Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 69

Kuinka monta kiloa multaa voi vetää pöntöstä alas? Testataan!
Kuvakooste, osa 69

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1040 (1052 ääntä)
   Multaa pönttöön, tosi fiksua. :o

   Lainaa

  2. Tulos: +225 (245 ääntä)
   http://favoritememes.com/_nw/34/20899984.jpg Jospa sessulle ois vaan käyny samallailla kuin tässä. Ollaan siis kiitollisia että koira on yhä hengissä!

   Lainaa

  3. Tulos: +166 (210 ääntä)
   On kait vauva mureempaa kuin joku elähtänyt isomahainen äijä?

   Lainaa

  4. Tulos: -691 (929 ääntä)
   Koira säkkiin muutaman sopivan kokoisen kiven kanssa, säkin suu tiukasti kiinni ja järvelle soutelemaan...

   Lainaa

  5. Tulos: +496 (516 ääntä)
   No huh, pelkkää multaa. Hetken jo luulin, että jollain mennyt vatsa pahemman kerran sekaisin.

   Lainaa

  6. Tulos: +279 (291 ääntä)
   Katoin ton ekan kuvan vähän turhan nopeasti ja .. no joo.

   Lainaa

  7. Tulos: +129 (135 ääntä)
   "naudanlihaa uuniin" "lammasta uunissa"

   Lainaa

  8. Tulos: -174 (298 ääntä)
   Jos asuisin kerrostalossa ja kuulisin koiran räkyttävän asunnossa yksinään, menisin yleisavaimilla sisään ja repisin sohvan satkaleiksi.

   Lainaa

  9. hurttaprkl 18.6.2015 9:20
   Tulos: -280 (358 ääntä)
   tossa kohtaa lähtis hurtta parvekkeelta hyvin äkkiä :DDDD

   Lainaa

  10. Tulos: +94 (142 ääntä)
   Tuhoavatko koirat useinkin sohvat täydellisesti? Kattien raapimisjäljet sohvan nurkissa eivät pahemmin enää haittaa.

   Lainaa

  11. Tulos: -30 (50 ääntä)
   Jossain nähnyt aikaisemmin samanlaisen (tyylisen) vitsin mitä tuo Jarin. Jotenkin muistikuva, että jopa täällä feissarimokissa (vai muistanko vaan väärin.) Jomminkin kumminin, silti tulee olo, ettei Jarin postaus ole hänen löytönsä vaan jakaa netistä löytämäänsä vitsiä omanaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +191 (229 ääntä)
   Ei kai tuo oikeesti oo aikonu pyttyyn heittää vanhat mullat!? Takokaa nyt hyvänenaika kaaliinne, että sinne ei laiteta mitään muuta ku sitä itteensä ja vessapaperia! Se vesi kierrätetään meille uudelleen juomavedeksi.

   Lainaa

  13. Tulos: +251 (267 ääntä)
   Siis tekeekö ihmiset oikeasti noin? Tyhjentävät ison kukkaruukun mullat vessanpönttöön? Siis todella välinpitätöntä ja törkeää. Toivottavasti asuu omakotitalossa ja pilaa vain omat putkensa. Siis v''tu multaa putket täyteen! Mullan voi täysin surutta pistää muovipussiin ja ripotella vaikka johonkin ojanvarteen. Tai mieluummin vaikka sitten ihan roskikseen. Vai siis onko se vaan tehnyt tota mullanvaihtoa vessassa ja vahingossa kaatunut pönttöön? Jos toi on tahallista niin henkilön tuntevat vois ilmoittaa taloyhtiölle tosta! T. Juuri taloyhtiön putkirempasta 45 000 euroa maksanut.

   Lainaa

  14. Tulos: +64 (84 ääntä)
   Aaa... Nyt kun katselen kuvaa tarkemmin, niin olikohan tarkoitus ollut kuitenkin kaataa uudet mullat tohon ruukkuun ja kävi vahinko? Siltähän toi itseasiassa näyttää kun tuo pussikin on tossa vieressä. Anteeksi Patricia! Pitäis aina tutkia ennenku hutkii.
   Kurppa: Siis tekeekö ihmiset oikeasti noin? Tyhjentävät ison kukkaruukun mullat vessanpönttöön? Siis todella välinpitätöntä ja törkeää. Toivottavasti asuu omakotitalossa ja pilaa vain omat putkensa. Siis v”tu multaa putket täyteen! Mullan voi täysin surutta pistää muovipussiin ja ripotella vaikka johonkin ojanvarteen. Tai mieluummin vaikka sitten ihan roskikseen. Vai siis onko se vaan tehnyt tota mullanvaihtoa vessassa ja vahingossa kaatunut pönttöön? Jos toi on tahallista niin henkilön tuntevat vois ilmoittaa taloyhtiölle tosta! T. Juuri taloyhtiön putkirempasta 45 000 euroa maksanut.

   Lainaa

  15. Tulos: +90 (96 ääntä)
   No tuohan on altakasteluruukku, joten eiköhän tytsy ole yrittänyt lorotella vesiä pois, mutta kallistanut vähän liikaa?

   Lainaa

  16. Tulos: +160 (178 ääntä)
   Jos koiralle ei järjestetä tekemistä, se järjestää sitä itse. Koira ei revi sohvaa ilkeyttään. Kannattaa hankkia lelukoira, jos ei hallitse tai osaa/viitsi kouluttaa oikeaa koiraa.

   Lainaa

  17. Tulos: +52 (64 ääntä)
   mammutti: Ei kai tuo oikeesti oo aikonu pyttyyn heittää vanhat mullat!? Takokaa nyt hyvänenaika kaaliinne, että sinne ei laiteta mitään muuta ku sitä itteensä ja vessapaperia! Se vesi kierrätetään meille uudelleen juomavedeksi.
   Väärin. Jätevedet lasketaan mereen puhdistamisen jälkeen. Mullan laittaminen viemäriverkostoon tukkii paikallisen jätevesiputkiston. Tästä kiitoksena vastikkeiden/vuokrien nousu ammattilaisten avattua, ja tarpeen vaatiessa uusittua, viemäriputket.

   Lainaa

  18. SpedePasanen 18.6.2015 11:43
   Tulos: -153 (181 ääntä)
   Vain ämmät voi olla noin tyhmiä, että yrittävät vetää ämpärillisen multaa pöntöstä alas.

   Lainaa

  19. Tulos: +2 (84 ääntä)
   Eikö kukaan halua kommentoida että tää on osa 69? :D

   Lainaa

  20. Tulos: +143 (173 ääntä)
   mammutti: Ei kai tuo oikeesti oo aikonu pyttyyn heittää vanhat mullat!? Takokaa nyt hyvänenaika kaaliinne, että sinne ei laiteta mitään muuta ku sitä itteensä ja vessapaperia! Se vesi kierrätetään meille uudelleen juomavedeksi.
   Hienoa, että kannat huolta juomaveteesi tulevia multapaakuista. Mutta kakkakikkareet ja vessapaperi ei haittaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +121 (125 ääntä)
   Aina tulee vastaan niitä ihmisiä jotka kuvittelee että viemäri on jokin musta aukko johon voi tunkea mitä tahansa, oli se sitten keittiön lavuaari tai wc pönttö.

   Lainaa

  22. Tulos: -2 (18 ääntä)
   Voi Patiii <3 Vahinkoja sattuu ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +57 (69 ääntä)
   Sputnik: Väärin. Jätevedet lasketaan mereen puhdistamisen jälkeen.
   Vai että oikein mereen. Jahas. Kerropa kun en tyhmänä tiedä, mihin mereen esim. Kuopion tai Jyväskylän pedenpuhdistamot ovat putkensa vetäneet? yst.terv. nimim. Täältäkin lähimpään merenrantaan matkaa 125 km

   Lainaa

  24. Pajatsonakki 18.6.2015 16:29
   Tulos: +31 (107 ääntä)
   J. Holmes: Koira säkkiin muutaman sopivan kokoisen kiven kanssa, säkin suu tiukasti kiinni ja järvelle soutelemaan…
   Tapa ittes. Jos ei osaa koiraa kouluttaa, niin kannattaa lopettaa hengittäminen.

   Lainaa

  25. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Kotimies: Jos asuisin kerrostalossa ja kuulisin koiran räkyttävän asunnossa yksinään, menisin yleisavaimilla sisään ja repisin sohvan satkaleiksi.
   et ehtis ku koira repis sut. :D

   Lainaa

  26. Tulos: -40 (60 ääntä)
   Kukkamullat vessanpönttöön ei herranjestas sentää mitä uusavuttomuutta!!!!! Kaupunkilainen. Huoh. :'''''D

   Lainaa

  27. Tulos: +31 (63 ääntä)
   Näköjään torvet täällä soimaa Patriciaa, vaikka sen tuskin oli tarkoitus kaataa multia pönttöön. Kyllähän sen nyt silmällä näkee ettei ne sinne mahdu, eli jos se olisi ne sinne tarkoituksella survonut, olisi varmaankin laittanut vähän kerrallaan. Tyhmät ei osaa käyttää maalaisjärkeään vaan uskoo kaiken minkä silmä näkee.

   Lainaa

  28. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Sohvasta on päälliset pantu pesuun ja koira löysi uusia leluja. Voi toista!

   Lainaa

  29. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Koira on tyytyväisen näköinen :D

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (19 ääntä)
   bobmuumi: Vai että oikein mereen. Jahas. Kerropa kun en tyhmänä tiedä, mihin mereen esim. Kuopion tai Jyväskylän pedenpuhdistamot ovat putkensa vetäneet? yst.terv. nimim. Täältäkin lähimpään merenrantaan matkaa 125 km
   FYI; Melalahden, Kurkimäen ja Vehmersalmen jätevedenpuhdistamot ovat toimintaperiaatteeltaan biologiskemiallisia bioroottorilaitoksia. Niissä puhdistustulosta on parannettu esiselkeytyksellä ja kemiallisesti alumiinisulfaatilla. Melalahdessa puhdistetut vedet johdetaan Melaveteen, Kurkimäen puhdistamolta Paasipuroon ja Vehmersalmessa Suvasveteen.

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Muumi: On kait vauva mureempaa kuin joku elähtänyt isomahainen äijä?
   Elähtänyt äijä on varmasti marinoitu useammassa liemessä, mitä vauva. Siksi väitän vauvan olevan mauttomampi.

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (45 ääntä)
   Sputnik: FYI; Melalahden, Kurkimäen ja Vehmersalmen jätevedenpuhdistamot ovat toimintaperiaatteeltaan biologiskemiallisia bioroottorilaitoksia. Niissä puhdistustulosta on parannettu esiselkeytyksellä ja kemiallisesti alumiinisulfaatilla. Melalahdessa puhdistetut vedet johdetaan Melaveteen, Kurkimäen puhdistamolta Paasipuroon ja Vehmersalmessa Suvasveteen.
   Ai juu, sori unohdin. Elämäähän ei ole keharikolmosen ulkopuolella ja valtakunnassa kolme vedenpuhdistamoa. Mun moka, sori.

   Lainaa

  33. Tulos: -69 (101 ääntä)
   J. Holmes: Koira säkkiin muutaman sopivan kokoisen kiven kanssa, säkin suu tiukasti kiinni ja järvelle soutelemaan…
   Itselläni on koira ja pidin letkautustasi humoristisena mutta se että eläinihmiset jaksaa hakata yli kolmesataa miinusta on minusta enemmän naurettavaa. Koko teksti kirjoitettu selkeästi läppänä eikä stoorissa hurttaa nakata sinne järveen joten jokainen joka niin kuvittelinja nakkasi miinusta ajatteli asian itse kauheimmalla tavalla. Jos järjellä ajatellaan tavallista säkkiä jossa kiviä eipä koiran siellä paha ole olla mikäli kyseessä ei ole muovinen roskasäkki ja sillon hengittäminen olisi ongelma. Tässä nähdään että eläinrakkaat ihmiset provosoituvat oman mielikuvansa pohjalta minkä tekevät lauseestasi ja näin ollen itse ovat sairaita kun ajattelee että koira nakataan säkissä kivien kanssa järveen jos tarkkoja ollaa. Onnistunein provo mitä vähäänaikaan olen nähnyt koska kaikki eläinten ystävät itse kuvittelevat tarinallesi ns. Sopivimman lopun.

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (46 ääntä)
   J. Holmes: Koira säkkiin muutaman sopivan kokoisen kiven kanssa, säkin suu tiukasti kiinni ja järvelle soutelemaan…
   Ole kiltti ja pyydä joku tekemään sama itsellesi. Kukaan ei jää kaipaamaan.

   Lainaa

  35. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Petkele: Multaa pönttöön, tosi fiksua.
   Joo. Vituttaa tommoset ihmiset, joilla ei ole mitään ajatuksenjuoksua. Heidän takiaan viemäreihinkin pesii matoja ja muita nilviäisiä, jotka voivat ihan oikeasti päästä ryömimään pöntöstäkin ulos..

   Lainaa

  36. Tulos: +20 (22 ääntä)
   mammutti: Ei kai tuo oikeesti oo aikonu pyttyyn heittää vanhat mullat!? Takokaa nyt hyvänenaika kaaliinne, että sinne ei laiteta mitään muuta ku sitä itteensä ja vessapaperia! Se vesi kierrätetään meille uudelleen juomavedeksi.
   Multa tudkin on haitallisin osa mikä siitä poistetaan ennen kiärrätystä juomavedeksi. Onhan sitä nyt maaoerässäki, mistä sitä vettä myös pumpataan juomavedeksi. Lähinnä siks multaa ei saa kipata pönttöön, et putket menee tukkoon...

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Sputnik: Väärin. Jätevedet lasketaan mereen puhdistamisen jälkeen. Mullan laittaminen viemäriverkostoon tukkii paikallisen jätevesiputkiston. Tästä kiitoksena vastikkeiden/vuokrien nousu ammattilaisten avattua, ja tarpeen vaatiessa uusittua, viemäriputket.
   Juu, eipä taida Lapuan jätevedenpihdistamo mereen vesiä laskea. Tai no Lapuanjokihan kyllä laskee mereen, et kyllä ainaki osa niistä päätyy mereenki. Mut kyl osa päätyy juomavedekski toisen vedenpuhdistamon kautta, ku osa vedestä imeytyy maaperään siitä joesta.

   Lainaa

  38. Tulos: +31 (41 ääntä)
   Analyysi: Itselläni on koira ja pidin letkautustasi humoristisena mutta se että eläinihmiset jaksaa hakata yli kolmesataa miinusta on minusta enemmän naurettavaa. Koko teksti kirjoitettu selkeästi läppänä eikä stoorissa hurttaa nakata sinne järveen joten jokainen joka niin kuvittelinja nakkasi miinusta ajatteli asian itse kauheimmalla tavalla. Jos järjellä ajatellaan tavallista säkkiä jossa kiviä eipä koiran siellä paha ole olla mikäli kyseessä ei ole muovinen roskasäkki ja sillon hengittäminen olisi ongelma. Tässä nähdään että eläinrakkaat ihmiset provosoituvat oman mielikuvansa pohjalta minkä tekevät lauseestasi ja näin ollen itse ovat sairaita kun ajattelee että koira nakataan säkissä kivien kanssa järveen jos tarkkoja ollaa. Onnistunein provo mitä vähäänaikaan olen nähnyt koska kaikki eläinten ystävät itse kuvittelevat tarinallesi ns. Sopivimman lopun.
   Mitä sää nyt pälätät

   Lainaa

  39. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Rämä-Dan: Jos koiralle ei järjestetä tekemistä, se järjestää sitä itse. Koira ei revi sohvaa ilkeyttään. Kannattaa hankkia lelukoira, jos ei hallitse tai osaa/viitsi kouluttaa oikeaa koiraa.
   Tai kannattaa olla ottamatta koiraa esim. kerrostaloasuntoon jossa se joutuu olemaan ilman henkisesti kiinnostavia virikkeitä monta tuntia yksinään. Voi jessus. En ymmärrä miksi ihmiset ottavat koiria kun ne on niin hankalia!

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Te jotka kaikkiin koirapäivityksiin kommentoitte samaa: "ei pidä ottaa koiraa jos ei sitä jaksa kouluttaa laadilaadilaa..." olette varmaan jotain superharrastajia tai koirattomia. Normaalin koiranomistajan arkeen nimittäin pikku sattumukset kuuluu, on se koira koulutettu tai ei. Koirat on eläimiä ja monet niistä ovat luonnostaan uteliaita ja leikkisiä, tässäkin todella ainakin näyttäisi että päälliset on poistettu ihan ihmisten toimesta ja koira on huomannut uuden jutun kotonaan eli mahdollisen leikin. Ei minusta automaattisesti ole kyseessä kouluttamaton koira, mutta kieltämättä itselläkin saattaisi pari kirosanaa eksyä suuhun tämän näyn edessä :)

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Markku, oletko se sinä?

   Lainaa

  42. tuleva rakennusmestarinainen 15.7.2015 18:37
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Haluaisin tykätä Päivin kuvasta :D Patricialle ei sitte tullu mieleen, että ne mullat ois voinu heittää vaikka kompostiin tai naapurin kukkapenkkiin..

   Lainaa

  43. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Miä: Te jotka kaikkiin koirapäivityksiin kommentoitte samaa: “ei pidä ottaa koiraa jos ei sitä jaksa kouluttaa laadilaadilaa…” olette varmaan jotain superharrastajia tai koirattomia. Normaalin koiranomistajan arkeen nimittäin pikku sattumukset kuuluu, on se koira koulutettu tai ei. Koirat on eläimiä ja monet niistä ovat luonnostaan uteliaita ja leikkisiä, tässäkin todella ainakin näyttäisi että päälliset on poistettu ihan ihmisten toimesta ja koira on huomannut uuden jutun kotonaan eli mahdollisen leikin. Ei minusta automaattisesti ole kyseessä kouluttamaton koira, mutta kieltämättä itselläkin saattaisi pari kirosanaa eksyä suuhun tämän näyn edessä
   Kyseinen koira oli itseasiassa koulutettu, hyvin aktivoitu sekä rakastettu perheenjäsen maalta. Koira vietti päivänsä ystäviensä kanojen kanssa pihapiirissä vapaana tallustelen, leikkien koirakaverinsa kanssa tai hauskuuttamalla vanhainkodissa mummoja virikekoiran ominaisuudessa. Joskus sitä kaikesta aktivoinnista huolimatta koiravanhuskin intoutuu pentukoiran tuhmuuksiin. Tähän askarteluun kuitenkin suhtauduttiin huumorilla, mitä koiranomistajalta välillä vaaditaan. Leukemia valitettavasti vei tämän rakastetun koiraherran loppukesästä, mutta tämä kuva saa edelleen hymyn huulille. ❤️

   Lainaa

  44. Tulos: -9 (15 ääntä)
   J. Holmes: Koira säkkiin muutaman sopivan kokoisen kiven kanssa, säkin suu tiukasti kiinni ja järvelle soutelemaan…
   Juurikin näin tai sitte pää tolpalle ja lampajanvapahtajalla muutama napakka isku päähän nii johan halkee kallo

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Pajatsonakki: Tapa ittes. Jos ei osaa koiraa kouluttaa, niin kannattaa lopettaa hengittäminen.
   Pitäisköhän sunki teherä sama itelles niin olis sitte helpompi olla

   Lainaa

  46. Petteirkr 6.9.2018 8:21
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Meidän pienessä taloyhtiössä tuli vuodessa yli 22 000 euron lasku yhden asukkaan viemärin avauksista. Ilmeisesti heitti silloin tällöin talouspaperia pyttyyn. Kuvattiin avaukset muttei saatu riittäviä todisteita. Lopulta uskoi, kun kerrottiin että kaikki kuvamateriaali päätyy vielä rikostutkintaan, jos ei lopu. Myös uusi asukas otti Markin koulutamisen oikein henkilökohtaiseksi asiakseen. Ei multaa tai kahviporoja viemäriin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koira, sohva, kreikka, vauvat, liha, nauta, menu, ravintola, kuva, multa, vessa, vessanpönttö