Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Linnut ensin

Missä ovat lintujen oikeudet? Linnuillakin on tunteet! Miettikää nyt lintuja!
Linnut ensin

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1574 (1586 ääntä)
   Onneks marttyyriksi heittäytyminen korjaa kaiken. Aina.

   Lainaa

  2. Tulos: +996 (1028 ääntä)
   Ei taida sarilla olla kaikki naakat vintillä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan

   Lainaa

  3. Tulos: +142 (240 ääntä)
   Sari, lääkkeet! :)

   Lainaa

  4. Tulos: +507 (517 ääntä)
   Niin, kun itellä on kurja olo niin puretaan sitä muihin.

   Lainaa

  5. totuudensana 28.4.2016 1:18
   Tulos: +36 (96 ääntä)
   Voi Sari ressua.

   Lainaa

  6. Tulos: +714 (722 ääntä)
   "Oon töykee muille ihmisille netissä, mutta loukkaannun jos joku sanoo jotain takaisin :'("

   Lainaa

  7. Vessa-Inssi 28.4.2016 1:21
   Tulos: +323 (347 ääntä)
   Siis miten ne naakat ovat sinne vessaan päässeet? Kysymyksiä, niin paljon kysymyksiä...

   Lainaa

  8. Tulos: +427 (453 ääntä)
   Mutta... Joos naakan pesä on vessan katolla (katolta kuuluu kolinaa), niin miten se itse vessa voi olla täynnä niiden paskaa? Avovessa?

   Lainaa

  9. Lisääntymätön 28.4.2016 4:02
   Tulos: -160 (386 ääntä)
   "mitäs teet mukulii yhteiskunnan elätiks" <- Sanokaa mitä sanotte Sarista, mutta tuo oli kyllä lause jonka jokaisen tulisi sisäistää.

   Lainaa

  10. Tulos: +141 (145 ääntä)
   :D Ne pitäs ne linnut ehtiä häätää ennenkuin pesivät kunnolla. Ja ei tosiaan kannata antaa pesää joka paikkaan rakentaa. Oli Naakka tai ei.

   Lainaa

  11. Tulos: +212 (222 ääntä)
   En kans ymmärrä, et miten sitä linnunpaskaa voi tulla vessaan sisälle? Haluan tähän selvityksen!

   Lainaa

  12. Tulos: +64 (98 ääntä)
   Olen itsekin sitä mieltä, että eläinten etu aina ensin, mutta Sari meni nyt jo minustakin ohi :D Tulee kyllä väistämättä mieleen yksi tuntemani, päästänsä hieman vajaa nainen nimeltä Sari, jolla on tapana purkaa kiukkuaan viattomiin ihmisiin ja vängätä asioissa vastaan vaikka maailman tappiin asti.

   Lainaa

  13. Tulos: +148 (148 ääntä)
   Olisi kiva tietää elääkö Sari kuten opettaa..

   Lainaa

  14. Tulos: +13 (43 ääntä)
   Meilläkin asuu naakkoja pihassa. Syövät siilien ja pikkulintujen ruuat, raivostuttavaa.

   Lainaa

  15. Avohoito rules 28.4.2016 8:00
   Tulos: +51 (87 ääntä)
   Sari on tehnyt itsestään pellen, Sari on tööt tööt tööt...

   Lainaa

  16. Käyttäjä 28.4.2016 8:10
   Tulos: +79 (85 ääntä)
   Steve-K: En kans ymmärrä, et miten sitä linnunpaskaa voi tulla vessaan sisälle? Haluan tähän selvityksen!
   Ei sisällä, vaan "vessa on linnunpaskassa". Voi tuon mielestäni hyvin ymmärtää niin, että ulkovessa on ulkoapäin kuorrutettu.

   Lainaa

  17. Käyttäjä 28.4.2016 8:14
   Tulos: +46 (74 ääntä)
   Alkoi toisaalta vähän säälittää Sari, jos hänellä noin paha olo on. On tullut joskus tavattua muitakin, jotka töksäyttelevät ja piikittelevät kaikkia kaikesta, ja selvästi huomaa että joku paha olo sieltä purkautuu. Eipä se kuitenkaan taida siihen auttaa.

   Lainaa

  18. susiaita on keksitty 28.4.2016 8:19
   Tulos: +109 (151 ääntä)
   Aissu: Meilläkin asuu naakkoja pihassa. Syövät siilien ja pikkulintujen ruuat, raivostuttavaa.
   Ei kannata ihmisen alkaa päsmäröimään luonnon kimpussa, siitä ei ole seurannut koskaan mitään hyvää. Vrt. jotkut omasta mielestään suuret metsästäjät rakentavat umpikorpeen unelmakämppänsä, muuttavat sinne uhoa täynnä - ja sitten alkaa valitus: -Meidän takapihalla on sudenjälkiä! Tänään mennään kyllä kiväärin kanssa lenkille! Sen helvettiäkö sitten muuttaa asumattomaan korpimetsään, kun omiin elämäntapoihin ei sovi millään villieläimet ja hienojan metsästyskoirien on saatava liikkua yötäpäivää vapaana ulkona, niin että susi/ ahma/ ilves niitä saaliina pitää.

   Lainaa

  19. Tulos: +125 (181 ääntä)
   Lisääntymätön: “mitäs teet mukulii yhteiskunnan elätiks” <- Sanokaa mitä sanotte Sarista, mutta tuo oli kyllä lause jonka jokaisen tulisi sisäistää.
   Et voi olla tosissasi. Pitäiskö sun sisäistää miten yhteiskunta toimii? Kaikki lapset, jotka me saadaan kasvatettua yhteiskuntakelpoisiks tulee lopulta elättämään meitä. Suomi on pulassa tulevaisuudessa, jos lapsia ei saada tänne enemmän, koska ei ole maksajia eläkeläisille, kun eliniänodotekin vaan nousee. Nyt pitäisi juuri panostaa niihin tuleviin veronmaksajiin, jotka joutuvat meidänkin tekemät velat vielä maksamaan.

   Lainaa

  20. Vierailija 28.4.2016 9:09
   Tulos: +20 (36 ääntä)
   Kala: Olen itsekin sitä mieltä, että eläinten etu aina ensin, mutta Sari meni nyt jo minustakin ohi Tulee kyllä väistämättä mieleen yksi tuntemani, päästänsä hieman vajaa nainen nimeltä Sari, jolla on tapana purkaa kiukkuaan viattomiin ihmisiin ja vängätä asioissa vastaan vaikka maailman tappiin asti.
   Miten sattuu olemaan nimeltään Sari myös eräs minun tuntema nainen joka on ihan samanlainen..

   Lainaa

  21. Rampe&Naukkis 28.4.2016 9:15
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Nyt se on todistettu. Ihmiset purkavat ahdistusta muihin somessa, kun oman elämän asiat on pantu vituralleen.

   Lainaa

  22. Tulos: +71 (79 ääntä)
   En tiedä, millaisen asunnon Anna sai, mutta vanhat talot voivat olla hyvin mielenkiintoisia lintujen kanssa. Lastuna eläessäni vanhempani saivat aina välillä mahtavan idean, "kyllä maalla olisi ihanaa!" Vuokrasimme siis silloin tällöin jonkun vanhan talonrähjän 10-20 kilometriä pikkukaupungin ulkopuolella. Talot olivat usein jonkun alkuasukkaan omin viisipeukaloisten käsien kokoamia ja niissä oli linnun kokoisia aukkoja siellä täällä + ne linnunkokoiset aukot, joita nyt vain on 100-150 vuotiaissa taloissa. Lintuja sitten ajettiin aina liesituulettimen kammiosta, välikatoista ja makuuhuoneista asti. Lopulta vanhempiini iski aina fiilis, "oli siellä kaupungissa sitten helppoa ja mukavaa" ja taas mentiin. Lapsena se oli hauskaa ja jonkinlainen päättämättömyys maaseudun ja kaupungin välillä jäi. Nyt asun suomalaisittain ison kaupungin reunalla paikalla, mistä on 100 metriä metsään, saman verran kasvimaalle. Talokin on niin uusi, että ainut häiritsevä lintu on kesäherneet massuttava fasaani. Yömyöhään vie kuitenkin bussit kaupunkiin ja takaisin. Pääsee siis nauttimaan molempien ympäristöjen parhaista eduista ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +40 (56 ääntä)
   Jiusonium: Ei taida sarilla olla kaikki naakat vintillä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan
   Tarkoitit kai ettei ole kaikki naakat katolla, yes?

   Lainaa

  24. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Menetetty tapaus.

   Lainaa

  25. Tulos: -21 (63 ääntä)
   Juveliina: Et voi olla tosissasi. Pitäiskö sun sisäistää miten yhteiskunta toimii? Kaikki lapset, jotka me saadaan kasvatettua yhteiskuntakelpoisiks tulee lopulta elättämään meitä. Suomi on pulassa tulevaisuudessa, jos lapsia ei saada tänne enemmän, koska ei ole maksajia eläkeläisille, kun eliniänodotekin vaan nousee. Nyt pitäisi juuri panostaa niihin tuleviin veronmaksajiin, jotka joutuvat meidänkin tekemät velat vielä maksamaan.
   No tuoltahan niitä ulkomailta meille raahataan kun jengillä on liian kiirus dokaa elämänsä menee :D

   Lainaa

  26. Tulos: +10 (54 ääntä)
   Naakat ovat fiksuja ja kauniita lintuja, jostain kumman syystä monet niitäKIN vihaavat. Kamala ääni, kuulemma.

   Lainaa

  27. Tulos: -61 (109 ääntä)
   Juveliina: Et voi olla tosissasi. Pitäiskö sun sisäistää miten yhteiskunta toimii? Kaikki lapset, jotka me saadaan kasvatettua yhteiskuntakelpoisiks tulee lopulta elättämään meitä. Suomi on pulassa tulevaisuudessa, jos lapsia ei saada tänne enemmän, koska ei ole maksajia eläkeläisille, kun eliniänodotekin vaan nousee. Nyt pitäisi juuri panostaa niihin tuleviin veronmaksajiin, jotka joutuvat meidänkin tekemät velat vielä maksamaan.
   Kannattaa muistaa sekin fakta, että kaikista ei todellakaan tule veronmaksajia. Lapsesta voi kehittyä esim. narkomaani tai murhaaja, järkevintä jättää tekemättä kokonaan.

   Lainaa

  28. Tulos: -83 (127 ääntä)
   Neljä lasta ja kunnalla pieniä asuntoja blaablaa, kuka pakotti tekemään neljä lasta? Ottaa päähän nämä valittajat! Kunnan asunnoissa asuvat ovat muutenkin etuoikeutettuja, pienet vuokrat jne.

   Lainaa

  29. Jari venetpalo 28.4.2016 13:25
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Olen huvittunu.

   Lainaa

  30. Käyttäjä 28.4.2016 14:23
   Tulos: +89 (95 ääntä)
   Naamapalmu: Neljä lasta ja kunnalla pieniä asuntoja blaablaa, kuka pakotti tekemään neljä lasta? Ottaa päähän nämä valittajat! Kunnan asunnoissa asuvat ovat muutenkin etuoikeutettuja, pienet vuokrat jne.
   ..."Ja nyt on sellanen koti missä kaikilla on tilaa"... Ja vielä kun ulkovessakin mitä ilmeisimmin on, niin käsittäisin että asuvat jossain vanhassa talossa, ehkä vähän syrjemmässä. Siis vaihtoehtona kunnan vuokrakämpälle. Että ei se mitään valita. (Paitsi naakoista.)

   Lainaa

  31. Mörökölli 28.4.2016 14:32
   Tulos: -41 (67 ääntä)
   Lisääntymätön: “mitäs teet mukulii yhteiskunnan elätiks” <- Sanokaa mitä sanotte Sarista, mutta tuo oli kyllä lause jonka jokaisen tulisi sisäistää.
   Touche!

   Lainaa

  32. Tulos: +56 (64 ääntä)
   Mulla vaan aina päällimmäinen kysymys on, että miksi ihmiset pitävät kavereissaan tuollaisia vatipäitä. Mä en ainakaan jaksaisi joka postiin kuunnella jonkun elämäänsä kyllästyneen matoaivon vastaanvänkäystä. Nolla pistettä, ei jatkoon.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (23 ääntä)
   maaseutumedia on yhtä tasokas kun mv-lehti. en ehkä itekään lukis ihan mitä tahansa lunkkiä mitä joku tyrkyttää.

   Lainaa

  34. Luonnonlaki 28.4.2016 15:14
   Tulos: -24 (36 ääntä)
   Jiusonium: Ei taida sarilla olla kaikki naakat vintillä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan
   Ihmettelenpä vain, miten ne ulkokatolla kolistelevat naakat onnistuvat sotkemaan Sarin vessan, joka kuitenkin on asunnon sisäpuolella?

   Lainaa

  35. Luonnonlaki 28.4.2016 15:16
   Tulos: +59 (91 ääntä)
   Naamapalmu: Neljä lasta ja kunnalla pieniä asuntoja blaablaa, kuka pakotti tekemään neljä lasta? Ottaa päähän nämä valittajat! Kunnan asunnoissa asuvat ovat muutenkin etuoikeutettuja, pienet vuokrat jne.
   Kuule, lisääntyminen on terveen ihmisen normaali tarve ja jos joku vaivautuu tekemään neljä, sinun ei tarvitse vastaavasti tehdä yhtään. Elämäntilanteet muuttuvat, eikä kukaan pysty ennustamaan esim. sitä, että sairastuu/ jää työttömäksi/ puoliso kuolee/ talo palaa tms. Pienituloisuus ja huono-osaisuus ei läheskään niin usein ole itseaiheutettua kuin sinä kuvittelet. Etkä ole siltä turvassa sinäkään, aamen.

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Luonnonlaki: Ihmettelenpä vain, miten ne ulkokatolla kolistelevat naakat onnistuvat sotkemaan Sarin vessan, joka kuitenkin on asunnon sisäpuolella?
   Oletko ikinä kuullut ulkovessoista? Meidänkin suvulla on asuintalo, jonka pihalla sijaitsee navetta ja ulkohuussi. Nykyään se on tosin vain kesämökkinä, mutta mummoni on talossa asunut vuosikymmeniä. Niissä naakka on jopa voinut päästä pesimään sisäkaton läheisyyteen.

   Lainaa

  37. Raakakauppa 28.4.2016 16:57
   Tulos: +34 (50 ääntä)
   Naamapalmu: Kannattaa muistaa sekin fakta, että kaikista ei todellakaan tule veronmaksajia. Lapsesta voi kehittyä esim. narkomaani tai murhaaja, järkevintä jättää tekemättä kokonaan.
   Kannattaa myöskin muistaa sekin fakta, että tilastollisesti jäädään jokatapauksessa reilusti plussan puolelle. Voit toki soveltaa hienoa ohjettasi eläkkeellä. Kukaan ei jeesi missään, koska hei, järkevintä on olla tekemättä lapsia. Siellä sitten ihmettelet mitä teet kun ei oo ketään nuorempaa pitämässä huolta.

   Lainaa

  38. Matti Ketolainen 28.4.2016 18:26
   Tulos: 0 (18 ääntä)
   Jiusonium: Ei taida sarilla olla kaikki naakat vintillä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan
   En ymmärrä, voitko tarkentaa?

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (44 ääntä)
   Voit toki soveltaa hienoa ohjettasi eläkkeellä. Kukaan ei jeesi missään, koska hei, järkevintä on olla tekemättä lapsia. Siellä sitten ihmettelet mitä teet kun ei oo ketään nuorempaa pitämässä huolta.
   Käyppä huvikses kattomassa vaikka vanhustenhoidon osastoilla miten monen luona lapset käy pitämässä huolta.

   Lainaa

  40. Tulos: -19 (35 ääntä)
   Tykkään kyllä tosta "sanon mitä aattelen" kommentista kertoo hyvin paljon naisen ajatuksen juoksusta tämäkin ketju :D

   Lainaa

  41. Tulos: -24 (46 ääntä)
   Juveliina: Et voi olla tosissasi. Pitäiskö sun sisäistää miten yhteiskunta toimii? Kaikki lapset, jotka me saadaan kasvatettua yhteiskuntakelpoisiks tulee lopulta elättämään meitä. Suomi on pulassa tulevaisuudessa, jos lapsia ei saada tänne enemmän, koska ei ole maksajia eläkeläisille, kun eliniänodotekin vaan nousee. Nyt pitäisi juuri panostaa niihin tuleviin veronmaksajiin, jotka joutuvat meidänkin tekemät velat vielä maksamaan.
   Tiedän kyllä varsin hyvin kuinka yhteiskunta toimii. Tiedän myös sen että hyvinkin moni näistä tämän tapauksen kaltaisista Isäinmaan Suurista Tulevaisuuksista päätyvät vain rasittamaan yhteiskuntaamme, auttamisen sijaan. Ja kierre jatkuu jatkumistaan.. Todista minut väärässäolevaksi.

   Lainaa

  42. utelias kieli 28.4.2016 22:16
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Mitä murretta nää oikeen puhuu? Tunnistaako ketään?

   Lainaa

  43. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Hih, tää pääs tän asti. En yhtää Ihmettele! T.Eräs asianomistajat tunteva tapaus

   Lainaa

  44. Tulos: -28 (50 ääntä)
   susiaita on keksitty: Ei kannata ihmisen alkaa päsmäröimään luonnon kimpussa, siitä ei ole seurannut koskaan mitään hyvää. Vrt. jotkut omasta mielestään suuret metsästäjät rakentavat umpikorpeen unelmakämppänsä, muuttavat sinne uhoa täynnä – ja sitten alkaa valitus: -Meidän takapihalla on sudenjälkiä! Tänään mennään kyllä kiväärin kanssa lenkille! Sen helvettiäkö sitten muuttaa asumattomaan korpimetsään, kun omiin elämäntapoihin ei sovi millään villieläimet ja hienojan metsästyskoirien on saatava liikkua yötäpäivää vapaana ulkona, niin että susi/ ahma/ ilves niitä saaliina pitää.
   Katos katos, vanha kunnon metsästyksenvastustaja levittämässä susipropagandaa :) Se on aivan varma että metsästäjät ovat enemmän luonnon kanssa sovussa kuin te "luonnonsuojelijat" siellä kennostotaloissanne :) Esimerkiksi lounais-suomessa on kyllä niin että susi on tänne tullut vasta lähiaikoina. Vaikka täällä on suhteellisesti enemmän asutusta kuin idässä ja pohjoisessa niin ei suden silti kuulu huinia ihmisten nurkissa. Sellaiset sudet jotka ovat menettäneet ihmisarkuuden on syytä lopettaa ennenkuin jalostavat sitä eteenpäin. Eipä myöskään kannata koira-asioista syyttää metsästäjiä koska näyttää vähän siltä että metsämiehet ovat ainoita jotka tietävät koska ja missä saa koiraa pitää irti, kaupunkilaiset kun kuvittelevat että maalla ja metsässä saa pitää koiraa irti jos se pysyy näkösällä, vastauksena että ei saa milloinkaan pitää koiraa auki ilman maanomistajan lupaa. Ja vituttaahan se jos sudet käy viemässä koiran tarhasta ja oot kouluttanu siitä hyvän mettäkoiran ja kokeista ja näyttelyistä tullu valionarvo. Kerroppa mitä huonoa metsästäjä on saanut aikaan suomen luonnolle? Te siellä suojelijoissa aina kiukuttelette siitä miten tärkeä susi on ravintoketjulle, voisitteko kertoa että miksi ihminen ei olisi vähintään yhtä tärkeä siellä huipulla? onhan ihminen metsästänyt ja hankkinut ravintonsa luonnosta ajan alusta lähtien. Ja kyllä, itsellenikin suurin osa lihasta tulee metsältä. Minä niinkuin suurin osa muistakin metsästäjistä ollaan enemmän luontoihmisiä kuin valtaosa näistä nettiaktivisteista. Ja suurin osa metsästäjistä on myös sitä mieltä että susi kuuluu suomen luontoon ihmisarkana, ei ihmisten pihoille helpon sapuskan perässä oli se sitten mitä tahansa.

   Lainaa

  45. Fauntleroy 29.4.2016 1:10
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Heh.

   Lainaa

  46. melko leuhkaa puhetta 29.4.2016 5:01
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   OP: Tiedän kyllä varsin hyvin kuinka yhteiskunta toimii. Tiedän myös sen että hyvinkin moni näistä tämän tapauksen kaltaisista Isäinmaan Suurista Tulevaisuuksista päätyvät vain rasittamaan yhteiskuntaamme, auttamisen sijaan. Ja kierre jatkuu jatkumistaan.. Todista minut väärässäolevaksi.
   Eli kun vuokraa kunnalta ja lapsia on 4 niin on "tämänkaltainen tapaus". Pitäisi vuokrata yksityiseltä tai asua omistusasunnossa ja tehdä 1 lapsi jos sitäkään jotta olisi jonkun toisenkaltainen tapaus? Muutahan tarina ei kerro, paitsi ehkä sen että ei luultavasti asu enää kunnan omistamassa asunnossa.

   Lainaa

  47. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Pena: Olisi kiva tietää elääkö Sari kuten opettaa..
   Niinpä. Näinköhän Sarilta vielä löytyis ymmärrystä, jos naakat tulis hänen vessaansa paskomaan. Tai no, ehkä Sari tosiaan vaan kohauttais olkiaan ja muuttais pois, on sen verran kummallisen oloinen tapaus.

   Lainaa

  48. Tulos: +36 (40 ääntä)
   OP: Tiedän kyllä varsin hyvin kuinka yhteiskunta toimii. Tiedän myös sen että hyvinkin moni näistä tämän tapauksen kaltaisista Isäinmaan Suurista Tulevaisuuksista päätyvät vain rasittamaan yhteiskuntaamme, auttamisen sijaan. Ja kierre jatkuu jatkumistaan.. Todista minut väärässäolevaksi.
   On totta, että perheen köyhyys nostaa lapsen syrjäytymisriskiä, mutta edelleen suurin osa varattomien perheidenkin lapsista kasvaa työelämään normaalisti. Sillä varattomuushan ei tarkoita samaa, kuin että molemmat vanhemmat olisivat työttömiä heroiiniaddikteja. Lapsen kannalta tärkeintä ovat vakaa perhe-elämä, ystävät, harrastukset ja koulu. Lapsella täytyy olla elämässään pysyviä, rakastavia aikuisia, hänellä täytyy olla joukkoon kuulumisen tunnetta, tunne mahdollisuudesta vaikuttaa omaan elämäänsä ja luottamus omiin kykyihin. Lasten ongelmat kytkeytyvät juurikin enemmän vanhempien elämänhallinnan kykyihin ja koulu- ja nuorisotyöpuolen toimivuuteen. Esim. onko vanhempi alkoholisti, miten hyvin koulussa kyetään puuttumaan koulukiusaamiseen ja jos ongelmat kärjistyvät, pystytäänkö lasta yhteiskunnan puolesta tukemaan ja auttamaan? Tässä vaiheessahan verorahoilla on hyvinkin suuri merkitys, joita varten meillä täytyy olla suuri määrä ihmisiä. Olemattoman kokoiset kunnat eivät voi näitä palveluita tarjota, jolloin päästään mainitsemaasi kierteeseen. Ko. kierre ei kuitenkaan ole mikään köyhyydestä johtuva automaatio, vaan sille voidaan tehdä paljonkin. Mikäli vain hyvätuloiset saisivat tehdä lapsia, ihmisten määrä vähenisi radikaalisti jatkuvasti, koska tietyllä tapaa yhteiskuntamme rakentuu tuloerojen varaan. Se tarkoittaisi, että meillä olisi aina yhtälailla huono-osaisia ja aina vain vähemmän verorahoja tehdä heidän tilanteelleen mitään. Ja huomaathan, että ei tämä henkilö missään vaiheessa kertonut olevansa edes työtön. Neljän lapsen kanssa saattaa rahanmenoa olla sen verran, että joutuu elämään aika edullisesti, vaikka olisikin töissä. Voi olla, että tarvittavaa summaa oman talolainan ottoon ei ikinä ole saatavilla, varsinkin jos omasta lähipiiristä ei takaajaa löydy. Yksi aikamme isoista vääristymistähän on, että lapsen tulo ajaa perheen helposti köyhyysrajalle, vaikka palkkaa olisikin kohtalaisen hyvin.

   Lainaa

  49. Tulos: -21 (37 ääntä)
   susiaita on keksitty: Ei kannata ihmisen alkaa päsmäröimään luonnon kimpussa, siitä ei ole seurannut koskaan mitään hyvää. Vrt. jotkut omasta mielestään suuret metsästäjät rakentavat umpikorpeen unelmakämppänsä, muuttavat sinne uhoa täynnä – ja sitten alkaa valitus: -Meidän takapihalla on sudenjälkiä! Tänään mennään kyllä kiväärin kanssa lenkille! Sen helvettiäkö sitten muuttaa asumattomaan korpimetsään, kun omiin elämäntapoihin ei sovi millään villieläimet ja hienojan metsästyskoirien on saatava liikkua yötäpäivää vapaana ulkona, niin että susi/ ahma/ ilves niitä saaliina pitää.
   Nii että mitenkä oli? :D Ootko tietonen että sudet liikkuu muuallakin kuin "umpikorvessa"? Yleensä kehäkolmosen sisäpuolella asuvien on hankala ymmärtää että muukin Suomi on asutettua aluetta. Kyllä Suomeen susia mahtuu mutta ihmisten kotipihoille niillä ei ole mitään asiaa, varsinkin kun vievät koirat pihasta. Kaupunkilaiset elää nykyään sellaisessa kuplassa että hankala saada oikeanlaista perspektiiviä mihinkään asioihin. Itte oon maalta kotoisin ja nykyään asun isossa kaupungissa, ja oon huomannnut että paikallisten suusta pääsee kyllä joskus melkoisia sammakoita: just tollasia susikommentteja, ja oonpa kuullu sellastakin että ei Suomessa oikeasti ole köyhiä ihmisiä...

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (13 ääntä)
   susiaita on keksitty: Ei kannata ihmisen alkaa päsmäröimään luonnon kimpussa, siitä ei ole seurannut koskaan mitään hyvää. Vrt. jotkut omasta mielestään suuret metsästäjät rakentavat umpikorpeen unelmakämppänsä, muuttavat sinne uhoa täynnä – ja sitten alkaa valitus: -Meidän takapihalla on sudenjälkiä! Tänään mennään kyllä kiväärin kanssa lenkille! Sen helvettiäkö sitten muuttaa asumattomaan korpimetsään, kun omiin elämäntapoihin ei sovi millään villieläimet ja hienojan metsästyskoirien on saatava liikkua yötäpäivää vapaana ulkona, niin että susi/ ahma/ ilves niitä saaliina pitää.
   ...En tiedä miten kommenttisi liittyi mihinkään, sillä asun keskustasa, kaupungissa. En asu korvessa enkä koskasn tule asumaan. Kukaan ei ole aikomassa vahingoittaa naakkoja, vai yritätkö sanoa, että siilejä ei saisi ruokkia (jotka ovat rauhoitettuja eläimiä)?

   Lainaa

  51. vastaa tyhmille 30.4.2016 16:28
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Lisääntymätön: “mitäs teet mukulii yhteiskunnan elätiks” <- Sanokaa mitä sanotte Sarista, mutta tuo oli kyllä lause jonka jokaisen tulisi sisäistää.
   Ketkäs pitää huolta teistä vanhuksista jollei lapset? Saatana.

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (22 ääntä)
   OP: Tiedän kyllä varsin hyvin kuinka yhteiskunta toimii. Tiedän myös sen että hyvinkin moni näistä tämän tapauksen kaltaisista Isäinmaan Suurista Tulevaisuuksista päätyvät vain rasittamaan yhteiskuntaamme, auttamisen sijaan. Ja kierre jatkuu jatkumistaan.. Todista minut väärässäolevaksi.
   Tämä on kyllä ihan totta, olethan sinä nimittäin elävä esimerkki ihmisestä, jonka ei olisi pitänyt koskaan syntyä.

   Lainaa

  53. Verenkeitin 3.5.2016 14:22
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Lisääntymätön: “mitäs teet mukulii yhteiskunnan elätiks” <- Sanokaa mitä sanotte Sarista, mutta tuo oli kyllä lause jonka jokaisen tulisi sisäistää.
   Mitenkä sulla on suurempi oikeus olla elossa, kun muilla ihmisillä? Olet kuitenkin ollut lapsi itsekin.

   Lainaa

  54. Tulos: +18 (18 ääntä)
   riesa: Niinpä. Näinköhän Sarilta vielä löytyis ymmärrystä, jos naakat tulis hänen vessaansa paskomaan. Tai no, ehkä Sari tosiaan vaan kohauttais olkiaan ja muuttais pois, on sen verran kummallisen oloinen tapaus.
   Ainakaan Sarilta ei löydy ymmärrystä, jos koira paskoo heidän nurmikolleen. Sen verran kovan metelin hän paikallisessa Facebook-ryhmässä siitä piti.

   Lainaa

  55. susiaita on keksitty 10.5.2016 15:38
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   kekkula: Katos katos, vanha kunnon metsästyksenvastustaja levittämässä susipropagandaa Se on aivan varma että metsästäjät ovat enemmän luonnon kanssa sovussa kuin te “luonnonsuojelijat” siellä kennostotaloissanne Esimerkiksi lounais-suomessa on kyllä niin että susi on tänne tullut vasta lähiaikoina. Vaikka täällä on suhteellisesti enemmän asutusta kuin idässä ja pohjoisessa niin ei suden silti kuulu huinia ihmisten nurkissa. Sellaiset sudet jotka ovat menettäneet ihmisarkuuden on syytä lopettaa ennenkuin jalostavat sitä eteenpäin. Eipä myöskään kannata koira-asioista syyttää metsästäjiä koska näyttää vähän siltä että metsämiehet ovat ainoita jotka tietävät koska ja missä saa koiraa pitää irti, kaupunkilaiset kun kuvittelevat että maalla ja metsässä saa pitää koiraa irti jos se pysyy näkösällä, vastauksena että ei saa milloinkaan pitää koiraa auki ilman maanomistajan lupaa. Ja vituttaahan se jos sudet käy viemässä koiran tarhasta ja oot kouluttanu siitä hyvän mettäkoiran ja kokeista ja näyttelyistä tullu valionarvo. Kerroppa mitä huonoa metsästäjä on saanut aikaan suomen luonnolle? Te siellä suojelijoissa aina kiukuttelette siitä miten tärkeä susi on ravintoketjulle, voisitteko kertoa että miksi ihminen ei olisi vähintään yhtä tärkeä siellä huipulla? onhan ihminen metsästänyt ja hankkinut ravintonsa luonnosta ajan alusta lähtien. Ja kyllä, itsellenikin suurin osa lihasta tulee metsältä. Minä niinkuin suurin osa muistakin metsästäjistä ollaan enemmän luontoihmisiä kuin valtaosa näistä nettiaktivisteista. Ja suurin osa metsästäjistä on myös sitä mieltä että susi kuuluu suomen luontoon ihmisarkana, ei ihmisten pihoille helpon sapuskan perässä oli se sitten mitä tahansa.
   Jos asuisit itse siellä susien asuttamassa erämaassa - kuten minä - ei tarvitsisi pelätä siellä pikku töllissäsi pellon laidalla villieläimiä. Te eläimiäpelkäävät, kivääriin itsetuntonne perustavat, huonokuntoiset, vain kaupungissa toimeentulevat häijyt ja verenhimoiset pikku pelkurit yritätte aina huijata, että "meidän pihapiirissä" liikkuva susi on muka kesyyntynyt. Miksi sudet ja ilvekset sitten tulevat etsimään ruokaa ihmisten läheltä? Koska läpikierot metsästäjät käyvät levittelemässä haaskoja luontoon - susiansoja - sitten on hyvä valehdella, miten ilvekset ja sudet AINA tunkevat MEIDÄN metsään. Jos joku ei usko metsästäjää, tämä ryhtyy sala-ampujaksi. Pysypä sinäkin suosiolla lämpimässä kerrostalokopissa kaupunkilähiössä, raaka metsä ja villieläimet ovat liikaa tuollaiselle valittavalle lössykälle.

   Lainaa

  56. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Aissu: Meilläkin asuu naakkoja pihassa. Syövät siilien ja pikkulintujen ruuat, raivostuttavaa.
   Ammut niistä pari nii sillähän se...

   Lainaa

  57. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Wiltsu: Ammut niistä pari nii sillähän se…
   Puhut vähän mutta asiaa. Tämä niin taivaan tosi.

   Lainaa

  58. Tulos: -8 (10 ääntä)
   susiaita on keksitty: Jos asuisit itse siellä susien asuttamassa erämaassa – kuten minä – ei tarvitsisi pelätä siellä pikku töllissäsi pellon laidalla villieläimiä. Te eläimiäpelkäävät, kivääriin itsetuntonne perustavat, huonokuntoiset, vain kaupungissa toimeentulevat häijyt ja verenhimoiset pikku pelkurit yritätte aina huijata, että “meidän pihapiirissä” liikkuva susi on muka kesyyntynyt. Miksi sudet ja ilvekset sitten tulevat etsimään ruokaa ihmisten läheltä? Koska läpikierot metsästäjät käyvät levittelemässä haaskoja luontoon – susiansoja – sitten on hyvä valehdella, miten ilvekset ja sudet AINA tunkevat MEIDÄN metsään. Jos joku ei usko metsästäjää, tämä ryhtyy sala-ampujaksi. Pysypä sinäkin suosiolla lämpimässä kerrostalokopissa kaupunkilähiössä, raaka metsä ja villieläimet ovat liikaa tuollaiselle valittavalle lössykälle.
   Mitä sää oikeen selität? Kannattaasko kuitenkin ottaa ne lääkkehet?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: linnut, naakat, asunto