Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vappukooste

Muisti meni. Mitä ihmettä tein eilen?
Vappukooste

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +891 (967 ääntä)
   Löytyykö keltään bebanthenia? Nyt polttaa ja pahasti!

   Lainaa

  2. Tulos: +259 (317 ääntä)
   Tia, eiiiihh... Älä. Lopeta. Pyydän.

   Lainaa

  3. Tulos: +937 (953 ääntä)
   Hyvä Mari! Oli joskus samallainen juttu täällä, jossa poika oli menossa "dokaamaan" serkkunsa 3v synttäreille. Ihan oikein on tollasille, että mammat käräyttää. :D

   Lainaa

  4. Tulos: +66 (162 ääntä)
   kalinka: Älä. Lopeta. Pyydän.
   Ich thor ått denna rekvest has potenshal zu ha en undesirerad effect.

   Lainaa

  5. totuudensana 3.5.2016 1:05
   Tulos: +219 (247 ääntä)
   Ayy toi vika

   Lainaa

  6. Tulos: +701 (723 ääntä)
   Ja niin Karin äiti langetti poikansa ikuiseen häpeään

   Lainaa

  7. Tulos: +217 (235 ääntä)
   Tykkäsin kyllä kovasti tuosta suomennoksesta.

   Lainaa

  8. Tulos: -33 (63 ääntä)
   kalinka: Tia, eiiiihh… Älä. Lopeta. Pyydän.
   Tarkoitatko muuten tuota fonttia vaiko tekstiä. Tuo fonttikin on nimittäin aika kauhea. (tekstin monikielisyydestä huolimatta)
   Kerpiili: Tykkäsin kyllä kovasti tuosta suomennoksesta.
   Samma täällä.

   Lainaa

  9. Tulos: +113 (317 ääntä)
   Miten se vappu olis ollut silloin "onnistunut", jos olis juonut itsensä niin pihalle ettei muistais mitään? Miksi se olis Karin mielestä ihan huippujuttu, jota ilmeisesti hänen hänen kaverinsakin arvostaisivat ja ihailisivat, ainakin Karin omasta mielestä? Mielestäni se olisi vain huolestuttava merkki siitä, että kyseisellä ihmisellä on kohtalaisen suuri taipumus alkoholismiin, jos tuollaiseen tilaan itsensä joisi, varsinkin noin nuorella iällä.

   Lainaa

  10. Tulos: -31 (49 ääntä)
   Katri sai hyvät pyhäbonukset palkkaan. Face suomennokset esim suomesta englanniksi: En = A :D

   Lainaa

  11. Tulos: +117 (121 ääntä)
   Kyllähän äidit tietää. :D

   Lainaa

  12. Tulos: +270 (274 ääntä)
   Kuupanen: Miten se vappu olis ollut silloin “onnistunut”, jos olis juonut itsensä niin pihalle ettei muistais mitään? Miksi se olis Karin mielestä ihan huippujuttu, jota ilmeisesti hänen hänen kaverinsakin arvostaisivat ja ihailisivat, ainakin Karin omasta mielestä? Mielestäni se olisi vain huolestuttava merkki siitä, että kyseisellä ihmisellä on kohtalaisen suuri taipumus alkoholismiin, jos tuollaiseen tilaan itsensä joisi, varsinkin noin nuorella iällä.
   Veikkaisin että koska tyypin ikä ja mahdollisesti kaveripiirinsä on vaan sellaista sakkia että se on siisti juttu se. Ei mitään erityisen outoa ole Suomessa tämä, siellä on puistot ja mannut pullollaan ryyppäävää nuorisoa, ihan jo 13-15 vuotiaasta ylöspäin. Ei siinä mitään hienoa ole, ja kyllä sen ymmärtävät itsekkin about 5-10v päästä...

   Lainaa

  13. S. aivartelija 3.5.2016 6:29
   Tulos: +220 (232 ääntä)
   ……: Veikkaisin että koska tyypin ikä ja mahdollisesti kaveripiirinsä on vaan sellaista sakkia että se on siisti juttu se. Ei mitään erityisen outoa ole Suomessa tämä, siellä on puistot ja mannut pullollaan ryyppäävää nuorisoa, ihan jo 13-15 vuotiaasta ylöspäin. Ei siinä mitään hienoa ole, ja kyllä sen ymmärtävät itsekkin about 5-10v päästä…
   Tässä tapauksessa se on hienoa, että pysyi kotona pelaamassa. Fiksu kaveri siinä mielessä, vaikka esittääkin.

   Lainaa

  14. Tulos: +61 (75 ääntä)
   No voi MORO !

   Lainaa

  15. Kysynköhän vaiikkkkkooooen 3.5.2016 6:44
   Tulos: +278 (290 ääntä)
   joopajoo:
   Entä jos Kari pelasi kotona pleikkaa, mutta oli niin päissään, ettei muista siitä mitään?

   Lainaa

  16. Tulos: +73 (83 ääntä)
   Äidit

   Lainaa

  17. Tulos: +195 (195 ääntä)
   Voin jo kuvitella millaista come backiä Kari yrittää keksiä itselleen juhannukseksi.

   Lainaa

  18. Tulos: -229 (267 ääntä)
   Kuupanen: Miten se vappu olis ollut silloin “onnistunut”, jos olis juonut itsensä niin pihalle ettei muistais mitään? Miksi se olis Karin mielestä ihan huippujuttu, jota ilmeisesti hänen hänen kaverinsakin arvostaisivat ja ihailisivat, ainakin Karin omasta mielestä? Mielestäni se olisi vain huolestuttava merkki siitä, että kyseisellä ihmisellä on kohtalaisen suuri taipumus alkoholismiin, jos tuollaiseen tilaan itsensä joisi, varsinkin noin nuorella iällä.
   Et oo ilmeisesti täyttänyt edes 17-vuotta? Itselläni oli taas mukava vappu: Ryyppäsin, polttelin ruohoa ja nussein kolmen erin naisen kanssa. Kivaa taas oli. :D

   Lainaa

  19. Tulos: +9 (55 ääntä)
   S. aivartelija: Tässä tapauksessa se on hienoa, että pysyi kotona pelaamassa. Fiksu kaveri siinä mielessä, vaikka esittääkin.
   .....Tai sillä ei vaan ollu kavereita.

   Lainaa

  20. Tulos: +95 (107 ääntä)
   Elealar: Ich thor ått denna rekvest has potenshal zu ha en undesirerad effect.
   pelottavinta tässä lauseessa oli se että ymmärsin sen ilman ongelmia

   Lainaa

  21. Tulos: +285 (293 ääntä)
   Raino: Et oo ilmeisesti täyttänyt edes 17-vuotta? Itselläni oli taas mukava vappu: Ryyppäsin, polttelin ruohoa ja nussein kolmen erin naisen kanssa. Kivaa taas oli.
   Ja sitten heräsit.

   Lainaa

  22. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Tia puhuu kielillä. Ei kyllä ihan nappisuoritus.

   Lainaa

  23. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Kari ja Karin äiti saivat kyllä naurahtamaan :)
   Kuupanen: Mielestäni se olisi vain huolestuttava merkki siitä, että kyseisellä ihmisellä on kohtalaisen suuri taipumus alkoholismiin, jos tuollaiseen tilaan itsensä joisi, varsinkin noin nuorella iällä.
   Ja tämän logiikan mukaan valtaosa suomalaisista on alkoholisteja. Eiköhän suurin osa nuorista ole juonut joskus niin paljon, ettei muista mitä on tullut tehtyä, etenkin alkuvaiheessa, kun alkoholin sietokyky ja omien rajojen tuntemus on olematon - ei siis siksi, että heillä olisi taipumusta alkoholismiin. Itse en kylläkään tähän joukkoon lukeudu, kiitos alkoholisti-isäni (minkä takia minulla nimenomaan on perinnöllinen taipumus alkoholismiin), mutta suurin osa tuttavapiiristäni on kyllä kokenut muistinmenetyksiä kännäämisen takia. Nykyään he ovat kuitenkin järkeviä ja vastuullisia nuoria aikuisia, joilla ei ole ongelmia alkoholinkäytön kanssa. Ei sillä, etteikö olisi surullista, kuinka alkoholin liikakäyttö on ihailtavaa nuorten keskuudessa.

   Lainaa

  24. purppurakruunu 3.5.2016 12:01
   Tulos: +79 (79 ääntä)
   Mna: Kari ja Karin äiti saivat kyllä naurahtamaan Ja tämän logiikan mukaan valtaosa suomalaisista on alkoholisteja. Eiköhän suurin osa nuorista ole juonut joskus niin paljon, ettei muista mitä on tullut tehtyä, etenkin alkuvaiheessa, kun alkoholin sietokyky ja omien rajojen tuntemus on olematon – ei siis siksi, että heillä olisi taipumusta alkoholismiin. Itse en kylläkään tähän joukkoon lukeudu, kiitos alkoholisti-isäni (minkä takia minulla nimenomaan on perinnöllinen taipumus alkoholismiin), mutta suurin osa tuttavapiiristäni on kyllä kokenut muistinmenetyksiä kännäämisen takia. Nykyään he ovat kuitenkin järkeviä ja vastuullisia nuoria aikuisia, joilla ei ole ongelmia alkoholinkäytön kanssa. Ei sillä, etteikö olisi surullista, kuinka alkoholin liikakäyttö on ihailtavaa nuorten keskuudessa.
   On vissiin helpompaa sanoa, että oli niin kännissä, ettei muista mitään, kuin joutua oikeasti keksimään ja valehtelemaan kolmen päivän tekemisistä...

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Jenna: pelottavinta tässä lauseessa oli se että ymmärsin sen ilman ongelmia
   Siinäpä taas koetellaan sekä kirjakielen/foneettisen kirjoittamisen, että kielten välisiä rajoja. Taitaapi "desired" olla ainoa käyttämäni yksikkö, jonka muoto on kovin erilainen kielten välillä (önskad på svenska ja erwünscht auf Deutsch).

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (23 ääntä)
   urso: Ja niin Karin äiti langetti poikansa ikuiseen häpeään
   Fiksu äiti Karilla.

   Lainaa

  27. Tulos: +13 (37 ääntä)
   Kuupanen: Miten se vappu olis ollut silloin “onnistunut”, jos olis juonut itsensä niin pihalle ettei muistais mitään? Miksi se olis Karin mielestä ihan huippujuttu, jota ilmeisesti hänen hänen kaverinsakin arvostaisivat ja ihailisivat, ainakin Karin omasta mielestä? Mielestäni se olisi vain huolestuttava merkki siitä, että kyseisellä ihmisellä on kohtalaisen suuri taipumus alkoholismiin, jos tuollaiseen tilaan itsensä joisi, varsinkin noin nuorella iällä.
   Taipumusta alkoholismiin kun nuorena ottaa alkoa? Alkoholistin ensimerkit ovat sellaisia, että juo salaa/piilottelee, kotona ei voi pitää mitään alkoholia esillä jne. Kaikki vk-loppuisin alkoholia nauttivat ovat logiikkasi mukaan siis alkoholisteja.

   Lainaa

  28. Superior species 4.5.2016 10:48
   Tulos: +109 (113 ääntä)
   Raino: Et oo ilmeisesti täyttänyt edes 17-vuotta? Itselläni oli taas mukava vappu: Ryyppäsin, polttelin ruohoa ja nussein kolmen erin naisen kanssa. Kivaa taas oli.
   Raino, et ryypännyt. Olit kotona kattomassa sinkkuelämää. T.äiti

   Lainaa

  29. Tulos: -17 (45 ääntä)
   Emmä kyllä tekisi äitinä noin.:/

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Si vis Valpurgis, para bellum.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Jaha mulla ollu vähän vastaava vappu kuin Annella. Housut repes ihan omatoimisesti ja naama oli veressä. Turpaan en ollut saanut vaikka todella pitkään vuotanut spontaani nenäverenvuoto varmaan vähän epäilyttävältä näyttkin..

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (18 ääntä)
   no jo o: Emmä kyllä tekisi äitinä noin.:/
   Miksi et? Karihan selvästi kärsi muistinmenetyksestä ja kysyi "Mitä tein vappuna?" Äiti vain vastasi kysymykseen.Kyllä sitä usein oikeastikin muistinsa juoneet kuulevat vasta seuraavana päivänä muilta,mitä tuli tehtyä.Ihan asiallista toimintaa äidiltä.

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kari, äitinsä Mari ja isänsä Jari.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vappu, kännissä, sunnuntai, vapaapäivä, housut, käännös, käännösvirhe, Bing