Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tavallaan halvempaa kuin Ikeassa

Näin säästät 50 % vaatekaapin hinnasta.
Tavallaan halvempi kuin Ikea

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 73 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2276 (2292 ääntä)
   Välillä sitä ihmettelee, että onko Sarin kaltaiset oikeasti noin tyhmiä, vai esittävätkö vaan etteivät joutuisi myöntämään olevansa väärässä.

   Lainaa

  2. Tulos: +1438 (1444 ääntä)
   Montakohan kertaa Sari on maksanu törkeetä ylihintaa asioista jotka "oli superhyvässä tarjouksessa" :D

   Lainaa

  3. Tulos: +500 (526 ääntä)
   Ihana järjen jättiläinen.

   Lainaa

  4. Tulos: +588 (598 ääntä)
   missä nää oikeen käy koulunsa, jos ovat edes käyneet?

   Lainaa

  5. Miarez_93 2.6.2015 0:46
   Tulos: +304 (366 ääntä)
   Niin noh sehän on nyt ihan siitä kiinni, että missä tuo käytetty kaappi sijaitsee ja kuinka kaukana on lähin Ikea... Jos kaappi sijaitsee samassa kaupungissa ja lähin Ikea on sadan kilometrin päässä, niin tuleehan tuo käytetty halvemmaksi... Mutta 130€ -50% on silti kalliimpi, kuin Ikean hinta -.-

   Lainaa

  6. Puolikiero_savolainen 2.6.2015 0:47
   Tulos: +362 (374 ääntä)
   Näin käy kun tyhmä ihminen yrittää k**ta silmään muita. Menee todella noloksi selittelyksi.

   Lainaa

  7. Tulos: +697 (701 ääntä)
   Tulee mieleen vanha asiakas, joka ei millään suostunut ottamaan 150e kampanja-alennusta tuotteesta, koska halusi välttämättä täydet s-bonukset koko hinnasta. Logiikka yhtä pätevä.

   Lainaa

  8. Tulos: +425 (435 ääntä)
   Miarez_93: … Mutta 130€ -50% on silti kalliimpi, kuin Ikean hinta -.-
   Ai miten niin kalliimpi? Sulle jää 65 euroa säästöön, Ikeasta ei mitään! :D

   Lainaa

  9. Tulos: +360 (366 ääntä)
   Näin markkinointi toimii, oikein on Sari ymmärtänyt alennusten psykologisen vaikutuksen...edellyttäisi vain vielä hiukkasen sitä, ettei kikkaa paljasta ääneen!

   Lainaa

  10. Tulos: +244 (340 ääntä)
   Oksettaa ajatus, että Sari saa äänestää.

   Lainaa

  11. THC-koitin 2.6.2015 1:13
   Tulos: -242 (360 ääntä)
   Onko tämä sitä "naistenlogiikkaa" vai epätoivoinen yritys pelastaa kasvonsa, kun menikin kiskomaan ylihintaa?

   Lainaa

  12. Tulos: +122 (136 ääntä)
   Sari taitaa olla se vajaa :D

   Lainaa

  13. Mulle, mulle, MULLE!! 2.6.2015 1:46
   Tulos: +296 (302 ääntä)
   kolme: Ai miten niin kalliimpi? Sulle jää 65 euroa säästöön, Ikeasta ei mitään!
   Niinpä. Mutta mulla on kyllä odottamaton tarjous. Myyn kaappia 700€:lla, mutta tällä hetkellä ihan uskomattomalla 90% alennuksella! Ajatelkaa kuinka paljon säästätte!! Ikeassa joudut maksamaan kuuskymppiä, etkä säästä mitään, jos multa ostatte säästätte Ikean hintaan verrattuna satoja euroja!!

   Lainaa

  14. Tulos: +561 (563 ääntä)
   Tulee vaan mieleen se laihialaisvitsi, jossa poika tulee ylpeänä kotiin ja kertoo juosseensa koko matkan bussin perässä säästäen näin bussilipun hinnan. Isä siihen sitten, että tyhmä lapsi, oisit juossut taksin perässä niin olisit säästänyt enemmän. Mutta että tosielämässäkin tällasia ihmisiä...

   Lainaa

  15. Tulos: +61 (117 ääntä)
   Kaikki on suhteellista. Siis kyllähän se ON toisaalta Ikean vanha paskaiseksi kaluttu nuhjuinen kaappi jonka siirtäminen paikasta toiseen todennäköisesti räjäyttää sen kuin poliisin erikoisyksikkö epäilyttävän paketin lentokentällä, mutta toisaalta siitä kuitenkin saa 50% alennuksen! Jos nyt suhteessa puhutaan, niin onhan se paljon halvempi! Sivumennen, täällä olis huonekaluja myynnissä 99% alennuksella. Aloitushinta on miljoona, mutta miettikääs paljonko säästätte siitä kun ostatte nyt nopeasti! Lähes miljoonan! Se on monelle ihmiselle kymmenien vuosien palkka!

   Lainaa

  16. Tulos: +136 (158 ääntä)
   tööt: missä nää oikeen käy koulunsa, jos ovat edes käyneet?
   elämäm kovassa koulussa tietysti

   Lainaa

  17. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Miki: Sari taitaa olla se vajaa
   Ei vajaa vaan suurin osa on jemmassa. :D

   Lainaa

  18. Tommi Takatukka 2.6.2015 6:12
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Tainnu Sari ite ostaa sen hintaan 590 € ku saanu puoleem hintaan... selvää säästöä. Tulkaa joku ostaa multa vanha Mersu, on aika ruosteinen mut pyydän sata tuhatta ja annan -99% alennusta!! Nyt on halpa! :)

   Lainaa

  19. jallukola 2.6.2015 6:29
   Tulos: -10 (48 ääntä)
   tööt: missä nää oikeen käy koulunsa, jos ovat edes käyneet?
   elämäm kova koulu

   Lainaa

  20. Tulos: +103 (117 ääntä)
   Mielestäni Sarin olisi _ehdottomasti_ kannattanut vedota aivan muihin seikkoihin kuin tuohon "alennukseen". Muistutus Ikea-paskojen kokoomishelvetistä saa varmasti jonkun tarttumaan koukkuun. Toki Ikeasta saa kyseisen palvelun lisähintaan mutta ei ostaja sitä välttämättä muista.

   Lainaa

  21. Tulos: +139 (147 ääntä)
   Ostat kaksi tuotetta, jotka on alessa -50% hinnasta: 2 x 50% = 100% alennusta. Hitsi mikä säästömahdollisuus!

   Lainaa

  22. Tulos: -166 (302 ääntä)
   Naisten yksinkertaisuus yllättää kyllä aina,joka helvetin kerta löytyy näitä järjenjättiläisiä...Nyt kaikki edellämainitut pankaa miinusta.

   Lainaa

  23. Tulos: +203 (323 ääntä)
   Ärsyttää edelleen noi "naistenlogiikka"-kommentit. Koittakaas nyt uskoa, että sukupuolella ei ole näiden mokien kanssa mitään tekemistä. Ja sitten lopetatte sen provoamisen. Tuon kaltaiset kommentit on niin_tylsää_ luettavaa. Ei mulla muuta.

   Lainaa

  24. Tulos: +162 (216 ääntä)
   Käykääpä tuo booli-moka lukemassa ja haukkukaa sitten vasta naisia.Ihan yhtä hyviä "matemaatikkoja"löytyy teidän miestenkin sukupuolesta.Noloa tuollainen lapsellinen sukupuolen haukkuminen.

   Lainaa

  25. Yleistäjä 2.6.2015 9:36
   Tulos: +115 (141 ääntä)
   Jorkku: Naisten yksinkertaisuus yllättää kyllä aina,joka helvetin kerta löytyy näitä järjenjättiläisiä…Nyt kaikki edellämainitut pankaa miinusta.
   Aina kun avaan tämän sivuston, joka helvetin kerta löytyy näitä järjen jättiläisiä (kyllä, se kirjoitetaan erikseen) molempien sukupuolten edustajista. Yleistäistkö seuraavan malliesimerkiksi miesten logiikasta? http://www.feissarimokat.com/2015/06/ihmebooli/

   Lainaa

  26. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Sari on varmaan niitä henkilöitä, jotka ostavat muissa mokissakin tavattuja tuotteita, jotka maksavat normaalisti esim. 40 € mutta on tarjouksessa 60 €... "Mutku se oli superhyvä tarjous!!!!11111!211!@11"

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Siis voiko ihmiset oikeesti olla noin.....? Huh huh :D Tää sivusto kadottaa mun uskon ihmisiin!

   Lainaa

  28. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Jotkut ihmiset on yksinkertaisia, toiset tyhmiä. Mene ja tiedä.

   Lainaa

  29. Tulos: +70 (74 ääntä)
   "ostin kalliilla joten myös myyn kalliilla", hohhoijaa. Ostakaas multa PS2, nyt vain 200 euroa, uutena (vuonna miekka ja kilpi) oli 299e!

   Lainaa

  30. Tataariukko 2.6.2015 11:01
   Tulos: -89 (149 ääntä)
   juupajuu: Käykääpä tuo booli-moka lukemassa ja haukkukaa sitten vasta naisia.Ihan yhtä hyviä “matemaatikkoja”löytyy teidän miestenkin sukupuolesta.Noloa tuollainen lapsellinen sukupuolen haukkuminen.
   Feministit on vaan niin kiihottavia kun ne saa kiukkuiseksi. Ja se ei ole hankalaa ;)

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Omena: Montakohan kertaa Sari on maksanu törkeetä ylihintaa asioista jotka “oli superhyvässä tarjouksessa”
   Sari on niitä ihmisiä joka ostaa tonnilla krääsää vain koska kaupan mainos sanoo että "OSTA TONNILLA! SÄÄSTÄT!"

   Lainaa

  32. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Mutta onhan se valmiiksi koottu... Nykyään saa olla tarkkana jos ostaa käytettyjä huonekaluja, monet myy Ikean tuotteita uutta kalliimmalla hinnalla.

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tomppa ei tajuu!

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Olis mainostanu bussilipun/bensarahojen säästymistä (vai onko Ikea-bussi ilmanen?) ja sitä, ettei tarvii koota, niin olis melkein ollu järkeekin... Paitsi että pitäähän se tuolta Sarinkin luota hakea mutta paikkakunnasta riippuen voihan se olla paljon lähempänä kuin lähin Ikea. Mutta noissa Sarin perusteluissa ei ollu mitään järkee :D Kuten Cam sanoi Modern Familyssä, "The more you buy, the more you save!" :D

   Lainaa

  35. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Meinas alkaa oikein päätä särkeä nuo Sarin älynväläykset. Sari mahtaa olla oikein unelmien uhri kaikenlaisille myyntimiehille.

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Toivottavasti Sari ei o yrittäjä, eikä ikinä alakkaa sellaseks...

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Ostaiskohan Sari multa lyijykynän miljoonalla? Voisin antaa vaikka 90% alennusta.

   Lainaa

  38. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Suhteellinen säästö vai absolutinen säästö. ahaa...

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Säästö se on pienikin säästö !

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Voi itku mikä idiootti!

   Lainaa

  41. Tulos: -44 (54 ääntä)
   Mitä se muille kuuluu mitä kukin pyytää tuotteestaan? Jos pyytää siitä ylihintaa niin kauppa ei käy ja jos käykin niin mitä se muita haittaa jos joku tekee voittoa tuotteestaan? Tuskin kukaan on valittamassa jos joku myy harvinaista mukia eurolla... paitsi ne jotka ei sitä saanut ostettua!

   Lainaa

  42. Tulos: -40 (66 ääntä)
   Naisen logiikka!

   Lainaa

  43. Keijo Kuru 2.6.2015 22:30
   Tulos: +16 (42 ääntä)
   ostin hiljattain golfhanskaa jonka hinta 18 €, jäsenalennuksen 10% laskettuaan myyjä pyysi hanskasta 19,80 €. Valitin vähän kalliiksi, kun hinta olikin noussut, Tähän tyttö iloisesti nauraen totesi,että hän onkin vaan värjännyt tukkansa tummaksi.

   Lainaa

  44. trade_mark 3.6.2015 9:24
   Tulos: +5 (27 ääntä)
   Vaikka Sarin kirjoituksessa on paljon tahatonta komiikkaa, niin hänen tuotteessaan on myös ehdoton kilpailetu. Ikean lastulevykaapit myydään aina palasina. Pidän omaa vapaa-aikaani paljon arvokkaampana, kuin tuo Sarin alennushinnan ja uuden kaapin erotus on. Olen valmis maksamaan 30% enemmän kun kaappi, lipasto tai mikä tahansa säilytysväline on toimittaessa kokonainen. Tuossa tapauksessa tietysti sillä erotuksella, että kummankin kaapin laatu on suurinpiirtein sama.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tomppa ei tajuu :)

   Lainaa

  46. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Äitini tapasi aina sarkastisesti todeta "älä osta ollenkaan! Sadan prosentin säästö!" näihin osta ja säästä -systeemeihin.

   Lainaa

  47. Tapio kemppainen 3.6.2015 10:34
   Tulos: -28 (32 ääntä)
   Eihän se ole tyhmä joka pyytää van se joka maksaa.

   Lainaa

  48. Tulos: -10 (20 ääntä)
   muurm: Ostaiskohan Sari multa lyijykynän miljoonalla? Voisin antaa vaikka 90% alennusta.
   ois se silti sen 20 000 lyijykynä.

   Lainaa

  49. Tulos: -43 (57 ääntä)
   kolme: Ai miten niin kalliimpi? Sulle jää 65 euroa säästöön, Ikeasta ei mitään!
   Täytyy sanoa että naisten logiika huipussa. Eny way miten voi säästä jos pistä rahaa menemään. Mun mielestää silloin säästä kun pistä rahaa sukanvarteen

   Lainaa

  50. Tulos: -29 (49 ääntä)
   Naiset..

   Lainaa

  51. Tulos: -7 (17 ääntä)
   tööt: missä nää oikeen käy koulunsa, jos ovat edes käyneet?
   "Elämän kova koulu" ?

   Lainaa

  52. Tulos: -46 (54 ääntä)
   itteeni ihmetyttää että jos joku myy jotain tuotetta x, ni joku mestari löytää sen saman tuotteen aina ikeasta. siis muistaako ne koko ikean kuvaston ulkoo, vai käykö ne just sillon kattomassa ikean sivuilta, että oisko siellä halvempaa ja pilaa sillä toisen myyntiyritykset? saa kai sitä nyt pyytää omasta mielestään kohtuullisin hinnan, ilman että joku tulee tuputtaa siihen halvempaa. ei tuo 130e oo ees kallis tuollasesta hyllystä. yktityishenkilön on muutenki vaikeempi myyä tuotteita ku suuren maailmalla tunnetun ikean, jolle tuollanen raha ei ees merkkaa mitään, toisin ku tälle sarille varmasti ois enemmän rahan tarvetta.

   Lainaa

  53. Tulos: -12 (14 ääntä)
   ainii, oon itekki tilannu tuotteita ikeasta, ja tuskaillu niitten kasaamisen kanssa. tästä lähin ostan vaan torista huonekalut, saa paljon kätevämmin :) jos on samalla paikkakunnalla. lähin ikea on meiltä kuitenki nii kaukana, ettei sinne viiti mennä muuta ku netin kautta.

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (19 ääntä)
   trade_mark: Vaikka Sarin kirjoituksessa on paljon tahatonta komiikkaa, niin hänen tuotteessaan on myös ehdoton kilpailetu. Ikean lastulevykaapit myydään aina palasina. Pidän omaa vapaa-aikaani paljon arvokkaampana, kuin tuo Sarin alennushinnan ja uuden kaapin erotus on. Olen valmis maksamaan 30% enemmän kun kaappi, lipasto tai mikä tahansa säilytysväline on toimittaessa kokonainen. Tuossa tapauksessa tietysti sillä erotuksella, että kummankin kaapin laatu on suurinpiirtein sama.
   Joo mutta on tossa kyllä jotain huonoakin. Meillä ainakaan ei ole yksikään isompi Ikean lipasto tai kaappi kestänyt yhdessäkään muutossa täysin ehjänä. Aina lohkeaa joku ruuvin kolo tai joku muu. Niitä saa sitten yleisliiman ja pikku maalipensselin kanssa olla korjaamassa, jollei onnistu sijoittamaan lohkeamia seinää vasten. Eli palasina toi kannattais kuitenkin kuljettaa. Ei nyt ehkä ihan kokonaan paloiteltuna, mutta aika paljon kuitenkin. Kokonaisena jos meinaa viedä, niin en tiedä minkälaisten höyhenien päällä pitäis kuskata.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Taattua Ikea-roinaa.

   Lainaa

  56. Tulos: +34 (36 ääntä)
   joo: itteeni ihmetyttää että jos joku myy jotain tuotetta x, ni joku mestari löytää sen saman tuotteen aina ikeasta. siis muistaako ne koko ikean kuvaston ulkoo, vai käykö ne just sillon kattomassa ikean sivuilta, että oisko siellä halvempaa ja pilaa sillä toisen myyntiyritykset? saa kai sitä nyt pyytää omasta mielestään kohtuullisin hinnan, ilman että joku tulee tuputtaa siihen halvempaa. ei tuo 130e oo ees kallis tuollasesta hyllystä. yktityishenkilön on muutenki vaikeempi myyä tuotteita ku suuren maailmalla tunnetun ikean, jolle tuollanen raha ei ees merkkaa mitään, toisin ku tälle sarille varmasti ois enemmän rahan tarvetta.
   Johtuiskohan siitä, että niin pirun paljon ihmisiä käy Ikeassa? Aina joku muistaa jonkun tavaran nähneensä jossain. Alkuperäistä hintaa kalliimmalla myynti on tuollaisten tuotteiden kohdalla lähinnä huijausta. Siinä olet toki oikeassa, että varmasti Sarillakin olisi tarvetta rahalle. Kelläpä ei.

   Lainaa

  57. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Miarez_93: Niin noh sehän on nyt ihan siitä kiinni, että missä tuo käytetty kaappi sijaitsee ja kuinka kaukana on lähin Ikea… Jos kaappi sijaitsee samassa kaupungissa ja lähin Ikea on sadan kilometrin päässä, niin tuleehan tuo käytetty halvemmaksi… Mutta 130€ -50% on silti kalliimpi, kuin Ikean hinta -.-
   Onhan se lisäks valmiiks koottu :D Ikeasta ostetun saa puljata viel ite kokoon.

   Lainaa

  58. Partamuumi 3.6.2015 20:35
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   joo: itteeni ihmetyttää että jos joku myy jotain tuotetta x, ni joku mestari löytää sen saman tuotteen aina ikeasta. siis muistaako ne koko ikean kuvaston ulkoo, vai käykö ne just sillon kattomassa ikean sivuilta, että oisko siellä halvempaa ja pilaa sillä toisen myyntiyritykset? saa kai sitä nyt pyytää omasta mielestään kohtuullisin hinnan, ilman että joku tulee tuputtaa siihen halvempaa. ei tuo 130e oo ees kallis tuollasesta hyllystä. yktityishenkilön on muutenki vaikeempi myyä tuotteita ku suuren maailmalla tunnetun ikean, jolle tuollanen raha ei ees merkkaa mitään, toisin ku tälle sarille varmasti ois enemmän rahan tarvetta.
   Hei, myisin sulle kymmenen kappaleen setin lähitokmannista ostettuja lyijykyniä, hintapyyntö 50e. Osaa on jo hieman ehditty käyttää, ja yhtä on pureskeltukin. Voin kyllä laittaa -50% alennuksen, mieti paljon säästät siinä! Mulla on kuitenkin enemmän rahalle tarvetta, kuin suuren ketjun yrityksillä ja näitä on ollut niin hankala saada kaupaksikin, kun ihmiset ei ymmärrä hyvien alennuksien päälle. :(

   Lainaa

  59. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Miarez_93: Niin noh sehän on nyt ihan siitä kiinni, että missä tuo käytetty kaappi sijaitsee ja kuinka kaukana on lähin Ikea… Jos kaappi sijaitsee samassa kaupungissa ja lähin Ikea on sadan kilometrin päässä, niin tuleehan tuo käytetty halvemmaksi… Mutta 130€ -50% on silti kalliimpi, kuin Ikean hinta -.-
   Ja huom tuo on jo kasattu, joten voi laskea vielä 1-2h pois

   Lainaa

  60. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Hei Sari! Haluaisitko ostaa minulta yhden Kinder-munan? Se maksaa kaupassa noin euron. Minun Kinder-munani on kuitenkin vain vähän käytetty, joten panen hinnaksi neljäsataatuhatta euroa. Onneksi sinä Sari saat siitä alennusta 50% ja maksat siitä vain 200 000e. Loistodiili! Et saa kaupasta Kinderiä 50% alennuksella mistään! Koska tehdään kaupat?!

   Lainaa

  61. Tulos: -2 (20 ääntä)
   heippaa: Tulee mieleen vanha asiakas, joka ei millään suostunut ottamaan 150e kampanja-alennusta tuotteesta, koska halusi välttämättä täydet s-bonukset koko hinnasta. Logiikka yhtä pätevä.
   S-aasiakkaat ne vasta tyhmiä onkin. Annetaan ossuuskaupalle ensin rahaa ja sitten ylistetään kun se maksaa hitosti boonusta...

   Lainaa

  62. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Partamuumi: Hei, myisin sulle kymmenen kappaleen setin lähitokmannista ostettuja lyijykyniä, hintapyyntö 50e. Osaa on jo hieman ehditty käyttää, ja yhtä on pureskeltukin. Voin kyllä laittaa -50% alennuksen, mieti paljon säästät siinä! Mulla on kuitenkin enemmän rahalle tarvetta, kuin suuren ketjun yrityksillä ja näitä on ollut niin hankala saada kaupaksikin, kun ihmiset ei ymmärrä hyvien alennuksien päälle.
   nyt teet itestäs vaan pellen. kirjotin aikasemmin että on kohtuuhintanen hylly. oliko noin niinku hyvä vertaus omasta mielestä?

   Lainaa

  63. Tulos: +14 (18 ääntä)
   joo: nyt teet itestäs vaan pellen. kirjotin aikasemmin että on kohtuuhintanen hylly. oliko noin niinku hyvä vertaus omasta mielestä?
   Mutta kun tuo hylly ei ole kohtuuhintainen, koska se on SAMA HYLLY mitä myydään Ikeassa UUTENA yli puolet halvemmalla. Toisaalta mitä mä sulle edes vastaan, olet ilmiselvä trolli. "Ei 130 euroa oo paljon" käytetystä halpishyllystä, just joo.

   Lainaa

  64. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Mun mielestä nää on jotenkin tosi surullisia. Joissain maissahan ihmisten älykkyys on jo ollut vuosikymmeniä laskussa, esim. juuri täällä Suomessa. Näinkö se sitten ilmenee, että aikuinen ihminen on esikoululaisen tasolla. Millainen onkaan meininki esim. 50 vuoden päästä kun nämä ovat ehtineet poikia jo kaksi sukupolvea?

   Lainaa

  65. Tulos: +16 (16 ääntä)
   tulee mieleen tarjous meidän lähi kaupasta männä keväältä. Pari sukkia 5€, nyt 4 paria 20€!

   Lainaa

  66. Antti V Kantola 5.6.2015 18:21
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   KUN uusi maksaa nyt 59€, niin puoleen hintaan ostaminen oikeasti tarkoittaa 30 euroa. Hinta näet katsotaan "uuteen verrattuna" nyt - siis käypään normaalihintaan verraten.

   Lainaa

  67. Antti V Kantola 5.6.2015 18:28
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Ostopäätökseen esim. Sarilta ½ x 130€;lla vaiko Ikeasta 59€:lla tietty vaikuttaa, kaukanako lähin Ikea on ja toisaalta: Ikean kaappi on koottava itse. Ikean kaappi ei pieneen autoon mahdu kokoamattomanakaan, mutta toisaalta ei koottu senkään vertaa. Pakettiautolla liikkuvan ehkä kannattaa ostaa valmis kaappi vaikkapa Sarilta. Itse ostin tuollaisen ekotorilta jotain 40€:lla ja peräkärryissä kuljetin.

   Lainaa

  68. laskutaito 6.6.2015 21:58
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Ihme ettei kukaan huomauttanut että 130/2 = 80e, ei 65e :'> Eli suomeksi sanottuna mikään myyjän logiikassa ei täsmää.

   Lainaa

  69. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Ei kai se oikeesti sentään noin tyhmä ole, yrittää vaan huijata jos sattuis paikalle joku vielä tyhmempi.

   Lainaa

  70. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Koska alennus on se substanssi, jota shoppailussa tavoitellaan.

   Lainaa

  71. Tulos: +12 (14 ääntä)
   laskutaito: Ihme ettei kukaan huomauttanut että 130/2 = 80e, ei 65e :’> Eli suomeksi sanottuna mikään myyjän logiikassa ei täsmää.
   Elä ny viitti.

   Lainaa

  72. Tulos: -1 (3 ääntä)
   ootko sä jotenkin vajaa!!

   Lainaa

  73. Tulos: 0 (4 ääntä)
   jeejee: Välillä sitä ihmettelee, että onko Sarin kaltaiset oikeasti noin tyhmiä, vai esittävätkö vaan etteivät joutuisi myöntämään olevansa väärässä.
   Poliitko käyttävät juuri samaa tyyliä ja logiikkaa. Ja erittäin paljon meneillään olevissa asioissa. Hassua, että 60% uskoo kun tarpeeksi hoetaan.
   jeejee: Välillä sitä ihmettelee, että onko Sarin kaltaiset oikeasti noin tyhmiä, vai esittävätkö vaan etteivät joutuisi myöntämään olevansa väärässä.
   Poliitikot puhuvat ihan samoin ja logiikka on sama. Varsinkin nyt menillään olevissa asioissa. Ja hasuinta on se että 50% porukasta uskoo sen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaappi, Ikea, alennus, tarjous, hinta, kirpputori, kirppis, kirppari, vaatekaappi