Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Häähirviöt

  Häät pilalla: Bestman on liian pitkä!
  Suurenna näkymä
  Häähirviöt

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 70 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +750 (756 ääntä)
   Hannapas pahotti mielensä helposti..

   Lainaa

  2. Tulos: +834 (844 ääntä)
   Piirtökään ittelleen vaikka tussilla viikset niin takuuvarmasti ei kuvissa huomio kiinnity "kaksimetriseen albiinoon"

   Lainaa

  3. Tulos: +508 (682 ääntä)
   "tavallisemman värinen". Tyypillinen suomalainen rasistijuntti.

   Lainaa

  4. Tulos: +398 (412 ääntä)
   #firstworldproblems

   Lainaa

  5. Tulos: +962 (970 ääntä)
   Somaa miten hellyyttävän hanakasti Hanna ottaa posliininherkkään nahkaansa, vaikka on juuri haukkunut toisen ihmisen niin rumaksi, että painajaisia pitää kärsiä samaan kuvaan osallistumisesta. Hannaa on loukattu ja hänellä on ihan tosi paha mieli, miettikää ens kerralla ennenkun syytätte! Nih! Niisk!

   Lainaa

  6. purppurakruunu 12.1.2016 1:28
   Tulos: +768 (770 ääntä)
   "Mä haluan mun aviomieheni parhaan ystävän korjaavan kaiken itsessään, mikä tekee siitä vähänkään erilaisen näköisen, koska muuten se pilaa asioilla, joihin se ei voi vaikuttaa, mun kuvat!" "Toi on aika tylyä." "Pahoitin mieleni, poistun ryhmästä!" Kiitos, ei jäädä kaipaamaan. Toivon, että aviomies näkee tän päivityksen ajoissa ennen H-hetkeä...

   Lainaa

  7. Tulos: +550 (550 ääntä)
   "Oikeesti se vie multa huomion kuvissa" -kyllä, bestmannin ja varsinkin kaason tulee olla aina mahdollisimman mitään sanomattoman näköisiä, jotta itse loistaisit kuvissa. Pestiin ei tule koskaan ikinä milloinkaan valita lähimmäistä, uskollisinta ystävää.

   Lainaa

  8. yövuorolainen 12.1.2016 2:01
   Tulos: +364 (376 ääntä)
   Jos olisin Hannan mies, niin miettisin kyllä vielä uudestaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +421 (433 ääntä)
   Mikä ihmeen MOH?

   Lainaa

  10. Tulos: +260 (262 ääntä)
   Voimia tulevalle aviomiehelle.

   Lainaa

  11. Tulos: +331 (333 ääntä)
   "Okei nyt on varmaan niin turha ja pinnallinen valituksen aihe..." Spot on. Enpä olisi itse paremmin osannut tätä mokaa kuvailla.

   Lainaa

  12. Tulos: +304 (316 ääntä)
   dummy: Mikä ihmeen MOH?
   Mietin samaa. Mitattuna Otsasta Hikivarpaisiin? Mittanauha Ostettu Halpahallista? Vai menisikö niinkin kauas, että Hanna, mies ja kaaso (Maid Of Honor) ovat yli 170?

   Lainaa

  13. Tulos: +135 (139 ääntä)
   Justiina?

   Lainaa

  14. Tulos: +338 (342 ääntä)
   Taitava valokuvaaja osaa ottaa huomioon nämä kokoeroavaisuudet joten siitä on turha huolehtia tai nähdä painajaisia. Mutta se että morsian haluaa vaihtaa sulhasen valitseman bestmanin (yleensä hyvinkin läheinen kaveri/veli), on aika ikävää. Pitäisikö morsian vaihtaa?

   Lainaa

  15. Tulos: +649 (651 ääntä)
   Kyllä, Hanna. Albiinoiden yleinen ja kiusallinen ongelma on, että kirkkaassa valossa ja valonvälähdyksissä nuo raukkaparat muuttuvat aivan läpikuultaviksi. Tämä on kiusallista esmes lomarannoilla (pikkulapset itkevät, ihmisille tulee paha mieli kun kelmeän nahan läpi häämöttävät sisuskalut). Entisaikaan ukkosmyrskyissä läpikuultavina vilahdelleet albiinot ovatkin oikeastaan syynä erilaisiin kummitusjuttuihin ja mörkösatuihin. Positiivista on tietysti se, että albiinoa ei tarvitse röntgenkuvata ollenkaan, vaan riittää kun pistetään valonheittimen eteen.

   Lainaa

  16. Naimisiin! 12.1.2016 5:33
   Tulos: +35 (129 ääntä)
   Keskustelu on käyty hääaiheisessa ryhmässä. Hanna pyysi myöhemmin anteeksi ja poisti keskustelun koska tuosta hänen mukaansa sai väärän kuvan millainen ihminen Hanna on.

   Lainaa

  17. King Arthur 12.1.2016 5:54
   Tulos: +397 (397 ääntä)
   Naimisiin!: Keskustelu on käyty hääaiheisessa ryhmässä. Hanna pyysi myöhemmin anteeksi ja poisti keskustelun koska tuosta hänen mukaansa sai väärän kuvan millainen ihminen Hanna on.
   Minä sain sellaisen kuvan että Hanna on ihminen joka näkee painajaisia miehensä bestmanista tämän ulkonäön vuoksi. Menikö nyt siis väärin?

   Lainaa

  18. Tulos: +235 (241 ääntä)
   Hölskä: Positiivista on tietysti se, että albiinoa ei tarvitse röntgenkuvata ollenkaan, vaan riittää kun pistetään valonheittimen eteen.
   Hajosin tälle :DD

   Lainaa

  19. Tulos: +318 (340 ääntä)
   Sikäli yllätyksetöntä, että morsiamen mielestähän jokin on aina väärän väristä. Niin kuin nyt esimerkiksi pöytäliinat, hääpaikan kukkalaitteet tai kutsukorttien kartonki, vaikka se kaupan valaistuksessa näyttikin hyvältä. Tuo väärän värinen bestman oli kuitenkin ihan uusi juttu.

   Lainaa

  20. Tulos: +60 (76 ääntä)
   dummy: Mikä ihmeen MOH?
   Meter over havet?

   Lainaa

  21. Tulos: +82 (108 ääntä)
   Meinasin tulla jo korjaamaan että ei Bull Mentula mikään albiino ole, mutta bm tarkoittikin best mania. (Luulin siis nimikirjaimiksi)

   Lainaa

  22. Tulos: +153 (153 ääntä)
   dummy: MOH
   Masters of horror

   Lainaa

  23. Tulos: +151 (155 ääntä)
   Tarvitseeko sitä JOKAISESSA kuvassa olla se ainoa huomion keskipiste? Kun itse menin naimisiin, niin käytiin kyllä mieheni kanssa kahdestaan ottamassa potrettikuvat, missä sitten saimme loistaa yksin tai keskenämme. Hääpaikalla napsittiin sitten kuvia eri kokoonpanoilla. Ei kyllä käynyt mielessäkää ajatella, miltä muu hääväki fyysisesti näyttää. Toki vaatetusohje oli kaasolle, morsiusneidoille ja bestmanille. Voihan Hanna tuhota/jättää julkaisematta ne kuvat, missä vieraat eivät vastaa hänen ulkonäköstandardejaan. Vaatimukset toisen ulkonäön muuttamisesta ovat tökeröjä.

   Lainaa

  24. Tulos: +59 (77 ääntä)
   Siis ei hitto! Luulin et kyseessä oli Bull Mentula mut BM taisikin tarkoittaa bestmania. Höh.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (48 ääntä)
   MOH=Medal Of Honor.

   Lainaa

  26. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Anskuuu: “Okei nyt on varmaan niin turha ja pinnallinen valituksen aihe…” Spot on. Enpä olisi itse paremmin osannut tätä mokaa kuvailla.
   Nämä ihmiset ymmärtävät miten älytöntä tuo on. Ja silti jatkavat vielä tuosta. Ihan oikeesti.

   Lainaa

  27. Juuh elikkäs 12.1.2016 9:26
   Tulos: +42 (54 ääntä)
   Ei millään pahalla mutta..voi tulevaa sulhas parkaa.

   Lainaa

  28. Tulos: -148 (184 ääntä)
   Näin itse kuukauden päästä naimisiin menevänä, voin kyllä ymmärtää miten suuren stressin ja paniikin tuollainenkin muuten pieni asia voi aiheuttaa :D Tässä tulee itkupotkuraivareita pienemmistäkin asioista, että en kyllä pysty yhtään tuomitsemaan! Paitsi jos heillä on häät vielä niin kaukana ettei besmaniakaan ole vielä edes pyydetty niin mitenhän kyseinen morsian kilahtelee kun häät ovatkin vain viikkojen päässä..

   Lainaa

  29. herne nenässä 12.1.2016 9:40
   Tulos: -137 (179 ääntä)
   Nolol!!: “tavallisemman värinen”. Tyypillinen suomalainen rasistijuntti.
   Ongelmanahan Hannalla on nimenomaan se, että "bm" on liian kalpea ja tarvitsisi kuviin "tekoruskettavaa". Mutta miksi lukea kunnolla kun voi olettaa rasismia kaikkialla.

   Lainaa

  30. Tulos: +151 (157 ääntä)
   Mites kun häissä on yleensä tapana, ettei valkoista käytä kuin morsian. Ei Hanna tätä ole vielä keksinyt, että albiino bestmanhan vielä loukkaa tätäkin tapaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -90 (118 ääntä)
   Nolol!!: “tavallisemman värinen”. Tyypillinen suomalainen rasistijuntti.
   Nyt meni ohi? Maailmassa on eniten tummahipiäisiä ja meitä todella vaaleita vain murto-osa, mikä sun ongelmasi on?

   Lainaa

  32. Tulos: +156 (186 ääntä)
   herne nenässä: Ongelmanahan Hannalla on nimenomaan se, että “bm” on liian kalpea ja tarvitsisi kuviin “tekoruskettavaa”. Mutta miksi lukea kunnolla kun voi olettaa rasismia kaikkialla.
   Rasismi ei ole mikään tummemman väen ''etuoikeus'', vaan sitä voi kohdata myös vaaleaihoiset. Ja tuo kommentti oli luultavasti sarkasmia muutenkin.

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (72 ääntä)
   minna: Näin itse kuukauden päästä naimisiin menevänä, voin kyllä ymmärtää miten suuren stressin ja paniikin tuollainenkin muuten pieni asia voi aiheuttaa Tässä tulee itkupotkuraivareita pienemmistäkin asioista, että en kyllä pysty yhtään tuomitsemaan! Paitsi jos heillä on häät vielä niin kaukana ettei besmaniakaan ole vielä edes pyydetty niin mitenhän kyseinen morsian kilahtelee kun häät ovatkin vain viikkojen päässä..
   Sain sen käsityksen että bestman on jo pyydetty, ja sehän tekee jutusta mokan. Itsekin tarkistin mieheltäni että ajateltu kaaso kelpasi ennenkuin pyysin kaasoksi -mutta jos on jo pyydetty niin pyynnön takaisinveto ei ole kylläkään mahdollista oikein millään syyllä. Eikä tietysti ulkonäkö ole syy alunperinkään. Se sortti joka saa häistä touhottamisesta irti, ja sellainenhan tämä on, palkkaa ammattikuvaajan. Joku olisi voinut neuvoa tyttöparalle ettei inahda koko asiasta mitään sulhaselle tai bestmanille, vaan sensijaan varmistaa *kuvaajalta* että kuvat otetaan kaikissa mahdollisissa yhdistelmissä -pelkkä morsian ja sulhanen, morsian ja sulhanen + morsiamen porukat, morsian ja sulhanen + sulhasen porukat jne. Siten sekä saa sen bestmanittoman kuvan jonka haluaa, että ei vaikuta täydelliseltä nartulta.

   Lainaa

  34. Tulos: -53 (61 ääntä)
   E: Hannapas pahotti mielensä helposti..
   Hanna on ihmeteltävän täyspäinen ollakseen tuleva morsian. Yleensä näistä kannattaa pysyä kaukana kunnes stressi laukeaa.

   Lainaa

  35. Tulos: -28 (68 ääntä)
   nananana: Rasismi ei ole mikään tummemman väen ”etuoikeus”, vaan sitä voi kohdata myös vaaleaihoiset. Ja tuo kommentti oli luultavasti sarkasmia muutenkin.
   Rasismi on nykyään laajentunut käsitteenä tarkoittamaan kaikkea syrjintää, väittivät sanavarastoltaan ja älyltään rajoittuneet mitä muuta tahansa. Oman kokemukseni mukaan hääkuvat ovat lyhytikäistä kertakäyttötavaraa, omani menivät uuniin kolme vuotta häiden jälkeen eron vuoksi. Hanna todennäköisesti pääsee omistaan samalla metodilla.

   Lainaa

  36. Tulos: +44 (56 ääntä)
   ..Luin muuten päin honkia, bestmania *ei* ole vielä pyydetty. Siinä vaiheessa vaihtaminen on vielä etiketin kannalta mahdollista, kysymys on vain se tavallinen ollaanko tässä järjestämässä häitä vai menemässä naimisiin. Mielenkiintoisen näköinen hääkuva *ei* ole suurin kompromissi jonka saa avioliiton aikana tehdä, jos aikoo myös pysyä naimisissa, mutta sen tiesittekin =)

   Lainaa

  37. Tulos: +64 (82 ääntä)
   Kaikkea ne stressaa. Meillä meni puolison kanssa niin että reilun 10 vuoden yhteiselon jälkeen vaan joku päivä hoksattiin että hei muuten käytäiskö vaikka huomenna maistraatissa? Joo, käydään vaan. Aika saatiin, n. 10 minuuttia seisoskelua tuomarin edessä ja homma sillä selvä. Jälkeenpäin pienimuotoiset ja rennot juhlat lähimmille ystäville jossa asian julkistus. Kuviakin siellä kyllä otettiin, mutta en muista että kukaan olisi ollut niitä pilaamassa.

   Lainaa

  38. Tulos: +35 (41 ääntä)
   dummy: Mikä ihmeen MOH?
   Kivasti urban dictionary ja urbaanin sanakirja eivät tienneet mitään tässä yhteydessä käytettävästä MOH-lyhenteestä (UD tietty tietää, että se voi olla Maid Of Honor tai Medal, joka se minulle aina on ollut; #nörtti) mutta googlettelin... ... Ja ilmeisesti kyseessä on lyhenne sanoista MEILLÄ ON HAUSKEMPAA. Siitä sitten omat johtopäätökset kukin vetäköön, mitä mokaaja tällä mahtaa tarkoittaa. :D

   Lainaa

  39. Tulos: +62 (62 ääntä)
   ekt: Kaikkea ne stressaa. Meillä meni puolison kanssa niin että reilun 10 vuoden yhteiselon jälkeen vaan joku päivä hoksattiin että hei muuten käytäiskö vaikka huomenna maistraatissa? Joo, käydään vaan.
   Oletettavasti kävitte tekemässä seuraavana päivänä sen esteiden tutkinnan (tai modernisti hoiditte sen netissä). Naimisiinhan nimittäin ei heti pääse vaikka avioliiton esteitä ei olisi. (Kun se todistus annetaan aikaisintaan vasta seitsemän päivän kuluttua.) Ei mulla muuta, mutta on joskus (pariinkin otteeseen) tullut mentyä (maistraatti)naimisiin...

   Lainaa

  40. Tulos: -55 (59 ääntä)
   Nolol!!: “tavallisemman värinen”. Tyypillinen suomalainen rasistijuntti.
   Paitsi että tää haluaa valkoisesta tumman eikä toisinpäin

   Lainaa

  41. miinaharava 12.1.2016 15:28
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   herne nenässä: Ongelmanahan Hannalla on nimenomaan se, että “bm” on liian kalpea ja tarvitsisi kuviin “tekoruskettavaa”. Mutta miksi lukea kunnolla kun voi olettaa rasismia kaikkialla.
   Tuo on vähän sama, kun sanois, että tummaihoiset on vähän liian ruskettuneita ja nyt pitäis pysyä pois auringosta vähän aikaa. :'D Ei albiinot ole kalpeita.

   Lainaa

  42. Tulos: -16 (20 ääntä)
   Kelasin että MOH tässä tapauksessa on moh eli moro.

   Lainaa

  43. Tulos: +34 (36 ääntä)
   minna: Näin itse kuukauden päästä naimisiin menevänä, voin kyllä ymmärtää miten suuren stressin ja paniikin tuollainenkin muuten pieni asia voi aiheuttaa Tässä tulee itkupotkuraivareita pienemmistäkin asioista, että en kyllä pysty yhtään tuomitsemaan! Paitsi jos heillä on häät vielä niin kaukana ettei besmaniakaan ole vielä edes pyydetty niin mitenhän kyseinen morsian kilahtelee kun häät ovatkin vain viikkojen päässä..
   Keskustelu käytiin häät 2017 ryhmässä...

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Asko: Rasismi on nykyään laajentunut käsitteenä tarkoittamaan kaikkea syrjintää, väittivät sanavarastoltaan ja älyltään rajoittuneet mitä muuta tahansa. Oman kokemukseni mukaan hääkuvat ovat lyhytikäistä kertakäyttötavaraa, omani menivät uuniin kolme vuotta häiden jälkeen eron vuoksi. Hanna todennäköisesti pääsee omistaan samalla metodilla.
   Vai niin.

   Lainaa

  45. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Pöhköä ja pinnallista. :D Olen kyllä lyhyenä joutunut tilanteisiin, joissa seison kuvissa lähellä liian pitkiä ihmisiä ja yläpuolelleni jää liikaa tyhjää tilaa. Yleensä valokuvaaja tarjoaa laatikkoa, jonka päällä voin seistä. Jos tilanne sattuisi omissa häissä, käskisin varmaankin kaivaa hujopille kuopan. :)

   Lainaa

  46. Tulos: +19 (41 ääntä)
   purppurakruunu: “Mä haluan mun aviomieheni parhaan ystävän korjaavan kaiken itsessään, mikä tekee siitä vähänkään erilaisen näköisen, koska muuten se pilaa asioilla, joihin se ei voi vaikuttaa, mun kuvat!” “Toi on aika tylyä.” “Pahoitin mieleni, poistun ryhmästä!” Kiitos, ei jäädä kaipaamaan. Toivon, että aviomies näkee tän päivityksen ajoissa ennen H-hetkeä…
   Tarkoitat varmaan H-kupin hetkeä *ba-dum-tssh* Okei, nyt oli huono.

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Sannan hääkuvaan voisi joku muokata morsiammelle isommat daisarit ja sulholle pullottavan etumuksen. Ja sitten voisi pysyä siellä Pori-Kankaanpää akselilla koko lopun ikäänsä ja ihmetellä asioita. mm. sitä, että puhutaanko maailmassa jotain muutakin kieltä kuin suomea.

   Lainaa

  48. Mörökölli 12.1.2016 19:59
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   herne nenässä: Ongelmanahan Hannalla on nimenomaan se, että “bm” on liian kalpea ja tarvitsisi kuviin “tekoruskettavaa”. Mutta miksi lukea kunnolla kun voi olettaa rasismia kaikkialla.
   Sarkasmia kenties?

   Lainaa

  49. Tulos: +2 (54 ääntä)
   Naiset, jotka mussutavat häidensä tärkeydestä ja sen olevan elämänsä tärkein päivä, ansaitsevat sen 80 senttiä. Jos määrität itsesi vain miehesi kautta, olet juurikin sellainen leipää keittiössä tekevä bimbo.

   Lainaa

  50. Piilevä kyky 12.1.2016 21:45
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   nananana: Rasismi ei ole mikään tummemman väen ”etuoikeus”, vaan sitä voi kohdata myös vaaleaihoiset. Ja tuo kommentti oli luultavasti sarkasmia muutenkin.
   Totta. Näin kohdellaan albiinoja Afrikassa: http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/tansanialaistoimittaja-paljasti-albiinojen-ruumiinosilla-kaydyn-salakaupan/ "Tansaniassa on tapettu 57 albiinoa vuoden 2007 jälkeen, mutta myös naapurivaltioissa Burundissa, Ruandassa ja Keniassa on ollut joitakin albiinojen murhia." Itse juttu on kyllä absurdi, mutta itse en ole ymmärtänyt häähössötystä ikinä vaikka olen "perinteiset" häät läpi käynyt morsiamena. Meidän vieraille ei esitetty vaatimuksia, vaan kutsuttiin: tule sellaisena kuin olet. Lapset myös. Olisiko pitänyt kieltää ylileveää tätiä ja pyörätuolissa olevaa enoa tulemasta, kun ne saattaa "viedä huomion" kuvissa?

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Asko: Rasismi on nykyään laajentunut käsitteenä tarkoittamaan kaikkea syrjintää, väittivät sanavarastoltaan ja älyltään rajoittuneet mitä muuta tahansa.
   Eikä ole ja itse olet.

   Lainaa

  52. Tulos: -21 (23 ääntä)
   Miten kukaan voi pitää tätä juttua aitona? Eikö tää nyt ihan selvästi ole vitsi?

   Lainaa

  53. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Bridezilla!

   Lainaa

  54. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Nyt oli vähän heikot mokat mutta ainakin tämä sai myötähäpeää aikaan.

   Lainaa

  55. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Asko: Hanna on ihmeteltävän täyspäinen ollakseen tuleva morsian. Yleensä näistä kannattaa pysyä kaukana kunnes stressi laukeaa.
   Minä nyt en mene koskaan naimisiin, mutta jos menisin niin keskittyisin vaan siihen että tarjolla olisi erinomaista ruokaa ja juotavaa. Tosin paniikin voisin vetää siitä että noi kemut korostaisivat yksinäisyydentunnettani, kun kukaan ei tulisi minun puolelta paikalle, joten tästäkään syystä en haluaisi häitä. No, eipä sitä tarvitse oikeasti päätä vaivata tälläisillä, mutta minua raivostuttaa se meininki, että häät on morsiamen juhla. Kyllä se on sen naimisiin menevän pariskunnan YHTEINEN juhla.

   Lainaa

  56. Pokka pitää 13.1.2016 7:19
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Kaksmetrinen porkkana :D :D

   Lainaa

  57. Morsian vm-2011 13.1.2016 9:14
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Hannan ongelmahan ratkeaa sillä, että otetaan morsian+sulhanen potrettikuva erikseen ja jos koko porukka kuvataan yhdessä, niin pistetään esim. kirkon portailla bestman seisomaan vähän alemmalle rapulle ja muut sommitellaan siihen miten kuvaaja parhaaksi näkee (tämähän osataan luokkakuvissakin). Jos niitä kuvia on ottamassa ammattikuvaaja, niin hän osaa kyllä huomioida asian, jossei ole ammattikuvaajaa niin Hannan ehkä kannattaisi hankkia sellainen. Riitely sulhasen kanssa muuten soveliaasta bestmanista aloittaakin ihanasti avioelämän...

   Lainaa

  58. Mitämitämitä 13.1.2016 15:45
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Mitä halvattua se bestman siinä hääkuvassa edes tekee? Olen monissa häissä ollut ja monia hääkuvia nähnyt, enkä ole kertaakaan nähnyt kuvia joissa olisi joku muu kuin hääpari ja kukkakimppu. Jättäkää bestman ja kaaso pois kuvasta niin ongelma on ratkaistu, eihän ne ole avioliittoon menossa kenenkään kanssa. Jos itse menisin naimisiin, niin ei tulisi mieleenkään ottaa muita kuin puoliso mukaan kuvaan! Kaikkea sitä täällä kuuleekin...

   Lainaa

  59. Tulos: +14 (16 ääntä)
   häh: Miten kukaan voi pitää tätä juttua aitona? Eikö tää nyt ihan selvästi ole vitsi?
   Ei ollu vitsi, oli tosissaan. Kuulun samaan hääryhmään.

   Lainaa

  60. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Hölskä: Kyllä, Hanna. Albiinoiden yleinen ja kiusallinen ongelma on, että kirkkaassa valossa ja valonvälähdyksissä nuo raukkaparat muuttuvat aivan läpikuultaviksi. Tämä on kiusallista esmes lomarannoilla (pikkulapset itkevät, ihmisille tulee paha mieli kun kelmeän nahan läpi häämöttävät sisuskalut). Entisaikaan ukkosmyrskyissä läpikuultavina vilahdelleet albiinot ovatkin oikeastaan syynä erilaisiin kummitusjuttuihin ja mörkösatuihin. Positiivista on tietysti se, että albiinoa ei tarvitse röntgenkuvata ollenkaan, vaan riittää kun pistetään valonheittimen eteen.
   Apua miten mua nauratti tää :D Miksei tästä voi tykätä enemmän? :D

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (5 ääntä)
   ekt: Kaikkea ne stressaa. Meillä meni puolison kanssa niin että reilun 10 vuoden yhteiselon jälkeen vaan joku päivä hoksattiin että hei muuten käytäiskö vaikka huomenna maistraatissa? Joo, käydään vaan. Aika saatiin, n. 10 minuuttia seisoskelua tuomarin edessä ja homma sillä selvä. Jälkeenpäin pienimuotoiset ja rennot juhlat lähimmille ystäville jossa asian julkistus. Kuviakin siellä kyllä otettiin, mutta en muista että kukaan olisi ollut niitä pilaamassa.
   Tuo olis voinut olla melkein mun kirjoittama. Ainoa asia, mikä kuvissa häiritsi oli se että itse en näyttänyt niissä niin hyvältä kuin olisin halunnut. Varsinkaan siinä kuvassa jonka mies pisti FB:iin... Joka sekään ei olisi muuten haitannut, mutta miehellä sattuu olemaan kavereina paljon ihmisiä joista itse en pidä tai joita en tunne. Mutta ei sitä viitsinyt enää myöhemmin poistaakaan kun se oli täynnä onnitteluja...

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Kuinkahan monta kaksmetristä albiinokehonrakentajaa Suomessa on? Joita on pyydetty Hannan miehen bestmaniksi lähiaikoina. Ei varmaan jää epäselväksi, onko tämä koko juttu totta vai tarua, jos joku jossain tuntee tällaisen henkilön. Tai jos ei. Ei ainakaan kommenteissa vielä ole kukaan huutanut hep.

   Lainaa

  63. Ärsyyntynyt 14.1.2016 16:15
   Tulos: -19 (21 ääntä)
   Nina: Ei ollu vitsi, oli tosissaan. Kuulun samaan hääryhmään.
   Mikä sua Niina vaivaa? Miks jaat tätä tietoa, koska kuva kaappaus on ryhmän sääntöjen vastainen !! Pilaat hyvän ryhmän vaan.

   Lainaa

  64. Tulos: +10 (12 ääntä)
   No eikös se oo rasistista, jos toisen ihonväri on ongelma. Oli sitten valkoinen tai musta :D
   herne nenässä: Positiivista on tietysti se, että albiinoa ei tarvitse röntgenkuvata ollenkaan, vaan riittää kun pistetään valonheittimen eteen.

   Lainaa

  65. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Ärsyyntynyt: Mikä sua Niina vaivaa? Miks jaat tätä tietoa, koska kuva kaappaus on ryhmän sääntöjen vastainen !! Pilaat hyvän ryhmän vaan.
   En ole jakanut tätä kuvan_kaappausta, mutta kyllähän tästä hyvät naurut sai kun tunnistin että mistä ryhmästä tämä on otettu. Mitä nettiin laittaa aina pitää muistaa että se voi levitä.

   Lainaa

  66. Ärsyyntynyt 14.1.2016 19:56
   Tulos: -25 (27 ääntä)
   Nina: En ole jakanut tätä kuvan_kaappausta, mutta kyllähän tästä hyvät naurut sai kun tunnistin että mistä ryhmästä tämä on otettu. Mitä nettiin laittaa aina pitää muistaa että se voi levitä.
   No sori ku puhelin korjaa omiaan. Mut ei kauheen kypsää mainostaa, et mistä ryhmästä puhe.

   Lainaa

  67. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Tämän päivän kakkamyrsky Ilta-Sanomissa oli juuri keskustelu aiheesta "mies ei saa päättää suhteessa mistään" ja siihen tämän morsiamen avautuminen iski kuin nyrkki silmään =)

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Asko: Rasismi on nykyään laajentunut käsitteenä tarkoittamaan kaikkea syrjintää, väittivät sanavarastoltaan ja älyltään rajoittuneet mitä muuta tahansa.
   Ei ole. Rasismi (racism) tulee englanninkielen sanasta 'race', joka tarkoittaa rotua. Se, että sitä käytetään väärin, ei tee siitä oikeaa.

   Lainaa

  69. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Niko: Ei ole. Rasismi (racism) tulee englanninkielen sanasta ‘race’, joka tarkoittaa rotua. Se, että sitä käytetään väärin, ei tee siitä oikeaa.
   Näin alunperin. Kieli elää ja muuttuu. Rasismi kattaa nykyään minkä tahansa fyysisen tai henkisen ominaisuuden perusteella tapahtuvan syrjinnän. Menet varmaan tolaltasi ajatellessasi kuinka sana sovinismi on määritelty suomen kielessä. Tämä on täysin tyypillistä elävälle kielelle ja epänormaalia on se, että autistisesti kuvittelee asioiden olevan muuttumattomia ja kiveen hakattuja.

   Lainaa

  70. Tulos: +4 (8 ääntä)
   soosoosoo: Näin alunperin. Kieli elää ja muuttuu. Rasismi kattaa nykyään minkä tahansa fyysisen tai henkisen ominaisuuden perusteella tapahtuvan syrjinnän.
   No, tuon voin jopa hyväksyä. Mutta ei se silti kaikkea syrjintää tarkoita. Esimerkiksi ikä- tai sukupuolirasismia ei ole olemassa, vaikka jotkut niin väittävätkin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: häät, kuva, bestman, kaaso, albiino, itseruskettava, bridezilla