Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 222

Mikä avuksi, kun tuntematon henkilö tunkeutuu sateenvarjosi alle?
Sekalaisia, osa 222

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +602 (612 ääntä)
      Eivätkö ne Visitturku-mainokset ole Irinan tavalla luettuna paljon viihdyttävämpiä?

      Lainaa

    2. Tulos: -101 (437 ääntä)
      Miksi kukaan kävisi Turussa?

      Lainaa

    3. fEiSsArImOkAlUkIjA 18.6.2015 1:31
      Tulos: +292 (400 ääntä)
      Muumi: Miksi kukaan kävisi Turussa?
      Niinpä. Sen takiahan niitä mainoksia sitten vissiin on että saadaan ihmisiä huijattua lähtemään sinne.

      Lainaa

    4. Tulos: -31 (79 ääntä)
      A.A.: Eivätkö ne Visitturku-mainokset ole Irinan tavalla luettuna paljon viihdyttävämpiä?
      Ainaki joidenki mielestä

      Lainaa

    5. kolopalloilija 18.6.2015 1:44
      Tulos: +424 (466 ääntä)
      Entäs Oulussa tämä "Capital of Northern Scandinavia" - mainos, jota näkyy joka puolella. Ihan hyvä jos Suomi kuuluisi Skandinaaviaan. Taas joku viisas keksinyt sloganin, joka vaan kuulostaa hyvältä.

      Lainaa

    6. Tulos: +81 (85 ääntä)
      I feel your pain, Go

      Lainaa

    7. Makea Hammas 18.6.2015 2:51
      Tulos: -60 (124 ääntä)
      Että vittu sirkus. Voin jo kuvitella jonkun "nielevän" tulta ja miekkoja sillä.

      Lainaa

    8. Tulos: +188 (204 ääntä)
      Irinan kanssa samoilla linjoilla Juva rokkaa-tapahtuman kanssa, joka on siis minulle jo toisena vuonna peräkkäin Juva runkkaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +49 (143 ääntä)
      kolopalloilija: Entäs Oulussa tämä “Capital of Northern Scandinavia” – mainos, jota näkyy joka puolella. Ihan hyvä jos Suomi kuuluisi Skandinaaviaan. Taas joku viisas keksinyt sloganin, joka vaan kuulostaa hyvältä.
      Poliittisesti ja yhteiskunnallisesti katsottuna laskisin Suomen kyllä osaksi Skandinaviaa. Maantieteellisesti toki en.

      Lainaa

    10. Tulos: +226 (234 ääntä)
      Miksei Claudia kysyny siltä tyypiltä, että kukahan se on ja mitä se oikein duunaa?

      Lainaa

    11. Tulos: +122 (178 ääntä)
      Muumi: Miksi kukaan kävisi Turussa?
      Minä ainakin!! Mahtavan kaunis ja upea kesäkaupunki! Kauppahalli, tori......WAU! Jos en täällä asuisi, niin sinne voisi vaikka muuttaa.

      Lainaa

    12. Liian vähän unta 18.6.2015 7:08
      Tulos: +67 (83 ääntä)
      Repesin ihan liikaa tolle vittusirkukselle

      Lainaa

    13. Tulos: -25 (127 ääntä)
      Minusta on hieno tapa tarjota sateenvarjoa, VAIKKA sitten nimenomaan hehkeämmän sukupuolen edustajalle. Toki sitä nyt kysyä pitäisi ensin. Elehän on kuin vanhojen elokuvien kaikkein romanttisimmista kohtauksista. sääli että tuommoinen "lähestyminen" nähdään kyyläreiden pervoiluyrityksenä. Se kun on kuitenkin suurimmassa osassa tapauksia varmaan aika kaukaa haettu arvaus. Ja mitä sitten jos mies vaikka haluaisikin esimerkiksi huomiota itselleen kyseiseltä naiselta auttaessaan? :) jos ei lämpee ni voihan sitä kohteliaasti sanoa "kiitos" ja sitten "heippa" kun on eri suuntaan menossa, luulisi menevän sateenvarjoa pitelevän kaaliin suurinpiirtein ilmankin että pitää pinkaista pakoon eri suuntaan punaisilla valoilla? Eri asiaksi muuttuu tietenkin sitten jos ei se avun tarjoaminen lopu siihen heippaankaan.

      Lainaa

    14. Tulos: -58 (102 ääntä)
      Banaani: Minusta on hieno tapa tarjota sateenvarjoa, VAIKKA sitten nimenomaan hehkeämmän sukupuolen edustajalle. Toki sitä nyt kysyä pitäisi ensin. Elehän on kuin vanhojen elokuvien kaikkein romanttisimmista kohtauksista. sääli että tuommoinen “lähestyminen” nähdään kyyläreiden pervoiluyrityksenä. Se kun on kuitenkin suurimmassa osassa tapauksia varmaan aika kaukaa haettu arvaus. Ja mitä sitten jos mies vaikka haluaisikin esimerkiksi huomiota itselleen kyseiseltä naiselta auttaessaan? jos ei lämpee ni voihan sitä kohteliaasti sanoa “kiitos” ja sitten “heippa” kun on eri suuntaan menossa, luulisi menevän sateenvarjoa pitelevän kaaliin suurinpiirtein ilmankin että pitää pinkaista pakoon eri suuntaan punaisilla valoilla? Eri asiaksi muuttuu tietenkin sitten jos ei se avun tarjoaminen lopu siihen heippaankaan.
      Claudian varjon alla siis käveltiin, ei tämän miehen.

      Lainaa

    15. Tulos: +119 (141 ääntä)
      Kriippari: Claudian varjon alla siis käveltiin, ei tämän miehen.
      Toivottavasti ei, koska silloin tuossa Claudian selostuksessa ei oikein ole mieltä. Kansalaiset: puhukaa toisillenne, niin yllättävät tilanteet eivät tunnukaan enää ahdistavilta.

      Lainaa

    16. Tulos: +12 (30 ääntä)
      Nyt kyllä repes: vittusirkus :'D

      Lainaa

    17. Tulos: +69 (73 ääntä)
      Kun tarpeeksi tarkkaan tiiraa pää peilissä kiinni niin kyllä sen piilarin näkee. Joskus sitä ei saa pois jos silmät on liian kuivat, tuollaisessa tapauksessa suosittelen silmätippoja. Tai vettä. Tai sitten itket.

      Lainaa

    18. Tulos: -35 (61 ääntä)
      kolopalloilija: Entäs Oulussa tämä “Capital of Northern Scandinavia” – mainos, jota näkyy joka puolella. Ihan hyvä jos Suomi kuuluisi Skandinaaviaan. Taas joku viisas keksinyt sloganin, joka vaan kuulostaa hyvältä.
      Kyllä Suomi matkailussa tavallaan kuuluu Skandinaviaan, koska ulkomailla ei tunneta käsitettä "Pohjoismaat". Sitä paitsi muistaakseni pieni osa Suomea kuuluu maantieteellisestikin Skandinaviaan... Varsinkin Norjassa kuitenkin mielletään Suomi itäeurooppalaiseksi maaksi, jolla ei ole mitään tekemistä Skandinavian kanssa.

      Lainaa

    19. Tulos: -5 (85 ääntä)
      Muumi: Miksi kukaan kävisi Turussa?
      Jotta voisi nähdä Suomen kauneimman tien. Se kun on tuo Turusta pois johtava tie.

      Lainaa

    20. Mother of Vile Excrement 18.6.2015 10:35
      Tulos: -13 (81 ääntä)
      - Mikä on parasta, mitä Turusta on koskaan tullut? - Tyhjä Pendolino.

      Lainaa

    21. Tulos: +29 (45 ääntä)
      Kiitos. Nyt myös mun aivot lukee visitturku-> vittusirkus.

      Lainaa

    22. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Ilmeisesti Mervi ei ole koskaan kuullut Googlesta? "lapsi sai risun joululahjaksi" --> hae --> ensimmäinen osuma.

      Lainaa

    23. Tulos: -40 (76 ääntä)
      *koetan, ei "koitan"

      Lainaa

    24. Tulos: +12 (50 ääntä)
      Maantieteellisesti Skandinaviaan kuuluvat myös Suomen luoteisosat. Eli Oulu nyt ainakin kuuluu Skandinaviaan, mutta esim. Imatra tai Tampere ei.

      Lainaa

    25. Seppo Saviniemi 18.6.2015 13:08
      Tulos: +85 (101 ääntä)
      Jepajeeee: Kyllä Suomi matkailussa tavallaan kuuluu Skandinaviaan, koska ulkomailla ei tunneta käsitettä “Pohjoismaat”.
      Kyllä käsite "Nordic countries" on olemassa ulkomaanpelleillä, ja vaikka ei olisikaan niin se on heidän oma ongelmansa. Mitä tulee Skandinaviaan, jos Suomi halutaan siihen mukaan olisi parempi termi Fennoskandia.

      Lainaa

    26. Tulos: +91 (103 ääntä)
      pikku myy: Maantieteellisesti Skandinaviaan kuuluvat myös Suomen luoteisosat. Eli Oulu nyt ainakin kuuluu Skandinaviaan, mutta esim. Imatra tai Tampere ei.
      Mistä ihmeestä päin katsottuna Oulu on luoteisosassa Suomea?? Ei todellakaan ole, vaan melkolailla keskellä lännessä. Maantieteellisesti Skandinavia tarkoittaa Skandinavian niemimaata, eikä millään logiikalla voi ajatella, että kaupunki, joka on Pohjanlahden toisella puolella, voisi kuulua samaan niemimaahan. Toinen määritelmä Skandinavialle on wikipedian mukaan "skandinaavisten kielten (ruotsi, tanska, norja, islanti ja fääri) puhuma-alue tai karkeasti sitä vastaava kulttuurialue". Mihinkä kohti tuosta alueesta Oulu muka kuuluu? Fennoskandia on sitten asia erikseen. Rasittaa, kun tämä asia on ihmisille niin vaikea ja suomalaiset luulee olevansa skandinaaveja... Mielenkiintoista tosiaan, miten on Oulun kaupunki ihan itsensä nimennyt semmoisen alueen pääkaupungiksi, mihin se ei itse kuulu. :D Voisi keksiä samalla logiikalla muitakin yhtä raflaavia nimikkeitä. Rovaniemi, the capital of southern Japan! Kuulostaa hienolta.

      Lainaa

    27. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Hyuo: Kun tarpeeksi tarkkaan tiiraa pää peilissä kiinni niin kyllä sen piilarin näkee. Joskus sitä ei saa pois jos silmät on liian kuivat, tuollaisessa tapauksessa suosittelen silmätippoja. Tai vettä. Tai sitten itket.
      Musta taas tuntuu että siitä piilarista saa kaikista parhaiten otteen kun se on jo kuivunut sinne silmään aika kivasti. Nehän tuntuu putoilevan lähestulkoon itsestään pois jos on liian kuivat silmät. Tämähän ei ole hyvä asia tietenkään mutta itse inhoan niiden pois ottamista joten omaa mieltä lämmittää kyllä kivasti jos yötä kohden alkavat piilarit jo vähän kuivahtaa silmissä.

      Lainaa

    28. Tulos: -14 (28 ääntä)
      pikku myy: Maantieteellisesti Skandinaviaan kuuluvat myös Suomen luoteisosat. Eli Oulu nyt ainakin kuuluu Skandinaviaan, mutta esim. Imatra tai Tampere ei.
      Olit oikeilla jäljillä mutta eksyit. Historiallisesti v.1812 Ruotsin ja Venäjän kinastelu Suomen hallinnasta käytiin kahdesta näkökulmasta: kielen ja kulttuurin yhteneväisyyden vuoksi Venäjä vaati rajaa Kalixjokeen kun Ruotsi taas perusteli geopoliittisilla syillä rajan vetämistä Kemijokeen. Nykyinen raja on kompromissi näiden kahden välillä. Tämän tiedon valossa voidaan päätyä vain siihen lopputulokseen että Suomen Lapista Skandinaviaan kuuluu Kemijoen länsipuolinen osa. Oulu ei kuulu oikein mihinkään. Joutaisi vaikka upota. Mereen.

      Lainaa

    29. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Jepajeeee: Kyllä Suomi matkailussa tavallaan kuuluu Skandinaviaan, koska ulkomailla ei tunneta käsitettä “Pohjoismaat”. Sitä paitsi muistaakseni pieni osa Suomea kuuluu maantieteellisestikin Skandinaviaan… Varsinkin Norjassa kuitenkin mielletään Suomi itäeurooppalaiseksi maaksi, jolla ei ole mitään tekemistä Skandinavian kanssa.
      Nordic countries?

      Lainaa

    30. Tulos: +8 (14 ääntä)
      kolopalloilija: Entäs Oulussa tämä “Capital of Northern Scandinavia” – mainos, jota näkyy joka puolella. Ihan hyvä jos Suomi kuuluisi Skandinaaviaan. Taas joku viisas keksinyt sloganin, joka vaan kuulostaa hyvältä.
      Fennoskandinavia ;)

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (17 ääntä)
      A.A.: Eivätkö ne Visitturku-mainokset ole Irinan tavalla luettuna paljon viihdyttävämpiä?
      Joo ja tästälähin on aika monen lukijan vaikea olla lukematta vittusirkuksiksi noita mainoksia. Ainakin jo kommenttiosion jokainen visitturku sana painui omaan verkkokalvooni vittusirkuksena jutun luettua : D kumpikin sana kuitenkin mainostaa minusta turkua osuvasti :D

      Lainaa

    32. Tulos: +3 (11 ääntä)
      kolopalloilija: Entäs Oulussa tämä “Capital of Northern Scandinavia” – mainos, jota näkyy joka puolella. Ihan hyvä jos Suomi kuuluisi Skandinaaviaan. Taas joku viisas keksinyt sloganin, joka vaan kuulostaa hyvältä.
      Skandinavian niemimaahan kuuluvat Norja, Ruotsi ja Luoteis-Suomi. Fennoskandiaan kuuluu lisäksi muu Suomi ja osia Venäjästä.

      Lainaa

    33. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Luin ton Voice of Finland jutun, että "lapasesta joka sai risuja joululahjaksi" Ja sitten vielä luin saman jutun monta kertaa kun kuulosti jotenkin oudolta, ja silti se oli aina lapanen. Ja nyt vasta kommenteissa joku puhui lapsesta niin sitten menin takaisin katsomaan ja lapsihan siellä lukee.. Voisin vaikka mennä nukkumaan tai jotain

      Lainaa

    34. Tulos: -10 (12 ääntä)
      Kiva satu Claudialla

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (28 ääntä)
      CC Toinen määritelmä Skandinavialle on wikipedian mukaan “skandinaavisten kielten (ruotsi, tanska, norja, islanti ja fääri) puhuma-alue tai karkeasti sitä vastaava kulttuurialue”. Mihinkä kohti tuosta alueesta Oulu muka kuuluu?
      Psst. Suomessa _puhutaan_ruotsia eli sen voi laskea helposti laskea kuuluvan tuohon määritelmään.

      Lainaa

    36. Tulos: -4 (6 ääntä)
      urso: Poliittisesti ja yhteiskunnallisesti katsottuna laskisin Suomen kyllä osaksi Skandinaviaa. Maantieteellisesti toki en.
      Luoteisosa Suomea kuuluu Scandinavian niemimaahan.

      Lainaa

    37. Tulos: +21 (23 ääntä)
      riesa: Miksei Claudia kysyny siltä tyypiltä, että kukahan se on ja mitä se oikein duunaa?
      Koska Claydia on liian suomalainen.

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (16 ääntä)
      kolopalloilija: Entäs Oulussa tämä “Capital of Northern Scandinavia” – mainos, jota näkyy joka puolella. Ihan hyvä jos Suomi kuuluisi Skandinaaviaan. Taas joku viisas keksinyt sloganin, joka vaan kuulostaa hyvältä.
      Skandinavia on käsitteenä hiukan epämääräinen. Maantieteellisesti Skandinavialla tarkoitetaan yleensä Norjan, Ruotsin ja aivan luoteisimman Suomen muodostamaa niemimaata (Skandinavian niemimaa). Laajemmin ajateltuna Skandinaviaan voidaan laskea kuuluvaksi myös Tanska ja kielisukulaisuuden perusteella myös Islanti ja jopa Fär-saaret. Nykyisessä kielenkäytössä Skandinavialla tarkoitetaan usein Pohjoismaita, joihin kuuluu myös Suomi. Maantieteellisesti Suomesta ja Skandianaviasta käytetään yhteisnimitystä Fenno-Skandia.

      Lainaa

    39. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Mulla visitturku ei näy sirkuksena, vaan visitturku --> vittusurku. Joka kerta, automaattisesti. Estää en voi. Vittu surku. Visitturku.

      Lainaa

    40. Tulos: -15 (19 ääntä)
      Ottakaa huomioon, että Oulun slogan on ENGLANNIKSI, ei suomeksi. Scandinavia tarkoittaa Skandinavian lisäksi Pohjoismaita. Kun etsit sanakirjasta käännöstä Pohjoismaille, saat sekä Scandinavia että Nordic countries. Eli siis Oulun slogan on ihan oikein. Huomioikaa mitä kieltä käytetään :D

      Lainaa

    41. Tulos: -2 (10 ääntä)
      smrrrn: Ottakaa huomioon, että Oulun slogan on ENGLANNIKSI, ei suomeksi. Scandinavia tarkoittaa Skandinavian lisäksi Pohjoismaita. Kun etsit sanakirjasta käännöstä Pohjoismaille, saat sekä Scandinavia että Nordic countries. Eli siis Oulun slogan on ihan oikein. Huomioikaa mitä kieltä käytetään
      Tosin en tiedä, millä perusteella se silti olisi kyseisen alueen pääkaupunki :D

      Lainaa

    42. Pysyvästi kana 6.1.2024 13:46
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Timon: Nordic countries?
      Ehkä Northern Nordic countries ei kuulosta kauhean hyvältä mainoslauseelta?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mainos, piilarit, piilolinssit, sateenvarjo, Turku, oikeinkirjoitus, kirjoitusvirhe, muikku, Voice