Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 13

Nyt on kuninkaallisia loukattu. Ei kiva, ei kiva yhtään!
Mielensäpahoittajat, osa 13

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kakkelspöö 28.4.2016 1:08
   Tulos: +1223 (1287 ääntä)
   Miettikääpä itsenne samaan kuvaan? Okei. Jos mua verrattaisiin Conchita Wurstiin niin olisin aika otettu. Kuninkaallisista en niin piittaa, mutta ei se loukkaus olisi ollenkaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +1485 (1497 ääntä)
   Jaana hermostu kun Sofi Oksasta verrataan 'witun Harry Potteriin' mut Manson ei haittaa ollenkaan. Ensimmäinen metallikukkahattutäti?

   Lainaa

  3. totuudensana 28.4.2016 1:27
   Tulos: +74 (242 ääntä)
   Jep, niin sairaat huvit kyllä ihmisillä. Terapiaan/pakkohoitoon kaikki.

   Lainaa

  4. Tulos: +952 (970 ääntä)
   Mullakin meni vähän ohi että mistä tässä olisi pitänyt loukkaantua...

   Lainaa

  5. Tulos: +636 (644 ääntä)
   Kieltämättä yhdennäköisyyttä löytyy.

   Lainaa

  6. Tulos: +449 (461 ääntä)
   Ku tää armanin postaus pyörähti omassa fiidissä, nii aloin heti selaan kommentteja, että löytyykö löytyykö mielensäpahoittajia, joille pääsee nauramaan. Eipä paljoa tarvinnu selata :D

   Lainaa

  7. Tulos: +494 (498 ääntä)
   Nyt menee kyllä ihan ohi että mistä noi nyt otti nokkiinsa? o_o

   Lainaa

  8. Yötyöläinen 28.4.2016 4:33
   Tulos: +224 (232 ääntä)
   Aika osuva toi Sofia ja Carl

   Lainaa

  9. Tulos: +197 (203 ääntä)
   Netti on täynnä mielensäpahoittajia. :/ Yhdennäköisyys on kyllä...huomattavissa.

   Lainaa

  10. Tulos: +215 (261 ääntä)
   Noni: Nyt menee kyllä ihan ohi että mistä noi nyt otti nokkiinsa? o_o
   No kylläjän se nyt siis loukkaa kuninkaallisia ihan hirveesti, kun verrataan johonkin tommoseen epäsikiöön. Kyllä tää nyt on vähintään kunnianloukkaus! Villi veikkaus, että Carl Philip itse on vaan nauranu, jos nyt on kuvaan jossain törmänny.

   Lainaa

  11. Tulos: +283 (303 ääntä)
   En ole ikinä ymmärtänyt miksi Suomessa vouhkataan Ruotsin kuninkaallisista. Saati sitten, että loukkaannutaan niiden puolesta.

   Lainaa

  12. Tulos: -27 (101 ääntä)
   JepJep: En ole ikinä ymmärtänyt miksi Suomessa vouhkataan Ruotsin kuninkaallisista. Saati sitten, että loukkaannutaan niiden puolesta.
   Historia.

   Lainaa

  13. Tulos: +404 (408 ääntä)
   Parasta tossa kuvassa on, että jopa noi kuninkaallisten vaatteet fuusioituvat Conchitan asussa :D

   Lainaa

  14. Käyttäjä 28.4.2016 8:22
   Tulos: +174 (178 ääntä)
   Elli: Mullakin meni vähän ohi että mistä tässä olisi pitänyt loukkaantua…
   Anne selitti: Miettikääpä itsenne tuohon samaan kuvaan jne. Öö,en tajua silti. Hauskaahan se olisi:) Kunpa joku tekisikin minusta jotain kekseliästä:)

   Lainaa

  15. Tulos: +175 (179 ääntä)
   Kyllä mää oon aina tiennyt, että me suomalaiset ollaan vähän vakavampaa kansaa, mutta en mä nyt ihan näin huumorintajuttomiksi ajatellut. Tossahan on jopa 5 niuhopipoo pätemässä, kun yleensä on se joku yks rassukka, joka pätee, vänkää ja vinkuu maailman tappiin asti.

   Lainaa

  16. Käyttäjä 28.4.2016 8:28
   Tulos: +114 (120 ääntä)
   Ja kateuskortti siellä. Niin kulunutta. Ei kaikkea voi kateudella selittää. Oikeastaan ei lähes mitään, mitä sillä selitetään. Taitavat kommentoijat tuolla olla kateellisia Armanille. Ja sohvamokassa arvostelijat ovat selvästi vain kateellisia myyjille!

   Lainaa

  17. Joku Joukahainen 28.4.2016 8:30
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Pena: Historia.
   Mutta nykyisten Ruotsin kuninkaallisten suvut eivät ole koskaan hallinneet Suomea. Viimeinen yhteinen kuningas syöstiin vallasta kun Ruotsi menetti Suomen, ja Ruotsi otti tilalle Napoleonin kenraalin joka halusi Norjan Suomen sijasta.

   Lainaa

  18. Tulos: +114 (124 ääntä)
   Mitä tää lainausmerkkien käyttö on? Tarkoitatteko siis "Nyt meni huumori yli.." = oikeasti pidin vitsistä? '-- hauskoja "ihmisiä"' = hauskat eläimet loivat nämä vitsit?

   Lainaa

  19. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Suomi on loukkaantujien maa.

   Lainaa

  20. Tulos: +145 (149 ääntä)
   khaleesi: Jaana hermostu kun Sofi Oksasta verrataan ‘witun Harry Potteriin’ mut Manson ei haittaa ollenkaan. Ensimmäinen metallikukkahattutäti?
   Tai se vaan ei tiedä kuka Manson on :D

   Lainaa

  21. Tulos: +138 (142 ääntä)
   khaleesi: Jaana hermostu kun Sofi Oksasta verrataan ‘witun Harry Potteriin’ mut Manson ei haittaa ollenkaan. Ensimmäinen metallikukkahattutäti?
   Minä kanssa mietin että taisi olla ensimmäinen kerta kun itse näen että Marilyn Manson on jonkun mielestä pienempi paha verrattuna 15-vuotiaaseen poikaan. Noita tahi ei.

   Lainaa

  22. Tulos: +159 (165 ääntä)
   "Miksi pitää tuhota ainoa kaunis ajatus joka pitää maata ja rakkautta kasassa?" ...Mitä? Siis... mitä??? Ruotsin kuninkaallinen nuoripariko "pitää rakkautta pystyssä"? What? :D Ja koko maataan samalla? (Onnellista liittoa heille vaan, mutta eipä tuo Iso-Britanniakaan hajonnu eikä ollu ees vaarassa vaikka Diana&Charles eros...) Vai Sofi Oksanenko pitää Suomea pystyssä? Niin paljon kysymyksiä... Vaviskaa, Sofia, Carl Philip, Sofi, RAKKAUS, Ruotsi ja ehkä Suomikin. Teidät on nyt tuhottu. Kaik on mänt. :(

   Lainaa

  23. Tulos: +127 (129 ääntä)
   Vitsihän oli siinä että näissä ihmisissä on jotain samaa ulkonäössä. Miten siitä voi pahpottaa mielemnsä? Ei tässä ketään pilkata. Ulkonöässä on vain jotain samaa

   Lainaa

  24. Tulos: +52 (74 ääntä)
   Mulla on ilmeisesti liikaa uskoa ihmiskuntaan, kun luulin ensin, että nää mielensäpahoittajat loukkaantui, koska Conchitaa verrataan sekä naiseen että mieheen ja ajattelivat että se ois ollu loukkaavaa

   Lainaa

  25. Tulos: +40 (52 ääntä)
   Mielensäpahoittaminen olemattomista asioista on kyllä kansantauti meillä Suomessa. Ilmeisesti elämä muuten menee tosi hyvin että kehdataan loukkaantua asioista joista ei pitäisi pystyä loukkaantumaan millään tavalla.

   Lainaa

  26. Tulos: -14 (84 ääntä)
   Oksanen näyttää Mansonilta, mitä sitä kiistämään. Tosin jopa Mansonkin on viehättävämpi.

   Lainaa

  27. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Suomalaiset kateellisia kuninkaallisista ja se kuuluisa kateuskortti käytetty. Hohhoijaa.

   Lainaa

  28. Tulos: -181 (197 ääntä)
   Itseäni tuo eka kuva Sofia+Carl Philip=Conchita Wurst ei naurattanut, mutta en myöskään häiriinny siitä, että joidenkin muiden mielestä se oli hauska. Meitä kun on niin moneen junaan. Asiat, joille mina tirskun, eivät välttämättä aukea muille ollenkaan. Se, mikä häiritsi enemmän, on se, että toimittaja Arman Alizad lähti mokomaa leveittämään. Minun silmissäni hän menetti aika tavalla ammatillista uskottavuuttaan. Toimittaja on toimittaja myös sosiaalisessa mediassa. Jos hän haluaa jatkossakin tehdä vakavasti otettavia tv-, radio- tai lehtijuttuja, täytyy ottaa harkintaan myös se, mitä ns. huumorimielessä levittää.

   Lainaa

  29. Tulos: +33 (49 ääntä)
   Pena: Historia.
   Ai se aika kun olimme Ruotsin vallan alla? Se aika kun suomalaisia lähetettiin sotaa pakoon, joutuivat pakkotöihin ja heitä käytettiin seksuaalisesti hyväksi? Se on sitä aitoa historiaa, onneksi näistä asioista edes vähän nykyään puhutaan.

   Lainaa

  30. Luonnonlaki 28.4.2016 15:20
   Tulos: +77 (83 ääntä)
   Kakkelspöö: Miettikääpä itsenne samaan kuvaan? Okei. Jos mua verrattaisiin Conchita Wurstiin niin olisin aika otettu. Kuninkaallisista en niin piittaa, mutta ei se loukkaus olisi ollenkaan.
   Toisten puolesta loukkaantujat ovat kaikkein hauskimpia. Niille saa aina nauraa. Enpä usko että kuvien henkilöt itse vetäisivät hernettä nekkuun noista, nuohan ovat melko älykästä hauskaa. By the way, meillä on kissa jonka nimi on Kari ja hän on täsmälleen arkkipiispa Kari Mäkisen näköinen. Samanlaiset surulliset silmät, roikkuvat suupielet ja leukaparta.

   Lainaa

  31. Tulos: -26 (54 ääntä)
   Lilli: Itseäni tuo eka kuva Sofia+Carl Philip=Conchita Wurst ei naurattanut, mutta en myöskään häiriinny siitä, että joidenkin muiden mielestä se oli hauska. Meitä kun on niin moneen junaan. Asiat, joille mina tirskun, eivät välttämättä aukea muille ollenkaan. Se, mikä häiritsi enemmän, on se, että toimittaja Arman Alizad lähti mokomaa leveittämään. Minun silmissäni hän menetti aika tavalla ammatillista uskottavuuttaan. Toimittaja on toimittaja myös sosiaalisessa mediassa. Jos hän haluaa jatkossakin tehdä vakavasti otettavia tv-, radio- tai lehtijuttuja, täytyy ottaa harkintaan myös se, mitä ns. huumorimielessä levittää.
   Toimittaja? Milles lehdelle Arman kirjoittaa?

   Lainaa

  32. Tulos: +14 (58 ääntä)
   tyttö: Toimittaja? Milles lehdelle Arman kirjoittaa?
   Voi tyttö pieni... "Toimittaja kerää ja levittää tietoa ajankohtaisista tapahtumista, ilmiöistä ja ihmisistä."

   Lainaa

  33. Raakakauppa 28.4.2016 17:01
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Lilli: Jos hän haluaa jatkossakin tehdä vakavasti otettavia tv-, radio- tai lehtijuttuja, täytyy ottaa harkintaan myös se, mitä ns. huumorimielessä levittää.
   ...tai sitten voidaan ymmärtää että huumori ei välttämättä ole vakavasti otettava asia.

   Lainaa

  34. Ruudun takaa 28.4.2016 18:37
   Tulos: +11 (45 ääntä)
   Loukkaantujat edustavat sitä "same shit, different asshole" -kansanosaa. Osa loukkaantuu siitä kun Ruotsin kuningasparia loukataan tällaiseen transvestiittina / drag queenina tunnettuun Conchitaan - siis hyi yök iik / mun ruudulleni ei pervot hypi! Toinen puoli taas myötäloukkaantuu Conchitan puolesta - apua, tässä pilkataan LGBTQ-väestön edustajaa, sorto ja syrjintä!!11 Tai sitten ihmiset ovat muuten vain rasittavan typeriä.

   Lainaa

  35. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Lilli: Itseäni tuo eka kuva Sofia+Carl Philip=Conchita Wurst ei naurattanut, mutta en myöskään häiriinny siitä, että joidenkin muiden mielestä se oli hauska. Meitä kun on niin moneen junaan. Asiat, joille mina tirskun, eivät välttämättä aukea muille ollenkaan. Se, mikä häiritsi enemmän, on se, että toimittaja Arman Alizad lähti mokomaa leveittämään. Minun silmissäni hän menetti aika tavalla ammatillista uskottavuuttaan. Toimittaja on toimittaja myös sosiaalisessa mediassa. Jos hän haluaa jatkossakin tehdä vakavasti otettavia tv-, radio- tai lehtijuttuja, täytyy ottaa harkintaan myös se, mitä ns. huumorimielessä levittää.
   Täh? Armanhan on kautta aikain levittänyt huumorisisältöä, nyt on pitkän aikaa ollut vakavampaa noiden ristiretkien myötä, mutta sehän oli aiemmin kait jopa Armanin somesuosion syy (korjatkaa jos väärässä). Arman on joo ehkä toimittaja, mutta koska on lähinnä henkilöbrändi eikä esim. uutistoimiston palkollinen, niin tämmöiset persoonallisuudet on ihan ok. Toki kaikki ei kaikille aukea, mutta eihän kaikkia voikaan miellyttää. Ja tässä vitsissähän on paljon samaa kuin hesarin/nyt-liitteen (edesmenneessä?) identtisissä kaksosissa, loukkaantuiko nämä myös joka kerta niiden puolesta?

   Lainaa

  36. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Ku huomiohuorat jätettäs huomiotta ni ne pikkuhiljaa "kuolis" pois. Eli jos nää mielensäpahoittajat jätettäisiin oikeasti täysin huomiotta, ni kyllä ne siitä katois pikkuhiljaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Melko usein tajuan, jos jokin vitsi on loukkaava (vaikka en itse mieltäni pahoittaisi), mutta nyt meni ohi ja kovaa. Kyseisessä kuvassa on ihan viattomasti verrattu henkilöiden ulkonäköä, eikä ketään ole pyritty ivaamaan. Uskomatonta, kuinka tuo yksikin nainen kutsuu tätä "sairaaksi huviksi"! Ehkä noilla mielensäpahoittajilla on jotain Conchitaa vastaan, sillä hän ei selvästikään ole perinteisten sukupuoiroolien ohjaama. Toisaalta, en tajua miten tämä kuva voisi silti järkyttää heidän mieltään henkilökohtaisella tasolla. Pakko vielä toistaa: en oikeasti ymmärrä, mikä kyseisessä kuvassa oli loukkaavaa. En millään pysty sitä tajuamaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Jopas repesin kuville. Kuvien jälkeinen nillitys ei tuonut mitään lisää.

   Lainaa

  39. Tulos: +23 (25 ääntä)
   "Ja tässä vitsissähän on paljon samaa kuin hesarin/nyt-liitteen (edesmenneessä?) identtisissä kaksosissa, loukkaantuiko nämä myös joka kerta niiden puolesta?" Hehän ovat kuin kaksi marjaa, sulkapallo ja Juice Leskinen. Loukaantukaa. Hyvää Vappua nyt kuitenkin! http://nyt.fi/a1305951688317

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (11 ääntä)
   En ole ikinä nähnyt että näin moni pahoittaa mieltään kilpaa ja vielä jostain näin hauskasta :D

   Lainaa

  41. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Minkä takia tästä kuvasta kohkataan vasta nyt? Itse nähnyt kuvan ehkä puoli vuotta (about heti raskausuutisen jälkeen) sitten, joten: WANHA.

   Lainaa

  42. Tulos: -15 (33 ääntä)
   Onko yllätys että kaikki nämä nipot olivat naisia? -Ei!

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (18 ääntä)
   j8:
   Mistä lähtien Mika on ollut naisen nimi Suomessa?

   Lainaa

  44. rottanpää 11.5.2016 4:52
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Oletan et loukkaantujat loukkaantuivat siitä että jonkun ulkonäköä verrataan johonkin naurettavaan, rumaan tai muuten epämiellyttävään. Kuten Jaanakin päivitteli Oksasen vertaamista Potteriin. Ironia on aivan käsinkosketeltava. Valittavat siitä että jonkun ulkonäölle nauretaan, tuoden sillä ilmi kuinka naurettavan näköisenä he itse niitä toisia siis pitää.

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Käyttäjä: Anne selitti: Miettikääpä itsenne tuohon samaan kuvaan jne. Öö,en tajua silti. Hauskaahan se olisi:) Kunpa joku tekisikin minusta jotain kekseliästä:)
   Se, että kaveri teki minusta kerran meemin on ehkä suurin kunnianosoitus mitä olen koskaan saanut. <3 Ei kyllä tosin liittynyt ulkonäkööni.

   Lainaa

  46. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Wednesday: Minä kanssa mietin että taisi olla ensimmäinen kerta kun itse näen että Marilyn Manson on jonkun mielestä pienempi paha verrattuna 15-vuotiaaseen poikaan. Noita tahi ei.
   Velho. Ei noita. Naispuoliset ovat noitia, miehet velhoja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Arman Alizad, Conchita Wurst, Carl Philip, Sofia, kuninkaalliset, Harry Potter, Sofi Oksanen, Marilyn Manson, kuva, Daniel Radcliffe