Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kirpputorin löytöjä, osa 141

  Suurenna näkymä

  39 kommenttia

  1. Raakakauppa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +372 (394 ääntä)

   Vissiin tuo eka tarkoittaa sitä kun ihmiset erikseen ilmoittavat ettei jokin toinen kuvassa oleva esine ole myynnissä. Jos otsikoit myynti-ilmon tyylillä “32-tuumainen TV myytävänä”, ei ihmiset yleensä oleta myös kukkamaljakon kuuluvan pakettiin.

     Lainaa

  2. Tykkään kyl itekki syödä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -488 (618 ääntä)

   Oon tosi pahoillani et bodysheimaan lasta mutta.. Ai että kun nauratti toi oranssi asukokonaisuus. Nään sieluni silmillä kun kyseinen pikkumuija on lyllertänyt tarhaan ja äiti on säteillyt vieressä ylpeyttä omasta “pikkasen isommsta tytöstään”. Swag.

     Lainaa

  3. purppurakruunu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +716 (724 ääntä)

   228 cm? No siinä on jo kieltämättä vähän isompi tyttö…

     Lainaa

  4. Tillintallin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +536 (548 ääntä)

   Ei uskalla Buranaakaan enää pitää matkassa jos illalla kulkee. Ihan oikeesti siis!

     Lainaa

  5. K kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +318 (334 ääntä)

   Tykkään kyl itekki syödä:
   Oon tosi pahoillani et bodysheimaan lasta mutta.. Ai että kun nauratti toi oranssi asukokonaisuus. Nään sieluni silmillä kun kyseinen pikkumuija on lyllertänyt tarhaan ja äiti on säteillyt vieressä ylpeyttä omasta “pikkasen isommsta tytöstään”. Swag.

   Se on pelkkä takki, ei mikään asukokonaisuus.

     Lainaa

  6. tyttö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +151 (151 ääntä)

   Raakakauppa:
   Vissiin tuo eka tarkoittaa sitä kun ihmiset erikseen ilmoittavat ettei jokin toinen kuvassa oleva esine ole myynnissä. Jos otsikoit myynti-ilmon tyylillä “32-tuumainen TV myytävänä”, ei ihmiset yleensä oleta myös kukkamaljakon kuuluvan pakettiin.

   Voi kuule, fb kirppiksillä näkee kaikenlaista.

     Lainaa

  7. Tykkään kyl itekki syödä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -160 (164 ääntä)

   K: Se on pelkkä takki, ei mikään asukokonaisuus.

   Onhan tossa housut? Vai näänkö väärin?

     Lainaa

  8. K kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +85 (91 ääntä)

   Tykkään kyl itekki syödä: Onhan tossa housut? Vai näänkö väärin?

   Miksi tuo takissa oleva vetoketjun suoja ois housujen päällä ja vielä niissä napilla kiinni?

     Lainaa

  9. söpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (58 ääntä)

   Mikä moka tokassa?

     Lainaa

  10. söpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +122 (132 ääntä)

   söpö:
   Mikä moka tokassa?

   Eiku oho :D

     Lainaa

  11. Tykkään kyl itekki syödä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -19 (43 ääntä)

   K: Miksi tuo takissa oleva vetoketjun suoja ois housujen päällä ja vielä niissä napilla kiinni?

   Totta. Oot luultavasti oikeassa. Kiitos (?) korjauksesta.

     Lainaa

  12. Charstar kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +112 (112 ääntä)

   No jopas oli Idalla isoja tyttöjä.

     Lainaa

  13. Ecarlate kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +167 (167 ääntä)

   Melko venyviä vaatteita taitavat olla, kun mahtuvat tuollaiselle skaalalle. :D

     Lainaa

  14. UwU kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +154 (164 ääntä)

   Petran logiikalla jos myyntikuva on otettu talon sisällä niin talo kuuluu myös mukaan

     Lainaa

  15. MoniQ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +139 (169 ääntä)

   Jännät sekoitukset jollakin. Välillä otetaan vähän melatoniinia kun ei saa unenpäästä kiinni. Ja sitten naatitaan Cofeini tapletteja että pysytään hereillä.

     Lainaa

  16. Hölskä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +179 (189 ääntä)

   MoniQ:
   Jännät sekoitukset jollakin. Välillä otetaan vähän melatoniinia kun ei saa unenpäästä kiinni. Ja sitten naatitaan Cofeini tapletteja että pysytään hereillä.

   Ei mitään erikoisen jännää. Perinteistä uniongelmaisen vitutusmenoa. Yritetään saada epätoivoisesti unta ja vedetään nappeja että saisi, ja kun ei auta niin seuraava päivä kitkutetaan pakolla miten nyt vain pystyy kofeiinin voimalla.

     Lainaa

  17. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +208 (238 ääntä)

   Tykkään kyl itekki syödä:
   Oon tosi pahoillani et bodysheimaan lasta mutta.. Ai että kun nauratti toi oranssi asukokonaisuus. Nään sieluni silmillä kun kyseinen pikkumuija on lyllertänyt tarhaan ja äiti on säteillyt vieressä ylpeyttä omasta “pikkasen isommsta tytöstään”. Swag.

   Voisinpa laittaa toisenkin alapeukun pelkästään sanalle ‘bodysheimaan’.

     Lainaa

  18. Hurma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +125 (135 ääntä)

   MoniQ:
   Jännät sekoitukset jollakin. Välillä otetaan vähän melatoniinia kun ei saa unenpäästä kiinni. Ja sitten naatitaan Cofeini tapletteja että pysytään hereillä.

   Entä sitten? Univaikeudet ovat yhtä helvettiä. Kyllä siinä turvautuu mihin apuun tahansa kun suurimman osan ihmisistä pitää kuitenkin aamulla päästä jalkeille. Melatoniini on vielä luonnonmukainen ja sangen turvallinen avite nukahtamiseen.

     Lainaa

  19. marika kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -123 (193 ääntä)

   Hurma: Entä sitten? Univaikeudet ovat yhtä helvettiä. Kyllä siinä turvautuu mihin apuun tahansa kun suurimman osan ihmisistä pitää kuitenkin aamulla päästä jalkeille. Melatoniini on vielä luonnonmukainen ja sangen turvallinen avite nukahtamiseen.

   Ja todellisia syitä unettomuuteen ei viitsitä etsiä ja hoitaa. Onhan se hiton paljon rasittavampaa niitä miettiä ja lähteä muuttaamaan elämäänsä kuin otttaa pillereitä purkista, mutta mikä sitten todellisuudessa on järkevää..

     Lainaa

  20. Aura kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +144 (148 ääntä)

   marika: Ja todellisia syitä unettomuuteen ei viitsitä etsiä ja hoitaa. Onhan se hiton paljon rasittavampaa niitä miettiä ja lähteä muuttaamaan elämäänsä kuin otttaa pillereitä purkista, mutta mikä sitten todellisuudessa on järkevää..

   Niin. Monet eivät voi asiaan ratkaisevasti vaikuttaa. Univaikeudet on useimmiten sivuoire muulle vaikeammalle ongelmalle kuten masennukselle, jatkuvalle stressille ja uupumukselle, joista kärsiviä Suomessa riittää. Yllättävän harvan ongelma on itseaiheutettu.

     Lainaa

  21. RouvaP kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -32 (40 ääntä)

   UwU: Petran logiikalla jos myyntikuva on otettu talon sisällä niin talo kuuluu myös mukaan

   Eihän se sanonut että “kuuluisi mukaan” vaan kun ei ole myynnissä.
   Eli jos otat kuvan siitä telkkarista jota myyt, ja kuvassa on myös maljakko, se maljakkokin pitäisi olla myynnissä. Mistään könttähinnastahan ei mainittu mitään..

     Lainaa

  22. fhdhfhd kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (21 ääntä)

   Raakakauppa:
   Vissiin tuo eka tarkoittaa sitä kun ihmiset erikseen ilmoittavat ettei jokin toinen kuvassa oleva esine ole myynnissä. Jos otsikoit myynti-ilmon tyylillä “32-tuumainen TV myytävänä”, ei ihmiset yleensä oleta myös kukkamaljakon kuuluvan pakettiin.

   myönsihän se että sillä on kehityshäiriö.

     Lainaa

  23. yli opisto hörho kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (48 ääntä)

   MoniQ:
   Jännät sekoitukset jollakin. Välillä otetaan vähän melatoniinia kun ei saa unenpäästä kiinni. Ja sitten naatitaan Cofeini tapletteja että pysytään hereillä.

   Aika perusmeininki ainakin täällä. Reseptillä 3mg melatoniinia. Voihan se ehkä joidenkin mielestä olla mukavampaa valvoa koko yö, tai ainakin neljään aamulla, ja sitten yrittää ponnistella seitsemältä ylös sängystä. Itse en ainakaan jaksa uhrautua siihen enää, joten on melatoniinia. Kofeiinitabletteja en kyllä käytä, kahvi riittää ihan hyvin. Mutta jos ei pidä kahvista eikä energiajuomista, mikä jottei.

     Lainaa

  24. yli opisto hörho kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (42 ääntä)

   RouvaP: Eihän se sanonut että “kuuluisi mukaan” vaan kun ei ole myynnissä.
   Eli jos otat kuvan siitä telkkarista jota myyt, ja kuvassa on myös maljakko, se maljakkokin pitäisi olla myynnissä. Mistään könttähinnastahan ei mainittu mitään..

   Jos otat kuvan missä on telkkari ja maljakko, ja ilmoitat “telkkari myynnissä” niin millä logiikalla sen maljakon “pitäisi” kuulua siihen kauppaan? Esimerkki: Pistän polkupyöräni nojaamaan autoani vasten ja otan siitä kuvan. Kuvassa näkyy osa autoani. Laitan ilmoituksen “pyörä myytävänä” ja kuvan siihen ilmoitukseen. Olenko myymässä sekä pyöräni että autoni tällä “virheellisellä kuvalla”? Tai entäpä jos polkupyörä on omakotitalon edessä. Silloinhan olen myymässä koko talon! Nyt lähtee halvalla, tonnin polkupyörä ja kaupanpäälle 1000m2 omakotitalo irtaimistoineen!

     Lainaa

  25. Sannni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +59 (61 ääntä)

   yli opisto hörho: Jos otat kuvan missä on telkkari ja maljakko, ja ilmoitat “telkkari myynnissä” niin millä logiikalla sen maljakon “pitäisi” kuulua siihen kauppaan? Esimerkki: Pistän polkupyöräni nojaamaan autoani vasten ja otan siitä kuvan. Kuvassa näkyy osa autoani. Laitan ilmoituksen “pyörä myytävänä” ja kuvan siihen ilmoitukseen. Olenko myymässä sekä pyöräni että autoni tällä “virheellisellä kuvalla”? Tai entäpä jos polkupyörä on omakotitalon edessä. Silloinhan olen myymässä koko talon! Nyt lähtee halvalla, tonnin polkupyörä ja kaupanpäälle 1000m2 omakotitalo irtaimistoineen!

   Tai jos olen varovainen ja otan kuvan siitä myytävästä pyörästä jossain ulkona niin ettei mikään muu omistamani näy? Nyt saat Jopon hintaan myös Pitkänsillan! Tai Kansallisoopperan!

     Lainaa

  26. lunalovegood kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +52 (68 ääntä)

   Tykkään kyl itekki syödä:
   Oon tosi pahoillani et bodysheimaan lasta mutta.. Ai että kun nauratti toi oranssi asukokonaisuus. Nään sieluni silmillä kun kyseinen pikkumuija on lyllertänyt tarhaan ja äiti on säteillyt vieressä ylpeyttä omasta “pikkasen isommsta tytöstään”. Swag.

   Sä oot etova ihminen bodysheimies kans.

     Lainaa

  27. plöö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (32 ääntä)

   Tykkään kyl itekki syödä: Onhan tossa housut? Vai näänkö väärin?

   Kyllä, näät väärin.

     Lainaa

  28. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +63 (69 ääntä)

   Miten Petran mielestä voi tilanteet…
   1. Kuvassa kirjahylly joka on myynnissä. Kuvssa näkyy myös tv-joka ei olekkaan myynnissä.
   2. Kuvassa tietokone joka on myynnissä. Kuvassa näkyy myös kukkamaljakko joka ei olekkaan myynnissä.
   eroavat toisistaan.

   ei ymmärrä

     Lainaa

  29. Jepulis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +44 (44 ääntä)

   marika: Ja todellisia syitä unettomuuteen ei viitsitä etsiä ja hoitaa. Onhan se hiton paljon rasittavampaa niitä miettiä ja lähteä muuttaamaan elämäänsä kuin otttaa pillereitä purkista, mutta mikä sitten todellisuudessa on järkevää..

   Esimerkiksi jatkuva kolmivuorotyö pistää ihmisen unirytmin aika hyvin sekaisin. Voihan sitä ottaa loparit jos ei nukahtamislääkkeet maistu.

     Lainaa

  30. Sputnik kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (17 ääntä)

   Petran viestistä valaistuin ja seuraavaksi kun laitan myyntiin huudahtelevaan kauppapaikkaan, niin artikkeleista kuvia ottaessani laitan aina rekvisiittaa (vähintään kolme 22″ diIdoa) kauppatavaran viereen.

   Älytön markkinarako.

   Menee kaupaksi ASAP.

     Lainaa

  31. nanoponi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +54 (58 ääntä)

   marika: Ja todellisia syitä unettomuuteen ei viitsitä etsiä ja hoitaa. Onhan se hiton paljon rasittavampaa niitä miettiä ja lähteä muuttaamaan elämäänsä kuin otttaa pillereitä purkista, mutta mikä sitten todellisuudessa on järkevää..

   Mä oon vaihtelevasti pahastikin masentunu ja kärsin traumaoireista. On vuosikausia tullu käsiteltyä molempia asioita terapiassa, mutta silti melatoniinia kuluu paljon. Ja kyllä, koitan vältellä oikeita unilääkkeitä (tai neuroleptejä, joita nykyään tarjotaan joka vaivaan), kun en oo vielä esim. valvonu ainakaan kahta kokonaista yötä peräkkäin kertaakaan. Muuten sitten helposti tuleekin tuon unihormonin kanssa tai ilman sitä nukuttua vaihtelevasti pitkiäkin aikoja about 2-6 tunnin yöunia. Haluaisin tietää, mihin perustat väitteesi, että unettommuuden syitä ei VIITSITÄ hoitaa. Tilastojen mukaan monet hakee apua sitä saamatta. Itsekin oon tapellu hoidon saamisen kanssa valtaosan yläasteajastani!!

   Pitkä viesti tuli, mutta kaikesta terapiasta huolimatta epävakaan persoonan piirteitä omaava mieleni ärsyyntyy suunnattomasti ton kaltaisista kommenteista ja ihmettelee, minkälainen on niitä sanova ihminen.

     Lainaa

  32. Turha kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -39 (55 ääntä)

   Ei helvata voi ymmärtää miksi jotkut vanhemmat päästää pentunsa noihin mittoihin… Ei ne skidit sitä voi valita ja vaikee ehkä myöhemmin totutella muuhun kun pentukopassa jo opittu… On se vaikeaa #ruokaympyrä

     Lainaa

  33. Sprinkles kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (41 ääntä)

   Petra on siis se, joka vastailee mun myynti-ilmoituksiin Torissa! Joka halavatun kerta, kun sinne menee jotain kaupittelemaan, vaikkapa edellämainittua tietokonetta, ja samassa kuvassa kukkamaljakko, niin johan alkaa sähköpostiin tulvia viestiä kukkamaljakosta! Perinteisesti tällainen yhteydenotto on laadittu ihan ala-arvoisen huonolla äidinkielellä, joka ounastelee jo yksittäisoireena hyvin vahvasti kirjoittajan älykkyyden tasoa, ja viestistä löytyy yksi tai useampi kohta seuraavista
   1) ostetaan tavaraa, jota ei ole myynti-ilmoituksessa ilmoitettu
   2) ostetaan samaista myynti-ilmoituksessa ei-ilmoitettua tavaraa, mutta erilaisena (“Olisko sulla tota kukkamaljakkoa ruskeana?”)
   3) vingutaan tavara käytännössä postikulujen hinnalla
   4) käsketään (ei siis pyydetä) lähettämään tavara (jota en ole edes myymässä) postiennakkona – siitäkin huolimatta että jokainen myyntiviestini sisältää hevosen kokoisin kirjaimin, etten neuvottele postiennakosta
   5) yritetään ostaa tavaraa, jota ei löydy sen paremmin myyntikohteen kuvasta kuin ilmoitustekstistäkään

   Mä en vaan. Ymmärrä.

     Lainaa

  34. Minilaama kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (12 ääntä)

   Sprinkles:
   Petra on siis se, joka vastailee mun myynti-ilmoituksiin Torissa! Joka halavatun kerta, kun sinne menee jotain kaupittelemaan, vaikkapa edellämainittua tietokonetta, ja samassa kuvassa kukkamaljakko, niin johan alkaa sähköpostiin tulvia viestiä kukkamaljakosta! Perinteisesti tällainen yhteydenotto on laadittu ihan ala-arvoisen huonolla äidinkielellä, joka ounastelee jo yksittäisoireena hyvin vahvasti kirjoittajan älykkyyden tasoa, ja viestistä löytyy yksi tai useampi kohta seuraavista
   1) ostetaan tavaraa, jota ei ole myynti-ilmoituksessa ilmoitettu
   2) ostetaan samaista myynti-ilmoituksessa ei-ilmoitettua tavaraa, mutta erilaisena (“Olisko sulla tota kukkamaljakkoa ruskeana?”)
   3) vingutaan tavara käytännössä postikulujen hinnalla
   4) käsketään (ei siis pyydetä) lähettämään tavara (jota en ole edes myymässä) postiennakkona – siitäkin huolimatta että jokainen myyntiviestini sisältää hevosen kokoisin kirjaimin, etten neuvottele postiennakosta
   5) yritetään ostaa tavaraa, jota ei löydy sen paremmin myyntikohteen kuvasta kuin ilmoitustekstistäkään

   Mä en vaan. Ymmärrä.

   No hänelläpäs on antoisa harrastus. O.O

     Lainaa

  35. purppurakruunu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +28 (28 ääntä)

   Sprinkles: 2) ostetaan samaista myynti-ilmoituksessa ei-ilmoitettua tavaraa, mutta erilaisena (“Olisko sulla tota kukkamaljakkoa ruskeana?”)

   Tää vie kyllä kakun, mitä hittoa ihmiset :’DD

     Lainaa

  36. Käyttäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +49 (49 ääntä)

   Turha:
   Ei helvata voi ymmärtää miksi jotkut vanhemmat päästää pentunsa noihin mittoihin… Ei ne skidit sitä voi valita ja vaikee ehkä myöhemmin totutella muuhun kun pentukopassa jo opittu… On se vaikeaa #ruokaympyrä

   Anteeks nyt mutta ei vanhemmat mahda sille mitään, jos lapsi kasvaa 228 cm pitkäksi.

     Lainaa

  37. Käyttäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (46 ääntä)

   Pitää kai vielä selventää, kun joiltain meni pointti ihan ohi: kuvassa ei myydä erikoismitoitettuja vaatteita. “Isot tytöt” tarkoittaa tässä ei enää pikkulapsia, vaan 110-128 cm pitkiä, eskari- ja kouluikäisiä jo.

   “Iso tyttö” on tässä alkuperäisemmässä merkityksessään kuin eufemismi isoille aikuisten ko’oille, mutta jälkimmäinenkö alkaa olla jo niin tuttu että se tulee ensimmäiseksi mieleen.

   Kuvassa oleva takki on normaalikokoinen. Lasten takit näyttävät joskus tuollaisilta vähän laatikkomaisilta tasolle levitettynä. Itsekin kuvannut ja pistänyt myyntiin niin monta ja varmasti ihan normaalikokoisia.

   Hauskuus oli siinä, että tässä oli käytetty ilmaisua “isot tytöt” ja sattumalta kokoon oli tullut siihen hauskasti yhdistyvä kirjoitusvirhe 128->228.

   Ette kai luulleet, että tämä on täällä vain siksi, että joku olisi fb:ssä julkaissut kuvan jossa olisi XL-mitoitettuja vaatteita? Olisiko se niiiin naurettavaa? Kai nyt kaikki tietävät, että sellaisia on olemassa.

     Lainaa

  38. Aink kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (11 ääntä)

   Heh, itse luulin että Petraa ärsytti enemmänkin se, että ihmiset erikseen mainitsee että “Maljakko ei kuulu kauppaan”.
   Näköjään olin väärässä kun Minilaaman kommentteia luin.

   Itseäkin siis ärsyttää se iänikuinen vitsi, että “Kissa/Lapsi ei kuulu kauppaan! heh heh :))” – kai ihmiset nyt sellasen ymmärtäisi.
   Näköjään eivät.

     Lainaa

  39. Hiihaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -5 (9 ääntä)

   110 cm ei ole iso.

     Lainaa

  40. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,