Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Elämää suurempi kysymmyfsd

Kännipäivitys vai tahmeat sormet?
Elämää suurempi kysymmyfsd

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. kisukilljoy 3.5.2016 0:42
   Tulos: -38 (234 ääntä)
   Mun sisko kirjoittelee samalla tavalla lähes päivittäin xD Kiva sitten setviä, mitä se tarkotti kirjoittaessaan jotain erittäin hämäräperäistä :D Onneksi musta on tullut suhteellisen hyvä siinä!

   Lainaa

  2. kynsilakka 3.5.2016 0:54
   Tulos: +605 (619 ääntä)
   elämän alkulähteillä :D

   Lainaa

  3. Tulos: +379 (413 ääntä)
   Aluksi ihmettelin feissarimokien otsikkoa, mutta luettuani tämän ymmärsin sen.

   Lainaa

  4. just saying 3.5.2016 0:59
   Tulos: -139 (191 ääntä)
   Evoluution jalostama valioyksilö.

   Lainaa

  5. Tulos: +129 (169 ääntä)
   kisukilljoy: Mun sisko kirjoittelee samalla tavalla lähes päivittäin Kiva sitten setviä, mitä se tarkotti kirjoittaessaan jotain erittäin hämäräperäistä Onneksi musta on tullut suhteellisen hyvä siinä!
   Hyvä, sä varmaan käännät mitä tuolla sitten luki.

   Lainaa

  6. Tulos: +98 (112 ääntä)
   on kyklä tehokkaita lääkkeitä

   Lainaa

  7. Tulos: +140 (164 ääntä)
   Otan samaa ainetta kympillä.

   Lainaa

  8. kisukilljoy 3.5.2016 2:52
   Tulos: -79 (115 ääntä)
   hmm: Hyvä, sä varmaan käännät mitä tuolla sitten luki.
   Toimistoajat, tuntitaksa ja vaitiolovelvollisuus puolin ja toisin :D Vieläkö kiinnostaa tietää? (No okei okei, mä voin aamusella katsoa tätä tarkemmin, ja yrittää kääntää tekstin ymmärrettävämpään muotoon. Tosin, olisi oikeastaan ihan kiva jos joku maksaisi mulle tällaisesta...)

   Lainaa

  9. Tulos: +55 (81 ääntä)
   Koukussa: Otan samaa ainetta kympillä.
   Tänne satasella.

   Lainaa

  10. Jaa että 3.5.2016 3:44
   Tulos: +180 (200 ääntä)
   just saying: Evoluution jalostama valioyksilö.
   Siinä toinen.

   Lainaa

  11. Tulos: +240 (248 ääntä)
   Onneksi tässäkin maassa on vielä hammaslääkäreitä jotka suostuu tekee kunnollista kivunhoitoo.

   Lainaa

  12. Tulos: +202 (210 ääntä)
   hmm: Hyvä, sä varmaan käännät mitä tuolla sitten luki.
   "Minkäköhänlaista on niiden ihmisten elämä joille mahtuu aina kaikki vaatteet? Tai siis on kaikki liian isoja. Onks semmonenkaan reilua. Kysympähän vaan." Ja kommentti on: " Mää oon nyt elämän alkulähteillä"

   Lainaa

  13. Tulos: +45 (93 ääntä)
   MoniQ: Onneksi tässäkin maassa on vielä hammaslääkäreitä jotka suostuu tekee kunnollista kivunhoitoo.
   Ei taida olla tuossa päällä kipuläääkitys vaan rauhoittavat.Toiset ihmiset tarvtsevat niitä, ennen kuin oppivat käymään hammaslääkärissä ilman.

   Lainaa

  14. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Jaa että: Siinä toinen.
   heh heh...

   Lainaa

  15. eriparisukka 3.5.2016 8:44
   Tulos: +81 (101 ääntä)
   Tuo aloitusviesti kuulosti hämmästyttävän paljon Viron kieleltä.

   Lainaa

  16. Tulos: +43 (57 ääntä)
   hmm: Hyvä, sä varmaan käännät mitä tuolla sitten luki.
   Helppohan tuo on :) "Minkälaistakohan on niiden ihmisten elämä, joille mahtuu aina kaikki vaatteet? Tai siis on kaikki isoja. Onko semmonenkaan reilua. Kysynpähän vaan." "Mä oon nyt elämän alkulähteillä".

   Lainaa

  17. Tulos: -51 (107 ääntä)
   eriparisukka: Tuo aloitusviesti kuulosti hämmästyttävän paljon Viron kieleltä.
   Kävi mullakin mielessä että olisko vironkielinen tekstinkorjaus. Sitten huomasin että kyseessä onkin elämäm koulun valinnainen kieli, siansaksa.

   Lainaa

  18. Tulos: -127 (131 ääntä)
   Huomasiko kukaan muu otsikon kirjoitusvirhettä? :D

   Lainaa

  19. Djdjdjdjdj 3.5.2016 9:06
   Tulos: +60 (100 ääntä)
   Siis tässä kadehditaan ihmisiä, jotka käyttää koon XS vaateita? Tuskinpa se elämä mitenkään kovin paljon eroaa muun kokoisista ihmisistä, samalla lailla harmittaa jos juuri omaa kokoa ei löydy kivasta kuteesta :D

   Lainaa

  20. Turhautus 3.5.2016 9:17
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Vahva salaus päällä.

   Lainaa

  21. Käyttäjä 3.5.2016 9:27
   Tulos: +87 (91 ääntä)
   No mitä, tuollaistahan puhe on kun on käynyt hammaslääkärillä:) Kaikki on nykyään siirtynyt verkkoon, miksei tämäkin...

   Lainaa

  22. Tataariukko 3.5.2016 11:23
   Tulos: -17 (43 ääntä)
   vhcbcc: Tänne satasella.
   Tulevia narkkeja

   Lainaa

  23. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Mullaki tulee samanlaista tekstiä aina ku kirjotan kosketusnäyttöpuhelimella. Silloon ku kännyköissä oli vielä fyysiset napit, pysty kirjottaan vaikka silmät kiinni ilman yhtäkää kirjotusvirhettä :D

   Lainaa

  24. purppurakruunu 3.5.2016 11:56
   Tulos: +46 (66 ääntä)
   Djdjdjdjdj: Siis tässä kadehditaan ihmisiä, jotka käyttää koon XS vaateita? Tuskinpa se elämä mitenkään kovin paljon eroaa muun kokoisista ihmisistä, samalla lailla harmittaa jos juuri omaa kokoa ei löydy kivasta kuteesta
   Kerron salaisuuden: on se vähän helpompaa. L-koon naistenpaidat on aina "trendikkäästi löysät" ja täydellisiä kesävaatteita, miesten L-koon paidat on loistavia yöpaitoja. Huono puoli on se häpeän tunne, kun joutuu lähtemään lastenosastolle metsästämään perusvaatteita, kun isojen rekeistä ei löydy...

   Lainaa

  25. Tulos: +24 (48 ääntä)
   Djdjdjdjdj: Siis tässä kadehditaan ihmisiä, jotka käyttää koon XS vaateita? Tuskinpa se elämä mitenkään kovin paljon eroaa muun kokoisista ihmisistä, samalla lailla harmittaa jos juuri omaa kokoa ei löydy kivasta kuteesta
   Jep, on tosi ihanaa, kun omaa kokoa olevia vaatteita ei monessa mallistossa edes ole. Aina ei huvittaisi pukeutua joko lapsille/teineille suunnattuihin vaatteisiin tai ryhtyä kavennushommiin.

   Lainaa

  26. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Voin samaistua tähän! Itsekin kerran sain jotain rauhottavia lääkkeitä ennen hammaslääkäriä ja tekstasin poikaystävälleni siansaksaa niiden vaikutuksen alaisena :D Itsehän kyllä luulin kirjoittavani ihan selvää kieltä..

   Lainaa

  27. Tulos: +26 (26 ääntä)
   reek: Ei taida olla tuossa päällä kipuläääkitys vaan rauhoittavat.Toiset ihmiset tarvtsevat niitä, ennen kuin oppivat käymään hammaslääkärissä ilman.
   Höh. Minä sain rauhoittavia ennen silmien laserointia, mutta ei niistä noin höpöksi mennyt. Luulisin. Ei kai sitä itse tajua :D Siinä mielessä jännä vaikutus niillä kyllä oli, että edelleen sen tabletin jälkeen kyllä jännitti, mutta sellainen pahempi kauhun tunne oli poissa.

   Lainaa

  28. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Sortsa: Ei taida olla tuossa päällä kipuläääkitys vaan rauhoittavat.Toiset ihmiset tarvtsevat niitä, ennen kuin oppivat käymään hammaslääkärissä ilman.
   Mä saan aina rauhottavia hammaslääkärissä, kun muuten en pysty käymään siellä. Tästä huolimatta käyn hammaslääkärissä vasta sitten, kun on oikeesti ihan pakko.

   Lainaa

  29. Tulos: -27 (41 ääntä)
   Jeps: on kyklä tehokkaita lääkkeitä
   Ja pyh, hakee vain huomiota. Ei Suomessa noin tehokkaita lääkkeitä hammaslekurilla saa. Korkeintaan todella kevyen nukutuksen ja siitäkään ei jää samanlaista olotilaa kuin kunnon nukutuksesta.

   Lainaa

  30. Tulos: -11 (33 ääntä)
   Pelkuri: Mä saan aina rauhottavia hammaslääkärissä, kun muuten en pysty käymään siellä. Tästä huolimatta käyn hammaslääkärissä vasta sitten, kun on oikeesti ihan pakko.
   Ja ne rauhoittavat eivät todellakaan laita päätä noin sekaisin, että ei kirjoittamaan kunnolla pysty. Ei ollut mitään vaikutusta, vähän rentoutti korkeintaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +23 (25 ääntä)
   purppurakruunu: Kerron salaisuuden: on se vähän helpompaa. L-koon naistenpaidat on aina “trendikkäästi löysät” ja täydellisiä kesävaatteita, miesten L-koon paidat on loistavia yöpaitoja. Huono puoli on se häpeän tunne, kun joutuu lähtemään lastenosastolle metsästämään perusvaatteita, kun isojen rekeistä ei löydy…
   No jos olet rintava ja sen takia joudut käyttämään L-koon paitaa joka roikkuu sitten vyötärön ja hartioiden kohdalla..ei mukavaa sekään.

   Lainaa

  32. Tulos: +62 (70 ääntä)
   Argh: Ja ne rauhoittavat eivät todellakaan laita päätä noin sekaisin, että ei kirjoittamaan kunnolla pysty. Ei ollut mitään vaikutusta, vähän rentoutti korkeintaan.
   Onneksi kaikki lääkkeet vaikuttavat täsmälleen samalla tavalla kaikilla ihmisillä, eikä mitään yksilökohtaista vaihtelua ole myöskään sivuvaikutusten osalta.

   Lainaa

  33. VaniljaKukkanen 4.5.2016 19:03
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Tiiviste: Kävi mullakin mielessä että olisko vironkielinen tekstinkorjaus. Sitten huomasin että kyseessä onkin elämäm koulun valinnainen kieli, siansaksa.
   Pitäisköhän sun korkeakoulutetun ihmisen sitten lukea tuo koko juttu uudestaan? Taisit jotain ymmärtää väärin. :D

   Lainaa

  34. VaniljaKukkanen 4.5.2016 19:12
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Argh: Ja pyh, hakee vain huomiota. Ei Suomessa noin tehokkaita lääkkeitä hammaslekurilla saa. Korkeintaan todella kevyen nukutuksen ja siitäkään ei jää samanlaista olotilaa kuin kunnon nukutuksesta.
   Eli koska sulla joku lääke vaikutti tietyllä tavalla niin se tekee sitä myös kaikilla muillakin? Viisas ihminen olet kyllä. :) Ensimmäisen kerran kun itselleni annettiin rauhottavat hammaslääkärissä: Toimenpiteen jälkeen kuulin hieman puuroisesti että saan nousta, ja niin kova pelko hammaslääkäriäå kohtaan että olin valmis vaikka juoksemaan pois kun luvankin siihen sai. No empä kauas juossut kun heti noustessa jalat petti alta. Mukana ollut saattaja tilasi taksin ja talutti kyytiin, talutti kotonakin kerrostaloln rappuset ylös. Taksiin meinasin sammua, puheesta ei meinannut tulla mitään. Syy ei ollut missään yliannostuksessa tai värityskynästä tarinassa. Yksiselitteisesti en ollut juuri lääkkeitä käyttänyt elämäni aikana ja keholle oli sitten hieman uusi tilanne kun rauhottavaa laitettiin suuhun. Seuraavilla kerroilla hammaslääkärissä pelkäsin että rauhoittavasti tulee sama seuraus kuin edellisellä kerralla mutta eipä tullutkaan. Jouduin useammin käymään hammaslääkärissä ja aina laitettiin rauhoittavia nassuun ja toleranssikin muuttui siinä määrin ettei enää tullut paha olo. Ja siltikin tämä minun tarinani on täysin mitätön pätemään yhtään missään sillä jokaisella ihmisellä on täysin yksilöllinen keho ja tilanteet.

   Lainaa

  35. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Itse sain suolen tähystyksessä kunnon mömmöt, muisti pätkii hiukan ja olo oli kuin humalaisella, hihitytti kovasti. Eräs tuttavani oli samanlaisessa toimenpiteessä ja hän ei sitten enää tiennyt että koko operaatio oli tehty jo ennekuin oli pääsemässä kotiin. Mietti kovasti että kuinkahan kauan pitää vielä odotella :D

   Lainaa

  36. tellervosta_esciin 18.5.2016 12:51
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   tekmällä tehtyä taas...

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Näitä videoitahan on Youtube täynnä. Parasta viihdettä! =)Itse varmaan keksisin myös joitain oivalluksia sieltä alkulähteiltä.

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (9 ääntä)
   hmm: Hyvä, sä varmaan käännät mitä tuolla sitten luki.
   Hyvin tuon tekstin ymmärtää. Ei ne kirjaimet niin mahdottoman sekasin ole.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hammaslääkäri, lääkkeet, lääkitys, kirjoitusvirhe, oikeinkirjoitus