Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 16

Ongelma: muurahaisia joka reiässä!
Mammapalstalta päivää, osa 16

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -64 (318 ääntä)
      Mie en ihan ymmärtäny tuota pyykijuttua? Mitä hauskaa/mokaa siinä oli? Toisaalta klo on 1.06. Ei miun kaikkee tartte ymmärtääkään :)

      Lainaa

    2. Tulos: +1199 (1209 ääntä)
      Kyllähän se Stina itse kysyi, että onko äityleiden sisään tunkenut muurahaisia...

      Lainaa

    3. Tulos: +705 (867 ääntä)
      Stinalla ei ehkä ole murkkuja pillussa, mutta hiekkaa taitaa sen sijaan olla reippaasti.

      Lainaa

    4. fEiSsArImOkAlUkIjA 18.6.2015 1:23
      Tulos: +262 (300 ääntä)
      emppy: Mie en ihan ymmärtäny tuota pyykijuttua? Mitä hauskaa/mokaa siinä oli? Toisaalta klo on 1.06. Ei miun kaikkee tartte ymmärtääkään
      Vissiin että kinutaan myötätuntoa ja huomiota, mutta sanotaan että ei saa vastata jos on itsellä asiat paremmin? En kyllä tiedä. Ei vaikuta mokalta, enemmänkin vaan jonkinlainen tunteidenpurkaus. Ja Stinan viesti kyllä selkeästi antaa ymmärtää että muurahaiset hänen, tai äItYlEiDeN sisällä...

      Lainaa

    5. Tulos: +167 (223 ääntä)
      No onhan sinne pari mulk- murkkua ängenny...

      Lainaa

    6. Tulos: +425 (427 ääntä)
      Stina, mitäs ilmaisit asiasi kaikista häröimmällä mahdollisella tavalla. :D

      Lainaa

    7. Tulos: +236 (244 ääntä)
      Juu yhtään ei käyny pillu mielesä. Hyi pois se minusta.

      Lainaa

    8. Väsymyksen piikkiin? 18.6.2015 1:51
      Tulos: +343 (347 ääntä)
      Mäkin kyllä luulin ihan oikeasti, yrittämättä olla tarkoituksella kaksimielinen, että Stina tarkoitti muurahaisia menneen sisäänsä...

      Lainaa

    9. Tulos: +97 (103 ääntä)
      Johannan kommentti oli jotenkin herttanen!

      Lainaa

    10. Hidasälynen 18.6.2015 3:01
      Tulos: +177 (187 ääntä)
      Mulle ei kyllä tullu ennen Stinan viimestä kommenttia mieleenkään, että kyse ois ollu talosta. Tosissani mietin, että minkälaiset muurahaiset tunkeutuu ihmisen pilluun...

      Lainaa

    11. Tulos: +75 (111 ääntä)
      Hidasälynen: Mulle ei kyllä tullu ennen Stinan viimestä kommenttia mieleenkään, että kyse ois ollu talosta. Tosissani mietin, että minkälaiset muurahaiset tunkeutuu ihmisen pilluun…
      Niin tai millasessa tilanteessa. Kyllä on Krista jaksanu nostaa mahottoman metelin pyykeistä. Okei, niitä on paljon ja menee aikaa että kaikki on saatu pestyä, mutta loppujen lopuksihan se kone ne pesee. Lakkais valittamasta.

      Lainaa

    12. Tulos: +188 (224 ääntä)
      Pyykinpesussahan on selkeästi kaksi koulukuntaa; jotkut pesevät heti kun on tarpeeksi koneelliseen, toiset taas pesevät vasta kun kaapissa ei ole enää puhtaita. Jokaisen pitäisi pystyä päättelemään kummalla systeemillä välttyy tuollaisilta pyykkikasoilta.

      Lainaa

    13. Tulos: +42 (100 ääntä)
      Jos kävisin treffeillä ja jälkeenpäin paljastuisi kyseessä olevan ÄiTyLi, niin se olisi samantien ranteet auki ja naru kaulaan.

      Lainaa

    14. Tulos: +151 (163 ääntä)
      PirjoPerkeleenPyykkiJumala <3

      Lainaa

    15. mörökölli minut vieköön 18.6.2015 9:16
      Tulos: +46 (100 ääntä)
      riesa: Niin tai millasessa tilanteessa. Kyllä on Krista jaksanu nostaa mahottoman metelin pyykeistä. Okei, niitä on paljon ja menee aikaa että kaikki on saatu pestyä, mutta loppujen lopuksihan se kone ne pesee. Lakkais valittamasta.
      Krista on selvästi niitä ihmisiä joille on katastrofi ja maailmanloppu kun joutuu tekemään jotain ikävää. Ei myötätuntoa, turpa kiinni ja pyykkiä koneeseen.

      Lainaa

    16. Tulos: -18 (68 ääntä)
      "Krista on selvästi niitä ihmisiä joille on katastrofi ja maailmanloppu kun joutuu tekemään jotain ikävää. Ei myötätuntoa, turpa kiinni ja pyykkiä koneeseen" Jos hänellä on mies niin käy sääliksi.

      Lainaa

    17. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Voi stina...

      Lainaa

    18. Tulos: -56 (82 ääntä)
      "@Johanna: Kävin kattoo iiron kuvat ja mä en ainakaan ole koskaan ollut hänen kanssa treffeillä." Olenko ainut jonka mielestä tuo kuulostaa samalta kuin lause: "enpä olekkaan *vielä* hänen kanssaan ollutkaan, muiden kyllä..."

      Lainaa

    19. Tulos: +20 (48 ääntä)
      Turhake: Jos kävisin treffeillä ja jälkeenpäin paljastuisi kyseessä olevan ÄiTyLi, niin se olisi samantien ranteet auki ja naru kaulaan.
      itseltäsi vaiko siltä ÄiTyLi:ltä?

      Lainaa

    20. Tulos: -35 (69 ääntä)
      emppy: Mie en ihan ymmärtäny tuota pyykijuttua? Mitä hauskaa/mokaa siinä oli? Toisaalta klo on 1.06. Ei miun kaikkee tartte ymmärtääkään
      Pyykkikone on päällä, mutta selvästikin valtava pyykkikasa unohtui laittaa sisään -> kone pyörii nyt tyhjillään. Vituttaisi minuakin jos pesuohjelmaa ei saa keskeytettyä.

      Lainaa

    21. It's a deal 18.6.2015 10:35
      Tulos: +17 (29 ääntä)
      Lapsille hauska eläinaiheinen tehtävä: Etsi jokaisesta mokasta elefantti, jolla on jumissa maapähkinöitä kärsässä.

      Lainaa

    22. Tulos: +29 (49 ääntä)
      Pia: Pyykkikone on päällä, mutta selvästikin valtava pyykkikasa unohtui laittaa sisään -> kone pyörii nyt tyhjillään. Vituttaisi minuakin jos pesuohjelmaa ei saa keskeytettyä.
      Kyllä pesuohjelman saa aina keskeytettyä. :)

      Lainaa

    23. Tulos: +102 (104 ääntä)
      Vaikka Kristan kommentista saakin sellaisen fiiliksen, että tilanne on itse aiheutettu, niin ymmärrän perheellisillä syntyvän ihan oikeita pyykkikatastrofeja. Pikkulapsiperheessä pyykkikone pyörii kuitenkin päivittän, mutta kelatkaapa oksennustauti/täitartunta/kihomatotartunta ja siitä syntyvät pyykkivuoret, kun kaikki pitää pestä...

      Lainaa

    24. Tulos: +107 (109 ääntä)
      No koska tuossa on aikamoinen kasa lakanapyykkiä (ja yöpukuja?) epäilen oksennustautia kolmen lapsen perheessä. Saa myötätuntoni.

      Lainaa

    25. Tulos: -16 (40 ääntä)
      hmm: “@Johanna: Kävin kattoo iiron kuvat ja mä en ainakaan ole koskaan ollut hänen kanssa treffeillä.” Olenko ainut jonka mielestä tuo kuulostaa samalta kuin lause: “enpä olekkaan *vielä* hänen kanssaan ollutkaan, muiden kyllä…”
      Olet. Mokahan tässä on se, että kommentista saa käsityksen että vain yksi äityleistä ei ole ollut Iiron kanssa treffeillä.

      Lainaa

    26. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Pia: Pyykkikone on päällä, mutta selvästikin valtava pyykkikasa unohtui laittaa sisään -> kone pyörii nyt tyhjillään. Vituttaisi minuakin jos pesuohjelmaa ei saa keskeytettyä.
      Okei. Voi olla :)mie vaan ymmärsin tän niin että kone on täynnä ja silti on korit ja lattiat täynnä pyykkiä. Mutta ehkä olen väärässä :)

      Lainaa

    27. Tulos: +68 (76 ääntä)
      En näe Kristan mokaa, sitä vartenhan nuo netin vertaisryhmät ovat että saa käydä kilahtamassa kun on pessyt kaikki lakanat, sitten perheen pienin laattaa, pestään taas, sitten kissa laattaa, luututaan lattia, etcet ad infinitum ad nauseum. Jonnekin pitää purkaa painetta, ja se ei ole miehellekään kovin kiva jos heti ovella kotiin tullessa kuulee "vittu jos joku vielä oksentaa en kestä enää!!!1!!" -Ei se tarkoita ettei hoida asioitaan tai haluaisi hoitaa noin yleensä. Lähinnä ihmettelen ettei valinnut muuta ryhmää kuin äitylit, jossa yleensä tuntuu olevan aika ufo meno =)

      Lainaa

    28. Tulos: +43 (51 ääntä)
      riesa: Niin tai millasessa tilanteessa. Kyllä on Krista jaksanu nostaa mahottoman metelin pyykeistä. Okei, niitä on paljon ja menee aikaa että kaikki on saatu pestyä, mutta loppujen lopuksihan se kone ne pesee. Lakkais valittamasta.
      Minä ainakin nauroin ihan hervottomasti tuolle PirjoPerkeleenPyykkiJumalalle. :D

      Lainaa

    29. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Tuollainen pyykkikatastrofi tulee lapsiperheessä hyvin helposti, vaikka pesisi säännöllisesti pyykkiä. Tuohon tilanteeseen pääsee jo sillä, että koneessa on normaalia vaatepyykkiä pyörimässä lakanoidenvaihtopäivänä, kun koko perheen lakanat eivät mahdu kerralla koneeseen. Meillä pyykit jaetaan kolmeen väriin (vaaleat, tummat ja punaiset) ja lakanat ja alusvaatteet pestään omissa koneissaan. Vaikka pesisi heti kun koneellinen tulee täyteen, voi yhdelle päivälle olla 6 koneellista pyykkiä jonossa. Oi niitä siivouspäiviä, kun talossa huutaa yhtä aikaa tiskikone, pesukone, kuivausrumpu ja pari siivousvempelettä.

      Lainaa

    30. Tulos: -3 (33 ääntä)
      Satu: esimerkki sairaalloisesta mustasukkaisuudesta.

      Lainaa

    31. Tulos: +12 (52 ääntä)
      Huh, onneks ei oo lapsia. Meillä ei oo koskaan tollasta pyykkivuorta. Ei vaikka pesen max. kerran viikossa pari koneellista pyykkiä. Kiitos sterilisaatio!!

      Lainaa

    32. Tulos: +38 (40 ääntä)
      pyykkiin hukkua ahkerakin! Kun sitä pyykkiä tulee niin julmetut määrät monihenkisessä perheessä ja kuivatustilat on rajalliset. Joka päivä pestään vähintään yksi koneellinen, kun on enemmän aikaa niin 2-3 konetta päivässä. Sen enempää ei mahdu mihinkään kuivumaan! Sit kun tulee joku reissu tai oksennustauti, enemmän vieraita tai muuta vastaavaa niin ei puhettakaan että pystyis sitä tahtia peseen kun likaantuu. teppo42 voi tulla muutes meille pyörittään koneen joka 12. tunti, eli aina kun se tulee täyteen ;)

      Lainaa

    33. Tulos: -20 (22 ääntä)
      Laura: Kyllä pesuohjelman saa aina keskeytettyä.
      Laura: Kyllä pesuohjelman saa aina keskeytettyä. Miksi se pesuohjelma pitää aina keskeyttää? Ei mun muija oo ikinä keskeyttäny.
      Miksi pesuohjelma pitää aina keskeyttää?

      Lainaa

    34. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Kanapojke: Kyllähän se Stina itse kysyi, että onko äityleiden sisään tunkenut muurahaisia…
      Jep, on hiukan eri asia jos sanoo … äityleitä joiden sisälle on ängenny … muurahaisia? kuin … äityleitä joiden kodin sisälle on ängenny … muurahaisia? ( Voisiko näissä olla myöskin "esikatselu" -nappi tuon "Lähetä kommentti" -napin lisäksi, jotta näkee mikä osa html-merkkauksesta menee läpi. )

      Lainaa

    35. Tulos: -9 (9 ääntä)
      Sputnik: Olet. Mokahan tässä on se, että kommentista saa käsityksen että vain yksi äityleistä ei ole ollut Iiron kanssa treffeillä.
      Voi tulla yllätyksenä, mutta tiesin kyllä mikä mokan idea on.

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Sannni: En näe Kristan mokaa, sitä vartenhan nuo netin vertaisryhmät ovat että saa käydä kilahtamassa kun on pessyt kaikki lakanat, sitten perheen pienin laattaa, pestään taas, sitten kissa laattaa, luututaan lattia, etcet ad infinitum ad nauseum. Jonnekin pitää purkaa painetta, ja se ei ole miehellekään kovin kiva jos heti ovella kotiin tullessa kuulee “vittu jos joku vielä oksentaa en kestä enää!!!1!!” -Ei se tarkoita ettei hoida asioitaan tai haluaisi hoitaa noin yleensä. Lähinnä ihmettelen ettei valinnut muuta ryhmää kuin äitylit, jossa yleensä tuntuu olevan aika ufo meno =)
      Alkoi naurattamaan tuo "ad nauseam" oksennuspyykistä puhuttaessa.

      Lainaa

    37. Tulos: +5 (11 ääntä)
      "Kolmeen vuoteen ei ole murkkuja näkynyt, mutta nyt änkevät sisään joka reiästä." Murrosikä on paras.

      Lainaa

    38. Rouva Pervo 9.4.2016 20:38
      Tulos: -6 (12 ääntä)
      Tainnut päätyä murkkujen sijaan vähän hiekkaa sisälle.

      Lainaa

    39. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Turhake: Jos kävisin treffeillä ja jälkeenpäin paljastuisi kyseessä olevan ÄiTyLi, niin se olisi samantien ranteet auki ja naru kaulaan.
      Olin joskus 2min äityleissä, i feel you bro.

      Lainaa

    40. Naavaton peruna 13.5.2021 12:28
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      PirjoPerkeleenPyykkiJumala sai kyllä kahvit tirskahtamaan nenästä. Aivan parasta. Koska just sitähän aina jo valmiiksi pelkää, että valitti edes lievälläkään tasolla yhtään mistään pienessäkään elämässä ärsyttävästä aiheesta,niin aina yksi jumalaisen tason kaikestaselviytyjä on kommentoimassa. Kiitos Krista, just näin!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äitylit, mammapalsta, pyykit, pyykinpesu, kaksimielinen, muurahaiset, treffit