Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 11

Koiranmyrkyttäjät ovat ottaneet käyttöön uuden myrkyn!
Kurkistus koiraryhmään, osa 11

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1071 (1079 ääntä)
   Kalamiehen kaverit ovat kyllä addiktoivia.

   Lainaa

  2. Tulos: -456 (652 ääntä)
   Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat... Jotaan järkee tohon

   Lainaa

  3. Tulos: +397 (587 ääntä)
   Mitä kauheeta on koirankarvoissa? Tuskinpa tuosta on kenellekään mitään haittaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +769 (823 ääntä)
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon
   Kaikki tietävän netin mukaan linnut tosiaan käyttävät näitä ja ovat käyttäneet maailman sivu. Ihme, että on yhtään lintua jäljellä :p

   Lainaa

  5. Tulos: +567 (611 ääntä)
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon
   Mites sitten, kun linnut löytävät luonnosta villieläinten karvoja ja käyttävät niitä pesätarpeinaan? VOi linturaukkoja, ylihuolehtivainen ihminen haluaa kieltää kaiken.

   Lainaa

  6. Farmaseutin kaveri 14.6.2016 8:14
   Tulos: +744 (750 ääntä)
   Fisherman's Friend psykoosiin ja masennukseen. Kysy lisää lääkäriltäsi tai lähiapteekistasi.

   Lainaa

  7. Tulos: +98 (128 ääntä)
   Voi ei Elli, olet ihana!! <3

   Lainaa

  8. Tulos: +502 (526 ääntä)
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon
   Hyvin monta karvoilla vuorattua linnunpesää (terveillä ja miltei lentoikäisillä poikasilla) nähneenä voin vakuuttaa että höpötät puhdasta paskaa. Tämä saattoi tulla yllätyksenä, mutta monella luonnonvaraisellakin nisäkkäällä on karvapeite! Ja linnut käyttävät myös niistä irronnutta karvaa! Woah!

   Lainaa

  9. Tulos: -334 (370 ääntä)
   Joo, paitsi että ne poikaset kuolee siihen. Mutta jossei se teitä haittaa ni mikäs siinä

   Lainaa

  10. Tulos: -136 (186 ääntä)
   "Pitkäkarvaisten koirien karvoja ei kannata jättää luontoon lintujen pesätarpeiksi tai voi käydä näin. Pieni varpusenpoika on tarttunut jalastaan karvatuppoon ja raahannut sen mukanaan pesästä. Karvatuppo oli juuttunut orapihlaja-aitaan ja jalka kuolioitunut nilkasta alaspäin.. Hymiö frown"

   Lainaa

  11. Tulos: -56 (84 ääntä)
   Ansku: “Pitkäkarvaisten koirien karvoja ei kannata jättää luontoon lintujen pesätarpeiksi tai voi käydä näin. Pieni varpusenpoika on tarttunut jalastaan karvatuppoon ja raahannut sen mukanaan pesästä. Karvatuppo oli juuttunut orapihlaja-aitaan ja jalka kuolioitunut nilkasta alaspäin.. Hymiö frown”
   https://www.facebook.com/elljraulio/photos/a.512384872132436.1073741825.178335305537396/558569224180667/?type=1&theater Sorry, linkki unohtui.

   Lainaa

  12. Tulos: +178 (198 ääntä)
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon
   Silkkaa pötyä. Linnut nimenomaan etsivät eläinten karvoja pesän pehmikkeeksi. Karvaa linnut nyppivät jopa elukoiden selästä: https://www.youtube.com/watch?v=97ds9abvYIM Tätä tapahtuu ns. villissä luonnossakin, ja eläimen karva on mitä mainioin pesämateriaali. Myös ihmisen hiukset kelpaavat.

   Lainaa

  13. Tulos: -59 (149 ääntä)
   Hiphei: Mites sitten, kun linnut löytävät luonnosta villieläinten karvoja ja käyttävät niitä pesätarpeinaan? VOi linturaukkoja, ylihuolehtivainen ihminen haluaa kieltää kaiken.
   Pitkäkarvaisiksi jalostettujen koirien karvat ovat ihan eri juttu kuin villieläinten lyhyet villat.

   Lainaa

  14. It's a deal 14.6.2016 9:36
   Tulos: +179 (201 ääntä)
   Mitä jos luonnossa on haarautuvia oksia, joihin voi jäädä jalka kiinni?

   Lainaa

  15. Tulos: +171 (205 ääntä)
   Aivan. Mites koiran karvat tulisi hävittää ettei meidän pikkuiset tirpat mene ja kuole? Ongelmajätteinä? Olettavasti jos ne roskiin paiskaa ni kaatopaikalleha ne menee, siellähän ei sitten ole linnun lintua? Nyt vittu järkikäteen..

   Lainaa

  16. Tulos: -141 (179 ääntä)
   Johanna: Mitä kauheeta on koirankarvoissa? Tuskinpa tuosta on kenellekään mitään haittaa.
   Kuten ei koiran jätöksistäkään vai?

   Lainaa

  17. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Että kun rupes tekeen mieli fisumiehen kamuja..

   Lainaa

  18. Tulos: -69 (89 ääntä)
   It’s a deal: Mitä jos luonnossa on haarautuvia oksia, joihin voi jäädä jalka kiinni? Kaikki kyllä tajuavat, että luonnossa tapahtuu kaiken laista, mutta miksi aiheuttaa tieten tahtoen edes sitä pienen pientä mahdollisuutta, että jollekin linnulle käy huonosti?

   Lainaa

  19. Seppo Saviniemi 14.6.2016 11:00
   Tulos: +189 (217 ääntä)
   Koirankarvoja luonnossa. Kyllä nyt on ihan jotain niin kamalaa. Toivottavasti polisille on tästä ilmoitettu! JOKU PITÄÄ NYT SAADA VASTUUSEEN!

   Lainaa

  20. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Noihin Fishermans Friendeihinhän voi jäädä vaikka koukkuun ;)

   Lainaa

  21. Tulos: +68 (92 ääntä)
   Ansku: https://www.facebook.com/elljraulio/photos/a.512384872132436.1073741825.178335305537396/558569224180667/?type=1&theater Sorry, linkki unohtui.
   Apua. Mulla on pitkät hiukset, niin miten mä nyt estän ettei niitä tipu tuonne ulos luontoon, jos ne tappaa lintuja? Noi kuvan karvat eikyl näytä kovin pitkiltä.. .vähän samanlaista haituvaa mitä mun harmaasta aina lähti. Muutenkin ku se oli ulkokoira, niin poisti ite vaihtokarvaansa häkin reunaan ja linnut kävi noutamassa. Tyhmät linnut hakee myös eristevillaa...

   Lainaa

  22. Tulos: +105 (119 ääntä)
   Herranjumala! Nyt äkkiä nettiadressia koirankarvojen luontoon jättämisen kriminalisoimisesta! Eikö kukaan ajattele pikkulintuja?? Niitä kuolee lukemattomat määrät joka vuosi! Vaadimme muutosta! Ylempänä hyvin ehdittiin taas pahastua lääkeaineista ennen kuin otettiin selvää mikä tabletti siellä nyt olikaan taas. Tuli mieleen kun tuttavan fb-seinällä kauhisteltiin hänen ottamaa kuvaa ruiskusta kerrostaloalueen roskakorissa. Hirveää kun niitä nistejä on joka paikassa! Ei siinä ollut edes piikkiä, joten kuka tietää mihin sitä on oikeasti käytetty. Itse käytän sellaista sähkötupakan tankin täyttämiseen. Kamala rikos ihmisyyttä vastaan taas.

   Lainaa

  23. Tulos: +171 (179 ääntä)
   Voi luoja. Jos oikeasti eläimet huolestuttavat niin alkaapa ihmiset käyttää sulfaatitonta shampoota (= sulfaatit liuottavat vesilintujen sulkien luontaista peitettä ja haittaavat niiden uintikykyä) jälkääkä käyttäkö mitään bodyscrubbeja missä hankaavat osaset ovat muovia (=päätyvät vesistöön missä eläimet erehtyvät luulemaan niitä ruoaksi). Älkääkä päästäkö kissoja ulos kun syövät linnut puista. Voin taata että nämä monelle ihan itsestään selvät tavat ovat paljon vahingollisempia kuin karvojen jättäminen ulos.

   Lainaa

  24. Tulos: +16 (22 ääntä)
   *älkää ihmiset käyttäkö piti sanomani

   Lainaa

  25. Ilkee ihminen 14.6.2016 12:46
   Tulos: -48 (182 ääntä)
   Olenpa ikävä ihminen ja sanon, että tuossa koirankarvakuvassa vituttaa eniten se, että jätetään se karvakasa KESKELLE lenkkipolkua. Ei millään voi patalaiskat koirien rakastajat mennä harjaamaan sitä hurttaa jonnekkin vähän sivummalle siitä polusta? Me koirattomat ja niille allergiset ei todellakaan haluta tuota karvaa kenkiimme kun käymme samoilla poluilla lenkillä, koska sitä myötä karvat kulkeutuu kämppään ja allergia alkaa oirehtia hyvinkin pienestä. Mitään väliä vaikka kaikki elukat tekisi noista pesänsä, mutta pitäisi vähän ajatella muita _ihmisiä_. Tietääkseni ihmiset menee yhä eläinten yläpuolelle, ai niin paitsi koiraihmisten mielestä... Nyt jos joku koiran omistaja tästä mielensä pahoittaa niin mee nyt sitte vihapäissäsi harjaamassa piskisi johonkin polulle, tulee hyvä mieli siitä.

   Lainaa

  26. Tulos: +66 (76 ääntä)
   Taidan olla aika blondi kun olen aina luullut että nuo "koiran karvat" on luonnon omien eläinten jättämiä karvatuppoja vaihtaessaan talviturkista kesäturkkiin 8( ainakin saman näköistä tuppoa oma pikku kanini aina välillä kiskoi itsestään pois isoina tuppoina ainakin kevään aikoihin.

   Lainaa

  27. triplaviiva 14.6.2016 14:50
   Tulos: +118 (128 ääntä)
   Huomioikaa facebookin linkin levittäjät ja siitä hysterisoivat kuvassa erittäin selkeästi näkyvä sininen siima. Se sininen siima on aiheuttanut linnun jalan kuolioitumisen ja sen, että karvat ja muukin roska on takertunut lintuun. Silmät päähän ja valoja tauluun, sokiat pellet.

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Renie: Joo, paitsi että ne poikaset kuolee siihen. Mutta jossei se teitä haittaa ni mikäs siinä
   Voi hitsi. Tähän asti olin vielä ihan sun puolella, kun olin lukevinani ton sun ensimmäisen kommentin järkyttävän sarkastiseksi. Särjit mun sydämen.

   Lainaa

  29. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Ansku: https://www.facebook.com/elljraulio/photos/a.512384872132436.1073741825.178335305537396/558569224180667/?type=1&theater Sorry, linkki unohtui.
   heh,heh..ihan kun ei olis luonnossa muita pitkäkarvasta jne..ei nyt iha kaikkee kande uskoa suoriltaan. Siivotkaa mielummin muovit ja muutenki kantamanne tölkit,lasit jne jäte pois luonnosta kun ne raahaatte.
   Ansku: https://www.facebook.com/elljraulio/photos/a.512384872132436.1073741825.178335305537396/558569224180667/?type=1&theater Sorry, linkki unohtui.
   heh,heh..elä nyt kehtaa ja kaikkee usko. Käykää josksu luonnossa. siellä on monia muita eläimiä jolla o jopa pidemmät karvat..niistä on vaan hyötyä pesärakennuksessa. Kantakaa mielummin pois metsästä kaikki jäte mitä raahaatte kuten esim muovit,tumpit,pullot ja tölkit. huomattavasti fiksumpi veto.

   Lainaa

  30. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Jos Laura luuli tuota oikeaksi lääkkeeksi ja moralisoi että on jätetty maahan, niin miksi ei itse vienyt sitä apteekkiin vaan heitti roskiin? Järjen riemuvoitto.

   Lainaa

  31. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Jos mainitsee nimeltä lääkkeen, kannattaisiko olla edes varma näyttääkö kyseinen lääke edes suunnilleen tuollaiselle pillerille? Ei meinaan näytä.

   Lainaa

  32. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Farmaseutin kaveri: Fisherman’s Friend psykoosiin ja masennukseen. Kysy lisää lääkäriltäsi tai lähiapteekistasi.
   tai lähikaupasta

   Lainaa

  33. Tulos: -27 (71 ääntä)
   Ilkee ihminen: Olenpa ikävä ihminen ja sanon, että tuossa koirankarvakuvassa vituttaa eniten se, että jätetään se karvakasa KESKELLE lenkkipolkua. Ei millään voi patalaiskat koirien rakastajat mennä harjaamaan sitä hurttaa jonnekkin vähän sivummalle siitä polusta? Me koirattomat ja niille allergiset ei todellakaan haluta tuota karvaa kenkiimme kun käymme samoilla poluilla lenkillä, koska sitä myötä karvat kulkeutuu kämppään ja allergia alkaa oirehtia hyvinkin pienestä. Mitään väliä vaikka kaikki elukat tekisi noista pesänsä, mutta pitäisi vähän ajatella muita _ihmisiä_. Tietääkseni ihmiset menee yhä eläinten yläpuolelle, ai niin paitsi koiraihmisten mielestä… Nyt jos joku koiran omistaja tästä mielensä pahoittaa niin mee nyt sitte vihapäissäsi harjaamassa piskisi johonkin polulle, tulee hyvä mieli siitä.
   enemmän kyllä rehellisesti ajattelen niitä pikkulintuja kuin juuri SINUA. ja jos oikeesti oot koirille allerginen, tiiät ettei ne karvat tee sitä allergiaa, vaan hilse kyseisestä eläimestä. jos eläin on hoidettu, ei sitä hilsettäkään ole, josta siis tulee se allergia.

   Lainaa

  34. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Mikähän mekkala syntyis, jos ihmiset saisivat tietää mun harjaavan mielelläni pitkät hiukseni ulkona :D Sitä karvaa riittää.

   Lainaa

  35. karvakallo 15.6.2016 8:54
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   "Kaikki kyllä tajuavat, että luonnossa tapahtuu kaiken laista, mutta miksi aiheuttaa tieten tahtoen edes sitä pienen pientä mahdollisuutta, että jollekin linnulle käy huonosti?" Jotenkin hymyilyttää tällaiset kommentit. Nousehan siitä päätteesi ääreltä ja katsele ympärillesi. Sitten alat (vaikka sormillasi) laskea mitä kaikkea olisit voinut jättää ostamatta/kuluttamatta, jotta ei olisi edes pienen pientä mahdollisuutta, että jollekin linnulle käy huonosti? Kierrätätkö kaikki roskasi? Ostatko halpatuotantovaatteita tai huonekaluja? Syötkö kanaa? Kananmunia? Syötkö lihaa, jota on ruokittu kananliharehulla? Ajatko autoa? Heitätkö roskikseen purkkeja/muovipidikkeitä/pusseja jne joihin lintu voi kaatopaikalla takertua? Heitätkö roskikseen pätkimättä siimaa, ilmapallonaruja, serpentiiniä, lahjanarua? Heitätkö roskikseen peittämättä pureskelemaasi purkkaa? Ei. Etpä tietenkään. Teet varmasti KAIKKESI.

   Lainaa

  36. Tulos: +64 (68 ääntä)
   on muuten aika suloinen näky, kun oravat keräävät pihalta sylin täydeltä kultaisen noutajan karvaa ja loikkivat kahdella jalalla :3

   Lainaa

  37. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Koirien myrkyttäjiä nähty. Saa jakaa!

   Lainaa

  38. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon
   Metsän eläimetkin keräävät turkkinsa aina talteen ettei vaan linnunpojat kuole niiden vuoksi :c

   Lainaa

  39. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Ensimmäinen asia mikä pisti silmään oli se että eikai kukaan oikeasti laita lääkkeitä ROSKIKSEEN?! Luulisi kaikkien tietävän ettei lääkkeitä saa sekoittaa jätteisiin, järviinhän ne päätyy..

   Lainaa

  40. Tulos: +5 (13 ääntä)
   narmolania: Taidan olla aika blondi kun olen aina luullut että nuo “koiran karvat” on luonnon omien eläinten jättämiä karvatuppoja vaihtaessaan talviturkista kesäturkkiin 8( ainakin saman näköistä tuppoa oma pikku kanini aina välillä kiskoi itsestään pois isoina tuppoina ainakin kevään aikoihin.
   Taisi olla kanisi valeraskaana. Harvemmin ne muuten niitä tuppoja nyppivät.

   Lainaa

  41. Tulos: +35 (41 ääntä)
   ananas: enemmän kyllä rehellisesti ajattelen niitä pikkulintuja kuin juuri SINUA. ja jos oikeesti oot koirille allerginen, tiiät ettei ne karvat tee sitä allergiaa, vaan hilse kyseisestä eläimestä. jos eläin on hoidettu, ei sitä hilsettäkään ole, josta siis tulee se allergia.
   Kyllä sitä hilsettä irtoaa ihan luonnostaan meidän kaikkien ihosta ihan huomaamatta ja se sitä allergiaa aiheuttaa. Ei tarvi olla mitään ongelmahilsettä. Karvanlähtöaikana hilseilee joskus enemmänkin ja se hilse jää osaksi noihin karvoihin.

   Lainaa

  42. Keijokin näkee 16.6.2016 0:00
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Ansku: https://www.facebook.com/elljraulio/photos/a.512384872132436.1073741825.178335305537396/558569224180667/?type=1&theater Sorry, linkki unohtui.
   Joo, toi on kylläkin siimaa, eikä karvaa mihin se on sotkeutunut...

   Lainaa

  43. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Laura lienee löytänyt koirankarvoja perseestään.
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon

   Lainaa

  44. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon
   Onneksi ruskaot laittavat talvuturkkinsa biojäteastiaan.

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Minä ajattelin tuon koirankarvajutun niin, että onpas kiva kun on jätetty tuollaiset tuoksumerkit paikkaan, jossa kulkee paljon koiria. Nyt se paikka on jokaisen koiran nuuskittava ja merkattava tarkkaan :)

   Lainaa

  46. TapioRautaWaara 17.6.2016 1:32
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Mulla olis yks karvanen majava kesähuoltoa vailla. Anyone?

   Lainaa

  47. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kylläpä tuo Fluanxol on aivan samannäköinen. http://pro.medicin.dk/resource/media/HVXE25N3?ptype=1

   Lainaa

  48. anarkistijukka 18.6.2016 15:32
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   jo on ongelmat ihmisillä, koira karvehtii kun joku lepakko sitä karstaa keskellä risteystä, lol ja toiset pätee muka tietäen lintujen menehtymisistä roflmao

   Lainaa

  49. King Arthur 19.6.2016 15:56
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Ilkee ihminen: Olenpa ikävä ihminen ja sanon, että tuossa koirankarvakuvassa vituttaa eniten se, että jätetään se karvakasa KESKELLE lenkkipolkua. Ei millään voi patalaiskat koirien rakastajat mennä harjaamaan sitä hurttaa jonnekkin vähän sivummalle siitä polusta? Me koirattomat ja niille allergiset ei todellakaan haluta tuota karvaa kenkiimme kun käymme samoilla poluilla lenkillä, koska sitä myötä karvat kulkeutuu kämppään ja allergia alkaa oirehtia hyvinkin pienestä. Mitään väliä vaikka kaikki elukat tekisi noista pesänsä, mutta pitäisi vähän ajatella muita _ihmisiä_. Tietääkseni ihmiset menee yhä eläinten yläpuolelle, ai niin paitsi koiraihmisten mielestä… Nyt jos joku koiran omistaja tästä mielensä pahoittaa niin mee nyt sitte vihapäissäsi harjaamassa piskisi johonkin polulle, tulee hyvä mieli siitä.
   Mä usein mietin miten kaltaisesi selviävät hengissä. Lintuihin palatakseni: Kaupunkioloissa linnut kerää ja hajottaa jopa tupakantumppeja ja vievät filtterin nöhdän pesiinsä. Että siitä voi aloittaa ettei heittele niitä tumppeja minne sattuu. Poltan itsekin satunnaisesti ja yleisiä tuhka-astioita on harmillisen vähän.

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Renie: Toi koirien karvojen jättäminen ulos on kyllä tosi typerää. Pikkulinnut ottaa siitä pesänrakennustarvikkeita ja poikasten kuoriutuessa ne karvat jää kiinnii poikasen limaan ja ne kuolevat… Jotaan järkee tohon

   Lainaa

  51. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Lol hups unohtu. :P https://youtu.be/EU7PsWbmN3k

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (10 ääntä)
   E: Voi hitsi. Tähän asti olin vielä ihan sun puolella, kun olin lukevinani ton sun ensimmäisen kommentin järkyttävän sarkastiseksi. Särjit mun sydämen.
   Meinasin kirjoittaa täysin samaa. Itekkin luulin että hän oli sarkastinen ja nyt olen vaan pettynyt. :(

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Lintuihin palatakseni: Kaupunkioloissa linnut kerää ja hajottaa jopa tupakantumppeja ja vievät filtterin nöhdän pesiinsä.
   Itse asiassa tämäkään ei ole niin mustavalkoinen asia. Tutkijat ovat todenneet että filtterin nikotiinijäämät vähentää lintujen loisia..

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Koirankarvoja luonnossa. Kyllä nyt on ihan jotain niin kamalaa. Toivottavasti polisille on tästä ilmoitettu! JOKU PITÄÄ NYT SAADA VASTUUSEEN!
   Joku varmaan vielä keksii syyttää tästäkin ensimmäisenä mamuja. =)

   Lainaa

  55. Metsästetty lepakko 19.2.2021 11:44
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lääkkeitä ei saa muutenkaan laittaa normaaliin roskikseen vaan toimittaa apteekkiin, toimi siis itse pahemmin kuin pillerin vahingossa tiputtanut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, koiraryhmä, kuva, dinosaurus, Fisherman's Friend, lääke, myrkky, pilleri, tabletti, karva, karkki, pastilli, kurkkupastilli