Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 248

80-vuotiaan ensiaskeleet Facebookissa.
Sekalaisia, osa 248

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1082 (1152 ääntä)
   Eikä, tuo Eilan päivitys on ehkä ihanin koskaan! :D Melkein tippa tuli linssiin sen sympaattisuudesta.

   Lainaa

  2. Tulos: +1164 (1192 ääntä)
   No en kyllä itsekään tuon jälkeen harjalla enää astioita koskettelisi

   Lainaa

  3. Tulos: +701 (711 ääntä)
   Unessa kaikki on niin selkeää mutta odotas kun heräät ja mietit asiaa uudestaan :D

   Lainaa

  4. Tulos: +351 (373 ääntä)
   Awww, Eila. :)

   Lainaa

  5. Tulos: +348 (360 ääntä)
   kyllä minäkin näen välillä sekavia unia, mutta Juho pistää paremmaksi! :D

   Lainaa

  6. Tulos: -282 (422 ääntä)
   No ei se hömötiäisentie yhtään paremmalta suussa maistu

   Lainaa

  7. Tulos: +282 (344 ääntä)
   Mä haluun samaa kahvia mitä Eilalla.

   Lainaa

  8. totuudensana 28.4.2016 1:35
   Tulos: -62 (128 ääntä)
   Ihan kahviako vaan? :p

   Lainaa

  9. Tulos: +237 (255 ääntä)
   Eila <3

   Lainaa

  10. kvik kvik kvik 28.4.2016 1:42
   Tulos: +505 (509 ääntä)
   Jep. Fairy on tunnettu desinfiointiaine!

   Lainaa

  11. Tulos: -55 (305 ääntä)
   Olenko muka ainut kuka putsaa fairylla haavat..?

   Lainaa

  12. Tulos: +475 (499 ääntä)
   Voi tuota Katjan taulapäämiestä.. Tuolla logiikalla hänen pitäisi käyttää vessaharjaakin tiskeissä.

   Lainaa

  13. Tulos: +239 (267 ääntä)
   Eilan jutuista puuttuu enää "kiitos alex"

   Lainaa

  14. totuudensana 28.4.2016 2:36
   Tulos: +139 (169 ääntä)
   Jou: Eilan jutuista puuttuu enää “kiitos alex”
   Eeei saatana :D! Se oli kyl aika legendaarinen juttu, kiva kun muistutit

   Lainaa

  15. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Ihana Eila. <3

   Lainaa

  16. Tulos: +48 (90 ääntä)
   höhöö, homotiaisentie <3

   Lainaa

  17. Tulos: +157 (163 ääntä)
   Jaksaisiko joku linkittää tuon kiitos alex-jutun? Oli meinaan hillitön. :D

   Lainaa

  18. Tulos: +207 (207 ääntä)
   Tiskiharja on kyllä välttämätön (kätevin) kissan hiekkalaatikon pesuun. Tosin ihan eri harja tiskejä varten... :D

   Lainaa

  19. Tulos: +176 (176 ääntä)
   Itse pesen kans kissan pissalaatikkoa tiskiharjalla, mutta siihen on oma harja. En minä keittiön harjaa käytä.

   Lainaa

  20. Tulos: +145 (145 ääntä)
   kea: Jaksaisiko joku linkittää tuon kiitos alex-jutun? Oli meinaan hillitön.
   http://www.feissarimokat.com/2014/08/omakehu-haisee/ Eilan päivityksessä tosin ei samasta asiasta kyse.

   Lainaa

  21. Tulos: +67 (83 ääntä)
   Eilan kahvitervehdys oli minustakin iloinen :) Ja Katjan mies voisi esim. olla koskematta mihinkään maailman asiaan enää ikinä, jos hygienian tuntemus on tuolla tasolla. Fairya voi käyttää eläinten kippojen ja kuppien ja vessojen pesuun, mutta eläimille aina oma harja! Fairy puhdistaa silminnähtävän lian, mutta ei bakteereita. Minulla on vielä jokaiselle eläinlajille oma harjansa, ettei eri lajien bakteerikannat pääse sekoittumaan mahdollisesti ikävin seurauksin. En tiedä, onko tällä väliä kissojen ja koirien välineitä puhdistaessa, mutta ei kai se niillekään voi pahaksi olla jos joka lajille on oma harjansa. Kea: http://www.feissarimokat.com/2014/08/omakehu-haisee/

   Lainaa

  22. Tulos: -12 (72 ääntä)
   En itsekkään käyttäisi samaa harjaa kissankuseen ja kahvikuppiin, koska fairy. Mutta pesen kuitenkin samalla kahvikuppi harjalla puiset paistinlastat ja muoviset leikkuulaudat joilla on käsitelty raakaa lihaa, kanaa ja kalaa. Tässä logiikka siitä että fairy putsaa myös harja toimii. hmm..

   Lainaa

  23. Tulos: +369 (371 ääntä)
   Make: Unessa kaikki on niin selkeää mutta odotas kun heräät ja mietit asiaa uudestaan
   Heräsin kerran aamuyöstä, kun olin juuri nähnyt valaisevan unen, joka ratkaisi koko universumin arvoituksen. Nousin onnellisena ylös kirjaamaan tuon viisauden ylös ja menin itseenityytyväisenä takaisin nukkumaan. Aamulla sitten muistin, että nyt minulla on hallussani koko maailmankaikkeutta koskevan viisauden avain paperilapulla ja etsin innokkaasti muistiinpanoani. Yöpöydälläni oli lappu johon oli töherretty sanat: "Kaikkihan me olemme vain rattaanpyöriä."

   Lainaa

  24. Tulos: +83 (101 ääntä)
   Entäpä jos Kai onkin tuossa välissä vastannut Eilan seinälle? Eila vaan jostain syystä on tullut sitten kommentoimaan taas tuohon omaansa. Itselleen puhumiseltahan tuo kyllä näyttää, mutta ehkä ei sittenkään ole sitä.

   Lainaa

  25. Tulos: +12 (30 ääntä)
   kea: Jaksaisiko joku linkittää tuon kiitos alex-jutun? Oli meinaan hillitön.
   ...-Kiitos Alex löytyy täältä sanoilla "Omakehu haisee". Jostain syystä linkki siihen sensuroitiin salamavauhtia.

   Lainaa

  26. Vierailija 28.4.2016 9:21
   Tulos: +73 (89 ääntä)
   Epikuros: Heräsin kerran aamuyöstä, kun olin juuri nähnyt valaisevan unen, joka ratkaisi koko universumin arvoituksen. Nousin onnellisena ylös kirjaamaan tuon viisauden ylös ja menin itseenityytyväisenä takaisin nukkumaan. Aamulla sitten muistin, että nyt minulla on hallussani koko maailmankaikkeutta koskevan viisauden avain paperilapulla ja etsin innokkaasti muistiinpanoani. Yöpöydälläni oli lappu johon oli töherretty sanat: “Kaikkihan me olemme vain rattaanpyöriä.”
   Kiitos päivän repeilyistä! 46.

   Lainaa

  27. Tulos: +107 (121 ääntä)
   Dotei: portugalia, ensimmäisen persoonan "olla varustettu jollakin luonnostaan". i: ruotsia, "sisällä". kinku: näyttää liittyvän jotenkin hentaihin, joko artistin tai artistityypin nimi. Jälkimmäinen sana on hankala. Oletan, että siinä kohti ollaan menty sekaisin ja se muodostuu oikeastaan kahdesta sanasta, joista jälkimmäisessä kirjoittaja on jo nukahtanut uudelleen: bum: pylly Chuy: joko vietnamia, "huomio" tai kaupunki Uruguayssa. Voidaan siis päätellä, että Juholla on luonnostaan kinku pylly, jolla hän joko hakee huomiota tai sijaitse Chuyssa Uruguayssa. Sitä en tiedä miksi asia piti ilmaista näin monella eri kielellä.

   Lainaa

  28. Vierailija 28.4.2016 9:21
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Eikun 42.

   Lainaa

  29. mörökölli minut vieköön 28.4.2016 9:51
   Tulos: -129 (139 ääntä)
   Jos epäilisi että harjaan jää tiskaamisen jäljiltä jotain paskaa, niin sehän pitäisi vaihtaa jokaisen astioiden pesun jälkeen. En ainakaan alkaisi pesemään astioita jollain harjalla missä on jotain viikon muhinutta paskaa edellisen käytön jäljiltä. Mutta kun ei jää, joten sitä harjaa voi käyttää uudelleen, aivan sama mitä sillä viimeksi pesi.

   Lainaa

  30. Tulos: +61 (61 ääntä)
   Ruma Elsa: …-Kiitos Alex löytyy täältä sanoilla “Omakehu haisee”. Jostain syystä linkki siihen sensuroitiin salamavauhtia.
   Kävin lukasemassa ton ja ai kamala :'D

   Lainaa

  31. Tulos: +42 (46 ääntä)
   asgfasdfa: Dotei: portugalia, ensimmäisen persoonan “olla varustettu jollakin luonnostaan”. i: ruotsia, “sisällä”. kinku: näyttää liittyvän jotenkin hentaihin, joko artistin tai artistityypin nimi. Jälkimmäinen sana on hankala. Oletan, että siinä kohti ollaan menty sekaisin ja se muodostuu oikeastaan kahdesta sanasta, joista jälkimmäisessä kirjoittaja on jo nukahtanut uudelleen: bum: pylly Chuy: joko vietnamia, “huomio” tai kaupunki Uruguayssa. Voidaan siis päätellä, että Juholla on luonnostaan kinku pylly, jolla hän joko hakee huomiota tai sijaitse Chuyssa Uruguayssa. Sitä en tiedä miksi asia piti ilmaista näin monella eri kielellä.
   Kinku tullee ihan vain japnilaisten tavasta lausua englannin sana kink. Mikä ei tosin tätä tulkintaa muuta

   Lainaa

  32. Käyttäjä 28.4.2016 11:12
   Tulos: +100 (104 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Jos epäilisi että harjaan jää tiskaamisen jäljiltä jotain paskaa, niin sehän pitäisi vaihtaa jokaisen astioiden pesun jälkeen. En ainakaan alkaisi pesemään astioita jollain harjalla missä on jotain viikon muhinutta paskaa edellisen käytön jäljiltä. Mutta kun ei jää, joten sitä harjaa voi käyttää uudelleen, aivan sama mitä sillä viimeksi pesi.
   Voisitko kuvitella peseväsi hampaasi kissavessaharjalla? Eikös se olisi ihan sama asia.

   Lainaa

  33. Tulos: +126 (134 ääntä)
   Mä mietin usein, että tekeekö miehet tahallaan noi tommoset asiat päin persettä niin huolellisesti, että puolisko suuttuu ja tekee sit jatkossa ite. Siis että mies pääsee sillä hommasta kokonaan eroon, että tekee jotain tuollaista idioottimaista.

   Lainaa

  34. Tulos: -22 (36 ääntä)
   Make: Unessa kaikki on niin selkeää mutta odotas kun heräät ja mietit asiaa uudestaan
   Selväunet (Lucid dreams) muistaa aivan varmasti.

   Lainaa

  35. Tulos: -15 (29 ääntä)
   kvik kvik kvik: Jep. Fairy on tunnettu desinfiointiaine!
   Myrkkyä se on joka tapauksessa.

   Lainaa

  36. Majlis Lumpio 28.4.2016 15:25
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Jiusonium: No en kyllä itsekään tuon jälkeen harjalla enää astioita koskettelisi
   Millä logiikalla mies ei voi pestä vessaa vessaharjalla, mutta voi kyllä pestä kissojen vessan tiskiharjalla??? Kas kun ei sitä kusipottaa samantien tiskikoneeseen lykänny

   Lainaa

  37. Tulos: +22 (36 ääntä)
   enzo: Entäpä jos Kai onkin tuossa välissä vastannut Eilan seinälle? Eila vaan jostain syystä on tullut sitten kommentoimaan taas tuohon omaansa. Itselleen puhumiseltahan tuo kyllä näyttää, mutta ehkä ei sittenkään ole sitä.
   Sinänsä mahdollista, mutta koska Eila kysyy heti uudelleen, mitä Kaille kuuluu, niin en usko että hänelle olisi jo vastattu kysymykseen.

   Lainaa

  38. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Ei: No ei se hömötiäisentie yhtään paremmalta suussa maistu
   Hömötiainen :D

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Retale: Olenko muka ainut kuka putsaa fairylla haavat..?
   No pistätkö sitten klooria haavoihin?

   Lainaa

  40. King Arthur 28.4.2016 19:07
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Onkohan mies jotenkin pihi kun pitää tiskiharjaa kierrättää? Koska toivottavasti ei ole tuon luokan typeryydestä kyse. Vaikka onhan näitäkin nähty. Itsellä meni kerran toisinpäin kun kaveri oli kylässä ja katsoi kun tyhjensin astianpesukonetta: "Siis pesitkö sä ton koirankupin samassa koneellisessa kuin ihmisten astiat?! En kyllä syö noilta lautasilta." Huomioitakoon että pesen koirankupit sillä fairylla ja *erillisellä* tiskiharjalla kun otus on niistä syönyt tai juonut. Pääsevät välillä astianpesukoneeseen höyryn hellittäväksi.

   Lainaa

  41. Tulos: +31 (31 ääntä)
   unijututtu oli hyvä. Oon nähny saman unen.

   Lainaa

  42. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Eila on sen ikäinen että on saattanut mielessään nähdä tekstin toisinpäin että kuvitteli kysymyksen olevan hälle itselleen, siis unohtanut että on itse kysynyt kulumisia.. Olihan tuossa kuitenkin 4 päivää välissä

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (51 ääntä)
   Eilan teksti vaikuttaa kyllä pelkältä piikittelyltä siitä, ettei Kai ole moneen päivään vastannut julkaisuun tai kysynyt hänen kuulumisiaan takaisin. Kyllä ne mummotkin osaa olla muutakin kuin "herttaisia ja vähän hömeilöitä" kuten tässä tapauksessa moni taitaa olettaa Eilan olevan.

   Lainaa

  44. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Myö viskataan tiskiharjat pari kertaa tiskikoneeseen, puhtaana tulee poies sieltä ja harjaa saa käyttää niin kauan kuin harjatkset vain säilyvät jäykkänä, tiskikone ei niitä vahingoita

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Huhis: Tiskiharja on kyllä välttämätön (kätevin) kissan hiekkalaatikon pesuun. Tosin ihan eri harja tiskejä varten…
   Ja rottien purulaatikoiden ja häkin muiden härpäkkeiden pesuun! Ja todellakin tuo harja sitten sijaitsee kylppärissä, ämpärissä pesuainepullon kanssa, ja sillä pesuainepullollakaan ole mitään asiaa kylppärin ulkopuolelle :D

   Lainaa

  46. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Fairy riittää. Sillä sairaaloissa streriloidaan kaikki välineetkin. Ja jäätelökauhat suihkulähteessä.

   Lainaa

  47. Katjakettu 29.4.2016 1:43
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Mää taas aattelin heti että tuo uni on kirjotettu tavallaan rallienglannilla. Dotei i = today i ... eli tänään minä... mutta loppua en ymmärrä. Suomentakaa te jotka osaatte rallienkkua paremmin :D

   Lainaa

  48. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kissan ulosteessa on bakteeria, joka on vaarallista sikiöille joten tiskiharjalla laatikon siivoaminen ei kyllä kannata. Raskaana olevien ei kannata edes siivota laatikkoa, jos on mahdollista.

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (7 ääntä)
   totuudensana: Ihan kahviako vaan?
   jonne sielä taas huutelee :D

   Lainaa

  50. Unten ihmeellinen maailma 29.4.2016 12:32
   Tulos: +29 (39 ääntä)
   asgfasdfa: kinku: näyttää liittyvän jotenkin hentaihin, joko artistin tai artistityypin nimi. Jälkimmäinen sana on hankala. Oletan, että siinä kohti ollaan menty sekaisin ja se muodostuu oikeastaan kahdesta sanasta, joista jälkimmäisessä kirjoittaja on jo nukahtanut uudelleen: bum: pylly
   Jos tästä tulkinnasta voi vetää johtopäätöstä unen yleisestä luonteesta, vetäisin kyl portugalin pois kuvioista, koska dotei (oikeammin romanisoituna doutei mutta makunsa kullakin) on japaniksi miespuolinen neitsyt. Eli siis neitseellinen mies uneksii pervoista pyllyistä, tahi omasta persneitsyydestänsä tai muusta aiheeseen liittyvästä. Kyllähän tästä tuli ihan koherentti!

   Lainaa

  51. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kiitos Alex, hihi. Yksi kaikkien aikojen parhaita mokia.

   Lainaa

  52. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Kina: Hömötiainen
   Niin?

   Lainaa

  53. sdjhrtfg4 2.5.2016 2:27
   Tulos: -18 (26 ääntä)
   kalinka: Eikä, tuo Eilan päivitys on ehkä ihanin koskaan! Melkein tippa tuli linssiin sen sympaattisuudesta.
   mikä vittu siinä oli sympaattista? Opetellaan sanojen tarkotukset ennen ku käytetään niitä.

   Lainaa

  54. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Mmm... Katjan kotona tarjoillaan ihanan raikasta toksoplasmoosia.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (26 ääntä)
   itth: Kissan ulosteessa on bakteeria, joka on vaarallista sikiöille joten tiskiharjalla laatikon siivoaminen ei kyllä kannata. Raskaana olevien ei kannata edes siivota laatikkoa, jos on mahdollista.
   Ajat takaa toksoplasmoosia. Kissan ulosteesta on hyvin vaikeaa saada toksoplasmoosi-alkueläimen aiheuttamaa infektiota - raskaanaolevan ei tarvitse vältellä kissanhoitoa. Sen sijaan raa'an lihan syönti on vaarallista. Kaksi naispuolista ystävääni, hoikkaa rauhashäiriötyyppiä, rakasti nuorena raakaa jauhelihaa. Kaupasta lihaa ostettuaan he maistoivat sitä heti kassan jälkeen/ autossa, raakana tietenkin. Toinen vältti toksoplasmoosin, vaikka söi raakaa lihaa jopa raskaanaollessaan, toinen sairastui vakavasti. Hän selvisi hengissä, mutta menetti toisesta silmästään näön yli 90%:sti. Raa'an lihan syömisen takia - EI kissan hiekkalaatikon siivoamisen vuoksi.

   Lainaa

  56. Tulos: +11 (17 ääntä)
   King Arthur: Huomioitakoon että pesen koirankupit sillä fairylla ja *erillisellä* tiskiharjalla kun otus on niistä syönyt tai juonut. Pääsevät välillä astianpesukoneeseen höyryn hellittäväksi.
   Ei kai kupista siksi tule saastainen että joku eläin on siitä syönyt? Yritän pitää omieni kipot sellaisessa kunnossa että itsekin söisin niistä, jos söisin kissanruokaa, ja tiskaan ne ihmisten tiskien seassa. (Vessaharjojen sekoittaminen tiskiharjoihin on tietenkin kauhistus, oli kyseessä mikä laji tahansa, ja on vaikea kuvitella että kukaan olisi niin patalaiska että moiseen ryhtyisi -tiskaisin ennemmin koko päivän kuin söisin vessaharjalautaselta).

   Lainaa

  57. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Sinulla ei mitä ilmeisimmin ole mitään hajua mikrobiologiasta. Sanooko bakteerit, virukset ja alkueläimet yhtään mitään? Vaikka se sun harja näyttäis kakka-astian pesun jälkeen putipuhtaalta voi siinä vilistä silmällä havaitsemattomia bakteereja yms. Mm. toksoplasmoosi on erittäin ikävä alkueläimen aiheuttava parasiittitauti joka voi siirtyä kissa ulosteesta ihmiseen. Back to school dude. Ps. Yhtään tässä kissoja dissaamatta kommentoin. Itselläni on kaksi kaunista kissaneitiä, joiden kissanvessan pesen aina sen pesuun tarkoitetulla harjalla.

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Naruto: Sinulla ei mitä ilmeisimmin ole mitään hajua mikrobiologiasta. Sanooko bakteerit, virukset ja alkueläimet yhtään mitään? Vaikka se sun harja näyttäis kakka-astian pesun jälkeen putipuhtaalta voi siinä vilistä silmällä havaitsemattomia bakteereja yms. Mm. toksoplasmoosi on erittäin ikävä alkueläimen aiheuttava parasiittitauti joka voi siirtyä kissa ulosteesta ihmiseen. Back to school dude. Ps. Yhtään tässä kissoja dissaamatta kommentoin. Itselläni on kaksi kaunista kissaneitiä, joiden kissanvessan pesen aina sen pesuun tarkoitetulla harjalla.
   Niin, ja tuolla ylemmällä kommentilla oli siis tarkoitus kommentoida "Mörökölli minut vieköön" nimimerkin kommenttia. *Le sigh*

   Lainaa

  59. Entäs Pena? 4.5.2016 10:24
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Naruto: Sinulla ei mitä ilmeisimmin ole mitään hajua mikrobiologiasta. Sanooko bakteerit, virukset ja alkueläimet yhtään mitään? Vaikka se sun harja näyttäis kakka-astian pesun jälkeen putipuhtaalta voi siinä vilistä silmällä havaitsemattomia bakteereja yms. Mm. toksoplasmoosi on erittäin ikävä alkueläimen aiheuttava parasiittitauti joka voi siirtyä kissa ulosteesta ihmiseen. Back to school dude. Ps. Yhtään tässä kissoja dissaamatta kommentoin. Itselläni on kaksi kaunista kissaneitiä, joiden kissanvessan pesen aina sen pesuun tarkoitetulla harjalla.
   No mites tuo Penan viesti sitten? Miten sinä mikrobiologiaa ymmärtävä ajattelet tilanteen jossa tiskataan samalla tiskiharjalla lihan leikkaamisesta likaantunut leikkuulauta, veitsi yms ja sitten myöhemmin kahvikuppi tai muu ruokailuväline? Onko se ok? Vai tulisko leikkuulaudat pestä omalla harjallaan?

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kina: No pistätkö sitten klooria haavoihin?
   Suolaa..

   Lainaa

  61. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Entäs Pena?: No mites tuo Penan viesti sitten? Miten sinä mikrobiologiaa ymmärtävä ajattelet tilanteen jossa tiskataan samalla tiskiharjalla lihan leikkaamisesta likaantunut leikkuulauta, veitsi yms ja sitten myöhemmin kahvikuppi tai muu ruokailuväline? Onko se ok? Vai tulisko leikkuulaudat pestä omalla harjallaan?
   Raa-an lihan sisältämät lukuiset bakteerit tuhoutuvat yleensä +75 asteen lämpötilassa. Joten tiskiharjan käyttäminen esim. lähes kiehuvan veden alla tuhoaa siitä kyllä kaikki ihmiselle mahdollisesti haitalliset bakteerit. Tuo kissan tokso taas ei halua tuhoutua oikein millään, ite pesen kissanvessan aina kloriitilla, ja välillä myös Virkon S:llä. Aivan järkkyä luettavaa nää aikaisemmat kommentit missä ihmiset on kertoneet pesevänsä kissanvessat aina vaan fairylla...

   Lainaa

  62. Tulos: -5 (5 ääntä)
   MoniQ: Itse pesen kans kissan pissalaatikkoa tiskiharjalla, mutta siihen on oma harja. En minä keittiön harjaa käytä.
   Kiitos että jaoit tämän tiedon lukijoiden kanssa vaikkei kukaan sitä kysynytkään.

   Lainaa

  63. Tulos: -2 (2 ääntä)
   melkoinen hömelö tuo katja,ei sitä hyvää harjaa pois heitetä,kyl se tiskejä tiskatessa puhdistuu jos vaik on jotain kikkareita jääny kiinni...

   Lainaa

  64. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Itse olisin heittänyt suoraan roskiin tuon miehen. Joku roti!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vanhus, uni, muistiinpano, osoite, fairy, astianpesuaine, tiskiharja, kissat