Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mun lapsi on sairaampi kuin sun lapsi

Tyypillinen Facebook-mammojen keskustelu.
Mun lapsi on sairaampi kuin sun lapsi

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 123 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +618 (700 ääntä)
   XDDD Vihdoinkin tuli uusia !(:

   Lainaa

  2. Tulos: +1586 (1654 ääntä)
   Näinhän se valehtelematta nykyään menee.. En kyllä voinut olla hajoamatta noille nimille :D

   Lainaa

  3. Naamapalmu 27.6.2013 2:30
   Tulos: +413 (497 ääntä)
   Peukku ylös, koska kolera.

   Lainaa

  4. Tulos: +381 (479 ääntä)
   Martta Vähäpää-Downsyndrooma vei :-D

   Lainaa

  5. Tulos: +485 (535 ääntä)
   Os Paska... :D

   Lainaa

  6. Tulos: +602 (682 ääntä)
   Muahahaha saatanan riivaama:D tolla jätkällä on loistava huumorintaju:D

   Lainaa

  7. Tulos: -720 (1004 ääntä)
   Mjaa-a. Pitikö tämän olla hauska?

   Lainaa

  8. Tulos: +439 (509 ääntä)
   Tää oli oikeesti hyvä :D Noi nimet oli parhaita

   Lainaa

  9. Tulos: +395 (453 ääntä)
   Hauskin "moka" ever :D Nauroin oikeastaan eniten noille nimille, jotkut ne vaan keksii... :) Aika moni, joilla on äityleitä kaverilistalla, on varmaan törmännyt ton tyylisiin keskusteluihin.

   Lainaa

  10. Tulos: +116 (150 ääntä)
   Yön parhaat naurut :D

   Lainaa

  11. Tulos: +678 (718 ääntä)
   meidän nyytillä on kutostyypin diabetes ja toinen silmä kuulee huonosti

   Lainaa

  12. Tulos: +325 (449 ääntä)
   Hubu: Mjaa-a. Pitikö tämän olla hauska?
   Hauskahan se onkin. Kun et kerran tajua tän jutun hauskuutta, niin oot vissiin itekkin tollanen ylihuolehtiva hysteerinen äippä os. Paska? :D

   Lainaa

  13. Tulos: +397 (431 ääntä)
   Insestiina<3

   Lainaa

  14. Tulos: +83 (101 ääntä)
   Kuulostaa tutulta mut enite mua nauratti naisten nimet :DD

   Lainaa

  15. Tulos: -242 (378 ääntä)
   En mäkään tälle oikein lämmennyt, alku oli hauska, mutta veti vähän liian överiksi, odotin parempaa ja todenmukaisempaa.

   Lainaa

  16. Sillälailla 27.6.2013 10:32
   Tulos: -546 (614 ääntä)
   Aika empatiakyvytön tuo Tuukka. Merkillinen suhtautumistapa toisiin ihmisiin tuollainen. Liekö narsisti tai peräti sosiopaatti. Puistattava kaveri.

   Lainaa

  17. Tulos: +194 (230 ääntä)
   "Abdullah-Kyrväskoski."

   Lainaa

  18. Tulos: -387 (571 ääntä)
   Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja... Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee.... Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.

   Lainaa

  19. Tulos: +158 (196 ääntä)
   Totaalinen repeäminen! Kerrassaan loistava. Ja peukku ylös, koska Fanniina heräsi kuolleista.

   Lainaa

  20. Tulos: +259 (367 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta
   Olet ainoa. Oletan että oman lapsesi nimi on kaksiosainen ja et ymmärrä siis itse että SE vasta kulunutta läppää onkin että oikeasti ANTAA sen mukahauskan ja omaperäisen kaksiosaisen nimen sille lapselle...

   Lainaa

  21. Tulos: +119 (159 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   nii vissii luit kuitenki loppuun asti ::'D

   Lainaa

  22. Tulos: -94 (162 ääntä)
   Olet ainoa. Oletan että oman lapsesi nimi on kaksiosainen ja et ymmärrä siis itse että SE vasta kulunutta läppää onkin että oikeasti ANTAA sen mukahauskan ja omaperäisen kaksiosaisen nimen sille lapselle…
   Minulla ei ole onneksi lapsia, enkä aio hankkia. Tosielämässä en ole juurikaan törmännyt kaksiosaisiin nimiin, joten siksi ihmettelen tätä yleistä tapaa huvitella kaksiosaisilla nimimonstereilla... Enemmänkn olen törmännyt tietyntyyppisiin yksiosaisiin muotinimiin, jotka ovat huvittavampia..

   Lainaa

  23. Tulos: +124 (162 ääntä)
   Ei tosikoille. Paras Fb helmi piiiitkäään aikaan! Terkuin, Yrsä-Tyyris Virtanen-Nieminen-Abdullah-Kyrväskoski

   Lainaa

  24. Tulos: +79 (113 ääntä)
   Paras moka pitkään aikaan, tein sen virheen että menin lukemaan Feissarimokat kesken työpäivän ja sain hysteerisen repeämiskohtauksen... Ole siinä sitten vakuuttava, kun työntekijä tirskuu hallitsemattomasti... :D Annan kyllä niin mun esikoistyttären nimeksi Ida-Jessica Petteri Insestiina.

   Lainaa

  25. Tulos: +110 (138 ääntä)
   Lapsi, jolla on nuhaa, yskää, kuumetta, puuttuu toinen käsi, puuttuu leuka, on kolera ja koomassa, saatanan riivaama ja heräsi juuri kuolleista :D

   Lainaa

  26. Tulos: +136 (170 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   Löysitkö oman tai lapsesi nimen tarinasta? :) tässähän ehkä kritisoidaan kaiken lisäksi sitä, että tuoreet mammat antaa nykyään lapsilleen mitä kummallisimpia nimiä. Insestiina oli kyllä oma suosikkini.

   Lainaa

  27. Tulos: +103 (139 ääntä)
   Jos esimerkkinä käytettäis jotain yleistä nimeä, niin aina olis joku loukkaantumassa kun se oman lapsen nimi vaikka siinä esiintyis... Mut harvempi suuttuu ku esimerkissä on vaikka Nico-Jadelmiina ku harvempi sen nimistä tuntee.. Hauskoja tässä oli just etenki nimet:)

   Lainaa

  28. Tulos: -68 (106 ääntä)
   Topata -> torpata? Dialogia -> dialogi?

   Lainaa

  29. Homo petteri suominen-allan-koskinen 27.6.2013 13:18
   Tulos: +30 (54 ääntä)
   Näinhän se juuri menee.

   Lainaa

  30. Tulos: +26 (54 ääntä)
   Voi taivas, tämä oli kyllä paras moka pitkään aikaan! 8DD

   Lainaa

  31. Tulos: +166 (196 ääntä)
   Voimahaleja huorat! :D

   Lainaa

  32. Tulos: +86 (110 ääntä)
   Mäkin odotin ensin sellaista totuudenmukaisempaa keskustelua, jossa kunnolla revitellään sille, miten muut tulee mukamas tsemppaamaan, vaikka vaan itse haluavat päästä ääneen omien isompien pulmiensa kanssa, ja sitten tulee sanasotaa, mutta tää yllätti ja oli hauska omassa överiyydessään!

   Lainaa

  33. Tulos: +32 (52 ääntä)
   Ja isommilla pulmilla tarkoitan "isompia" pulmia, kun tietenkin itsellä on rankempaa kun naperolla on yskä kun toisen mukelolla on sentäs vaan kuumetta (että viitsiikin edes aloittaa, minä minä minä).

   Lainaa

  34. Tulos: +22 (50 ääntä)
   sori naapurit! en voinu itelleni mitään kun repesin täysin.

   Lainaa

  35. Tulos: +58 (82 ääntä)
   tsoege: meidän nyytillä on kutostyypin diabetes ja toinen silmä kuulee huonosti
   Mahtava! : D

   Lainaa

  36. Tulos: +74 (108 ääntä)
   tsoege: meidän nyytillä on kutostyypin diabetes ja toinen silmä kuulee huonosti
   Meitin Aleksander-Tiberius on sokea vasemmasta jalasta ja hänellä on pahanlaatuinen sormikasvain.

   Lainaa

  37. Matteus-Janina- Kalle-Katariina Perseposki 27.6.2013 14:26
   Tulos: +141 (175 ääntä)
   Sillälailla: Aika empatiakyvytön tuo Tuukka. Merkillinen suhtautumistapa toisiin ihmisiin tuollainen. Liekö narsisti tai peräti sosiopaatti. Puistattava kaveri.
   Loukkaannuitko koska itse olet sairastanut koleran, diabeteksen, herännyt kuolleista ja ollut saatanan riivaama?

   Lainaa

  38. Tulos: +22 (44 ääntä)
   Mun lapsella on kaikki noi + ykkös asteen malaria... Noi nimet :D

   Lainaa

  39. Tulos: +126 (150 ääntä)
   Tekisi mieli jakaa tämä facessa, mutta sieltä varmaan hyökkäisi heti lauma huumorintajuttomia äitejä kimppuun...... Paras oli, kun yksi ihminen jakoi kuvan lapsensa vesirokosta! KUVAN! VESIROKOSTA! Ei kykene edes.....

   Lainaa

  40. Tulos: +90 (102 ääntä)
   Sillälailla: Aika empatiakyvytön tuo Tuukka. Merkillinen suhtautumistapa toisiin ihmisiin tuollainen. Liekö narsisti tai peräti sosiopaatti. Puistattava kaveri.
   En tiedä onko tämä ironiaa, mutta jos ei niin tuskin tässä on kyse empatiakyvyttömyydestä. Tuskin kukaan toivoo lapselle mitään sairautta ja onhan se varmaan rankkaa sairastavan lapsen kanssa MUTTA kun nämä äipät jakavat joka ikisen niiskauksenkin näistä kullan muruistaan, niin meneehän se jo huumorin puolelle.

   Lainaa

  41. Tulos: +65 (85 ääntä)
   Itsehän olen piilottanut kaikki mammat jotkaa postaavat päivittäin pikku Elmeristä kuvia. Toinen on nämä koirien kanssa nuohoavat, ei koirissa mitään, mutta sitä kuvatulvaa välillä.. ei hyvä päivää.

   Lainaa

  42. Sillälailla 27.6.2013 16:05
   Tulos: -10 (50 ääntä)
   HeliCee: En tiedä onko tämä ironiaa, mutta jos ei niin tuskin tässä on kyse empatiakyvyttömyydestä. Tuskin kukaan toivoo lapselle mitään sairautta ja onhan se varmaan rankkaa sairastavan lapsen kanssa MUTTA kun nämä äipät jakavat joka ikisen niiskauksenkin näistä kullan muruistaan, niin meneehän se jo huumorin puolelle.
   Lähinnä tulee mieleen, että jos kaverien statuspäivitykset alkavat nyppiä, onko syytä olla sellaisten ihmisten fb-kaveri lainkaan?

   Lainaa

  43. Tulos: +18 (48 ääntä)
   HUUTONAURUA!!!!! :D :D :D

   Lainaa

  44. Tulos: +27 (49 ääntä)
   Repesin. Kiitos. Meillä noi kaikki plus helle.

   Lainaa

  45. Tulos: -58 (106 ääntä)
   Mun huumorintaju ei pidä tätä kovinkaan hauskana

   Lainaa

  46. Tulos: -25 (73 ääntä)
   caspets: Ser
   Näille nauravat samat hessut kuin jotka meinaavat katketa Sami Hedbergiä katsellessa.

   Lainaa

  47. Tulos: -41 (51 ääntä)
   minä päivittelen kuulumisia kaikkien kanssa Skype-puheuilssa, enkä lukemalla jtn paskoja statuskirjotuksia lärvikirjassa.

   Lainaa

  48. Tulos: -78 (116 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   KYLLÄ ärsyttää, varsinkin kun itselläni on kaksiosainen nimi. Aika usein se nimi muuten on Kukka-Maaria, ja sen nimisiähän on Suomessa aika paljon kuitenkin. Tuskin jokainen niistä on paapovan äidin hemmottelema riiviö. Tässä meni kyllä reilusti överiksi, eikä sillekään jaksa lämmetä että nuorta(?) miestä huvittaa äitien nettikeskustelut. Aika kulunutta settiä. Toivoin otsikon perusteella, että tämä olisi oikeasti äitien välinen matsi siitä, kenen lapsi on sairain. Näitä mukanokkelia juttuja on ollut viime aikoina vähän liikaa.

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (29 ääntä)
   Paras feissari"moka" IKINÄ! :DDDDDD

   Lainaa

  50. Tulos: +46 (64 ääntä)
   kaikki mammat ei kestä tätä, heti valittamassa että ei ollut hauskaa

   Lainaa

  51. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   Eiköhän tuo trendi ole satiiria lätäköntakaisten kuninkaallisten nimistä (Carl-Johan, Ulrika Eleonora, Karl-Gustaf) muodostunut hienostelutrendi, jolla hienosto- tai hienosteluäidit halusivat korottaa statustaan, ja jatkui vähintäänkin seitsemänkymmenluvulle. Sveamamman maassa on kaksoisnimille (tai pikemminkin Petter-Niklasin ja Polly-Estherin äideille) naureskeltu jo pitkään. Huomaa toki lisäksi, että "sukupuolineutraalin" kaksoisnimen lisäksi "hauskassa" nimessä täytyisi vielä olla vähintäänkin yksi "fiinimpi" kirjain, kuten c, f tai vaikkapa x. Kukka-Maaria on vanha klassikko, joka ei "hölmön" nimen vaatimuksia täytä.

   Lainaa

  52. Tulos: +49 (69 ääntä)
   ihan huippu, luin läpi monta kertaa ja vieläki jaksaa naurattaa! :D voimahaleja huorat, jotka ette ymmärrä tämmöstä huumoria

   Lainaa

  53. evoluutiovirhe 28.6.2013 7:21
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Sami Hedberg.

   Lainaa

  54. Tulos: -67 (95 ääntä)
   Olipas harvinaisen huono.Mikä kohta tässä nyt sitten oli hauska? Mua ei ainakaan naurattanut yhtään, väkisin väännetty angsti stoori vain. Ei tää nyt muistaakseni mikään blogi ollut

   Lainaa

  55. Tulos: -54 (80 ääntä)
   ppppppp: kaikki mammat ei kestä tätä, heti valittamassa että ei ollut hauskaa
   Heh, heh.. Eiiii, kyllä se johtuu ihan siitä, että tämä on väkisin väsätty tarina ja sen kyllä huomaa. Todellisuus on niin kaukana, Ja muutenkin ihmetyttää tämä itse aiheena, antaa mammojen keskustella lapsista, sairauksista, kakkavaipoista yms.. Huolettaa enemmänkin tämä kirjoittaja jota se niin kovasti huvittaa. Get a life ppl!

   Lainaa

  56. Tulos: -41 (61 ääntä)
   Mutta eihän tää ollut moka ollenkaan. Ootin, että tulis ees joku kommentoija tohon, joka luulis tota todeksi tms. Eihän tänne kuulu pelkät vitsit, kun eihän ne oo mitään mokia?? Olen pettynyt.

   Lainaa

  57. viertolan jyrki 28.6.2013 12:20
   Tulos: -14 (24 ääntä)
   namnam os. Paska aaah

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (22 ääntä)
   TÄÄ OLI PARAS IKINÄ. IKINÄ IKINÄ IKINÄ.

   Lainaa

  59. Bustanity0Max 28.6.2013 12:53
   Tulos: +5 (17 ääntä)
   Nauroin enemmän tolle downsyndroomalle:D:DD

   Lainaa

  60. Tulos: +23 (57 ääntä)
   Mursu: KYLLÄ ärsyttää, varsinkin kun itselläni on kaksiosainen nimi. Aika usein se nimi muuten on Kukka-Maaria, ja sen nimisiähän on Suomessa aika paljon kuitenkin. Tuskin jokainen niistä on paapovan äidin hemmottelema riiviö. Tässä meni kyllä reilusti överiksi, eikä sillekään jaksa lämmetä että nuorta(?) miestä huvittaa äitien nettikeskustelut. Aika kulunutta settiä. Toivoin otsikon perusteella, että tämä olisi oikeasti äitien välinen matsi siitä, kenen lapsi on sairain. Näitä mukanokkelia juttuja on ollut viime aikoina vähän liikaa.
   Kuka itseään kunniottava ihminen antaa lapselle nimeks Kukka-Maaria?

   Lainaa

  61. Tulos: +50 (68 ääntä)
   ttauno: Heh, heh.. Eiiii, kyllä se johtuu ihan siitä, että tämä on väkisin väsätty tarina ja sen kyllä huomaa. Todellisuus on niin kaukana, Ja muutenkin ihmetyttää tämä itse aiheena, antaa mammojen keskustella lapsista, sairauksista, kakkavaipoista yms.. Huolettaa enemmänkin tämä kirjoittaja jota se niin kovasti huvittaa. Get a life ppl!
   Väkisin väsätty? Ai luulet että tää tarina ei oo totta? Miten kehtaat mennä sellasta väittämää. Aivan selvästi tämä on suora kopio os. Paskan ja kumppaneiden välisestä keskustelusta! Liioitteluhan ei ole sallittua eikä ironia.

   Lainaa

  62. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Hienoa, Pahkasikoja luettu.. T. Kauko-Gabriel Kyrvästö-Breznev

   Lainaa

  63. heidi.k.lamm 28.6.2013 15:58
   Tulos: +31 (47 ääntä)
   Hubu: Mjaa-a. Pitikö tämän olla hauska?
   Joo piti...ja oli sitä myös...löysitkö itsesi tuosta ja siksi ei ollut hauska??

   Lainaa

  64. Tulos: +45 (55 ääntä)
   Meidän Merkurius-Kielonkellolla on 70% kehosta yhdennentoista asteen palovammoilla ja hän jäi jumiin vessanpöntölle ovi lukossa, jaxuja :(

   Lainaa

  65. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Kiira: Topata -> torpata? Dialogia -> dialogi?
   Topata (engl. "to top") eli pistää paremmaksi. Aivan loistavaa. Onneks mul ei monia äitejä oo facebook-kavereina, muuten ei vois lukea avata faboakaan hajoomatta.

   Lainaa

  66. Tulos: -77 (137 ääntä)
   Juttu oli minusta lähinnä tylsä, mutta koska ärsyttää kritisoijien leimaaminen "mammoiksi jotka eivät kestä", esitän nyt pitkän ja tosikkomaisen selostuksen siitä miksi tämä EI ollut mielestäni hauskaa. Mainittakoon myös, että en ole kenenkään äiti eikä juttu loukannut. Aihe: mammat Facebookissa. Tavanomainen. Tälle on omistettu kokonaisia sivustoja, mm "STFU Parents", joka on oikeasti hauska. Ensimmäisessä lauseessa esiintyy sana "facebook-äippä" jo kaksi kertaa. Ensin se kuulostaa nokkelalta, mutta toinen kerta on jo liikaa. "Kilpavarustella" on ihan hauska ylilyönti tuossa kohtaa. "Aina pitää topata sen edellisen mukelon sairaudet" - mukelo, topata? Huomaa, että Tuukka on yrittänyt keksiä kaikille sanoille mahdollisimman nokkelan vastineen. Se on jo sinänsä ärsyttävä tapa kirjoittaa. Huomatkaa että "Kohtaamisia kaupoilla"-jutussa arvosteltiin kirjoittajaa samasta asiasta, vaikka teksti oli huomattavasti vähemmän väritettyä. Nimet: Hellevi Kuurankukka - ihan hauska. Fanny-Iida - ihan liian tavanomainen, tällainen varmasti onkin jollain lapsella. Ei mitään naurettavaa. Kleopatra Moilanen - hauska yhdistelmä. Insestiina - hauska, mutta olen kuullut tämän ennenkin. Tässä on kuitenkin käytetty luovuutta, joten pisteet siitä. Tässä kohtaa nimet siis toimivat suht hyvin. Eteenpäin mentäessä ne kuitenkin alkavat "kilpavarustella" samoin kuin sairaudetkin. Kyllikki Virtanen-Nieminen-Abdullah-Kylmäskoski - no jaa. Koska nimiä ei voi olla noin paljon, putoaa parodialta pohja pois. Realismia pitäisi olla jonkin verran mukana. Ja kyllä, parodiassa saa olla jonkin verran ylilyöntiä, mutta raja on häilyvä. Voi olla makuasiakin. Abdullah-Kylmäskoski on hauska yhdistelmä, Virtanen-Nieminen taas huvittaa tavallisuudellaan. Niitä ei olisi kannattanut sekoittaa. Leila Pullinen-Hänninen os. Paska: kaksoisnimet alkavat jo ärsyttää tässä kohtaa, ja Tuukka on varmaan tajunnutkin sen, koska on lisännyt tuon os.-osaston pitääkseen yllättvyystasoa yllä. os. Paska on jo selvästi liian hölmö juttu. Koska kenenkään nimi ei voi olla kirosana, sitä pitäisi jotenkin muokata. Esim. joskus on ollut näytelmässä hahmo Matti Paskari. Kuulostaa jo hauskemmalta ja luovemmalta, koska siinä on sukunimenoloinen rakenne. Ignatius - Tämä mielestäni vielä toimiikin, koska nimi on niin mahtipontinen suomalaisessa käytössä. Yrsä-Tyyris - kirjaimet ovat hauskoja, mutta minusta tämä on silti vain hauskahko, koska ylilyönti on tässäkin turhan kova. Jalmari, Fanniina - täysin normaaleja nimiä, mikä näissä naurattaa? Jalmari taitaa olla aika yleinenkin lapsilla nykyään. Martta Vähäpää-Downsyndrooma: tässä kohtaa mennään jo niin reilusti liioiteltuun tyyliin, että alkoi tosissaan ärsyttää. Tuukalta lähtee mopo käsistä, kun yrittää keksiä hauskempaa ja hauskempaa juttua. Tyyli muistuttaa lähinä 12-vuotiaiden keksimiä vitsejä keskellä yötä, kun valvotaan ja kikatellaan. Downin syndroomassa ei ole mitään hauskaa. Fattima Lemmenlaiva-Bumtsibum: niin kaukana oikeasta nimestä, että on jo suorastaan tylsä. Parodiasta ei ole enää kyse, vaan Tuukka ottaa kaksi viihdesanaa ja tunkee ne yhteen. Jos juttu olisi lopetettu koomaan, se olisi toiminut paremmin. Saatanan riivaus ja kuolleista herääminen menevät, samoin kuin nimetkin, niin kauas realismista että kyse ei enää ole parodiasta vaan pelkästä hölmöilystä. Tuukalla on kyllä luovuutta, ja varmasti osaisi kirjoittaa jotain oikeastikin hauskaa, jos malttaisi pitää tyylin kurissa paremmin. Jos haluatte nähdä nimillä revittelyä joka toimii, mm. Alivaltiosihteerillä on ollut hyviä juttuja siihen. Sihtuuna Vääkiö - luova, omaperäinen, nimenomainen rakenne, eikä tarvitse tuoda bumtsibumia ja Downin syndroomaa mukaan. Ottakaa siitä oppia.

   Lainaa

  67. Tulos: +28 (46 ääntä)
   Mursu: Kyllikki Virtanen-Nieminen-Abdullah-Kylmäskoski – no jaa. Koska nimiä ei voi olla noin paljon, putoaa parodialta pohja pois.
   Se oli Kyrväskoski. Ja toisekseen, miksei voisi? Ensin Kyllikki on mennyt naimisiin Niemisen kanssa, tämän jälkeen Abdullah-Kyrväskosken kanssa. Ja molemmilla kerroilla Kyllikki otti yhdistelmänimen.

   Lainaa

  68. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Fiksua tapella siitä, oliko tämä hauska vai ei... vielä mielettömien perustelujen kera. Joidenkin mielestä oli, joidenkin mielestä ei. Se siitä.

   Lainaa

  69. Tulos: -27 (59 ääntä)
   noob: Se oli Kyrväskoski. Ja toisekseen, miksei voisi? Ensin Kyllikki on mennyt naimisiin Niemisen kanssa, tämän jälkeen Abdullah-Kyrväskosken kanssa. Ja molemmilla kerroilla Kyllikki otti yhdistelmänimen.
   Ai Kyrväs, no sitten lapsellista alapäähuumoria sekaan. No, voihan se olla että voisikin. Mutta ei se silti ole yhtä hauskaa kuin erikseen Virtanen Nieminen ja Abdullah-Kyrväskoski. Ja tästä tappeleminen on minustakin tyhmää, mutta ei perusteleminen ainakaan tyhmemPÄÄ ole kuin kaikkien eri mieltä olevien tuomitseminen huumorintajuttomiksi ja "mammoiksi jotka ei nyt kestä". Miksi juuri tämä juttu on niin pyhä, ettei sitä saa kritisoida?

   Lainaa

  70. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Heh, tämä nyt kyllä pitää aivan täysin paikkaansa.

   Lainaa

  71. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Eetami: Topata (engl. “to top”) eli pistää paremmaksi. Aivan loistavaa. Onneks mul ei monia äitejä oo facebook-kavereina, muuten ei vois lukea avata faboakaan hajoomatta.
   Hauska yksityiskohta miten eri puolella Suomea sama sana tarkoittaa eri asioita. Etelä- ja Keski-Pohjanmaan rajaseutujen "savolaispiikin" murteissa topata tarkoittaa lopettaa/pysähtyä/pysäyttää ja tulee tietenkin ruotsinkielen sanasta "stoppa". Lisäksi esimerkiksi Evijärvellä topata tarkoittaa jotakuinkin "kastaa kuivaa leipää/korppua veteen/maitoon jotta se pehmenisi ennen syömistä. 1900-luvun alussa syntyneiden olen kuullut käyttävän sanaa. Muistan "topata" esiintyneen muodossa lopettaa/pysäyttää myös Klaus Härön elokuvassa "Näkymätön Elina" puhuu itsekseen kulkiessaan hyllyvällä suolla; "Muista mitä isä sanoi. Ei saa pysähtyä, ei saa topata, pitää pysyä liikkeessä".

   Lainaa

  72. Seppo Saviniemi 28.6.2013 20:06
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Sillälailla: Lähinnä tulee mieleen, että jos kaverien statuspäivitykset alkavat nyppiä, onko syytä olla sellaisten ihmisten fb-kaveri lainkaan?
   Ei, ei tosiaankan kannata. Valitettavasti silloin tällöin listalle tulee ns. pakkokavereita. Pakkokaverit ovat sellaisia, joita ei erityisesti FB-kaverikseen halua, mutta sosiaalisista syistä näiden kaverikutsusta ei kehtaa taikka edes voi kieltäytyäkään. Kyllähän näitä varmasti jokaiselle joskus tulee muutama vastaan.

   Lainaa

  73. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Naurahdin ääneen Insestiinalle :D

   Lainaa

  74. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Kipsu__: Hauskahan se onkin. Kun et kerran tajua tän jutun hauskuutta, niin oot vissiin itekkin tollanen ylihuolehtiva hysteerinen äippä os. Paska?
   haista paskas

   Lainaa

  75. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Mun serkku.. Aah, ihanaa että tää on sukuvika!

   Lainaa

  76. Ecci ceellä 28.6.2013 23:08
   Tulos: +20 (44 ääntä)
   No eihän se naurata jos tunnistaa tästä päivityksestä itsensä ja perheenjäsenensä. Harvemmin on saanu repeillä niin huolella kuin tätä lukiessa. Huumorintajua joko on tai ei oo, ei vitsejä voi alkaa selittämään. Vielä helmemmän tästä tekikin just kaikki klepatramoilaset... se koira älähtää jne. Koittakaahan jaksaa äipät, niin mekin koitetaan jaksaa teidän ja teidän päivittelyjenne kanssa.

   Lainaa

  77. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Sillälailla: Lähinnä tulee mieleen, että jos kaverien statuspäivitykset alkavat nyppiä, onko syytä olla sellaisten ihmisten fb-kaveri lainkaan?
   Jos niitä ei hyväksy, on vaarana että heidän talonsa ohi kulkiessa, tai kaupassa nähdessä ne tulevat kyselemään, että mikset ole hyväksynyt ja kun menee kotiin niin lupaahan hyväksyä, niin voidaan pysyä paremmin yhteyksissä.

   Lainaa

  78. Tulos: -10 (32 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta
   Olet ainoa. Hyväksy se, ja mene takaisin komeroosi, jossa tulet kokemaan pitkän ja yksinäisen kuoleman. Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.

   Lainaa

  79. Tulos: +14 (32 ääntä)
   No noita typeriä kaksoisnimiähän näihin juttuä Eihin väännetään juurikin siksi, että ne ovat typeriä ja ärsyttäviä. Sehän se idea on, miksi sitä nyt jotain normaalia ja tylsää hölmöön juttuun laittaisi? Lisäksi nämä Eeva-Petterit eivät välttämättä yritä olla mitenkään erityisen hauskoja, vaan lähinnä kai se on sitten sukupuolineutraaliutta. Siis, että ihan sama onko se kersa tyttö tai poika tai molempia, jos sillä ei ole jutun kannalta merkitystä sen voi kuitata tuolla helposti.

   Lainaa

  80. Tulos: -25 (73 ääntä)
   Mun mielestä tää oli huono, koska kun luin ton otsikon odotin sellaista eri ihmisten (vanhempien) välistä keskustelua, jolle voisin naureskella että hei ette kai te nyt oikeasti puhu noin, mutta sitten tää olikin vaan jonkun Tuukan kirjoittama mukanokkela juttu siitä mitä muut ihmiset mukamas kirjoittaa. Tää on vähän sama, kuin jos videon nimi ois "Cute kittens" ja sit videolla joku tyyppi selittäis että "on olemassa tällainen eläin, kuin kissa". No, jee.

   Lainaa

  81. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Tykkäs omasta kommentistaan

   Lainaa

  82. Tulos: -20 (26 ääntä)
   Kilppari: Os Paska…
   Vähän niinkuin Linux! Ku Liinux on vähän niinku PaskaOS :D:D:D:D

   Lainaa

  83. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Missä viihde-ekstra?

   Lainaa

  84. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Kyllä Insestiina ja rouva Fattima Lemmenlaiva-Bumtsibum veivät voiton. Jaxuhaleja rouva Lemmenlaiva-Bumtsibumille :D

   Lainaa

  85. Adalmiina-Alexandra 30.6.2013 0:50
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Ihan mahtava :D :D :D vituttaa vaan ku en ollu väsyneempi ku luin tätä... repeemiset ois voinu johtaa jopa kuolemaan..

   Lainaa

  86. Tulos: -23 (39 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   Tekokekseliäs idiootti on hyvä ja lakkaa lukemasta näitä, kun oot niin paljon meitä muita ylempänä OIKEIDEN NIMIESI kanssa, eikä keksittyjen. V***n urpo, näiden on tarkotuskin olla hauskoja ja "räikeitä" ja sää idiootti tuut tänne vaan avautumaan. Polta ittes roviolla!

   Lainaa

  87. Tulos: -6 (42 ääntä)
   Tekohauska ja väkisinväännetty huomionkerjäys.

   Lainaa

  88. syykin on... 30.6.2013 14:13
   Tulos: +32 (46 ääntä)
   Soopeli: Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta
   Nooh kuule, siksi niitä tyttö-poika nimiä käytetään, että jos tehdään esimerkkihenkilöitä, niin tuskin kuulijoista löytyy ketään, jonka nimi on oikeasti Jari-Marjatta ja ketään ei näin ollen loukata tietämättä. Muuta kysyttävää?

   Lainaa

  89. Tulos: +28 (40 ääntä)
   En varmaan ikinä oo nauranu millekkään mokalle näin paljon! Tosi hauska! Ja olen siis itse äiti ja tunnistin tämän meiningin tosielämästä. Joko "kilpaillaan" siitä kenellä oli rankin synnytys, eniten yövalvomisia, lapsella eniten allergioita tms. tai sitten kilpaillaan siitä kenen lapsi on fiksuin, kiltein tms. Eli sekä negatiivisissa että positiivisissa toimii tää sama kaava. Olen siihen itsekin syyllistynyt, tunnustan.

   Lainaa

  90. syykin on... 30.6.2013 20:25
   Tulos: +32 (62 ääntä)
   Mursu: Juttu oli minusta lähinnä tylsä, mutta koska ärsyttää kritisoijien leimaaminen “mammoiksi jotka eivät kestä”, esitän nyt pitkän ja tosikkomaisen selostuksen siitä miksi tämä EI ollut mielestäni hauskaa. Mainittakoon myös, että en ole kenenkään äiti eikä juttu loukannut. Aihe: mammat Facebookissa. Tavanomainen. Tälle on omistettu kokonaisia sivustoja, mm “STFU Parents”, joka on oikeasti hauska. Ensimmäisessä lauseessa esiintyy sana “facebook-äippä” jo kaksi kertaa. Ensin se kuulostaa nokkelalta, mutta (PLAA PLAA PLAA....) Nimet: Hellevi Kuurankukka – ihan hauska. Fanny-Iida – ihan liian tavanomainen, tällainen varmasti onkin jollain lapsella. Ei mitään naurettavaa. Kleopatra Moilanen – hauska yhdistelmä. Insestiina – hauska, mutta (PLAAAA PLAAA PLAAA) Tuukalla on kyllä luovuutta, ja varmasti osaisi kirjoittaa jotain oikeastikin hauskaa, jos malttaisi pitää tyylin kurissa paremmin. Jos haluatte nähdä nimillä revittelyä joka toimii, mm. Alivaltiosihteerillä on ollut hyviä juttuja siihen. Sihtuuna Vääkiö – luova, omaperäinen, nimenomainen rakenne, eikä tarvitse tuoda bumtsibumia ja Downin syndroomaa mukaan. Ottakaa siitä oppia.
   Mee pois....

   Lainaa

  91. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Päivän parhaat naurut saa aina kun kotosalla asettuu hetkeksi aloilleen ja selaa lehden viimeiselle sivulle jossa on kastettujen lasten saamat nimet. Ei herrajumala millasia nimiä ihmiset omalle lapselle antaa kyllä siinä täytyy lasta vihata jos on hänelle nimeksi antanut Maija-Taavi Elieni Kristalli Virtanen mutta eipä mitää mulla o ainaki hauskaa : DD

   Lainaa

  92. Tulos: +5 (25 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   Et todellakaan ole ainoa. Itse vihannut aina samaa ilmiötä.

   Lainaa

  93. Ari Pekka Lintula 2.7.2013 7:06
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Cyone: Martta Vähäpää-Downsyndrooma vei

   Lainaa

  94. Ari Pekka Lintula 2.7.2013 7:10
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   - "Mitäs sanoisit,, jos hänellä vieläpä olisi silmät nähdä, sormet naputella , ja peppu istua tietokojepenkille NAAMAriKIRJA-ajallasi... ? KÄÄÄÄÄÄK !!! ?

   Lainaa

  95. Tulos: +25 (29 ääntä)
   R: Mutta eihän tää ollut moka ollenkaan. Ootin, että tulis ees joku kommentoija tohon, joka luulis tota todeksi tms. Eihän tänne kuulu pelkät vitsit, kun eihän ne oo mitään mokia?? Olen pettynyt.
   Voi helvetti... Tätä on selitetty nyt kolme vuotta ja näköjään pitää selittää vieläkin. Siellä lukee se Feissarimokat ... JA MUUT FACEBOOKIN HELMET. Pliis, tajutkaa jo ihmiset.

   Lainaa

  96. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Sillälailla: Lähinnä tulee mieleen, että jos kaverien statuspäivitykset alkavat nyppiä, onko syytä olla sellaisten ihmisten fb-kaveri lainkaan?
   Niin, koska livenäkin se menee totta kai niin, että jos kaveri sanoo jotain vähän hölmöä pistät heti välit poikki?

   Lainaa

  97. Tulos: +6 (16 ääntä)
   HUUUTONAURUA! Kiitos. Hyvä, Tuukka!

   Lainaa

  98. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Ihan mahtava läppä tämä koko juttu :D

   Lainaa

  99. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Tuukka presidentiksi ! Parhaat naurut pitkään aikaan XD !

   Lainaa

  100. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Mun kommentti joutui jostain syystä roskapostiin, eikä tule läpi, koitetaas:
   Huoh: Jos vaikka kaikki lähetettäis tänne päivityksiä siitä miten raskasta on kun teinit kysyy typeriä kysymyksiä: Insestiina Köyhä-Älyinen miettii et jos mä niinku seison mikron eessä koko päivän ni siis rusketunks mä sitte ku jos niinku siis mikro niinku säteilee ja niinku aurinkoki säteilee ja sillee siis??? äidit päivittää kuvia lapsistaan: Tässä meidän Adolfina on mahallaan edestä ja takaa ja edestä ja sivulta ja sivulta ja sivulta ja edestä ja viistosta ja ylhäältä ja alta ja sivulta ja edestä. äidit kertoo niiden arjesta vauvan kanssa: Mikäköhän on kun toi Adolfina ei vielä oo nukahtanut.. No nyt se nukkuu, äiti voi lueskella vauvafoorumeita. Kuinkahan pitkään Adolfina meinaa nukkua, eihän se kohta nuku yöllä! No nyt se meidän Adolfina heräs, heti oli kauhea nälkä! *Kuva* Koskahan Adolfina aatteli mennä yöunille? Nyt vasta sain Adolfinan rauhoittumaan sänkyyn, mutta ei nukkumatti tule millään.. Nyt se Adolfina nukahti, saapahan äiti toivottavasti nukkua yön rauhassa kun meni niin myöhään! Jos nyt äiti vaan malttais lähtee koneelta, niin jaksais aamulla herätä kun Adolfina herää kuitenkin aikaisin… lemmikinomistajat kertoo: Tässä meidän kissa/koira/lintu/kala/vyötiäinen/hevonen/lehmä istuu edestä ja takaa ja edestä ja sivulta ja sivulta ja sivulta ja edestä ja viistosta ja ylhäältä ja alta ja sivulta ja edestä. Meidän Leevi sai tänään JUN ERI2 SE666 MITÄ NÄITÄ777 NYT ON1 on meillä hieno poika!! Kiva tulla kotiin kun Leevi oli ripuloinut sohvalle.. *Kuva* kirpputoreilla tapahtuu: Myyn puolillaan olevan EuroShopper-käsirasvan, hinta 1e, voin tuoda. Myyn isoäidin vanhan reikäisen yöpaidan. Sen täytyy olla vanha, koska oli isoäidillä, vintagea. Hinta 30e. Vaikka Sanna Yllättäen-Yksinhuoltaja on varannut tän, niin pitäis myydä mulle, koska kerään just noita. Näitähän vois jatkaa loputtomiin? Joo voitte sanoa, että muttakun tuo alkuperäinen oli niin kekseliäs ja hauskasti kirjoitettu ja blablabla. Luulis nyt silti porukan tajuavan, että vähän jotenkin koko idea kärsii, jos kaikki aletaan vaan päivitteleen, mitä tyhmää facebookissa VOIS olla? Oonko oikeesti ainoo, joka on tätä mieltä? O.o

   Lainaa

  101. Tulos: +22 (30 ääntä)
   "Voimahaleja huorat" oli yllättävän osuvasti sanottu, välillä tuntuu että jotkut mammat todella ajattelee nii. Ja Saatanan riivaama Jalmari :D:D:D::D:D:

   Lainaa

  102. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Sillälailla: Aika empatiakyvytön tuo Tuukka. Merkillinen suhtautumistapa toisiin ihmisiin tuollainen. Liekö narsisti tai peräti sosiopaatti. Puistattava kaveri.
   Kiristääkö kukkahattu?

   Lainaa

  103. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Kerrankin kävi niin, että kommentit naurattivat enemmän kuin itse moka (joka kyllä sekin nauratti aika paljon).

   Lainaa

  104. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   Tästä olen kyllä samaa mieltä. Mutta olis se nyt kannattanut lukea, oli nimittäin muuten varsin hauska. Ja oli siellä omaperäisimpiäkin nimiä:)

   Lainaa

  105. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Voimahaleja huorat :D

   Lainaa

  106. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Koskaan en oo elaessani nauranu nain paljo yhellekaan feissarimokalle ja samalla yrittany kyyneleet silmissa kaantaa poikaystavalle naita englanniks :D vittu meinas tulla oikeesti kuset housuun

   Lainaa

  107. Tulos: +7 (9 ääntä)
   siiiiis mitä helkkaria ihmiset ? hirveä väittely yhen feissarimokan takia. :-D

   Lainaa

  108. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Oi miksi luin tätä töissä, kun ei voi lopettaa tirskumista :D

   Lainaa

  109. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Serkukas: Näille nauravat samat hessut kuin jotka meinaavat katketa Sami Hedbergiä katsellessa.
   Ei pysty lukemaan tota tekstiä enää ilman Sami Hedbergin ääntä lausumassa päässä. Kiitos, hahahahahaha

   Lainaa

  110. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Minäkin (ylpeänä isänä) olen varsin kyllästynyt tähän lasten sairastelulla kilpailuun. Erään mamman tilapäivitykseen vastasin taannoin jotain tyyliin: "Mullakin oli ensin kakka tosi kovalla, mut sit kun se tulppa lähti pois niin alkoi tulemaan tosi löysää, ja paljon, eikä meinannu loppua millään. Lopulta oli pylly niin kipee että piti laittaa rasvaa." Yritin äsken ettiä sitä jos ois ihan screen shotin ottanu feissarimokille, mut jostain syystä tää mamma olikin poistanut seinältään kaikki lasten terveydentilaan liittyvät päivitykset. :) Ehkäpä viesti meni perille. :D

   Lainaa

  111. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Hilarious! Tuukka olet huippusolisti!

   Lainaa

  112. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mun lapsella ei oo mikään vikana, mut sillä on kaikki nuo nimet.

   Lainaa

  113. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Repesin aika pahasti Kleopatra Moilaselle, tulee noista nimistä mieleen Pasilan jakso "Vanhempainyhdistys"! :D

   Lainaa

  114. Bääätmän 7.9.2014 23:07
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Eka nauroin mokalle sitten Mursulle :----D

   Lainaa

  115. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Kipsu__: Hauskahan se onkin. Kun et kerran tajua tän jutun hauskuutta, niin oot vissiin itekkin tollanen ylihuolehtiva hysteerinen äippä os. Paska?
   Tai jospa kommentoija onkin älykäs, toisin kuin sinä?

   Lainaa

  116. Siskos broidi 13.9.2014 0:46
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Mursu: . . .
   Ota hiekkat pois pillusta. Nauroin ihan vääränä.

   Lainaa

  117. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Hubu: Mjaa-a. Pitikö tämän olla hauska?
   Tais olla oman pikku kullannupun nimi siellä?

   Lainaa

  118. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Sillälailla: Aika empatiakyvytön tuo Tuukka. Merkillinen suhtautumistapa toisiin ihmisiin tuollainen. Liekö narsisti tai peräti sosiopaatti. Puistattava kaveri.
   Sä oot puistattava, jollet ymmärrä tuota huumoria.

   Lainaa

  119. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Soopeli: Oonko ainoa jota ärsyttää se , että aina fiktiivisen esimerkkinä toimivan lapsen nimi on joku kaksiosainen älyttömyys kuten Fanni-Ida, Tero- Jannica tai Nico- Jadelmiina?? Ihmisen luulevat olevansa kovinkin hauskoja… Varsinkin jos kaksiosaisessa nimessä on sekä tytön, että pojan nimi. He he hee…. Kulunutta Lopetin mokan lukemisen heti kun tällainen tekokekseliäs muka hauska nimihirviö taas vedettiin kehiin.
   Jurpot olkoonkin pysyvästi siellä stanan tosikkolassa! Evvk mitä täälä avaudut mikä sua kiinnostaa ja mikä! Hemmetin retari!

   Lainaa

  120. angsti-fanniina hurvakypi 7.7.2015 23:17
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Mursu: Juttu oli minusta lähinnä tylsä, mutta koska ärsyttää kritisoijien leimaaminen “mammoiksi jotka eivät kestä”, esitän nyt pitkän ja tosikkomaisen selostuksen siitä miksi tämä EI ollut mielestäni hauskaa. Mainittakoon myös, että en ole kenenkään äiti eikä juttu loukannut. Aihe: mammat Facebookissa. Tavanomainen. Tälle on omistettu kokonaisia sivustoja, mm “STFU Parents”, joka on oikeasti hauska. Ensimmäisessä lauseessa esiintyy sana “facebook-äippä” jo kaksi kertaa. Ensin se kuulostaa nokkelalta, mutta toinen kerta on jo liikaa. “Kilpavarustella” on ihan hauska ylilyönti tuossa kohtaa. “Aina pitää topata sen edellisen mukelon sairaudet” – mukelo, topata? Huomaa, että Tuukka on yrittänyt keksiä kaikille sanoille mahdollisimman nokkelan vastineen. Se on jo sinänsä ärsyttävä tapa kirjoittaa. Huomatkaa että “Kohtaamisia kaupoilla”-jutussa arvosteltiin kirjoittajaa samasta asiasta, vaikka teksti oli huomattavasti vähemmän väritettyä. Nimet: Hellevi Kuurankukka – ihan hauska. Fanny-Iida – ihan liian tavanomainen, tällainen varmasti onkin jollain lapsella. Ei mitään naurettavaa. Kleopatra Moilanen – hauska yhdistelmä. Insestiina – hauska, mutta olen kuullut tämän ennenkin. Tässä on kuitenkin käytetty luovuutta, joten pisteet siitä. Tässä kohtaa nimet siis toimivat suht hyvin. Eteenpäin mentäessä ne kuitenkin alkavat “kilpavarustella” samoin kuin sairaudetkin. Kyllikki Virtanen-Nieminen-Abdullah-Kylmäskoski – no jaa. Koska nimiä ei voi olla noin paljon, putoaa parodialta pohja pois. Realismia pitäisi olla jonkin verran mukana. Ja kyllä, parodiassa saa olla jonkin verran ylilyöntiä, mutta raja on häilyvä. Voi olla makuasiakin. Abdullah-Kylmäskoski on hauska yhdistelmä, Virtanen-Nieminen taas huvittaa tavallisuudellaan. Niitä ei olisi kannattanut sekoittaa. Leila Pullinen-Hänninen os. Paska: kaksoisnimet alkavat jo ärsyttää tässä kohtaa, ja Tuukka on varmaan tajunnutkin sen, koska on lisännyt tuon os.-osaston pitääkseen yllättvyystasoa yllä. os. Paska on jo selvästi liian hölmö juttu. Koska kenenkään nimi ei voi olla kirosana, sitä pitäisi jotenkin muokata. Esim. joskus on ollut näytelmässä hahmo Matti Paskari. Kuulostaa jo hauskemmalta ja luovemmalta, koska siinä on sukunimenoloinen rakenne. Ignatius – Tämä mielestäni vielä toimiikin, koska nimi on niin mahtipontinen suomalaisessa käytössä. Yrsä-Tyyris – kirjaimet ovat hauskoja, mutta minusta tämä on silti vain hauskahko, koska ylilyönti on tässäkin turhan kova. Jalmari, Fanniina – täysin normaaleja nimiä, mikä näissä naurattaa? Jalmari taitaa olla aika yleinenkin lapsilla nykyään. Martta Vähäpää-Downsyndrooma: tässä kohtaa mennään jo niin reilusti liioiteltuun tyyliin, että alkoi tosissaan ärsyttää. Tuukalta lähtee mopo käsistä, kun yrittää keksiä hauskempaa ja hauskempaa juttua. Tyyli muistuttaa lähinä 12-vuotiaiden keksimiä vitsejä keskellä yötä, kun valvotaan ja kikatellaan. Downin syndroomassa ei ole mitään hauskaa. Fattima Lemmenlaiva-Bumtsibum: niin kaukana oikeasta nimestä, että on jo suorastaan tylsä. Parodiasta ei ole enää kyse, vaan Tuukka ottaa kaksi viihdesanaa ja tunkee ne yhteen. Jos juttu olisi lopetettu koomaan, se olisi toiminut paremmin. Saatanan riivaus ja kuolleista herääminen menevät, samoin kuin nimetkin, niin kauas realismista että kyse ei enää ole parodiasta vaan pelkästä hölmöilystä. Tuukalla on kyllä luovuutta, ja varmasti osaisi kirjoittaa jotain oikeastikin hauskaa, jos malttaisi pitää tyylin kurissa paremmin. Jos haluatte nähdä nimillä revittelyä joka toimii, mm. Alivaltiosihteerillä on ollut hyviä juttuja siihen. Sihtuuna Vääkiö – luova, omaperäinen, nimenomainen rakenne, eikä tarvitse tuoda bumtsibumia ja Downin syndroomaa mukaan. Ottakaa siitä oppia.
   Noniin kaikki. Meillä on täällä ASIJANTUNTIJA. Siinäs kuulitte. Nää samat huumorisnobit on niitä mitkä ei voi kuunnella musaa jos se soi radiossa ja idiootteina laittavat itsensä muutenkin muiden yläpuolelle lähes joka tilanteessa. Jps Joku jossakin on parempi, on se moisen narsistin mielestä sietämätöntä.

   Lainaa

  121. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Fiinu: Hauskin “moka” ever Nauroin oikeastaan eniten noille nimille, jotkut ne vaan keksii… Aika moni, joilla on äityleitä kaverilistalla, on varmaan törmännyt ton tyylisiin keskusteluihin.
   Samaa mieltä! Liian hauskaa!

   Lainaa

  122. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Serkukas: Näille nauravat samat hessut kuin jotka meinaavat katketa Sami Hedbergiä katsellessa.
   Hahaha,päivän paras :D

   Lainaa

  123. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nimistä puheenollen, törmäsin perheeseen jonka äidin nimi on Soma ja pojan nimi Ruu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: äiti, lapsi, kipeä, keskustelu, sairas, kuollut, parempi, pahempi