Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Aikuisten vesileikit

Onneksi vesi kuuluu vuokraan.
Aikuisten vesileikit

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 75 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +808 (902 ääntä)
   ..ja sitten vitutussiideri kuohahti yli ja kaatusi maahan.

   Lainaa

  2. Tulos: +1023 (1069 ääntä)
   Tästä tuli vähän surkea olo. Toivottavasti Emman seuraava päivä meni paremmin.

   Lainaa

  3. Pertti Eräreikä 14.6.2016 1:47
   Tulos: -154 (228 ääntä)
   Ei hyvää päivää...

   Lainaa

  4. Tulos: -485 (605 ääntä)
   Itku ja hysteria ei ratkaise mitään. Vesimuuri olisi estänyt suurimmat vahingot ja hanan laillinen asennus olisi estänyt koko vahingon syntymisen. #MAGA

   Lainaa

  5. Tulos: -116 (158 ääntä)
   Hahaha, mä oon liian väsyny tälläsille jutuille

   Lainaa

  6. Spurgugrammi 14.6.2016 2:20
   Tulos: -101 (145 ääntä)
   Vettä, vettä, joka puolella. Hear the rime of the contemporary mariner jne.

   Lainaa

  7. Tulos: -441 (717 ääntä)
   Noin siinä käy kun poistuu keittiöstä.

   Lainaa

  8. Tulos: +709 (731 ääntä)
   Jäi kiinnostamaan et mikä niissä sukkahousuissa oli niin kamalaa

   Lainaa

  9. Niksipirkko 14.6.2016 6:28
   Tulos: +362 (388 ääntä)
   .: Jäi kiinnostamaan et mikä niissä sukkahousuissa oli niin kamalaa
   Että kukaan ei hyödyntänyt niitä.

   Lainaa

  10. Tulos: -84 (210 ääntä)
   Ei sitten ottanut heti vihjeestä vaaria, kun hana ei meinaa mennä off-asentoon? No parempi vesivahinko nyt, kuin silloin, kun ei olla kotona. Pesu- ja tiskikoneen hanat aina kiinni, kun laitteet ei ole käytössä. Suattaapi koneet hajota jatkuvan vesipaineen takia. Mä en muuten ymmärtänyt kylpytakin pointtia.

   Lainaa

  11. Tulos: +325 (345 ääntä)
   Trump2016: Itku ja hysteria ei ratkaise mitään. Vesimuuri olisi estänyt suurimmat vahingot ja hanan laillinen asennus olisi estänyt koko vahingon syntymisen. #MAGA
   Emma ihan varmasti asensikin itse sen kraanan. Kraanan joka oli viallinen.

   Lainaa

  12. Tulos: +159 (165 ääntä)
   Oli helppo samaistua tähän kun oman rempan purkutöitä tehdessä napsahti vanha kuulasulkuventtiili kierteiden kohdalta poikki. Onneksi pääsin noin minuutissa asunnon vesisulkuun käsiksi, on nimittäin ihan kohtalainen paine noissa asunnonkin putkissa. Pari senttiä ehti jo sillä aikaa kertyä vettä lattialle.

   Lainaa

  13. Tulos: +23 (135 ääntä)
   mistä lähtien puutarhaletku on käynyt pesukoneliitäntään?

   Lainaa

  14. Tulos: +208 (220 ääntä)
   Trump2016: Itku ja hysteria ei ratkaise mitään. Vesimuuri olisi estänyt suurimmat vahingot ja hanan laillinen asennus olisi estänyt koko vahingon syntymisen. #MAGA
   Onneksi löytyy näitä ammattipäteviä jo täältä feissarimokistakin.

   Lainaa

  15. Tulos: -71 (211 ääntä)
   Taas liikaa turhaa selittelyä. Nauroin ainoastaan sille, kun putkimies jäi leikkimään koiran kanssa

   Lainaa

  16. Tulos: +250 (254 ääntä)
   hene: mistä lähtien puutarhaletku on käynyt pesukoneliitäntään?
   Siitä lähtien, kun siihen asennetaan sopiva liitin.

   Lainaa

  17. Tulos: +59 (63 ääntä)
   hene: mistä lähtien puutarhaletku on käynyt pesukoneliitäntään?
   Meillä oli yhdessä asunnossa :D

   Lainaa

  18. Tulos: +74 (208 ääntä)
   Eli tämä nainen yritti eka kertaa sulkea pesukonehanan? Eikö mene jakeluun, että se hana pidetään kiinni aina kun pyykkiä ei pestä.

   Lainaa

  19. Tulos: +236 (246 ääntä)
   Mua varmaan niiiiiiiin kiinnostais jotkut toisten sukkahousut tossa vesikaaoksessa.

   Lainaa

  20. Tulos: +210 (248 ääntä)
   Minä ainakin repesin :D! Ja tunnen syvää myötätuntoa Emmaa kohtaan. Tosin kuin nämä besserwisserit, joille ei koskaan satu mitään tai jos sattuu niin se on aina muiden vika.

   Lainaa

  21. Tulos: -139 (211 ääntä)
   En osaa muuta todeta kuin että toivottavasti hän oppi tästä jotakin. Kun itse muutan asuntoon, tarkistan ensimmäiseksi, missä on sulaketaulu ja pääkytkin, missä vesijohdon päähana jne. Ihan riippumatta siitä että on nainen, voi käyttää ennakoivasti järkeään. Siksi se on päähän laitettu. Kuistinpesuun ei painepesuria tarvita, moppi ja vesiämpäri riittää. Eikä pesukoneen liitäntähanaa ole tarkoitettu kuin pesukoneelle, ja liitäntään kierretään KÄSIN se muovinen liitin. Siinä lukee: "älä käytä työkaluja". Miehethän eivät ohjeita lue vaan vääntävät jakarilla muoviliittimen kierteet mäsäksi. Ja koska pesukoneen liitäntähana on yleensä järjettömässä paikassa pesukoneen takana, sitä ei koskaan suljeta ja siksi se ei silloinkaan toimi kun sen haluaisi sulkea. Se on juuttunut auki ja tiiviste hajonnut.

   Lainaa

  22. Tulos: +187 (235 ääntä)
   PekkaKana: Noin siinä käy kun poistuu keittiöstä.
   Kuka päästo sut ulos autotallista?

   Lainaa

  23. mörökölli minut vieköön 14.6.2016 10:41
   Tulos: -58 (106 ääntä)
   Jäi semmoinen kuva että KAIKKEIN kauheinta kuitenkin oli, kun vieraat ihmiset näki ne pestyt sukkahousut ja pikkuhousut. Sitten vuoti malja yli ja vitutussiideri sihahti. Ehkä ne sitten olivat reikäisiä ja pesun jälkeenkin tahraisia.

   Lainaa

  24. Tulos: +111 (121 ääntä)
   Kaira: Mä en muuten ymmärtänyt kylpytakin pointtia.
   Huoh... Se oli kastellu ittensä eli vaatteensa läpimäriks ja vetäisi siksi kylpytakin ylleen ennen kuin lähti naapurien oville...

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Veet silimisä sai tirissä toisen paniikille

   Lainaa

  26. Tulos: +215 (225 ääntä)
   Melkein kuin eroottinen tarina. Oli naapuria, putkimiestä ja märkää kylpytakkia. Mutta ei ihan.

   Lainaa

  27. Tulos: +66 (86 ääntä)
   Mä näen Emmassa tosi paljon itseäni. Kukapa meistä ei joskus olisi soittanut naapurin ovikelloa vahingossa kun piti painaa valokatkaisijaa ja sen jälkeen paennut rappukäytävään piiloon samalla kun kyseinen naapuri hipsii paikalle, löytää sinut pälyilemästä kattoa ja irvikissahymyn kanssa vastaamassa, että kyllä, nyt tuli vahingossa ovikelloa soitettua... :D

   Lainaa

  28. Tulos: -115 (145 ääntä)
   jj: Eli tämä nainen yritti eka kertaa sulkea pesukonehanan? Eikö mene jakeluun, että se hana pidetään kiinni aina kun pyykkiä ei pestä.
   Öh, mä pesen pyykkiä käytännössä joka päivä, samoin tiskikone pyörii. Ei kyl tule suljettua hanoja.

   Lainaa

  29. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Muks: Kuistinpesuun ei painepesuria tarvita, moppi ja vesiämpäri riittää. Eikä pesukoneen liitäntähanaa ole tarkoitettu kuin pesukoneelle, ja liitäntään kierretään KÄSIN se muovinen liitin. Siinä lukee: “älä käytä työkaluja”. Miehethän eivät ohjeita lue vaan vääntävät jakarilla muoviliittimen kierteet mäsäksi. Ja koska pesukoneen liitäntähana on yleensä järjettömässä paikassa pesukoneen takana, sitä ei koskaan suljeta ja siksi se ei silloinkaan toimi kun sen haluaisi sulkea. Se on juuttunut auki ja tiiviste hajonnut.
   Painepesurilla pinttynyt lika irtoaa paremmin kuin mopilla. Pesukonehanaan voi aivan hyvin kiinnittää muitakin letkuja, sillä samaa vettä se on kuin muissakin hanoissa. Pitää vain varmistaa, että liitos on tehty oikein eli yhteensopivilla liittimillä. Pesukonehana on suuressa osassa asuntoja osa kylpyhuoneen tai vessan lavuaarin hanaa, jotta siihen pääsee helposti käsiksi. Sulkekaa hana, jos ette käytä pesukonetta. Olisiko tuossa tapauksessa joku tehnyt hanaan omia säätöjään? Meillä edellinen asukas on vuollut hanan vivun rajoittimesta palan pois, jotta pesukoneen hanan sai avattua sekä kylmän että kuuman veden puolelle. Ei kannata pelleillä, vaan käyttää kylmää vettä, kuten useimpien pesukoneiden käyttöohje suosittelee. Inhoan tee-se-itse -ihmisiä, koska oman kokemukseni mukaan he eivät yleensä tiedä, mitä tekevät tai ainakin oikovat tärkeissä yksityiskohdissa.

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (24 ääntä)
   r.r.: ..ja sitten vitutussiideri kuohahti yli ja kaatusi maahan.
   No nyt hajosin :D

   Lainaa

  31. Tulos: +161 (185 ääntä)
   Mitä helvetin nillittäviä pellejä täällä on? Mun mielestä kertoo jotain luonteesta kun tollaisen katastrofin jälkeen löytyy vielä kipinää jakaa kokemus muille, hyvä keino jäähdyttää sitä pääkoppaa eikä lannistuta nurkkaan ranteita viiltelemään tai syyttelemään hallitusta. Hyvä Emma.

   Lainaa

  32. Tulos: +143 (153 ääntä)
   Höhö: Öh, mä pesen pyykkiä käytännössä joka päivä, samoin tiskikone pyörii. Ei kyl tule suljettua hanoja.
   Vaikka pesisi joka päivä, ne silti pitäisi aina pistää kiinni siksi aikaa kun niitä ei käytä. Itseltäni se onnistuu ihan hyvin: ohjelma loppuu, hana kiinni. Eikä ole tarvinnut edes opetella.

   Lainaa

  33. purppurakruunu 14.6.2016 12:45
   Tulos: +194 (208 ääntä)
   Trump2016: Itku ja hysteria ei ratkaise mitään. Vesimuuri olisi estänyt suurimmat vahingot ja hanan laillinen asennus olisi estänyt koko vahingon syntymisen. #MAGA
   Itkeminen tekee muuten ihan vitun hyvää. Auttaa pääsemään siitä ensimmäisestä shokista pois, jotta voi alkaa miettiä asiaa rakentavasti. Helvettiin tää ajatus, että itkeminen olis jotenkin pahasta.

   Lainaa

  34. Tulos: -189 (217 ääntä)
   Vähän mautonta nauraa kehitysvammaisille. Selvästi näkee, ettei kyseessä ole normaalijärkinen ihminen.

   Lainaa

  35. VaniljaKukkanen 14.6.2016 13:07
   Tulos: +114 (138 ääntä)
   Muks: En osaa muuta todeta kuin että toivottavasti hän oppi tästä jotakin. Kun itse muutan asuntoon, tarkistan ensimmäiseksi, missä on sulaketaulu ja pääkytkin, missä vesijohdon päähana jne. Ihan riippumatta siitä että on nainen, voi käyttää ennakoivasti järkeään. Siksi se on päähän laitettu. Kuistinpesuun ei painepesuria tarvita, moppi ja vesiämpäri riittää. Eikä pesukoneen liitäntähanaa ole tarkoitettu kuin pesukoneelle, ja liitäntään kierretään KÄSIN se muovinen liitin. Siinä lukee: “älä käytä työkaluja”. Miehethän eivät ohjeita lue vaan vääntävät jakarilla muoviliittimen kierteet mäsäksi. Ja koska pesukoneen liitäntähana on yleensä järjettömässä paikassa pesukoneen takana, sitä ei koskaan suljeta ja siksi se ei silloinkaan toimi kun sen haluaisi sulkea. Se on juuttunut auki ja tiiviste hajonnut.
   Sä olisit ehkä ihanin seuralainen vierellä kun jotain sattuu. Voin kuvitella miten hehkeää olisi vaikkapa matkustella kanssasi ja kuunnella sointuvaa jäkätystäsi kun joku ei mene suunnitelmien mukaan. Ah tuota sympatian määrää mikä susta huokuukaan... -.-

   Lainaa

  36. VaniljaKukkanen 14.6.2016 13:08
   Tulos: +157 (171 ääntä)
   Nimesi: Vähän mautonta nauraa kehitysvammaisille. Selvästi näkee, ettei kyseessä ole normaalijärkinen ihminen.
   Vähän mautonta pilkata sekä perustervettä ihmistä kuin myös kehitysvammaisia.

   Lainaa

  37. Tulos: +51 (71 ääntä)
   en ole koskaan tajunnut mitä ihmeellistä siinä on että pikkuhousut näkyy esim. pyykkinarulla.

   Lainaa

  38. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Miten mä odotin otsikosta jotakin aivan muuta...

   Lainaa

  39. Ei-tekniikan-ihmelapsi 14.6.2016 14:25
   Tulos: +40 (48 ääntä)
   Muutaman kerran kokenut paniikkia vieraassa asunnossa hyvinkin erilaisten vesihanojen kanssa. Yhtäkkiä puolessa sekunnissa unohtuu miten sen on auki vääntänyt ja vettä tulee ja tulee. Kunnes tulee joku pelastamaan tai parhaimmillaan itsellä aivot niksahtaa takaisin paikoilleen ja hanan saa kiinni. Samaa ilmiötä myös muiden itselle vieraiden, erimerkkisten koneiden kanssa.

   Lainaa

  40. Tulos: -4 (160 ääntä)
   Tämä oli vähän huvittava tuohon "huonosti meikkattuun transuun" asti. Siis ihmiset vielä luulevat, että on okei pilkata transsukupuolia ja käyttää sanaa transu?

   Lainaa

  41. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Tässä tulee nyt tee-se-itse-ihmisen kikka, jolla Emmakin olisi välttynyt paljolta vaivalta; aina kun irrottelet kuvatun kaltaista kierteillä olevaa liitosta (tai minkä muunlaista laippaa, liitosta tms. jonka takana on joskus ollut paine) niin VAIKKA sulku sen takana olisikin kiinni, niin liitosta irrotetaan ensin vain hieman muutama kierros ja sitten vähän ravistellaan, käännellään tms. osittain irti olevaa letkua/putkea/liitintä jotta se varmasti irtoaa tiivistepinnoistaan. Jos tässä vaiheessa kierteiden sivuitse alkaa suihkuta vettä eikä suihku ota loppuakseen, saa liittimen vielä kierrettyä takaisin kiinni. Täysin avatun ja sitten vasta irti nykäistyn (kuten Emma teki) paineellisen liitoksen saaminen takaisin paikoilleen on käytännössä mahdotonta jo tavallisessa vesijohtoverkossa. Joskus on nimittäin käynyt niinkin, että palloventtiili kyllä kääntyy ja tuntuu toimivan ihan normaalisti, mutta vedentulo ei silti lopu, ja purkamisen jälkeen onkin havaittu että pallosta puuttuu puolet. Tämä sen lisäksi mitä monet ovatkin jo sanoneet pesukoneen hanan säännöllisestä käyttämisestä; mikä tahansa venttiili menee epäkuntoon paljon todennäköisemmin käytön puutteessa kuin käytössä.

   Lainaa

  42. Tulos: -24 (38 ääntä)
   Tässä jo vähän odotti jotain hauskaa loppua... Ei tullu.

   Lainaa

  43. Tulos: +40 (84 ääntä)
   orte: Tämä oli vähän huvittava tuohon “huonosti meikkattuun transuun” asti. Siis ihmiset vielä luulevat, että on okei pilkata transsukupuolia ja käyttää sanaa transu?
   Transu ja transsukupuolinen on kaksi eri asiaa

   Lainaa

  44. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Nimesi: Vähän mautonta nauraa kehitysvammaisille. Selvästi näkee, ettei kyseessä ole normaalijärkinen ihminen.
   ja mistä sen näät? onko sulla ennustuspallo? mä voisin kuvitella että mullekkin sattus noin. oon aika mestari saamaan itteni erilaisiin tilanteisiin. jos sulle ei koskaan satu mitään ni sulla on varmaan aikaa tylsää elää täydellistä elämää. mun elämästä sais varmaan jonku komedian.

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Janne: Tässä jo vähän odotti jotain hauskaa loppua… Ei tullu.
   mitä?! tää oli hauskin moka jonka oon koskaan lukenu täältä!

   Lainaa

  46. Jalopuutoukka 14.6.2016 22:53
   Tulos: 0 (60 ääntä)
   Palokuntaharrastuksen puolesta pääsen/joudun kymmeniä kertoja vuosittain tekemisiin vesivahinkojen kanssa, joiden syynä ovat olleet auki jätetyt pesu-/tiskikoneen raanat. Aivan sama kuinka usein niitä käyttää, kun ei ole iso vaiva vääntää hanaa kiinni ja auki, jos sillä säästää puolen vuoden kuivaus- ja remontointiurakan ja viiden vuoden sisällä vaanivan homeongelman. Toivottavasti kylpytakki jäi kiireessä auki, niin auttajatkin saivat palkkionsa...

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Kaira: Mä en muuten ymmärtänyt kylpytakin pointtia.
   Miksi mulle tuli likainen mielikuva jostain valkoisesta pikku topista, josta näkyy nännit läpi. Veikkaan, että on vähemmän noloa käydä pyytämässä naapureilta apua kylpytakissa kuin nännit törössä.

   Lainaa

  48. Tulos: -13 (33 ääntä)
   Juu tämä juttu kuulostaa just siltä, että pesukoneen hana on ollut auki-asennossa hyvin pitkään, kenties vuosikausia, ja venttiili on sen seurauksena jumittunut tiukasti auki-asentoon. Jos Emma käyttäisi hanaa säännöllisesti, ja juuri tällä kerralla kun letku on tarkoitus kokonaan irrottaa se ei yhtäkkiä suostukaan liikkumaan normaalisti, niin jollei ole ihan täysi vajakki niin hälytyskellojen luulisi soivan vähintään sen verran että tajuaa kysyä edes neuvoa joltain viisaammalta ennenkuin jatkaa pitemmälle. Sen sijaan Emma on raakaa voimaa käyttämällä onnistunut vääntämään pelkän hanan vivun off-asentoon, ehkä jopa saanut karaa hieman spiraalille (tai jyrsinyt rihlat sileäksi venttiilin vivusta jos se on sellaista tyyppiä kuin oletan sen olevan), mutta itse venttiilin sulkeva osa ei ole liikkunut mihinkään tai vain hyvin vähän. Hyvin vedetty, Emma!

   Lainaa

  49. väsynyt transu 15.6.2016 1:05
   Tulos: +20 (78 ääntä)
   Peura: Transu ja transsukupuolinen on kaksi eri asiaa
   Sanaa transu käytetään myös transsukupuolisista, etenkin kun ei ymmärretä transsukupuolisen ja transvestiitin eroa. Minua ainakin loukkasi se että transvestiitteja, tai transsukupuolisia mikäli Emma ei eroa tunne, kutsuttiin tällä halventavalla nimellä ja lisäksi käytettiin luomaan mielikuvaa Emman sottaisesta naamasta. Olisin nauranut vertaukselle jos olisi edes käytetty sanaa transvestiitti, mutta "transussa" on turhan loukkaava sävy. En ymmärrä miksi orten kommentti on saanut noin paljon miinusta.. Muuten oli Emmalta hauska postaus, harmi että noin typerä ilmaisu jätti joillekin pahan maun suuhun. Toivottavasti Emma selvisi mahdollisimman vähillä vahingoilla!

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Putosin kun naapuri liukastui portaissa

   Lainaa

  51. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Siihen on syynsä, miksei paineenalasia letkuja pitäs lähtee ite sorkkimaan. Putkimies on sitä varten.

   Lainaa

  52. Tulos: +43 (59 ääntä)
   Jalopuutoukka: Palokuntaharrastuksen puolesta pääsen/joudun kymmeniä kertoja vuosittain tekemisiin vesivahinkojen kanssa, joiden syynä ovat olleet auki jätetyt pesu-/tiskikoneen raanat. Aivan sama kuinka usein niitä käyttää, kun ei ole iso vaiva vääntää hanaa kiinni ja auki, jos sillä säästää puolen vuoden kuivaus- ja remontointiurakan ja viiden vuoden sisällä vaanivan homeongelman. Toivottavasti kylpytakki jäi kiireessä auki, niin auttajatkin saivat palkkionsa…
   Toi oli muuten asiallinen kommentti. Mutta jestas, olisit nyt tajunnut jättää tuon sovinistisen sikailulauseen tuosta lopusta pois. Urpo.

   Lainaa

  53. Tulos: +16 (16 ääntä)
   hene: mistä lähtien puutarhaletku on käynyt pesukoneliitäntään?
   Aina?

   Lainaa

  54. sukkahousut 16.6.2016 14:29
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   .: Jäi kiinnostamaan et mikä niissä sukkahousuissa oli niin kamalaa
   Funnylegs Saattais vähän ahistaa.

   Lainaa

  55. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Putkaru: Aina?
   No eihän se käy :D

   Lainaa

  56. Tulos: +16 (18 ääntä)
   VaniljaKukkanen: Voin kuvitella miten hehkeää olisi vaikkapa matkustella kanssasi ja kuunnella sointuvaa jäkätystäsi kun joku ei mene suunnitelmien mukaan. Ah tuota sympatian määrää mikä susta huokuukaan… -.-
   "Sointuva jäkätys"!

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ruma Elsa: “Sointuva jäkätys”!
   Hei! Kommenttini oli paljon pitempi kuin tuo yksi lause... Aion sanoa tämän miehelleni seuraavaksi kun hän käy hermoille esim.mökkirempassa.

   Lainaa

  58. Tulos: +11 (17 ääntä)
   r.r.: ..ja sitten vitutussiideri kuohahti yli ja kaatusi maahan.
   Ja yritin kuumeisesti laittaa korkkia takas paikalleen, mutta se vaan jatkoi kuohuamistaan yli ja pian oli seinät ja katto siiderissä.

   Lainaa

  59. TapioRautaWaara 17.6.2016 1:37
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Paskapuhetta, mutta uskon :)

   Lainaa

  60. Tulos: +5 (5 ääntä)
   .: Jäi kiinnostamaan et mikä niissä sukkahousuissa oli niin kamalaa
   Samaa ihmettelen, nehän on asunakin sellainen joka yleensä näkyy muille käytettäessä. Toki naiset käyttää sukkahousuja talvella pitkien kalsareiden tapaan myös housujen alla. Ei kai edes stay-up sukkikset ole mitenkään nolot? Edes sellaiset verkkomalliset.

   Lainaa

  61. Tulos: -16 (30 ääntä)
   Mansikka: Toi oli muuten asiallinen kommentti. Mutta jestas, olisit nyt tajunnut jättää tuon sovinistisen sikailulauseen tuosta lopusta pois. Urpo.
   Kyllä minä niin mieleni taas pahoitin... :(

   Lainaa

  62. Tulos: +8 (12 ääntä)
   wtd: Melkein kuin eroottinen tarina. Oli naapuria, putkimiestä ja märkää kylpytakkia. Mutta ei ihan.
   Nam nam?

   Lainaa

  63. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ei voi muuta sanoa kuin että ihmettelen besserwissereiden määrää kommentoijien joukossa.

   Lainaa

  64. Tulos: +4 (8 ääntä)
   villiä: Nam nam?
   Itsellänikin tuli tämä assosiaatio :)

   Lainaa

  65. TapioRautaWaara 21.6.2016 9:53
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Popo: Hahaha, mä oon liian väsyny tälläsille jutuille
   Mee nukkuu

   Lainaa

  66. TapioRautaWaara 21.6.2016 9:56
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Höhöö: Putosin kun naapuri liukastui portaissa
   Eikä kun naapuri putosi >:(

   Lainaa

  67. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Mä taisin just vähän rakastua tarinan päähenkilöön :D

   Lainaa

  68. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tuskinpa niitä "vieraita" ne toisten alusvaatteet sen enempää kiinnostaa.

   Lainaa

  69. Korvamato 3.7.2016 0:35
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Muks: En osaa muuta todeta kuin että toivottavasti hän oppi tästä jotakin. Kun itse muutan asuntoon, tarkistan ensimmäiseksi, missä on sulaketaulu ja pääkytkin, missä vesijohdon päähana jne. Ihan riippumatta siitä että on nainen, voi käyttää ennakoivasti järkeään. Siksi se on päähän laitettu. Kuistinpesuun ei painepesuria tarvita, moppi ja vesiämpäri riittää. Eikä pesukoneen liitäntähanaa ole tarkoitettu kuin pesukoneelle, ja liitäntään kierretään KÄSIN se muovinen liitin. Siinä lukee: “älä käytä työkaluja”. Miehethän eivät ohjeita lue vaan vääntävät jakarilla muoviliittimen kierteet mäsäksi. Ja koska pesukoneen liitäntähana on yleensä järjettömässä paikassa pesukoneen takana, sitä ei koskaan suljeta ja siksi se ei silloinkaan toimi kun sen haluaisi sulkea. Se on juuttunut auki ja tiiviste hajonnut.
   Omalle kohdalle ei ole koskaan osunut piilossa olevaa pesukoneen liitäntää, aina olleet käden ulottuvilla. Ja aina suljettu käytön jälkeen, sekä pyykki- että tiskikoneen hanat.

   Lainaa

  70. rottanpää 9.7.2016 6:58
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Joo, "transu" ei oo todellakaan asiallinen ilmaisu. Se on just samaa luokkaa kuin vaikkapa "hintti" homoista tai "jutsku" juutalaisista. Sanaa heittellään ilmoille just monesti sillon kun ei tiedetä mistä puhutaan (transsukupuoliset, transvestiitit ja drag queenit kaikki ilosesti sekaisin), ja kun halutaan joko nauraa toisen kustannuksella tai ilmaista omaa inhoaan. Sanaan liittyy yleensä myös vahvat "hauskat" "mies mekossa" -tyyppiset stereotypiat. Kyllä monet(?) kai käyttää sitä tarkoituksenaan vaan lyhentää sanaa, mut koska sanaa on käytetty ja käytetään niin runsaasti nimenomaan halventavasti, on se sen takia alatyylinen loukkaava ilmaisu. Other than that, juttu oli tosi hauska.

   Lainaa

  71. rottanpää 9.7.2016 7:02
   Tulos: +7 (21 ääntä)
   Ainiin se unohtu et transihmiset on tietenkin aivan vapaita reclaimaan termejä omaan käyttöönsä, ja itsestään voi puhua ihan minä vaan haluaa. Ihan samoin kuin tummahoinen voi kutsua itseään neekeriksi, vaikka kukaan toinen (varsinkaan valkoiset) ei niin voi tehdäkään.

   Lainaa

  72. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Spurgugrammi: Vettä, vettä, joka puolella. Hear the rime of the contemporary mariner jne.
   Ota tykkäys Iron Maiden-viittauksesta. :D

   Lainaa

  73. Prööt sanoi aivopieru 14.6.2017 0:50
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Höhö: Öh, mä pesen pyykkiä käytännössä joka päivä, samoin tiskikone pyörii. Ei kyl tule suljettua hanoja.
   Kädetkin tulee pestyä useamman kerran päivässä, joten valukoon hana siinä välillä. Ihan liikaa vaivaa sulkea niitä yhtenään.

   Lainaa

  74. Loitto päärynä 27.8.2020 4:39
   Tulos: -16 (16 ääntä)
   Säälittävää. Vitun säälittävää. Itkupotkuvitutussiideri. Jos tällä olisi ollut aivot päässä, tämä olisi käyttänyt ämpäriä veden poistamiseen tai ohjannut johdon vessanpyttyyn. Säälittävää.

   Lainaa

  75. Hemmoteltu viikuna 21.8.2023 23:10
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Loitto päärynä: Säälittävää. Vitun säälittävää. Itkupotkuvitutussiideri. Jos tällä olisi ollut aivot päässä, tämä olisi käyttänyt ämpäriä veden poistamiseen tai ohjannut johdon vessanpyttyyn. Säälittävää.
   Hmm, hanasta tulee vettä valtavalla paineella, mutta onhan tässä kädessä tämä johto (suom. huom., se on letku), joka ei ole kummastakaan päästä kiinni missään, tungenpa sen jostain syystä vessanpyttyyn. Ehkä se auttaa jotenkin.
   Ja sitten siirtelen loppupäivän ämpäriä, jonka kautta kulkenut vesi tietysti menee nopeammin alas lattiakaivosta kuin suoraan sinne juokseva. Enhän missään nimessä halua olla säälittävä pyytämällä apua.
   Sitten voisin tulla vielä nettiin kommentoimaan, kuinka olen muita parempi ihminen, koska juuri tätä vahinkoa ei ole tapahtunut minulle. Ja jos minulle joku vastaava "olisihan se pitänyt tietää" vahinko joskus sattuu, en näe asialla mitään yhteyttä tähän, koska kaikkein täytyy olla juuri sellaisia kuin minä. Muuten ovat säälittäviä. 
   Kehtaavat vielä nettiin kirjoittaa, ihan kuin osaisivat nauraa itselleen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vesivahinko, pesukone, pyykinpesukone, painepesuri, terassi, hana