävät moista käytöstä ja jäävät tällaisiin suhteisiin, vaikka alusta alkaen käy ilmi millainen huonoitsetuntoinen surkimus kumppani on. Vieläpä kuvittelevat, että sairaalloinen mustasukkaisuus ja toisen elämän kontrollointi on jotain suurtakin rakkautta ja välittämistä. Vaan niinpä tuntuu kuvittelevan suurin osa ihmisistä. https://markmanson.net/6-toxic-habits
      Muuten hyvä kommentti, mutta mielestäni tuo "vaikka alusta alkaen käy ilmi" ei pidä paikkaansa, ellei ole aiemminkin ollut toksisessa suhteessa ja ole oppinut tarkkailemaan varoitusmerkkejä. Mustasukkaiset/narsistiset/kontrolloivat ihmiset yleensä alkavat asteittain paljastaa todellista karvaansa, ja uskottelevat puolisolleen olevansa itse kohtuullisia ja normaaleja ja puolison käytöksen ja ajatusten olevan poikkeavia/sairaita (gaslighting). Esim. menettäessään ensimmäistä kertaa malttinsa pyytävät vielä anteeksi ja syyttävät stressiä, tai ollessaan mustasukkaisia vetoavat aiempiin kokemuksiin petetyksi tulemisesta - ja siitä lähtee luisu. Ihmiset yleensä haluavat nähdä toisissaan hyvää, joten tällaista käytöstä aiemmin kokematon ihminen on helposti liian hyväuskoinen ja anteeksiantava. Esimerkiksi tuossa linkittämässäsi artikkelissa on listattuna asioita joita tapahtuu lähes jokaisessa suhteessa - jokainen kaivelee joskus jotakin mennyttä känää, on äreä puolisolleen ollessaan stressaantunut tai ilmaisee tarpeensa epärakentavasti. Rakastuneena voi olla hyvin vaikea nähdä, milloin kyseessä on inhimillinen heikkouden hetki ja milloin toistuva, vahingollinen kuvio (jota artikkelissa tietenkin tarkoitetaan).

      Lainaa

    56. Tulos: +36 (86 ääntä)
      Frayed: Omat tuntemukset vaan menee kaiken muun edelle, ja moni mies haluaa hallita syystä jos toisestakin naistaan. Tulee kiva vallantunne, ollaan mustasukkasia, omataan huono itsetunto ja alemmuuskompleksi, tai mitä lie muuta skeidaa. Tiedän ihan kokemuksesta millainen on mustasukkainen mies, ja meni senkin käytös juuri niin naurettavalle tasolle,
      Juujuu, mutta sinulta jää huomaamatta iso ero. Kun suomalainen nainen tai mies käyttäytyy sairaalloisen mustasukkaisesti, hän tekee sen ilman kulttuurinsa tukea. Siten käyttäytyvää pidetään naurettavana, ihan kuten sinäkin eksääsi nimitit. Kun arabimies käyttäytyy mustasukkaisesti, on hänellä kulttuurinsa tuki takanaan, koska islamilaisessa kulttuurissa miehen oletetaankin pitävän naisensa kontrollissa. Nainen ei ole itsenäinen olento islamissa, vaan hänelle aina pitää löytyä miespuolinen huoltaja, joka viime kädessä kontrolloi naisen elämää. Nainen ei islamissa ole vapaa.

      Lainaa

    57. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Luojan kiitos mulla on mies, joka antaa mun käydä poikien kanssa kaljalla! Mulla on meinaan aina ollut vähintään puolet tai suurin osa tuttavapiiristäni miehiä... En vaan suostuis tommoseen. Ettei muka saa edes koskea toisiin miehiin normaaleissa asiakaspalvelutilanteissa?! Hankkikaa ihmiset apua! O.O

      Lainaa

    58. Tulos: +29 (55 ääntä)
      Tirpana: Juujuu, mutta sinulta jää huomaamatta iso ero. Kun suomalainen nainen tai mies käyttäytyy sairaalloisen mustasukkaisesti, hän tekee sen ilman kulttuurinsa tukea. Siten käyttäytyvää pidetään naurettavana, ihan kuten sinäkin eksääsi nimitit. Kun arabimies käyttäytyy mustasukkaisesti, on hänellä kulttuurinsa tuki takanaan, koska islamilaisessa kulttuurissa miehen oletetaankin pitävän naisensa kontrollissa. Nainen ei ole itsenäinen olento islamissa, vaan hänelle aina pitää löytyä miespuolinen huoltaja, joka viime kädessä kontrolloi naisen elämää. Nainen ei islamissa ole vapaa.
      Kyse on enemminkin miehen maan kulttuurista. Islam uskontona ei nykypäivänä välttämättä sanele naisen asemaa, kuten ei kristinuskokaan (vaikka raamatussa kaikkia hulluja naisia alentavia lausekkeita edelleen onkin). Kyse on enempi siitä miten kukin maa on uskontonsa tulkinnut ja päättänyt sitä toteuttaa. On olemassa myös paljon islaminuskoisia maita, joissa ei kaikkia tiukkia sukupuoliroolien säännöksiä noudateta ollenkaan. Eli enemminkin on kyse syntymaan kulttuurista kuin siitä, mihin uskontokuntaan mies kuuluu.

      Lainaa

    59. Tulos: -22 (40 ääntä)
      Ei kyl toi suhde kauaa pysy jos on jotai tollast skitsoiluu ja epäluottamusta. P.S: On se vaan jännä mistä kaikesta saadaan revittyy maahanmuuttajat/islam/muslimit yms.

      Lainaa

    60. Tulos: +16 (54 ääntä)
      Ville: Ei kyl toi suhde kauaa pysy jos on jotai tollast skitsoiluu ja epäluottamusta. P.S: On se vaan jännä mistä kaikesta saadaan revittyy maahanmuuttajat/islam/muslimit yms.
      Niin, onhan se tosi jännää mitä kaikkea saadaan revittyä, kun jutun mies nimenomaan on turkkilainen muslimi...

      Lainaa

    61. Aimo Kanki 9.9.2016 9:50
      Tulos: -14 (44 ääntä)
      V: Ja ennenku joku mies miehensä pahoittaa...
      Oletitko juuri minun sukupuoleni?! Kuvottava etuoikeutettu cis-sortaja!

      Lainaa

    62. Tulos: +8 (50 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Kuten kommentistasi käy loistavasti ilmi, kusipäisyys on ominaista monille kantasuomalaisille. Ylipäätään ihmisille, väristä ja kulttuuritaustasta viis.

      Lainaa

    63. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Dilledong: Kommentoimatta siihen että onko Helin mies mamu vai ei, jne. niin totean että ei ole enään lain silmissä sallittua eritellä parturi-kampaamoasiakkaita sukupuolen mukaan. Joten Helin kysymykseen vastaus on “ei”.
      Juuh tuota mites selität ton M Roomin?

      Lainaa

    64. Minä vain 9.9.2016 10:33
      Tulos: -13 (19 ääntä)
      Jenny tainut lähettää tämän mokan viestien lähetysajoista päätellen ja odottanut, että jengi olisi hänen "puolellaan"

      Lainaa

    65. Hölmölän kansalainen 9.9.2016 12:03
      Tulos: +4 (28 ääntä)
      Ihana huomata, että porukka jaksaa ahkerasti ruokkia röllipeikkoja. Ja samalla ihmettelevät, miksi röllipeikko tulee aina takaisin hakemaan lisää ruokaa. :D

      Lainaa

    66. Tulos: +33 (35 ääntä)
      sisäkumi: No aika hyvin tuntuu tuntevan “tuttavapiirin” jos tietää miten työtuttu (ei gollega) käytäytyy kotona puolisoaan kohtaa, tai miten työtutun puoliso häntä kohtaa. Eiköhän tässä puhuttu kuitenkin, vaikkakin sulle väärin ilmaistiin, ihan ystäväpiiristä.
      Sitä sattuu tutuista huomaamaan yhtä sun toista jos omaa nenäänsä pitemmälle joskus vilkasee. Valitettavasti suomalaisissakin parisuhteissa kytee surullisen paljon mieli- ja väkivaltaa. :/

      Lainaa

    67. Tulos: +12 (26 ääntä)
      Mammanpoika: Varmaan taitaa olla muslimi mies. En ole kyllä kertaakaan törmänny muslimi naisparturiin. Ja joka nyt taas vetää jonku rasisti kortin niin voi mennä ihan muslimimaahan kokeileen miten käy!
      jännä, itte tiiän niin miehiä ku naisia. Kävisit joskus ulkona.

      Lainaa

    68. Tulos: -11 (21 ääntä)
      Noffolo: Lakkaa häiritsemästä miestäsi työssään.
      Ei mutta jos on työmatkalla niin pyydän laittamaan viestiä päivittäin, jottei mustasukkaisuuden tunne kasvata ikäviä piirteitä

      Lainaa

    69. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Eekoo: Syytätkö maahanmuuttajia siitäkin, jos lyöt varpaasi aamulla pöydänkulmaan tai lintu paskoo päällesi?
      "Pitäähän meidän jotakuta siitä syyttää. Ja te olette ainoa tuntemamme italialainen." - Saksalaiset upseerit, "Maanalainen armeija iskee jälleen"

      Lainaa

    70. Hierojatäti 9.9.2016 14:16
      Tulos: +56 (60 ääntä)
      Itse olen hieroja, ja mieheni ei osaa sanoa, miksi häntä häiritsee kyseinen uravalinta. Jotenkin aavistelen, että häntä häiritsee se, että hieron muita miehiä. Olen hänelle kuitenkin sanonut, että hän on vapaa lähtemään halutessaan. Toivottavasti Helin suhteessa ei ole väkivaltaa. :(

      Lainaa

    71. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Kaukovainion ostarilla muistaakseni kampaamo jonka ovessa lukee vain naisille tai jotain!

      Lainaa

    72. Tulos: +27 (29 ääntä)
      puli: Kaukovainion ostarilla muistaakseni kampaamo jonka ovessa lukee vain naisille tai jotain!
      Onko siellä HULLU TAPPAJA? =)

      Lainaa

    73. Tulos: +35 (35 ääntä)
      foo: Onko siellä HULLU TAPPAJA? =)
      En tiiä siitä mutta kyllä se ilmeisesti saksia osaa käyttää

      Lainaa

    74. Tulos: -55 (77 ääntä)
      Mustasukkaisuus on paha. Rasismi on paha. Tässä ei ole kysymys kummastakaan. On hyvä tiedostaa että joissakin kulttuureissa naisen ei sovi koskea vieraaseen mieheen edes ammatillisessa mielessä. Se nyt vaan on yksinkertaisesti kiellettyä. Heli on asian oivaltanut. Ja hyvä niin. Niissäkin kulttuureissa on onnellisia perheitä. Elämä on valintoja. Onnea Helille valitsemallaan tiellä. Vilpittömästi.

      Lainaa

    75. Muumi (kopio) 9.9.2016 20:30
      Tulos: -18 (52 ääntä)
      Totuudenpuhujaa vihataan. Näin se vaan on.

      Lainaa

    76. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Tylsimys: Mustasukkaisuus on paha. Rasismi on paha. Tässä ei ole kysymys kummastakaan. On hyvä tiedostaa että joissakin kulttuureissa naisen ei sovi koskea vieraaseen mieheen edes ammatillisessa mielessä. Se nyt vaan on yksinkertaisesti kiellettyä. Heli on asian oivaltanut. Ja hyvä niin. Niissäkin kulttuureissa on onnellisia perheitä. Elämä on valintoja. Onnea Helille valitsemallaan tiellä. Vilpittömästi.
      Yllä kuuluu periaatteettomuuden ääni. Nainen saa taipua tossun alle, kunhan itse valitsee sen tehdä oivaltaessaan miehensä kulttuuriin kuuluvat kielletyt asiat.

      Lainaa

    77. Tulos: 0 (48 ääntä)
      Kyllä varoituksesta huolimatta kommenttien lukeminen on kaikkein masentavinta. Rasistisaasta kehtaa vielä ottaa nimimerkiksi Muumi.
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?

      Lainaa

    78. Tulos: -38 (58 ääntä)
      V: Koska yllätys yllätys, se ei olekaan se kansalaisuus vaan sukupuoli joka näitä ongelmia aiheuttaa. Toksinen maskuliinisuus on tuhottava. Ja ennenku joku mies miehensä pahoittaa, en tarkoita että kaikki miehet tekisivät tätä. Tarkoitan, että suurin osa miehistä on kasvatettu toksiseen maskuliinisuuteen ja se aiheuttaa ihan tajuttomasti ongelmia kaikille sukupuolille.
      Niin, toki kaikki miehet voisi kasvattaa feminiinisiksi salaatinsyöjiksi. Tosin kyseiset miehet sen jälkeen muodostaisivat parisuhteita lähinnä toistensa kanssa. Onhan meillä toki nuoria, terveitä ja maskuliinisia maahanmuuttajamiehiä naisia viihdyttämään, eli saattaisi tämä toimiakin.

      Lainaa

    79. Tulos: +18 (46 ääntä)
      Noffolo: Avaahan beibi silmäsi. Mustasukkaisuus sinänsä ei ole mikään miehinen ominaisuus. Ainoa todella sairaalloisen mustasukkainen henkilö, jonka tiedän, on nainen. Todella vahva halu yrittää kontrolloida minuutin tarkkuudella missä miehensä liikkuu ja keihin pitää yhteyttä. Pitäisikö tuollainen toksisuus tuhota naisistakin?
      Tuhoava maskuliinisuus on täysin eri kaliiperia, kuin naisen mustankipeys. Mikäli et ole huomannut: nainen on alisteinen miestä kohtaan kokonsa vuoksi(lihasmassa ja luutiheys ovat heiveröisemmät pituudesta tai painosta riippumatta), eikä tyttöjä kouluteta tappelemaan lyömällä, kuten poikia, joten nainen kärsii tappion fyysisessä yhteenotossa. Tästä syystä se toksinen maksuliinisuus eli miesten ylivalta naisiin = vaarallista ja pelottavaa naisille. Onneksi suurin osa miehistä ja pojista on hyviä ihmisiä, jotka käyttävät elämänsä viihtymiseen ja hauskanpitoon, eivätkä kyttää naisten tekemisiä ja riehu näiden kimpussa. Pieni miesjoukko on naisille vahingollinen, swn vuoksi täällä pohjolassakin on turvakoteja ja lähestymiskieltoja. Joitain räjähtäviä miehiä saa oikeasti pelätä, ei sw tarkoita että kaikissa miehissä olisi jotain parannettavaa. Väkivaltaisen miehen uhrin vähättely on loukkaavaa, ja ärsyyntynyt tiuskiminen "Kyllä nainenkin lyö!" on lapsellista, ja pelottaa monet ahdingossa elävät vaimot ja äidit salaamaan mustelmansa ja jäämään miehen luo - häntä itseään ulkomaailma kuitenkin syyttää kaikesta.

      Lainaa

    80. Tulos: -13 (39 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Miksi tällä kommentilla on miinusta?

      Lainaa

    81. Tulos: -15 (39 ääntä)
      Vain valkoihoinen heteromies voi olla oikeasti mustasukkainen. NIIN!

      Lainaa

    82. Tulos: +1 (33 ääntä)
      Ruma Elsa: Tuhoava maskuliinisuus on täysin eri kaliiperia, kuin naisen mustankipeys. Mikäli et ole huomannut: nainen on alisteinen miestä kohtaan kokonsa vuoksi(lihasmassa ja luutiheys ovat heiveröisemmät pituudesta tai painosta riippumatta), eikä tyttöjä kouluteta tappelemaan lyömällä, kuten poikia, joten nainen kärsii tappion fyysisessä yhteenotossa. Tästä syystä se toksinen maksuliinisuus eli miesten ylivalta naisiin = vaarallista ja pelottavaa naisille. Onneksi suurin osa miehistä ja pojista on hyviä ihmisiä, jotka käyttävät elämänsä viihtymiseen ja hauskanpitoon, eivätkä kyttää naisten tekemisiä ja riehu näiden kimpussa. Pieni miesjoukko on naisille vahingollinen, swn vuoksi täällä pohjolassakin on turvakoteja ja lähestymiskieltoja. Joitain räjähtäviä miehiä saa oikeasti pelätä, ei sw tarkoita että kaikissa miehissä olisi jotain parannettavaa. Väkivaltaisen miehen uhrin vähättely on loukkaavaa, ja ärsyyntynyt tiuskiminen “Kyllä nainenkin lyö!” on lapsellista, ja pelottaa monet ahdingossa elävät vaimot ja äidit salaamaan mustelmansa ja jäämään miehen luo – häntä itseään ulkomaailma kuitenkin syyttää kaikesta.
      Ei siinä mitään kaliiperieroa ole tunteen intensiteetissä. Nainen vaan heikompana ei yleensä pysty miestä pahoinpitelmään fyysisesti vaikka tahtoisikin, mutta henkisesti tietenkin pystyy ja se on aivan yhtä paha asia. Naisetkin voivat olla ihan yhtä toksisia, eikä sillä ole maskuliinisuuden kanssa mitään tekemistä. Henkinen väkivalta on jo pitkään tunnustettu yhtä pahaksi kuin ruumillinen. Tulehan sinä jo tälle vuosisadalle sieltä.

      Lainaa

    83. Tulos: +10 (34 ääntä)
      Rami S.: Kyllä varoituksesta huolimatta kommenttien lukeminen on kaikkein masentavinta. Rasistisaasta kehtaa vielä ottaa nimimerkiksi Muumi.
      Eipä sinuakaan kovinkaan ihmisarvoa kunnioittavana pitää, kun nimität toista ihmistä saastaksi. Olet ihan yhtä kehno kuin nimittelemäsi henkilökin.

      Lainaa

    84. Tulos: -1 (33 ääntä)
      Muumi (kopio): Helin mies taitaa olla matu?
      Niin suomalaiset miehet ei ole lainkaan mustasukkaisia, kyllähän sen on pakko olla maahanmuuttaja koska ne on syyllisiä ihan kaikkeen. Tanan älykääpiö!

      Lainaa

    85. Tulos: +15 (47 ääntä)
      Kaapere: Ei siinä mitään kaliiperieroa ole tunteen intensiteetissä. Nainen vaan heikompana ei yleensä pysty miestä pahoinpitelmään fyysisesti vaikka tahtoisikin, mutta henkisesti tietenkin pystyy ja se on aivan yhtä paha asia. Naisetkin voivat olla ihan yhtä toksisia, eikä sillä ole maskuliinisuuden kanssa mitään tekemistä. Henkinen väkivalta on jo pitkään tunnustettu yhtä pahaksi kuin ruumillinen. Tulehan sinä jo tälle vuosisadalle sieltä.
      Ei. Henkinen väkivalta EI ole pahempaa eikä läheskään yhtä vakavaa kuin fyysinen. Fyysiseen väkivaltaan liittyy nimittäin aina sw henkinen pahoinpitely: hakkaaja nimittelee ja solvaa uhriaan ja haluaa uskotella että päällekäyminen on jotenkin uhrin oma syy. Tulehan itse tälle vuosituhannelle. Harjoittamasi vähättely ja vääristely kertoo karua kieltään sinun henkilökohtaisesta asennevammastasi ja naisvihastasi. Naistenhakkaajat pitää jo viimein saada kuriin.

      Lainaa

    86. Tulos: +10 (14 ääntä)
      sisäkumi: No aika hyvin tuntuu tuntevan “tuttavapiirin” jos tietää miten työtuttu (ei gollega) käytäytyy kotona puolisoaan kohtaa, tai miten työtutun puoliso häntä kohtaa. Eiköhän tässä puhuttu kuitenkin, vaikkakin sulle väärin ilmaistiin, ihan ystäväpiiristä.
      gollega <3

      Lainaa

    87. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Tirpana: Juujuu, mutta sinulta jää huomaamatta iso ero. Kun suomalainen nainen tai mies käyttäytyy sairaalloisen mustasukkaisesti, hän tekee sen ilman kulttuurinsa tukea. Siten käyttäytyvää pidetään naurettavana, ihan kuten sinäkin eksääsi nimitit. Kun arabimies käyttäytyy mustasukkaisesti, on hänellä kulttuurinsa tuki takanaan, koska islamilaisessa kulttuurissa miehen oletetaankin pitävän naisensa kontrollissa.
      Todella hyvä kiteytys. Islamilaisessa kulttuurissa mies on naurettava pelle, jos antaa holhottavien naistensa käyttäytyä epäsopivasti. Äärimmäisessä tapauksessa epäsopivan käytöksen aiheuttama kolhu suvun maineessa pitää sovittaa veriuhrilla. Suomalaisesta näkökulmasta katsottuna Helin keississä menee ainakin kaksi asiaa pieleen, a) aikuisella naisella on holhooja, b) miesasiakkaan tukan leikkaaminen on epäsopivaa. Tässä puhutaan nyt yhteisöilmiöistä, eikä niitä voi tarkastella pelkkiin yksilöihin huomiota kohdistamalla.

      Lainaa

    88. Tulos: -10 (28 ääntä)
      Ruma Elsa: Ei. Henkinen väkivalta EI ole pahempaa eikä läheskään yhtä vakavaa kuin fyysinen. Fyysiseen väkivaltaan liittyy nimittäin aina sw henkinen pahoinpitely: hakkaaja nimittelee ja solvaa uhriaan ja haluaa uskotella että päällekäyminen on jotenkin uhrin oma syy. Tulehan itse tälle vuosituhannelle. Harjoittamasi vähättely ja vääristely kertoo karua kieltään sinun henkilökohtaisesta asennevammastasi ja naisvihastasi. Naistenhakkaajat pitää jo viimein saada kuriin.
      Ihmiset ovat tehneet itsemurhia henkisen väkivallan vuoksi, eli kukahan siellä karusti vähättelee ja vääristelee? Riennät omissa ennakkoluuloissasi uskomaan, että minulla on jokin asennevamma ja naisviha. En ole koskaan väittänyt, että henkistä väkivaltaa voisi harjoittaa vain nainen. Olen vain sanonut, että naisetkin voivat olla YHTÄ (ei siis enemmän) toksisia kuin miehet. Se miten sinä leivot sanomastani naisvihan ilmentymän kertoo enemmän sinun pääsi sisäisestä asennevammasta kuin minusta. Tule tosiaan tälle vuosituhannelle, harvoin näkee kenenkään nykypäivänä enää kiistävän että henkinen ja fyysinen väkivalta ovat yhtä paha asia.

      Lainaa

    89. Shhhhaaatan 12.9.2016 17:07
      Tulos: +22 (24 ääntä)
      Kalle: Opiskelin merkonomiksi ja naispuolinen luokkakaverini sai kerran puhelun poikaystävältään. Kyseinen poika sitten hetken päästä ihmetteli vihaisena, miksi taustalta kuuluu miesten ääniä.
      Mä olisin vastannut, että "Siks, kun oon just panemassa jalkapallojoukkuett! Soitellaan myöhemmin, kiitti ja hei!"

      Lainaa

    90. Tulos: +11 (31 ääntä)
      Jesse69: Norriska: Taas tämä sama laulu, keksisitte rasistipellet sisältöä elämäänne kun joka ikinen asia pitää jotenkin vääntää maahanmuuton syyksi. Arviot ulkomaalaisesta miehestä pitävät paikkansa. Itsekin epäilin asiaa, kun alunperin FB:stä tätä luin. Turkkilainen. Meno vitun islam.
      En piittaa minkämaalainen ukko nyt loppujen lopuksi oli, koska pointtini ei liittynyt siihen vaan siihen oli että rasistit olivat öyhöttämässä "matuista" jo ennen kuin tiedettiin mitään tyypin kansalaisuudesta, ikään kuin yltiömustasukkainen mies ei voisi olla ihan suomalainenkin. Se on paljon laajempi ongelma kuin tämä tapaus.

      Lainaa

    91. Tulos: +10 (38 ääntä)
      Jep: Seuraa rikostilastoja ja muiden maiden uutisia niin saatat yllättyä. Omassa kuplassa saa elää, mutta kun se rikkoontuu niin voi masentaa, terv. kokemusta löytyy.
      Kuplaloukkaus alkaa olla todella väsynyt, minä seuraan maailmaa ihan niin kuin muutkin, luen uutiset ja olen tietoinen tilastoista, vaikka tilastot ovatkin usein aika epäluotettavaa tai vähintään helposti väärin ymmärrettävää tietoa. Mikään ei vain minusta viittaa siihen että maahanmuuttajat olisivat lähtökohtaisesti rikollisempia kuin muut, jos se oli mitä yritit sanoa kommentillasi. Ja ainoa mikä enää yllättää minua näissä maahanmuuttokysymyksissä on miten te jaksatte vielä vouhottaa niistä.

      Lainaa

    92. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Norriska: Kuplaloukkaus alkaa olla todella väsynyt, minä seuraan maailmaa ihan niin kuin muutkin, luen uutiset ja olen tietoinen tilastoista, vaikka tilastot ovatkin usein aika epäluotettavaa tai vähintään helposti väärin ymmärrettävää tietoa. Mikään ei vain minusta viittaa siihen että maahanmuuttajat olisivat lähtökohtaisesti rikollisempia kuin muut, jos se oli mitä yritit sanoa kommentillasi. Ja ainoa mikä enää yllättää minua näissä maahanmuuttokysymyksissä on miten te jaksatte vielä vouhottaa niistä.
      Mitähän ihmettä tarkoitat "lähtökohtaisella" tässä yhteydessä? Mitä lähtökohtaisuudella on tilastoista luettavan datan kanssa tekemistä? http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttajien_korkeaan_raiskaustilastoon_ei_loydy_yhta_patevaa_syyta/7877771 Jos 17-kertainen yliedustus raiskauksissa ei sinusta riitä viittamaan, niin ei kai sitten mikään.

      Lainaa

    93. Erkki Posti 13.9.2016 21:56
      Tulos: +1 (15 ääntä)
      V: Koska yllätys yllätys, se ei olekaan se kansalaisuus vaan sukupuoli joka näitä ongelmia aiheuttaa.
      Tuo on vale tai tietämättömyyttä.

      Lainaa

    94. Erkki Posti 13.9.2016 22:05
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Tylsimys: Mustasukkaisuus on paha. Rasismi on paha. Tässä ei ole kysymys kummastakaan. On hyvä tiedostaa että joissakin kulttuureissa naisen ei sovi koskea vieraaseen mieheen edes ammatillisessa mielessä. Se nyt vaan on yksinkertaisesti kiellettyä. Heli on asian oivaltanut. Ja hyvä niin. Niissäkin kulttuureissa on onnellisia perheitä. Elämä on valintoja. Onnea Helille valitsemallaan tiellä. Vilpittömästi.
      Miten institutialisoitu sairaalloinen mustasukkaisuus on hyväksyttävämpää kuin paskoista geeneistä ja surkeasta kasvatuksesta johtuva?

      Lainaa

    95. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Norriska: En piittaa minkämaalainen ukko nyt loppujen lopuksi oli, koska pointtini ei liittynyt siihen vaan siihen oli että rasistit olivat öyhöttämässä “matuista” jo ennen kuin tiedettiin mitään tyypin kansalaisuudesta, ikään kuin yltiömustasukkainen mies ei voisi olla ihan suomalainenkin. Se on paljon laajempi ongelma kuin tämä tapaus.
      Nykyäänhän jos Suomessa tapahtuu yhtään mitään ikävää, siitä ollaan heti ensimmäisenä syyttämässä mamuja.

      Lainaa

    96. Myöhäisherännäinen 15.9.2016 14:50
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      -: Juuh tuota mites selität ton M Roomin?
      Tainnu Dilledong miettiä tätä hinnoitteluun perustuvaa tasa-arvolakijuttua, mikä nousi joku aika sitten taas esille: "Tasa-arvolaki edellyttää ainoastaan, että parturi- ja kampaamoyrittäjä tarjoaa palvelujaan kummallekin sukupuolelle ja että palvelun hinnoittelu perustuu asiakkaan hiuksiin kulloinkin tehtävään toimenpiteeseen, ei asiakkaan sukupuoleen." Periaatteessa M Roominkin olis siis hyväksyttävä naisasiakas jos tällä on "miesten mallissa" olevat hiukset ja/tai haluaa saada vain parturoinnin.

      Lainaa

    97. Tulos: +4 (14 ääntä)
      V: Koska yllätys yllätys, se ei olekaan se kansalaisuus vaan sukupuoli joka näitä ongelmia aiheuttaa. Toksinen maskuliinisuus on tuhottava. Ja ennenku joku mies miehensä pahoittaa, en tarkoita että kaikki miehet tekisivät tätä. Tarkoitan, että suurin osa miehistä on kasvatettu toksiseen maskuliinisuuteen ja se aiheuttaa ihan tajuttomasti ongelmia kaikille sukupuolille.
      Sen enempää loukkaantumatta, sairaalloinen mustasukkaisuus ja huono itsetunto voi olla ihan sukupuolesta riippumatta, kuten myös narsismia esiintyy ihan sukupuolineutraalisti. Ainut mihin tämä väittämäsi "toksinen maskuliinisuus" vaikuttaa, on se otetaanko mies tosissaan kun hän pyytää apua.

      Lainaa

    98. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Aisha: Mitähän ihmettä tarkoitat “lähtökohtaisella” tässä yhteydessä? Mitä lähtökohtaisuudella on tilastoista luettavan datan kanssa tekemistä? http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttajien_korkeaan_raiskaustilastoon_ei_loydy_yhta_patevaa_syyta/7877771 Jos 17-kertainen yliedustus raiskauksissa ei sinusta riitä viittamaan, niin ei kai sitten mikään.
      Lähtökohtaisella tarkoitan etten näe syytä uskoa maahanmuuttajien olevan luonnostaan rikollisempia kuin muut, vaan uskon näiden ongelmien olevan monen tekijän summa niin kuin tuo linkkaamasi artikkelikin sanoo.

      Lainaa

    99. Rasisti vai realisti 30.9.2016 20:24
      Tulos: -9 (25 ääntä)
      Muumikopiolle iso peukku näitten vajakkien (suvakkien) keskellä :)

      Lainaa

    100. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Mapi: Joskus pikkukaupassa työskennellessäni vakiasiakkaana oli nainen joka toistuvasti pyysi että kauppa olisi vain naisille. Hän pelkäsi miehiä eikä suostunut tulemaan myymälään jos siellä oli miespuolisia asiakkaita. Eivätkä miehet, jos sinne joku samaan aikaan osui, saaneet nähdä mitä hän osti. Luultavasti seurausta tukahduttavasta suhteesta. Hyvin, hyvin surullista.
      Tai sitten sairastaa skitsofreniaa.

      Lainaa

    101. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Useita vuosia sitten seurustelin niin mustasukkasen miehen kanssa, että se kävi jo hänen mielenterveyden päälle selvästi. Opiskelukaverin (mies) kanssa en saanut edes jutella, vaikka jo ulkoisesti kaverista huomasi kilometrien päähän, ettei se tytöistä välittänyt kuin kaverina. "Se saattaa muuttua heteroksi" oli exän mielenkiintoisimpia väläytyksiä. Soitti joskus kesken koulupäivän varmistaakseen etten ole kaverin kanssa ja huolehti muutenkin, että minulla on vain naispuolisia ystäviä. Onneksi älysin lähteä suhteesta hyvin nopeasti

      Lainaa

    102. Kiiltävä antilooppi 4.11.2021 15:39
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      V2a:  Ainut mihin tämä väittämäsi "toksinen maskuliinisuus" vaikuttaa,
       on se otetaanko mies tosissaan kun hän pyytää apua.
      Nainen ei ole koskaan niin vaarallinen miehelle, jos hän yrittää kontrolloida ja alistaa miestä. Mies on oikeasti hengenvaarallinen naiselle, jos sattuu olemaan mustasukkainen ja kovanyrkkinen hermokimppu.  Poikkeuksen vahvistaa vain joku Virpi Butt-tyyppinen, moraaliton ammattibodari. 
        Elän itse tällä hetkellä suhdepainajaisessa, josta olen yrittänyt päästä pois. En voi tavata kuin valikoituja (miehen valitsemia) naisystäviä. Jos joku mies lähettää viestin, että mitä nykyään kuuluu,
      tai huoltomies korjaa vesihanan miehen poissaollessa - hän saa kohtauksen; huutaa, solvaa, repii hiuksia päästäni ja hakkaa päätä seinään, kuristaa kunnes en enää hengitä ja rikkoo omaisuuttani.
       Poliisilaitoksella vähäteltiin tilannetta ja pyydettiin olemaan tekemättä ilmoitusta, viimeksi minulla oli sen verran jälkiä näkyvissä, että poliisit ehdottivat ns. sovittelua.
        Aina kun muutan takaisin omaan kotiini, mies hyökkää kaikkien tuttavieni ja sukulaisteni kimppuun ja uhkailee tai manipuloi näitä. Jotkut ovat katkaisseet välit, jotkut tehneet rikosilmoituksen tappouhkauksista, jotkut painostavat minua - minun pitäisi heti palata miehen luo, koska hän on muka niin huolissaan, etten joudu huonoon seuraan. Kyseessä on perussuomalainen tavallinen duunari.
           
       Tuntuu suorastaan oksettavalta tämä "Entä miehet! Naiset lyövät paljon enemmän miehiä!!"-propaganda. 
       Eräs suomalainen miesasialiike sai selville, että naisia väkivallasta syytelleillä miehillä olikin itsellään ketunhäntä kainalossa: moni mies syyttää että nainen on potkinut häntä ja heitellyt esineillä - mutta jättää kertomatta, että hän itse samalla jahtasi naista nyrkit ojossa tai kuristi kurkusta.

      Lainaa

    103. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Aika hienosti sain aikoinaan alapeukkuja. Kiitos kaikille, oli yksi parhaimmista one-linereista.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kampaamo, parturi, mies, mustasukkainen, narsisti, miehet, naiset, avunhuuto