Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 221

Tästä tiedät olevasi köyhä.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 221

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1250 (1300 ääntä)
   "Petin parasta ystävää sen exän kanssa?" Miten se tehdään?!? Vai tuliko siitä exä siinä samassa yhteydessä... Kaikkea sitä joutuukin miettimään yöllä viis yli kaks...

   Lainaa

  2. Tulos: +821 (851 ääntä)
   Exä ei näköjään ollut parhaan ystävän mielestä exä.

   Lainaa

  3. Tulos: +766 (796 ääntä)
   Tuntuuhan se varmasti ikävälle mutta jos se on exä se ei ole "pettämistä", joskaan ei suotavaa silti

   Lainaa

  4. Tulos: +70 (150 ääntä)
   Älypuhelimet on muutenkin monipuolisempia, kuin perustallaajalle sopisi. Mihin katosivat kommunikaattorit tai ihan vaan matkapuhelimet?

   Lainaa

  5. Cheatseption 4.6.2015 4:57
   Tulos: +381 (411 ääntä)
   Huoh: Tuntuuhan se varmasti ikävälle mutta jos se on exä se ei ole “pettämistä”, joskaan ei suotavaa silti
   Entä jos Hanna olikin parisuhteessa parhaan kaverinsa kanssa ja pettänyt tätä bestiksen eksän kanssa?

   Lainaa

  6. Tulos: +202 (272 ääntä)
   Luottamuksen pettämistä nyt ainakin, ei kylläkään muuta pettämistä :D Kieltämättä saisin itsekin hepulin jos ystävä alkaisi vehtaamaan exäni kanssa...

   Lainaa

  7. kinuskitus 4.6.2015 7:53
   Tulos: +179 (217 ääntä)
   Joo ei tuo nyt ihan pettämistä oo, mutta paskamainen temppu siltikin. Entinen paras kaverini vehtaili selkäni takana exäni kanssa, vaikka olinkin kertonut hänelle, että mulla on tunteita vielä sitä kohtaan..

   Lainaa

  8. Tulos: +173 (201 ääntä)
   Exät ovat exiä usein ihan hyvästä syystä, jos joku kaveri haluasi minun entisen kanssa vehdata niin olkoot hyvä vaan (epäilen, ettei mene kaupaksi). Toki sekin on vähän kaksipiippuinen juttu, olen käsittänyt ettei ole ok kajota kavereiden exiin (ja miksei?). Vai onko tullut petettyä nyksän kanssa joka on juuri nyt muuttunut eksäksi? Ken tietää.

   Lainaa

  9. Tulos: +306 (380 ääntä)
   Miksi ei saa olla kaverin eksän kanssa jos siitä tykkää? Eikö tuo "sääntö" teistäkin ole ihan v..un itsekäs ja lapsellinen? Että jos itsellä ei homma toimi tyypin kanssa, niin ei sen kanssa saa kaverikaan olla, vaikka se kaveri ehkä olisikin juuri oikea sille tyypille ja toisinpäin. Minä olen ainakin eronnut aina siitä syystä että rakkaus ei ole riittänyt, eikä homma ole enää toiminut millään tasolla. Mutta kun sitä eksääkin on kuitenkin joskus rakastanut, niin miksi siltä pitäisi kieltää mahdollinen onni, jos se sen minun kaveristani löytäisi? Ja ennen kaikkea, miksi pitäisi kieltää kaveria olemasta sen eksän kanssa, jos ne oikeasti toisistaan tykkäävät, ihan vain omaa itsekkyyttään? Että jos en minä sen kans ole, nii et ole kyllä sinäkään? Miksi? Eikö sitä jokainen toivo kuitenkin kavereilleen pelkkää hyvää ja että ne olisivat onnellisia? Jos joku kaveri löytää onnen sieltä mistä minä en löytänyt, se on ihan okei. Mutta minä olenkin vanha. Nämä jutut toimivat vissiin eri tavalla 90-luvulla syntyneiden keskuudessa :D

   Lainaa

  10. Tulos: +98 (150 ääntä)
   joke: Luottamuksen pettämistä nyt ainakin, ei kylläkään muuta pettämistä Kieltämättä saisin itsekin hepulin jos ystävä alkaisi vehtaamaan exäni kanssa…
   Mitä varten saisit hepulin? Meinaatko että kun sinä et sitä ihmistä halunnut, niin ei se saa kelvata ystävällekään?

   Lainaa

  11. Tulos: +86 (120 ääntä)
   En jaksa mitään mihinkään muuhun sanoa, mut ärsyttää ku monet on luokkaa
   Herra C: Mitä varten saisit hepulin? Meinaatko että kun sinä et sitä ihmistä halunnut, niin ei se saa kelvata ystävällekään?
   Koska ottakkeepa huomioon, ehkä tämä paras ystävä ei itse jättänyt exäänsä, ehkä ex on vaikka pettänyt ja valehdellut ja sitten jättänyt tämän parhaan ystävän (tai keyemmin ihan vaan muista, ei-niin-pahoista-syistä, jättänyt tän parhaan ystävän). Jos asiasta ei vaikka kauaa ole ja parhaalla ystävällä yhä tunteita exäänsä kohtaan, niin on se musta parhaalta ystävältä aika ilkeästi tehty. Jos niin paljon tykkää tästä parhaan ystävän exästä, niin eikö vois vaikka odottaa, aloitella hissukseen, että tilanne pääsee menemään ohi. Toki eri asia jos kyseessä esim. parin vuoden takainen ex (ja vieläpä jos tämä paras ystävä jättänyt exänsä). :D

   Lainaa

  12. Tulos: +111 (159 ääntä)
   Jotenkin en vaan saa kiinni tuosta "koodista", että kavereiden exiin ei kosketa. Jos se on exä, niin kaverilla ei ole enää mitään omistusoikeutta siihen. Jos jotakuta kiinnostaa miun exät, niin siitä vaan! Exiähän ne on jostakin syystä.. P.S. Oon tyttö

   Lainaa

  13. Tulos: +95 (121 ääntä)
   Eihän toista ihmistä voi omia koko loppuelämää, jos sen kanssa on joskus tullut seurusteltua. Eroon on aina joku syy, jos juttu ei toimi niin se ei sitten toimi. Pitää osata päästää irti. Olisi ikävää jos omassa ystäväpiirissä olisi joku, joka olisi seurustellut enemmänkin kuin useamman tyypin kanssa, ja näin ollen jokainen heistä olisi kiellettyjen listalla. Älyttömän itsekästä ja hitusen surullistakin, jos haluaa toisesta pitää väkisin kiinni. Myöskin todella ärsyttävää ja lapsellista.

   Lainaa

  14. Tulos: +17 (41 ääntä)
   Turso: Miksi ei saa olla kaverin eksän kanssa jos siitä tykkää? Eikö tuo “sääntö” teistäkin ole ihan v..un itsekäs ja lapsellinen? Että jos itsellä ei homma toimi tyypin kanssa, niin ei sen kanssa saa kaverikaan olla, vaikka se kaveri ehkä olisikin juuri oikea sille tyypille ja toisinpäin. Minä olen ainakin eronnut aina siitä syystä että rakkaus ei ole riittänyt, eikä homma ole enää toiminut millään tasolla. Mutta kun sitä eksääkin on kuitenkin joskus rakastanut, niin miksi siltä pitäisi kieltää mahdollinen onni, jos se sen minun kaveristani löytäisi? Ja ennen kaikkea, miksi pitäisi kieltää kaveria olemasta sen eksän kanssa, jos ne oikeasti toisistaan tykkäävät, ihan vain omaa itsekkyyttään? Että jos en minä sen kans ole, nii et ole kyllä sinäkään? Miksi? Eikö sitä jokainen toivo kuitenkin kavereilleen pelkkää hyvää ja että ne olisivat onnellisia? Jos joku kaveri löytää onnen sieltä mistä minä en löytänyt, se on ihan okei. Mutta minä olenkin vanha. Nämä jutut toimivat vissiin eri tavalla 90-luvulla syntyneiden keskuudessa
   Olen ihan samaa mieltä sanomastasi, mutta tuo lopetus... Hannahan näkyisi olevan 25-vuotias. Hän on siis syntynyt viimeistään vuonna 1990, ja sitäkin aiemmin, jos tämä keskustelu on vanhempi ja julkaistu Feissarimokissa vasta nyt. Vahva veikkaus: Sinä et ole häneen verrattuna vanha.

   Lainaa

  15. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Herra C: Mitä varten saisit hepulin? Meinaatko että kun sinä et sitä ihmistä halunnut, niin ei se saa kelvata ystävällekään?
   Voihan se olla entinen vaikka ystävälle yhä kelpaisi, jos se jättäjä onkin se toinen osapuoli.

   Lainaa

  16. Tulos: +39 (125 ääntä)
   Minä suuttuisin kyllä, jos paras ystäväni vehtailisi exäni kanssa. Jos exä on vuosia kestäneen suhteen lopussa pettänyt ja satuttanut mahdollisimman monella tavalla ja tämä paras kaveri on nähnyt sen masennuksen ja tuskan mikä sen suhteen jälkeen on ollut, ja kaveri on lohdutellut ja auttanut, ei se oikein tunnu sopivalta parhaan kaverin toiminnalta yhtäkkiä sitten alkaa itse hommailemaan sen sanotun exän kanssa. Eri asia on semmoinen exä, jonka kanssa on ollut kaksi kuukautta ja homma ei vaan toiminut. Esim. entinen aviopuoliso, jonka kanssa on elämäänsä ehtinyt jakaa kauan ja kuvitella yhteistä tulevaisuutta, on ihan toista luokkaa eikä lainkaan verrattavissa oleva juttu. Tuntuu, että ne kommentoijat jotka ei ymmärrä tuota asiaa, ei varmaan ole olleet koskaan vielä pitkässä suhteessa joka olisi kipeästi päättynyt.

   Lainaa

  17. Tulos: -10 (34 ääntä)
   Yebs: Älypuhelimet on muutenkin monipuolisempia, kuin perustallaajalle sopisi. Mihin katosivat kommunikaattorit tai ihan vaan matkapuhelimet?
   Kommumikaattori on älypuhelin. Älypuhelin tarkoittaa käytännössä vain puhelinta jolla voi nyt vähän enemmän muuta tehdä kuin peruspuhelimella. Ja ei ne peruspuhelimetkaan ole mihinkään kadonneet. Ihmiset vaan enemmän ostaa iPhoneja ja muita vastaavia leluja koska se on niin "in".

   Lainaa

  18. Tulos: -12 (28 ääntä)
   Jotenkin en usko tuon "kirsin" alkavan oikeasti perinteisiä tapoja käyttään sosiaaliseen elämänsä ylläpitämiseen. Todennäköisesti fb:n messenger vaan vaihtuu johonkin watsup:iin tms.

   Lainaa

  19. Tulos: +69 (79 ääntä)
   Ihan inhimillisiä tunteita kateus ja mustasukkaisuus, joiden takia tuo kavereiden exiin ei kosketa-"sääntö" varmaan onkin olemassa. Kyllä ymmärrän että tuntuu pahalta katsoa exäänsä syleilemässä ihan ketä tahansa, jos ero on suht tuore eivätkä haavat ole vielä ummessa; saati sitten nähdä oma kaverinsa hänen kanssaan. Ja ihan riippumatta siitä kuka jätti ja kenet, jo ihmisen perus itsekkyydestä ja turhamaisuudesta johtuen voi kirpaista ajatus että se joka rakasti itseä, rakastaakin nyt jotakuta muuta. Kaverilta siis ihan tahdikasta pysyä exästä erossa vähintään siihen asti että kaveri on päässyt erosta yli, ensinnäkin osoittaakseen olevansa tukena ja toisekseen jos vähääkään välittää kaverinsa tunteista. Sitten taas tuo exät on ehdoton ei koskaan ikinä - meneekin jo naurettavuuden puolelle. Jos erosta on aikaa ja tunteet molemminpuolin täysin kuolleita, miksi sille pitäisi uhrata ajatustakaan, kuka on joskus menneisyydessä seurustellut kenenkin kanssa? Elämä jatkuu ja tilanteet muuttuu. Jos nyt joku vetääkin herneet muinaiseen exäänsä koskemisesta, niin se on sitten jo oma ongelma, ja mielestäni aika keskenkasvuista käytöstä. Ei pitäisi katsoa liikaa amerikkalaisia teinileffoja, ei se oikeassa elämässä niin toimi. No tulipa analyysi.

   Lainaa

  20. Tulos: +29 (47 ääntä)
   Hämmentävästi muotoiltu lause "petin parasta ystävää sen exän kanssa..." Ilmeisesti paras ystävä on se samalla myös kumppaninsa ja jompikumpi omaa bi-seksuaalisia taipumuksia. Tai tietty voihan kyseessä olla lepakkokolmikko. Irvailu sikseen, tajuan kyllä mitä tuolla on tarkoitettu mutta se vaan ei mitenkään päin jaksa mahtua omiin arvoihini. Ei vaikka tiedän miten omistavasti niin valitettavan monet ihmiset suhtautuvat exiinsä. Ensinnäkin miten petät parasta ystävääsi seksin suhteen? Esimerkiksi omilla ystävilläni ei ole mitään oikeutta minun seksielämääni, kuten ei minullakaan heidän. Toki huolissaan voi olla jos on aihetta, mutta muuten minun naimiseni ei ole heidän asiansa. Ja varsinkin, miten petät ystävääsi hänen exänsä kanssa? Exä on exä. Ystävän nykyinen kumppani olisi eri asia sillä häneen on "varaus", vaikkei toista ihmistä voikaan omistaa. Vastaavan tilanteen sattuessa omassa piirissäni luultavasti tekijä saisi säälittelyä osakseen :D

   Lainaa

  21. se aina riippuu 4.6.2015 11:39
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Turso: Miksi ei saa olla kaverin eksän kanssa jos siitä tykkää? Eikö tuo “sääntö” teistäkin ole ihan v..un itsekäs ja lapsellinen? Että jos itsellä ei homma toimi tyypin kanssa, niin ei sen kanssa saa kaverikaan olla, vaikka se kaveri ehkä olisikin juuri oikea sille tyypille ja toisinpäin. Minä olen ainakin eronnut aina siitä syystä että rakkaus ei ole riittänyt, eikä homma ole enää toiminut millään tasolla. Mutta kun sitä eksääkin on kuitenkin joskus rakastanut, niin miksi siltä pitäisi kieltää mahdollinen onni, jos se sen minun kaveristani löytäisi? Ja ennen kaikkea, miksi pitäisi kieltää kaveria olemasta sen eksän kanssa, jos ne oikeasti toisistaan tykkäävät, ihan vain omaa itsekkyyttään? Että jos en minä sen kans ole, nii et ole kyllä sinäkään? Miksi? Eikö sitä jokainen toivo kuitenkin kavereilleen pelkkää hyvää ja että ne olisivat onnellisia? Jos joku kaveri löytää onnen sieltä mistä minä en löytänyt, se on ihan okei. Mutta minä olenkin vanha. Nämä jutut toimivat vissiin eri tavalla 90-luvulla syntyneiden keskuudessa
   Itsekin mietin, että se riippuu, miten erosi. Jos tosiaan exä pisti välit poikki ja toiselle jäi vielä tunteita, kyllä se on aika iso isku vasten kasvoja kaverilta ottaa tämä henkilö, kun toisella on vielä tunteita. Jotenkin tuntuu, että se olisi sama tilanne kuin veisi toisen ihastuksen. Kyllä se ajankanssa lähtee. Ja sitten myöskin jos erosi exästä todella huonolla tavalla kuten riidoissa, eikä halua enää ikinä olla tämän kanssa tekemisissä, ei paljoa huvita liikkua kaverin kanssa, joka on tämän vihatun henkilön kanssa. Itsellä on ainakin exä, jota en haluaisi koskaan nähdä ja jos kaverini alkaisi olemaan hänen kanssaan, alkaisin kyllä automaattsiesti välttelemään tätä seuruetta, vaikka toinen olisikin kaverini. Mutta jos on eronnut hyvissä väleissä eikä ole tunteita enää, niin siitä vaan. Silloin tämä on melkein tasolla "kaveri" ja kyllä kaverit saa seurustella keskenään. Minunkin porukoissa yksi kaveri seurustelee henkilön kanssa, jonka kanssa olin suhteessa, muttei siitä tullut mitään, joten meidän yhteinen kaveri sitten alkoi seurustelemaan, enkä kanna mitään kaunaa.

   Lainaa

  22. Ammattilaisfaksaaja 4.6.2015 11:42
   Tulos: -8 (50 ääntä)
   Nää on mahtavia ihmisiä nää, jotka päättää sattumanvaraisen päähänpiston seurauksena, että kaikki nykyaikaiset viestintäinnovaatiot onkin ihan perseestä. Sitten glorifioidaan jotenkin mennyttä aikaa, jolloin elämä oli varmasti jotenkin paljon aidompaa ja ylevämpää, koska pakkohan sen oli olla, koska silloin ei ollut älypuhelimia. Ja lopulta sit päädytään kahden viikon päästä vaikeroimaan sitä, kun kovinkaan moni ei sitten yllättäen jaksanutkaan jatkaa yhteydenpitoa WhatsAppin ja Facebook Messengerin sijaan savumerkein ja kirjekyyhkyin, ja nyt ois sit vähän yksinäinen olo.

   Lainaa

  23. Tulos: -5 (33 ääntä)
   Herra C: Mitä varten saisit hepulin? Meinaatko että kun sinä et sitä ihmistä halunnut, niin ei se saa kelvata ystävällekään?
   Mun mielestä se ei vaan oo kovin kiva ajatus. Paras ystävä kuitenkin on se joka on siinä erossa ja ahdistuksessa auttanut ja tukenut niin tuntuisi se pahalta jos sitten menisi haaskalle :D Ja tulee sellainen olo että onko niiden välillä ollut jotain jo aikaisemmin, kun itse on seurustellut...

   Lainaa

  24. kiikiiconfused 4.6.2015 12:10
   Tulos: +8 (32 ääntä)
   Ite en oo mitään guilt trippiä vetäny siitä että harrastin seksiä exän kahden kaverin kanssa (eri kerroilla) eikä kumpikaan oo sitä itekää harmitellu. Ex veti kyl herneet nenää ekasta, tokasta se ei vissii tiiä. Ei sillä että asia sille kuuluis, kun nää tapahtu reilusti eron jälkeen. Kaverit on mun elämänkatsomuksessa vapaata riistaa, sisarukset ei. Ja tällä ei sisaruksia ole.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Timon: Vai onko tullut petettyä nyksän kanssa joka on juuri nyt muuttunut eksäksi? Ken tietää.
   Enpäs tiedä.

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (24 ääntä)
   Viittaakohan Kirsi perinteisemmillä tavoilla lankapuhelimeen,kirjeisiin vai vieläkin alkeellisempiin yhteydenpitovälineisiin? Kännykkää en ainakaan itse pidä vielä kovin perinteisenä kapistuksena.

   Lainaa

  27. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Pampam: Jotenkin en vaan saa kiinni tuosta “koodista”, että kavereiden exiin ei kosketa. Jos se on exä, niin kaverilla ei ole enää mitään omistusoikeutta siihen. Jos jotakuta kiinnostaa miun exät, niin siitä vaan! Exiähän ne on jostakin syystä.. P.S. Oon tyttö
   Mutta kuten aiemmin sanottu, niin jos ero on ollutkin vaikea eikä ystävä ole eroa halunnut, niin on aika paskamaista lähteä vehtaamaan sen eksän kanssa - varsinkin jos ero on tuore. Toki jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta sitten pitää olla valmis hyväksymään seuraukset.

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (10 ääntä)
   hmmm: Kommumikaattori on älypuhelin. Älypuhelin tarkoittaa käytännössä vain puhelinta jolla voi nyt vähän enemmän muuta tehdä kuin peruspuhelimella. Ja ei ne peruspuhelimetkaan ole mihinkään kadonneet. Ihmiset vaan enemmän ostaa iPhoneja ja muita vastaavia leluja koska se on niin “in”.
   Kiitos tästä valistuksesta. iPhone-kulttuuri on kyllä tuon muoti-ilmiön kanssa ihan omiaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Ammattilaisfaksaaja: Nää on mahtavia ihmisiä nää, jotka päättää sattumanvaraisen päähänpiston seurauksena, että kaikki nykyaikaiset viestintäinnovaatiot onkin ihan perseestä. Sitten glorifioidaan jotenkin mennyttä aikaa, jolloin elämä oli varmasti jotenkin paljon aidompaa ja ylevämpää, koska pakkohan sen oli olla, koska silloin ei ollut älypuhelimia. Ja lopulta sit päädytään kahden viikon päästä vaikeroimaan sitä, kun kovinkaan moni ei sitten yllättäen jaksanutkaan jatkaa yhteydenpitoa WhatsAppin ja Facebook Messengerin sijaan savumerkein ja kirjekyyhkyin, ja nyt ois sit vähän yksinäinen olo.
   Itse käytän muun muassa tekstiviestejä ja jos joku ei sellaista vaivaudu naputtelemaan, ei tarvitsekaan pitää yhteyttä.

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (33 ääntä)
   Kyllä minua ainakin vituttaisi nähdä ex-muija jonkun kaverin kainalossa, ihan siksi kun en halua enää ikinä nähdä koko ämmää. Tosin eilen mulla oli kaverin exä kainalossa elikkäs juuh, suht tekopyhää siis. :D

   Lainaa

  31. Tulos: -4 (8 ääntä)
   ..Ei mikään kiva juttu oo jos oma kaveri alkaisi panemaan omia exiä, mutta en toisaalta voi tuomita.

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (12 ääntä)
   hmmm: Kommumikaattori on älypuhelin. Älypuhelin tarkoittaa käytännössä vain puhelinta jolla voi nyt vähän enemmän muuta tehdä kuin peruspuhelimella. Ja ei ne peruspuhelimetkaan ole mihinkään kadonneet. Ihmiset vaan enemmän ostaa iPhoneja ja muita vastaavia leluja koska se on niin “in”.
   tai sitten ostaa sen takia ettei niitä peruspuhelimia enää tosiaan saa, muuta ku senioripuhelimia. ite oisin nimenomaan halunnu peruspuhelimen ( mutten sitä seniorii, missä näppäimet on kissan kokosii, vaan sellasen minkä omistin ennen sen puhelimen hajoomista) ni nyt piti viime vuonna myöntyy ja ostaa älypuhelin.

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Mä oon naimisissa mun exän kaverin kanssa. Toki erosta oli muutama vuosi jo aikaa ja vähän turhaan pitkään se suhde oli kestänyt. Exä löysi uuden muijan, joka taas tylysti jätti tän jameni yhteen toisen kaverin kaa. Tämä uusi pari on naimisissa ja exällä on nykyään avoliitossa kolmannen kanssa. Kuulutaan kaikki edeleen samaan kaveripiiriin. Draamoista selvitty. (mua kyl vähän säälittää toi exän muija, mutta toivottasti mies on hieman vanhetessa ajatusmaailmaansa muuttanut - se oli siis sellainen, et hänen mielestään ihminen on niin kauan sinkku, kunnes on sanottu "tahdon")

   Lainaa

  34. Tulos: +12 (14 ääntä)
   mun yks sellanen hyvänpäiväntuttu (ei mikään paras kaveri) alko seurustelemaan mun eksän kaa, ja mitäs se mulle enää kuulu. oli vielä erosta vähän aikaa aikaa, mutta se oli ihan syystäkin eksä. petti, valehteli vaikka sun mitä ja teki muutenki kaikkensa etten saanu niistä tietää. en haluu sellasta ihmistä elämääni, jos joku muu haluu ni siitä sitten vaa ottamaan. olin vaa onnellinen ku päsin eroon, eikä ollu enää mun riesana. :)

   Lainaa

  35. toukolasta haagaan ja takaisin max 20 kilsaa 4.6.2015 15:55
   Tulos: -13 (31 ääntä)
   Toukolasta Haagaan ja takaisin on max 20 kilsaa. Miksi joku tekisi päivityksen normaalista pyöräilymatkasta? Eikö tuo sitten ole Helsingissä normaali työmatka?

   Lainaa

  36. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tuleva exä?

   Lainaa

  37. Hairysteed 4.6.2015 16:18
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Eli nykyisen kanssa pettäminen olisi vähemmän kusipäisempää?

   Lainaa

  38. Tulos: -10 (12 ääntä)
   En menisi ikimaailmassa vehtaamaan kaverin exän kanssa -- olen samanlainen kuin kaverini, joten jos kyseisellä jampalla ei suhde toimi kaverini kanssa, ei se sitten tule toimimaan minunkaan kanssani, joten turha edes kokeilla.

   Lainaa

  39. Tulos: +57 (57 ääntä)
   toukolasta haagaan ja takaisin max 20 kilsaa: Toukolasta Haagaan ja takaisin on max 20 kilsaa. Miksi joku tekisi päivityksen normaalista pyöräilymatkasta? Eikö tuo sitten ole Helsingissä normaali työmatka?
   Kaikki ei oo urheilullisia pyöräilysankareita, joille 20 km on "ihan normaali pyöräilymatka". Kristiina on selvästi (innostunut, "kylmiltään vedin") yksi meistä epäurheilullisemmista, ja innoissaan saavutuksestaan. Suokaamme se hänelle. Useimmat helsinkiläiset taittanevat työmatkansa julkisilla (koska se on melko halpaa ja kätevää) tai omalla autolla. Onhan niitä työmatkapyöräilijöitäkin, mutta lienevät kuitenkin vähemmistö muihin työmatkalaisiin nähden.

   Lainaa

  40. toukolasta haagaan ja takaisin max 20 kilsaa 4.6.2015 19:37
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   muumi: Kaikki ei oo urheilullisia pyöräilysankareita, joille 20 km on “ihan normaali pyöräilymatka”. Kristiina on selvästi (innostunut, “kylmiltään vedin”) yksi meistä epäurheilullisemmista, ja innoissaan saavutuksestaan. Suokaamme se hänelle. Useimmat helsinkiläiset taittanevat työmatkansa julkisilla (koska se on melko halpaa ja kätevää) tai omalla autolla. Onhan niitä työmatkapyöräilijöitäkin, mutta lienevät kuitenkin vähemmistö muihin työmatkalaisiin nähden.
   No en itsekään 110 kiloisena mikään urheilun ilmentymä ole. Mutta, kun ei ole autoa ja julkiset ovat täällä "maalla" käyttökelvottomia.

   Lainaa

  41. Tulos: +21 (21 ääntä)
   exiä saa panna jollei ole erikseen kielletty.

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (9 ääntä)
   joo: tai sitten ostaa sen takia ettei niitä peruspuhelimia enää tosiaan saa, muuta ku senioripuhelimia. ite oisin nimenomaan halunnu peruspuhelimen ( mutten sitä seniorii, missä näppäimet on kissan kokosii, vaan sellasen minkä omistin ennen sen puhelimen hajoomista) ni nyt piti viime vuonna myöntyy ja ostaa älypuhelin.
   mistäköhän te ootte käynyt etsimässä. Siwasta? Mietin vaan kun itse löydän just sopivia peruspuhelimia. Käytännössä melkeen jokaisesta puhelimia myyvästä liikkeestä. Älypuhelimet melkeen tuntuu ettei mistään löydä. Varsinkin jos on jotenkin uudempi malli, niin myyjät tarjoaa "eiooota"

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Itselläni oli sellainen tilanne, että olin tutustunut vastikään nykyiseen kaveriporukkaani ja aloin erään kanssa seurustelemaan. Suhde kesti alle vuoden ja poika jätti minut. Alussa tottakai kirpaisi, mutta nykyään kun erosta on jo monta vuotta ja liikutaan samoissa piireissä niin ollaan jo exän kanssa niin hyvii kavereita, että vaikea uskoa että ollaan oltu yhdessä:D ajattelen hänet hyvänä ystävänä niinkuin kaikki muutkin kaveripiirissäni olevat ihmiset enkä exänä. Ja jos joku ystävistäni hänet haluaa niin ilomielin voin myös auttaa ja haluankin "exälleni" mukavan naisen vierelleen:D eli exä ei ole automaattisesti sellainen jota vihaa eikä halua nähdä häntä. Monet ovatkin sanoneet että ollaan harvinaisia kun tullaan näin hyvin toimeen:)

   Lainaa

  44. Tommi Takatukka 5.6.2015 5:43
   Tulos: 0 (24 ääntä)
   Ton eksäjutun ymmärtää hyvin, jos niitä eksiä on ollut vaan se yksi tai pari. Eli sellanen juttu jossa ihan oikeesti rakastaa toista, joka sitten jättää ja päätyy hetken päästä kaverin nussittavaksi. Kyllä olis entinen kaveri minun tapauksessa. Jos taas on joka viikonloppu eri kundin/muijan kanssa köyrimässä niin mitä väliä sillä sitten. Itselläni on ainoastaan muutama eksä pitkistä suhteista ja jos paras kaverini alkais seksisuhteeseen jonkun näistä kanssa, olis samantien entinen paras kaveri. Se nyt vaan kuuluu inhimilliseen, toista ihmistä kunnioittavaan etikettiin ettei toisen mieheen/vaimoon/elämänkumppaniin kosketa. Naisia ja miehiä saa mistä vaan, parhaita kavereita ei mistään.

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Cheatseption: Entä jos Hanna olikin parisuhteessa parhaan kaverinsa kanssa ja pettänyt tätä bestiksen eksän kanssa?
   Tähän mäkin päädyin.

   Lainaa

  46. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Köh: Mä oon naimisissa mun exän kaverin kanssa. Toki erosta oli muutama vuosi jo aikaa ja vähän turhaan pitkään se suhde oli kestänyt. Exä löysi uuden muijan, joka taas tylysti jätti tän jameni yhteen toisen kaverin kaa. Tämä uusi pari on naimisissa ja exällä on nykyään avoliitossa kolmannen kanssa. Kuulutaan kaikki edeleen samaan kaveripiiriin. Draamoista selvitty.
   Heh, niittaan, aviomieheni bestis on exäni ja oli vielä häissämme bestmanina =D. Kun porukka oli opiskeluaikana aika pieni niin tällaista sattuu; ei siitä kukaan ottanut mitään hernettä. Hajonnutta suhdetta surraan kolme kuukautta ja sitten jatketaan samoissa piireissä kuin mitään ei olisi tapahtunut; näin siis meillä.

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (11 ääntä)
   saa olla ystävän eksän kanssa,etenkin jos aikaa on tarpeeksi jo kulunut. jos ystävä pokaa toisen eksän, parin kuukautta ystävänsä parisuhteen loppumisesta, niin silloin saattais ahistaa.

   Lainaa

  48. EXÄ KUVIO?? 5.6.2015 18:48
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Olisiko tässä näin hyvä/"hyvä" tilanne? paras kaveri oli myös puoliso ja Hanna löytänyt joko sisäisen lepakonsa tai paras ystävä/puoliso ex-gay? tämä on todella kumma tilanne? mahd. myös että kaikki naisia?? tässä on liikaa muuttujia..

   Lainaa

  49. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Exä on exä ja kenelläkään ei ole siihen mitään sanomista jos toisen exään koskee. Oma ystävänikin nappasi aikoinaan oman exäni ja mitä sitten, ihan sama. Itse löysin uuden, paremman.

   Lainaa

  50. Tulos: +6 (10 ääntä)
   joke: Luottamuksen pettämistä nyt ainakin, ei kylläkään muuta pettämistä Kieltämättä saisin itsekin hepulin jos ystävä alkaisi vehtaamaan exäni kanssa…
   Miten niin? Säilyykö ihmisellä jonkinlainen omistusoikeus toiseen vaikka suhde olisikin jo edesmennyt? Missä ja kenen luottamus tässä nyt menisi? Ei vain voi tajuta.

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (6 ääntä)
   ex: Exä ei näköjään ollut parhaan ystävän mielestä exä.
   Jos siitä tuli exä vasta tapauksen jälkeen.

   Lainaa

  52. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Itse olen nyt seurustellut mieheni kanssa 4v ja jos hän nyt jättäisi minut ja parin kuukauden päästä alkaisi seurustelemaan parhaan kaverini kanssa, päättyisi molemmat kaverisuhteet (siis jos eron jälkeen pystyisi kaveeraamaan miehen kanssa). Mutta itse kerran tapailin hetken aikaa yhtä miestä eikä jutusta tullut mitään. Myöhemmin mies alkoi tapailla parasta kaveriani ja kyllä se hieman pahalta tuntui (itsellä oli suuremmat toiveet tapailun aikana), mutta en silti välejäni kaverini kanssa laittanut poikki. Asia on ihan tilannekohtainen.

   Lainaa

  53. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Minä: Itse olen nyt seurustellut mieheni kanssa 4v ja jos hän nyt jättäisi minut ja parin kuukauden päästä alkaisi seurustelemaan parhaan kaverini kanssa, päättyisi molemmat kaverisuhteet (siis jos eron jälkeen pystyisi kaveeraamaan miehen kanssa). Mutta itse kerran tapailin hetken aikaa yhtä miestä eikä jutusta tullut mitään. Myöhemmin mies alkoi tapailla parasta kaveriani ja kyllä se hieman pahalta tuntui (itsellä oli suuremmat toiveet tapailun aikana), mutta en silti välejäni kaverini kanssa laittanut poikki. Asia on ihan tilannekohtainen.
   Toisaalta aloin itse tapailemaan kaverini luokkalaista ja hänelle sekin oli jo liikaa ja meinasi sen takia laittaa välit poikki.... sitä en ymmärrä.

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Omasta mielestä se exä-sääntö riippuu siitä, kuka on tehnyt jättämisen. Jos nyt oletetaan, että itselläni olisi ollut poikaystävä, joka olisi jättänyt minut ja paras ystäväni tietäisi tästä ja tietäisi, että kyseinen poika särki sydämeni ja satutti pahasti ja silti senkin jälkeen ajattelisi vain omaa parastaan ja menisi vehtaamaan kyseisen kundin kanssa, niin kyllä olisin loukkaantunut. Koska yleensä näissä tilanteissa oletetaan, että paras ystävä asettuu kaverinsa puolelle, eikä exän puolelle. Jos taas olisin itse jättänyt poikaystäväni ja kaverini olisi kiinnostunut, niin sanoisin kyllä varoituksen sanasen, mutta sillon ei minulla olisi oikeutta mutista heidän touhuistaan. Vaikka en siitä ihan hirveästi pitäisikään. Itse en ikinä ole ollut kiinnostunut kaverien existä enkä tule koskaan olemaankaan. He ovat usein siinä vaiheessa jo ystäviä ja minulla ja kavereillani on aivan liian erilainen miesmaku. Mikä on ihan hyvä...

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (7 ääntä)
   joo: tai sitten ostaa sen takia ettei niitä peruspuhelimia enää tosiaan saa, muuta ku senioripuhelimia. ite oisin nimenomaan halunnu peruspuhelimen ( mutten sitä seniorii, missä näppäimet on kissan kokosii, vaan sellasen minkä omistin ennen sen puhelimen hajoomista) ni nyt piti viime vuonna myöntyy ja ostaa älypuhelin.
   Nyt täytyy kyllä sanoa että paskapuhetta. http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/4813c/Puhelimet-Peruspuhelimet/57/Nokia Tässä esimerkiksi Dorot poisfiltteröitynä. Valikoima ei tietenkään ole samaa luokkaa kuin ennen älypuhelimia, mutta kyllä niitä silti vielä myydään. Itse tosin hankin sen älypuhelimen, koska se vaan on pirun hyödyllinen, vaikka peruspuhelimen saakin nykyään aika hienoon hintaan jos haluaa priorisoida sitä rahankäyttöään johonkin muuhun, ja se kestäisikin todennäköisesti pidempään.

   Lainaa

  56. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Millähän tavalla soittaminen tai perinteinen viesti on nii kamalasti vaikeempaa ku messenger.... nykyään muutenki liian monet olettaa/oottaa että jokainen on koko aja tavotettavissa ja pahimmat tulistuu jos ei hetkessä kuulu vastausta .____.

   Lainaa

  57. Kypsynyt norppa 28.6.2020 23:16
   Tulos: +1 (1 ääni)
   ...: Millähän tavalla soittaminen tai perinteinen viesti on nii kamalasti vaikeempaa ku messenger.... nykyään muutenki liian monet olettaa/oottaa että jokainen on koko aja tavotettavissa ja pahimmat tulistuu jos ei hetkessä kuulu vastausta .____.
   Samaa mieltä siitä, että ei pitäisi aina olettaa, että kaikki on tavoiteltavissa. Joidenkin liittymillä on kuitenkin halvempaa viestitellä netitse kuin perinteisillä viesteillä tai soittamalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kännykkä, varastaa, lääkäri, messenger, pettää, pyöräillä