Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Bemarimies kääntää kelkkaa

"Tarpeeksi kun tapahtuu, murtuu merkkiuskoisenkin miehen mieli."
Bemarimies kääntää kelkkaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Chuck Lahna 7.5.2013 5:50
   Tulos: -39 (509 ääntä)
   ainuat kunnon autot on japanilaisia.

   Lainaa

  2. Tulos: +409 (465 ääntä)
   Automerkeistä väittelyt.. fuck yeah

   Lainaa

  3. Tulos: +459 (497 ääntä)
   Kyllähän 23-vuotiaan innolla jaksaa vielä uskoa, et keulalla oleva merkki määrittää jotenkin auton laadun. Jossain vaiheessa sitä havahtuu siihen tosiasiaan, että jokasella merkillä on hyviä ja huonoja malleja, saati sitten hyviä ja huonoja yksilöitä. Olis jännä kuulla vaihtoiko Viljami fanituksen toiseen merkkiin?

   Lainaa

  4. Voi pahus 7.5.2013 6:56
   Tulos: -23 (49 ääntä)
   www.youtube.com/watch?v=qKyFnTuku34

   Lainaa

  5. Tulos: -66 (212 ääntä)
   Olin ihan samanlainen Bemarifriikki aikanaan mutta se taas johtui siitä etten ollut omistanut vielä yhtään Mersua. Enää en yli kymmeneen vuoteen ole kusenutkaan bemareihin päin.

   Lainaa

  6. Tulos: +225 (247 ääntä)
   Se nyt on ihan samantekevää, mikä auto on alla, sillä aina löytyy joku, jonka mielestä se on maailman paras sekä joku, jonka mielestä kyseinen auto on ihan piip.

   Lainaa

  7. Tulos: +199 (261 ääntä)
   En ymmärrä mahdollisia skenaarioita. Viljamilla on yksi BMW ja hehkuttaa koko maailmalle että BMW on paras -> BMW hajoaa -> kaikki BMW:t ovat paskoja? Viljamilla on ollut monta BMW:tä -> yksi hajoaa -> kaikki BMW:t ovat paskoja? Tosin tuntuu olevan yleinen tapa yleistää omat yksittäiset tapahtumat koskemaan isoa joukkoa. T: Autoton

   Lainaa

  8. Tulos: +84 (112 ääntä)
   plz liek dis if u cry </3 Noei, vaan ihan oikeasti. Merkkiuskollisuus on mielestäni aina perseestä, oli sitten kyseessä miesten autot, naisten laukut tai vauvojen kuolalaput.

   Lainaa

  9. Tulos: +8 (56 ääntä)
   Kasvoiko Viljami henkisesti ja ymmärsi ettei se bemari ole kyrvän jatke uskollisuudesta huolimatta.

   Lainaa

  10. Tulos: -12 (38 ääntä)
   Tilastot kertovat totuuden: http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288438105446.html

   Lainaa

  11. Tulos: -59 (133 ääntä)
   Kyllähän Viljami on aivan oikeassa. BMW on huonompi automerkki kuin Trabant ja kaikki sillä ajavat ihmiset munattomia, säälittäviä egonjatketta tarvitsevia kusipäitä. Kaikki, joilla on joskus ollut BMW ovat velkaa anteeksipyynnön koko maailmalle. Nykypäivänä nettikeskusteluissa tapahtuva järjestelmällinen BMW-mollaus, jatkuva liikennekiusaus ja jihadmaisia mittasuhteita tavoitteleva ajojahti ja halveksinta em. merkillä ajavia kohtaan on täysin oikeutettu. Itsepähän ovat kusipäisyytensä ja hylkiömäisyytensä näyttäneet toteen. Bemareissa ei ole yhtään mitään hyvää, joten toivon niiden kuskeille pikaista kuolemaa ja autoille nopeaa romutusta, jotta koko ihmiskunta pääsee paremmille poluille aasialaisten perusautojen parissa.

   Lainaa

  12. massimiika 7.5.2013 10:54
   Tulos: -22 (84 ääntä)
   Chuck Lahna: ainuat kunnon autot on japanilaisia.
   Samaa mieltä!!!!

   Lainaa

  13. Tulos: +3 (89 ääntä)
   BMW alla ja edellinen oli Mersu eikä tee mieli kokeilla muita merkkejä, kun nämä ovat osoittautuneet hyviksi. On mukava nauraa niille ihmisille, joilla on intohimoja mollata Bemareita tai mitä tahansa merkkiä, koska mun mielestä se on yksinkertaisesti säälittävää ja jotenkin hälyttävää, jos yksi ainoa automerkki herättää niin suurta raivoa, että siitä jaksaa kohkata suu vaahdossa. Keski-ikäisten miesten raivo liikenteessä on toisinaan käsinkosketeltavaa, kun nainen Bemarilla lähtee ohittamaan. Yleensä näillä on alla Toyota. Päin kasvoja mollaaville olen tyytynyt toteamaan, että mulle ainakin tulee paha mieli - pienistä vehkeistä nimittäin. Hiljenevät yleensä. Mutta Viljamihan sen totuuden tietää, kun yksi Bemari on hajonnut. Aivan kuin mikään merkki takaisi sitä, ettei mitään isompaa vikaa voi tulla.

   Lainaa

  14. Sillälailla 7.5.2013 11:18
   Tulos: +41 (69 ääntä)
   Iso H: Enää en yli kymmeneen vuoteen ole kusenutkaan bemareihin päin.
   kussutkaan

   Lainaa

  15. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Itse ajan autolla joka tuntuu hyvältä ajaa. Edellinen oli Golf, nykyään se on 330dA farkkubemari, seuraavasta ei tietoa mutta merkin vaihto kiinnostaa.

   Lainaa

  16. Tulos: -8 (20 ääntä)
   höh luvin että baarimies vääntää kelkkaa (se drinkki jos joku ei tiiä) ja olin koko mokan että hä? sit luvin otsikon uudestaan ja petyin :(

   Lainaa

  17. Tulos: +53 (97 ääntä)
   Nyt on pakko heittää tahallisesti yleistävä ja yhden ihmisen kokemus kehiin. Minun bemari-/audi-/mersuvihani juontaa juurensa siitä, että yli 90% takanani aivan liian lähellä roikkuneet autot ovat ko. merkkiä! Nämä idioottikuskit siis tulevat roikkumaan perseeseen kiinni, vaikka olisi helvetinmoinen lumi/vesisade ja pimeää, ja ohituskaista alkaisi parin kilometrin päästä. Ja itse siis ajan vähintään nopeusrajoituksen mukaista vauhtia. Vituttaa ajatellakin, että peräänajon sattuessa tällainen pälli voisi idioottimaisuuttaan tappaa minut kyrvänjatkeautollaan.. -_-

   Lainaa

  18. Tulos: +21 (47 ääntä)
   Harvinainen transformaatio; mulkusta tuli ihminen.

   Lainaa

  19. Tulos: +21 (39 ääntä)
   Turska: Kyllähän Viljami on aivan oikeassa. BMW on huonompi automerkki kuin Trabant ja kaikki sillä ajavat ihmiset munattomia, säälittäviä egonjatketta tarvitsevia kusipäitä. Kaikki, joilla on joskus ollut BMW ovat velkaa anteeksipyynnön koko maailmalle. Nykypäivänä nettikeskusteluissa tapahtuva järjestelmällinen BMW-mollaus, jatkuva liikennekiusaus ja jihadmaisia mittasuhteita tavoitteleva ajojahti ja halveksinta em. merkillä ajavia kohtaan on täysin oikeutettu. Itsepähän ovat kusipäisyytensä ja hylkiömäisyytensä näyttäneet toteen. Bemareissa ei ole yhtään mitään hyvää, joten toivon niiden kuskeille pikaista kuolemaa ja autoille nopeaa romutusta, jotta koko ihmiskunta pääsee paremmille poluille aasialaisten perusautojen parissa.
   Kai tämä on joku idioottimainen provo?

   Lainaa

  20. Tulos: +3 (15 ääntä)
   taitaapi olla pojalla palanu rahat imusarjanläpistä aiheuteneeseen koneenporsimis ilmiöön.. tyyppivika ei huononna merkkiä. juu, en aja enkä omista Bemaria.

   Lainaa

  21. Tulos: -9 (37 ääntä)
   Iso H: Olin ihan samanlainen Bemarifriikki aikanaan mutta se taas johtui siitä etten ollut omistanut vielä yhtään Mersua. Enää en yli kymmeneen vuoteen ole kusenutkaan bemareihin päin.
   Mersulla ei saa naisia.

   Lainaa

  22. Tulos: -7 (31 ääntä)
   Chuck Lahna: ainuat kunnon autot on japanilaisia.
   Tämä.

   Lainaa

  23. Tulos: +23 (35 ääntä)
   hhhhh: En ymmärrä mahdollisia skenaarioita. Viljamilla on yksi BMW ja hehkuttaa koko maailmalle että BMW on paras -> BMW hajoaa -> kaikki BMW:t ovat paskoja? Viljamilla on ollut monta BMW:tä -> yksi hajoaa -> kaikki BMW:t ovat paskoja? Tosin tuntuu olevan yleinen tapa yleistää omat yksittäiset tapahtumat koskemaan isoa joukkoa. T: Autoton
   Yksi Irakilainen räjäyttää ja kaikki on terroristeja?

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (42 ääntä)
   kkk: Yksi Irakilainen räjäyttää ja kaikki on terroristeja?
   Yksi poliitikko avaa suunsa ja kaikki on idiootteja ?

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (15 ääntä)
   No olis nyt kertonut, et minkä takia se bemari ei ollutkaan hyvä auto.

   Lainaa

  26. Tulos: -6 (20 ääntä)
   ^ niinpä. Mutta bemarin ei kuuluisi olla autokaan

   Lainaa

  27. Tulos: -17 (47 ääntä)
   Tää nykyajan Bemari-mollaus menee niin yli. Ne jotka niitä mollaa on yleensä vaan kateellisia (ja joo tiedän vihaan itekin tota sanontaa, mut tässä tää pitää niin paikkaansa!). Ihmiset vaan kiinnittää enemmän liikenteessä huomioo just esim. Bemareihin, jos ne törttöilee siellä, koska ne merkki nyt vaan sattuu ärsyttämään niitä. Ei varmaan tuu niin paljoo sanomista, jos joku japsi ajaa perseessä tai menee vähä lujempaa ohi. Ostakaa elämä ja jättäkää Bemarit rauhaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Tylsimys: Mersulla ei saa naisia.
   Jos autolla saa naisen, se nainen ei ole oikeasti minkään arvoinen. Ihan vaan tällänen "hot tip".

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Chuck Lahna: ainuat kunnon autot on japanilaisia.
   Varsinkin vanhat, Japanissa tehdyt... Esimerkiksi tämä http://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk

   Lainaa

  30. Tulos: +16 (32 ääntä)
   Täällä on joku bemarimiesten kokoontuminen? Kaikki vähänkin BMW:hen negatiivisesti suhtautuvat kommentit saavat kaikki lähes saman verran miinusta.

   Lainaa

  31. Bemari on perheauto. 7.5.2013 21:23
   Tulos: +21 (41 ääntä)
   hopo: Ne jotka niitä mollaa on yleensä vaan kateellisia (ja joo tiedän vihaan itekin tota sanontaa, mut tässä tää pitää niin paikkaansa!)
   Täh. Bemariko siis on joku uberauto, johon vain tietyllä osalla ihmisistä on varaa tai muita edellytyksiä tuon auton ostoon? Ajokuntoisen Bemun saa tonnilla, sellaisen Bemun, jolla kehtaa ihmisten ilmoille mennä, saa muutamalla tonnilla. Kallistako? Ei. Vaatiiko Bemarin omistaminen jotain erityisiä ominaisuuksia? Ei. Mistä siis pitäisi olla kateellinen? Itse näen amisbemarit naurettavina. Itse merkissä ei ole vikaa, vaan niissä lippalakeissa, jotka noita "pelastaa", vain, koska joku 14v pissistyttö oli muutama viikko takaperin sanonut että tykkää bemareista (ainoa merkki jonka tietää, sitäkään ei tunnista paitsi E36). Juuri nuo autot raiskataan pilalle, kun Jore ei osannutkaan polttaa kumia tai kun se kytkinpommi ei toiminutkaan samalla tavalla kuin Manen mopossa. Huollot jää tekemättä, ja kun ne tehdään niin Amiksen hallissa (amistojen palveluissa ei tosin yleensä mitään moitittavaa, riippuu niin paljon duunareista). Ja sitten kun kone on mätä niin paikataan kadonneet pollet pörinäpöntöllä ja korisarjalla. Kun rupee ruosteet tulemaan jo pelleistä läpi niin siinä vaiheessa kilikoli kilisee ja kolisee, kunnes on yks purkki tyhjä ja auton väriksi vaihtunut 121. Ongelmallisia yksilöitä on myös muissa kuin noissa legendaarisissa amiskopissa, Bemareita kun rahdataan Saksasta verohyödyn vuoksi niin jää monelta huomioimatta että nehän ruostuu sitten Suomessa kun on puutteelliset ruostesuojaukset. Sama vaivaa myös esim. Mesejä. Kun ajan tehokkaalla Alfallani Bemarin ohi, niin se ei nostata mitään tunteita; monelta on nimittäin jäännyt huomaamatta, että Bemari on pelkkä tavallinen perheauto! Ei enempää, ei vähempää. Poikkeuksena ne muutamat tyylikkäät sportit ja herrasmiesautot. En ole itse vieläkään trjaunnut, mitä joku näkee kasassa tavallista perheautopeltiä. Pahinta mitä auto voi olla, niin tylsä. Jos joskus painelen yöaikaan motarilla ja ohi sujahtaa joku oikeasti hyvä bemari, niin eipä se mulle mitään kateuskäyrää saa nousemaan. Mutta rispektit kylläkin. Noihin perhebemuihin kiinnitän ihan yhtä paljon huomiota kuin siihen paskaan Toyotaankin.

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Vaaleat käryt eivät välttämättä johtuneet merkistä vaan on myös mahdollista, että auto hajosi siksi, ettei siitä pidetty huolta.

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Esa: Jos autolla saa naisen, se nainen ei ole oikeasti minkään arvoinen. Ihan vaan tällänen “hot tip”.
   Kaikki naiset on arvokkaita. Pidän niistä kovasti eikä ole väliä saanko ne autollani vai rollaattorillani. Pääasia että saa.

   Lainaa

  34. totuuden_torvi 8.5.2013 0:36
   Tulos: -7 (23 ääntä)
   kkk: Yksi Irakilainen räjäyttää ja kaikki on terroristeja?
   Nehän on? Vai väittääkö joku, ettei edes pienen hetken käy mielessä irakilaisen tai vastaavan talebaanin nähtyään, että se vois olla terroristi?

   Lainaa

  35. anonymous 8.5.2013 0:45
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Suomalaiset juntit taas vinkumassa kilpaa täällä. Ei helvetti mua säälittää nämä kommentoijatkin jo.

   Lainaa

  36. tosi puhetta 8.5.2013 1:53
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   hopo: Tää nykyajan Bemari-mollaus menee niin yli. Ne jotka niitä mollaa on yleensä vaan kateellisia (ja joo tiedän vihaan itekin tota sanontaa, mut tässä tää pitää niin paikkaansa!). Ihmiset vaan kiinnittää enemmän liikenteessä huomioo just esim. Bemareihin, jos ne törttöilee siellä, koska ne merkki nyt vaan sattuu ärsyttämään niitä. Ei varmaan tuu niin paljoo sanomista, jos joku japsi ajaa perseessä tai menee vähä lujempaa ohi. Ostakaa elämä ja jättäkää Bemarit rauhaan.
   Kyllä mulla kateus nousee ainakin enemmän jos näkee jonkin tuunatun jdm auton esim. Nissan skylinen, GT-R:n tai Toyota supran vetelevän kaupungilla. Bemarit on tylsiä ja yliarvostettuja.

   Lainaa

  37. murrehirmu 8.5.2013 8:56
   Tulos: +6 (24 ääntä)
   Kuten tuolla ylempänä ainakin mainittiin niin yleisimmät auton perseessä roikkujat ajavat audilla, mersulla ja bemarilla, täälläpäin juurikin tuossa järjestyksessä. Vielä bemari ja mersu kuskeja pahempia mulkkuja ovat nykyään audikuskit..

   Lainaa

  38. Tulos: -16 (18 ääntä)
   Turska: Kyllähän Viljami on aivan oikeassa. BMW on huonompi automerkki kuin Trabant ja kaikki sillä ajavat ihmiset munattomia, säälittäviä egonjatketta tarvitsevia kusipäitä.
   Ei minulla ainakaan BMW tehnyt minusta munatonta, mitä viimeksi tarkistin sellaista ei edes ollut ennekään sitä autoa. Sanoo kuka mitä tahtoo niin on se vaan mahtava kattoo ku joku hondan romu yrittää ohi jossaki motarilla kaasu pohjas paahtaen, no ehkä joku päivä voin ottaa pintakaasun pois ja piristää sen päivää ja päästää ohi, mutta motarilla kuuluu mennä 120 km/h ei madella 50 km/h, niin hondien omistajat joutuu vielä tovin ootteleen että ohi menee.

   Lainaa

  39. Hanski Hoo 8.5.2013 11:58
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Olen ajanut Mersulla, Opelilla, Ramblerilla, Mazdalla, Volkkarilla, Mitsulla, Toyotalla, Rellulla ja nyt Fordilla omana autona ja päässyt kokeilemaan muita merkkejä BMW:stä Lotukseen. Yhtään en tiedä, mitä merkkiä seuraava auto tulee olemaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Aurinko: Nyt on pakko heittää tahallisesti yleistävä ja yhden ihmisen kokemus kehiin. Minun bemari-/audi-/mersuvihani juontaa juurensa siitä, ettäyli 90% takanani aivan liian lähellä roikkuneet autot ovat ko. merkkiä! Nämä idioottikuskit siis tulevat roikkumaan perseeseen kiinni, vaikka olisi helvetinmoinen lumi/vesisade ja pimeää, ja ohituskaista alkaisi parin kilometrin päästä. Ja itse siis ajan vähintään nopeusrajoituksen mukaista vauhtia. Vituttaa ajatellakin, että peräänajon sattuessa tällainen pälli voisi idioottimaisuuttaan tappaa minut kyrvänjatkeautollaan.. -_-
   Nämä yhden ihmisen kokemukset ovatkin juuri näitä: tahallisesti yleistäviä. Kerran oikein hermostuin kun lueskelin jostain miten saksalaisten autojen kuskit ovat aina puskurissa kiinni ja ajelevat hurjia ylinopeuksia. Pistin sitten vakionopeussäätimellä tasan rajoitukseen (120km/h) ja ajoin sillä koko matkan Helsingistä Turkuun. Vieressä istunut työkaveri kirjasi kaikki ohittamamme autot ja meidät ohittaneet autot. Pientä yllätyksen makua oli siinä, että esimerkiksi kaikki bongatut Rellut (7) ohittivat meidät reilulla ylinopeudella. Bemareja bongattiin 17 kappaletta joista 3 ohitimme, 4 ohitti meidät ja 10 jäi ajelemaan taaksemme kunnes jossain kohtaa kääntyi tieltä. Mersuja oli yhteensä 16 joista 2 ohitimme, 5 meni ohi ja 9 jäi taakse. Audeja oli peräti 19 kappaletta, näistä ohitimme 6, 1 ohitti meidät ja 12 jäi taakse. 20 Toyotasta ohitimme 8 ja 12 paineli ohi, niistä 3 nopeudella josta olisi kortti lähtenyt (tai ministerin tapauksessa tullut sakkoja). Kuten sanottu: yksittäisen ihmisen kokemus. Mutta eihän se nyt oikein sovi siihen kuvaan että mersut, bemarit ja audit olisivat maanteiden kauhuja. Ehkäpä joku vielä tutkii asian kattavammin.

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Enna: Ei minulla ainakaan BMW tehnyt minusta munatonta, mitä viimeksi tarkistin sellaista ei edes ollut ennekään sitä autoa. Sanoo kuka mitä tahtoo niin on se vaan mahtava kattoo ku joku hondan romu yrittää ohi jossaki motarilla kaasu pohjas paahtaen, no ehkä joku päivä voin ottaa pintakaasun pois ja piristää sen päivää ja päästää ohi, mutta motarilla kuuluu mennä 120 km/h ei madella 50 km/h, niin hondien omistajat joutuu vielä tovin ootteleen että ohi menee.
   Millanen Bemari Ennalla on, 316 vai :D

   Lainaa

  42. kariantero 8.5.2013 17:54
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Miksi vihata automerkkejä sen takia, että jotkut ajavat niillä vastoin liikennesääntöjä? Samat ihmiset varmasti ajavat muillakin autoilla ihan samaan tyyliin. Eikö olisi helpompaa vihata näitä väärin ajavia kuskeja? Onhan se tietty helpompaa vihata autoja, kun niiden merkin tunnistaa jo kaukaa. Kuskin tunnistaminen on vähän vaikeampaa. Yksinkertainen ihminen yhdistää törttöilyn siihen asiaan minkä näkee, eli autoon. Niinkuin tuossa jo aiemmin Anoniimi mainitsikin, nämä "aina ne Audi-kuskit ajaa perseessä kiinni"-tilastot on vain aivojen aiheuttamaa illuusiota, joka johtuu ihmisen tavasta havaita ja muistaa hyvin itseä häiritsevät asiat.

   Lainaa

  43. Lady Gargoyle 9.5.2013 1:14
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   hopo: Tää nykyajan Bemari-mollaus menee niin yli. Ne jotka niitä mollaa on yleensä vaan kateellisia (ja joo tiedän vihaan itekin tota sanontaa, mut tässä tää pitää niin paikkaansa!). Ihmiset vaan kiinnittää enemmän liikenteessä huomioo just esim. Bemareihin, jos ne törttöilee siellä, koska ne merkki nyt vaan sattuu ärsyttämään niitä. Ei varmaan tuu niin paljoo sanomista, jos joku japsi ajaa perseessä tai menee vähä lujempaa ohi. Ostakaa elämä ja jättäkää Bemarit rauhaan.
   Jestas. Säkös et sitten yleistä? Eniten kiinnitän huomioo muihin autoihin silloin, KUN joku "törttöilee" ja syytön minä siihen olen, jos ne nyt usein sattuu olemaan bemareita tai volsuja. Itsekin olen bemarin omistanut, eikä se nyt niin erinomaisen hyvä ollut. Tosi hyvä niillä on yleensä ajaa, mutta se ei muuta kokemustani siitä, miten monet bemaristit (ja volkkaristit) ajelevat. nimim. vannoutunut fordisti, kokemukseltaan.

   Lainaa

  44. Lady Gargoyle 9.5.2013 1:17
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Enna: Ei minulla ainakaan BMW tehnyt minusta munatonta, mitä viimeksi tarkistin sellaista ei edes ollut ennekään sitä autoa. Sanoo kuka mitä tahtoo niin on se vaan mahtava kattoo ku joku hondan romu yrittää ohi jossaki motarilla kaasu pohjas paahtaen, no ehkä joku päivä voin ottaa pintakaasun pois ja piristää sen päivää ja päästää ohi, mutta motarilla kuuluu mennä 120 km/h ei madella 50 km/h, niin hondien omistajat joutuu vielä tovin ootteleen että ohi menee.
   Äh, Hondan romu? Mulla ollut Hondiakin ja voin kättelyssä heti kertoa, että ne ovat olleet huomattavasti tykimpiä kun bemarit, joilla olen kulkenut. Joten, ennen ku avaudut, niin tiedä mistä puhut.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (12 ääntä)
   Mikan faijan bmw ((:

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (13 ääntä)
   honda: Millanen Bemari Ennalla on, 316 vai
   540 V8 millanen romu sulla ;)

   Lainaa

  47. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Lady Gargoyle: Äh, Hondan romu? Mulla ollut Hondiakin ja voin kättelyssä heti kertoa, että ne ovat olleet huomattavasti tykimpiä kun bemarit, joilla olen kulkenut. Joten, ennen ku avaudut, niin tiedä mistä puhut.
   Siisti sivikki varmaa.. Milläs bemarilla oot ajanu? 316, 318 vai jopa hurjalla 320:llä?

   Lainaa

  48. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Oikein ja hyvin huollettuna/pidettynä mikä tahansa auto on hyvä ja toimiva. PISTE

   Lainaa

  49. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Tällä lady gargoylellä on kyllä mopo aika pahasti hukassa.. :facepalm

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Bemarilla ja kondomilla yhteistä on se, että molempien sisällä on mulkku.

   Lainaa

  51. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Eikös Kummelissakin ollut se sketsi niistä bemaarien kokoontumisajoista.. ainakin näyttivät kovasti niiltä. En silti mene vannomaan kun en varmasti kaikkia automerkkejä tunnista :/

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Mulla on Mazda 6 vm.2011 ja on ollu hyvä auto. Suosittelen.

   Lainaa

  53. Tulos: +2 (2 ääntä)
   taitaapi olla viljamin kolmas BMW mikä hiljattain pasahti.

   Lainaa

  54. Juuri näin 13.5.2013 8:46
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Asiaa!! Näissä Saksan ladoissa maksaa vain nimi.

   Lainaa

  55. Juuri näin 13.5.2013 8:46
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Hans: Mulla on Mazda 6 vm.2011 ja on ollu hyvä auto. Suosittelen.
   Suosittelen minäkin, luotettava merkki.

   Lainaa

  56. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Esa: Jos autolla saa naisen, se nainen ei ole oikeasti minkään arvoinen. Ihan vaan tällänen “hot tip”.
   Sä et taida saada kovin usein naista?

   Lainaa

  57. Bemaristiristo 14.5.2013 21:57
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tylsimys: Mersulla ei saa naisia.
   Olen omistanut sekä bemarin että mersun, ja voin sanoa että mersulla saa naista puolet paremmin kuin kullinjatkeella.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Missä ne kelkat on? Otsikossa puhutaan kelkoista! Mulla on Polaris xs500 ja pikkuveljellä Lynx 250 rotax koneella.

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Oon näköjään tullu kuuliusaks... Kyseessä oli tosiaan kolmas baijerilaiseni, ja vuosimallien uudistuessa on huonompaan suuntaan menty. Omistanut olen lyhyen autoiluhistoriani aikana reilut 10 autoa. Ja parhaita bemarit on mielestäni olleet ajaa. (mersunkin omistaneena) Mutta luotettavuus on kyllä surkeaa hintaan katsottuna.

   Lainaa

  60. Suoralla huoralla 14.6.2013 0:59
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Hansku: BMW alla ja edellinen oli Mersu eikä tee mieli kokeilla muita merkkejä, kun nämä ovat osoittautuneet hyviksi. On mukava nauraa niille ihmisille, joilla on intohimoja mollata Bemareita tai mitä tahansa merkkiä, koska mun mielestä se on yksinkertaisesti säälittävää ja jotenkin hälyttävää, jos yksi ainoa automerkki herättää niin suurta raivoa, että siitä jaksaa kohkata suu vaahdossa. Keski-ikäisten miesten raivo liikenteessä on toisinaan käsinkosketeltavaa, kun nainen Bemarilla lähtee ohittamaan. Yleensä näillä on alla Toyota. Päin kasvoja mollaaville olen tyytynyt toteamaan, että mulle ainakin tulee paha mieli – pienistä vehkeistä nimittäin. Hiljenevät yleensä. Mutta Viljamihan sen totuuden tietää, kun yksi Bemari on hajonnut. Aivan kuin mikään merkki takaisi sitä, ettei mitään isompaa vikaa voi tulla.
   Justiinsa. Ja niiden keski-ikästen ukkojen riisikuppi-autojen ohittaminen suoralla tiellähän on autolle tunnetusti sellanen koettelemus, josta vain parhaat bimmerit selviää? Haista nyt ihmeessä totuuden aromi ja herää tosta usvasta. Suoralla ohittaa kilpikonnakin jäniksen kun tarpeeksi kauan yrittää, lastensatu jo sen kertoo. Mutta nähdäänpä pari kertaa kunnon sorapintasella RALLIRADALLA, biatch, saat niellä pölyy koko vuoden edestä vaikka ajaisit minkälaista kärryä. Eikä oo muuten merkistä kiinni, vaan taidosta. Yrittämisen ja epäonnistumisen kautta voittoon meiningillä, ei merkillä, ei sukupuolella, ei iällä mitään väliä. En yhtään lähtis leijuu sillä että kaahailee ohi toisista suoralla. Kyl se taito testataan radalla, turvallisesti, laillisesti ja opettelemisen kautta, MUITA VAARANTAMATTA. Suck my balls all you want with your badass attitude.

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tylsimys: Mersulla ei saa naisia.
   jaa.. kerran otin liftari likan mersun kyytiin, tytär meinas et ei meinannu ees liftata ko mersukuskit ei ota kyytiin.. ja voit miettiä itse sainko ;) myöskin bemarin omistaneena pidän takavedosta, en luisuttelujen vuoksi vaan tuntuu et se ei sillain "vetele" urissa ja kiihdytyksissä. siinä suurimmat erot näihin muihin omistamiini autoihin ( mazda, toyota, vw, chevrolet)

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Bemari on perheauto.: . . .
   Ja tuol alfa on loppujen lopuksi sama kuin ajaisit fiatilla ja sama pätee muidenkin merkkien kanssa

   Lainaa

  63. Windtalkers 10.8.2013 3:50
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kunnolliset autot on japanilaisilla moottoreilla valmistettu ja autot. Eikä mitään saksalaisia romuja! BMW on tunnettu romuiksi eikä ne siitä miksikään muutu.

   Lainaa

  64. Windtalkers 10.8.2013 3:52
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Jotkut vain luulee että naisia kiinnostaa eniten bemarit, aika säälittävää pitää olla että joutuu bemarin ostamaan sen takia että sais naiset kiinnostumaan. =D Pienet penikset täytynee olla että joutuu bemarin hankkimaan että saa naista.

   Lainaa

  65. Tulos: -1 (1 ääni)
   Äijät joiden elämä pyörii auton ympärillä. Ei vain pysty ymmärtämään, todella aivotonta. Wrum wum, on siellä pari rengasta ja moottori. Ei se mikään Jeesus ole.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: BMW, auto, merkki, Bemari