Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Taas täällä rikotaan lakia

Varastetusta pyörästä löytyy vakavia puutteita.
Taas täällä rikotaan lakia

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1146 (1160 ääntä)
      No eihän sen valon tarvitse päivällä olla siinä pyörässä kiinni, tutustupa Yrjänä tieliikennelakiin.

      Lainaa

    2. Tulos: +452 (470 ääntä)
      Yrjänä löysääppäs vähän hattua.

      Lainaa

    3. Hautajainen 5.1.2016 2:17
      Tulos: +663 (691 ääntä)
      "Heijastimet ja muut koristeet ei ole niin tärkeitä" Mistä lähtien heijastimet on ollu koristeita tai ei-tärkeitä? Ihan yhtä tärkeitä, ellei tärkeämpiä kuin se lamppu.

      Lainaa

    4. Kuha pääsee pätemään 5.1.2016 2:20
      Tulos: +636 (644 ääntä)
      Kyllä nyt näyttäis siltä että Yrjänä tässä tarvis vähä valoja :D

      Lainaa

    5. Tulos: +493 (501 ääntä)
      On mustakin kyllä vaarallista ajaa kadonneella pyörällä.

      Lainaa

    6. Tulos: -216 (322 ääntä)
      Kyllähän Yrjänä ihan oikeassa on. Ehkä vaan väärä paikka valistamiseen. :D

      Lainaa

    7. Tulos: +358 (364 ääntä)
      Oon aina miettinykki et millasia ihmisiä ruumishuoneilla mahtaa työskennellä.. Näköjään aikas sosiaalisia ja lepposia?

      Lainaa

    8. Raaka-Arska 5.1.2016 3:21
      Tulos: +309 (313 ääntä)
      Miten voi jäädä pyörällä auton alle, jos se on pöllitty. Yrjänä vois koittaa auttaa eikä pätee.

      Lainaa

    9. No jos nyt ihan kaiken varalta 5.1.2016 3:26
      Tulos: +147 (153 ääntä)
      Hmm: Oon aina miettinykki et millasia ihmisiä ruumishuoneilla mahtaa työskennellä.. Näköjään aikas sosiaalisia ja lepposia?
      Persoonallisuudesta en tiedä, mutta ainakaan Yrjänä ei halua Katjaa asiakkaakseensa :D

      Lainaa

    10. Gin Rummy 5.1.2016 3:53
      Tulos: +149 (161 ääntä)
      Kuvassa ei näy tankoa kokonaan joten ei voi väittää etteikö pyörässä olisi lamppu asennettuna. The absence of evidence is not the evidence of absence.

      Lainaa

    11. Surkea rationalisti 5.1.2016 4:10
      Tulos: -19 (103 ääntä)
      Jo on miestä nimellä paiskattu..

      Lainaa

    12. Tulos: +122 (128 ääntä)
      Kukkahattusetä iski taas oikein perusteellisesti.

      Lainaa

    13. Tulos: +131 (145 ääntä)
      Wili: Kyllähän Yrjänä ihan oikeassa on. Ehkä vaan väärä paikka valistamiseen.
      Yrjänä on vanhan liiton miehiä eikä tunne lain muutoksia: valaisimen ei tarvitse enää olla polkupyörässä kiinteästi asennettuna vaan esimerkiksi otsalamppukin on laillinen. Yrjänällä on toki pointti, että pyöräilijän olisi syytä pitää sitä valaisinta mukanaan, kun hämäryys sitä vaatii.

      Lainaa

    14. Tulos: -84 (152 ääntä)
      Gin Rummy: Kuvassa ei näy tankoa kokonaan joten ei voi väittää etteikö pyörässä olisi lamppu asennettuna. The absence of evidence is not the evidence of absence.
      Tämä kommennti olis saanut minula plussan, mutta minkä piip takia, pitää laittaa jokin lause englanniksi, kun saman olisi voinut kirjoittaa myös suomeksi, jota kirjoittaja selvästi osaa? Osaan kieliä, ei ole siitä kyse. Inhottaa vain niin piip paljon, kun käytetään vieraskielisiä lauseita kuin ne olisivat missään määrin parempia kuin kotoiset suomalaiset.

      Lainaa

    15. Tulos: +105 (111 ääntä)
      JaKe: Yrjänä on vanhan liiton miehiä eikä tunne lain muutoksia: valaisimen ei tarvitse enää olla polkupyörässä kiinteästi asennettuna vaan esimerkiksi otsalamppukin on laillinen. Yrjänällä on toki pointti, että pyöräilijän olisi syytä pitää sitä valaisinta mukanaan, kun hämäryys sitä vaatii.
      Eikä ennenkään ole tarvinnut päiväsaikaan olla minkäänlaisia valoja, ei kiinteästi asennettuja eikä irrallisia.

      Lainaa

    16. Tulos: -42 (78 ääntä)
      Yrjänä? Köh, "kaunis" nimi..köh..

      Lainaa

    17. töttöröö 5.1.2016 9:33
      Tulos: +48 (60 ääntä)
      Yrjänä voi olla tässä tarinan rosvo, mutta ainakin rehellinen sellainen. "Onko päiväsi nyt parempi?" "No kyllä se on sikäli parempi"

      Lainaa

    18. Tulos: +45 (57 ääntä)
      Wili: Kyllähän Yrjänä ihan
      Ei se Yrjänä edes ollut oikeassa.

      Lainaa

    19. Tulos: +73 (75 ääntä)
      Ei mitää järkee niit heijastimii ja lamppui pitää pyöräs kii ku ne pöllitään kuitenki, niinku Katja sanoki et joku ääliö nyppässy takaheijastimen irti ja nyt vieny koko pyöränki. Itekin kannan lampun mukanani pyörälle ku lähen pimeel ajelee, ja joitain heijastimii on liimattu runkoon.

      Lainaa

    20. Tulos: +4 (42 ääntä)
      Minulla on aavistus, että Yrjänä on varastanut sen pyörän, ja koittaa vaan harhauttaa tuolla jankutuksella..

      Lainaa

    21. Tulos: -80 (102 ääntä)
      Mä värjäsinn pöllityt pyörät aina eri värisiksi, niin ne on helpompi myydä netis ilman että omistajat tunnisti. :D

      Lainaa

    22. S. aivartelija 5.1.2016 12:23
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Mulla meni pyörän valo rikki, enkä saanut toimimaan. Ostin siihen irtovalaisimen, jonka otin aina irti kun, pistin pyörän parkkiin, mihin vain. Noita voi laittaa mihin pyörään vain. Nyt on valo-ongelma saatu korjattua, mutta jopoissa ei ole kiinteää valaisinta; homman voi kuitenkin korjata irtovalaisimella.

      Lainaa

    23. keksi-ikäinen ukko 5.1.2016 14:02
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      Yrjänän empatiakyky, missä luuraa?

      Lainaa

    24. Tulos: +38 (122 ääntä)
      Hiphei: Tämä kommennti olis saanut minula plussan, mutta minkä piip takia, pitää laittaa jokin lause englanniksi, kun saman olisi voinut kirjoittaa myös suomeksi, jota kirjoittaja selvästi osaa? Osaan kieliä, ei ole siitä kyse. Inhottaa vain niin piip paljon, kun käytetään vieraskielisiä lauseita kuin ne olisivat missään määrin parempia kuin kotoiset suomalaiset.
      Koska mä en ole tollanen vitun runkkari joka käyttää kirosanojen sijaan kijotettuja piippauksia. Miksi vitussa vitun vittupää suomentaisin boondocksista lainatun lauseen?

      Lainaa

    25. Tulos: -35 (93 ääntä)
      Jotenkin maailmasta on tullut viimeisen 10 vuoden aikana ihan hirveä paikka. Siis kunnon mielensäpahoittajien paratiisi. Ihan jokaisesta asiasta väännetään oikein tahallaan jotain että saadaan mieli pahoitettua iteltä ja päästään pätemään. Siis joku seksismi on ihan huipussaan. Nytkin uutisissa miten joku urheilija kehtasi törkeästi halventaa naispuolista reportteria tv:ssä pyytämällä häntä treffeille ja koko internet räjähti kun niin hirveän seksististä. Feministit on niitä pahimpia. Ihmettelen kyllä kun täällä ei ollut yhtään mokaa sieltä facebookin feministi stand up -komiikkaillasta. Siis miettikää miten huvittavaa, feministeille yritettiin oikein yrittämällä järjestää korrekti stand up tilaisuus mutta voi jumalauta siellä ne mielet sitten oikein pahoitettiinkin ja kyseisen tapahtuman tapahtumasivu facebookissa räjähti kun vihaiset feministit kokivat tulleensa verisesti petetyiksi kun feministien huumorintajua ei ollutkaan olemassa!

      Lainaa

    26. yli opisto hörho 5.1.2016 15:28
      Tulos: +3 (21 ääntä)
      Voi vitun Yrjänä

      Lainaa

    27. Tulos: +93 (117 ääntä)
      Hiphei: Tämä kommennti olis saanut minula plussan, mutta minkä piip takia, pitää laittaa jokin lause englanniksi, kun saman olisi voinut kirjoittaa myös suomeksi, jota kirjoittaja selvästi osaa? Osaan kieliä, ei ole siitä kyse. Inhottaa vain niin piip paljon, kun käytetään vieraskielisiä lauseita kuin ne olisivat missään määrin parempia kuin kotoiset suomalaiset.
      Tämä kommennti olis saanut minula plussan, mutta minkä helvetin takia, pitää laittaa jokin lause täyteen jotain perkeleen piippauksia, kun saman olisi voinut kirjoittaa myös ihan oikeaa kirosanaa käyttäen, jota kirjoittaja selvästi osaa käyttää mutta ei uskalla? Osaan olla kiroilematta, ei ole siitä kyse. Inhottaa vain niin saatanan paljon, kun käytetään piipattuja lauseita kuin ne olisivat missään määrin parempia kuin piippaamattomat lauseet. Vittu

      Lainaa

    28. TapioRautaWaara 5.1.2016 18:32
      Tulos: -5 (17 ääntä)
      Vit*n valopäät! <3

      Lainaa

    29. Ratkaisu äärifeminismiin x) 5.1.2016 19:25
      Tulos: -10 (44 ääntä)
      Tege: Jotenkin maailmasta on tullut viimeisen 10 vuoden aikana ihan hirveä paikka. Siis kunnon mielensäpahoittajien paratiisi. Ihan jokaisesta asiasta väännetään oikein tahallaan jotain että saadaan mieli pahoitettua iteltä ja päästään pätemään. Siis joku seksismi on ihan huipussaan. Nytkin uutisissa miten joku urheilija kehtasi törkeästi halventaa naispuolista reportteria tv:ssä pyytämällä häntä treffeille ja koko internet räjähti kun niin hirveän seksististä. Feministit on niitä pahimpia. Ihmettelen kyllä kun täällä ei ollut yhtään mokaa sieltä facebookin feministi stand up -komiikkaillasta. Siis miettikää miten huvittavaa, feministeille yritettiin oikein yrittämällä järjestää korrekti stand up tilaisuus mutta voi jumalauta siellä ne mielet sitten oikein pahoitettiinkin ja kyseisen tapahtuman tapahtumasivu facebookissa räjähti kun vihaiset feministit kokivat tulleensa verisesti petetyiksi kun feministien huumorintajua ei ollutkaan olemassa!
      Pakko kommentoida että itsellä armeija oli parasta feminismiä naisena: tasa-arvoisuus ja kunnioitus oli ansaittava mutta myös osattava vaatia. Toisaalta taas turha mielensäpahoittaminen ja äärifeminismi karisivat itsestä vauhdilla... oppi nauramaan itselleen ja naiseudelleen hyvällä tavalla. Suosittelisin kyllä muillekin naisille kunhan hoitaa homman tyylillä sillä oli kyllä elämäni hauskimpia kokemuksia vaikka välillä hajoilikin :)

      Lainaa

    30. King Arthur 5.1.2016 20:43
      Tulos: +53 (53 ääntä)
      Tege: Jotenkin maailmasta on tullut viimeisen 10 vuoden aikana ihan hirveä paikka. Siis kunnon mielensäpahoittajien paratiisi. Ihan jokaisesta asiasta väännetään oikein tahallaan jotain että saadaan mieli pahoitettua iteltä ja päästään pätemään. Siis joku seksismi on ihan huipussaan. Nytkin uutisissa miten joku urheilija kehtasi törkeästi halventaa naispuolista reportteria tv:ssä pyytämällä häntä treffeille ja koko internet räjähti kun niin hirveän seksististä. Feministit on niitä pahimpia. Ihmettelen kyllä kun täällä ei ollut yhtään mokaa sieltä facebookin feministi stand up -komiikkaillasta. Siis miettikää miten huvittavaa, feministeille yritettiin oikein yrittämällä järjestää korrekti stand up tilaisuus mutta voi jumalauta siellä ne mielet sitten oikein pahoitettiinkin ja kyseisen tapahtuman tapahtumasivu facebookissa räjähti kun vihaiset feministit kokivat tulleensa verisesti petetyiksi kun feministien huumorintajua ei ollutkaan olemassa!
      Ei hei kaikki voi olla noin hyväntuulisia kuin sinä.

      Lainaa

    31. Arkkienkeli 5.1.2016 21:20
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Kuha pääsee pätemään: Kyllä nyt näyttäis siltä että Yrjänä tässä tarvis vähä valoja
      Yrjänällä on jo valmistusvaiheessa jääneet ne valot tehtaalle...

      Lainaa

    32. Tulos: +39 (53 ääntä)
      Hiphei: Tämä kommennti olis saanut minula plussan, mutta minkä piip takia, pitää laittaa jokin lause englanniksi, kun saman olisi voinut kirjoittaa myös suomeksi, jota kirjoittaja selvästi osaa? Osaan kieliä, ei ole siitä kyse. Inhottaa vain niin piip paljon, kun käytetään vieraskielisiä lauseita kuin ne olisivat missään määrin parempia kuin kotoiset suomalaiset.
      Siksi koska lause toimii paremmin englanniksi ja mitä haittaa siitä on jos "osaat kieliä". Ihan yhtä hyvin ymmärrät, mutta pointti tässä lauseessa on englanniksi jolloin sen ymmärtää paremmin kuin suomeksi käännettynä.

      Lainaa

    33. Tulos: 0 (30 ääntä)
      Nakita: Siksi koska lause toimii paremmin englanniksi ja mitä haittaa siitä on jos “osaat kieliä”. Ihan yhtä hyvin ymmärrät, mutta pointti tässä lauseessa on englanniksi jolloin sen ymmärtää paremmin kuin suomeksi käännettynä.
      Todisteiden puuttuminen ei todista puutteita?

      Lainaa

    34. miumaumamma 6.1.2016 1:21
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Yrjänä olis voinut säästää pätemisensä johonkin toiseen tapaukseen, koska eiköhän tuo varastettu fillari kismitä jo ihan riittävästi. Mutta mun on aivan pakko sanoa vielä, että mua risoo, kun joku kirjoittaa tällänen, tälläisiä tms.

      Lainaa

    35. Tulos: +48 (48 ääntä)
      "No senkun jäät auton alle ilman valoa ja takaheijastinta..." No kun olis se joku millä jäädä alle, sehän tässä oli koko jutun pointti! Mutta ei. Yrjänää kiinnostaa vaan se hiton valo - jota ei tarvitse edes päivisin käyttää :D

      Lainaa

    36. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Hipsu: “No senkun jäät auton alle ilman valoa ja takaheijastinta…” No kun olis se joku millä jäädä alle, sehän tässä oli koko jutun pointti!
      Siis tarkennus, pointti ei ollut se alle jääminen vaan se kulkuväline

      Lainaa

    37. radiohead 6.1.2016 5:33
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      ei vittu mitä touhuu :D "lel"lille ropsit..ja yrjänä vois vaikka hypätä pituutta jos ei muuta keksi :D

      Lainaa

    38. Tulos: +31 (35 ääntä)
      lel: Tämä kommennti olis saanut minula plussan, mutta minkä helvetin takia, pitää laittaa jokin lause täyteen jotain perkeleen piippauksia, kun saman olisi voinut kirjoittaa myös ihan oikeaa kirosanaa käyttäen, jota kirjoittaja selvästi osaa käyttää mutta ei uskalla? Osaan olla kiroilematta, ei ole siitä kyse. Inhottaa vain niin saatanan paljon, kun käytetään piipattuja lauseita kuin ne olisivat missään määrin parempia kuin piippaamattomat lauseet. Vittu
      Nautin tästä vastauksesta :D Voi jestas sentään ei voinu ku irvistellä ja vähän myös hymyillä ääneen ku luin tuota "piip piip"- kommenttia :'D Ne piippailut voi jättää ihan vaan pois jos ei kehtaa kirosanoja käyttää.

      Lainaa

    39. löllerö 7.1.2016 0:52
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Jooh. Itku.

      Lainaa

    40. Tulos: +8 (8 ääntä)
      mua vituttaa että pyörä varastettiin aivan saatanasti ... Se mua vituttaa.

      Lainaa

    41. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Yrjänä on varsinainen pahvi. Ei pyörässä tarvi olla valoja ja heijastimia jos sillä ei aja pimeässä.

      Lainaa

    42. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Janne: Yrjänä on varsinainen pahvi. Ei pyörässä tarvi olla valoja ja heijastimia jos sillä ei aja pimeässä.
      Etuvaloa ei tarvita, ellei aja pimeässä. Heijastimet sitä vastoin pitää olla kiinteästi ja aina pyörässä. Ja niistäkin on tiettyjä määräyksiä. Renkaissa pitää olla molemmille puolille oranssit heijastimet, polkimissa oranssit eteen ja taakse, edessä valkoinen heijastin ja takana punainen heijastin. Etuvalon tulee palaa yhtäjaksoisesti (vilkku ei käy valosta) ja sen pitää olla valkoinen. Valon korkeudesta ei ole enää sääntöä, se voi olla vaikka otsalamppu. Takavalo ei ole pakollinen, mutta sen tulee olla punainen.

      Lainaa

    43. Pikku Leppäkerttu 4.5.2016 21:01
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      "En sitä kylläkään lue"-pätijät vaistoavat häviönsä ja katoavat kiireen vilkkaa takavasemmalle.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Janne: Yrjänä on varsinainen pahvi. Ei pyörässä tarvi olla valoja ja heijastimia jos sillä ei aja pimeässä.
      Miehet. Vain mies voi alkaa nalkuttaa epäolennaisuuksista tuollaisessa tilanteessa.

      Lainaa

    45. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Yrjänä pls.

      Lainaa

    46. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Itseänihän jäi vain harmittamaan, ettei Yrjänä aloittanut tätä ketjua - jäi käyttämättä tilaisuus 'AP Yrjänä' -nimen käyttöön.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pyörä, valo, lamppu, heijastin, laki, liikennesäännöt, JOPO, varastettu