Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kadonneen jäätelön metsästys

Mihin on kadonnut Ingmanin Bravo?
Kadonneen jäätelön metsästys

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1094 (1122 ääntä)
   Surullinen tarina.

   Lainaa

  2. Pinkkihinkki 13.4.2013 1:24
   Tulos: +509 (537 ääntä)
   Höh. Ikävää. Muistelisin itsekin nauttineeni kyseisestä maitopohjaisesta ja kylmästä jälkiruoasta aika paljon!

   Lainaa

  3. Tulos: +569 (581 ääntä)
   NOOOOOOOOOOOOO! Bravon banaanisuklaa oli yksi parhaista pakettijäätelöistä :'(

   Lainaa

  4. kaarlenssonssikokko 13.4.2013 1:26
   Tulos: -259 (287 ääntä)
   Hyi mikä toi vauva on ~.__~.

   Lainaa

  5. Tulos: +280 (286 ääntä)
   Voi ei, onks oikeesti yksien parhaimpien jäätelöiden valmistus lopetettu? :'<<< Kauhiaa

   Lainaa

  6. kaarlenssonssikokko 13.4.2013 1:31
   Tulos: -71 (119 ääntä)
   onks pirkan tervajäätelökin lopetettu? se jos mikä oli herkkua

   Lainaa

  7. Tulos: +278 (306 ääntä)
   Marry me Jarkko. Just marry me.

   Lainaa

  8. Tulos: +152 (162 ääntä)
   Onko se lopetettu ja yks mun suosikeita ihan makunsa ja edullisuutensa vuoks O.o Voi jumal.....

   Lainaa

  9. Tulos: +189 (197 ääntä)
   Mitä?! Bravo banaani-suklaa jäätelön valmistus lopetettu?! EIIIII, lapsuuden jäätelöni. ;;_;;

   Lainaa

  10. Tulos: +117 (125 ääntä)
   EIIIII EI NÄIN VOI KÄYDÄ ): se oli ihanin ta jäätelöä ikinä

   Lainaa

  11. Tulos: +80 (92 ääntä)
   No höh, omatkin lempijäätelöni ovat kadonneet kauppojen pakastealtaista. Totally Chocolad ja Totally Brown-jäätelöt olivat maailman parhaimmistoa. :( Onneksi kuitenkin tulee myös uusia lemppareita. Kismet-jäätelö on ihan huippu.

   Lainaa

  12. Tulos: +302 (352 ääntä)
   Hivenen huvittavaa miten järkyttyneitä ihmiset täällä ovat siitä, että heidän lempijäätelönsä valmistus on lopetettu, mutta silti kukaan ei ollut edes huomannut, ettei sitä enää kaupoista saa..

   Lainaa

  13. Tulos: +21 (45 ääntä)
   MITÄ?? OIKEESTI?? Paras jätskimaku ikin ja teko lopetettu?? nyt mun maailma kaatui.. :((

   Lainaa

  14. Tulos: -120 (262 ääntä)
   Alkaa pikkuhiljaa tympimään nämä nokkelaa teeskentelevät kirjoitustaidottomat idiootit. Menkää pois mun internetistä. Sinä joka juuri laitat alapeukun tälle kommentille, puhun juuri sinusta. Nielaise kielesi.

   Lainaa

  15. Tulos: -124 (138 ääntä)
   Jarkkoa vituttaa, kun ei tajunnut ostaa ajoissa pakastintaan täyteen. Pärjäis varmaan kelpo tavalla "Viidakon tähtösissä" toisena neitinä BB- Nicon kanssa. ...Sitä vinkumista....

   Lainaa

  16. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Olen itsekin miettinyt että pitääkö joka saatanan ison firman tuotteesta tulla joku hittituote. Esim. Pepsi Twist (se sitruunakola) lopetettiin parin vuoden jälkeen, samoin loistava Olvin Classic sarja. Kummankaan tuotteita en enää osta koska tekevät vaan kuraa.

   Lainaa

  17. Tulos: +134 (136 ääntä)
   Tulipa tästä mieleen, että muistaako kukaan Polkka-jäätelöä, myytiin litran paketeissa, valmistajaa en muista, olisiko ollut Valion kuorissa? Siinäpä vasta jäätelö; vaniljaa ja seassa piparminttu-karamellirakeita! Parasta ikinä!! Sekin kadonnut jonnekin pakastealtaista :( Irtopalloina taitaa vielä saada jäätelökojuista kesäisin.

   Lainaa

  18. Tulos: +105 (109 ääntä)
   Tästä saadaan pian leffa: "Banaanisuklaa - lajinsa viimeinen".

   Lainaa

  19. Tulos: +22 (48 ääntä)
   Minä vaan odotin että Ingman laittaa vielä jotain "valmistus lopetettu tammikuussa 2010" tmv. Tai sitten ei kehdannut ku tajus et Jarkko osti hemmetin monta pakettia parasta ennen päiväyksen ohittanutta jäätelöö.

   Lainaa

  20. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Meillä olis ollu yks paketti pakkasessa Jarkko! Olisit tullu ettimään Jyväskylästä!

   Lainaa

  21. Tulos: +70 (74 ääntä)
   Siruka: Hivenen huvittavaa miten järkyttyneitä ihmiset täällä ovat siitä, että heidän lempijäätelönsä valmistus on lopetettu, mutta silti kukaan ei ollut edes huomannut, ettei sitä enää kaupoista saa..
   Itse olen katsonut jäätelön pakastealtaisiin joskus marras-joulukuussa, jolloin löysin vielä kyseistä jäätelöä. Ehkä ihmiset eivät ole ahkeria jäätelönsyöjiä?

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Axu: Tulipa tästä mieleen, että muistaako kukaan Polkka-jäätelöä, myytiin litran paketeissa, valmistajaa en muista, olisiko ollut Valion kuorissa? Siinäpä vasta jäätelö; vaniljaa ja seassa piparminttu-karamellirakeita! Parasta ikinä!! Sekin kadonnut jonnekin pakastealtaista :( Irtopalloina taitaa vielä saada jäätelökojuista kesäisin.
   Mä muistan! Oli kyllä tosi hyvää. Samoin mitä kaipaan tosi paljon lapsuudesta on se aito kunnon minttusuklaa jätski. Missä oli siis semmosia pienenpieniä suklaahippuja, ei se mitä nykysiin myydään ainakin Pirkalla, on ihan hirveän makuista!

   Lainaa

  23. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Miksköhän totally greeniäkään ei näy enää pakastehyllyillä? Kaikkien aikojen paras jäätelö. Varsinkin yhtenä kesänä se oli melkein joka päiväinen pakollinen ostos. Hemmetti soikoon!

   Lainaa

  24. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Alkuperäiset Classicit ja Classic Nougat "leveämpinä" ja pyöreämpinä, paremmalla kermajäätelöllä ja ohuemmalla suklaakuorrutuksella... Ai että <3 Viimeks syönyt kyseistä täydellisyyttä joskus reilusti alle 10-vuotiaana (nyt oon 20 v.) Nykyisin Classic-jätskien koko pienenee vuosi vuodelta eikä maku ole läheskään yhtä hyvä ku alkuperäisissä. -.- Toinen jäätelö, minkä valmistus on tyystin lopetettu, on Kingiksen banaanikinuskijäätelö </3 Sekin ajat sitten. Nykyään tyydyn syömään tavallista Kingistä.

   Lainaa

  25. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Siruka: Hivenen huvittavaa miten järkyttyneitä ihmiset täällä ovat siitä, että heidän lempijäätelönsä valmistus on lopetettu, mutta silti kukaan ei ollut edes huomannut, ettei sitä enää kaupoista saa..
   Täälläkin ollaan erittäin järkyttyneitä, kyseinen jäätelö on(oli) yksi parhaista! Ja eipä olla huomattu, kun viime viikolla sitä vielä ostin kaupasta, ja jämäpalakin löytyy pakkasesta, täytynee siis säästellä kyseistä aarretta suklaabanaananijäätelöhimon iskuun..

   Lainaa

  26. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Muistaako kukaan niitä aarrearkku jäätelöitä ? Parasta ikinä ! Muistan vieläkin lapsuudesta ne Max leijonan (?) mainokset ja muut jäätelöt..Ai että :( Miks kaikki parhaat lopetetaan ? Pizzakeksejäkin mieletön ikävä..

   Lainaa

  27. Tulos: +35 (39 ääntä)
   ois ny ingman voinu es lähettää niitä tuolla ku kuitenki jossaki varastossa vielä jälellä.

   Lainaa

  28. Tulos: +53 (59 ääntä)
   miten kerron tän kihlatulle.. sen lempijäätelö..

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Mitäh!!! Eih!!!

   Lainaa

  30. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Olin tosi musertunu, kun tarinalle ei tullut onnellista loppua. Olin varma, että Ingman olis lohdutukseksi luvannu varastoon jääneet arjen sankarille.

   Lainaa

  31. Kultamitali 13.4.2013 13:39
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Otan osaa tähän suureen suruun. Pitäisikö järjestää porukalla kunnon valvojaiset rakkaan jäätelömme menetyksen vuoksi?

   Lainaa

  32. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Kyseisestä jätskistä tuli paras pirtelö ikinä...

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Olihan tuo Bravo kyllä hyvää. Mutta suuri suosikkini oli English Mint, semmosessa purkissa olevaa ihanaa jäätelöä, sitäkään ei oo valmistettu enää vuosiin :/

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (8 ääntä)
   En oo pitkään aikaan ostanut jätskii, eipä vissiin tarviikkaan ostella, kun lempparia ei enää löytyisi.. :|

   Lainaa

  35. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Bravon banaanisuklaa oli loistavaa, rippaile rauhassa. :( Suosio taisi ottaa liikaa damagea kun hinnat nostettiin normaalitasolle, Bravon jätskejähän sai pitkään roimasti muita halvemmalla.

   Lainaa

  36. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ei voi olla totta! Parhaan koskaan syömäni jäätelön valmistus on lopetettu? Tämä on surun ja murheen päivä...

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Muistaako joku niitä Muumi-jäätelöitä, jotka oli pakattu sellaisiin ämpäreihin? Toinen ämpäri oli sininen ja toinen muistaakseni keltainen. Näitä oon myös kaiholla muistellut :(

   Lainaa

  38. Tulos: +50 (60 ääntä)
   Tero: Alkaa pikkuhiljaa tympimään nämä nokkelaa teeskentelevät kirjoitustaidottomat idiootit. Menkää pois mun internetistä. Sinä joka juuri laitat alapeukun tälle kommentille, puhun juuri sinusta. Nielaise kielesi.
   No ei toi sunkaan teksti mitään silmiä hivelevää ollut... Mee pois mun internetistä Ps. Laitoin alapeukun kommentillesi.

   Lainaa

  39. Tulos: -32 (50 ääntä)
   Se jäätelöhän oli ihan järkyttävän makuista! Outoa, että sille näinkin monta fania löytyy. Minuta hyvä vaan, että lopetettiin. Kerran minulle tarjottiin kylässä ja oli vaikea saada edes kurkusta alas...

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (17 ääntä)
   elämäni pahin päivä/vuosi oli ku ei enää missää näkyny ikinä suklaajättistä..

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Noni, kaikki kyseisen jäätelön ystävät sitten vaan laittamaan palautetta Ingmanille, niin saattaahan ne alkaa valmistaa sitä uudestaan, kun huomaa, että kysyntää riittää.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Itse en enää niin paljon syö jäätelöä niin ei voi sanoa, että menettäisin mitään mutta kyllä se vähän riipasee sydämmestä. Toi jäätelö oli mun isa osa mun lapsuutta. Nyt tuntuu, että osa mun lapsuudestakin ois lopetettu :(

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Olin kyllä aika surullinen silloin joskus, kun huomasin/kuulin, että se lopetetaan. Parasta jäätelöä ikinä! Muistan että ainakin meillä päin S-maketista sitä sai hintaan 0,99 €! :D

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Aksur: Totta turiset, tuo minttu-suklaa oli minunkin toinen suosikkini! Sillä me aina koko perhe herkuttelimme lauantaisin saunan jälkeen Bumtsibumia seuraten, oi niitä aikoja! Minne ovat kaikki hyvät vanhat jäätelöt kadonneet?? Yhä tiukemmat määräykset tuotteiden ainesosasisällöistä hävittäneet ne pois markkinoilta?

   Lainaa

  45. Tulos: -5 (13 ääntä)
   jäätelöö jeeee <3 c: i luff chu

   Lainaa

  46. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Tero: Alkaa pikkuhiljaa tympimään nämä nokkelaa teeskentelevät kirjoitustaidottomat idiootit. Menkää pois mun internetistä. Sinä joka juuri laitat alapeukun tälle kommentille, puhun juuri sinusta. Nielaise kielesi.
   Huom. Se ei ole alkaa tympimään, vaan alkaa tympiä. Tähän tulee pilkku: Sinä, joka... Minun internetistäni, on huono tapa kirjoittaa osa tekstistä puhekielellä ja osa kirjakielellä, vaan kuuluu käyttää jompaa kumpaa. Tai sitten puhekielisessä ilmaisussa käytetään lainausmerkkejä.

   Lainaa

  47. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Siruka: Hivenen huvittavaa miten järkyttyneitä ihmiset täällä ovat siitä, että heidän lempijäätelönsä valmistus on lopetettu, mutta silti kukaan ei ollut edes huomannut, ettei sitä enää kaupoista saa..
   Eipä tästä kauaa ole,kun kyseistä jäätelöä ostin, joten tulihan tuo aikamoisena yllätyksenä.

   Lainaa

  48. Tulos: +9 (9 ääntä)
   ja muistan ku kahvijäätelö hävis kaupoista. etin joka ikisen kaupan ja missään sitä ei enää näkyny ;( muistan ku syötiin sellanen litra kaverin kanssa puoliks kaupan pihalla muovilisukoilla. voi sitä nuoruutta.

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (7 ääntä)
   ja muistan ku kahvijäätelö hävis kaupoista. etin joka ikisen kaupan ja missään sitä ei enää näkyny ;( muistan ku syötiin sellanen litra kaverin kanssa puoliks kaupan pihalla muovilisukoilla. voi sitä nuoruutta.
   Näinpä. Kyllä minua harmittaa että lempijäätelöt loppuvat, enkä niiden loppumista heti huomaa. En minä kuitenkaan syö jäätelöä joka päivä ja lempijäätelöihinkin kyllästyy, välillä jotain muuta. Minulla on useita lempijäätelömerkkejä. Kahvijäätelön häviäminen on harmittanut eniten, mutta onneksi voi syödä vaniljajäätelöä kahvin kanssa. Olin aivan onnessani kun kahvijäätelö tuli kauppoihin, mutta se oli aika lyhytaikainen ilo.

   Lainaa

  50. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Täältä perähikiän kaupoista löytyi muuten vielä tuota Bravoa ! En tiedä olinko kovin fiksu kun menin ostamaan ( en ole maistanut sitä ennen ) ja nyt sitten tykästyin kyseiseen jäätelöön.. Noh,ehdinpäs maistamaan enneku kokonaan loppuu :(

   Lainaa

  51. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Ingman kirjoitetaan yhdellä n:llä, eikä "Ingmannin"

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (22 ääntä)
   Kaikki vaan ulisee Bravon lopettamisesta, vaikka ovat viimeksi kymmenen vuotta sitten ehkä ostaneet yhden kuppaisen paketin. Sietää miettiä miksi on lopetettu...

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Eiiiiiiiii!!!!! En oikeestaan ikinä syö jäätelöä, mutta kun syön niin se on bravon minttu-suklaa! Sitä EI siis enää oo???? :,,(

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Maggie: Eiiiiiiiii!!!!! En oikeestaan ikinä syö jäätelöä, mutta kun syön niin se on bravon minttu-suklaa! Sitä EI siis enää oo???? :,,(
   Read again.

   Lainaa

  55. Suomalainen 16.4.2013 9:06
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Voisiko joku ystävällisesti kertoa tyhmälle mikä tässä oli se moka? Hieno tarina oli kyllä :)

   Lainaa

  56. Tulos: +8 (8 ääntä)
   ^ .. ja muut helmet

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ihana tarina :) symppis tyyppi! Mutta Ingman olisi tosiaan voinu lähettää tälle miehelle muutaman paketin lisää.

   Lainaa

  58. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Hämeenlinnasta tuota löytyy oikeestaan jokasesta S-Marketista. Oikeestaan juuri nuo Bravo jäätelöt olivat ainoita mitä ostin paketteina. Juuri makunsa takia.

   Lainaa

  59. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Muistaako joku noita alarivin Coolbits-jätskipaloja? Noita ku sais... http://glaceglimtar.blogg.se/images/2010/1996_71277486.jpg Mun alko just tekee sairaasti mieli tota suklaa-banaanijätskiä, nyt kun tiiän et sitä ei enää saa.

   Lainaa

  60. Tulos: +2 (2 ääntä)
   iinatiina: Muistaako joku noita alarivin Coolbits-jätskipaloja? Noita ku sais… http://glaceglimtar.blogg.se/images/2010/1996_71277486.jpg Mun alko just tekee sairaasti mieli tota suklaa-banaanijätskiä, nyt kun tiiän et sitä ei enää saa.
   Ei hitto! Olin täysin unohtanut Coolbitsit ja nyt iski kamala himo kun muistutit! : <

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Monta kertaa koittanu muistaa mikä noiden Coolbitsien nimi oikeen oli mut nyt se selvis, kiitos tästä! Muistaako joku Simpson- jäätelöitä? Ja sitte Muumi- puikkojäätelöt. Oi niitä aikoja kun oli oikeestikin hyviä jäätelöitä ja muita herkkuja......

   Lainaa

  62. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tamperelaiset ja lähiseutulaiset Bravo-fanit huomio: bongasin maanantaina Turtolan Cittarista kymmenisen pakettia Bravo-banaanisuklaajätskiä! Sinne siis!

   Lainaa

  63. Sähköauto 20.4.2013 1:20
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Silloin harmitti paljon, kun Fanta Shokata (seljankukka-sitruuna) katosi Suomesta.. todella hyvää, mutta ko. juomaa ei vaan mainostettu lainkaan. PS. Palauttakaa fyysiset QWERTY-näppäimistöt puhelimiin! Miksi kirjoittaminen tapahtuu nykyään vain tökkimällä kosketusnäyttöä, valmistajasta riippumatta?

   Lainaa

  64. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Shokataa olen myös muistellut kaiholla, mutta myös sen mainoskampanjaa. Fanta Shokatan sivuilla oli liuta erilaisia lyhyitä vieraskielisiä videoita, joiden juonesta ei saanut mitään tolkkua. Ihmiset saivat sitten tekstittää niitä mielensä mukaan, jolloin saatiin aika hauskoja lyhyitä videoita. Ja mitä Qwerty-luureihin tulee, niin olen samaa mieltä. Uudemmat puhelimet houkuttaisi, mutta en millään raaskisi luopua E6:ni, ellen saa toista Qwerty-puhelinta tilalle. Nokia kuitenkin julkaisi tänään teaser-kuvan(http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/04/nokia-qwerty-lead.jpg), jossa selvästi näkyy Qwerty-näppäimistön alaosa. Toivoa siis on!

   Lainaa

  65. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Siruka: Surullinen tarina.
   Surullinen sikälikin, että Ingmanin myytyä jäätelöntuotantonsa Unileverille, vähenee kotimaisen jäätelön tuotanto ja yksittäisiä tuotteita vaihtuu ulkomaisiin vastineisiinsa. Suomessa on ollut pohjoisen Euroopan paras jäätelövalikoima ja muutenkin yksi parhaimista koko Euroopassa, mutta nyt se alkaa olla samaa tylsää Nestléä ja GB:tä kuin muualla. Positiivista on kuitenkin, että muiden maiden tylsiin valikoimiin saadaan vähän vaihtelua Suomesta. Kingis tuli jo Ruotsiin, Eestissä lienee vieläkin paremmin suomalaisia jäätelöitä.

   Lainaa

  66. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ingmanin suklaa-banaani on tehnyt paluun! Jos ei vielä ole kaupoissa, niin kohta.

   Lainaa

  67. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Banaanin makua ei saisi kyllä laittaa mihinkään. EI MIHINKÄÄN!!!! Banaani saa maistua banaanille, mutta mikään muu ei!!!

   Lainaa

  68. Paskapallero 1.9.2018 3:00
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Nykyään löytyy kauppojen pakkasesta!!!!!

   Lainaa

  69. Tulos: +1 (1 ääni)
   Bravot takaisin!!! Nyt laittamaan Ingmanille palautetta kaikki! Täällä ei ainakaan löydy mistään kaupasta :(

   Lainaa

  70. Tulos: +1 (1 ääni)
   Bravo jäätelöiden valmistus on kuulemma lopetettu. Kannattaa tosiaan kaikkien, jotka tykkäsivät Bravo jäätelöistä (suklaa-banaani ja suklaa-minttu) niin laittaa Ingmanille palautetta ^^

   Lainaa

  71. Sosiopaattinen Sosiologi 17.5.2024 12:24
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ostaa vaniljajäätelöä, suklaakastiketta ja banaaneita. Jumalauta, sulla on nyt suklaa-banaani jäätelöä!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: jäätelö, jätski, Bravo, Ingman, suklaa-banaani