Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuin kolme marjaa

Se nolo tunne, kun suret väärän näyttelijän kuolemaa.
Kuin kolme marjaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1875 (1889 ääntä)
      Herrajumala että riepoo tollaset ihmiset jotka ei vaan myönnä olleensa väärässä vaan väittää vastaan viimeseen asti ihan ilmiselvässä tilanteessa.

      Lainaa

    2. Tulos: +1470 (1480 ääntä)
      Nyt on noloa. Huonoin paikkausyritys mitä olen nähnyt :D Miksei voi internetin aikakautena tarkistaa faktoja ennen inttämistä?

      Lainaa

    3. Tulos: +514 (528 ääntä)
      Aippa: Herrajumala että riepoo tollaset ihmiset jotka ei vaan myönnä olleensa väärässä vaan väittää vastaan viimeseen asti ihan ilmiselvässä tilanteessa.
      Samaa mieltä. Minua harmittaa muuten kovasti Leen kuolema. Hän oli ja on edelleen kunnioitettava näyttelijä.

      Lainaa

    4. siveydensipuli 16.6.2015 1:09
      Tulos: +490 (494 ääntä)
      Olis jättäny mielummin paikkaamatta

      Lainaa

    5. Tulos: +132 (162 ääntä)
      Mutta, Elvishän elää vielä!

      Lainaa

    6. Myrkkymuratti 16.6.2015 1:22
      Tulos: +465 (475 ääntä)
      Christopher Lee ei edes näytä samalta kuin Ian McKellen tai Michael Gambon...

      Lainaa

    7. Tulos: -26 (78 ääntä)
      Eiks Dumbleroden näyttelijä meinannut vetää kerran Top Gearissa auton katolleen ja sit se mutka nimettiin sen mukaan? "Gambon"

      Lainaa

    8. Tulos: +228 (244 ääntä)
      Ärsyttävää että ihmiset ei voi myöntää virheitänsä ja tunnustaa että luuli väärin eikä väittää vastaan kun mikäkin 5 vuotias kakara xD

      Lainaa

    9. Tulos: +828 (838 ääntä)
      "You shall not pass!" -Dumbledore, Star Wars Episode IV.

      Lainaa

    10. Tulos: +149 (155 ääntä)
      Todella hävettää Saijan puolesta :D

      Lainaa

    11. hyvä yritys 16.6.2015 1:43
      Tulos: +309 (315 ääntä)
      Sori Saija, mutta osoitus tyhmyydestäsi jää nettiin ikuisiksi ajoiksi.

      Lainaa

    12. Tulos: +635 (639 ääntä)
      Miten se auttaa tunnistamaan näyttelijän paremmin että on lukenut kaikki kirjat moneen kertaan?

      Lainaa

    13. Tulos: +32 (88 ääntä)
      You might be epic but you'll never be Cristopher Lee epic

      Lainaa

    14. Tulos: +227 (231 ääntä)
      Eniten vituttaa nimenomaan se, ettei ihmiset lue jakamiaan linkkejä. Nykypäivänä otsikot ovat vielä niin surkeita, että linkki voi olla täysin päinvastainen otsikon kanssa.

      Lainaa

    15. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Mikä siinä on ettei voi vaan myöntää mokanneensa? Huoh!

      Lainaa

    16. Tulos: +249 (249 ääntä)
      Jorma: Eniten vituttaa nimenomaan se, ettei ihmiset lue jakamiaan linkkejä. Nykypäivänä otsikot ovat vielä niin surkeita, että linkki voi olla täysin päinvastainen otsikon kanssa.
      Tästä tuli mieleen jenkkisivuston loistava aprillipila viime vuodelta. Jutun otsikko oli provosoivasti suunnilleen "Amerikkalaiset eivät enää lue kirjoja". Jos linkkiä klikkasi, kerrottiin artikkelissa, että kyse oli aprillipilasta, koska sivuston ylläpitäjistä tuntui, että useat ihmiset jakavat artikkeleita ja kommentoivat niihin lukematta oikeasti juttua. Siinä pyydettiin vain ja ainostaan tykkäämään artikkelista, jos sen oikeasti luki, näin jutun muka lukeneet jäävät kiinni kommentoidessaan juttua. Oli kyllä hauskaa lukemista, kun jotkut olivat kirjottaneet oikein esseitä "artikkeliin" perustuen.

      Lainaa

    17. Tulos: -23 (69 ääntä)
      toisaalta olihan siitä silloin joskus lehdissä että Lee tulisi näyttelemään Dumbledorea, muistaakseni siitä kirjoitettiin varmana asiana, joten en ihmettele jos joku ei kiinnittänyt huomiota että oliko siellä tekoparran yms. maskeerauksen takana Saruman vaiko joku muu. Sir Christopher Lee oli legenda jo eläessään ja ehti kokeilla uravaihtoehtoa jos toistakin; sotilas, vakooja, näyttelijä sekä hevilaulaja näin muutaman mainitakseni.

      Lainaa

    18. Tulos: +129 (129 ääntä)
      Aippa: Herrajumala että riepoo tollaset ihmiset jotka ei vaan myönnä olleensa väärässä vaan väittää vastaan viimeseen asti ihan ilmiselvässä tilanteessa.
      Ei tietenkään voi myöntää moisia - sehän olis noloa! Toisin kuin loputtomiin jatkuva ja megalomaanisia mittasuhteita saava inttäminen ja syiden keksiminen =D

      Lainaa

    19. Puolikiero_savolainen 16.6.2015 8:09
      Tulos: +144 (148 ääntä)
      Nämä "truu-fanit" ne on pahimpia.. Eivät millään voi myöntää olevansa väärässä ja tilanteet monesti, kuten nytkin, kehittyvät hyvin naurettaviksi ja noloiksi. Siinä on jotain narsistista piirrettä taustalla, jos ei vaan pysty/kykene sanomaan "olin väärässä".

      Lainaa

    20. Tulos: +104 (106 ääntä)
      Lee oli hieno mies, kuolema oli ikävä uutinen. Tuli lehtien mukaan Suomeen vapaaehtoiseksi sotien aikana, ja vaikkei päässytkään rintamalle niin syy ei ollut oma. Vaikkei ollutkaan Dumbledore.

      Lainaa

    21. Tulos: +94 (96 ääntä)
      Pyjamas: Miksei voi internetin aikakautena tarkistaa faktoja ennen inttämistä?
      Tämä. Ei vain kykene ymmärtämään, miksi se googlen/wikipedian/imdb:n käyttäminen on niin ylivoimaisen vaikeaa.

      Lainaa

    22. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Yritys hyvä kymmenen.

      Lainaa

    23. Tulos: +37 (61 ääntä)
      Sannni: Lee oli hieno mies, kuolema oli ikävä uutinen. Tuli lehtien mukaan Suomeen vapaaehtoiseksi sotien aikana, ja vaikkei päässytkään rintamalle niin syy ei ollut oma. Vaikkei ollutkaan Dumbledore.
      "tiesin Leen talvisota -vapaaehtoisuudesta ennen kun se oli coolia"

      Lainaa

    24. Tulos: +100 (100 ääntä)
      Uhhuh, miksei voisi vaikka todeta, että "hupsista kävipä ajatuskatkos, tarkoitinkin Sarumania"? Jos on siis ihan pakko selitellä omaa mokaansa. Ei sillä, ettäkö sitä kukaan uskoisi, mutta asiasta päästäisiin hieman nopeammin ja vähemmän nolosti eteenpäin. Jokainen mokaa, tuommoiset harmittomat pikkumokat muistetaan vain siitä, miten mokaaja itse siihen reagoi. Mulla oli muuten vahva mielikuva, että Lee olisi kuollut jo viime vuonna, mutta liekö ollut kyse uutisoinnista sairastumisestaan tms. mistä ajatus on päähän jäänyt? En tosin alkanut kenenkään kanssa väittelemään pitääkö mielikuvani paikkaansa vai ei.

      Lainaa

    25. Tulos: +87 (91 ääntä)
      "Ihanaa joku kuoli, voin tehdä facebook päivityksen". Mielestäni on jo ihailtavaa elää 93 vuotiaaksi ja mies oli tehnyt todella upean uran. Rispektii!

      Lainaa

    26. Tulos: +86 (90 ääntä)
      Mulla on ollut kaveri, joka käytti just täsmälleen noita "Ehkä mä kumminkin tunnistan" ja "Jos et tienny" -lauseita argumenteissaan. Ajatteli, että näjn mikä tahansa kuulostaa uskottavalta vaikka olisi tiedot kuinka päin persettä. Hän tosin silloin oli noin 12-vuotias. :)

      Lainaa

    27. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Aippa: Herrajumala että riepoo tollaset ihmiset jotka ei vaan myönnä olleensa väärässä vaan väittää vastaan viimeseen asti ihan ilmiselvässä tilanteessa.
      Siitä typeryksen tunnistaa.

      Lainaa

    28. Tulos: +60 (60 ääntä)
      Ai kauhee, ihan parhaat mokat :'D Onko tällaisia ihmisiä oikeesti olemassa?! Samaa sarjaa "DiCaprion veli kuoli Titanicissa" - juttujen kanssa *huutonaurua*

      Lainaa

    29. Tulos: +38 (44 ääntä)
      E: Tämä. Ei vain kykene ymmärtämään, miksi se googlen/wikipedian/imdb:n käyttäminen on niin ylivoimaisen vaikeaa.
      Jep! Tullut huomattua monessa asiassa kuten esim. kysellään suu vaahdossa vaikkapa facebookissa milloin esim. joku elokuva saa ensi-iltansa. Noh, se löytyy netistä kun googletat. Mikähän siinä on niin vaikeaa?

      Lainaa

    30. Tulos: -25 (51 ääntä)
      mortal1ty: “tiesin Leen talvisota -vapaaehtoisuudesta ennen kun se oli coolia”
      Ja siitäkö pitäisi saada joku mitali? Jos tiest ennemmin, tietosi on jotenkin parempi? Jokainen tietä vasta sitten kun kuulee ensimmäisen kerran. Idiot.

      Lainaa

    31. Tulos: +42 (48 ääntä)
      pöhnä: Ja siitäkö pitäisi saada joku mitali? Jos tiest ennemmin, tietosi on jotenkin parempi? Jokainen tietä vasta sitten kun kuulee ensimmäisen kerran. Idiot.
      kommentin lopussa oli alkujaan "/hipsteröintiä" -tägi/tjsp. mutta tämän v**un sivuston softa karsi sen pois. Eli kyseessä oli vitsi, tampio.

      Lainaa

    32. Tulos: -30 (58 ääntä)
      Jännä juttu et tuo eka kuva Sarumanin ja Gandalffin sekoittamisesta pätkästii just siitä kohtaa poikki kun olisin tajunnut sekoittavani kyseisten hahmojen näyttelijät. Enkä tuntenut itseäni noloksi erehdyksen takia eikä tyhmyydellä ole asian kanssa tekemistä. Jos kaikkien (teidänkin) tekemät erehdykset listattaisiin nettiin ni lista olis loputon joten mitäpä jos annatte asian olla vaikka hauskaksi luettavaksi nää on tarkotettukin vaikkakin muiden ihmisten kustannuksella :)
      Lobo: Uhhuh, miksei voisi vaikka todeta, että “hupsista kävipä ajatuskatkos, tarkoitinkin Sarumania”? Jos on siis ihan pakko selitellä omaa mokaansa. Ei sillä, ettäkö sitä kukaan uskoisi, mutta asiasta päästäisiin hieman nopeammin ja vähemmän nolosti eteenpäin. Jokainen mokaa, tuommoiset harmittomat pikkumokat muistetaan vain siitä, miten mokaaja itse siihen reagoi. Mulla oli muuten vahva mielikuva, että Lee olisi kuollut jo viime vuonna, mutta liekö ollut kyse uutisoinnista sairastumisestaan tms. mistä ajatus on päähän jäänyt? En tosin alkanut kenenkään kanssa väittelemään pitääkö mielikuvani paikkaansa vai ei.

      Lainaa

    33. Tulos: +66 (66 ääntä)
      Se Tinja: Jännä juttu et tuo eka kuva Sarumanin ja Gandalffin sekoittamisesta pätkästii just siitä kohtaa poikki kun olisin tajunnut sekoittavani kyseisten hahmojen näyttelijät. Enkä tuntenut itseäni noloksi erehdyksen takia eikä tyhmyydellä ole asian kanssa tekemistä. Jos kaikkien (teidänkin) tekemät erehdykset listattaisiin nettiin ni lista olis loputon joten mitäpä jos annatte asian olla vaikka hauskaksi luettavaksi nää on tarkotettukin vaikkakin muiden ihmisten kustannuksella
      Älä huoli, Saijan rinnalla olet varsinainen Einstein, kaikki annetaan anteeksi. Kunpa, voi KUNPA Saija tulisi tänne venkoilemaan vastaan. Kaipaisin vähän huumoria päivääni.

      Lainaa

    34. Tulos: -41 (59 ääntä)
      your mom: Älä huoli, Saijan rinnalla olet varsinainen Einstein, kaikki annetaan anteeksi. Kunpa, voi KUNPA Saija tulisi tänne venkoilemaan vastaan. Kaipaisin vähän huumoria päivääni.
      Niih mut ei ihmisten silti tarviis ketään haukkua kun ei näihin feissarimokiin näköjää laiteta sitte koko totuutta esim että olin MYÖNTÄNUT OLLEENI VÄÄRÄSSÄ HETI SEURAAVASSA KOMMENTISSA MINKÄ OLIN KIRJOITTANUT. Olihan tää juttu itestäki hauska lukea mut näiden ihmisten kommentteja ei ollut hauska lukea

      Lainaa

    35. Tulos: +92 (92 ääntä)
      Se Tinja: Niih mut ei ihmisten silti tarviis ketään haukkua kun ei näihin feissarimokiin näköjää laiteta sitte koko totuutta esim että olin MYÖNTÄNUT OLLEENI VÄÄRÄSSÄ HETI SEURAAVASSA KOMMENTISSA MINKÄ OLIN KIRJOITTANUT. Olihan tää juttu itestäki hauska lukea mut näiden ihmisten kommentteja ei ollut hauska lukea
      Tämä juttu on lähetetty meille ennen kuin olit ehtinyt kirjoittaa seuraavan kommenttisi. Mukava kuulla, että tajusit virheesi, etkä lähtenyt Saijan tyyliin väittämään vastaan.

      Lainaa

    36. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Ei näin. Olen LOTR-fanina itsekin mokannut joskus, mutta en sentään noin pahasti. Sekoitin elokuvassa Sarumanin ja Sauronin keskenään, kuitenkin kirjoissa olen pysynyt kärryillä :D tiiä sitte mikä aivopieru iski, myös Sauron ja Angmarin Noitakuningas on menneet sekaisin, jopa kirjassa, mutta olenkin lukenut kirjat aika nuorena.

      Lainaa

    37. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Se Tinja: Jännä juttu et tuo eka kuva Sarumanin ja Gandalffin sekoittamisesta pätkästii just siitä kohtaa poikki kun olisin tajunnut sekoittavani kyseisten hahmojen näyttelijät. Enkä tuntenut itseäni noloksi erehdyksen takia eikä tyhmyydellä ole asian kanssa tekemistä. Jos kaikkien (teidänkin) tekemät erehdykset listattaisiin nettiin ni lista olis loputon joten mitäpä jos annatte asian olla vaikka hauskaksi luettavaksi nää on tarkotettukin vaikkakin muiden ihmisten kustannuksella
      Älä huoli, en oikeastaan ajatellut sinua kommenttia kirjoittaessani vaan Saijaa. Btw, nyt on hyvä hetki lopettaa mokasi selittely ennenkuin päädyt tasolle Saija ;)

      Lainaa

    38. Tulos: -25 (37 ääntä)
      lobo: Älä huoli, en oikeastaan ajatellut sinua kommenttia kirjoittaessani vaan Saijaa. Btw, nyt on hyvä hetki lopettaa mokasi selittely ennenkuin päädyt tasolle Saija
      No se. Mut siis eihä tuo miun juttu ees ollu paha ni ihmettelin et mikse ylipäätää oli tääl :D

      Lainaa

    39. Tulos: +22 (22 ääntä)
      mut oli se hemmetin hyvä myös hulkkina ja Conan barbaarinakin.

      Lainaa

    40. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Minäkin luulin aluksi harrisia kirk douglasiksi siinä intiaanielokuvassa. Tosin näin siitä vain pätkän matkatelevisiosta asuntovaunussa, enkä ollut selvin päin.

      Lainaa

    41. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Jeps, nykyisin kun netti on osana jokapäiväistä elämää, niin ei luulisi olevan vaikeaa tarkistaa edes jotain taustoja ennen kuin alkaa pätemään.. :) Hieno mies ja helvetin hieno ura takana joka saralla, kevyet mullat.

      Lainaa

    42. hento~pulu 17.6.2015 7:28
      Tulos: +34 (38 ääntä)
      Naurettavaahan tässä on se, kun surraan kuolemaa, muttei edes tiedetä kenen. Miksi edes jakaa uutista, jos ei ole oikea fani?

      Lainaa

    43. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Suomenmaan suurimmat fanit siellä. On kyllä parhaita nämä, jotka eivät millään kykene myöntämään olevansa väärässä. :D

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (8 ääntä)
      luulin pienenä et harry potterin ja se taru sormusten herrasta - velhot on samoja. en ees tienny et niitä onki kolme melko samannäköstä henkilöä. ja oon kyl kattonu kaikki harry potterit :o

      Lainaa

    45. Tulos: +7 (7 ääntä)
      mortal1ty: “tiesin Leen talvisota -vapaaehtoisuudesta ennen kun se oli coolia”
      Vidun hibsderi :-DD

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Saijassa on ainesta valtion virkamieheksi, vaikkapa Tullin leipiin: - Tilasitte sitten Kiinasta merikontillisen rikastettua uraania, tästä seuraa nyt vakavia ongelmia. - En tilannut. - Ehkä mä kuitenkin tiedän paremmin kun oon Tullissa töissä, käyny kurssit niinku yms. ...

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (7 ääntä)
      HeeH: Vidun hibsderi :-DD
      tein tietoisen päätöksen erottua massasta ennen kuin se oli coolia /hipsteröintiä

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Aippa: Herrajumala että riepoo tollaset ihmiset jotka ei vaan myönnä olleensa väärässä vaan väittää vastaan viimeseen asti ihan ilmiselvässä tilanteessa.
      mitä niistä?tuokin on joku teini uonolla itsetunnolla varustettuna

      Lainaa

    49. Satunnainen randomi 18.6.2015 21:13
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      http://youtu.be/CPMpeNDIGdk Olihan myös Richard Harris hieno näyttelijä, vaikkakaan ei mikään laulutaivaan lahja. Biisikin on hieno, kaiketi alunperin Elvikselle tehty, mutta managerit eivät tahtoneet Elviksen laulavan "pössyttelylauluja".

      Lainaa

    50. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Eih, mikä seivausyritys Saijalta, en kestä! :D Hehehehee! :D

      Lainaa

    51. Tulos: 0 (0 ääntä)
      https://www.youtube.com/watch?v=kKJRPPA6NBQ

      Lainaa

    52. Lukijon käyny 20.6.2015 16:22
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      hekomopo: Eiks Dumbleroden näyttelijä meinannut vetää kerran Top Gearissa auton katolleen ja sit se mutka nimettiin sen mukaan? “Gambon”
      Michael Gambonin mukaan nimetty...

      Lainaa

    53. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 21.6.2015 12:30
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      ''Use the force, Harry'' -Gandalf

      Lainaa

    54. Juovikas appelsiini 15.8.2020 9:47
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Galee: Mutta, Elvishän elää vielä!
      Elvis on kala!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Dumbledore, Saruman, Gandalf, Christopher Lee, kuolema, kuollut, näyttelijä, Taru sormusten herrasta, Harry Potter, elokuvat, leffat