Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Tosiystävyys koetuksella

  Suurenna näkymä
  Tosiystävyys koetuksella

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1045 (1059 ääntä)
   Minunkin kaikki ystävyyssuhteeni ovat päättyneet, kun kuuntelin Nicki Minajin Anacondaa.

   Lainaa

  2. ei kiesuksen äityli 22.10.2015 0:55
   Tulos: -119 (161 ääntä)
   En usko jumakaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +561 (579 ääntä)
   ''Ei hitto, harmi ku sä meet sen keikalle... me ei voida olla väleissä enää''

   Lainaa

  4. Tulos: +114 (224 ääntä)
   Käsittämätöntä. Ihan hullua että Tytin pitää edes miettiä tuossa vaiheessa miksi Kajsa blokkasi hänet.. Valoja päälle hei!

   Lainaa

  5. Tulos: +517 (527 ääntä)
   Ihan vinkkinä vaan, että jos kaveri bändin takia ei puhu ja *GASP!* pistää fb:ssä blokkiin, niin se tuskin on kovin arvokas kaveri. :D

   Lainaa

  6. Tulos: +109 (133 ääntä)
   :D Hyvä että selvis mistä kenkä puristaa. Tää oli hauska.

   Lainaa

  7. Tulos: +78 (146 ääntä)
   Tosiaan on kyllä hepposet perusteet Kajsalla, mutta sitten taas Poets of the Fall... En tiedä kenen puolella olisin.

   Lainaa

  8. Tulos: +165 (175 ääntä)
   Tätä olen yrittänyt pennuille opettaa, että vaikka ei vaikkapa just musiikkimaku olis sama, kavereita voi silti olla. Tai no, ei se kaikilta onnistu.

   Lainaa

  9. Tulos: +148 (158 ääntä)
   Tuotti hankaluuksia lukea tuota tekstiä tuon omituisen ä-kirjaimen takia...

   Lainaa

  10. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Johan on murheet.

   Lainaa

  11. Tulos: +89 (99 ääntä)
   Tietty musiikkimaku ja siitä ainakin julkisesti kiinni pitäminen liittyy nuoruuteen. Vanhempana sitten huomaa, ettei ole mitän väliä, mitä toiset kuuntelevat ja mitä itse kuuntelee. On se tietty kiva, jos parempi puolisko kuuntelee samanlaista musiikkia, muttei edes se ole välttämätöntä.

   Lainaa

  12. Tulos: -119 (157 ääntä)
   Mulle tuli oikeasti mielenterveysongelmia kyseisestä bändistä.

   Lainaa

  13. Tulos: +134 (144 ääntä)
   Itse olen raskaan musiikin ystävä henkeen ja vereen, vaikkakin on itsellänikin luurankoja kaapissa musiikin suhteen ;D hyvä ystäväni innostuu kaikesta oudosta ja söpöstä sienimusiikista ja ei tulisi mieleenkään pistää välejä poikki tai mykkäkoulua sen takia. Ystävyys on sitäkin että sietää toisen outouksia :D <3

   Lainaa

  14. Tulos: +78 (98 ääntä)
   Itse olen lopettanut ystäväsuhteita tiettyjen fonttien käytön takia. Tuon kännykän fontti puhkoo silmiä!

   Lainaa

  15. Tulos: +118 (134 ääntä)
   Kajsa: Mulle tuli oikeasti mielenterveysongelmia kyseisestä bändistä.
   Kerro, miten se, että joku kaverisi käy katsomassa kyseistä bändiä, vaikuttaa sinun mielenterveyteesi, kun et ole itse edes kuulemassa? Onko teillä joku psyykkinen linkki jonka kautta kuulet ja joudut kärsimään vai mitähäh?

   Lainaa

  16. Tulos: -34 (94 ääntä)
   U2FsdGVkX18RjQsjreXjYPTWuuLB4+wA49G+KwSu4TLwI2uSTGn9ugCPrX1YZMvY5L/i2W0p/SLapzeGbXLIOhG2uyi2Ao+ezJOle+434ANetLjmH65sZZTO0t3bDkgEJOdSD+Fs0E16yeya2ylngNT6MUNpzlEI5aphc4dQ/5fKFbS4b+asnG1uDZuHG3z4R1xmP790aJPhBVTnNlz6PKwUhS4khlG+xOZFpKZN8vsm0SvqD5DGpxB+CG4vJedbw95ZB6YJg0NM09JywR0iDBxAwXqIquLUpittO6WOcLE=

   Lainaa

  17. yli opisto hörho 22.10.2015 11:17
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Voiko pinnallisempaa olla? Nojoo, tuskinpa tuollaisen kaveri haluaa ollakaan.

   Lainaa

  18. Tulos: -40 (52 ääntä)
   Ja otetaanpa uusiksi oikein kirjoituksen kera: En kyllä ymmärrä tätä nyky trendiä että joka perkeleen pienistä asioista pitää suuttua.
   Joo o: En kyllä ymmärrä tätä nyky trendiä että joka perkeleen pienstä asiasta pitää suuttua.

   Lainaa

  19. Tulos: +102 (102 ääntä)
   Itse olen menettänyt hyvän ystävän koska aloin kuuntelemaan hänen lempi bändiään. Tai ainakin minä pidin meitä hyvinä ystävinä, mutta kai se oli minulta aivan kohtuutonta pitää samasta musiikista. Ansaitsin tästä hyvästä kaikki ne haukut ja kylmän kohtelun.

   Lainaa

  20. Tulos: -21 (53 ääntä)
   Oma kaverihan pisti välit poikki koska en kutsunut häntä ryyppäjäis- synttäreilleni, joita vietin oman pienen kaveriporukan kanssa (ei tuntenut kyseisiä tyyppejä). Että näitä löytyy moneen junaan :D

   Lainaa

  21. Tulos: +15 (67 ääntä)
   No huh huh! Poets of the Fall sattuu olemaan suosikkini. Laadukkaampaa kuin tusinatuotettu massapoppi. Suomalaiset vain eivät arvosta oikeaa musiikkia ja siksipä POTF keikkaileekin enemmän ulkomailla, missä arvostusta löytyy. Minä luen Nemiä ja kuuntelen Poets of the Fallia. Jos se on jollekin niin ylitsepääsemätönä, niin soronoo. Ja itseasiassa näin kerran kävi yhdellä sivustolla. Ko. yhdistelmä sai osakseen kommenttia - Ei pisteitä sinulle. Viestittely päättyi siihen, enkä ole jäänyt perään huutelemaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +94 (100 ääntä)
   Itsehän pidän Poets of the Fallista (olikohan tuo oikea taivutus?) -mieheni ei voi sietää. Antoi lahjaksi *yhden* keikkalipun ja meni itse baariin -toivottavasti tässä nyt ei ole avioero edessä =D

   Lainaa

  23. Tulos: +2 (26 ääntä)
   Slayer yksi vihatummista?! Mahtaa mimmillä olla karsea musiikkimaku.

   Lainaa

  24. Tulos: -44 (60 ääntä)
   Hesus: Tietty musiikkimaku ja siitä ainakin julkisesti kiinni pitäminen liittyy nuoruuteen. Vanhempana sitten huomaa, ettei ole mitän väliä, mitä toiset kuuntelevat ja mitä itse kuuntelee. On se tietty kiva, jos parempi puolisko kuuntelee samanlaista musiikkia, muttei edes se ole välttämätöntä.
   Itselleni se on kyllä välttämätöntä ja onneksi sellainen puoliso löytyikin. Jos mitkään makuasiat eivät kohtaa niin suhde ei vaan toimi! Mieti mitä kämpän sisustamisestakin tulisi jos toinen esim. vaatisi Tuksubarbiprinsessapinkkihelvettiä?

   Lainaa

  25. Tulos: -11 (29 ääntä)
   Suvaitsematon ämpäripää valkoroska, level 900.

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (32 ääntä)
   Tuli kauhee tarve kuunella Nickelbackia nyt :D

   Lainaa

  27. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Hahah: Itselleni se on kyllä välttämätöntä ja onneksi sellainen puoliso löytyikin. Jos mitkään makuasiat eivät kohtaa niin suhde ei vaan toimi! Mieti mitä kämpän sisustamisestakin tulisi jos toinen esim. vaatisi Tuksubarbiprinsessapinkkihelvettiä?
   No se onkin taas eri asia jos yhtään mitkään asiat ei kohtaa. Tässä oli kuitenkin kyse vain yhdestä asiasta. Mekin ollaan poikaystävän kanssa eri mieltä useastakin asiasta, mutta koska ne tärkeimmät arvot on samat, niin hyvinhän meillä luistaa. :D

   Lainaa

  28. höpölöpö 22.10.2015 19:43
   Tulos: -16 (28 ääntä)
   Kyllä loppuisi ystävyyssuhde siihen, kun toinen vihaisi Poets of the Fallia. Ei onnistuisi, kun kuuntelen sitä itse niin paljon.

   Lainaa

  29. Tulos: -33 (45 ääntä)
   Hahah: Itselleni se on kyllä välttämätöntä ja onneksi sellainen puoliso löytyikin. Jos mitkään makuasiat eivät kohtaa niin suhde ei vaan toimi! Mieti mitä kämpän sisustamisestakin tulisi jos toinen esim. vaatisi Tuksubarbiprinsessapinkkihelvettiä?
   Ei vois vähempää kiinnostaa,mitä toinen puolisko vaatii, koska se olen minä ketä täällä määrään sisustuksen.

   Lainaa

  30. Uskoako moista 22.10.2015 20:58
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Tässä on pakko olla taustalla jokin juttu, jota en tiedä ja joka toisi tuohon keskusteluun edes vähän järkeä... eikö olekin?

   Lainaa

  31. Tulos: +71 (71 ääntä)
   Itsehän sain lähtöpassit kaveripiiristä koska en tykännyt jersey shoresta...ja tämä tapahtui lukion abivuonna :D selvisipähän sen ystävyyden laatu

   Lainaa

  32. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Ei hele...tolla periaatteella ainakin itse saisin olla aika hiton yksinäinen ihminen: ystävilläni, kavereillani ja tutuillani kun on todella, todella laaja ja kirjava musiikkimaku. Tuli muute toi Justiina mieleen tuosta vaatimustasosta. :D

   Lainaa

  33. Tulos: +51 (53 ääntä)
   ano: Itse olen menettänyt hyvän ystävän koska aloin kuuntelemaan hänen lempi bändiään. Tai ainakin minä pidin meitä hyvinä ystävinä, mutta kai se oli minulta aivan kohtuutonta pitää samasta musiikista. Ansaitsin tästä hyvästä kaikki ne haukut ja kylmän kohtelun.
   Mulla on just tollanen tuttu. :D Meidän piti olla frendejä mutta suhteemme on..etäinen. Syy on kirjaimellisesti se että tuo tuttuni kuolaa erään bändin kitaristia ja kokee minut jonkinmoisena uhkana koska tykkään kuunnella samaa musiikkia ja joskus vaivautua keikoillekkin. Olen ollut tästä jo pitkään hyvin hämmentynyt.

   Lainaa

  34. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Joo o: y trendiä että joka per
   Okein_kirjoituksen kanssa otit uusiksi?

   Lainaa

  35. Tulos: +16 (16 ääntä)
   sumutorvi: Okein_kirjoituksen kanssa otit uusiksi?
   Ja tarkoitus oli lainata koko kommenttiasi.

   Lainaa

  36. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Mitenkäs sitä ennen setvittiin kaverisuhteita kun ei ollu facebookkia josta olis selvinny missä keikoilla kukin käy

   Lainaa

  37. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Haistakaa kaikki paska. Siis Poets of the Fall ja Marko Saareston ääni... HOT DAMN.

   Lainaa

  38. Tulos: +54 (60 ääntä)
   pyllynalle: Oma kaverihan pisti välit poikki koska en kutsunut häntä ryyppäjäis- synttäreilleni, joita vietin oman pienen kaveriporukan kanssa (ei tuntenut kyseisiä tyyppejä). Että näitä löytyy moneen junaan
   Kyllä mäkin ihmettelisin jos kaveri ei kutsu jihliinsa. Ei se mikään hyvä kaveri ainakaan ole. Joku voisi ajatella että juhlissa tutustutaan uusiin ihmisiin, sellaisiin joita ei entuudestaan tunneta mutta se joku on varmaan väärässä.

   Lainaa

  39. Tulos: +28 (30 ääntä)
   pyllynalle: Oma kaverihan pisti välit poikki koska en kutsunut häntä ryyppäjäis- synttäreilleni, joita vietin oman pienen kaveriporukan kanssa (ei tuntenut kyseisiä tyyppejä). Että näitä löytyy moneen junaan
   No kyllä muakin loukkais jos ei hyvä ystävä synttäreille kutsuisi koska: sä et tunne muita. No perkele, siinähän sitä tutustuu.

   Lainaa

  40. Nykytrendikin on yhdyssana 27.10.2015 16:04
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Joo o: Ja otetaanpa uusiksi oikein kirjoituksen kera: En kyllä ymmärrä tätä nyky trendiä että joka perkeleen pienistä asioista pitää suuttua.
   Vai että oikein kirjoituksen kera. Vai että oikeinkirjoituksen kera. Vai että oikein oikeinkirjoituksen kera.

   Lainaa

  41. Nykytrendikin on yhdyssana 27.10.2015 16:13
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   P.S. Aku Ankassa oli kerran samantapainen sanaleikki: lakeija juoksee huoneeseen ja huutaa: "Herra, vallankumouksellisia!" Aatelisherra vastaa rauhallisena: "Jaa että vallan kumouksellisia?" Minusta se oli paitsi hauska ja oivaltava, myös opettavainen:) Anteeksi, eihän tämä nyt taas liittynyt aiheeseen mitenkään -.-

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (9 ääntä)
   murrehirmu: Itse olen raskaan musiikin ystävä henkeen ja vereen, vaikkakin on itsellänikin luurankoja kaapissa musiikin suhteen ;D hyvä ystäväni innostuu kaikesta oudosta ja söpöstä sienimusiikista ja ei tulisi mieleenkään pistää välejä poikki tai mykkäkoulua sen takia. Ystävyys on sitäkin että sietää toisen outouksia
   Millaista on outo ja söpö sienimusiikki? Nyt nimittäin rupesi kiinnostamaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: viesti, keskustelu, ystävä, kaveri, bändi, yhtye, Poets of the Fall, Slayer, keikka, konsertti, tosiystävä