Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Arpaonni iskee

Mitä tekisit, jos voittaisit kaksi tuhannen euron matkaa?
Arpaonni iskee

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1039 (1071 ääntä)
   Kannattaisiko lukea tarkemmin se teksti siinä paperissa ennenkuin alkaa hehkuttamaan...

   Lainaa

  2. Tulos: -357 (451 ääntä)
   Miksi siinä ulkokuoressa lukis se voitto? Sieltähän vois alkaa valkkaamaan tikettiä Tukholmaan

   Lainaa

  3. Tulos: +572 (588 ääntä)
   Onneksi Katja oli aikaisin liikkeellä. 600e suklaakuoresta on aika paljon.

   Lainaa

  4. Tulos: +824 (836 ääntä)
   Voi sitä riemun määrää, jos Markus olisi sattunut ostamaan vaikka viisi suklaalevyä.

   Lainaa

  5. Tulos: +137 (149 ääntä)
   Mahtoikohan hintapyyntö täyttyä...

   Lainaa

  6. Tulos: +509 (513 ääntä)
   Veikkaan, että Marabou hukkuu kyseisen kaltaisiin yhteydenottoihin vastaavilta sankareilta. "Voitinksmä voitinksmä?? Ai enkö!"

   Lainaa

  7. Tulos: +258 (266 ääntä)
   Janne: Miksi siinä ulkokuoressa lukis se voitto? Sieltähän vois alkaa valkkaamaan tikettiä Tukholmaan
   Tuo on sisäpuoli. Ulkopuoli on normaali Marabou-kuori, paitsi että siinä on Golden Ticket -mainostekstit.

   Lainaa

  8. Tulos: +256 (276 ääntä)
   Miten voi mennä 1000 € kiertokäyntiin Maraboun tehtaalla Tukholmassa? Henkilökohtaisesti en kyllä maksaisi edes tuota pyydettyä 600 euroa Tukholman-matkasta, kun halvemmallakin pääsee.

   Lainaa

  9. Tulos: +113 (115 ääntä)
   Janne: Miksi siinä ulkokuoressa lukis se voitto? Sieltähän vois alkaa valkkaamaan tikettiä Tukholmaan
   Toi näyttäis olevan sen kääreen sisäpuoli. Sikäli siis jopa ymmärrän mokan jos on kilpailusta tietänyt about aaman verran kuin minä (sisällä voi olla golden ticket) ja kääreen avatessa sisällä lukee isolla golden ticket. Tuo pikkuteksti ympärillä olis kyllä varmaan paljastanut.

   Lainaa

  10. Tulos: +163 (165 ääntä)
   Heba: Veikkaan, että Marabou hukkuu kyseisen kaltaisiin yhteydenottoihin vastaavilta sankareilta. “Voitinksmä voitinksmä?? Ai enkö!”
   Totta. Itsekin saatoin ehkä ensi silmäyksellä luulla voittaneeni kun revin kuoren auki ja siellä luki isolla GOLDEN TICKET, mutta sitten tajusin että ei perhana, eihän tää ole edes kultainen. :D

   Lainaa

  11. Kultainen kulaus 2.7.2013 9:20
   Tulos: -32 (132 ääntä)
   Tais tulla golden ticketin sijaan kylmä golden shower.

   Lainaa

  12. Tulos: +54 (70 ääntä)
   Iina: Miten voi mennä 1000 € kiertokäyntiin Maraboun tehtaalla Tukholmassa? Henkilökohtaisesti en kyllä maksaisi edes tuota pyydettyä 600 euroa Tukholman-matkasta, kun halvemmallakin pääsee.
   Helposti tulee hintaa tuo tonni. Kaks ihmistä lentämällä Tukholmaan ja takaisin + hotelliyö. Tuskin ovat halvimmasta päästä valitut. Itse tehtaalla vierailu lienee suht halpaa lystiä.

   Lainaa

  13. Tulos: +125 (139 ääntä)
   Iina: Miten voi mennä 1000 € kiertokäyntiin Maraboun tehtaalla Tukholmassa? Henkilökohtaisesti en kyllä maksaisi edes tuota pyydettyä 600 euroa Tukholman-matkasta, kun halvemmallakin pääsee.
   Siihen sisältyy matkat Suomen sisällä, eli varmaan kotiovelta bussi-/taksikuljetus lentokentälle, lentoliput edestakaisin, hotellimajoitus ja itse vierailu tehtaalla. Ainiin, matkat on KAHDELLE henkilölle. Eli kyllä se on lähemmäs 1000 euron arvoinen matka.

   Lainaa

  14. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Ookei, no mettään meni meikäläisen veikkaus :) Kiitän selvennyksestä

   Lainaa

  15. kaktusmies 2.7.2013 13:29
   Tulos: +39 (55 ääntä)
   Pieni myötähäpeä tuli nyt :/

   Lainaa

  16. Tulos: +99 (103 ääntä)
   Katsoin ensin itsekin marabouta avatessa että häh, onko tässä muka voitto kun lukee isolla Golden Ticket. Marabou varmasti hukkuu noihin erehtyneisiin.

   Lainaa

  17. Tulos: -12 (68 ääntä)
   2 päivän matka Tukholmaan 1000e?!? Kyllä keksis monta muuta pitempää etelän matkaa tolla rahalla.

   Lainaa

  18. Tulos: +48 (102 ääntä)
   Enenmmän marboun moka kun pistää tommosia tekstejä sisälle ilman että se on oikeesti voitto.

   Lainaa

  19. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Kannattaisiko lukea tarkemmin se teksti siinä paperissa ennenkuin alkaa hehkuttamaan…
   Joillain on pelkkä lukutaito, luetun ymmärtäminen on jäänyt väliin kai aivokapasiteetin rajoitusten vuoksi.

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (27 ääntä)
   Kunnon daiju.

   Lainaa

  21. Tulos: +41 (57 ääntä)
   Heba: Veikkaan, että Marabou hukkuu kyseisen kaltaisiin yhteydenottoihin vastaavilta sankareilta. “Voitinksmä voitinksmä?? Ai enkö!”
   Toi on varmaa just niitte plääni, et niille soitellaan.. Ja puhelu maksaa tietenkin ihan v*tusti :D

   Lainaa

  22. Tulos: +8 (88 ääntä)
   Jotenkin tavallaan ilkeetä ja kohtuutonta pyytää 600 euroo siitä, et on ostanu 3 euron suklaalevyn ja sit se olis ilmanen matka, kun ethän sä maksa niitä 1000 euroa? En nyt osaa artikuloida tätä selvemmin (ja ymmärsin kyllä, ettei ole oikea voittokääre). Ihana Jali ja suklaatehdas <3

   Lainaa

  23. Tulos: +78 (86 ääntä)
   Ikävää, mutta ehkäpä Markus oppi nyt yhden elämän perusasioista: Jos jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, ei se yleensä olekaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +99 (111 ääntä)
   En tiedä, oonko ainoa, mutta mulla kävi Markus jotenkin sääliks. Sitä varmaan vähän hävetti ja se oli pettyny.

   Lainaa

  25. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Ahneella on tietynlainen loppu joskus. Myynti-ilmotus kruunaa kaiken "Myydään Maraboun kultainen lippu, jolla pääsee ... ilmaiselle Tukholman matkalle. HP. 600€. Tuohan on kuin lehtimyyjien ilmaiset lehdet hyvälle asiakkaalle: lehti on ilmainen, mutta lähetyskulut on 20 euroa per lehti.

   Lainaa

  26. harmaahärpäke 3.7.2013 1:53
   Tulos: +96 (108 ääntä)
   murjantu: Jotenkin tavallaan ilkeetä ja kohtuutonta pyytää 600 euroo siitä, et on ostanu 3 euron suklaalevyn ja sit se olis ilmanen matka, kun ethän sä maksa niitä 1000 euroa? En nyt osaa artikuloida tätä selvemmin (ja ymmärsin kyllä, ettei ole oikea voittokääre). Ihana Jali ja suklaatehdas ♥
   Joo onhan se. Niinkuin olisi semmoinenkin tilanne, että kävisi vaikka megamäihä, ja sattuisit voittamaan sanotaan vaikka nettiarvonnassa kaksi samanlaista taulutelkkaria. Osallistuminen ei maksaisi sinulle edes sitä suklaalevyn hintaa. Mutta kun et kahdella taulutelkulla tekisi mitään, haluaisit pitää vain toisen, niin eikö tosiaankin olisi todella kohtuutonta, että myisit sen toisen? Kun ilmaiseksihan se on saatu, niin ilmaiseksihan se tietty pitäisi antaa poiskin, eikö? Itsekin tietysti tekisit juuri näin, etkö vain?:) Vai onko niin, että harmittaa se, jos joku toinen voittaa ja myy voittamaansa asiaa (vaikka käy ilmi, ettei itseasiassa voittanutkaan), mutta omalla kohdalla myynti olisi tietty ihan ok? Koska olisihan se ihan eri asia silloin, kun rahat tulisi itselle. Jos voittaa jossakin jotakin, josta ei ole itselle mitään hyötyä syystä tai toisesta, niin eikö se hyöty siitä palkinnosta ole ihan oikein ottaa sitten rahana, jos itse palkintoa ei voi hyödyntää? Jos voittaisin jonkin arpajaispalkinnon (jopa vain yhden!) jolle minulla itselläni ei olisi käyttöä, niin sekö olisi väärin ja kohtuutonta myydä pois suunnilleen käypään hintaansa, jos arpajaiset oilvat ilmaiset tai ainakin halvat? Ilmaiseksi antaminenhan olisi aivan sama, kuin ei olisi mitään palkintoa ikinä voittanutkaan. Jee. Olipa kiva arvonta. Voitin, mutten voittanut mitään. Samalla vaivalla voisi sitten kysyä, että eikö ole kohtuutonta, että joku saa muutamalla eurolla tuhannen euron arvoisen matkan? Tai ilmaiseksi taulutelkkarin/kännykän/minkä tahansa arpajaispalkinnon, kun meidän muiden täytyy noista asioista maksaa? Kysymys on aikuisen ihmisen korvaan suorastaan kummallinen. Aina ei voi saada karkkia silloin kun naapurinkin tenava saa.

   Lainaa

  27. Tulos: +79 (79 ääntä)
   Ihailtavaa optimismia ettei epäilys ei heränny siinäkään vaiheessa kun voittoja osui kohdalle kaksi

   Lainaa

  28. Tulos: -5 (21 ääntä)
   Janne: Miksi siinä ulkokuoressa lukis se voitto?
   ja missä näin väitettiin?

   Lainaa

  29. Tulos: -28 (42 ääntä)
   harmaahärpäke: Joo onhan se. Niinkuin olisi semmoinenkin tilanne, että kävisi vaikka megamäihä, ja sattuisit voittamaan sanotaan vaikka nettiarvonnassa kaksi samanlaista taulutelkkaria. Osallistuminen ei maksaisi sinulle edes sitä suklaalevyn hintaa. Mutta kun et kahdella taulutelkulla tekisi mitään, haluaisit pitää vain toisen, niin eikö tosiaankin olisi todella kohtuutonta, että myisit sen toisen? Kun ilmaiseksihan se on saatu, niin ilmaiseksihan se tietty pitäisi antaa poiskin, eikö? Itsekin tietysti tekisit juuri näin, etkö vain?:) Vai onko niin, että harmittaa se, jos joku toinen voittaa ja myy voittamaansa asiaa (vaikka käy ilmi, ettei itseasiassa voittanutkaan), mutta omalla kohdalla myynti olisi tietty ihan ok? Koska olisihan se ihan eri asia silloin, kun rahat tulisi itselle. Jos voittaa jossakin jotakin, josta ei ole itselle mitään hyötyä syystä tai toisesta, niin eikö se hyöty siitä palkinnosta ole ihan oikein ottaa sitten rahana, jos itse palkintoa ei voi hyödyntää? Jos voittaisin jonkin arpajaispalkinnon (jopa vain yhden!) jolle minulla itselläni ei olisi käyttöä, niin sekö olisi väärin ja kohtuutonta myydä pois suunnilleen käypään hintaansa, jos arpajaiset oilvat ilmaiset tai ainakin halvat? Ilmaiseksi antaminenhan olisi aivan sama, kuin ei olisi mitään palkintoa ikinä voittanutkaan. Jee. Olipa kiva arvonta. Voitin, mutten voittanut mitään. Samalla vaivalla voisi sitten kysyä, että eikö ole kohtuutonta, että joku saa muutamalla eurolla tuhannen euron arvoisen matkan? Tai ilmaiseksi taulutelkkarin/kännykän/minkä tahansa arpajaispalkinnon, kun meidän muiden täytyy noista asioista maksaa? Kysymys on aikuisen ihmisen korvaan suorastaan kummallinen. Aina ei voi saada karkkia silloin kun naapurinkin tenava saa.
   . Entäpä miksi osallistua arvontaan, jos tietää että palkinto ei kiinnosta paskaakaan, mutta jotain toista kiinnostaa? Ajatuksena, että jos voitan niin jee, myyn viisi kertaa kalliimmalla sitten pois! Sepä vasta ei olekaan itsekästä ajattelua. 600 euroa tuollaisesta olisi ollut kyllä vähän kiskurihinta joka tapauksessa. Parilla sadallakin olisi päässyt jo aika hyvin voitolle.

   Lainaa

  30. Tulos: +17 (27 ääntä)
   hehs, tiiän noi! :D ja eipä yllättäen oo enää kummankaan, ei markuksen eikä naisensa helenan seinällä mitään mainintaa tuosta "voitosta" niikun ensin oli hirveät biletykset xDDDD

   Lainaa

  31. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Naa: . Entäpä miksi osallistua arvontaan, jos tietää että palkinto ei kiinnosta paskaakaan, mutta jotain toista kiinnostaa? Ajatuksena, että jos voitan niin jee, myyn viisi kertaa kalliimmalla sitten pois! Sepä vasta ei olekaan itsekästä ajattelua. 600 euroa tuollaisesta olisi ollut kyllä vähän kiskurihinta joka tapauksessa. Parilla sadallakin olisi päässyt jo aika hyvin voitolle.
   No mä oon sit varmaan just niin itsekäs, että ihan varmasti osallistun arvontoihin esim. kaupoissa, joissa voi voittaa jonkun skootterin, tietokoneen, kodinkoneen, ihan mitä vaan vaikka palkinto ei mua henkkoht kiinnostaiskaan. Ja takuulla myisin jos voitto osuis kohdalle.. Ihme moraalinvartija.......

   Lainaa

  32. Tulos: +29 (47 ääntä)
   Ja oikeesti, roskiinko se golden ticket pitäis heittää, tai antaa jollekin?? Vittu et mua alko ärsyttää. Pitäskö se saatanan suklaalevy jättää ostamatta jos tietää, ettei halua lähteä ruotsinreissulle, kun sen vitun lipukkeen voi vaikka vahingossa löytää??? AAAARGGHHGGHGH Anteeks avautuminen, mut voi hyvää päivää. :DDASDASD

   Lainaa

  33. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Niin ja vielä se että tässä kyseisessä tapauksessa siihen arvontaan tosiaan tulee väkisin osallistuneeksi jos ostaa sen suklaalevyn. Väitätkö siis että teen väärin jos minun tekee mieli suklaata juuri kun sitä valmistava lafka järjestää arpajaiset? Pitäisikö minun kenties ostaa toisen firman valmistama levy josta en edes pidä yhtä paljon kuin suosikkisuklaastani vain sen takia että saatan vahingossa voittaa arvonnan joka ei minua kiinnosta? Entä jos voiton myyminen aiheuttaa minulle suurempaa hyötyä kuin sen käyttäminen? Olen köyhä opiskelija, ja 600 pimeää euroa täyttää taskut ja jääkaapin parille kuukaudelle niin että jää vielä vähän ylimääräistäkin jolla voin sitten hemmotella tyttöystävääni tai itseäni, mikä on huomattavasti suurempi hyöty kuin se että saan asua hotellissa päivän tai pari.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Vähänkö nolottais jos olisin Markus :D

   Lainaa

  35. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Ite, jos voittaisin niin myisin sellaselle joka sen matkan todella haluaa. Sopiva hinta vois olla 500€. Siinä molemmat hyötyy sen 500€. Ostaja tuskin ajattelee, että onpas epäreilua ku saan viisi sataa alennusta ku sä sait sen suklaalevyn hinnalla.

   Lainaa

  36. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Epo: Vähänkö nolottais jos olisin Markus
   Niin sillä varmaan nolottaakin, ainakin tuosta yhdestä kommentista päätellen, jos kerta koko juttu on jo kauan sitten poistettu seinältä :D

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Voi ressua. Toinen oli niin innoissaan.. <:)

   Lainaa

  38. Tulos: 0 (6 ääntä)
   aika harhaan johtavaa mainontaa maraboulta silti. mut kyl muaki vituttas tuo :D

   Lainaa

  39. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kannattaisiko lukea tarkemmin se teksti siinä paperissa ennenkuin alkaa hehkuttamaan…
   eikun varmistaa maraboulta. Soittaa siis John Maraboulle ja kysyä :D

   Lainaa

  40. Donald Trumpin konkurssipesä 10.4.2024 22:40
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei näistä "kilpailuista" ole kukaan ikinä voittanut mitään, mutta hienosti kasvaa tuotteiden myynti kun "voit voittaa upean viikonlopun Norsunluurannikolla viidelle". Korkeintaan toimitusjohtajan siskonpoika lopulta "arvotaan" voittajaksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Marabou, suklaa, kilpailu, suklaalevy, lippu, kirpputori, kirppis, kirppari, kuva