Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Taas on tatuoitu

Jotkin asiat kannattaa jättää ammattilaisille.
Taas on tatuoitu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 59 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +555 (571 ääntä)
      Ihanaa, laatua taas kerran nähtävissä :D

      Lainaa

    2. Tulos: +695 (703 ääntä)
      Eiks jengi oo oikeesti nähny näitä kuvia tarpeeks ymmärtääkseen, että tatska on väärä paikka säästää :D

      Lainaa

    3. Tulos: +446 (456 ääntä)
      Oon aina ihmetelly miks iso osa ihmisistä kyselee mistä saa halpoja tatskoja. Sitä saa mitä tilaa.

      Lainaa

    4. Tulos: +249 (265 ääntä)
      Kondomin käyttöohjeet aina mukana, näppäräähän se on. =)

      Lainaa

    5. Kouluhieroja 7.5.2013 6:51
      Tulos: +267 (275 ääntä)
      Ensimmäisen voi vielä saada näyttämään spraykannulta, mutta tuo jälkimmäinen... Tuo jälkimmäinen on ansainnut häpeänsä ja kantakoon sitä "kunnialla" elämänsä loppuun asti.

      Lainaa

    6. Tulos: +191 (201 ääntä)
      Minkä ihmeen takia ihmiset haluaa noita puolituttujen kännipäissään tekemiä laatutatuointeja?

      Lainaa

    7. Voi pahus 7.5.2013 6:58
      Tulos: +97 (119 ääntä)
      Kännis ja läpäl..

      Lainaa

    8. Tulos: +118 (158 ääntä)
      Eih kattoin että tossa luki: Don't try to fuck me i'm not broken

      Lainaa

    9. Tulos: -37 (87 ääntä)
      jos aiot ottaa Evanescencen biisin sanat selkääs, ni pliis mee edes ammattilaiselle.. vitun naurettavaa :DDDDD

      Lainaa

    10. Tulos: +287 (289 ääntä)
      "Don't try fix me I'm not broken" Varsin ironinen tatuointiteksti. Eipä tuossa muuta olisikaan kuin korjattavaa :D

      Lainaa

    11. Tulos: +226 (230 ääntä)
      Sen sijaan, että itkisin niitä paria sanaa, jotka jäivät tatuoimatta tuossa alemmassa, surisin ennemminkin niitä sanoja jotka tuli tatuoitua..

      Lainaa

    12. Tulos: +96 (98 ääntä)
      Ihan tosi. Jos olet ottamassa pysyvää leimaa ihoosi niin älä säästä siinä(!), ja mene ammattilaiselle ja tarkista että se teksti on oikein, ja että spraypurkki ei näytä tuttipullolta. Vaatteissa, asusteissa, ruuissa, puhelinlaskuissa jne jne jne voi säästää ja sitten ottaa sen tatuoinnin kalliimmalla ja ammattilaisen tekemänä, ja kulkea niin ettei tarvitse sitä loppuikäänsä hävetä. *pthyi, syljen muroihini*

      Lainaa

    13. Tulos: +177 (181 ääntä)
      Olin ihan varma ennen kommenttien lukemista, että Janin tatuointi on tuttipullo jonkun vauvan muistolle.

      Lainaa

    14. Tulos: +130 (134 ääntä)
      ^ Juurikin samaa olin kirjoittamassa kuin Eletha; kuvittelin, että Janin tatuointi olisi tehty menehtyneen vauvan muistolle (tuttipullo vaipoissa, sädekehä päällä).

      Lainaa

    15. Tulos: +79 (81 ääntä)
      ...ja siivet selässä).

      Lainaa

    16. Tulos: +78 (80 ääntä)
      "Ei ole olemassa halpaa tatuointia" on varsin pätevä sanonta. Joko se maksaa rahaa ja saat hyvän tatskan tai vaihtoehtoisesti saat halvalla ja maksat loppuelämän kattelemalla tämän tapaisia tuotoksia ihollasi (tai maksat poistatuksesta).

      Lainaa

    17. Tulos: +70 (72 ääntä)
      Muistuttaisin kuitenkin ettei se hinta takaa laatua, korkeintaan mahdollistaa sen. Pelkän hinnan tuijottamisen sijasta parempaa olisi, että tekee taustatutkimuksen ko. tatuoijan aikaisemmista töistä huolella ennenkuin antaa lyödä leiman ihoon.

      Lainaa

    18. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Luu: “Ei ole olemassa halpaa tatuointia” on varsin pätevä sanonta. Joko se maksaa rahaa ja saat hyvän tatskan tai vaihtoehtoisesti saat halvalla ja maksat loppuelämän kattelemalla tämän tapaisia tuotoksia ihollasi (tai maksat poistatuksesta).
      Jos nyt ihan tota Tinjan tatuointia katsoo, niin eipä näytä että olisi jossain liikkeessä ammattilainen todellakaan tehnyt. Näyttää siltä että kaveri saanut tatuointikoneen ja Tinja hyppinyt ilosta saatuaan älynväläyksen että hän on aina tatuointia halunnut.

      Lainaa

    19. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Epok: Muistuttaisin kuitenkin ettei se hinta takaa laatua, korkeintaan mahdollistaa sen. Pelkän hinnan tuijottamisen sijasta parempaa olisi, että tekee taustatutkimuksen ko. tatuoijan aikaisemmista töistä huolella ennenkuin antaa lyödä leiman ihoon.
      Ei takaakkaan. Mutta yleensä kysytyimmät ammattitatuoijat ovat niitä parhaimpia ja hinta sen mukainen. Täällä kaupungissa olen kiertänyt joka tatuointimestan läpi ja katsellut töitä ja ihmisten mielipiteitä kuunnellut, ja ei sitä kiistää vaan voi että tämä yksi ja sama sälli kenellä ollut putiikki pystyssä kymmeniä vuosia, tekee ne parhaat tatuoinnit, pystyy rennosti siellä olemaan enkä ole koskaan pelännyt että kusee mun tatuointini. Hinta korkein hänellä, mutta en ihmettele miksi, hän osaa parhaiten joten sillä hyvä elantonsa tienata. Olen yhden hyvin yksinkertaisen tribaalin ottanut amatööritatuoijalta nuorena, ja halpa oli, pientä epäsymmetrisyyttä, mutta sitä ei huomaa ellei kunnolla tarkkaile. Silti isommat ja haastavammat tatuoinnit menen automaattisesti ottamaan alan liikkeeseen ja jonka tiedän olevan ammattitaitoinen. En annan kenen vaan tuikata sitä neulaa ihooni.

      Lainaa

    20. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Sääliksi käy vaikka yrittävät puolustella itseään...

      Lainaa

    21. Tulos: +40 (46 ääntä)
      Tuossa Janin omassa nyt on muutenkin huono kuva kyseessä, esimerkiksi nuo siivet näyttävät ihan taidokkaasti tehdyiltä, joten en menisi sitä liiaksi mollaamaan. Paljon pahempiakin on nähty. Tuo Tinjan oma taas...

      Lainaa

    22. Tulos: +43 (49 ääntä)
      Luulin ensin että tuon Janin vauva on kuollut ja tuo kuvastaa sitä. Muija katto kuvaa ja sanoi "voi, enkelilapsen tuttupullo".

      Lainaa

    23. harmaahärpäke 7.5.2013 13:00
      Tulos: +53 (55 ääntä)
      Voi Tinja... Tuossa tatuoinnissa ei ole onnistunut mikään. Siinä on tökerö kirjoitusvirhe kun yksi kokonainen sana puuttuu, se on väärässä kohdassa sun selkääsi, se on suttuinen ja huonosti tehty, ja mikä pahinta, se on nyt sun selässä ikuisesti. Jos ei ole rahaa hankkia kunnon tatuointia kunnon liikkeessä ammattilaisen toimesta tehtynä, tatuointia ei hankita. Paska tatska on paska. Nyt, huomenna, viikon päästä ja vielä kymmenenkin vuoden päästä. "Ei se ny NIIN pahalta näytä" on selittelyä, jolla koitat peittää itseltäsi oman harmituksen oman ihosi pilaamisesta, eikä se selitys jaksa vastustaa väistämätöntä vitutusta kauaa. Sitten on tehtävä ratkaisu: joko poistattaa tatuointi (kallista ja hidasta), hankkia peittokuva joltakulta ammattilaiselta (tuon tatskan kohdalla varsinkin kallista, hidasta myös) tai pitää tuo alue ihosta aina peitettynä vaatteella (epäkäytännöllistä). Hupaisinta on, että halvimmalla olisit päässyt, jos olisit hankkinut kuvan kertaheitolla ammattilaiselta. Hinta olisi ollut kalliimpi kuin nyt, mutta se olisi onnistunut kerralla, etkä joutuisi maksamaan paskan korjailusta, mikä on aina kalliimpaa kuin kerralla oikein tekeminen. Älkää hankkiko tatuointeja "kavereilta", jotka ovat ostaneet halvalla tatskavehkeet netistä ja "osaavat piirtää". He eivät osaa tatuoida. Hygieniajutut on yleensä myös päin seiniä. Älkääkä ostako tatuointia sieltä halvimmasta liikkeestäkään, yleensä on syynsä sille, miksi joku paikka on halpa, ja työnäytekansiota selaamalla se syy yleensä selviää. Kuraa ei voi kalliilla myydä.

      Lainaa

    24. Pinkkihinkki 7.5.2013 13:13
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Taas niin rumia tatuointeja vaihteeksi, että.. Huoh.

      Lainaa

    25. Arthur Brown 7.5.2013 13:14
      Tulos: +40 (60 ääntä)
      Mollis: Eiks jengi oo oikeesti nähny näitä kuvia tarpeeks ymmärtääkseen, että tatska on väärä paikka säästää
      Itse näkisin, että tatska on juuri oikea paikka säästää: Jollet ota tatuointia, säästät tatuointiin menevät rahat.

      Lainaa

    26. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Eipä juuri maksa vaivaa kommentoida, Jere sanoi jo kaiken oleellisen.

      Lainaa

    27. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Olenko ainoa, jonka mielestä tuo ensimmäinen on selvästi kuva keskeneräisestä teoksesta? Eikä edes mikään ihan kamalan näköinenkään, vaikka en kyllä ymmärrä spray-maalipurkin tatuoimisen ideaa..

      Lainaa

    28. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Voi miksi...! Jonkun mielestä mun tatskat on maksanu paljon (130e & 150e) mutta tekis mieli sillon näyttää näitä kuvia ja todeta et tollasta en ihooni ottais vaikka ilmaseks saisin!!! Vittu järki käteen...

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Tosta tuttipullosta voi kyllä saada vielä spray-kannun näköisen esim. väreillä ja pulloon vaikka joku teksti. Ainaki hyvällä tatskaajalla. Tota toista en halua edes kommentoida, upean biisin upeat sanatki menty pilaamaan!

      Lainaa

    30. jukkapalmu 7.5.2013 14:29
      Tulos: -22 (34 ääntä)
      Pitäis joskus saada koittaa miten paljon toi tatuointilaite eroaa tussista kun näyttää usein että ihminen joka ei osaa piirtää tekee noita. Uskaltaisin väittää että tekisin itse paremmat ihan ensi yrittämällä.

      Lainaa

    31. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Pete: Oon aina ihmetelly miks iso osa ihmisistä kyselee mistä saa halpoja tatskoja. Sitä saa mitä tilaa.
      Aivan!

      Lainaa

    32. Tulos: -1 (13 ääntä)
      Siinä 20 vuotta olen miettinyt tatskaa. Täällä on muutamakin hyvä liike, kuva ja paikka on tiedossa. Pientä ja vaatimatonta. Mennyt kyllä aika ohi, en ota tarkemmin ajatellen. Jokainen toki tyylillään.

      Lainaa

    33. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Tinjan tatskan ulkoasu kyllä tukee loistavasti viestiä. Aika meta.

      Lainaa

    34. Tyttörukka 7.5.2013 17:45
      Tulos: -16 (26 ääntä)
      Toi ensimmäinen on puolivalmis, daijut... johan sen näkee tuosta tyhjästä tilastakin! Ei ole ymmärtänyt kuvan lähettäjä eikä hyväksyjä, että ei ole "moka" - ellei mokalla nyt tarkoiteta tuota huvittavaa kommenttia puolivalmiista tatuoinnista, joka muistuttaa jotakin muuta.

      Lainaa

    35. Tulos: 0 (10 ääntä)
      ei tuo kyllä spraypurkki oo, se on selkeesti tuttipullo. voi hävetys taas yhden kerran tätä nuorison taiteellisuutta.

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Spraykannu, mitä helvettiä? Väärin kirjotettu lause? Ihan normipäivää "tatuoinneissa".

      Lainaa

    37. Tulos: +4 (12 ääntä)
      jukkapalmu: Pitäis joskus saada koittaa miten paljon toi tatuointilaite eroaa tussista kun näyttää usein että ihminen joka ei osaa piirtää tekee noita. Uskaltaisin väittää että tekisin itse paremmat ihan ensi yrittämällä.
      En tykännyt kommentistasi, mutta laitoin peukun ylös jotta voisin olla eka ja mahdollisesti ainoa.

      Lainaa

    38. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kouluhieroja: Ensimmäisen voi vielä saada näyttämään spraykannulta, mutta tuo jälkimmäinen… Tuo jälkimmäinen on ansainnut häpeänsä ja kantakoon sitä “kunnialla” elämänsä loppuun asti.
      Tuo on helppo saada piiloon peittotatuoinnilla, joten ei ihan niin paha juttu miltä nyt näyttää. Paitsi, jos haluaa ottaa senkin halvalla tekevältä kaveriltaan..

      Lainaa

    39. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Kertokaa nyt tyhmälle, mikä tuossa alemmassa on väärin?

      Lainaa

    40. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Pirpero: Eih kattoin että tossa luki: Don’t try to fuck me i’m not broken
      Näit myös sen puuttuvan "to" sanan. :)

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Olin varma, että ekassa kuvassa on hautakynttilä. Sitten totesinkin että siinähän on enkeli puhujanpöntön takana. :D

      Lainaa

    42. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Masa: Kertokaa nyt tyhmälle, mikä tuossa alemmassa on väärin?
      Kaikki.

      Lainaa

    43. Tulos: -4 (8 ääntä)
      nii mut jos se tarkotuksel o suttuu q sit se on niiku broken mut se valehtelee..

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Itse näin tuon spraymaalipurkin Slender Manina ja pohdin jo, kuka oikeasti tatuoisi pelihahmon nahkaansa. Spraymaalipurkki olikin sitten suorannainen huojennus tuon ensimmäisen väärinkäsityksen jälkeen.

      Lainaa

    45. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Alemmassa näyttäisi vikana olevan tuo puuttuva sana, aihe ja kohta mihin on laitettu. Tuo suttu on todennäköisesti vain tussista tai kosmoskynästä jäänyttä tuhrua, joka lähtee pesussa pois. Viiva näyttäisi olevan ihan hyvännäköistä, tosin valokuva on sen verran epätarkka, etten osaa varmaksi sanoa.

      Lainaa

    46. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Onhan minullakin arpia, suurin ulottuu vasemmasta lonkasta olkavarteen, tuli kiukaasta 12 vuotta sitten. Karseitahan arvet ovat aina, teettipä niitä rahaa vastaan tai ei.

      Lainaa

    47. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Itse kyllä tajusin samantien mitä Janin kuva esittää ja minulle Satun kommentti oli se "moka"... ilmeisesti hieman erilainen ajattelutapa. :)

      Lainaa

    48. Tulos: -11 (23 ääntä)
      Kenen nimi ylipäätään voi olla Tinja? Vanhemmat ovat synnytyspöhnissään miettineet mistä nimi vempulalle - "Hmm, kattotaas mitä hyllystä löytyy...." Tässä kohtaa ei kuitenkaan vissiin löytynyt romaaneja, novelleja, kirjastosta pöllittyjä sarjiksia eikä edes veehooässiä, joten päätyivät ottamaan ne parhaat palat näkyvillä olleista TINneristä ja JAloviinasta. Eikä siis mikään ihme, jos tyttärelle päsähtää laadukas tatska selkäpuolelle. Ilman laaduntarkkailua. Mitä opimme? SÄÄSTÄ HALVATTU VIE RAHAA VAIKKA VUOSI JA MENE AMMATTIMIEHELLE LEIMATTAVAKSI.

      Lainaa

    49. Tulos: +2 (6 ääntä)
      eeeeei: Kenen nimi ylipäätään voi olla Tinja? Vanhemmat ovat synnytyspöhnissään miettineet mistä nimi vempulalle – “Hmm, kattotaas mitä hyllystä löytyy….” Tässä kohtaa ei kuitenkaan vissiin löytynyt romaaneja, novelleja, kirjastosta pöllittyjä sarjiksia eikä edes veehooässiä, joten päätyivät ottamaan ne parhaat palat näkyvillä olleista TINneristä ja JAloviinasta. Eikä siis mikään ihme, jos tyttärelle päsähtää laadukas tatska selkäpuolelle. Ilman laaduntarkkailua. Mitä opimme? SÄÄSTÄ HALVATTU VIE RAHAA VAIKKA VUOSI JA MENE AMMATTIMIEHELLE LEIMATTAVAKSI.
      ... Musta Tinka on ihan nätti nimi:(

      Lainaa

    50. Tulos: +5 (7 ääntä)
      *Tinja

      Lainaa

    51. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Tinja, kuulinkin tuosta tatuoinnista silloin mutta kuvaa en ehtinyt nähdä.. Kauheampi kun kuvittelin. Kannattiko? Tee nyt tyttö hyvä pieni ryhtiliike!

      Lainaa

    52. Tulos: +1 (5 ääntä)
      hahaa luin tuon toisen "dont try to fuc me im not broken" :D

      Lainaa

    53. Tulos: +2 (2 ääntä)
      eka näyttää penispumpulta. mutta hyväpä olen itse sanomaan, teininä kirkkoveneen tatuoinut ranteeseen

      Lainaa

    54. Tulos: 0 (2 ääntä)
      hyi kun on ruma, jopa tuttipulloksi...

      Lainaa

    55. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Kyrvähti? :D

      Lainaa

    56. Tulos: -2 (4 ääntä)
      luin ton viimisen " Don't try fuck me. I'm not broken"

      Lainaa

    57. Todellisuudenkumoaja 30.5.2015 20:37
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Jani, Jani :D

      Lainaa

    58. Tulos: -1 (1 ääni)
      Tuli mieleen nuppitutteli tosta "spray kannusta"...

      Lainaa

    59. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Menkää jeesustelijat vittuun!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tatuointi, tatuointimoka, tatska, kuva, oikeinkirjoitus, kirjoitusvirhe