Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hyvä sohva halvalla

25 euroa, eikä mitään kaatopaikkakamaa.
Hyvä sohva halvalla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +556 (594 ääntä)
   Ostin muuten täysin samanlaisen ku toi viimenen sohva 80€. Tingitty 120€, not bad

   Lainaa

  2. Tulos: +931 (959 ääntä)
   Myynnissä kuppainen, koirankusema sohva. Hinta 2600 e, ovh. 700 e. Jos ei mene kaupaksi, poltan naapurin pihalla. Ja minähän myyn siellä missä itse haluan!

   Lainaa

  3. Tulos: +418 (494 ääntä)
   "minä teen mitä haluan missä haluan vaikka olisi kiellettyä koska elämäm koulu"

   Lainaa

  4. Tulos: +676 (752 ääntä)
   "Suomalainen on ainoa ihminen, joka on valmis maksamaan viisikymppiä siitä ettei naapuri saa satasta"

   Lainaa

  5. Tulos: +236 (258 ääntä)
   Odotin "mutku tunnearvo!!1" -kommenttia.

   Lainaa

  6. Tulos: +405 (425 ääntä)
   Totuuden nimissä on sanottava, että oli käytetty sohva ihan millainen hyvänsä, niin ikimaailmassa en siitä 900 euroa maksaisi.

   Lainaa

  7. Tulos: +281 (321 ääntä)
   Älkää vihjatko Miialle veripalvelusta, se varmaan kävis valuttamassa pari desiä omaa vertaan sen ulko-oven eteen ihan vaan protestiksi ku eivät maksa siitä mitään.

   Lainaa

  8. Pahvitonttu 28.4.2016 1:33
   Tulos: +248 (278 ääntä)
   Rakastan tällästä "MINÄ myyn siellä missä ITSE haluan", minä, minä, minä. Valitettavasti elämä ei vaan kulje tollasella ajattelutavalla.

   Lainaa

  9. Tulos: +248 (260 ääntä)
   kalinka: Myynnissä kuppainen, koirankusema sohva. Hinta 2600 e, ovh. 700 e. Jos ei mene kaupaksi, poltan naapurin pihalla. Ja minähän myyn siellä missä itse haluan!
   AV

   Lainaa

  10. Tulos: +164 (178 ääntä)
   Elli: AV
   Jono

   Lainaa

  11. Tulos: +164 (176 ääntä)
   Retale: Jono
   Epätoivojono!

   Lainaa

  12. syomakoyha 28.4.2016 2:11
   Tulos: +327 (347 ääntä)
   Retale: Jono
   Epätoivojono, Yv, Av, kysyn mieheltä käykö, voitko postittaa, mitat? Ne MITAT? Onks toi just ton värinen. Eläintalous? Lapsitalous? Miestalous? Naistalous? Vapautan viikon päästä, koska ei huvitakkaan. Ps Ja ihan liian kallis käytettynä.

   Lainaa

  13. Tulos: +28 (68 ääntä)
   :D Taitaa painaa tuossa divaanin hinnassa enemmän tunnearvo kuin mikään muu.

   Lainaa

  14. Tulos: +247 (259 ääntä)
   MoniQ: Taitaa painaa tuossa divaanin hinnassa enemmän tunnearvo kuin mikään muu.
   Itse veikkaisin ihan pelkkää ahneutta.

   Lainaa

  15. Tulos: -41 (93 ääntä)
   syomakoyha: Epätoivojono, Yv, Av, kysyn mieheltä käykö, voitko postittaa, mitat? Ne MITAT? Onks toi just ton värinen. Eläintalous? Lapsitalous? Miestalous? Naistalous? Vapautan viikon päästä, koska ei huvitakkaan. Ps Ja ihan liian kallis käytettynä.
   Mikä on epätoivojono? :D en oo vielä tuohon termin törmännyt fb-kirppareilla.

   Lainaa

  16. Tulos: +77 (115 ääntä)
   Mun mielestä tuo seinävaate kertoo myyjästä jo aika paljon.. Tyylinsä kullakin.

   Lainaa

  17. Tulos: +72 (84 ääntä)
   Itse olen huomannut että vanhasta huonekalusta kannattaa pyytää 5 tai 10 euroa, silloin se hakee joku pois parissa päivässä ilman isompia kysymyksiä. Jos sanot lahjottavasi ilmaiseksi niin sitä kysellään ja lupaillaan pari viikkoa ilman että mitään tapahtuu. Kun joku lopulta sen hakee niin sitten selitellään vaikka mitä miksi nyt otetaan ilmaiseksi vastaan, varsinkin jos hakija on itseäni vanhempi. Kaatopaikalle vienti ei ole koskaan maksanut, parasta on mennä sinne juuri ennen kuin menee portti kiinni, työntekijä haluaa jo kotiin ja ei jaksa sitä pientä kuormaa laskuttaa. Joskus myös ruuhkassa semmoiset kuormat jotka ovat siinä laskutettavan rajoilla saa jättää ilman maksua. Myyn missä haluun ja mihin hintaan haluun!!!!

   Lainaa

  18. Tulos: +85 (91 ääntä)
   toi sama sohva on torilla myynnis hintaan 400e xD ja ikeast tollasen saa 750e

   Lainaa

  19. Vain Sotkasta 28.4.2016 8:21
   Tulos: +91 (99 ääntä)
   Itse olen ostanut Sotkasta samantyylisen ja kokoisen sohvan. Oli tarjouksessa, maksoi noin 400 euroa, uutena. Ja sai vielä plussa-pisteet päälle. :D

   Lainaa

  20. Tulos: +48 (66 ääntä)
   On se jännä miten ei osata seistä oman asian takana, tässä tapauksessa vaan heti aletaan ite aukomaan päätä, kun joku vähänkin vihjaisee jotain, joka osoittaa oman tekemänsä virheen.

   Lainaa

  21. Käyttäjä 28.4.2016 8:33
   Tulos: +119 (129 ääntä)
   Elli: AV
   Ei AV ole mikään varaus, eihän sitä kukaan ymmärrä! Se pitää kirjoittaa av! av! Se on mulle nyt, koska olin eka joka varaa sääntöjen mukaan. Tai valitan ylläpidolle!!!

   Lainaa

  22. Tulos: +85 (97 ääntä)
   Joku sanoi, että suomalaiset ovat kovia keksimään kaikkea hyödyllistä, mutta eivät saa keksintöjään kaupaksi huonon myyntitaidon ja asiakaspalvelutaitojen takia. Nämä mokat todistavat jälkimmäisen väitteen.

   Lainaa

  23. Tulos: +87 (93 ääntä)
   kalinka: Myynnissä kuppainen, koirankusema sohva. Hinta 2600 e, ovh. 700 e. Jos ei mene kaupaksi, poltan naapurin pihalla. Ja minähän myyn siellä missä itse haluan!
   Ostan! Saanko maksaa perunoilla?

   Lainaa

  24. Tulos: +83 (99 ääntä)
   Tainan asiakaspalveluhaluisen asenteen lisäksi mua kyllä häiritsee se, että sohva ei edes näy kokonaan kuvassa. Ja joo, mullakin on lapsi ja rakennuspalikoita ja puruleluja lojuu lattiasta kattoon, mutta jos mä jotain myyn, siivoan kyllä kuvausalueen. Vaikka ei se vaikuta tuotteeseen itseensä, vaikuttaa se ostaja mielikuvaan siitä, kuinka siisti ihminen olen ja olenko pitänyt tuotteen puhtaana, yms. Taina tuntuu kaikkieen antavan nolla vittua mistään tai kenestäkään.

   Lainaa

  25. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Kisu: Mikä on epätoivojono? en oo vielä tuohon termin törmännyt fb-kirppareilla.
   Epätoivojono. Silloin kun sinua ennen on jo ainakin seitsemän jonottamassa kyseistä tuotetta. Epätoivoisena menet jonoon eikä toivettakaan siitä, että saisit sen.

   Lainaa

  26. Tulos: +53 (59 ääntä)
   Varmasti hän itsekin ostaisi käytetyn sohvan vajaalla tonnilla.

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (36 ääntä)
   AV:sta pääsee ohi, kun sanoo ottavansa. Olen oppinut täällä feissarimokissa tämänkin

   Lainaa

  28. Tulos: -1 (29 ääntä)
   Hemmetin ruma sohva muuten.

   Lainaa

  29. Tulos: +32 (52 ääntä)
   minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä minä MINÄ!!

   Lainaa

  30. Tulos: +108 (114 ääntä)
   En tajua ajatusta, että käyttökelpoista tavaraa heitetään kaatikselle tai roskiin muutenkaan. Aina tuolla on joku joka sitä tarvitsee, ja jos nyt haluaa ottaa ääriesimerkin niin veikkaan että jossain päin maailmaa mikä tahansa penkki olisi aika luksusta. Ei mut hei, jos annan ilmaseks, jollekinhan voi tulla vahingossa hyvä mieli. Hitsi. Ei kannatakaan. Itse annoin pois sohvan, josta puuttui jalka. Vastaanottajalle tämä oli ok, hän oli vasta saanut ensimmäisen oman asuntonsa nuorisokodista päästyään. Piti ensin siinä "jalkana" kirjakasaa, kunnes parin kuukauden päästä laittoi Facebook-viestiä että oli itse tehnyt uuden jalan työpajalla. Tuli hyvä mieli, minulle että hänelle.

   Lainaa

  31. Tulos: +49 (63 ääntä)
   Pilu: Mun mielestä tuo seinävaate kertoo myyjästä jo aika paljon.. Tyylinsä kullakin.
   Ja se kertoo myös aika paljon myyjästä, ettei oo ees viittiny likapyykkejä kerätä lattialta ottaessaan myyntikuvaa sohvasta, josta aikoo pyytää noin suolasen hinnan...

   Lainaa

  32. Ruudun takaa 28.4.2016 18:30
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   Tekisi mieli hommata jostain kuppanen ja jalkavikainen lypsyjakkara, sekä iskeä se myyntiin hinnalla 3482 €. Ihan vain siksi että ihmiset voivat vinkua ja menettää hermonsa. Paskat minä sitä edes möisin. Tiedä olisiko koko jakkaraa edes. Kuppa korkeintaan.

   Lainaa

  33. King Arthur 28.4.2016 18:53
   Tulos: +41 (55 ääntä)
   Kirpparihinnat on katossa just tuon takia kun "Maksoin ite 1300, täähän on melkein alennuksessa." 900e saat meidän peppuhiet, lasten lähminnät ja ikuisen vainoharhaisen tunteen että istut jonkun tuntemattoman rakastelualustalla. Ostaks?

   Lainaa

  34. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Ois nyt kuitenki siivonnu ennen myyntiä. Kunnon taukki.

   Lainaa

  35. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Mitä meinaa MMM myynti-ilmon lopussa?

   Lainaa

  36. King Arthur 28.4.2016 19:25
   Tulos: +25 (37 ääntä)
   Billie: Mitä meinaa MMM myynti-ilmon lopussa?
   Tuhat tuhat tuhatta. Tai sitten kaupustelija syö Marabouta.

   Lainaa

  37. Tulos: +34 (34 ääntä)
   lx: En tajua ajatusta, että käyttökelpoista tavaraa heitetään kaatikselle tai roskiin muutenkaan. Aina tuolla on joku joka sitä tarvitsee, ja jos nyt haluaa ottaa ääriesimerkin niin veikkaan että jossain päin maailmaa mikä tahansa penkki olisi aika luksusta. Ei mut hei, jos annan ilmaseks, jollekinhan voi tulla vahingossa hyvä mieli. Hitsi. Ei kannatakaan. Itse annoin pois sohvan, josta puuttui jalka. Vastaanottajalle tämä oli ok, hän oli vasta saanut ensimmäisen oman asuntonsa nuorisokodista päästyään. Piti ensin siinä “jalkana” kirjakasaa, kunnes parin kuukauden päästä laittoi Facebook-viestiä että oli itse tehnyt uuden jalan työpajalla. Tuli hyvä mieli, minulle että hänelle.
   Mä annan aina tavaroita/vaatteita (mitä en enää halua itelleni) ilmasiks sillä eholla et ne ei tuu enään takasin mulle. Jossain vaiheessa olin antanu vaatteita pois tutuille, ja ne aina tuli jostain syystä takas. "En haluukkaan tätä, liian pieni/ruma/lyhyt"

   Lainaa

  38. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Tovin aikaa myöhemmin tuo sama divaanisohva oli uudelleen myynnissä, hintana 300€...

   Lainaa

  39. Tulos: -32 (36 ääntä)
   Mikä vittu noita ämmiä vaivaa. K perässä meinaa tuhatta ja M peräassä meinaa miljoonaa, mutta mitä hittoa noi tarkoittaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Tuo viimeinen divaani näyttää samalta jollaisen isosiskoni omistaa. En kysynyt hintaa, mutta tiedän etteivät he todellakaan ostaisi yli 1000€ sohvia. On myös todella huono nukkua tuollaisella

   Lainaa

  41. Tulos: +22 (24 ääntä)
   MMM tarkoittaa myynnissä myös muualla. Mutta tiedättekö mitä tarkoittaa spk? :-D

   Lainaa

  42. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Urpo: MMM tarkoittaa myynnissä myös muualla. Mutta tiedättekö mitä tarkoittaa spk?
   Sisältää postikulut

   Lainaa

  43. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Hinnoittelu on kirppiksillä tosiaan vaikea asia. Jos joku on mennyt halpaan ja ostanut jotakin uutena hirveällä hinnalla, hän jostain syystä kuvittelee saavansa samasta käytetystä tuotteesta melkein kaikki rahansa takaisin kirpparilla, vaikka kaupasta saisi tismalleen samaa tuotetta uutena nyt jo puoleen hintaan. Eikä tajua lainkaan, ettei kukaan osta käytettyä tuotetta kalliimmalla kuin uutta.

   Lainaa

  44. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Miian "kaatopaikka" on todennäkösesti taloyhtiön roskakatos. Kyllä sen sieltä joku kerää.

   Lainaa

  45. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Ihmettelen vaan, että miksei ihmiset viitsi siivota edes myyntikuvaa varten. Potkisi vaikka vaan nuo lelut helvettiin kuva-alueelta.

   Lainaa

  46. Arthur Brown 7.5.2016 16:21
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Pahvitonttu: Rakastan tällästä “MINÄ myyn siellä missä ITSE haluan”, minä, minä, minä. Valitettavasti elämä ei vaan kulje tollasella ajattelutavalla.
   Hyvinhän se kulkee. Hyvällä tuurilla pääsee vielä johtopaikalle omalla erinomaisuudellaan. Ei se toki yhteiskunnan kannalta ole hyvä, mutta minä-minä-ihmiselle muut ovat lähinnä rasite, jolleivat tuota hänelle lisää..no..kaikkea.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, sohva, kirpputori, kirppis, kirppari, hinta, kaatopaikka