Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 5

Tilanne karkaa käsistä 60 sentin sormuksen vuoksi.
Taustatietoja: Juttu on lähetetty useassa osassa, joten aikaleimat eivät täsmää. Kurkistus koiraryhmään, osa 5

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. eriparisukka 8.10.2015 0:35
   Tulos: +721 (735 ääntä)
   Että semmosta.

   Lainaa

  2. Tulos: +370 (380 ääntä)
   On se elämä vaan vaikeeta...

   Lainaa

  3. Tulos: +499 (509 ääntä)
   Toivottavasti soittivat.

   Lainaa

  4. Tulos: +227 (339 ääntä)
   Joitakin ihmisiä vois lyyä. Tuolilla. Päähän!

   Lainaa

  5. Tulos: +775 (785 ääntä)
   Joskus haluaisin olla kärpäsenä katossa seuraamassa miten Jaden kaltaiset netissä riehujat käyttäytyvät oikeassa elämässää

   Lainaa

  6. Tulos: +51 (65 ääntä)
   Hei hyi hei.

   Lainaa

  7. Tulos: +234 (306 ääntä)
   Tuon äidin olisi pitänyt nielaista tuo siittiö.

   Lainaa

  8. hattufolio 8.10.2015 2:19
   Tulos: +166 (264 ääntä)
   Taisi Jadella olla huono päivä, oikea koiranilma pään sisällä kun pitää kuononsa tunkea joka paikkaan ja alkaa haukkumaan toisia. Voisi vielä luulla että Jaden jutussa oli luu kätkettynä. Mutta niinhän se on, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Jade ei tajunnut lopettaa ajoissa väärään puuhun haukkumista joten alkoi kaivamaan hautaa itselleen tuolla. Noh, ei muutakuin häntä pystyyn.

   Lainaa

  9. Tulos: -42 (148 ääntä)
   "Ööö. Sun mutsilles joka jakaa täällä persettä" Hahahaha :D:D

   Lainaa

  10. Tulos: +160 (174 ääntä)
   Ninnu: Joitakin ihmisiä vois lyyä. Tuolilla. Päähän!
   Pitäsköhän laittaa poliisille kunnianloukkaussyyte!

   Lainaa

  11. miinaharava 8.10.2015 3:37
   Tulos: +276 (286 ääntä)
   NeQ: “Ööö. Sun mutsilles joka jakaa täällä persettä” Hahahaha :D:D
   "Mikäli henkilö esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa; taikka, muuten kuin edellä tarkoitetulla tavalla halventaa toista, katsotaan hänen syyllistyvän kunnianloukkaukseen." Kehotan Heidin äitiä tekemään rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. BUUURN!

   Lainaa

  12. Tulos: +245 (257 ääntä)
   No huh huh. On siinä tytöllä pokkaa. Itse koittaa tienata kusettamalla ihmisiä. Jää kiinni ja haukkuu kaikki, minkä jälkeen toki uhkaa ottaa poliisiin yhteyttä, kun häntä on kerta niin loukattu.

   Lainaa

  13. Tulos: +126 (128 ääntä)
   Miksi ihmiset ovat joskus niin pirun kahjoja?

   Lainaa

  14. Tulos: +100 (102 ääntä)
   Ny se sekos lopullisesti.

   Lainaa

  15. Tulos: +251 (257 ääntä)
   Eikö tällaisilla ihmisillä missään vaiheessa nettiragea iske sellainen ajatus, että EHKÄ kimpaannuin turhasta, EHKÄ kuulostan helvetin typerältä, EHKÄ kaikki kokee myötähäpeää kun lukee postauksiasi? Eikö? OK.

   Lainaa

  16. Tulos: +117 (121 ääntä)
   Ettei vaan olis "Myydään koirien rotu aiheisia tuotteita" ryhmän perustanut Jade.. Taitanee olla ihan hyvä, että jäi vielä harkintaan erään tuotteen osto häneltä. Ei siinä, hyvin tuntuu kauppa kannattavan.

   Lainaa

  17. Tulos: -26 (36 ääntä)
   miinaharava: “Mikäli henkilö esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa; taikka, muuten kuin edellä tarkoitetulla tavalla halventaa toista, katsotaan hänen syyllistyvän kunnianloukkaukseen.” Kehotan Heidin äitiä tekemään rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. BUUURN!
   Ei se mihinkään johda, ei poliisilla ritä aika muuhun jos kaikki tuollaiset tutkittaisiin.

   Lainaa

  18. Puolikiero_savolainen 8.10.2015 7:15
   Tulos: +73 (81 ääntä)
   Jade on tehnyt itsestään pellen. Ja tervetuloa haastamaan tästä hyvästä!

   Lainaa

  19. Tulos: +153 (159 ääntä)
   "Ihan oikeasti hankkisit jo sen elämän jos noin paljon harmittaa ja pitää toisten kauppaamiseen alkaa puuttumaan" Mutta sinähän se tässä puutuit xD

   Lainaa

  20. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Tiedän tuon kaltasia ihmisiä, eikä niihin tehoa kyllä mikään apu. Ihan toivottomia tapauksia, eli parasta vaan pysytellä loitolla.

   Lainaa

  21. Naked Mike 8.10.2015 7:33
   Tulos: +44 (56 ääntä)
   Syytteitä ei voi kukaan itse nostaa miatään, itse tehdään rikosilmoitus, poliisi tekee esitutkinnan ja syyttäjä päättää nostetaanko syytettä vai ei.

   Lainaa

  22. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Aaah, Jade on harrastanut vielä pahempaa flippailua muissa ryhmissä. Reppana.

   Lainaa

  23. Tulos: +85 (95 ääntä)
   *Asiallinen kysymys johon rehellinen ihminen voisi esittää tyydyttävän vastauksen* *Alkaa riehumaan* Nonni, siinä tulikin kaikki tarvittava informaatio tämän henkilön luotettavuudesta.

   Lainaa

  24. Saapastelija 8.10.2015 8:32
   Tulos: +36 (46 ääntä)
   Timon: Eikö tällaisilla ihmisillä missään vaiheessa nettiragea iske sellainen ajatus, että EHKÄ kimpaannuin turhasta, EHKÄ kuulostan helvetin typerältä, EHKÄ kaikki kokee myötähäpeää kun lukee postauksiasi? Eikö? OK.
   Ei kaikki välttämättä ymmärrä sitä internetin kontekstia. Itselle ainakin tulee vähän semmoinen "internetin aloittelija"-tyylinen mielikuva näistä jotka flippaa ihan totaalisesti jossain FB:ssä tms.

   Lainaa

  25. Tulos: -7 (41 ääntä)
   Jeeeh: Tuon äidin olisi pitänyt nielaista tuo siittiö.
   Reps*

   Lainaa

  26. Kyökkitohtori 8.10.2015 9:23
   Tulos: +75 (93 ääntä)
   Jade on potkittu lähes kaikista koiraryhmistä, tuo on siltä ihan peruskauraa. Ei itse tajua sairastavansa vaikeaa persoonallisuushäiriötä.

   Lainaa

  27. Tulos: +56 (68 ääntä)
   Jade on vajaa ja käyttäytyy kuin vajaa. Hauskaa tässä oikeastaan on vain loogisten päättömyyksien ja lennossa keksittyjen "argumenttien" virta. Vähän oli sellainen vammaiselle nauramisen olo tätä lukiessa.

   Lainaa

  28. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Missä koiraryhmässä tämä keskustelu on? Olen kissaimmeinen, mutta haluaisin niin nähdä miten tuo keskustelu tuosta sitten jatkui =D

   Lainaa

  29. Tulos: -36 (58 ääntä)
   Koiraihmiset..

   Lainaa

  30. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Ninnu: Joitakin ihmisiä vois lyyä. Tuolilla. Päähän!
   Joitakin on varmaan lyöty jo.

   Lainaa

  31. Tulos: -93 (113 ääntä)
   Vittu naiset on hulluja.

   Lainaa

  32. Tulos: -61 (89 ääntä)
   Eihän tämä Jade sattumoisin satu olemaan erään pari tuhatta vuotta Suomessa ketkuilleen etnisen vähemmistön edustaja? (ko. vähemmistössä Jade yleisempi nimi kuin kantaväestössä)

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Jostain syystä luin kaikki Jaden kommentit päässäni Ari Stevarin äänellä. :D Jotenki sopi varsinki tohon ekojen kommenttien snobeiluun.

   Lainaa

  34. Aidosti ihmettelen 8.10.2015 15:08
   Tulos: +80 (90 ääntä)
   Mikähän tuommoisista sormuksista tekee "aidon" ja aidon minkä? Aitoa krääsää?

   Lainaa

  35. Tulos: +93 (103 ääntä)
   Haha! Mä kävin oikeesti hakemassa naposteltavaa ku tää tapahtu...muija flippas ihan huolella...spämmäs koko ryhmän seinän ja keskustelun, uhkaili ihmisiä julkisesti ja yksityisviesteillä, syytti täysin ulkopuolisia ihmisiä huijaamisesta ja eläinrääkkäiksestä... Terve lapsi terveessä ruumiissa..NOT! Koko härdelli kesti n. 1,5h ja sit ylläpitäjät tuli ja pisti neidin pihalle ja siivos seinän...oli kuulemma viel senki jälkeen laitellu muutamalle tuntemattomalle lutka/huora/läski-viestejä..

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Aitoja Wish-sovelluksen sormuksia, suoraan Kiinasta. XD

   Lainaa

  37. ninim. Kokemusta on... 9.10.2015 13:15
   Tulos: +21 (41 ääntä)
   Kyökkitohtori: Jade on potkittu lähes kaikista koiraryhmistä, tuo on siltä ihan peruskauraa. Ei itse tajua sairastavansa vaikeaa persoonallisuushäiriötä.
   Kuuluu ikävästi taudinkuvaan useimmiten, ettei sitä tosiaan tajua. Moniin muihin ongelmiin ja vaivoihin sit kuitenkin haetaan lähipiiriltä apua ja enimmäkseen tukea, kun sisintä vaan ahdistaa. Parhaimmillaan lähipiirin pitää hissutella ja mielistellä, ettei toiselle vaan tuu pahamieli, koska masennus/syömishäiriö/joku trendikäs tauti yms. Uhrirassu tekee vähintään itsarin, jos joku on eri mieltä... (enkä siis yleistä tai puhu edes masentuneistayms. vaan nimenomaan vakavista persoonallisuushäiriöstä kärsivistä, jotka tosin ovat itsekin tautinsa uhreja, mutta osaavat tehdä muiden elämästä helvettiä, kun perimmäistä ongelmas ei tunnusteta...) ei liity aiheeseen. Puran vanhoja patoutumia :D

   Lainaa

  38. Tulos: -33 (37 ääntä)
   ninim. Kokemusta on…: Kuuluu ikävästi taudinkuvaan useimmiten, ettei sitä tosiaan tajua. Moniin muihin ongelmiin ja vaivoihin sit kuitenkin haetaan lähipiiriltä apua ja enimmäkseen tukea, kun sisintä vaan ahdistaa. Parhaimmillaan lähipiirin pitää hissutella ja mielistellä, ettei toiselle vaan tuu pahamieli, koska masennus/syömishäiriö/joku trendikäs tauti yms. Uhrirassu tekee vähintään itsarin, jos joku on eri mieltä… (enkä siis yleistä tai puhu edes masentuneistayms. vaan nimenomaan vakavista persoonallisuushäiriöstä kärsivistä, jotka tosin ovat itsekin tautinsa uhreja, mutta osaavat tehdä muiden elämästä helvettiä, kun perimmäistä ongelmas ei tunnusteta…) ei liity aiheeseen. Puran vanhoja patoutumia
   Autismin, kenties. Lievää. Erilainen, minäkeskeinen maailmankuva. Syömishäiriöt mm, huomio pidettävä itsessä keinolla millä hyvänsä, vaikkapa sitten näännyttämällä itsensä. "Normaali" ihminen ei halua sääliä osakseen.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (18 ääntä)
   CR: Ettei vaan olis “Myydään koirien rotu aiheisia tuotteita” ryhmän perustanut Jade.. Taitanee olla ihan hyvä, että jäi vielä harkintaan erään tuotteen osto häneltä. Ei siinä, hyvin tuntuu kauppa kannattavan.
   On se. Sama Jade. :D

   Lainaa

  40. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Siis ihanko oikeasti ihmiset ei osaa itse tilata sormuksiaan sieltä Kiinasta? Ihanko oikeasti Jade tekee sillä bisnestä, että tilailee muille roinaa nettikaupasta? Menikö mulla jotain ohi vai onko porukka oikeasti näin tyhmää :D Ei sen tilauksen tekeminen nyt noin vaikeeta oo!

   Lainaa

  41. tuleva rakennusmestarinainen 11.10.2015 12:51
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Haluaisin tykätä Jennin vikasta kommentista. Kieltämättä tämä Jade on aika idiootti.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Jade ei voi hyvin.

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Pahintahan tuossa casessa ei edes ollut Jaden sekoaminen vaan se että keskusteluun pamahti yhtäkkiä kolme tyyppiä jotka alkoivat häntä puolustella. Siis kaikkien niiden kommenttien jälkeen :D

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Mitä te Jadea solvaatte. Hänhän on ihan asiallinen korukauppias. Olisin oikein mielelläni hänen asiakkaansa. Jadella on selvästi asiakaspalvelu kohdillaan, oikea palvelualan helmi. Not.

   Lainaa

  45. Hankkikaa elämä 29.10.2015 13:53
   Tulos: -14 (26 ääntä)
   Jade sitä jade tätä jadejadejadejadejade.. Vittu teidän kanssa x)

   Lainaa

  46. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Aika creepya...

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Tunnen tapauksen, myy näitä eBayn halppissormuksia monilla muillakin koirasivuilla. :D Tai on ainakin yrittänyt, yleensä myynti loppuu kun joku tunnistaa tms. Viimeksi kauppasi (ja kaupannee yhä) sivustolla KoiraKirppis. Kun kysyin mistä nämä sormukset ovat peräisin sain bännit ryhmästä. :DD Ja pahinta on, että höynäytettäviä ostajiakin löytyy.

   Lainaa

  48. koirakoruikiinasta 1.10.2016 15:53
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   http://www.samaskoru.fi/tuote-osasto/koirakorut/ Samoja koruja täällä myynnissä mitä Jade myi, fb yrittää tätä sivuu mulle aina mainostaa :D

   Lainaa

  49. Voi ei se on taas se 31.7.2020 10:57
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Ninnu: Joitakin ihmisiä vois lyyä. Tuolilla. Päähän!
   Ei kannata, menee tuoli rikki ja se idiootti ei siitä iskusta ainankaan viisastu. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, sormus, kiinalainen, kiina, halpa, riita, huijari, kunnianloukkaus