Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 93

Naisten ahdisteluko uutta?
Kuvakooste, osa 93

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Raakakauppa 12.1.2016 1:08
   Tulos: +457 (477 ääntä)
   Tuollaisissa härpäkkeissä varoitetaan ilmeisesti ihan syystäkin ettei väliin kannata laittaa mitään, etenkään omia raajojaan...

   Lainaa

  2. Mirjan isi 12.1.2016 1:16
   Tulos: -22 (302 ääntä)
   Mitä Mirjan kuvasta pitäisi nähdä?

   Lainaa

  3. purppurakruunu 12.1.2016 1:20
   Tulos: +307 (385 ääntä)
   Mitä tossa kakkoskuvassa pitäisi näkyä? Päätön suomineito, joka on vallanut palan Ruotsia? Nainen heristämässä nyrkkiä (käännä ruutua n. 135 astetta vastapäivään)? Joystick, jossa on liian paksu kahva?

   Lainaa

  4. Nuuskamuikero 12.1.2016 1:29
   Tulos: +106 (138 ääntä)
   Kakkoskuva on selkeesti morsiuspuku! Joku musteläiskätesti...

   Lainaa

  5. Tulos: -67 (143 ääntä)
   Miehet.

   Lainaa

  6. Tulos: +179 (199 ääntä)
   Mirjan isi: Mitä Mirjan kuvasta pitäisi nähdä?
   Mietin kanssa vähän, että minkä tuossa kuvassa pitäisi olla puhuttelevaa? Ilmiselvästi Mirja tarkoittaa tuossa maidosta muodostunutta Suomen karttaa, mutta mikä on se puhutteleva osuus? Olikohan joku sellainen sanonta kuin "myöhäistä on katua, kun maidot on jo lattialla"?

   Lainaa

  7. Tulos: -361 (499 ääntä)
   Mitähän tuo eka kuva oikein nyt meinaa? Kuvassa siis Väinämöinen yrittää estää Ainoa hukuttautumasta. Hyvin taas porukka tietää mistään mitään

   Lainaa

  8. Tulos: +559 (591 ääntä)
   muulimaa: Mitähän tuo eka kuva oikein nyt meinaa? Kuvassa siis Väinämöinen yrittää estää Ainoa hukuttautumasta. Hyvin taas porukka tietää mistään mitään
   Mutta juuri sen takiahan Aino hukuttautui, kun kuuli joutuvansa Väinämöiselle vaimoksi.

   Lainaa

  9. Tulos: +241 (317 ääntä)
   Mirjan kuvassahan on selvästi turvapaikanhakijan ahdistelema Suomi-neito, jolla ei ole päätä (eli omaa tahtoa) ja joka on lannistuneena laskenut jo kätensäkin alas. Mutta jotain hyvää sentään, kun on näköjään Karjala saatu takaisin.

   Lainaa

  10. Yleissivistys 12.1.2016 2:46
   Tulos: +359 (377 ääntä)
   muulimaa: Mitähän tuo eka kuva oikein nyt meinaa? Kuvassa siis Väinämöinen yrittää estää Ainoa hukuttautumasta. Hyvin taas porukka tietää mistään mitään
   Jos tuo triptyykki tai edes Ainon tarina olis sulle tuttu, niin tietäisit että Ainon broidi lupasi ilman sisarensa suostumusta tämän Väinämöiselle vaimoksi, ja ko. maalauksessa Väiski on nimenomaan tulossa Ainoa morsmaikuksensa hakemaan kesken mimmin kylpyhetken (minkä johdosta Aino hukuttautuu, koska ennemmin kuolee kuin tulee wanhan papan emännäksi).

   Lainaa

  11. Tulos: -65 (281 ääntä)
   En ymmärrä ylimmän kuvan aiheuttamaa julkisuutta. Kyseisellä lauseellahan tarkoitettiin ilmiötä, jossa suuret miesjoukot (turvapaikanhakijoita) ahdistelevat naisia. Eikä sitä ettei naisia täällä Suomessa olisi ennen ulkomaalaisia ahdisteltu.

   Lainaa

  12. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Onneksi ei varpaat kovin pahasti litistynyt.

   Lainaa

  13. Tulos: +72 (84 ääntä)
   En tiedä milloin Mirjan on tuon postannut, mutta Etelä-Suomeenhan on vissiin luvattu kunnolla lunta.

   Lainaa

  14. Tulos: +147 (261 ääntä)
   Marianne: En ymmärrä ylimmän kuvan aiheuttamaa julkisuutta. Kyseisellä lauseellahan tarkoitettiin ilmiötä, jossa suuret miesjoukot (turvapaikanhakijoita) ahdistelevat naisia. Eikä sitä ettei naisia täällä Suomessa olisi ennen ulkomaalaisia ahdisteltu.
   Kyllä se poliisisetä taisi aika suoraan väittää että julkisella paikalla tapahtuvat seksuaaliset ahdistelut ovat suomessa uusi ilmiö. Jos tarkoitti porukalla tehtäviä, unohti sen mainita. Ja sitä voimme sitten kaikki yhdessä miettiä että onko se ihan uusi juttu nyt kuitenkaan? Onko esimerkiksi Kaisaniemen puiston läpi ollut turvallista oikaista baarista tullessa? Minä vähän muistelisin että siitä varoitteli mummikin jo aikanaan, että sinne ei sovi mennä kun on niitä kulkumiehiä siellä. Ja samoja jannuja aseman liepeillä.

   Lainaa

  15. jukkapalmu 12.1.2016 8:53
   Tulos: +49 (59 ääntä)
   Mirjan isi: Mitä Mirjan kuvasta pitäisi nähdä?
   Suomen kartta oulusta alaspäin?

   Lainaa

  16. Tulos: +110 (122 ääntä)
   Maitoläntti oli postattu "uskovaiset nuoret" -ryhmään ja jutun varsinainen moka oli läntin tarjoamat profeetalliset näkymät Suomen tulevaisuuteen. Sen siis tulkittiin esittävän Suomi-neitoa jolta puuttuu pää ja joka on lannistuneena laskenut käsivartensa alas.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Toisessa kuvassa näyttää olevan maitoa lattialla. Myös kuvaus tapahtumista vahvistaa tämän tulkinnan. Tuttipulloikäisiltä pullo tipahtelee kovin helposti. Nyt vain korkki oli jäänyt kiertämättä kiinni. Ehkä äiti kiinnittää korkkiin enemmän huomiota jatkossa. Lattia ei ilmeisesti ole aivan suora, sillä maidon olisi pitänyt valua pullosta eteenpäin eikä sivulle. Tuollaisesta pullosta maito ei kerralla loiskahda ulos vaan vaatii sekunnin pari liruttelua.

   Lainaa

  18. Tulos: +17 (49 ääntä)
   Tarkkaanottaen se poliisi taisi olla oikeassa, nimittäin kyseinen asia kriminalisoitiin vasta äskettäin eli aiemmin ei kyseiseen rikokseen ole voinut syyllistyä ja nyt se on sitten yhtäkkiä yleistynyt.

   Lainaa

  19. Tulos: +43 (45 ääntä)
   jukkapalmu: Suomen kartta oulusta alaspäin?
   Siinä tapauksessa joko käsivarsi on vähän hervahtanut, tai sitten ollaan päästy valloitustouhuissa jo Uumajaan asti!

   Lainaa

  20. Tulos: -20 (114 ääntä)
   Marianne: En ymmärrä ylimmän kuvan aiheuttamaa julkisuutta. Kyseisellä lauseellahan tarkoitettiin ilmiötä, jossa suuret miesjoukot (turvapaikanhakijoita) ahdistelevat naisia. Eikä sitä ettei naisia täällä Suomessa olisi ennen ulkomaalaisia ahdisteltu.
   Juurikin mutta kun pitää ymmärtää väärin nii voi itkeä kuinka poliisi on sika ja muuta kuraa

   Lainaa

  21. Tulos: -46 (200 ääntä)
   Suomalaiset miehet eivät tietääkseni lähde laumoissa raiskaamaan naisia, eli kyllä tämä aika uusi arabialainen ilmiö Suomessa on. Tietääkö hölmö edes, että Kalevala on fiktiota?

   Lainaa

  22. Tulos: -8 (154 ääntä)
   Hulda: Kyllä se poliisisetä taisi aika suoraan väittää että julkisella paikalla tapahtuvat seksuaaliset ahdistelut ovat suomessa uusi ilmiö. Jos tarkoitti porukalla tehtäviä, unohti sen mainita. Ja sitä voimme sitten kaikki yhdessä miettiä että onko se ihan uusi juttu nyt kuitenkaan? Onko esimerkiksi Kaisaniemen puiston läpi ollut turvallista oikaista baarista tullessa? Minä vähän muistelisin että siitä varoitteli mummikin jo aikanaan, että sinne ei sovi mennä kun on niitä kulkumiehiä siellä. Ja samoja jannuja aseman liepeillä.
   Eli suomalaiset ovat siis joukkoraiskanneet laumoissa? Kertoisitko esim. milloin viimeksi?

   Lainaa

  23. Raakakauppa 12.1.2016 10:06
   Tulos: +86 (162 ääntä)
   aagg: Eli suomalaiset ovat siis joukkoraiskanneet laumoissa? Kertoisitko esim. milloin viimeksi?
   Seksuaalinen ahdistelu =/= joukkoraiskaus, mutta hyvä yritys kuitenkin. :)

   Lainaa

  24. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Karza: Maitoläntti oli postattu “uskovaiset nuoret” -ryhmään ja jutun varsinainen moka oli läntin tarjoamat profeetalliset näkymät Suomen tulevaisuuteen. Sen siis tulkittiin esittävän Suomi-neitoa jolta puuttuu pää ja joka on lannistuneena laskenut käsivartensa alas.
   saamelaiset valloitaa pohjoisen?

   Lainaa

  25. Tulos: -104 (158 ääntä)
   Raakakauppa: Seksuaalinen ahdistelu =/= joukkoraiskaus, mutta hyvä yritys kuitenkin.
   en tiedä ymmärsinkö oikein mitä tarkoitat,mutta se tapanila(?) joukkoraiskaus viime vuonnahan oli semmonen,että kullannuput vähä sormileikkiä tytölle antoi.ei siis pippeliä pimppiin hommaa. että periaatteessa syyte ois raiskauksen yritys. onkohan tuo antti niitä äärisuvaitsevaisfeministi heppuja jostain ryhmästä?tuo kuva on tullu vastaan. mutta aika typerää taas vetää joku satukirja tarina vertaus mukaan. taitaa muslimien jorinat vaikuttaa

   Lainaa

  26. Tulos: -17 (31 ääntä)
   Siis kai joku muukin tajusi että maitokuvassa on kohtu, munanjohtimet ja munasarjat? Kai hän uskoo olevansa raskaana tai jotain.

   Lainaa

  27. Kyökkitohtori 12.1.2016 10:22
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Onneksi oli (kotimaiset) turvakengät jalassa.

   Lainaa

  28. Pasilan mies 12.1.2016 10:37
   Tulos: +25 (81 ääntä)
   Hulda: Kyllä se poliisisetä taisi aika suoraan väittää että julkisella paikalla tapahtuvat seksuaaliset ahdistelut ovat suomessa uusi ilmiö. Jos tarkoitti porukalla tehtäviä, unohti sen mainita.
   http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/helsingin-poliisipaallikko-avaa-uutta-ilmiota-iso-porukka-kulkee-ryhmassa-ja-koskettelee-naisia/5682412 Siinä esim. lausunto, joka on toissapäivänä julkaistu. Somekohuihin vain on niin hauska lähteä mukaan kun saa porukalla kivittää niinkin luotettavaa tahoa kuin poliisia. Tämä Kalevala-kuvan lähettäjä taisi lukea erään vihreiden kansanedustajan blogin, josta "keksi" nokkelan tavan yrittää kääntää poliisin lausuntoa virheelliseksi. Esimerkkejä ei kannata etsiä pari sataa vuotta vanhoista tarinoista, joiden todenmukaisuus on mielestäni muutenkin kyseenalainen. Jos Suomessa alettaisiin taas ilmiantaa ja tuomita ihmisiä noitina, poliisi pitäisi sitäkin luultavasti uutena ilmiönä, koska sitä tapahtui viimeksi 1600-1700-luvuilla.

   Lainaa

  29. Tulos: +137 (209 ääntä)
   fhdhfhd: en onkohan tuo antti niitä äärisuvaitsevaisfeministi heppuja jostain ryhmästä?tuo kuva on tullu vastaan. mutta aika typerää taas vetää joku satukirja tarina vertaus mukaan. taitaa muslimien jorinat vaikuttaa
   Siinä vaiheessa kun feminismi = raiskauksen kannattaminen, niin puurot ja vellit on kyllä mennyt jo niin pahasti sekaisin etten tiedä kannattaako edes vastata. Koko seksuaalinen häirintä ei olisi edes laitonta jos feministit eivät olisi sitä sellaiseksi tapelleet, ja siihen aikaan monikin kantasuomalainen setä tuumaili että kyllä tässä taas tytöt ylireagoivat, tykkäähän se tyttönen kuitenkin oikeasti jos vähän tissistä puristetaan. Näitä setiä istuu edeskunnassakin edelleen. Mutta annahan olla kun joku muslimisetä esittää saman (paskan) mielipiteen niin jo on helvetti irti. Ei tässä ole muusta kyse kuin että tietyt miehet haluavat valkoisten naisten häirinnän valkoisten miesten yksinoikeudeksi, ei koko häirinnän estämisestä (naisia häiritään vastaanottokeskuksissa kaiken aikaa, mikseivät katupartiot jalkaudu niihin luennoimaan feminismistä ja naisten oikeuksista? Ainiin, koska naisia saa kyllä häiritä, mutta ei "meidän" naisia. En halua tulla häirityksi, mutta en myöskään ole minkään Odinin soturien "meidän nainen", kiitos vain).

   Lainaa

  30. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Minäkin olen tuon Mirjan kaveri facebookissa. Ylisti jumalaa ja jeesusta tästä valtavan hämmästyttävästä ilmiöstä

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Mirjan isi: Mitä Mirjan kuvasta pitäisi nähdä?
   Suomi Oulunlääniin saakka ja Ruotsin Perämeren rannikkoa?

   Lainaa

  32. Tulos: -8 (28 ääntä)
   Takajalka jäi nakeriin? Onkohan Jonilla myös sitten etujalka?

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (108 ääntä)
   Tuo kalevalakuvan yhteys tähän ahdisteluilmiöön on ihan naurettava. Ja taas massat vaahtopallo huulenpielessä lähtee tohon juttuun mukaan. Eiköhän se suomen poliisi tiedä hiukan paremmin onko kyse uudesta (lisääntyneestä) ilmiöstä vai ei. Millä lailla tuo suomalaisen eepoksen fiktiivinen tarina liittyy oikeiden ihmisten tekemiin rikoksiin? Yritetään siis tuolla kuvalla puolustella/vähätellä mamujen tekoja, koska kyllä kantasuomalainenkin. Tälle rikosaallolle täytyy tehdä loppu. Miettikää niitä naisia jotka näiden "miesten" kanssa elävät samassa kulttuurissa. Heitäkin pitäisi auttaa. Mutta ei toden totta tarvita lisää autettavia oman kansan naisista. Kenenkään on turha väittää, ettei rikokset ja seksuaaliset häirinnät, raiskaukset olisi lisääntyneet. Silloin kannattaa katsella tilastoja ja jättää jonkun idiootin imagonkiillotusblogit väliin.

   Lainaa

  34. Tulos: +118 (124 ääntä)
   fhdhfhd: en tiedä ymmärsinkö oikein mitä tarkoitat,mutta se tapanila(?) joukkoraiskaus viime vuonnahan oli semmonen,että kullannuput vähä sormileikkiä tytölle antoi.ei siis pippeliä pimppiin hommaa. että periaatteessa syyte ois raiskauksen yritys. onkohan tuo antti niitä äärisuvaitsevaisfeministi heppuja jostain ryhmästä?tuo kuva on tullu vastaan. mutta aika typerää taas vetää joku satukirja tarina vertaus mukaan. taitaa muslimien jorinat vaikuttaa
   Tiiätkö, että oli tekoväline sitten sormi tai pippeli, niin se on raiskaus. Vähä niinku murhakin, oli se sitten paljain käsin tai puukolla tehty, niin rikos on sama.

   Lainaa

  35. Tulos: +95 (111 ääntä)
   Jos Suomessa alettaisiin taas ilmiantaa ja tuomita ihmisiä noitina, poliisi pitäisi sitäkin luultavasti uutena ilmiönä, koska sitä tapahtui viimeksi 1600-1700-luvuilla.
   Myönnän että olen jo keski-ikäinen, mutta 1600-1700-luvuilta sentään en ole kotoisin. Ja valitettavasti totuus on se että ainakin omana tyttöaikanani rinnakkaampi ja ujompi tyttö sai helposti esim. koulun käytävillä tuollaista joukkolääppimistä osakseen ihan kantasuomalaisilta pojilta. (Vähemmän ujot kirkuivat tai löivät munille, jolloin lääppiminen jäi siihen. Suosittelen myös nuoremmille siskoille jos "EI!" ei toimi). Mutta tietysti miehen on kiva sanoa ettei lääppimistä tapahdu, eihän heille tapahdukaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +41 (91 ääntä)
   piu: Tuo kalevalakuvan yhteys tähän ahdisteluilmiöön on ihan naurettava. Ja taas massat vaahtopallo huulenpielessä lähtee tohon juttuun mukaan. Eiköhän se suomen poliisi tiedä hiukan paremmin onko kyse uudesta (lisääntyneestä) ilmiöstä vai ei. Millä lailla tuo suomalaisen eepoksen fiktiivinen tarina liittyy oikeiden ihmisten tekemiin rikoksiin? Yritetään siis tuolla kuvalla puolustella/vähätellä mamujen tekoja, koska kyllä kantasuomalainenkin. Tälle rikosaallolle täytyy tehdä loppu. Miettikää niitä naisia jotka näiden “miesten” kanssa elävät samassa kulttuurissa. Heitäkin pitäisi auttaa. Mutta ei toden totta tarvita lisää autettavia oman kansan naisista. Kenenkään on turha väittää, ettei rikokset ja seksuaaliset häirinnät, raiskaukset olisi lisääntyneet. Silloin kannattaa katsella tilastoja ja jättää jonkun idiootin imagonkiillotusblogit väliin.
   Suomalaisen eepoksen kuva liittyy rikoksiin siten, että suomalaisten tekemää ahdistelua vähätellään ja sen pitkä historia kätevästi unohdetaan, samalla kun pöyristytään ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Kuitenkin ahdistelua Suomessa on ollut aina, se on ollut hyvin yleistä, ja molemmat tulisi ottaa yhtä vakavasti. Kuten joku tuossa jo mainitsi, seksuaalinen häirintä on kyllä lisääntynyt rikoksena viime vuoden aikana. Mutta syy ei ole turvapaikanhakijoissa, vaan siinä että ennen vuotta 2014 se ei edes lain mukaan ollut rikos. Tilastoja on, ja ahdistelun määrä on pysynyt samana vaikka turvapaikanhakijoiden määrässä on korkea piikki. Eli yhteyttä ei ole. Tätä uuden vuoden joukkoahdisteluakin poliisi on jostain ihmeen syystä paisutellut todellisista mittasuhteistaan, sillä kyseessä ei myöhempien raporttien mukaan ole ollut kuin kolme henkilöä. Eli ei todellakaan mikään valtava ulkomaalaisten mukana tullut kulttuuriin kytkeytynyt ilmiö.

   Lainaa

  37. Tulos: +77 (77 ääntä)
   fhdhfhd: en tiedä ymmärsinkö oikein mitä tarkoitat,mutta se tapanila(?) joukkoraiskaus viime vuonnahan oli semmonen,että kullannuput vähä sormileikkiä tytölle antoi.ei siis pippeliä pimppiin hommaa. että periaatteessa syyte ois raiskauksen yritys. onkohan tuo antti niitä äärisuvaitsevaisfeministi heppuja jostain ryhmästä?tuo kuva on tullu vastaan. mutta aika typerää taas vetää joku satukirja tarina vertaus mukaan. taitaa muslimien jorinat vaikuttaa
   Raiskaus on nimenomaan minkä tahansa tunkemista toisen sukupuolielimiin tai takapuoleen!

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (82 ääntä)
   TB: Suomalaisen eepoksen kuva liittyy rikoksiin siten, että suomalaisten tekemää ahdistelua vähätellään ja sen pitkä historia kätevästi unohdetaan, samalla kun pöyristytään ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Kuitenkin ahdistelua Suomessa on ollut aina, se on ollut hyvin yleistä, ja molemmat tulisi ottaa yhtä vakavasti. Kuten joku tuossa jo mainitsi, seksuaalinen häirintä on kyllä lisääntynyt rikoksena viime vuoden aikana. Mutta syy ei ole turvapaikanhakijoissa, vaan siinä että ennen vuotta 2014 se ei edes lain mukaan ollut rikos. Tilastoja on, ja ahdistelun määrä on pysynyt samana vaikka turvapaikanhakijoiden määrässä on korkea piikki. Eli yhteyttä ei ole. Tätä uuden vuoden joukkoahdisteluakin poliisi on jostain ihmeen syystä paisutellut todellisista mittasuhteistaan, sillä kyseessä ei myöhempien raporttien mukaan ole ollut kuin kolme henkilöä. Eli ei todellakaan mikään valtava ulkomaalaisten mukana tullut kulttuuriin kytkeytynyt ilmiö.
   Mielestäni on aivan typerää vetää, joku kalevalakuva esiin tässä yhteydessä, kun sen tarkoitusperät on näköjään hyssytellä näitä rikoksia. Kalevala on fiktiivistä kansanrunoutta, sillä ei ole mitään tekemistä elävien rikoksia tekevien miesten kanssa (Heidän kulttuurissaanhan on pitkät perinteet raiskauksille ja ahdistelulle). Että on muka turha valittaa, kun omatkin tähän syyllisyvät. Sehän on tosi, että tottakai kaikissa kansoissa esiintyy tätä typerää käytöstä, mutta mielestäni on aika sairasta hyssytellä näistä asioista. Joo, kaikki eivät tee rikoksia, mutta ne jotka tekee, välittömästi pihalle tästä maasta lusimaan oman maansa tapaan (ainiin raiskaus olikin naisen syy). Ja kantasuomalaiset raiskarit ansaitsisivat vaikka 20 vuotta linnaa. Oletko siis katsonut raiskaustilastoja? Nämä ulkomaan miehet syyllistyvät niihin (pohjois-afrikka, lähi-itä) paljon kantasuomalaista useammin ( ja nyt on turha sanoa, että suomalaisten tekemät raiskaukset jäävät pimentoon, miettikää kertooko musliminainen raiskauksista poliisille, ei, eli tuhansia juttuja jää yhtälailla siltä suunnalta pimentoon.) Odotetaan vaikka vuosi ja katsotaan onko ihmiset vielä sitä mieltä, että otetaan lisää nuoria miehiä tänne turvaan pahalta maailmalta. Sitten voin sanoa: mitä mä sanoin.

   Lainaa

  39. Tulos: +60 (92 ääntä)
   piu: Mielestäni on aivan typerää vetää, joku kalevalakuva esiin tässä yhteydessä, kun sen tarkoitusperät on näköjään hyssytellä näitä rikoksia. Kalevala on fiktiivistä kansanrunoutta, sillä ei ole mitään tekemistä elävien rikoksia tekevien miesten kanssa (Heidän kulttuurissaanhan on pitkät perinteet raiskauksille ja ahdistelulle). Että on muka turha valittaa, kun omatkin tähän syyllisyvät. Sehän on tosi, että tottakai kaikissa kansoissa esiintyy tätä typerää käytöstä, mutta mielestäni on aika sairasta hyssytellä näistä asioista. Joo, kaikki eivät tee rikoksia, mutta ne jotka tekee, välittömästi pihalle tästä maasta lusimaan oman maansa tapaan (ainiin raiskaus olikin naisen syy). Ja kantasuomalaiset raiskarit ansaitsisivat vaikka 20 vuotta linnaa. Oletko siis katsonut raiskaustilastoja? Nämä ulkomaan miehet syyllistyvät niihin (pohjois-afrikka, lähi-itä) paljon kantasuomalaista useammin ( ja nyt on turha sanoa, että suomalaisten tekemät raiskaukset jäävät pimentoon, miettikää kertooko musliminainen raiskauksista poliisille, ei, eli tuhansia juttuja jää yhtälailla siltä suunnalta pimentoon.) Odotetaan vaikka vuosi ja katsotaan onko ihmiset vielä sitä mieltä, että otetaan lisää nuoria miehiä tänne turvaan pahalta maailmalta. Sitten voin sanoa: mitä mä sanoin.
   Ei tämä ole hyssyttelyä. Ei kukaan, en minäkään, yritä painaa villaisella mitään ahdistelurikoksia. Sen sijaan haluan tietää, miksi halutaan valikoivasti keskittyä vain ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin ja väittää niitä jonkun kansanosan uniikiksi piirteeksi, ja samalla unohtaa se tosiasia että Suomessa on ollut vakava väkivalta- ja ahdisteluongelma jo vuosia. Jos väitetään, että ulkomaalaiset ovat raiskaajia ja rikollisia ja suomalaiset puhtaita pulmusia, niin on kylmä tosiasia, että se ei pidä millään mittarilla paikkaansa. Tämä ei ole hyssyttelyä.

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (36 ääntä)
   fhdhfhd: en tiedä ymmärsinkö oikein mitä tarkoitat,mutta se tapanila(?) joukkoraiskaus viime vuonnahan oli semmonen,että kullannuput vähä sormileikkiä tytölle antoi.ei siis pippeliä pimppiin hommaa. että periaatteessa syyte ois raiskauksen yritys.
   Ei ole mikään yritys, höpöhöpö! Kyseessä on pakottaminen seksuaaliseen tekoon, josta voi saada max. 3v vankeutta.

   Lainaa

  41. Tulos: -55 (109 ääntä)
   Tyypillistä feministitaktiikkaa. Sen sijaan että keskityttäisiin naisten turvallisuutta uhkaaviin ongelmiin, alkaa käsiterunkkaus ja niiden laventaminen (naisten ahdistelu vs. joukkoraiskaukset) ja jo kantisten perusvonkaus nähdään ahdisteluna, jolloin mitään matujen tekoja ei voi tuomita koska "kyllä suomimieskin".

   Lainaa

  42. Tulos: +21 (61 ääntä)
   TB: Ei tämä ole hyssyttelyä. Ei kukaan, en minäkään, yritä painaa villaisella mitään ahdistelurikoksia. Sen sijaan haluan tietää, miksi halutaan valikoivasti keskittyä vain ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin ja väittää niitä jonkun kansanosan uniikiksi piirteeksi, ja samalla unohtaa se tosiasia että Suomessa on ollut vakava väkivalta- ja ahdisteluongelma jo vuosia. Jos väitetään, että ulkomaalaiset ovat raiskaajia ja rikollisia ja suomalaiset puhtaita pulmusia, niin on kylmä tosiasia, että se ei pidä millään mittarilla paikkaansa. Tämä ei ole hyssyttelyä.
   Minä en ainakaan ole väittänyt, että suomalaiset olisivat puhtaita pulmusia, luulisi jokaisen suomalaisen itsekin sen tajuavan, että meillä hakataan, ryypätään, tapetaan ja raiskataan. Johan näistä lukee päivittäin lehdestä. Itse en todellakaan ole huomannut, että suomalaisten tekemistä rikoksista jotenkin vaiettaisiin, ennemminkin päinvastoin. Ja ymmärrän täysin, miksi ulkomaalaisten tekemät rikokset nousevat tapetille. He ovat ymmärtääkseni tulleet tänne hakemaan turvapaikkaa, kun sitten eräät syyllistyvätkin rikoksiin, arvostelevat järjestelmäämme, vaativat parempia etuja ja ahdistelevat lapsia ja naisia en yhtään ihmettele, että asiasta revitään otsikoita. Eiköhän meillä ole oikeus valita tänne tulevat ihmiset. Ja eikö olisi kunnollistenkin turvapaikanhakijoiden kannalta parempi, että heti nämä mädät yksilöt poistetaan täältä pilaamasta heidänkin mainetta. Se, että ulkomaalaisten tekemät rikokset ovat jotenkin enemmän(!?) näytillä/ keskustelussa on mielestäni täysin oikeutettua. Tottakai faktoista pitää saada puhua ja kirjoittaa vapaassa maassa. Siksi tätä keskustelua tarvitaan, jotta joku päivä ihmiset lakkaisivat leimaamasta toisiaan. On kyllä kaikenlisäksi kumma, että maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat eivät ole kovaan ääneen tuominneet näitä tapauksia. Kai hekin ajattelevat, että nainen on miehen omaisuutta, ja että on naisen oma vika jos minihameessa hymyilee miehelle.

   Lainaa

  43. Tulos: +61 (89 ääntä)
   realisti: Tyypillistä feministitaktiikkaa. Sen sijaan että keskityttäisiin naisten turvallisuutta uhkaaviin ongelmiin, alkaa käsiterunkkaus ja niiden laventaminen (naisten ahdistelu vs. joukkoraiskaukset) ja jo kantisten perusvonkaus nähdään ahdisteluna, jolloin mitään matujen tekoja ei voi tuomita koska “kyllä suomimieskin”.
   Voi pyhä yksinkertaisuus. "Kantisten perusvonkaus" on myös ahdistelua, totta kai, jos se on ei-toivottua. Samalla mitalla kuin maahanmuuttajienkin. Ja missä vaiheessa olen sanonut, että ulkomaalaisten tekoja ei tule tuomita? Molemmat tulee tuomita, ja yhtä raskaasti. Miksi tämä nyt on niin vaikeaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +32 (32 ääntä)
   MoniQ: Onneksi ei varpaat kovin pahasti litistynyt.
   Onneks Sievit. Ei ne turvakengät ihan turhat ole.

   Lainaa

  45. Tulos: +43 (71 ääntä)
   piu: Minä en ainakaan ole väittänyt, että suomalaiset olisivat puhtaita pulmusia, luulisi jokaisen suomalaisen itsekin sen tajuavan, että meillä hakataan, ryypätään, tapetaan ja raiskataan. Johan näistä lukee päivittäin lehdestä. Itse en todellakaan ole huomannut, että suomalaisten tekemistä rikoksista jotenkin vaiettaisiin, ennemminkin päinvastoin. Ja ymmärrän täysin, miksi ulkomaalaisten tekemät rikokset nousevat tapetille. He ovat ymmärtääkseni tulleet tänne hakemaan turvapaikkaa, kun sitten eräät syyllistyvätkin rikoksiin, arvostelevat järjestelmäämme, vaativat parempia etuja ja ahdistelevat lapsia ja naisia en yhtään ihmettele, että asiasta revitään otsikoita. Eiköhän meillä ole oikeus valita tänne tulevat ihmiset. Ja eikö olisi kunnollistenkin turvapaikanhakijoiden kannalta parempi, että heti nämä mädät yksilöt poistetaan täältä pilaamasta heidänkin mainetta. Se, että ulkomaalaisten tekemät rikokset ovat jotenkin enemmän(!?) näytillä/ keskustelussa on mielestäni täysin oikeutettua. Tottakai faktoista pitää saada puhua ja kirjoittaa vapaassa maassa. Siksi tätä keskustelua tarvitaan, jotta joku päivä ihmiset lakkaisivat leimaamasta toisiaan. On kyllä kaikenlisäksi kumma, että maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat eivät ole kovaan ääneen tuominneet näitä tapauksia. Kai hekin ajattelevat, että nainen on miehen omaisuutta, ja että on naisen oma vika jos minihameessa hymyilee miehelle.
   Hehän ovat tuominneet nämä teot, siitä on montakin esimerkkiä. Niistä ei vain ole uutisoitu samalla innokkuudella. Oletko itse tuominnut suomalaismiesten törkeät teot? "Kai hekin ajattelevat, että nainen on miehen omaisuutta, ja että on naisen oma vika jos minihameessa hymyilee miehelle." Näin ajattelee myös moni suomalaismies, kuten rikostilaistoista ja nettikommenteista ilmenee. On hyvä, jos asioista puhutaan, mutta mielestäni kannattaisi jättää ihmisten leimaaminen uskonnon/kotimaan perusteella kokonaan pois, ja käsitellä rikosta rikoksena riippumatta syyllisen kansalaisuudesta.

   Lainaa

  46. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Jos Mirja kaatais siihen vähä lisää maitoa niin ehkä siihen ilmestyis koko maailman kartta.

   Lainaa

  47. Tulos: -5 (33 ääntä)
   Yleissivistys: Jos tuo triptyykki tai edes Ainon tarina olis sulle tuttu, niin tietäisit että Ainon broidi lupasi ilman sisarensa suostumusta tämän Väinämöiselle vaimoksi, ja ko. maalauksessa Väiski on nimenomaan tulossa Ainoa morsmaikuksensa hakemaan kesken mimmin kylpyhetken (minkä johdosta Aino hukuttautuu, koska ennemmin kuolee kuin tulee wanhan papan emännäksi).
   Jaa eli pakkkoavioliittoja? Missähän näitä vielä järjestetään kysympähän vaan

   Lainaa

  48. Tulos: +29 (53 ääntä)
   TB: Hehän ovat tuominneet nämä teot, siitä on montakin esimerkkiä. Niistä ei vain ole uutisoitu samalla innokkuudella. Oletko itse tuominnut suomalaismiesten törkeät teot? “Kai hekin ajattelevat, että nainen on miehen omaisuutta, ja että on naisen oma vika jos minihameessa hymyilee miehelle.” Näin ajattelee myös moni suomalaismies, kuten rikostilaistoista ja nettikommenteista ilmenee. On hyvä, jos asioista puhutaan, mutta mielestäni kannattaisi jättää ihmisten leimaaminen uskonnon/kotimaan perusteella kokonaan pois, ja käsitellä rikosta rikoksena riippumatta syyllisen kansalaisuudesta.
   Itseasiassa, olen tuominnut suomalaisten teot yhtälailla kuin ulkomaalaistenkin. Ja täten saanut aikaan monta hyvää keskustelua. Minua on myös sekä suomalainen, että ulkomaalainen ahdistellut, joten tiedän kyllä mistä puhun ja molemmat ihan yhtä hirveätä käytöstä,ulkomaalaisen kohdalla vain huomattavasti aggressiivisempaa lähentelyä. Minä en leimaa ketään uskonnon, enkä kotimaan perusteella. Tuntuu, että tänäpäivänä monilla on puurot ja vellit sekasin: mikä on kulttuuria - mikä uskontoa yms. Kyse on heidän kulttuurisista asioistaan. Sitä ei voi kiertää, ei kaartaa. Sitä ei voi vaimentaa osoittamalla suomalaisia miehiä. Tästä asiasta pitää puhua, jotta he eivät tuo näitä arvoja tänne. Suomessa nainen on käytännössä vapaampi kuin perus arabimies, joita ohjataan uskon pelolla ja alistamisella, joilla on piiiitkät juuret. Varmaan se monia miehiä ketuttaa, että täällä nainen saa olla mitä haluaa. Loppuun vielä, että lyhyen elämäni aikana kootut lukuisat suomalaisten, humalaisten idioottien lääppimisyritykset ovat lähinnä huvittaneet, verrattuna niihin kouralliseen kertoja, kun minua on ulkomaalainen seurannut kaverinsa kanssa yli 2 km ja heitellyt kivillä ja huoritelleet, kun on joku, joka on selvinpäin tullut ahdistelemaan minua matkalla baarista kotiin. Huolestuttavaa sanon. Sano mitä sanot.

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (51 ääntä)
   piu: Itseasiassa, olen tuominnut suomalaisten teot yhtälailla kuin ulkomaalaistenkin. Ja täten saanut aikaan monta hyvää keskustelua. Minua on myös sekä suomalainen, että ulkomaalainen ahdistellut, joten tiedän kyllä mistä puhun ja molemmat ihan yhtä hirveätä käytöstä,ulkomaalaisen kohdalla vain huomattavasti aggressiivisempaa lähentelyä. Minä en leimaa ketään uskonnon, enkä kotimaan perusteella. Tuntuu, että tänäpäivänä monilla on puurot ja vellit sekasin: mikä on kulttuuria – mikä uskontoa yms. Kyse on heidän kulttuurisista asioistaan. Sitä ei voi kiertää, ei kaartaa. Sitä ei voi vaimentaa osoittamalla suomalaisia miehiä. Tästä asiasta pitää puhua, jotta he eivät tuo näitä arvoja tänne. Suomessa nainen on käytännössä vapaampi kuin perus arabimies, joita ohjataan uskon pelolla ja alistamisella, joilla on piiiitkät juuret. Varmaan se monia miehiä ketuttaa, että täällä nainen saa olla mitä haluaa. Loppuun vielä, että lyhyen elämäni aikana kootut lukuisat suomalaisten, humalaisten idioottien lääppimisyritykset ovat lähinnä huvittaneet, verrattuna niihin kouralliseen kertoja, kun minua on ulkomaalainen seurannut kaverinsa kanssa yli 2 km ja heitellyt kivillä ja huoritelleet, kun on joku, joka on selvinpäin tullut ahdistelemaan minua matkalla baarista kotiin. Huolestuttavaa sanon. Sano mitä sanot.
   Asia on niin, että jos haluaa pitää naisten alistamista osana arabimaiden kulttuuria, niin on tunnustettava että kaiken tilastotiedon perusteella naisten alistaminen kuuluu vahvasti myös suomalaiseen kulttuuriin -- tutkimusten mukaan Suomi on naisille EU:n toiseksi väkivaltaisin maa. Fyysistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa kokeneiden naisten osuus on Suomessa korkeimpia Euroopassa. Paljon matkanneena ja useampia vuosia ulkomailla viettäneenä voin sanoa, että itse olen kokenut eniten ahdistelua juuri Suomessa.

   Lainaa

  50. Tulos: +14 (60 ääntä)
   TB: Asia on niin, että jos haluaa pitää naisten alistamista osana arabimaiden kulttuuria, niin on tunnustettava että kaiken tilastotiedon perusteella naisten alistaminen kuuluu vahvasti myös suomalaiseen kulttuuriin — tutkimusten mukaan Suomi on naisille EU:n toiseksi väkivaltaisin maa. Fyysistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa kokeneiden naisten osuus on Suomessa korkeimpia Euroopassa. Paljon matkanneena ja useampia vuosia ulkomailla viettäneenä voin sanoa, että itse olen kokenut eniten ahdistelua juuri Suomessa.
   Siis sinä yrität nyt jatkuvasti vähätellä näitä juttuja, selittämällä suomalaisista tilastotietoa. Nyt puhutaan maahanmuuttajien lisääntyneistä rikoksista, niiden mahd. syistä. Siinä ei nyt auta vetää tuota suomi-sovinisti-vaimonhakkaajakorttia pöytään. Ensinnäkin nainen suomessa on miljoona kertaa vapaampi, kuin tavallinen musliminainen. Suomessa naisten alistaminen ja hakkaaminen kyllä tuomitaan ja naistenhakkaajat ja raiskaajat myös tuomitaan usein oman käden kautta. Oletkos matkustanut arabimaissa? Suosittelen sinullekin, sillä sinä et nyt tiedä yhtään mistä puhut. Puolustelet/ häivytät maahanmuuttajien tekemiä tekoja argumenttinasi "Noku suomalainenki! Ei saa syyttää mustaa miestä, ku koko maailmassa tehään näitä rikoksia.Ei saa arvostella toisten mätää kulttuuria" Huhhuh, olen surullinen tällaisista suomalaisista, jotka eivät ymmärrä asian kokonaisuutta. Oletko lukenut historiaa? Oletko seurannut muiden pohjoismaiden tilanteita, miten niissä nämä maahanmuuttoasiat ovat vaikuttaneet? Herätys.

   Lainaa

  51. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Ja en käsittääkseni ole missään vaiheessa kieltänyt etteikö suomalaiset tekisi samankaltaisia, joten voitko selventää mitä oikein ajat takaa tuolla vääntelyllä?

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (46 ääntä)
   piu: Siis sinä yrität nyt jatkuvasti vähätellä näitä juttuja, selittämällä suomalaisista tilastotietoa. Nyt puhutaan maahanmuuttajien lisääntyneistä rikoksista, niiden mahd. syistä. Siinä ei nyt auta vetää tuota suomi-sovinisti-vaimonhakkaajakorttia pöytään. Ensinnäkin nainen suomessa on miljoona kertaa vapaampi, kuin tavallinen musliminainen. Suomessa naisten alistaminen ja hakkaaminen kyllä tuomitaan ja naistenhakkaajat ja raiskaajat myös tuomitaan usein oman käden kautta. Oletkos matkustanut arabimaissa? Suosittelen sinullekin, sillä sinä et nyt tiedä yhtään mistä puhut. Puolustelet/ häivytät maahanmuuttajien tekemiä tekoja argumenttinasi “Noku suomalainenki! Ei saa syyttää mustaa miestä, ku koko maailmassa tehään näitä rikoksia.Ei saa arvostella toisten mätää kulttuuria” Huhhuh, olen surullinen tällaisista suomalaisista, jotka eivät ymmärrä asian kokonaisuutta. Oletko lukenut historiaa? Oletko seurannut muiden pohjoismaiden tilanteita, miten niissä nämä maahanmuuttoasiat ovat vaikuttaneet? Herätys.
   Jälleen kerran, en ole vähätellyt mitään. Sanomani ei ole, että ulkomaalaisten rikollisuudella ei ole väliä koska suomalaisetkin hakkaavat vaimojaan. Sanomani on, että molemmat ovat vakavia, ja jos pidämme naisten alistamista osana arabikulttuuria, niin meidän on pidettävä sitä myös osana omaa kulttuuriamme. Sillä mitä vaimonhakkaaminen on, ellei naisten alistamista? Olen matkaillut sekä asunut useampia vuosia arabimaissa. Naisvihaa ilmenee arabimaissa, tottakai, mutta myös Suomessa. Naisviha ei siis ole mikään arabimaiden erikoispiirre, se on yleistä ympäri maailman eikä Suomi ole poikkeus -- päinvastoin, tilastojen mukaan se on Suomessa hyvin vakava ongelma. On tärkeää tunnustaa tämä, koska se, että pelkästään ulkomaalaisia syytetään, ei auta suomalaisten uhreja ollenkaan. Tilastotietoa: http://www.ihmisoikeuskeskus.fi/?x177247=287926 Tässä myös J. Lipsasen graafi, josta ilmenee että seksuaalirikosten ja turvapaikanhakijoiden määrällä ei ole yhteyttä: http://www.jorieskolin.fi/409902422/3433451/posting/maahanmuuttokriitikolla-on-raiskaajan-sielu-ja-syntipukkien-mets%C3%A4stys-l%C3%A4%C3%A4ppij%C3%A4t

   Lainaa

  53. Hölökönkölökön 12.1.2016 19:13
   Tulos: -12 (36 ääntä)
   nakeri keppuroida jalakasukkasillaan polokia loikkasta jumeli jytkähtää Voe helevettiläänen miten ärsyttäviä sanoja!

   Lainaa

  54. Tulos: -34 (34 ääntä)
   kyybeli: Mietin kanssa vähän, että minkä tuossa kuvassa pitäisi olla puhuttelevaa? Ilmiselvästi Mirja tarkoittaa tuossa maidosta muodostunutta Suomen karttaa, mutta mikä on se puhutteleva osuus? Olikohan joku sellainen sanonta kuin “myöhäistä on katua, kun maidot on jo lattialla”?
   Onko ala-asteella ihmisen anatomiasta kerronta jäänyt jälkeen vai miten normiälyllä varustettu ei ymmärrä kuvassa olevan munasarjat & kohtu? Ei ihmekkään kun mokissa joku tilittää sitä, että "En voi olla raskaana, kun olen vasta 18v." ja vasta 22v. voi tulla raskaaksi. Jessus kun nykyään pitää ihan kaikki vääntää rautalangasta joillekin, vaikka on sellainenkin ihmeellinen asia olemassa kuin google ja kaikki mahdollinen tieto saavutettavissa... *huoh*

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (36 ääntä)
   TB: Jälleen kerran, en ole vähätellyt mitään. Sanomani ei ole, että ulkomaalaisten rikollisuudella ei ole väliä koska suomalaisetkin hakkaavat vaimojaan. Sanomani on, että molemmat ovat vakavia, ja jos pidämme naisten alistamista osana arabikulttuuria, niin meidän on pidettävä sitä myös osana omaa kulttuuriamme. Sillä mitä vaimonhakkaaminen on, ellei naisten alistamista? Olen matkaillut sekä asunut useampia vuosia arabimaissa. Naisvihaa ilmenee arabimaissa, tottakai, mutta myös Suomessa. Naisviha ei siis ole mikään arabimaiden erikoispiirre, se on yleistä ympäri maailman eikä Suomi ole poikkeus — päinvastoin, tilastojen mukaan se on Suomessa hyvin vakava ongelma. On tärkeää tunnustaa tämä, koska se, että pelkästään ulkomaalaisia syytetään, ei auta suomalaisten uhreja ollenkaan. Tilastotietoa: http://www.ihmisoikeuskeskus.fi/?x177247=287926 Tässä myös J. Lipsasen graafi, josta ilmenee että seksuaalirikosten ja turvapaikanhakijoiden määrällä ei ole yhteyttä: http://www.jorieskolin.fi/409902422/3433451/posting/maahanmuuttokriitikolla-on-raiskaajan-sielu-ja-syntipukkien-mets%C3%A4stys-l%C3%A4%C3%A4ppij%C3%A4t
   No tämä keskustelu lähti alunperin tuon kalevalakuvan käytöstä tässä asiayhteydessä. Jätän tämän väittelyn nyt tähän, sillä huomaan, että me molemmat arabimaita itsekin tuntevina näemmä olemme saaneet täysin eri käsityksen kyseisten maiden kulttuureista. On siis aivan turha väitellä mistään, kun en usko sinun sanoja, etkä sinä minun. En ole missään tilanteessa ollut tunnustamatta yms. suomalaisten naisvihaa, rikoksia. Enkä edelleenkään käsitä mitä virkaa sillä on nyt tässä keskustelussa, jos puhutaan lisääntyneestä ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Toivon, että tuomiot kiristyisivät näiden myötä. Silloinhan hyöty tulisi myös suomalaisten uhreille. Se mitä itse näin, kuulin ja luin noina vuosina muslimien keskuudessa, selvensi minulle aika paljon kyseisestä kulttuurista. Se että meillä täällä suomessa on omat ongelmamme ja rikollisemme on jo aivan tarpeeksi. Tänne ei tarvita muita huonokäytöksisiä ihmisiä, etenkään ilmaiseksi elämään. Sellaiset tulee lähettää välittömästi pois, meneepähän viesti perille. Jos ei opettele kieltä ja hanki töitä, ja täten tuo veroja maalle, voi puolestani pakata tavarat ja häipyä jonnekin muualle. Olisi tärkeää, että vastaanottokeskuksista saadaan kunnon tyypit kiinni elämään ja nämä mädät omenat sitten takas kotiin valittamaan pahasta ruuasta ja hitaasta netistä ja tuhoamaan entisestään sitä omaa maataan. Loput hyvät tyypit kyllä seuraavat perässä kun ovat saaneet koulut käytyä Suomessa. Eihän tänne kukaan halua jäädä.

   Lainaa

  56. Tulos: +11 (39 ääntä)
   piu: No tämä keskustelu lähti alunperin tuon kalevalakuvan käytöstä tässä asiayhteydessä. Jätän tämän väittelyn nyt tähän, sillä huomaan, että me molemmat arabimaita itsekin tuntevina näemmä olemme saaneet täysin eri käsityksen kyseisten maiden kulttuureista. On siis aivan turha väitellä mistään, kun en usko sinun sanoja, etkä sinä minun. En ole missään tilanteessa ollut tunnustamatta yms. suomalaisten naisvihaa, rikoksia. Enkä edelleenkään käsitä mitä virkaa sillä on nyt tässä keskustelussa, jos puhutaan lisääntyneestä ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Toivon, että tuomiot kiristyisivät näiden myötä. Silloinhan hyöty tulisi myös suomalaisten uhreille. Se mitä itse näin, kuulin ja luin noina vuosina muslimien keskuudessa, selvensi minulle aika paljon kyseisestä kulttuurista. Se että meillä täällä suomessa on omat ongelmamme ja rikollisemme on jo aivan tarpeeksi. Tänne ei tarvita muita huonokäytöksisiä ihmisiä, etenkään ilmaiseksi elämään. Sellaiset tulee lähettää välittömästi pois, meneepähän viesti perille. Jos ei opettele kieltä ja hanki töitä, ja täten tuo veroja maalle, voi puolestani pakata tavarat ja häipyä jonnekin muualle. Olisi tärkeää, että vastaanottokeskuksista saadaan kunnon tyypit kiinni elämään ja nämä mädät omenat sitten takas kotiin valittamaan pahasta ruuasta ja hitaasta netistä ja tuhoamaan entisestään sitä omaa maataan. Loput hyvät tyypit kyllä seuraavat perässä kun ovat saaneet koulut käytyä Suomessa. Eihän tänne kukaan halua jäädä.
   Kuten suomalaisista, ei ulkomaalaisistakaan voi tietää etukäteen kuka rikoksiin aikoo syyllistyä, ja joka ryhmässä on totta kai aina muutamia mätiä omenia. Pakolaisista suurin osa on kuitenkin kunnon porukkaa, ja sotaa pakenevia tulee auttaa. Olisi typerää leimata kaikki suomalaismiehet vaimonhakkaajiksi muutaman mädän omenan perusteella, ja pakolaisten leimaaminen yleisesti ahdistelijoiksi on ihan yhtä hölmöä ja epäreilua. On järkevämpää ottaa ihmiset yksilöinä.

   Lainaa

  57. Höntsäntöntsä 12.1.2016 22:28
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Yleissivistys: Jos tuo triptyykki tai edes Ainon tarina olis sulle tuttu, niin tietäisit että Ainon broidi lupasi ilman sisarensa suostumusta tämän Väinämöiselle vaimoksi, ja ko. maalauksessa Väiski on nimenomaan tulossa Ainoa morsmaikuksensa hakemaan kesken mimmin kylpyhetken (minkä johdosta Aino hukuttautuu, koska ennemmin kuolee kuin tulee wanhan papan emännäksi).
   Itse asiassa Aino hukuttautui ihan yksin ollessaan, Väinämöinen ei siis ollut paikalla. Maalaus on tietenkin taiteilijan näkemys Aino-draamasta (tai siis kaikkiaan triplyykissä kolme kuvausta), ei tarkka kuvaus Kalevalasta. Käsittääkseni tässä kuitenkin kuvataan juuri sitä kohtaamista, jossa Aino on jo "siskona siikasilla", eli näyttäytyy kalana kuolemansa jälkeen.

   Lainaa

  58. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Ovi on rikki, jos tunnistin ei toimi.

   Lainaa

  59. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Sputnik: Onko ala-asteella ihmisen anatomiasta kerronta jäänyt jälkeen vai miten normiälyllä varustettu ei ymmärrä kuvassa olevan munasarjat & kohtu? Ei ihmekkään kun mokissa joku tilittää sitä, että “En voi olla raskaana, kun olen vasta 18v.” ja vasta 22v. voi tulla raskaaksi. Jessus kun nykyään pitää ihan kaikki vääntää rautalangasta joillekin, vaikka on sellainenkin ihmeellinen asia olemassa kuin google ja kaikki mahdollinen tieto saavutettavissa… *huoh*
   Kyllä mä ainakin tiedän, miltä munasarjat ja kohtu näyttää mut se ei todellakaan tullu tuosta kuvasta mieleen... Mun mielestä se näytti vaan kaatuneelta maidolta, ei kertakaikkiaan miltään muulta.

   Lainaa

  60. tyttöpoika 13.1.2016 15:33
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Miten päin se Jeesus on tossa maitoläntissä?

   Lainaa

  61. Tulos: +10 (32 ääntä)
   TB: Jälleen kerran, en ole vähätellyt mitään. Sanomani ei ole, että ulkomaalaisten rikollisuudella ei ole väliä koska suomalaisetkin hakkaavat vaimojaan. Sanomani on, että molemmat ovat vakavia, ja jos pidämme naisten alistamista osana arabikulttuuria, niin meidän on pidettävä sitä myös osana omaa kulttuuriamme. Sillä mitä vaimonhakkaaminen on, ellei naisten alistamista? Olen matkaillut sekä asunut useampia vuosia arabimaissa. Naisvihaa ilmenee arabimaissa, tottakai, mutta myös Suomessa. Naisviha ei siis ole mikään arabimaiden erikoispiirre, se on yleistä ympäri maailman eikä Suomi ole poikkeus — päinvastoin, tilastojen mukaan se on Suomessa hyvin vakava ongelma. On tärkeää tunnustaa tämä, koska se, että pelkästään ulkomaalaisia syytetään, ei auta suomalaisten uhreja ollenkaan. Tilastotietoa: http://www.ihmisoikeuskeskus.fi/?x177247=287926 Tässä myös J. Lipsasen graafi, josta ilmenee että seksuaalirikosten ja turvapaikanhakijoiden määrällä ei ole yhteyttä: http://www.jorieskolin.fi/409902422/3433451/posting/maahanmuuttokriitikolla-on-raiskaajan-sielu-ja-syntipukkien-mets%C3%A4stys-l%C3%A4%C3%A4ppij%C3%A4t
   Naisten pahoinpitelyä ei todellakaan voi pitää osana suomalaista kulttuuria, niin vitun yksinkertaisesta syystä, että se on suomalaisessa kulttuurissa rangaistavaa. Aina. Kaikissa tilanteissa. Islamiin vaimojen pahoinpitely taas kuuluu. Islamilaisissa maissa naisen pahoinpitely ei ole rangaistavaa kuin joissain tapauksissa. Vaimojen ja tyttärien ruumillinen kuritus on jopa aviomiehelle/isälle pakollista rangaistuksen uhalla. Luulisi muslimimaissa vierailleen tämän ymmärtävän, vai unohtuiko taqiyya. Elämänkatsomukset, -filosofiat ja uskonnot eivät ole samanarvoisia. Ne eivät ole myöskään arvostelun yläpuolella, eivät edes asiattoman, julman ja ala-arvoisen, sillä niillä ei ole tunteita joita loukata.Tästä syystä ei pidä myöskään välittää ihmisistä, jotka loukkaantuvat em. asioiden puolesta, se on tietoinen valinta ja heillä on siihen oikeus, samoin kuin kenellä tahansa esittää kritiikkinsä, asiaton tai ei.

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Ei tuossa maalauksessa ole mitään seksuaalista ahdistelua, vaan nudistirannan uimavahti Väinö yrittää saada kiinni häiriköivää uimaria.

   Lainaa

  63. Tulos: +30 (36 ääntä)
   realisti: Tyypillistä feministitaktiikkaa. Sen sijaan että keskityttäisiin naisten turvallisuutta uhkaaviin ongelmiin, alkaa käsiterunkkaus ja niiden laventaminen (naisten ahdistelu vs. joukkoraiskaukset) ja jo kantisten perusvonkaus nähdään ahdisteluna, jolloin mitään matujen tekoja ei voi tuomita koska “kyllä suomimieskin”.
   Typerämpää on esiintyä jonakin marttyyrinä, kun vähemmistön tekemien rikosten yhteydessä muistutuetaan, että enemmistö seksuaalirikoksista on kantasuomalaisten tekemiä. Kaikki rikokset ovat yhtä vakavia, tekijästä riippumatta. Raiskauksen kohteellekin on varmasti aivan yhtä kauheaa, tekijästä riippumatta. Jostakin syystä enemmistön suorittamista ei kuitenkaan käsitellä alkuunkaan samalla kiihkolla kuin maahanmuuttajien.. ja oma poliittinen agendahan se syy loppujen lopuksi on, eikä suinkaan ahdistelua kokevien naisten ahdinko.

   Lainaa

  64. Tulos: +8 (24 ääntä)
   Sargee: Naisten pahoinpitelyä ei todellakaan voi pitää osana suomalaista kulttuuria, niin vitun yksinkertaisesta syystä, että se on suomalaisessa kulttuurissa rangaistavaa.
   Rangaistukset eivät vain ole kummoisia. Raiskauksista saa ehdollista jos mitään. Vaimonhakkaaja ei menetä työpaikkaansa edes poliisilla. http://www.hs.fi/kotimaa/a1354538735043 Kyllä perheväkivalta on monessa arabimaassa rikos, mukaanlukien esim. Saudi-Arabia. Suomessa vaimon hakkaaminen ja raiskaus ovat olleet rikoksia vasta 90-luvulta lähtien. Ja seksuaalinen häirintä ei ollut ennen viime vuotta edes rikos. Että emme todellakaan ole kehityksessä kovin pitkään edellä.

   Lainaa

  65. Tulos: +3 (17 ääntä)
   TB: Rangaistukset eivät vain ole kummoisia. Raiskauksista saa ehdollista jos mitään. Vaimonhakkaaja ei menetä työpaikkaansa edes poliisilla. http://www.hs.fi/kotimaa/a1354538735043 Kyllä perheväkivalta on monessa arabimaassa rikos, mukaanlukien esim. Saudi-Arabia. Suomessa vaimon hakkaaminen ja raiskaus ovat olleet rikoksia vasta 90-luvulta lähtien. Ja seksuaalinen häirintä ei ollut ennen viime vuotta edes rikos. Että emme todellakaan ole kehityksessä kovin pitkään edellä.
   Saudi-Arabia mahdollisti pahoinpitelysyytteen nostamisen vaimon ja lasten pahoinpitelystä vuonna 2013, asianomistajarikoksena. Mutta koska saudeissa mies on edelleen vaimon, naimattomien tyttärien, sekä alaikäisten poikien huoltaja, hän voi halutessaan vetää vaimon/tyttären tekemän pahoinpitelysyytteen itseään kohtaan pois, ennen kuin saa rangaistusta. Suomessa kaikki yksityisissä tiloissa tapahtuneet pahoinpitelyt olivat asianomistajarikoksia vuoteen 1995, mukaanlukien vaimon pahoinpitely. Eli poliisi ei voinut itse nostaa asiasta syytettä, vaan uhrin oli itse se tehtävä. Vuonna 1995 poistettiin jakaminen yksityisellä- ja julkisella paikalla tapahtuviin rikoksiin, seurauksena kotona tapahtuneesta pahoinpitelystä tuli virallisen syytteen alainen rikos, pl lievä pahoinpitely joka on edelleen aina asianomistajarikos. Ennen vuotta 1994 avioliiton sisäisäistä raiskausta ei määritelty raiskaukseksi vaan siihen sovellettiin muita rikosnimikkeitä esim. pahoinpitely. Määrittely raiskaukseksi muutti sen automaattisesti virallisen syytteen alaiseksi, eikä enää asianomistajarikokseksi. Nämä muutokset laissa ovat olleet poikkeuksetta hyviä muutoksia, sillä ne osaltaan tekevät väkivallasta edelleen tuomittavampaa. Miksi pahoinpitelystä pitäisi rangaista yleisesti työpaikan menetyksellä? Jotta uhrin ei olisi mahdollista saada edes rahallista korvausta kärsimyksestään? Mikä on muuten myös tuomittavaa on sinun paskapuheesi ja yrityksesi luoda mielikuva, että suomessa perheväkivalta tai avioliiton sisäinen raiskaus olisivat olleet sallittuja ennen 90-lukua. Näin ei ollut.

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (6 ääntä)
   http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452837238037.html Tässä ehkä paras lukemani kirjoitus aiheesta.

   Lainaa

  67. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Iisku: Ei ole mikään yritys, höpöhöpö! Kyseessä on pakottaminen seksuaaliseen tekoon, josta voi saada max. 3v vankeutta.
   Itseasiassa. Kyseisestä teosta voidaan tuomita myös raiskauksesta, koska oikeus katsoo tapahtuman sukupuoliyhteydeksi, jos sormea sisälle tungetaan. Uskotte tai ette, läpiä päähäni en asiasta kuitenkaan puhu.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (6 ääntä)
   VIP: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452837238037.html Tässä ehkä paras lukemani kirjoitus aiheesta.
   Loistava kannanotto tuohon kirjoitukseen: http://www.lily.fi/blogit/matkalla-perille/naiset-muistakaa-olla-kiitollisia

   Lainaa

  69. Tulos: -8 (14 ääntä)
   TB: Loistava kannanotto tuohon kirjoitukseen: http://www.lily.fi/blogit/matkalla-perille/naiset-muistakaa-olla-kiitollisia
   Juu, todella "loistava" vastine. Argumentit perustuu tyhjän päälle. Taitaa olla sinun käsialaasi? Ainakin samoja latteita, valheelle/ sinisilmäisyydelle perustuvia puolueellisia lauseita viljelee. Takaisin äidinkielen argumentointi-tunnille mars. voivoivoi...

   Lainaa

  70. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Maitoa kaatuu lattialle. Hei minäpä otan siitä kuvan ja lähetän sen facebookkiin että kaikki varmasti näkevät että maito kaatui lattialle.

   Lainaa

  71. Aseeton seuraeläin 31.8.2020 17:17
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Todellinen moka tässä on Jonin kirjoitusasu ja ilmaisut. Esim. "jumelista".

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: suomi, kartta, maito, Aino, Kalevala, ahdistelu, saapas, kengät, saappaat, ovi