Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Paljastuksia päiväkirjasta

  Jäätävää ensirakkautta!
  Suurenna näkymä
  Paljastuksia päiväkirjasta

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 75 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +379 (457 ääntä)
   Kasipäkki ?

   Lainaa

  2. Tulos: +2074 (2100 ääntä)
   Vaatii kyllä lujaa itsetuntoa ja taitoa nauraa itselleen jotta pystyy tuollaista julkaisemaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +1027 (1043 ääntä)
   Taisinpa itekki olla teininä tollanen hieman aivoton. No moro!

   Lainaa

  4. Tulos: +679 (687 ääntä)
   Melkone meisseli

   Lainaa

  5. Tulos: -94 (204 ääntä)
   Laurilla on melkoinen varustus. Huh, huh. Ei kai hän oikeasti ole ympärileikattu?

   Lainaa

  6. Tulos: -517 (547 ääntä)
   Eikös tossa lue 10 eikä 14? Olin ite aina aika rauhallinen... ja poika ja tosta iästä 10v aikaa mut ei kai mitään noin ylitseampuvaa settiä ollu kellään 14v? Ala-asteikäselle tommoset draamat (no ehkä vastaava draama vielä 14-vuotiaallekki) ja kuvat vielä menis, koska "wow olen seksuaalinen olento ja pippeli+pimppi", mutta ei kai enää yläasteen puolessavälissä? Todella hyvä käsiala ja piirustustaito kyllä tytöllä ollu.

   Lainaa

  7. Tulos: +370 (396 ääntä)
   Jahas, juuri kun ajattelin mennä nukkumaan, niin johan tärähti verkkokalvoon kiinni sellanen Lauri pissaamassa kuva, että eipä taida uni ihan heti kolkuttaa...

   Lainaa

  8. Tulos: +329 (339 ääntä)
   Kalle: Eikös tossa lue 10 eikä 14? Olin ite aina aika rauhallinen… ja poika ja tosta iästä 10v aikaa mut ei kai mitään noin ylitseampuvaa settiä ollu kellään 14v? Ala-asteikäselle tommoset draamat (no ehkä vastaava draama vielä 14-vuotiaallekki) ja kuvat vielä menis, koska “wow olen seksuaalinen olento ja pippeli+pimppi”, mutta ei kai enää yläasteen puolessavälissä? Todella hyvä käsiala ja piirustustaito kyllä tytöllä ollu.
   Eiköhän tossa lue arvosanana toi 10+ Laurille... Mulla on ihan vastaavia juttuja omassa päiväkirjassa myös n. 14-vuotiaana NKOTB:lle, "I love John!!!<3<3<3" ja kuvia päiväkirja täynnä.

   Lainaa

  9. Tulos: +368 (378 ääntä)
   Hahaa, repesin tolle kuvalle! :D myös mun huone on ollut vuorattuna Rasmuksen ja Laurin julisteilla, kun oon ollut 14 v. Tosin en kyllä tuollaisia piirustuksia raapustellut, johtuneeko mielikuvituksen puutteesta vai siitä etten osaa piirtää. Mut mitä tuon aikaisia päiväkirjoja oon lukenut, niin jutut on kyllä ihan samaa tasoa kuin Mintulla :D

   Lainaa

  10. Tulos: +321 (343 ääntä)
   bob: Jahas, juuri kun ajattelin mennä nukkumaan, niin johan tärähti verkkokalvoon kiinni sellanen Lauri pissaamassa kuva, että eipä taida uni ihan heti kolkuttaa…
   ...se mitään pissaa oo :D (mut meni yöunet multakin :P)

   Lainaa

  11. Tulos: +235 (247 ääntä)
   Enpä näköjään ole ainoa, jonka ensirakkaus oli Lauri Ylönen.. Olin aivan varma, että kaikkien maailman naisten seasta Lauri valitsisi tämän nimenomaisen 13-v fanityttelin. Näin 10 vuotta jälkeenpäin ajateltuna se kuulostaa hieman sairaalta.. :D Aijaijai niitä aikoja kun tuli myös ostettua kaikki mahdolliset Miss Mixit ja Suosikit yms teinilehdet jopa sellaisten 1cm x 1cm kokoisten Laurin kuvien takia. En silti myönnä, että aivan tuollaisia kuvia olisi tullut piirrettyä.. Oliko muilla teillä samanlaisia julkkisrakkauksia? :D

   Lainaa

  12. Tulos: +58 (72 ääntä)
   Heh tää oli kiva!

   Lainaa

  13. Tulos: +283 (355 ääntä)
   Kalle: Eikös tossa lue 10 eikä 14? Olin ite aina aika rauhallinen… ja poika ja tosta iästä 10v aikaa mut ei kai mitään noin ylitseampuvaa settiä ollu kellään 14v? Ala-asteikäselle tommoset draamat (no ehkä vastaava draama vielä 14-vuotiaallekki) ja kuvat vielä menis, koska “wow olen seksuaalinen olento ja pippeli+pimppi”, mutta ei kai enää yläasteen puolessavälissä?
   Vai mielestäsi ala-asteikäiselle sopii paremmin piirtää tuollaista matskua ja uneksia spermaa roiskivista jättimeloista? Vissiin sitten lapset lopettaa lapsuutensa (tai aikuiset laittaa lopettamaan) nykyään huolestuttavan nopeasti, mutta kyllä mä silti edelleenkin huolestuisin jos joku 10-v piirtelis tollasia, oon hyvilläni että Minttu oli tossa edes sen neljätoista. Jos muuten omat lapseni piirtelis kymppiveenä tollasia, tekisin itsestäni lastensuojeluilmoituksen.

   Lainaa

  14. Tulos: +155 (155 ääntä)
   Hipsu: …se mitään pissaa oo (mut meni yöunet multakin :P)
   Juu huomasin kuvatekstin vasta jälkeenpäin. Ei siitä kyllä apua ole tän unettomuuden suhteen kyllä nyt taas lainkaan...

   Lainaa

  15. Tulos: +79 (87 ääntä)
   Ei taida Laurilla polviin asti olla, tosi elämässä.

   Lainaa

  16. Tulos: +111 (115 ääntä)
   bob: Juu huomasin kuvatekstin vasta jälkeenpäin. Ei siitä kyllä apua ole tän unettomuuden suhteen kyllä nyt taas lainkaan…
   Ai siellä oli kuvatekstikin! :D

   Lainaa

  17. Tulos: -154 (376 ääntä)
   Eikö kellään muulla ole käynyt mielessä, että siinä missä Mintun päivitystä pidetään lähinnä hellyttävän koomisena ja vain lievästi kiusallisena, niin jos ote olisi vaikkapa Masan 14-vee leikekirjasta johon olisi liimattu esimerkiksi Anna Abreun naama ja sitten kömpelösti piirretty alastonkuva jossa visvaa valuva reva levällään plus neitsyydenmenetysfantasioita sun muuta, niin Masaa pidettäisiin lähinnä säälittävänä runkkarina ja luultavasti vähän psykonakin?

   Lainaa

  18. Tulos: +140 (164 ääntä)
   Hahaa olin ihan samanlainen :D kohteena oli vain Antti Tuisku. Nuolin ja suutelin julisteitakin. Ja piirtelin pervoja kuvia ja kirjoittelin kuumia novelleja Antista. Uuh. Oli se ihanaa aikaa <3

   Lainaa

  19. -91 hupakko 22.10.2015 4:11
   Tulos: +67 (103 ääntä)
   Itse olin varhaisteini-iässä kiimassa lähes yksinomaan anime miehiin - mm. Dragonball Z:n Vegetaan :D

   Lainaa

  20. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Hienot on väkerrykset. Näitähän on kiva muistella vanhenpana miten sitä nuoruuden huumassa oli rakastunut. Nykyään on kaikki toisin. :(

   Lainaa

  21. Tulos: +187 (205 ääntä)
   Ite oon suosiolla heittänyt päiväkirjat lähes lukematta roskiin, on tullut sen verran kamala myötähäpeä. Hatunnosto Mintulle kun on kehdannut laittaa ihan Facebookiin asti teinivuosien aatokset.

   Lainaa

  22. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Aivan mahtava ! Ja kyllähän bändien ja yksittäisten julkkisten fanit tekee tommosta paljonkin, itelle tulee joku Dingohysteria mieleen. Ite en oo sitä päässyt valitettavasti kokemaan, ja mun äiti tuskin meni ihan niin pitkälle et piirteli tommosia kuvia :D Mutta muuten.

   Lainaa

  23. Tulos: +93 (99 ääntä)
   hattufolio: Kasipäkki ?
   Niin. Semmonen se kunnolla treenattu rasvaton vatsa on. Neljä paria niitä palikoita on.

   Lainaa

  24. Tulos: +24 (32 ääntä)
   RouvaP: Eikö kellään muulla ole käynyt mielessä, että siinä missä Mintun päivitystä pidetään lähinnä hellyttävän koomisena ja vain lievästi kiusallisena, niin jos ote olisi vaikkapa Masan 14-vee leikekirjasta johon olisi liimattu esimerkiksi Anna Abreun naama ja sitten kömpelösti piirretty alastonkuva jossa visvaa valuva reva levällään plus neitsyydenmenetysfantasioita sun muuta, niin Masaa pidettäisiin lähinnä säälittävänä runkkarina ja luultavasti vähän psykonakin?
   Niin tosin... Ei ne kaikki navan yläpuolella ole. :D

   Lainaa

  25. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Noin.. Näköjään ottaa lainauksen miten sattuu?? Noin ei pitänyt mennä. :D Eikä ole edes omaa tekstiäni tuo sitaatti vaikka sille näyttää. No, tuota omaa edellistäni oli tarkoitus lainata.

   Lainaa

  26. Tulos: +120 (122 ääntä)
   Itse en koskaan ole pitänyt päiväkirjaa, joten tällaista matskua teinivuosista ei (ehkä onneksi) ole säilynyt... Itsehän muistan olleeni seiskaluokalla kuumana erääseen showpainijaan. Luonnollisestikin laskin että sitten kun täytän 18, muutan jenkkeihin ja satumaisesti tämä minut huomaa kadulla jne. Kyllähän sen tiesi, että ei näin oikeasti tapahdu, mutta usein sitä haluaa elää satumaailmassa (varsinkin silloin teininä, kun ei "oikeaan" elämään ollut kosketusta vaikka oltiinkin niin aikuisia...) Kaverin muistan askarrelleen oman mustan kirjan pelkästään Ville Valolle, jossa oli kuvia, piirustuksia, laulun sanoja, haastatteluja, lempiruoat jne listattuna. Onkohan vielä tallessa? :)

   Lainaa

  27. Tulos: -159 (207 ääntä)
   Mitä hemmettiä naiset? Itse näin 35-vuotiaana miehenä voin todeta, että minkäänmoista vastaavaa en teini-iässä harrastanut. Enkä kyllä vanhempanakaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +55 (75 ääntä)
   Kalle: Eikös tossa lue 10 eikä 14? Olin ite aina aika rauhallinen… ja poika ja tosta iästä 10v aikaa mut ei kai mitään noin ylitseampuvaa settiä ollu kellään 14v? Ala-asteikäselle tommoset draamat (no ehkä vastaava draama vielä 14-vuotiaallekki) ja kuvat vielä menis, koska “wow olen seksuaalinen olento ja pippeli+pimppi”, mutta ei kai enää yläasteen puolessavälissä? Todella hyvä käsiala ja piirustustaito kyllä tytöllä ollu.
   ookko semmonen pääntautia sairastava?

   Lainaa

  29. Tulos: +46 (66 ääntä)
   PekkaKana: Mitä hemmettiä naiset? Itse näin 35-vuotiaana miehenä voin todeta, että minkäänmoista vastaavaa en teini-iässä harrastanut. Enkä kyllä vanhempanakaan.
   joo en minänkää rakkauskuvia miehistä piirrelly. vitunkuvia kylläkin. ja edelleen tulee piirreltyä-nyt tulee lähemmäs oikeanlaisia, eikä perus kirkkoveneitä.

   Lainaa

  30. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Toisaalta Lauri on melko lyhyt mies...
   @&amp;: Ei taida Laurilla polviin asti olla, tosi elämässä.

   Lainaa

  31. Tulos: -107 (147 ääntä)
   PekkaKana: Mitä hemmettiä naiset? Itse näin 35-vuotiaana miehenä voin todeta, että minkäänmoista vastaavaa en teini-iässä harrastanut. Enkä kyllä vanhempanakaan.
   Haha, näyttää tytöillä olevan miinusnappi ahkerassa käytössä :D

   Lainaa

  32. Tulos: +228 (246 ääntä)
   Juomari: Eikö kellään muulla ole käynyt mielessä, että siinä missä Mintun päivitystä pidetään lähinnä hellyttävän koomisena ja vain lievästi kiusallisena, niin jos ote olisi vaikkapa Masan 14-vee leikekirjasta johon olisi liimattu esimerkiksi Anna Abreun naama ja sitten kömpelösti piirretty alastonkuva jossa visvaa valuva reva levällään plus neitsyydenmenetysfantasioita sun muuta, niin Masaa pidettäisiin lähinnä säälittävänä runkkarina ja luultavasti vähän psykonakin?
   Älä viitsi uhriutua. Eiköhän kaikkien teinipoikien normikehitykseen kuulu naisista haaveksiminen, piirroksilla tai ilman. Tuosta visvasta en sitten tiedä, ehkä se on vaan sun oma fantasia.

   Lainaa

  33. Tulos: -118 (124 ääntä)
   -91 hupakko: Itse olin varhaisteini-iässä kiimassa lähes yksinomaan anime miehiin – mm. Dragonball Z:n Vegetaan
   ootko ihan "hupakko"? laitappa s-posti osottees jos näin on. t:m36

   Lainaa

  34. Tulos: +129 (143 ääntä)
   Miehillä täällä näyttää olevan hankaluuksia käsittää, että tommosta se on suurimmalla osalla teinitytöistä.. :D Eihän niistä pojat tietenkään saa tietää kun noi raapustellaan visusti vartioituun päiväkirjaan ja kavereiden kanssa vaan ihQtetaan söpösti. Btw itellä oli jäätävä ihastus Antti Tuiskuun siinä 12-13 vuotiaana. Mulla oli semmonen valtava juliste missä oli antti tuiskun pärstä ja sitä aina piti mennä pussailemaan x)

   Lainaa

  35. Tulos: -118 (128 ääntä)
   Naisten ajatusmaailma on niiiiiin kiero...

   Lainaa

  36. Tulos: +109 (109 ääntä)
   "Spermaa tippuu"

   Lainaa

  37. Tulos: +144 (160 ääntä)
   Joo, miehillä tuntuu nyt olevan pieni ongelma tämän suhteen. Vaikka en kyllä tajua tätä uhriutumista; kyllä miespuolisten kaverieni kanssa jutellaan (ja nauretaan kippurassa) sille kun 13-vuotiaana näkivät jonkun Sabrinan tai mitä Britneyitä onkaan, ja sen juliste piti sitten ripustaa seinälle ihan heti, koska kun se erinomainen musiikki (ei). Itse fanitin Take Thatin tyyppiä, ja olin aivan vakuuttunut että tapaisin sen ja seurustelisimme ennen kuin täytän 18. Joskus myöhemmin olen miettinyt miltä tuntuu olla se täysikasvuinen mies jonka koko elanto riippuu siitä että täysin alaikäiset pikkutytöt haluavat häneltä seksiä... Varmaan aika omituista ellei ahdistavaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (47 ääntä)
   Heitin vastaavia roskiin jo yli 10 vuotta sitten, syystä.

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (25 ääntä)
   14-vuotiaana Take That ja East 17. Ja vino pino yläasteaikaisia ihastuksia, joista parin kanssa oli vähän jotain juttuakin meneillään. Ja päiväkirja tietenkin, en oo kyllä säilyttänyt sitä. Joo, onneksi en oo 14 enää, enkä tule koskaan olemaan uudelleen. The Rasmuksen keikalla kyllä kävin sen ikäisenä. "Who you gonna call? Ghostbusters!" oli silloin ihan paras ja keikalla oli kivaa, vaikka en erityisemmin Rasmus-fani ollutkaan. No huhhuh mitä muistelua.

   Lainaa

  40. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Kalle: Eikös tossa lue 10 eikä 14? Olin ite aina aika rauhallinen… ja poika ja tosta iästä 10v aikaa mut ei kai mitään noin ylitseampuvaa settiä ollu kellään 14v? Ala-asteikäselle tommoset draamat (no ehkä vastaava draama vielä 14-vuotiaallekki) ja kuvat vielä menis, koska “wow olen seksuaalinen olento ja pippeli+pimppi”, mutta ei kai enää yläasteen puolessavälissä? Todella hyvä käsiala ja piirustustaito kyllä tytöllä ollu.
   Veikkaisin että tuo 10+ on ns arvosana:D

   Lainaa

  41. Tulos: +30 (64 ääntä)
   Olenko epänormaali, kun en muista käyneeni läpi minkäänlaista julkkisihastusta? En oikeastaan edes tiennyt juuri mitään julkimoita nimeltä. Sen sijaan muistan katselleeni vähäpukeisia animetyttöjä erittäin intensiivisesti. Ihan heteronaisena edelleen pidän itseäni.

   Lainaa

  42. Tulos: +154 (168 ääntä)
   Juomari: Eikö kellään muulla ole käynyt mielessä, että siinä missä Mintun päivitystä pidetään lähinnä hellyttävän koomisena ja vain lievästi kiusallisena, niin jos ote olisi vaikkapa Masan 14-vee leikekirjasta johon olisi liimattu esimerkiksi Anna Abreun naama ja sitten kömpelösti piirretty alastonkuva jossa visvaa valuva reva levällään plus neitsyydenmenetysfantasioita sun muuta, niin Masaa pidettäisiin lähinnä säälittävänä runkkarina ja luultavasti vähän psykonakin?
   Miten voi olla niin huono itsetunto, että tästäkin saa henkilökohtaisen loukkauksen kaivettua? Ei, ei se ole säälittävää. Vaan normaalia. Oli sukupuoli mikä vaan. Mutta tuollainen tyhjästä väkisin uhriutuminen, se on "säälittävää ja luultavasti vähän psykoa".

   Lainaa

  43. Tulos: +112 (118 ääntä)
   Tästä intoutuneena kaivoin oman päiväkirjani ja löysin kirjoituksen vuodelta 1999 (12v): "Olen yksin. Pelkään, mutten tiedä mitä. Ehkä murtovarkaita, murhaajia tai jotain muuta. Nykyisin ei kerrota hyvistä asioista, kerrotaan vain sodista, maanjäristyksistä, murhista, tuhopoltoista, kuolemista.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. ..Ainakin Kosovossa on nyt rauha ja se on hyvä. Toivon, että maailma voisi muuttua. Edes joskus.." Mitä helvettiä 12-vuotias edes ymmärtää mistään Kosovon sodasta? Kai sitä on vaan naiivina toivonut maailmanrauhaa ja rakkautta kaikille..

   Lainaa

  44. Tulos: +102 (112 ääntä)
   Onneks tuolla sivussa on toi tarkennus "spermaa tippuu", muuten olisin luullut että laurilla on jotain ongelmia pidätyskyvyn kanssa.

   Lainaa

  45. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Omakin päiväkirja on jossain kaapissa piilossa, mutta en oo vielä viittinyt avata sitä, kun myötähäpeä on valmiiksi jo niin vahva. :D Teininä tuli ihastuttua melkein kaikkeen liikkuvaan ja niistä piti sitten avautua paperille. Yhteen koulumme poikaan olin niin palavasti rakastunut koko yläasteen, että kirjoitin sille pitkääkin pitkemmän rakkauskirjeen. Onneksi jossain aivojen sopukoissa tuli stoppi enkä sentään menny lähettämään sitä.

   Lainaa

  46. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Mun ihastukset vaihteli Digimonin Yamatosta Good Charlotten Joel Maddeniin ja WWF:n The Rockiin. O tempora, o mores.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (22 ääntä)
   No voi hitto, vaihdoin sähköpostiosoitteen ja menetin hienon sinisen avani! Pitääpä vaihtaa takaisin tähän toiseen, tulee muuten identiteettikriisi.

   Lainaa

  48. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Ai että, onneks omat päiväkirjat on heitetty menemään muuttojen lomassa, mutta kylläpä sitä käytiin kuumana vaikka kehen. Ville Valo, Niklas Hagman, Pavel Bure jakeitänäitänytoli sillon 90-luvun loppupuolella. Ihan normaalia ihastumista, fanittamista. Jos joku oikeasti väittää, ettei ole vastaavaa (varhais)teini-iässä kokenut niin se joku joko valehtelee tai on jäänyt merkittävästä kasvuun liittyvästä paitsi. Jotenkin iisimpää se on fantasioida ihmisistä, jotka saavuttamattomissa, kuin niistä, jotka on siinä "saatavilla" - ne saatavilla olevat kun voivat hyvin helposti fantasiat romuttaa olemalla oikeasti tosi ankeita tyyppejä.

   Lainaa

  49. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Joo kuulostaa todellakin tutulta... Muistan itsekin sillon nyt 10(?) vuotta sitten, kun Antti Tuisku alko olee sitä kuuminta juttua minun ikäisten (11-13v) keskuudessa.. Itsehän 12-vuotiaana myös vuorasin seinät Antin kuvilla, tosin onneksi ainankin itsellä pysyi ne piirrokset ihan sydämmissä vaan.. :D Sekin vielä, että piti leikata kaiken maailman seiskoista ja mistä sattu vaa löytyyn jopa ne 2cm x 3cm kuvat Antista ja sinitarralla seinään. Sitten kyllä piti olla vähän kateellinen sen aikaiselle bestikselle, kun sillä oli enemmän kuvia seinällä Antista kuin minulla! Sittenkun ensimmäisen poikaystävän sain parin vuoden päästä niin pitihän sitä sitten luopua Antin julisteista ja kuvista... Muistan kun annoin veljelle luvan repiä ja heittää menemään ne kuvat pois seinältä... :D Sinänsä harmittaa, että menin jo muutama vuos sitten heittämään jo pois kaikki päiväkirjani, mutta sitten taas kyllä muistaa sen myötähäpeän... :D Yhdessä päiväkirjassani oli muutamalla sivulla sen päivän kerronnan jälkeen "*Isoveljeni* ON TYHMÄ!!!" "*Isoveljeni* ON TYHMEMPI!!!!". Kirjoitin aika nuorena jo päiväkirjaa (olikohan tyyliin 8-vuotiaana, kun osasi jo kirjoittaa), niin kerran aloitin päivän kerronnan rempseästi "Käytiin tänään vieraissa!". :D Ja sitten tietenkin kaikki vuodatukset joistain ihastuksista (sydämmien kera toki) ja "kamalista" ongelmista... Oivoi kun olisi vielä 12v... :D

   Lainaa

  50. Tulos: +85 (89 ääntä)
   Truth: Jos joku oikeasti väittää, ettei ole vastaavaa (varhais)teini-iässä kokenut niin se joku joko valehtelee tai on jäänyt merkittävästä kasvuun liittyvästä paitsi.
   Tai on aseksuaali tms. Ei siitä nyt sen enempää, mutta ei se ihmisestä mitenkään puutteellista tee. :)

   Lainaa

  51. Tulos: +20 (22 ääntä)
   bob: Jahas, juuri kun ajattelin mennä nukkumaan, niin johan tärähti verkkokalvoon kiinni sellanen Lauri pissaamassa kuva, että eipä taida uni ihan heti kolkuttaa…
   kuvassa lukee "spermaa tippuu"...

   Lainaa

  52. Tulos: +37 (41 ääntä)
   tiptop: kuvassa lukee “spermaa tippuu”…
   joka on tavutettu spe-rmaa.

   Lainaa

  53. Tulos: +17 (25 ääntä)
   (The Rasmus on paras!!)

   Lainaa

  54. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Tää oli ihan super hauska, lisää tämmösiä. :'DD

   Lainaa

  55. Tulos: +78 (78 ääntä)
   Itsellä parhaat naurut saanut 10-vuotiaana kirjoittamani päiväkirjasta. Olin tosi ihastunut yhteen Nikoon silloin ja vissiin muka "seurusteltiinkin". Viimein jopa uskalsin pyytää sitä meille kylään (tämä siis vielä lankapuhelinaikaa). Vierailun jälkeisessä kirjoituksessa luki seuraavasti: "Niko oli siis meillä ja tunsin oloni ahdistuneeksi hänen ollessaan meillä, joten jätin hänet." Voi kun vielä näin vanhempana kaikki ois noin yksinkertaisesta.

   Lainaa

  56. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Nyt täytyy sanoa, että tuli vähän puskista sivua alas rullatessa. Pelkkä Ylösen naama näkyi aluksi.

   Lainaa

  57. Tulos: +79 (79 ääntä)
   Joo munkin päiväkirjat meni 13-vuotiaana tähän tyyliin: "Pitäiskö mun alkaa hopparix?!? Joku vois kiinnostuu musta!!! Kaikki muut on jo pussannu jotain poikaa!!! Mä tuun olee ikuisesti yksin!!! P.S. Spaissarit rulez!" Those were the days...

   Lainaa

  58. Antibanaani 23.10.2015 16:41
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Kalle: Eikös tossa lue 10 eikä 14? Olin ite aina aika rauhallinen… ja poika ja tosta iästä 10v aikaa mut ei kai mitään noin ylitseampuvaa settiä ollu kellään 14v? Ala-asteikäselle tommoset draamat (no ehkä vastaava draama vielä 14-vuotiaallekki) ja kuvat vielä menis, koska “wow olen seksuaalinen olento ja pippeli+pimppi”, mutta ei kai enää yläasteen puolessavälissä? Todella hyvä käsiala ja piirustustaito kyllä tytöllä ollu.
   Huumorisivustolla naama mutrussa dissaamassa ihmistä, joka osaa jo nauraa kippurassa nuoremmalle itselleen? :D No worries, kyllä tuo taito iän myötä kehittyy meistä jokaiselle. Itse asiassa kolmen kympin jälkeen todennäköisesti repeilee ihan luontevasti jo omalle parikymppiselle minälleen, vaikka teini-iän hulvattomuuksiin ei enää yltäisikään :)

   Lainaa

  59. Tulos: +24 (24 ääntä)
   (The Rasmus on paras!!)-huomautus :D

   Lainaa

  60. Tulos: +16 (16 ääntä)
   -91 hupakko: Itse olin varhaisteini-iässä kiimassa lähes yksinomaan anime miehiin – mm. Dragonball Z:n Vegetaan
   Liityn kerhoon Piccololla ja Tienillä.

   Lainaa

  61. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Ensimmäiset julkkisihastukset oli NKOTB:n ja Take Thatin poikia 10-12-vuotiaana. 14-vuotiaana taisin fanittaa Bluria, mutta jostain syystä en silloin tajunnut, kuinka kuuma Damon oli. (Huomasin vasta nyt aikuisena ja en voi kuin ihmetellä, miten puusilmä olin teininä!) Mutta niin, en kyllä ikinä piirrellyt tuollaisia jättimeloja! Varmaan pelkäsin, että äiti kuitenkin löytäis ne kuvat, vaikka kuinka olis lukittu päiväkirja. Samat neitsyydenmenetysfantasiat (NKOTB:sta ja Take Thatista) kyllä oli, mutta piirtelin vain sydämiä siveästi.

   Lainaa

  62. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Kun kerta kaikki muutkin niin minäkin sitten :'D Avautumaan lapsuusajoistani. Miu päiväkirjoissani hurjimpia juttuja taisi olla överiksi vedetty kiroilu, mutta se johtui lähinnä siitä, kun jo aika varhaisessa vaiheessa aloin ajatella niiden kirjoittamista siltä kantilta, "mitä jos omat lapseni lukevat nämä joskus?" Varsinkin yläasteaikaiset raapustukseni ovat hyvinkin siveitä ja tylsiä... kaikki tuhmat jutut päätyivät muihin vihkoihin :D Ja niitähän riitti. Miu seksuaalisuuteni huippu tapahtui joskus kymmenen vuoden tienoilla; kopioin lehdistä läpi nakukuvia, kirjasin ylös telkkarissa mainostettavien seksilinjojen numeroita, olisin lähtenyt kenen tahansa namusedän matkaan joka olisi vaan hoksannut pyytää :'D Kukaan ei sentään hoksannut. Kiinnostus (omakohtaisiin) seksihommiin laski sittemmin kuin lehmän häntä, ja nyt olen jo monta vuotta luokitellut itseni aseksuaaliksi. Ps. Ihastumisen kohteiksi kelpaavat kyllä edelleen kaikki, paitsi ihmiset :D

   Lainaa

  63. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Hohhoh. Miehet ne täällä ihmettelee, että "kuinka hulluja teinitytöt on". Itsehän eivät ole koskaan yöllä pimeässä kosketelleet itseään ja ajatelleet sitä naapuriluokan Maijan tunnilla vilahtanutta rintaliivin olkainta... Ja edelleen aikuisiässäkin kiillotetaan sapelia samalla kun katsotaan netistä videota pariutumisriiteistä, joissa on naisia (ja miehiä), joihin todellisuudessa ei ole mitään mahkuja. Eipä tässäkään sen kummemmasta ole kyse kuin fantasioinnista, vaikkei se aina olisi seksuaalista. Enemmän ihmettelen, että tunnun tuntevan vain jamppoja, jotka kerran naista moikattuaan kuvittelevat jo mielessään yhteisen elämän... Päiväunet on ihan jees, ei iästä väliä.

   Lainaa

  64. Rouva Toosavainen 26.10.2015 19:34
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Hei tämä Minttuhan on se tyyppi joka piti sitä pienimuotoisen nettikohun nostattanutta Kolmas pyörä blogia! Tuo Ninnin kuva oli blogissa silloin.

   Lainaa

  65. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Joo mut miettikää, että nykynuoret kirjoittaa kaikki nämä valmiiksi julkisesti blogeissa ja somessa ja youtube ragena

   Lainaa

  66. Tulos: -23 (31 ääntä)
   Mä kun luulin että alle 16v ihmisellä ei ole seksuaalisuutta.

   Lainaa

  67. Tulos: +2 (6 ääntä)
   rouq: Miten voi olla niin huono itsetunto, että tästäkin saa henkilökohtaisen loukkauksen kaivettua? Ei, ei se ole säälittävää. Vaan normaalia. Oli sukupuoli mikä vaan. Mutta tuollainen tyhjästä väkisin uhriutuminen, se on “säälittävää ja luultavasti vähän psykoa”.
   Nykyäänhän suurin osa asioista tuntuu olevan "tyhjästä uhtriutumista" Ihmiset nyt onkin perseestä niin ei sinällään yllätä!

   Lainaa

  68. Tulos: +9 (13 ääntä)
   bob: Jahas, juuri kun ajattelin mennä nukkumaan, niin johan tärähti verkkokalvoon kiinni sellanen Lauri pissaamassa kuva, että eipä taida uni ihan heti kolkuttaa…
   siellähän lukee sivussa, että spermaa tippuu :')

   Lainaa

  69. JoniMaisemanyymi 28.10.2015 4:16
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Timon: Itse en koskaan ole pitänyt päiväkirjaa, joten tällaista matskua teinivuosista ei (ehkä onneksi) ole säilynyt… Itsehän muistan olleeni seiskaluokalla kuumana erääseen showpainijaan. Luonnollisestikin laskin että sitten kun täytän 18, muutan jenkkeihin ja satumaisesti tämä minut huomaa kadulla jne. Kyllähän sen tiesi, että ei näin oikeasti tapahdu, mutta usein sitä haluaa elää satumaailmassa (varsinkin silloin teininä, kun ei “oikeaan” elämään ollut kosketusta vaikka oltiinkin niin aikuisia…) Kaverin muistan askarrelleen oman mustan kirjan pelkästään Ville Valolle, jossa oli kuvia, piirustuksia, laulun sanoja, haastatteluja, lempiruoat jne listattuna. Onkohan vielä tallessa?
   Ja hänen nimensä oli John Cena?

   Lainaa

  70. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Mun julkkisihastus yläasteella oli Malcolm in the middle-sarjasta se toisiksi vanhin veli. En muista enää näyttelijän nimeä, se ei mikään iso stara ollut eikä ole vieläkään xD

   Lainaa

  71. StalKerGurl-92IHQ 28.10.2015 23:29
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Itsellä luojan kiitos fanitukset ja ihastumisey vaihtu suhteellisen nopeasti ettei ehtinyt tollaisia taiteilemaan:D suurimpana oli ehkä hugh jackmanin wolverine joka vieläkin sykähdyttää niin että huh huh... Muita fantastisia palvontoja oli harry potterin draco malfoy, dragon ballin vegeta, sekä tietysti yhden kaupan emo-poika jota stalkattiin kavereiden kanssa puolen vuoden ajan ja keksittiin tarinoita siitä... Voi poikarukkaa kun muutama 12-13-vuotias tyttö seurasi melkein kotiin asti, olen syvästi pahoillani:D:D:D

   Lainaa

  72. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mie pienenä unelmoin että saisin laulaa pari biisiä Aki Sirkesalon kanssa. Opettelin levyllisen kappaleita ulkoa jos se ois sattunu vastaan tulemaan. Fanitukseen en ole perille päässy vieläkään, joten meidän luokan söpö poika oli uhrinani. Ja päiväkirjaa en ole pitänyt eikä piirustustaitokaan riitä. Mutta hyvä että muilla ihmisillä on ollu hauskaa piirrellessä :)

   Lainaa

  73. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Pakko sanoa xD oon itse aikalailla samassa vaiheessa vielä :D ihastus yhteen amerikkalaiseen näyttelijään, en kyllä ripusta kuvia (koska ei niitä ei ole) tai piirtele jotai tollasia kuvia, mutta kännykkä on kyllä täys sen kuvista ettäs joo xD

   Lainaa

  74. Tulos: +13 (15 ääntä)
   bob: Vai mielestäsi ala-asteikäiselle sopii paremmin piirtää tuollaista matskua ja uneksia spermaa roiskivista jättimeloista? Vissiin sitten lapset lopettaa lapsuutensa (tai aikuiset laittaa lopettamaan) nykyään huolestuttavan nopeasti, mutta kyllä mä silti edelleenkin huolestuisin jos joku 10-v piirtelis tollasia, oon hyvilläni että Minttu oli tossa edes sen neljätoista. Jos muuten omat lapseni piirtelis kymppiveenä tollasia, tekisin itsestäni lastensuojeluilmoituksen.
   Piirtelin muuten tuollaisia jo reilusti alle kymmenenvuotiaana - itseasiassa toi on vielä aika kesyä verrattuna omiin piirustuksiini, niissä sentään jo mielikuvituksellisesti "yhdyttiin". (Ei, en ole kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä tai muutakaan ikävyyttä kyseisellä spektrillä, nämä jutut alkoi vaan kiinnostaa hieman varhaisessa vaiheessa.)

   Lainaa

  75. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Oman lapsuuden asuntoni ulko-oven karmissa lukee edelleen "DINGO IS BEST!" jonka kirjoitin sinne lyijykynällä joskus 1980-luvulla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: The Rasmus, Lauri Ylönen, päiväkirja, kuva, ensirakkaus, alaston