Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Petetty olo

Nainen lukee salaa poikaystävänsä viestit ja piru on irti.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Keskustelu on käyty julkisessa ryhmässä, eivätkä keskustelijat tunne toisiaan. Petetty olo

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2424 (2446 ääntä)
   Apua, kirjoittaako joku oikeasti "lauan- ja sunnuntai" :D

   Lainaa

  2. Tervejahei 12.3.2015 0:56
   Tulos: +1095 (1109 ääntä)
   Kaikkee sitä joutuu kestämään, kun onneton ihan vahingossa klikkas ittes miehen viesteihin ja selas sieltä keskustelijat jonka jälkeen valitsi keskustelun jota rupes lukemaan. Voi että... :( Ja Satun logiikalla kaksmielinen perverssi keskustelu on voinu mennä: -Hei, muistaks minä vuonna Kalevi on syntyny? D: - jOO, -69

   Lainaa

  3. murmurmurmeli 12.3.2015 0:57
   Tulos: +1338 (1348 ääntä)
   Mansi- ja mustikoita lauan- ja sunnuntaina.

   Lainaa

  4. Tulos: +148 (200 ääntä)
   Lauan- ja sunnuntaina

   Lainaa

  5. Tulos: +1462 (1474 ääntä)
   Oona: Apua, kirjoittaako joku oikeasti “lauan- ja sunnuntai”
   Valitettavasti kirjoittaa. Mutta en voi puhua sun kanssa nyt enempää.

   Lainaa

  6. Tulos: +169 (213 ääntä)
   Look out, we've got a psycho here!

   Lainaa

  7. Tulos: +485 (491 ääntä)
   Vahingossa meni tosiaan lukemaan toisen viestejä.

   Lainaa

  8. Tulos: +555 (567 ääntä)
   Tietääpähän miesystävä nyt tämän luettuaan hankkiutua tästä sekopäästä kivuttomasti eroon ostamalla dildon.

   Lainaa

  9. Tulos: +241 (307 ääntä)
   Onpa ikävä että jollain on noin kylmät välit sukulaisiin ettei näe heitä kuin mummolassa.. :(

   Lainaa

  10. Tulos: +184 (216 ääntä)
   Tuo muuten on laitonta.

   Lainaa

  11. Tulos: -40 (192 ääntä)
   maiju: Valitettavasti kirjoittaa. Mutta en voi puhua sun kanssa nyt enempää.
   Psst. Lestadio- ja hölmöläiset kirjoittaa!

   Lainaa

  12. Tulos: +402 (420 ääntä)
   toivottavasti sadun poika/miesystävä saa tietää ennem- tai myöhemmin sadun sekopäisyyden. ISOT ALKUKIRJAIMET!

   Lainaa

  13. yövuorolainen 12.3.2015 3:20
   Tulos: +100 (108 ääntä)
   Satu tuntuu olevan vaikea ihminen, mutta asiat rohkeasti pöydälle vaan ja siitä keskustelmalla eteenpäin. Laittomuudesta joku kirjoitti, mutta ei sillä ole mitään väliä ellei asiaa vie mihinkään. Sopimalla maailma etenee!

   Lainaa

  14. Tulos: +527 (545 ääntä)
   Mä sain dildon siskoltani läpällä ylppärilahjaksi, tarkoittaako tää nyt sitä et mun sisko on kiinnostunut insestuaalisesta suhteesta kanssani??? Nyt loppu perhesaunat!

   Lainaa

  15. Tulos: +176 (198 ääntä)
   Mitä serkumpi sitä herkumpi.

   Lainaa

  16. Tulos: +368 (372 ääntä)
   "Saa mutta mulle kuuluu oikeus lukea keskustelut" Ei hyvä luoja. Itken.

   Lainaa

  17. höpöötekee 12.3.2015 8:16
   Tulos: +131 (141 ääntä)
   joku nuo tunteva menee nyt kertomaan oonan mies/ poikaystävälle, että ois aika vaihtaa akkaa. ja mielellään äkkiä.

   Lainaa

  18. Tulos: +174 (182 ääntä)
   Tulee mieleen samantien se, kun ex-avokillani oli tapana lukea mun keskusteluja luvatta. Perhana kun unohtui usein lukita kone salasanalla kun en ole paikalla, mitään salattavaa ei ollut (kuten itsekin hän huomasi), mutta vituttaa mua jos mulle tulleita viestejä mennään lukemaan. Ihan sama kun olisi lukenut postini tai tekstiviestit tms. Eikä muistaakseni jäänyt yhteen kertaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +646 (656 ääntä)
   "Nainen ja mies ei voi olla kavereita." Olen bi. Minulla ei ole ystäviä. On vain saalista. *raptoriääniä*

   Lainaa

  20. Tulos: +251 (265 ääntä)
   En kyllä vieläkään yhtään ymmärrä miksei miehet ja naiset voi olla vain kavereita keskenään. Vaikka miten kieroutunut mielikuvitus olisikin, ei ihan kaikesta ole pakko vääntää jotain seksuaalista.

   Lainaa

  21. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Veikkaan, että Sadun poika/miesystävällä menee pitkällä aikavälillä paremmin jos vain tajuaa hankkiutua ajoissa eroon näin mustasukkaisesta ja epävarmasta ihmisestä... Ei kenenkään viestejä mennä lukemaan edes vahingossa. Eikä kenelläkään ole mitään oikeutta määrätä kuka on kenenkin kaveri tai ystävä. Pitää olla luottamusta kumppaniin vaikka ei olisi koko ajan "tarkistelemassa" mitä se tekee ja kenen kanssa, sairasta!

   Lainaa

  22. Tulos: +201 (205 ääntä)
   Minä kun luulin, että luottamus olisi parisuhteen perusta. Hitto. Nyt on sitten reipas 10 vuotta kiinniotettavaa. Viestit, sähköpostit, kirjeet...

   Lainaa

  23. kiikiiconfused 12.3.2015 9:25
   Tulos: +36 (82 ääntä)
   mievaa: “Saa mutta mulle kuuluu oikeus lukea keskustelut” Ei hyvä luoja. Itken.
   Mun ex poikaystävä oli samanlainen... tosin sillä erolla että se melkein pakotti mut lukee/näyttää kaikki yksityisviestit vastakkaisen skp:n kanssa :P ja en saanu tavata miespuolisia kavereita omassa kotonani tai mennä niiden luokse. Lesbot oli kuitenkin ok jostain syystä (mutta veti herneet perseeseen jos kännissä pussailin kavereita)

   Lainaa

  24. Meripeikko 12.3.2015 9:44
   Tulos: -175 (187 ääntä)
   Onpas täällä sinisilmäistä porukkaa kommentoimassa. Minä ajattelisin näin, että poitsu oli tarkoituksella jättänyt viestit luettavaksi, jotta tyttönen ymmärtäisi, että heidän tarinansa on loppu. Poitsu on löytänyt uuden.

   Lainaa

  25. Tulos: +137 (141 ääntä)
   Meripeikko: Onpas täällä sinisilmäistä porukkaa kommentoimassa. Minä ajattelisin näin, että poitsu oli tarkoituksella jättänyt viestit luettavaksi, jotta tyttönen ymmärtäisi, että heidän tarinansa on loppu. Poitsu on löytänyt uuden.
   Eikai kukaan noin kusipää ole? ;D

   Lainaa

  26. Tulos: +64 (68 ääntä)
   no pitääkö toisen facebookkia urkkia?

   Lainaa

  27. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Minkä vitun takia niin ajattelisit?

   Lainaa

  28. Tulos: +75 (93 ääntä)
   Jopa 6kk yhdessä

   Lainaa

  29. Tulos: +129 (133 ääntä)
   kiikiiconfused: Mun ex poikaystävä oli samanlainen… tosin sillä erolla että se melkein pakotti mut lukee/näyttää kaikki yksityisviestit vastakkaisen skp:n kanssa ja en saanu tavata miespuolisia kavereita omassa kotonani tai mennä niiden luokse. Lesbot oli kuitenkin ok jostain syystä (mutta veti herneet perseeseen jos kännissä pussailin kavereita)
   Itselläni ollut myös tämmöinen tapaus. Tosin itsehän en kuunnellut että ei saa, kävin kahvilla, lenkillä, autoilulla jne miespuolisten ystävien kanssa, mutta olinkin kuulemma aina hypännyt sänkyyn jokaisen kanssa. Ärsyttävintä oli puhelut jotka alkoi mis oot, mitä teet, kenen kanssa. Ja rakkautta olis pitäny vannoa joka välissä, jossei, syntyi kolmas maailmansota. Ero tuli kun mies itse päätti pettää, enkä minä vaikka kahvilla olikin käyty. Ja onneksi tulikin, eipä oo tullu ikävä vielä :D

   Lainaa

  30. Tulos: +110 (128 ääntä)
   Oooooh, mun miehelle soitti just joku nainen, sopivat tapaamisen iltapäivälle (kuulin vahingossa) ja nyt mieheni lähti ja sanoi käyvänsä pyörähtämässä "töissä". Kyllä nytten täytyy ottaa illalla vakava keskustelutuokio ja syyttää pettämisestä, on niin vahva näyttö. Ei vaan ihan vakavasti ottaen, se oli sukulaisnainen joka soitti, kuulin puhelun "läpi" eli puhelin sen verran isolla että lähellä ollessa kuulee, itse menen varmaankin mukaan (kun mies kysyi lähdenkö) ja rahaakin tuo tuo töistä mukanaan eli luultavasti töitä tekee. Jos ei muuta niin maksullisena seuralaisena toimii ;) Kai se on kiinni siitä miten asiat haluaa nähdä? Mullekin soitti joku mies aamulla...on tää draamaa tää meidän elämä. En tosin muista edes minkä niminen mies ja autosta oli puhe.

   Lainaa

  31. Tulos: +112 (124 ääntä)
   Meripeikko: Onpas täällä sinisilmäistä porukkaa kommentoimassa. Minä ajattelisin näin, että poitsu oli tarkoituksella jättänyt viestit luettavaksi, jotta tyttönen ymmärtäisi, että heidän tarinansa on loppu. Poitsu on löytänyt uuden.
   Pakko kyllä sanoa, että jännä ajatusmaailma, tai siis ainakin elämästä tulee jännää noin ajatellen. Kaikki on salaliittoa ja kaikella toiminnalla on suurempia ja salattuja merkityksiä? Jos elämää värittää tuon suuntaiset ajatukset niin kannattaa käydä lääkärille juttelemassa, psykoosilääkkeiden sivuvaikutukset ovat useimmille siedettäviä ja apu huomattava.

   Lainaa

  32. yli opisto hörho 12.3.2015 12:02
   Tulos: +109 (111 ääntä)
   Se on tavallaan aika sääli ettei näistä sekopäistä yleensä etukäteen tiedä minkälaisia mielipuolia ne voi olla. Tyttö (tai miksei mieskin) voi olla muuten aivan täydellinen ihannekumppani, kunnes se sitten saa jostain päähänsä että sinä petät sitä puhumalla naispuoliselle ihmiselle ja helvetti repeää valloilleen. Jos on jo ehtinyt muodostaa tunnesiteen sellaiseen ihmiseen, niin siitä voi olla aika hankalaa päästä eroon nopeasti. Ja tuollaisten ihmisten kanssa ei oikeasti kannattaisi olla missään tekemisissä kenenkään. Sairaalloisen mustasukkaista, eikä se ole hauskaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +171 (173 ääntä)
   Vahingossa meni lukemaan viestejä, muttei halua jäädä kiinni, koska poikaystävästä tulisi liian varovainen eikä näin ollen viestien tarkistaminen tulevaisuudessa kävisi niin helposti. Seems legit. :D

   Lainaa

  34. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Taitaa serkun kanssa flirttailu (läpällä tai ei) olla terveellisempää kuin Satun käytös.

   Lainaa

  35. Tulos: +106 (116 ääntä)
   Haluaa myös tulevaisuudessa lukea vahingossa viestejä. Me heitetään melko roisia läppää kavereiden kesken sekä miesten että naisten kanssa. Varmaan flirttaillaan siis kaikki keskenämme kaikkien kanssa. Saas nähä minkälaisiin megaorgioihin tää vielä johtaakaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +62 (68 ääntä)
   jos häntä itteä haluttaa ja kostuttaa kaikki ohikulkevat miehet tai sellaset jonka kans vaihtaa sanan tai pari, niin varmaan yleistää sen sit kaikkiin
   E: En kyllä vieläkään yhtään ymmärrä miksei miehet ja naiset voi olla vain kavereita keskenään. Vaikka miten kieroutunut mielikuvitus olisikin, ei ihan kaikesta ole pakko vääntää jotain seksuaalista.

   Lainaa

  37. Tulos: -10 (36 ääntä)
   Oona: Apua, kirjoittaako joku oikeasti “lauan- ja sunnuntai”
   Minäkin alan. Oletko minkä verran lukenut kotimaista kirjallisuutta, esim. pakinoitsijoilta Olli ja Markus Kajo? Et ikinä?

   Lainaa

  38. Tulos: +58 (78 ääntä)
   ai miehen ja naisen välillä ei voi olla pelkkää ystävyyssuhdetta? *selaa nopeasti naamakirjan ystävälistaa*, jumalauta mikä pukki mäkin olen, kymmeniä naisia jotka ei ole sukulaisia, ja parinkin niistä kanssa on joskus ollut todella härskejä keskusteluja, tähänkö loppui mun sinkkuuteni...

   Lainaa

  39. Satumainen älykkyys 12.3.2015 17:39
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   Jos seurustelisin Satu-nimisen henkilön kanssa, joutuisin kyl tämän luettuani tenttaamaan tältä, onko tullut mentyä kirjoittelemaan idioottimaisuuksia nettiin - tai siis ainakin voisin vihjaista asiasta ja täten antaa tilaisuuden tunnustaa sekoilunsa.

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Hmm, minäkin näen (ainoata) serkkuani lähinnä perhejuhlissa tai muissa vastaavissa, enkä voisi kuvitellakaan antavani hänelle lahjaksi dildoa, vaikka meillä ei huonot välit olekaan. En silti ole niin pöljä, etten uskoisi että muunlaiset suhteet sukulaisten välillä ovat mahdollisia. Ja ihan lisänä tähän miehet-naiset-kavereita-keskusteluun, kihlattuni on käynyt syömässä (kahdestaan, töiden jälkeen) naispuolisen kaverinsa kanssa ja minulle oli ok että hän oli jopa yötä sen kaverinsa luona :D Olisipa mielenkiintoista kuulla satun kommentit tähän...

   Lainaa

  41. Tulos: -4 (28 ääntä)
   jenni: Pointti 12.3.2015 14:42 Tulos: +16 (16 ääntä) Taitaa serkun kanssa flirttailu (läpällä tai ei) olla terveellisempää kuin Satun käytös.   Lainaa
   Että ihanko lestadioläiset?

   Lainaa

  42. Tulos: +31 (41 ääntä)
   Just.. Hienosti onnistui tekstin lainaus.... Kommenttini oli suunnattu tähän: "Psst. Lestadio- ja hölmöläiset kirjoittaa!"

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (31 ääntä)
   Mites sitten jos nykyään on kavereita sellaisten toista sukupuolta olevien ihmisten kanssa, joiden kanssa joskus aiemmin on ollut juttus? Mites tää mustasukkasuuskuvio sitten menee :D Itselläni tälläisiä miespuolisia kavereita, joiden kanssa oli alkuun pientä vispilävempausta, kunnes todettiin ettei juttu toimi ja jäätiin kavereiksi. Ymmärrän, että häiritsee nykyistä miestä, mutta on se vituttavaa kun ei kavereihinsa saa julkisesti yhteyttä pitää :D

   Lainaa

  44. Tulos: +91 (103 ääntä)
   jebukebu: Mitä serkumpi sitä herkumpi.
   You misspelled "serkum- sitä herkumpi".

   Lainaa

  45. perkele nyt taas 13.3.2015 10:48
   Tulos: +22 (32 ääntä)
   Noh, tuommoinen tyttöystävä jos olisi, niin varmasti tekisi mieli käydä vieraissa, koska ei kovin terveeltä vaikuta. a) Toisen yksityisyyden rikkominen on aika perseestä. b) Ei muka voi olla vain kavereita vastakkaista sukupuolta olevan kanssa? Itse heitän rivoa läppää niin miesten kuin naistenkin kanssa, ilman sen suurempaa merkitystä. En ymmärrä.

   Lainaa

  46. Tulos: -6 (16 ääntä)
   "Loco, maniac, sick bitch, psychopath"

   Lainaa

  47. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Kirjesalaisuuden rikkominen anyone? Vieläpä kivasti jaettu massamediassa julkisessa ryhmässä kirjoitusten sisältöä muiden tietoon. Ei välttämättä rikoksista suurin, mutta rikos silti. Itse en ainakaan toivoisi seurustelukumppaniltani moista käytöstä.

   Lainaa

  48. Tulos: +40 (46 ääntä)
   ite oon joskus sortunu tohon viestien lukemiseen, mutta siitä sain OIKEESTI varmistuksen että ex petti. muuten en ois saanu koskaan tietää. se oli nimittäin mestari valehtelee ja kaikkiin löyty aina joku "järkevä" selitys.

   Lainaa

  49. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Tervejahei: Ja Satun logiikalla kaksmielinen perverssi keskustelu on voinu mennä: -Hei, muistaks minä vuonna Kalevi on syntyny? D: - jOO, -69
   Sain tästä paremmat naurut mitä itse jutusta, loistohuomio kirjottajalta :D

   Lainaa

  50. Tulos: -30 (34 ääntä)
   bits: You misspelled “serkum- sitä herkumpi”.
   Taisi osua nyt pilkka omaan nilkkaan.

   Lainaa

  51. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Oona: Apua, kirjoittaako joku oikeasti “lauan- ja sunnuntai”
   Posi- ja negatiivinen :D mansi- ja mustikka :D

   Lainaa

  52. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Lempi kanavani ovat kolmo- nelo- ja kutonen

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Hullu ämmmä.

   Lainaa

  54. Tulos: +16 (26 ääntä)
   "mun mielestä nainen ja mies ei voi koskaan olla "'ihan vain kavereita.'" En tiedä mitä sanoa. Tuli sen verran iso aivopieru tolta muijalta.

   Lainaa

  55. Tulos: +22 (22 ääntä)
   mortal1ty: ai miehen ja naisen välillä ei voi olla pelkkää ystävyyssuhdetta? *selaa nopeasti naamakirjan ystävälistaa*, jumalauta mikä pukki mäkin olen, kymmeniä naisia jotka ei ole sukulaisia, ja parinkin niistä kanssa on joskus ollut todella härskejä keskusteluja, tähänkö loppui mun sinkkuuteni…
   Teknisesti et ikinä oo ollukkaa sinkku

   Lainaa

  56. reppurupinen 16.3.2015 18:24
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Aliiine: “Nainen ja mies ei voi olla kavereita.” Olen bi. Minulla ei ole ystäviä. On vain saalista. *raptoriääniä*
   Kiitos!!! Mä oon oikeesti bi ja tää totisesti pelasti päivän!! Repesin ihan totaalisesti!!!!!!

   Lainaa

  57. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Sillä, jonka mielestä nainen ja mies ei voi olla ystäviä, on kyllä erityisen likainen mielikuvitus. Jos toisella on pimppi ja toisella pippeli, niin tottakai ne nyt haluaa automaattisesti panna toisiaan.

   Lainaa

  58. Tulos: +21 (23 ääntä)
   maiju: Valitettavasti kirjoittaa. Mutta en voi puhua sun kanssa nyt enempää.
   Tuhisin tälle äänekkäästi enemmän kuin laki sallii.

   Lainaa

  59. Tulos: +1 (7 ääntä)
   mm: kuin
   Ei siinä oo mitään ikävää, sehän on just hyvä niin. :D En mä tajua miksi väkiain pitäis viettää aikaa jonkun kans vain siksi, että ollaan synnytty samaan sukuun.

   Lainaa

  60. Minä1234567 1.2.2016 21:24
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Ai Satu ei halua jäädä kiinni? Olisi varmaan kannattanut julkistaa epäilyksensä jossain muualla kuin jossain Facebookin JULKISESSA ryhmässä...

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Yhdelle naispuoleiselle serkulle voisin antaa läpällä dildon lahjaksi. Loput kolme on sellaisia, joiden kanssa en edes pysty olemaan missään tekemisissä. Ajatusmaailma on vain niin erilainen heidän kanssa.

   Lainaa

  62. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Aliiine: “Nainen ja mies ei voi olla kavereita.” Olen bi. Minulla ei ole ystäviä. On vain saalista. *raptoriääniä*
   Repesin tälle ihan liikaa XD

   Lainaa

  63. Tulos: +7 (7 ääntä)
   "AI EI MERKKAIS!!!?? HAHAHAAAAA!!" Ja näin sekopäisyys varmistui.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: parisuhde, suhde, pettää, viesti, yksityisviesti, serkku, nainen, poikaystävä, miesystävä, tyttöystävä, naisystävä, flirttailla, kaveri, ystävä