Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Käytöstavat kunnossa

Mitä tehdä, kun tuntematon hullu mummo pyrkii autoosi?
Käytöstavat kunnossa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +753 (807 ääntä)
   Ikäihmiset rikkaus, mummo, lajitoveri - NOT!

   Lainaa

  2. Tulos: +589 (869 ääntä)
   Vanhojen ihmisten arvostaminen on joskus toki paikallaan, mutta yleensä kanssakäyminen kurttujen menee juuri tähän. Ehdotankin, että kun ihminen siirtyy eläkkelle hänet siirretään asumaan eläkeläisleiriin. Valtio rakentaa leiriin rakennukset ja muun infrastruktuurin, ei mitään muuta. Leirin asukkaat saavat itse päättää lakinsa ja yhteiskuntajärjestyksensä. Keskenään saavat siellä sitten tapella metelistä, roskaamisesta ja ohitella toisiaan jonoissa niin paljon kuin huvittaa. Veikkaan, että suosittua ajanvietettä olisi myös "Kuka potkaisee tyhjää seuraavaksi"-bingo. Näin me muut, yhteiskunnalle vielä hyödylliset ihmiset, saamme olla rauhassa.

   Lainaa

  3. Voi pahus 7.5.2013 7:10
   Tulos: -118 (406 ääntä)
   Ebolan kaltaisille ihmisille vois kans samantyyppisen leirin pistää. :)

   Lainaa

  4. Pirkko-Liisa 7.5.2013 7:29
   Tulos: -499 (561 ääntä)
   Pyöräilijät ovat kyllä pahimman luokan fasisteja, ja pyöräily olisikin kiellettävä mitä pikimmiten.

   Lainaa

  5. Tulos: +536 (580 ääntä)
   Oon kyllä toisinaan miettinyt, että monikohan mummo vaan tylsinä eläkepäivinään viihdyttää itseään kiusaamalla muita testatakseen, kuinka pitkälle ihmisten pinna riittää tuossa vanhempien kunnioittamisessa. Taidanpa vanhana tehdä juuri niin.

   Lainaa

  6. Tulos: +249 (279 ääntä)
   Voi pahus: Ebolan kaltaisille ihmisille vois kans samantyyppisen leirin pistää.
   Viihtyisimme siellä varmasti mainiosti.

   Lainaa

  7. Tulos: +426 (438 ääntä)
   Toi on muuten ihan sairaan vittumaista, että niitä selvästi merkittyjä pyörä- ja kävelyteitä ei voi noudattaa, edes lumien sulamisen jälkeen, kun ne rajat näkyvät selvästi. Täälläpäin on rautatielle menevä tie jaettu selvästi kahtia tekemällä kävelijöidenn puoli kivetyksellä ja pyöräilijöiden puoli tasaisella asfaltilla (kätevää, eikö?). Jalkaliikenteen puolella mahtuu hyvin kävelemään kolme ihmistä rinnakkain kunhan muistaa väistää vastaan tulvia ihmisiä, ja pyöräilijöitä mahtuu kaksi menemään rinnakkain. Arvatkaa, miten ihmiset kulkevat täällä? Yksi kävelijä omalla kaistallaan ja kaksi pyörätiellä... Ei uskalla edes soittaa kelloa tai ohittaa ajotien kautta, kun seuraavana aamuna on taas jossain valitus siitä, miten teinit kaameine käytöstapoineen tuhoavat yhteiskunnan.

   Lainaa

  8. Muuttolaukut pakattu 7.5.2013 10:02
   Tulos: +141 (163 ääntä)
   Voi pahus: Ebolan kaltaisille ihmisille vois kans samantyyppisen leirin pistää.
   Ebola liityn sun leiriin. Kunhan tuolla meidän saarella kukaan ei lyö toisia selkään kavelusauvoilla, pyörätiet on pyöräteitä, kaikki maksaa veroja, jokaisessa paikassa on yksi jono vaikka kassoja olisi useampia ja pisimmän aikaa jonottanut pääsee asioimaan aina ensiksi. Ai niin eikä kukaan kyttää toisten yksityiselämää ja esim soita poliisia paikalle heti kun naapurilla on vieraita kylässä ja normaaleja keskustelun ääniä kuuluu alakertaan klo 20 joka ei ole vielä lähelläkään yleistä hiljaisuusaikaa. Prkl.. Milloin muutetaan?

   Lainaa

  9. Tulos: +366 (370 ääntä)
   Jos nuorten käytösongelmat selitetään huonolla kasvatuksella, niin millä selitetään mummojen käytösongelmat? Huonolla elämällä?

   Lainaa

  10. Tulos: +206 (212 ääntä)
   Itse ajoin pari viikkoa sitten hiljalleen pyörätietä pitkin, ei ollut kiire minnekään kun ei se mun sali sieltä mihinkään katoa ja oli kiva katsella kun oli pientä kevätkirpauden tuoksuakin jo oli ilmassa. Edessä ajoi vanhempi naishenkilö keskellä pyörätietä, välimatkaa häneen oli 6-7m. Hän saa päätään hieman sivulle käännettyä ja huutaa että voi sitä kilikelloa käyttää, miten täällä muuten kukaan tietää väistää. Siinä vaiheessa vedin sanattomaksi kun en ollut aikeissa edes ohittaa tätä mummelia vaan seuraavan tienylityksen jälkeen jättämässä fillarin parkkiin. Hänen oikealta tai vasemmalta puolelta ei olisi edes ohi päässyt ja päätin että mulla ei ole kiire sitä 200m siinä fillaroida. Enkä ollut kröhimässä tai huokailemassa selän takana. Tämä mummeli jatkoi paasaamistaan asiasta joka näytti olevan vain hänen omassa päässään ja hyvin tärkeä valistuksenaihe. Vanhemmille ihmisille en _yleensä_ sano mitään pahasti, mutta tämän mummelin parin minuutin saarna pyörätiekäyttäytymisestäni alkoi mennä jo siihen että elää jossain omassa maailmassaan ja todellisuutta ei edes tunne vaan valitti vain koska vanhana ihmisenä on se joku jännä oikeus valittaa _ihan_kaikesta_. Lopulta kun pääsi sen vaivaisen tien yli keskellä pyörätietä ajaen tietysti, ja mutisi vielä jotain kilikellosta, sanoin vain että vedä ne hernepalot sieltä nenästäsi pois ja keskity itse siihen omaan ajamiseesi, ja kysäisin vielä että olenko osoittanut että minulla olisi joku polttava tarve ollut lähteä ohittelemaan. Lähti mummeli vauhdilla ajamaan, ei kai sitten se asia loppupeleissä ollutkaan niin tärkeä vaikka siitä paasasi siinä hyvän tovin huutelemalla taaksepäin. Vanhoja ihmisiä toki kuuluu kunnioittaa, se kuuluu mun kasvatukseen ja luonteeseen. Mutta oli sitten ikäsi tai virka-arvosi mikä tahansa, ei kenenkään tarvitse kuunnella ihan mitä vaan, ja vielä turhaa natinkia.

   Lainaa

  11. Tulos: +168 (170 ääntä)
   Mummoissa ja papoissa löytyy varsin ihania yksilöitä, kuten täällä feissarimokissakin on tullut huomattua, mutta vastavuoroisesti löytyy sitten myös näitä törkeyden huippuja. Tuli mieleen tapaus, kun olin töissä postia jakamassa, niin eräässä rappukäytävässä ylöspäin mennessäni tuli rappusissa vastaan pappa, jota tervehdin sanomalla reippaasti hymyillen 'päivää'. Vastaukseksi sain vain nyrpeää naamaa. Alaspäin rappusista tullessa samainen pappa sattui minun kanssani samaan aikaan alarappuun. Pappa oli hakenut rollaattorin varastossa ja kynkkäsi sen kanssa kohti ulko-ovea. Minä jaloista joutuisampana menen ovesta ensimmäisenä ulos ja jään ovea auki pitäen odottamaan, että pappakin pääsee turvallisesti pihalle. No, ovesta ulos päästessään pappa tempaa oven kädestäni (minua/kättäni samalla satuttaen) ja tiuskaisee "nyt se ovi kiinni!" Hämmennykseltäni saan sanottua vain että "laitetaan, laitetaan..." Mielessäni mietin, että "eipä kestä kiittää". Jos en olisi ollut töissä ja edustamassa jotakin toista tahoa, olisinpa saattanut ilmoittaa papalle, että "älä huoli, toista kertaa en edes avaa sitä ovea", tai jotain vielä töykeämpää...

   Lainaa

  12. Sillälailla 7.5.2013 11:22
   Tulos: +138 (174 ääntä)
   Jos ei pöljät väistä kun kelloa soitetaan, ajan päälle.

   Lainaa

  13. Tulos: +73 (89 ääntä)
   Meidän muorilla on noille tienvaltaajille aika osuva vertauskuva: "kävelee kun Euroopan omistajat".

   Lainaa

  14. Tulos: +125 (139 ääntä)
   Myönnän välillä huomaamattani kävelevän pyöräilykaistalla, kun käyn muissa kaupungeissa. Olen koko ikäni asunut sellaisissa kaupungeissa, joiden teihin ei ole eritelty pyöräily- ja kävelykaistoja.

   Lainaa

  15. Tulos: +129 (135 ääntä)
   Mummojen suhtautumisesta nuoriin kertoo hyvin eräs kauppareissuni. Mulla oli kova kiire kouluun ja tiesin, etten ehtisi päivällä syödä lounasta, joten kipaisin lähikaupasta matkalla jukurtin ja kahvin. Kassajonossa oli edelläni kaksi ihmistä. Koska minulla tosiaan oli kiire ja tasaraha laskettuna, kysyin isoja ostoksia tekevälle mummolle, voisinko päästä hänen edelleen. Mummo tiuskaisi vain, että kylläpä nuoret osaa olla epäkohteliaita ja kauhea kiire ja koko ajan pitää olla ensin ja vanhuksia ei kunnioiteta ja mitä kaikkea. Mummon perässä oleva mies sanoi, että voisin maksaa kyllä ennen häntä. En tiedä, kumpi meistä lopulta vaikutti epäkohteliaammalta tai kiireisemmältä, kun mummon maksettua suuret ostokseni kaikessa rauhassa sain omani maksettua viidessä sekunnissa.

   Lainaa

  16. Tulos: +104 (118 ääntä)
   Rikosilmoitus pahoinpitelystä. Ja liikenteen vaarantamisesta.

   Lainaa

  17. Nymfimaatti 7.5.2013 14:15
   Tulos: +124 (130 ääntä)
   Eihän siinä väärällä kaistalla kävelemisessä sinänsä ole mitään väärää, jos sitten vain muistaisi väistyä pyörän sattuessa eteen. Ihan oikein mammalle että menetti sauvansa :D

   Lainaa

  18. Tulos: +81 (95 ääntä)
   Mul on kans ikävii kokemuksii mummoista, jotka kuvittelee, et niit pitää kunniottaa ihan vaan sen takii, ku ne on vanhoi, vaikka ne käyttäytyis kuinka törkeesti. Ei tipu kunnioitusta mult jossei osaa käyttäytyä asiallisesti toisii kohtaan oli ne minkä ikäsii hyvänsä. Oon toki törmänny tosi mukaviinki vanhuksiin.

   Lainaa

  19. jukkapalmu 7.5.2013 14:31
   Tulos: -181 (197 ääntä)
   Tapani on aika mulkku. Käsitin että on talvi eikä kaistamerkinnät näy eikä kävelijät välttämättä katso liikennemerkkejä niin tarkasti. Vois vähän yrittää käyttäytyä kun on pyöräilemäänkin päässyt jo yksin.

   Lainaa

  20. Tulos: -25 (53 ääntä)
   Oon toki törmänny tosi mukaviinki vanhuksiin
   Ai ihan törmänny...?

   Lainaa

  21. Tulos: +51 (95 ääntä)
   jokuraja: En tiedä, kumpi meistä lopulta vaikutti epäkohteliaammalta tai kiireisemmältä, kun mummon maksettua suuret ostokseni kaikessa rauhassa sain omani maksettua viidessä sekunnissa.
   Enpä tiedä, kyllä minusta on aika epäkohteliasta maksattaa omat ostoksensa vanhalla ihmisellä.. ;-)

   Lainaa

  22. Tulos: -36 (94 ääntä)
   Itselle kävi kaupassa niin että, oli vähän jonoa. Sitten tuli toinen kassa paikalle ja joku itseäni nuorempi akka änkesi pentulaumansa kanssa siihen, vaikka olin ensimmäisenä siinä. Huomautin asiasta. Tuli vittuilua vastaan.... Sanoin että haista huora vittu - kun oli vähän muutenkin huono päivä jo valmiiksi. Osaa ne nuoremmatkin. Enkä kyllä itse sanoja säästele jos tilanne tulee.

   Lainaa

  23. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Pirkko-Liisa: Pyöräilijät ovat kyllä pahimman luokan fasisteja, ja pyöräily olisikin kiellettävä mitä pikimmiten.
   On se nyt niin kauheeta, kun pyöräkaistalla joutuu pyöriä väistämään. Voi raukkoja. Kävelijät saa vaikka pistää keskelle tietä maaten ja jos joku ei siitä tykkää, niin aletaan urputtaa...nimim. kävelen, ajan pyörällä sekä autolla, kaikkia tule käytettyä säännöllisesti.

   Lainaa

  24. Tulos: +76 (106 ääntä)
   Sillälailla: Jos ei pöljät väistä kun kelloa soitetaan, ajan päälle.
   Kiva että ajat kuurojen ja huonokuulosten päälle.

   Lainaa

  25. Kevin Lowe 7.5.2013 18:31
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   Eikö siitä puhelimesta ollut akku loppu?

   Lainaa

  26. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Kevin Lowe: Eikö siitä puhelimesta ollut akku loppu?
   Puhelimen voi ladata autossa.

   Lainaa

  27. Tällälailla 7.5.2013 18:46
   Tulos: -10 (38 ääntä)
   muumi: Kiva että ajat kuurojen ja huonokuulosten päälle.
   Kiva, että otat täällä kommentit tosissaan.

   Lainaa

  28. Tulos: -21 (23 ääntä)
   Kuinkakohan vanha Tapani on?

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Minä: Puhelimen voi ladata autossa.
   Vain jos autossa on laturi :) Ei sitä kaikilla välttämättä ole siellä

   Lainaa

  30. Tulos: -13 (21 ääntä)
   Valheita molemmat!!!

   Lainaa

  31. Tulos: +71 (71 ääntä)
   Suprnova: Enpä tiedä, kyllä minusta on aika epäkohteliasta maksattaa omat ostoksensa vanhalla ihmisellä..
   Joo, ei helvetti... Olisinpa kerrankin jaksanut oikolukea kommenttini! :D

   Lainaa

  32. Tulos: +21 (39 ääntä)
   Saatanan tantat. Pistää vihaiseksi.

   Lainaa

  33. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Se on oikeasti ärsyttävää, kun kävelijät kävelevät pyöräteillä, eivätkä väistä. Tänäänkin tuli iso ryhmä vastaan, jalkakäytävän ja pyörätien täyttivät. Ja minähän siinä sitten pyörällä jouduin väistämään. Kerran koitin sitä, että en väistänyt. Muthan siinä haukuttiin.

   Lainaa

  34. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Mikäli Tapani puhuu Tampereen Sammonkadusta, ymmärrän niin todella hyvin. Siinä on aivan äärettömän selvästi merkattu pyöräkaistan ja kävelykaistan raja, ja koska poikkikatuja on varsin tiuhaan, on myös kaistat osoittavia liikennemerkkejä aivan joka nurkalla. Tästä huolimatta itsekin siinä kulkiessa saan lähes joka kerta vuodenajasta riippumatta huomautella mummoille, että kävelevät pyörätiellä (itsekin liikun useimmiten kävellen, mutta ihan muita pyöräilijöitä ajatellen yritän muistutella ihmisiä vähän muut huomioon ottavasta liikennekäyttäytymisestä). Toki varmaan vaikeeta muistaa, kun Tampere on tunnetusti pyöräilijöille huono kaupunki (pyöräteitä on keskusta-alueella ehkä kolme, eivätkä ne ole yhteydessä toisiinsa, eli käytännössä pyörätietä pitkin ei pääse minnekään, etenkään talvella Hämeenkadun ollessa kävelijöille varattu). Olis jonkinasteinen tarkkaavaisuus silti kiva.

   Lainaa

  35. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Tulee mieleen Tampereen Sammonkadun kaksi keski-ikäiskä tuksu-tanttaa joista toinen astui vahingossa taaksepäin kun pyöräilijä meni ahtaasta raosta. Molemmat kaatuivat ja läski nainen pyöräilijän päälle, pyöräilijän ostokset maahan. Nainen alkaa raivoamaan miehelle kuinka häntä sattuu niin paljon ja oikeen haavakin tuli NO EN MÄ NY VITTU RUPEE FARKKUJA TÄS RIISUU YHYY SAATANA. Sitten alkaa aukomaan päätä muillekin sivustaseuraajille ja haukkuu nykynuorison paskaksi. Lisäksi heittää "en mä voinut tota nähdä" ja myöhemmin "NÄKI JO KAUKAA ETTÄ AJAA PÄÄLLE". Lopuksi änkee bussiin, ei menty samaan bussiin.

   Lainaa

  36. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Murmeli: Oon kyllä toisinaan miettinyt, että monikohan mummo vaan tylsinä eläkepäivinään viihdyttää itseään kiusaamalla muita testatakseen, kuinka pitkälle ihmisten pinna riittää tuossa vanhempien kunnioittamisessa. Taidanpa vanhana tehdä juuri niin.
   Jos ihminen käyttäytyy kuin idiootti vain testatakseen muita, ei hän ole mielestäni sitä kunnioitusta ansainnut. Kunnioitan kyllä vanhuksia, mutta joskus siitä saa sellaista kiitokseksi mitä ei voi ymmärtää (aukaisin oven mummelille kaupassa -mummeli tuhahti ja livahti äkkiä sisälle kiittämättä eleelläkään. Nostin erään mummelin lompakon ylös ja sanoin"anteeksi, teiltä taisi tippua lompakko" -mummeli katsoi vihaisesti ja repäisi lompakon kädestä kävellen tiehensä.) . Jos tuollainen muiden päivän pilaaminen tuo sitten jotenkin hauskuutta muuten tylsään elämään niin ei voi kovin rikas elämä olla muutenkaan. Toisaalta kuka nauttii mistäkin. Jos itse vanhaksi elän niin pyrin kyllä olemaan kohtelias niille, jotka minulle ovat kohteliaita ja muillekin parhaani mukaan. Mikä sen mukavampaa, en ehkä sitten vain osaa nauttia kiusanteosta vaan enemmänkin siitä, että saan vähän ilahdettua toisten päivää. Olen kai tylsä ihminen.

   Lainaa

  37. Ällön Fani -95 7.5.2013 22:38
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Kommentit ovat parempia kuin itse mokat! :D

   Lainaa

  38. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Hyvä soittaa poliisit jos ei ollut puhelimessa akkua soittaa taksia.

   Lainaa

  39. Tulos: +60 (60 ääntä)
   http://www.youtube.com/watch?v=fo2veqb1zmw Kun nyt vanhuksista vaahdotaan, tämä video on varsin viihdyttävä aiheeseen liittyen :) Mutta töykeää käytöstä kummassakin mokassa, todella :C Itselle kävi sillä tavalla, että avopuolisoni kanssa olimme ostoksilla, ja tuli tarve lopulta päästä automaatille. Siinä edellä kaksi mummoa juorusi jonossa, eivät näyttäneet lainkaan siltä että aikosivat automaatilla asioida. Avokkini kohteliaasti kysyi "Oletteko jonossa?", niin mummot vetivät hirveät hepulit ja paasasivat että "Ei teillä noin kiire ole!". Siitä sitten syntyi sanasota, jonka päätteeksi mummot lopulta katosivat omille teilleen. Parin viikon jälkeen kohtasimme toisen näistä mummoista uudestaan. Olimme ottamassa kaupan käytävälle jätettyjä irrallisia kärryjä, niin eikös tämä rouva sieltä juossut, tunkenut omia kärryjään irtonaisen sisään ja vaahdonnut että "Ei näitä saa ilmaiseksi ottaa." Taas tuli pieni sanaharkka. Mummo lähtiessään sähelsi jotain, ja pudotti lompakkonsa. Ärtymyksestä huolimatta huomautin että Teiltä tippui lompakko, ja tylysti mummo totesi että "Se oli teidän syy". Ei oikein tiennyt pitikö itkeä vai nauraa. Ja vielä kolmas kohtaaminen mummon kanssa, tällä kertaa avokkini toimesta. Hän oli menossa junaan ja ottamassa lehteä, kun samainen mummo taas juoksi jostain ja alkoi repiä lehteä hänen kädestää. Sanoi että "Nämä ovat VAIN junan asiakkaille". Sitten tuli väittely, jonka yhteydessä mummo paasasi saamattomista työttömistä nuorista. Avokkini sanoi että on kyllä töissä, johon mummo nauroi päälle eikä uskonut. Avokkini toivotti hänet tervetulleeksi paikalliseen eläinkauppaan tarkastamaan onko hän töissä vai ei. Jälleen mummo katosi omille teilleen. Oli ollut hiljainen mummo kuulemma kun oli eksynyt kyseiseen eläinkauppaan, eli avokkini työpaikalle :)

   Lainaa

  40. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Kevin Lowe: Eikö siitä puhelimesta ollut akku loppu?
   Huomasin myös välikommentit, mutten linkannu tähän, kun yön vietoksi aivojani rassailen ^^ Jos puhelinta ei saanut autossa ladattua, myös taksikuski on voinut soittaa poliisille. Pidän sitä tässä tapauksessa jopa mahdollisempana skenaariona, puhuhan taksari poliisista ite (jos ymmärsin tekstin oikein) ja taksikuskit on oikeasti joviaalia porukkaa, ne kun myös näkee työnsä vuoksi niin paljon niitä kadun huonoja puolia.

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (31 ääntä)
   Pyöristä ja vanhuksista tuli mieleen, itse olin käveliä ja vanha pappa oli pyöräilijä. Kävelimme kavereidemme kanssa kävelytietä (mikä on myös pyörille muttei mitenkään jaettu), ja tämä pappa sieltä takaata ylämäestä ringuttaa kelloa ja tulee kovaa vauhtia kohti. Kuulen kellon käännyn katsomaan kummalta puolelta tulee, että tiedän minne väistyä. Oho, pappa lentää ylitseni ja jään pyörän alle. Tästä hän rupee paasaamaan liikennesäännöistä ja kuinka minun olisi pitänyt olla oikealla(vai vasemmalla) puolella tietä. Olinhan jo 13 ja kaikki liikkennelait opiskellut. Tämän jälkeen olen aina "kammonnut" pyöriä. Varsinkin niitä mitä en näe.

   Lainaa

  42. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Kyllä ei kukaan ole niin tärkeä kuin vanhus. Kerran sisustusliikkeen kassalla työskennellessä sain asiakkaaksi vanhemman rouvan joka tuli tekemään reklamaatiota. Pyysin häneltä lupaa veloittaa nopeasti ostos seuraavalta asiakkaata, jotta tämä pääsee lähtemään. Muita asiakkaita ei ollut ja rouvan palautus veisi viitisen minuuttia. Arvatkaa sopiko tämä rouvalle? Oli kuulemma jonossa ensin ja mihinkään ei kuitenkaan tuntunut olevan kiire :D Onneksi ei mennyt se seuraavakin kauppa vaan ohi jaksoi nuori nainen odotella kiltisti vuoroaan

   Lainaa

  43. näinhän saksassa.. 8.5.2013 10:23
   Tulos: -16 (44 ääntä)
   tuli tossa vahvasti mieleen et eikö hitlerillä ollu vähän samanlaiset mielipiteet aikoinaan juutalaisista...pistetään leirille ku niistä on vaan haittaa yhteiskunnalle! sillalailla...muistakaa että joskus se vanhuus tulee vastaan teillekki jos on tullakseen.

   Lainaa

  44. Tulos: +48 (60 ääntä)
   näinhän saksassa..: tuli tossa vahvasti mieleen et eikö hitlerillä ollu vähän samanlaiset mielipiteet aikoinaan juutalaisista…pistetään leirille ku niistä on vaan haittaa yhteiskunnalle! sillalailla…muistakaa että joskus se vanhuus tulee vastaan teillekki jos on tullakseen.
   Vanhuus tulee joo minullekin toivottavasti, mut en silti ajatellut ruveta katkeraksi ihmisperseeksi sen takia, kun en näin nuorempanakaan sellainen ole. Ja voi, natsi-kortti heiluu kun ei sarkasmi mene perille.. Minkähänlainen vanhus susta tulee, mietin vaan.

   Lainaa

  45. Tulos: +29 (51 ääntä)
   Terror: Itselle kävi kaupassa niin että, oli vähän jonoa. Sitten tuli toinen kassa paikalle ja joku itseäni nuorempi akka änkesi pentulaumansa kanssa siihen, vaikka olin ensimmäisenä siinä. Huomautin asiasta. Tuli vittuilua vastaan…. Sanoin että haista huora vittu – kun oli vähän muutenkin huono päivä jo valmiiksi. Osaa ne nuoremmatkin. Enkä kyllä itse sanoja säästele jos tilanne tulee.
   Olipa mielikuvituksellisesti heitetty, se nainen varmaan loukkaantui tosi verisesti, itkee vielä tänäkin iltana.

   Lainaa

  46. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Njoo, vanhukset on aina kaikki perseestä - tai sitten on mahdollista että noi vittumaiset vanhukset on ehkä vuosikertaversioita samanlaisista ihmisistä kuin ne vittumaiset nuoret joita tän sivuston muissa mokissa esiintyy, eivätkä ehkä sittenkään tasainen otanta kaikista tämän maan yli kuuskymppisistä.

   Lainaa

  47. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Wääk: Olipa mielikuvituksellisesti heitetty, se nainen varmaan loukkaantui tosi verisesti, itkee vielä tänäkin iltana.
   Ei se mitään loukkaantunu, itse etuili ja nokkapystyssä jatkoi asioitaan. Noh, kummallakin ilmeisesti huono päivä. Kassaneidin ilme oli aika yllättynyt :D

   Lainaa

  48. Tulos: +35 (37 ääntä)
   jep: Hyvä soittaa poliisit jos ei ollut puhelimessa akkua soittaa taksia.
   vei mummon taksiasemalle ja siellä jo taksikuskikin paikalla, eiköhän sieltä löytynyt jostain puhelin. mikä tässä nyt on niin vaikeaa ymmärtää? nämä on vaan feissarimokia, usko tai ole uskomatta, muttei kannata tyhjillä väitteillä leikkiä sherlockia.

   Lainaa

  49. Tulos: -6 (20 ääntä)
   no hyi en tuu ikinä olee mummo.. tapan itteni ennen sitä hrr

   Lainaa

  50. Tulos: +52 (52 ääntä)
   jukkapalmu: Tapani on aika mulkku. Käsitin että on talvi eikä kaistamerkinnät näy eikä kävelijät välttämättä katso liikennemerkkejä niin tarkasti. Vois vähän yrittää käyttäytyä kun on pyöräilemäänkin päässyt jo yksin.
   Todellinen mulkku oli mummo, Oli merkinnät miten vaan, siinä vaiheessa kun mummeli rupeaisi mua kaksin käsin kepeillään hakkaamaan karkaisisin minäkin sauvan.

   Lainaa

  51. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Noi sauvakävelevät mummelit on kyllä näköjään suurin osa mulkkuja, näin Lahden keskustassa kun mummo tökkäsi sauvansa pyöräilijän pinnojen väliin. Pyöräilijähän kaatui ja mummo meni valittamaan "pyöräilijän paikka on autotiellä ja kypärä pitäisi olla päässä!" Ja tosiaan kyseisessä tilanteessa oli pyörätiellä tämä mummeli kävelemässä.

   Lainaa

  52. Lahtelainen 9.5.2013 16:58
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   jaahs: Noi sauvakävelevät mummelit on kyllä näköjään suurin osa mulkkuja, näin Lahden keskustassa kunmummo tökkäsi sauvansa pyöräilijän pinnojen väliin. Pyöräilijähän kaatui ja mummo meni valittamaan “pyöräilijän paikka on autotiellä ja kypärä pitäisi olla päässä!” Ja tosiaan kyseisessä tilanteessa oli pyörätiellä tämä mummeli kävelemässä.
   Oiskohan kyseessä sama ikäihminen jonka näin muutama päivä sitten lanuaukiolla, huitas sauvalla jotakin teiniskeittarii selkään ja rupes saarnaamaan kypärän käytöstä. :o

   Lainaa

  53. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Mummot kyl niin sieltä... ja syvältä!!

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Muuttolaukut pakattu: Ebola liityn sun leiriin. Kunhan tuolla meidän saarella kukaan ei lyö toisia selkään kavelusauvoilla, pyörätiet on pyöräteitä, kaikki maksaa veroja, jokaisessa paikassa on yksi jono vaikka kassoja olisi useampia ja pisimmän aikaa jonottanut pääsee asioimaan aina ensiksi. Ai niin eikä kukaan kyttää toisten yksityiselämää ja esim soita poliisia paikalle heti kun naapurilla on vieraita kylässä ja normaaleja keskustelun ääniä kuuluu alakertaan klo 20 joka ei ole vielä lähelläkään yleistä hiljaisuusaikaa. Prkl.. Milloin muutetaan?
   Olen juuri katsellut omaa saarta Filippiineiltä. Paikallinen byrokratia on kohtuu hidasta, joten syksyyn menee. Käykö lokakuu?

   Lainaa

  55. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Elina on ihmismagneetti. Ja oikein teki Tapani! Naisella ei ollut mitään oikeutta lyödä. Ja tääkin vaan sivuutettiin huumorilla, mut miettikää jos Tapani oiskin ollu nainen ja sauvakävelijä mies? Naisen tekemää väkivaltaa ei katsota yhtä pahalla tai oteta yhtä vakavasti.

   Lainaa

  56. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Naiset jatkoivat kävelyä muina miehinä? Androgyynitantat <3.

   Lainaa

  57. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Ketju: http://www.youtube.com/watch?v=fo2veqb1zmw Kun nyt vanhuksista vaahdotaan, tämä video on varsin viihdyttävä aiheeseen liittyen Mutta töykeää käytöstä kummassakin mokassa, todella :C Itselle kävi sillä tavalla, että avopuolisoni kanssa olimme ostoksilla, ja tuli tarve lopulta päästä automaatille. Siinä edellä kaksi mummoa juorusi jonossa, eivät näyttäneet lainkaan siltä että aikosivat automaatilla asioida. Avokkini kohteliaasti kysyi “Oletteko jonossa?”, niin mummot vetivät hirveät hepulit ja paasasivat että “Ei teillä noin kiire ole!”. Siitä sitten syntyi sanasota, jonka päätteeksi mummot lopulta katosivat omille teilleen. Parin viikon jälkeen kohtasimme toisen näistä mummoista uudestaan. Olimme ottamassa kaupan käytävälle jätettyjä irrallisia kärryjä, niin eikös tämä rouva sieltä juossut, tunkenut omia kärryjään irtonaisen sisään ja vaahdonnut että “Ei näitä saa ilmaiseksi ottaa.” Taas tuli pieni sanaharkka. Mummo lähtiessään sähelsi jotain, ja pudotti lompakkonsa. Ärtymyksestä huolimatta huomautin että Teiltä tippui lompakko, ja tylysti mummo totesi että “Se oli teidän syy”. Ei oikein tiennyt pitikö itkeä vai nauraa. Ja vielä kolmas kohtaaminen mummon kanssa, tällä kertaa avokkini toimesta. Hän oli menossa junaan ja ottamassa lehteä, kun samainen mummo taas juoksi jostain ja alkoi repiä lehteä hänen kädestää. Sanoi että “Nämä ovat VAIN junan asiakkaille”. Sitten tuli väittely, jonka yhteydessä mummo paasasi saamattomista työttömistä nuorista. Avokkini sanoi että on kyllä töissä, johon mummo nauroi päälle eikä uskonut. Avokkini toivotti hänet tervetulleeksi paikalliseen eläinkauppaan tarkastamaan onko hän töissä vai ei. Jälleen mummo katosi omille teilleen. Oli ollut hiljainen mummo kuulemma kun oli eksynyt kyseiseen eläinkauppaan, eli avokkini työpaikalle
   Mielestäni tämän tarinan kaltaiset mummot pitäisi voida lainsäädännöllä pakottaa jollekin käytöstapojen palautusleirille. Leiriä voisivat vetää vaikkapa entiset Ranskan muukalaislegioonassa palvelleet suomalaiset ja pitää siellä yllä legioonakuria. Oppisivat olemaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, juna, mummo, VR, tuntematon, sauvakävely, sauva, kävellä, pyöräillä, pyörä