Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 39

Villiä kyytiä iltajunassa.
Suurenna näkymä
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 39

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1781 (1983 ääntä)
   Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?

   Lainaa

  2. Tulos: +414 (480 ääntä)
   Nää on näitä joukkoliikenteen suolia.

   Lainaa

  3. Tulos: +1294 (1348 ääntä)
   Keskimmäinen juttu kuulostaa ihan Juhon oman mielikuvituksen tuotteelta.

   Lainaa

  4. Tulos: -93 (325 ääntä)
   Toi Henriikan juttu aika vanha. Oon sen kaveri nimittäi. Ja kuullu usealta taholta et se värittelee ja keksii juttuja päästään, tostakaan päivityksestä en löytäny mitään ihmeellist, päivittäin näkee tommosta tai oudompaakin jos stadissa liikkuu...

   Lainaa

  5. Tulos: +128 (298 ääntä)
   Aliiine: Nää on näitä joukkoliikenteen suolia.
   Ai ihan suolia?

   Lainaa

  6. Tulos: +783 (819 ääntä)
   L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa

   Lainaa

  7. Tulos: +991 (1057 ääntä)
   Juhon sepustus on kyllä täyttä potaskaa. Ei kukaan vanhempi kerro nimittäin tollasta vihjailevaa lapselleen vaikkei se lapsi sitä tajuaisi. Ei kukaan ole niin suatanan tollo. Sama kuin "äiti ooks sää ikinä imenyt tikkaria" "juu onhan sitä tullut imettyä.. hehheh" ja vihjaileva katse isään... What The Fuck?

   Lainaa

  8. Tulos: +358 (390 ääntä)
   Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
   Jos sitä vaivaa sama ongelma ku Jim Carreyta Liar Liarissa.

   Lainaa

  9. Tulos: +476 (488 ääntä)
   Joo, Juhon juttu ei varmaan ollut ihan todenmukaisemmasta päästä... Harvoin huutelen feikkien perään, mutta tämä oli vain joko niin keksitty tai niin väritetty.

   Lainaa

  10. Tulos: +746 (776 ääntä)
   Ihan oikea asenne tolla viimesen jutun isällä. Lapsi vaan hakee yleensä huomiota noilla kiukunpuuskillaan, mutta ellei vanhempi sitä anna, niin kyllä se siitä pian kyllästyy ja lopettaa. Mutta minkälainen äiti puhuu lapselleen noin kaksmielisiä juttuja? Voi huhhuh.

   Lainaa

  11. ensio ernesto 18.6.2015 6:37
   Tulos: +361 (377 ääntä)
   Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
   Koska eihän tarina isi sitten ollut hauska. Ei se kyllä sitä ollut nytkään. Ja perutui tositapahtumiinkin varasti yhä paljon kuin poikaystävä ajamassa kahdella autolla.

   Lainaa

  12. Tulos: +432 (446 ääntä)
   Toivon kovasti ettei yhdenkään lapsen vanhemmat ole noin tolloja lapsen kanssa jutellessaan. Joo on äiti ratsastanut, hihihi. Pannaanko kengät jalkaan, hihihi. Kammataanko tukka, ei kun hiukset, hihihi.

   Lainaa

  13. Malfunction 18.6.2015 8:04
   Tulos: +134 (146 ääntä)
   Salla: Ai ihan suolia?
   En tiedä piiloviittasko eka erääseen tv-lähetykseen, mutta tuun nyt kuitenkin huutamaan: "Ei ole puuhöylä!"

   Lainaa

  14. Tulos: +73 (87 ääntä)
   Malfunction: En tiedä piiloviittasko eka erääseen tv-lähetykseen, mutta tuun nyt kuitenkin huutamaan: “Ei ole puuhöylä!”
   Jari Litmanen: "Nämä on juuri näitä jalkapallon suolia".

   Lainaa

  15. Tulos: +24 (56 ääntä)
   Ei hirveästi yllätä, että tapahtui Kalliossa.

   Lainaa

  16. Tulos: +75 (105 ääntä)
   Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
   Koska se on idiootti?

   Lainaa

  17. Tulos: +260 (264 ääntä)
   Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
   Koska koko tarina oli keksitty.

   Lainaa

  18. Asennevamma 18.6.2015 9:52
   Tulos: +169 (179 ääntä)
   puppa: L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa
   Kamalaa. Alkoi naurattaa ihan liikaa, vihaan sitä mainosta...

   Lainaa

  19. Tulos: +266 (274 ääntä)
   Isän reaktio (reagoimattomuus) pojan kiukkukohtaukseen oli erinomainen. Noin minäkin tein sen ainoan kerran, kun kersa heittäytyi mahalleen lattialle parkumaan. Se tapahtui Klaukkalan Alkossa, eikä ole toistunut.

   Lainaa

  20. Amfetaminix 18.6.2015 11:39
   Tulos: -13 (27 ääntä)
   Kalliossa tapahtuu.. sweet.

   Lainaa

  21. Tulos: +18 (42 ääntä)
   Nii-in: Ei hirveästi yllätä, että tapahtui Kalliossa.
   Asuin vuosia sitten hyvinkin pitkään Sörnäisissä, ja ei siellä kyllä tällaista menoa ollut. Kyllähän noita laitapuolenkulkijoita riittää, mutta ei heistä mitään harmia ole (useimmat eivät saisi varmaan juostua askeltakaan joten karkuun pääsisi helposti jos olisi). Joskus näin muutaman paremmassa hapessa olevan siivoavan ratikkapysäkkiä (hakivat kai palautuspulloja, mutta pistivät kyllä roskat roskiin, mitä ympäröivät opiskelijaseurueet eivät olleet tehneet).

   Lainaa

  22. Tulos: -55 (139 ääntä)
   riesa: Ihan oikea asenne tolla viimesen jutun isällä. Lapsi vaan hakee yleensä huomiota noilla kiukunpuuskillaan, mutta ellei vanhempi sitä anna, niin kyllä se siitä pian kyllästyy ja lopettaa. Mutta minkälainen äiti puhuu lapselleen noin kaksmielisiä juttuja? Voi huhhuh.
   Mutta onhan se nyt aikuisestakin ihmisestä ihan tajuttoman raivostuttavaa jos joku oikeasti vituttaa eikä kukaan läheinen ihminen kuuntele tai tarjoa minkäänlaista tukea? Miksei lapselle voi olla ärsyttävässä tilanteessa tukena ja kertoa että huomaa lapsen olevan tosi vihainen ja väsynyt? Eiköhän se olisi ihan kaikkien kannalta mukavampi vaihtoehto kuin antaa toisen huutaa hysteerisenä lattialla.

   Lainaa

  23. Tulos: -165 (201 ääntä)
   Vimoisen tarinan isä on julma. Näin niitä narsisteja tehdään (epäämällä luottamus ja hellyys).

   Lainaa

  24. Tulos: +227 (235 ääntä)
   rltr: Mutta onhan se nyt aikuisestakin ihmisestä ihan tajuttoman raivostuttavaa jos joku oikeasti vituttaa eikä kukaan läheinen ihminen kuuntele tai tarjoa minkäänlaista tukea? Miksei lapselle voi olla ärsyttävässä tilanteessa tukena ja kertoa että huomaa lapsen olevan tosi vihainen ja väsynyt? Eiköhän se olisi ihan kaikkien kannalta mukavampi vaihtoehto kuin antaa toisen huutaa hysteerisenä lattialla.
   Koska luultavasti lapsen tukena on jo yritetty olla ennen lattialle heittäytymistä. Lapset joskus onnistuvat lietsomaan itsensä järjettömään raivoon vaikka vanhemmat olisivat tehneet kaiken "ihan oikein". Hyssyttely yleensä vaan pahentaa tilannetta. Yllättävän usein vanhemmat myös tuntevat omat lapsensa ja tietävät, mikä kikka heillä toimii parhaiten.

   Lainaa

  25. Tulos: -34 (120 ääntä)
   Seittemän miljardia ihmistä mutta ei ole vain epätodennäköistä vaan MAHDOTONTA että joskus, jossain on ollut äiti joka on ollut niin tyhmä että on heittänyt kaksimielisen läpän lapselleen junassa? Missä te ihmiset elätte, vai olenko minä nyt jossain tyhmän kulttuurin kuplassa, kun tunnen monta ihmistä joista helposti voisin kuvitella jotain tollaista?

   Lainaa

  26. Tulos: +78 (104 ääntä)
   Poninhäntä juttu menin kyllä ohi. Mitä sillä tarkotettiin? :F

   Lainaa

  27. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
   Koska se on feikki keskustelu.

   Lainaa

  28. Tulos: +90 (98 ääntä)
   kalle: Poninhäntä juttu menin kyllä ohi. Mitä sillä tarkotettiin? :F
   Itselle tuli mieleen sellainen anaalitappi jossa on "häntä".

   Lainaa

  29. Tulos: +26 (36 ääntä)
   puppa: L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa
   Kiitos, tää oli ehdotonta kultaa!

   Lainaa

  30. Tulos: +45 (55 ääntä)
   Mulla Kurvissa bussia ootellessa tuli joku hieman vajaamielisen näköinen mies pummimaan rahaa. "Anna rahaa" "Sori, mulla ei ole yhtään käteistä". "HUORA" ja jatkoi seuraavaan naisihmiseen, joka vastasi samalla tavalla, ja taas "HUORA" jne. Irl-sketsiä tosiaan...

   Lainaa

  31. Tulos: +76 (128 ääntä)
   Diuda: Toi Henriikan juttu aika vanha. Oon sen kaveri nimittäi. Ja kuullu usealta taholta et se värittelee ja keksii juttuja päästään, tostakaan päivityksestä en löytäny mitään ihmeellist, päivittäin näkee tommosta tai oudompaakin jos stadissa liikkuu…
   Minäkin olen Henriikan kaveri. Henriika sattuu olemaan sanavalmis, kirjallisesti lahjakas ihminen, joka osaa kertoa arkipäivän sattumuksista värikkäästä ja hauskasti, silti valehtelematta mistään. Tunnut aika kurjalta kaverilta.

   Lainaa

  32. Tulos: -72 (104 ääntä)
   Kaikkihan nyt lapsilleen puhuu kaksmielisiä, kun lapset ei tajua niitä. Mitä väliä?!? Kukkahatut nyt välillä taas naulakkoon kuivumaan!

   Lainaa

  33. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Guugu: Itselle tuli mieleen sellainen anaalitappi jossa on “häntä”.
   Joo. Ite ku jäin pohtimaan ni tuli mieleen joku tähän tyyliin: http://www.matthewkimberley.com/wp-content/uploads/2012/12/sex_whip-300x300.jpg Epäilemättä jotain kaksimielistä anyway.

   Lainaa

  34. Tulos: -9 (43 ääntä)
   qaqa: Juhon sepustus on kyllä täyttä potaskaa. Ei kukaan vanhempi kerro nimittäin tollasta vihjailevaa lapselleen vaikkei se lapsi sitä tajuaisi. Ei kukaan ole niin suatanan tollo. Sama kuin “äiti ooks sää ikinä imenyt tikkaria” “juu onhan sitä tullut imettyä.. hehheh” ja vihjaileva katse isään… What The Fuck?
   Ihanko ajattelit, että kaikki täällä lapsia tehtailevat ihmiset olisivat tervepäisiä? Ei kai kukaan vanhempi sanois 10v lapsellekaan sen lemmikkikanin kadottua, että naapurin huskyt varmaan karkasi taas ja repi sen häkistään ja söi elävältä, mutta been there ja heard that. Sairaat ihmiset on sairaita.

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (44 ääntä)
   MRMR: Minäkin olen Henriikan kaveri. Henriika sattuu olemaan sanavalmis, kirjallisesti lahjakas ihminen, joka osaa kertoa arkipäivän sattumuksista värikkäästä ja hauskasti, silti valehtelematta mistään. Tunnut aika kurjalta kaverilta.
   Joo ja muutenkin ärsyttää kaikki, joiden on pakko huudella "tää juttu on ihan varmana valhe", vaikka oikeesti tarinan todenperäisyydellä ei ole mitään merkitystä. Pääasia on, että tarina on hauska!

   Lainaa

  36. Tulos: +81 (89 ääntä)
   rltr: Mutta onhan se nyt aikuisestakin ihmisestä ihan tajuttoman raivostuttavaa jos joku oikeasti vituttaa eikä kukaan läheinen ihminen kuuntele tai tarjoa minkäänlaista tukea? Miksei lapselle voi olla ärsyttävässä tilanteessa tukena ja kertoa että huomaa lapsen olevan tosi vihainen ja väsynyt? Eiköhän se olisi ihan kaikkien kannalta mukavampi vaihtoehto kuin antaa toisen huutaa hysteerisenä lattialla.
   Mitä minä oon tollasia raivon partaalla olevia kiljukurkkuja nähnyt, niin tuntuu että ne huutaa just huutamisen ilosta ja haluaa huomioo. Eikä ne kuuntele puhetta. Huomiota voi saada ihan toisella tavalla, ei karjumalla. Isä toimi ihan oikein!

   Lainaa

  37. Tulos: +57 (57 ääntä)
   öö: Seittemän miljardia ihmistä mutta ei ole vain epätodennäköistä vaan MAHDOTONTA että joskus, jossain on ollut äiti joka on ollut niin tyhmä että on heittänyt kaksimielisen läpän lapselleen junassa? Missä te ihmiset elätte, vai olenko minä nyt jossain tyhmän kulttuurin kuplassa, kun tunnen monta ihmistä joista helposti voisin kuvitella jotain tollaista?
   Koko keskustelun kulku on aivan tajuttoman tyhmä tai mukahauska reaktioneen ja rykäisyineen. Varmasti monet vanhemmat kertovat lapsilleen kaksimielisyyksiä, mutta tästä tarinasta vaan yksinkertaisesti paistaa läpi se, kuinka sitä on väritetty.

   Lainaa

  38. Tulos: -25 (39 ääntä)
   Juhon kuulema keskustelu voi ihan hyvin olla totta, ihmisiä on niin monenlaisia. Ja tarina on hauska, joten ei ole väliä onko se totta vai ei. Mutta nämä ovat mielipideasioita.

   Lainaa

  39. Tulos: -5 (17 ääntä)
   "Vaan huuuuulluuut asuu Kallios"...

   Lainaa

  40. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Toivottavasti Henriikka kutsui poliisit paikalle. Ei kenenkään pitäisi kärsiä tommosta silmitöntä väkivaltaa.

   Lainaa

  41. Tulos: +41 (55 ääntä)
   Pirkko: Vimoisen tarinan isä on julma. Näin niitä narsisteja tehdään (epäämällä luottamus ja hellyys).
   Siis kyllä niitä enemmän liialla paapomisella saadaan aikaan, narsisteja siis.

   Lainaa

  42. Tulos: -4 (32 ääntä)
   Muumi: Mitä minä oon tollasia raivon partaalla olevia kiljukurkkuja nähnyt, niin tuntuu että ne huutaa just huutamisen ilosta ja haluaa huomioo. Eikä ne kuuntele puhetta. Huomiota voi saada ihan toisella tavalla, ei karjumalla. Isä toimi ihan oikein!
   Miten kukaan muu ei muka olevinaan muista miltä tuntuu olla väsynyt ja vihainen lapsi ja miten paljon se vituttaa vaikka miten huutaisi mutta vanhemmat ei kiinnitä minkäänlaista huomiota? :D En itse edes pidä lapsista mutta niin monet täällä puhuu niinkun ne olisi jotain tuntemattomia eliöitä toisesta ulottuvuudesta eikä vielä ole selvitetty miten niiden kanssa kannattaa kommunikoida joten kannattaa vaan katsoa toiseen suuntaan ja jättää huomiotta. Asia selvä.

   Lainaa

  43. Neulasormi 24.6.2015 0:28
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Toi viiminen alko naurattaa niin että naapurit tais kuulla. :D

   Lainaa

  44. Suomalainen 24.6.2015 2:37
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   puppa: L: jaah. miks isi on ihan punainen? Ä: koska sitä kutittaa
   Aiti ja isi voi sitten illalla käyttää sitä voidetta. Kyllä äiti hoitaa :)

   Lainaa

  45. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Vituttais kyl huolel jos samassa junavaunussa ois rääkyvä muksu niin olisi tuo isä voinut edes muita ihmisiä ajatella. Ps. Itse olin aika kauhukakara ja harrastin myös tota kurkku suorana huutamista ja äitini aluksi yritti olla huomioimatta sitä. Kyllä sit reilun tunnin huutamisen jälkeen sai huomiota, tosin äiti tuli kiukkusena retuuttamaan ja sen seurauksena huuto yltyi entisestään. Lapsuudesta muistan, että tuota rääkymistä tapahtui aina silloin kun joku asia oli huonosti eikä asia sillä parane, jos vanhemmat ei kiinnitä minkäänlaista huomiota itkuun. Kyllä niille lapsillekin voi puhua kuin ihmiselle ja vaikka kysyä, mikä lasta vaivaa ja voisiko äiti/isä jotenkin auttaa hädässä.

   Lainaa

  46. Kokkelimaito 24.6.2015 18:57
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Nora: Mulla Kurvissa bussia ootellessa tuli joku hieman vajaamielisen näköinen mies pummimaan rahaa. “Anna rahaa” “Sori, mulla ei ole yhtään käteistä”. “HUORA” ja jatkoi seuraavaan naisihmiseen, joka vastasi samalla tavalla, ja taas “HUORA” jne. Irl-sketsiä tosiaan…
   Jaahas, ei ole kyseinen vajakki näköjään oppinut mitään: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=12192

   Lainaa

  47. Ei ollu kirja 25.6.2015 9:53
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Malfunction: En tiedä piiloviittasko eka erääseen tv-lähetykseen, mutta tuun nyt kuitenkin huutamaan: “Ei ole puuhöylä!”
   "No, haista v*ttu sitte, hehhehe!"

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (1 ääni)
   kk: Ihanko ajattelit, että kaikki täällä lapsia tehtailevat ihmiset olisivat tervepäisiä? Ei kai kukaan vanhempi sanois 10v lapsellekaan sen lemmikkikanin kadottua, että naapurin huskyt varmaan karkasi taas ja repi sen häkistään ja söi elävältä, mutta been there ja heard that. Sairaat ihmiset on sairaita.
   Tää kuulostaa kiusallisen tutulta. Porissako tämä tapahtui 90-luvulla?

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tuo viimeinen oli hyvä!

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (4 ääntä)
   qaqa: Juhon sepustus on kyllä täyttä potaskaa. Ei kukaan vanhempi kerro nimittäin tollasta vihjailevaa lapselleen vaikkei se lapsi sitä tajuaisi. Ei kukaan ole niin suatanan tollo. Sama kuin “äiti ooks sää ikinä imenyt tikkaria” “juu onhan sitä tullut imettyä.. hehheh” ja vihjaileva katse isään… What The Fuck?
   Kyllä tuollaisia tapauksia on, ja se on juuri niin kiusallista kuin osaat kuvitella. Joiltain ihmisiltä vain puuttuu tilannetaju tai jonkinlainen filtteri ajatuksien ja suun välistä.

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Yksi vain: Siis kyllä niitä enemmän liialla paapomisella saadaan aikaan, narsisteja siis.
   Narsisteja ja muita häiriintyneitä kasvaa laiminlyönnillä ja väkivallalla. Liian hyvä hoito tai "paapominen" ei ole koskaan pahaksi lapselle.

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Anon: Miksei tuo äiti voinu vaan sanoa, että ei ole ratsastanut?
   Tollaset keksityt hahmot tekee yleensä jotain tollasta mikä ei ole järkevää, mutta on joidenkin mielestä hauskoja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bussi, ratsastaa, ratsastus, lapsi, känkkäränkkä, kiukutella, rukoilla, itkeä, kaksimielinen, hevonen, poni, poninhäntä, pukumies