Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lol, joku anoreksia

Teinien kypsää kommentointia anoreksiasta.
Lol joku anoreksia

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 198 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1552 (1666 ääntä)
      Pauliina vois kyllä mennä vähä itteesä. Ei sitä mennä syöpää sairastavillekkaa sanomaa että "no mikset vaa heivaa sitä helvettii"

      Lainaa

    2. Minäpä Minä 13.4.2013 1:18
      Tulos: +773 (821 ääntä)
      Mikä helvetti joitakin vaivaa.

      Lainaa

    3. Tulos: +712 (962 ääntä)
      Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.

      Lainaa

    4. kaarlenssonssikokko 13.4.2013 1:23
      Tulos: -36 (166 ääntä)
      Alexandra, fani 20v: "menkää vittu terapiaan."

      Lainaa

    5. Tulos: +579 (657 ääntä)
      Kyllä se naurattaa ennenkuin kun on seissyt anoreksian aiheuttamiin ongelmiin kuolleen ystävänsä arkun äärellä. Tällaisille teineille pitäisi lavastaa hyvän ystävän kuolema niin saisivat vähän perspektiiviä.

      Lainaa

    6. Tulos: +614 (662 ääntä)
      Pauliinalla on anoreksia aivoissa.

      Lainaa

    7. Tulos: +225 (253 ääntä)
      Kyllä mun ahteria kutittaa

      Lainaa

    8. Niin tai näin, oli se väärinpäin 13.4.2013 1:37
      Tulos: +232 (300 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      Neuvostoliitto hajosi, Saksat yhdistyivät.Tällä on kuitenkin jotain vaikutusta, kun ei tarvinnut pelossa elää, niin kasvatus varmaan muuttui liian vapaaksi.

      Lainaa

    9. Tulos: +650 (692 ääntä)
      Pauliina, kun joku kaverisi on vinkannut sinulle, että olet päässyt tänne feissarimokat-sivustolle ja lueskelet nyt saamiasi kommentteja, huomioi varsinkin minun kommenttini ja mieti sitä hiljaa itseksesi: Tyhmä ihminen ei itse tajua olevansa tyhmä.

      Lainaa

    10. Tulos: +409 (437 ääntä)
      Minun tekisi mieli nauraa Pauliinalle, Jotain vikaa hänessäki on pakko olla, kun on noin empatiakyvytön. Harmi vain, etten näe tässä mitään hauskaa. Ei naurata. Ei yhtään.

      Lainaa

    11. Tulos: +152 (186 ääntä)
      Ottaa aivoon tollaset idiootit.

      Lainaa

    12. Tulos: +286 (328 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      60- ja 70-luvuilla vapaan kasvatuksen saaneet kullanmurut alkoivat olla lisääntymisiässä.

      Lainaa

    13. Tulos: +527 (549 ääntä)
      Joo, ja miks masentuneet ei vois vaan piristyä ja kroonisesta unettomuudesta kärsivät vaan nukkua enemmän... Nytpäs muistinkin, miksi henkisistä ongelmista ei mielellään kerrota muille. Koska niihin suhtaudutaan yleisesti vain jonain kapinoivan teinin asennevammana. "Lol se yritti itsaria viikonloppuna ja on taas poissa koulusta mukamas psykologilla, vitun emo."

      Lainaa

    14. Tulos: +356 (410 ääntä)
      Nii se on. Kuka tahansa syömishäiriöinen voi ihan vaan mieltä muuttamalla parantaa itsensä. Siis ihan noin vaan! Voi vittu kyllä on muijalla aivot. Pauliinan kommenteista tulee mieleen entinen ystävä, joka itseni sairastuessa bulimiaan totesi kylmästi: "Sä oot vaan laiska etkä jaksa liikkua, siks sä oksennat. Lopeta se vaan, oot säälittävä". Et siis Pauliina, haista paska, tollanen puhe sattuu aika pahastij ja toivon suuresti, ettet tunne ketään anorektikkoa. P.S. Toivottavasti halvaannut joskus ja sit ihmiset voi tulla sanoo sun sängyn vierelle, miten sun nyt pitää van kävellä, ei se oo niin vaikeeta!

      Lainaa

    15. Tulos: +342 (360 ääntä)
      Taitaa olla sellainen ihminen, joka toteaa masennustakin sairastavalle, että "No vittu piristy."

      Lainaa

    16. Tulos: +277 (327 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      Olen monesti miettinyt, miksi ihmeessä pitää aina olla yleistämässä? Itse olen 90-luvun tuotos, mutta en sanoisi itseäni kapeakatseiseksi, saatikka empatiakyvyttömäksi paskiaiseksi. Ihminen voi olla epäkypsä, vaikka olisikin syntynyt esim. kultaisella 70-luvulla.

      Lainaa

    17. Tulos: -356 (448 ääntä)
      Anoreksia on pelkkää huomionkipeyttä.

      Lainaa

    18. Tulos: +42 (182 ääntä)
      Mitäkö tapahtui ? Kaiken maailman kukkahattutädit, ituhipit ja idiiootit valtasivat maailman. Lapsilla ei oo enää minkäänlaista opetusta, kuria tai vastuuta kotona. Sellasia aivottomia teinilaumoja näkee kaupungilla nykyään, että suoraansanottuna en usko tämän yhteiskunnan enää kestävän kovin montaa kymmentä vuotta. Kun nämä idiootit joskus vielä pääsevät valtaan, silloin me todella olemme kusessa. Ja vika ei ole lapsessa, lapsen rodussa tai muussa. Tyhmiä kakaroita tekee tyhmät vanhemmat.

      Lainaa

    19. Tulos: +103 (127 ääntä)
      Ei vittu mitä paskaa. Toivonpa että kyseinen tyyppi kohtaa edes jotain pahoja vastoinkäymisiä ja oppis ajattelemaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -99 (159 ääntä)
      pelottavan moni ei ole yleistystä. silloin hän olisi sanut "yleensä kaikki" vai osuko nyt omaan nilkkaan ja tulit sädekehääsi kiillottelemaan j kertomaan miten täydellinen -90 syntynyt sinäkin olet!
      zoolo: Olen monesti miettinyt, miksi ihmeessä pitää aina olla yleistämässä? Itse olen 90-luvun tuotos, mutta en sanoisi itseäni kapeakatseiseksi, saatikka empatiakyvyttömäksi paskiaiseksi. Ihminen voi olla epäkypsä, vaikka olisikin syntynyt esim. kultaisella 70-luvulla.

      Lainaa

    21. Tulos: -275 (333 ääntä)
      Ei sillä etteikö pauliina olis vähän naiivi, mutta musta noi randomit avautumisineen on tän jutun moka. Jos ei edes tunne tyyppiä joka tollasen päivityksen laittaa, niin miks mennä mussuttamaan? Menkää terapiaan. Aamen.

      Lainaa

    22. Tulos: -345 (393 ääntä)
      Emilia–: Pauliina vois kyllä mennä vähä itteesä. Ei sitä mennä syöpää sairastavillekkaa sanomaa että “no mikset vaa heivaa sitä helvettii”
      koska syöpä ja anoreksia onkin aikalailla sama asia? vitun idiootti

      Lainaa

    23. Tulos: -306 (358 ääntä)
      Elli: Nii se on. Kuka tahansa syömishäiriöinen voi ihan vaan mieltä muuttamalla parantaa itsensä. Siis ihan noin vaan! Voi vittu kyllä on muijalla aivot. Pauliinan kommenteista tulee mieleen entinen ystävä, joka itseni sairastuessa bulimiaan totesi kylmästi: “Sä oot vaan laiska etkä jaksa liikkua, siks sä oksennat. Lopeta se vaan, oot säälittävä”. Et siis Pauliina, haista paska, tollanen puhe sattuu aika pahastij ja toivon suuresti, ettet tunne ketään anorektikkoa. P.S. Toivottavasti halvaannut joskus ja sit ihmiset voi tulla sanoo sun sängyn vierelle, miten sun nyt pitää van kävellä, ei se oo niin vaikeeta!
      Oma mielen terveytes taitaa olla vaan kyseenalaisena, onko vieläkin vähän paha olo buliimikolla? =( kun tarvii toivoa toisen vastoinkäymisiä

      Lainaa

    24. Tulos: +202 (240 ääntä)
      Ei tuollaiselle nauraminen ole sen enemmän väärin kuin oikein kuin lihaville ahmimishäiriöstä kärsiville nauraminenkaan. Silti ylipainoisille nauraminen koetaan yleisesti hyväksyttävänä, vaikka monet heistä kärsivät ihan samalla tavalla syömishäiriöstä kuin nuo anorektikot.

      Lainaa

    25. Tulos: +245 (279 ääntä)
      R_L_Y?: koska syöpä ja anoreksia onkin aikalailla sama asia? vitun idiootti
      Kummatkin ovat sairauksia. Ei kukaan valitse haluavansa tappaa itsensä nälkään.

      Lainaa

    26. Tulos: +225 (245 ääntä)
      R_L_Y?: koska syöpä ja anoreksia onkin aikalailla sama asia? vitun idiootti
      Jos et tiennyt niin molemmat on vakavia sairauksia, jotka voi johtaa kuolemaan. Kyllä, anoreksiaankin kuolee ihmisiä. Se on sairaus niinkuin myös esim. alkoholismikin. Ei juopotkaan pysty noin vaan lopettaan sitä juomista, ellei ne tajua ongelmaansa ja hae apua. Myös siihen kuolee paljon ihmisiä.

      Lainaa

    27. Tulos: -242 (326 ääntä)
      Kumma kyllä olen teinien puolella. Eihän se asiallista oo toisten sairauksille nauraa mutta voi että mua ottaa päähän toi avautuminen. Ja toi anoreksian vertaaminen syöpään ja halvaantumiseen. Anorektikot ovat mielisairaita ja anoreksiaa voi hoitaa terapialla ja syömällä! Syöpä ja halvaantuminen taas fyysisiä vaivoja joita ei ehkä voi hoitaa ollenkaan. Idiootit. Antakaa teinin heittää anoreksia kommenttejaan. Olette itsekkin teininä varmaan "nauranut" jollekin sopimattomalle.

      Lainaa

    28. Tulos: +68 (80 ääntä)
      Olipas perseestä lukee tommonen tilapäivitys

      Lainaa

    29. Tulos: -232 (322 ääntä)
      Itse olen Pauliinan puolella, sillä anorektikoille kuuluukin nauraa. Kaikki täällä vain säälivät heitä "voi raukkaa sulla on anoreksia yhy yhy".. Ei. Sitähän anorektikot eniten haluavat että saisivat huomiota ja sääliä. Anorektikoille pitäisi sanoa että "hah, luuletko oikeesti että oot kaunis ja terveen näkönen? Herää ihminen" silloin he voisivatkin tajuta jotain ja tehdä asialle jotain eikä vaan jatkaa sitä, koska sehän on totuus, kukaan ei vaan halua sanoa sitä ja tuloksena tähän sairauteen kuoleekin niin paljon ihmisiä. Anoreksiaa pidetään jonain prinsessa sairautena, samoin kuin bulimiaa, vaikka sitä ne eivät ole. En tarkoita tällä, että anoreksia ei olisi vakava sairaus, päinvastoin. Toivottavasti sai jonkun ajattelemaan edes vähäsen.. :)

      Lainaa

    30. Tulos: -144 (188 ääntä)
      Emilia–: Pauliina vois kyllä mennä vähä itteesä. Ei sitä mennä syöpää sairastavillekkaa sanomaa että “no mikset vaa heivaa sitä helvettii”
      syöpä on kai pikkasen eri asia, kuin anoreksia?.

      Lainaa

    31. Tulos: +153 (177 ääntä)
      "mitä helevettiä te randomit oikeesti tuutte itkee jonku toise tilapäivityksee" No mitä helevettiä ne randomit sitten tekee kavereissa? (Ja huh, olipa tuo pieni pätkä vaikea kopioida! Miten joku voi kirjoittaa noin?)

      Lainaa

    32. Tulos: +117 (135 ääntä)
      Pauliina ei selvästikään ole pelkästään "mielipiteensä" mukaan idiootti, vaan teiniyden ja vittumaisuuden näkee jo kirjoitustavasta. Vihaan tuollaisia huonosti käyttäytyviä tenuja.

      Lainaa

    33. Tulos: +74 (84 ääntä)
      Ja ainiin, tuo ei oikeasti edes ollut tilanpäivitys. Nämä kaikki ovat kommentteja kyseisen uutisen sivulla, joten siksi Pauliina sanoo heitä randomeiksi. Tuo "tilanpäivityksen" ensimmäinen kommentti (mäkin haluun tuollasen kropan tjsp.) on oikestikin pelkkä kommentti sivulla.

      Lainaa

    34. Tulos: +152 (160 ääntä)
      Jaaha, jaaha. Pauliina plus kaverit puolustelemassa nyt täällä, vai? Milloin tulee se kommentti, jossa Pauliinakan IhqD44 forever bestis girli tulee inimesään "SE OLI VAAN TSOUKKIA VITUN URPOT"? Sori teinit, mutta ihan oikeat aikuiset ihmiset eivät naureskele toisten sairauksille. Ei se estä silti omistamasta huumorintajua, saati mustaa huumorintajua.

      Lainaa

    35. Tulos: -17 (27 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      90-luvulla Neuvostoliitto hajosi.

      Lainaa

    36. Tulos: +93 (111 ääntä)
      jokuraja: “mitä helevettiä te randomit oikeesti tuutte itkee jonku toise tilapäivityksee” No mitä helevettiä ne randomit sitten tekee kavereissa? (Ja huh, olipa tuo pieni pätkä vaikea kopioida! Miten joku voi kirjoittaa noin?)
      Huomaa toki Pauliinan nimen alla ja päivämäärän vieressä oleva yksityisyysasetus, joka on "Julkinen". Ilmeisesti kommentointiakaan ei olla rajoitettu vaan kaikki ovat "tervetulleita" keskustelemaan, ja näin ollen Pauliinan on turha valittaa randomien kommentoinnista. Pauliina ja Alexandra - nuo aikamme säälittävät ja tietämättömät ihmisjätteet! Huoh.

      Lainaa

    37. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Eiku joo, sehän selittääkin.

      Lainaa

    38. Tulos: +121 (129 ääntä)
      R_L_Y?: koska syöpä ja anoreksia onkin aikalailla sama asia? vitun idiootti
      ei ollut ehkä kaikkein paras esimerkki mutta tajusit varmaan pointin? Ne ovat sairauksia joiden kulkua ei itse noin vaan hallitakkaan.

      Lainaa

    39. Tulos: +20 (36 ääntä)
      ahaaaa!: pelottavan moni ei ole yleistystä. silloin hän olisi sanut “yleensä kaikki” vai osuko nyt omaan nilkkaan ja tulit sädekehääsi kiillottelemaan j kertomaan miten täydellinen -90 syntynyt sinäkin olet!
      Tää on kyllä ihan totta että nämä hyvän käytöksen omaavat '90 -luvulla syntyneet ovat häviävän pieni vähemmistö, mutta mistään urbaanilegendasta ei silti ole kyse. Täällä jo joku aiemmin totesi että vika on vanhemmissa, ei lapsissa, joten eiköhän sekin jo selitä että kaikki vanhemmat eivät voi olla niin epäonnistuneita.
      saudade: 60- ja 70-luvuilla vapaan kasvatuksen saaneet kullanmurut alkoivat olla lisääntymisiässä.
      Kaikki eivät silloin saaneet tätä vapaata kasvatusta, toiset kyseisten vuosilukujen lapset saatto kokea aika karujaki asioita jotka ovat vaikuttaneet siihen, että ovat kasvaneet itse hyviksi vanhemmiksi. Eikö tämän pitäisi olla ihan lohduttavakin ajatus ettei kaikki nykynuoret kuulukkaan tähän piloille hemmoteltujen idioottien klaaniin? Miksi tulla siis heti keljuilemaan jos joku on heti puolustautumassa ettei itse ole Pauliinan kaltainen? Tämä vähemmistö saa muutenkin jo sen verran paljon paskaa niskaansa ikätovereiltaan, kun eivät erilaisuuttaan näille kelpaa. Oletkos koskaan kuullut koulukiusaamisesta? Pointtini on, että niin kauan, kun näitä tervejärkisiä nuoria ja lapsia löytyy, niin toivoa on. Alppilan koulun välikohtauskin sai ihmiset miettimään, miten oppilaista on tullut tällaisia, ja mitä asialle tulisi tehdä, joten eiköhän pian yhteiskunta ala heräilemään tosissaan tässä, miten lapsi tulisi kasvattaa. Toki idiootteja on aina ollut ja tulee aina olemaan, mutta kyllä se on vaan itsestä aina kiinni millaisen kasvatuksen lapsellensa antaa. Ei tässä vielä tulisi kirvestä kaivoon heittää.

      Lainaa

    40. Tulos: -183 (207 ääntä)
      Itse olen Pauliinan puolella, sillä anorektikoille kuuluukin nauraa. Kaikki täällä vain säälivät heitä “voi raukkaa sulla on anoreksia yhy yhy”.. Ei. Sitähän anorektikot eniten haluavat että saisivat huomiota ja sääliä. Anorektikoille pitäisi sanoa että “hah, luuletko oikeesti että oot kaunis ja terveen näkönen? Herää ihminen” silloin he voisivatkin tajuta jotain ja tehdä asialle jotain eikä vaan jatkaa sitä, koska sehän on totuus, kukaan ei vaan halua sanoa sitä ja tuloksena tähän sairauteen kuoleekin niin paljon ihmisiä. Anoreksiaa pidetään jonain prinsessa sairautena, samoin kuin bulimiaa, vaikka sitä ne eivät ole. En tarkoita tällä, että anoreksia ei olisi vakava sairaus, päinvastoin. Toivottavasti sai jonkun ajattelemaan edes vähäsen..

      Lainaa

    41. Tulos: +153 (165 ääntä)
      Jokumoku: Kumma kyllä olen teinien puolella. Eihän se asiallista oo toisten sairauksille nauraa mutta voi että mua ottaa päähän toi avautuminen. Ja toi anoreksian vertaaminen syöpään ja halvaantumiseen. Anorektikot ovat mielisairaita ja anoreksiaa voi hoitaa terapialla ja syömällä! Syöpä ja halvaantuminen taas fyysisiä vaivoja joita ei ehkä voi hoitaa ollenkaan. Idiootit. Antakaa teinin heittää anoreksia kommenttejaan. Olette itsekkin teininä varmaan “nauranut” jollekin sopimattomalle.
      Ei anoreksiaakaan voi aina hoitaa, jotkut kuolevat siihen vuosien kamppailusta huolimatta. Anoreksia ei muutenkaan kokonaan lähde ihmisestä, sitä voi vain oppia hallitsemaan. Ajattelusi on samaa kuin niillä, jotka käskevät masentuneita vaan piristymään. Mielestäsi ainoastaan fyysinen sairaus on oikeaa sairautta ja henkinen sairaus on jotain, minkä voi hoitaa pois vaan vähän ryhdistäytymällä.

      Lainaa

    42. Tulos: +166 (166 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      Samanlaisia idiootteja on ollut aina. Erona on vaa, että nykyään heillä on sosiaalinen media, jonne suoltaa omaa tyhmyyttään koko maailman nähtäväksi.

      Lainaa

    43. Tulos: +143 (157 ääntä)
      Pauliina, vittu sä olet tyhmä... tyhmätyhmätyhmätyhmäTYHMÄ. Seuraan sivusta serkkuni taisteluita anoreksiaa vastaan. Hän sairastui syksyllä niin vakavasti, että mulle sanottiin jouluna, ettei hän välttämättä elä kevääseen. Suku painostaa mua tekemään asialle jotain, koska olen samanikäinen niin minun olisi ehkä helpoin puhua hänelle ja minua hän kuulemma kuuntelisi parhaiten. Jokaisen tapaamisen jälkeen itken vaan ja jopa tää keskustelu sai mut itkemään. Olo on niin toivoton ku en oikein tiedä mitä tehdä. Sairauden sivusta seuraaminen on ihan kamalaa, jokaisella tapaamisella mietin jäikö se viimeiseksi... on kamalaa nähdä kun läheinen ihminen vaan kuihtuu silmissä, eikä itse osaa auttaa. Anteeksi avautuminen, mutta voisitko Pauliina miettiä minkälaista olisi itse käsitellä asiaa! Eihän sitä tiedä, voi se sullekin kolahtaa vielä nilkkaan kun noin naureskelet. KASVA.

      Lainaa

    44. Tulos: -189 (207 ääntä)
      NO kyllä se nyt vaan on niin yksinkertaista vaan syödä!!!Voi pyhä yksinkertaisuus Tätä uusavuttomuuden määrää nykyään!!!!

      Lainaa

    45. Tulos: +123 (139 ääntä)
      jopi: NO kyllä se nyt vaan on niin yksinkertaista vaan syödä!!!Voi pyhä yksinkertaisuus Tätä uusavuttomuuden määrää nykyään!!!!
      Mistä oikeesti näitä ja noita Pauliinan kaltaisia urpoja sikiää. Putoileeko osa ihmiskunnasta edelleen puusta?

      Lainaa

    46. Tulos: +114 (130 ääntä)
      jopi: NO kyllä se nyt vaan on niin yksinkertaista vaan syödä!!!Voi pyhä yksinkertaisuus Tätä uusavuttomuuden määrää nykyään!!!!
      Lyön vetoa ettet kyllä olisi tuota mieltä jos itse sairastaisit anoreksiaa. Hyvähän se on puhua kun et tiedä koko SAIRAUDESTA selvästikään mitään.

      Lainaa

    47. Tulos: +44 (70 ääntä)
      Miksei Pauliina vaan vois olla edes niinku vähääkin älykäs! siis en tajuu MiXEI se vaan oo Älykäs!!! xDDDD No mut kyl ,mä saan nauraa tyhmille ei se teiä randomeit haittaa niinku

      Lainaa

    48. Tulos: +155 (157 ääntä)
      Joo, syöpä on kauhea sairaus. Niin on myös syömishäiriö ja masennus vaikka mielisairauksia ovatkin. Tunnen yhden tytön joka taistelee tälläkin hetkellä hengestään syöpää vastaan. Oma mummoni kuoli syöpään. Tunsin myös kaksi henkilöä jotka kuolivat masennukseen (tappoivat itsensä, olivat olleet hoidossa vuosia mutta eivät vain kestäneet enää) ja yhden tytön joka kuoli anoreksian aiheuttamiin komplikaatioihin. Samalla tavalla se sattui katsella kun hän kuihtui pois kun mummonikin. Itse olen ollut vuosia vakavasti masentunut, välillä psykoottinen. Helvettiä se on siinä missä syöpäkin.

      Lainaa

    49. Tulos: -174 (212 ääntä)
      Emilia–: Lyön vetoa ettet kyllä olisi tuota mieltä jos itse sairastaisit anoreksiaa. Hyvähän se on puhua kun et tiedä koko SAIRAUDESTA selvästikään mitään.
      No selitäppä miksi tätä "sairautta" ei esiinny afrikassa tai muualla misä on pulaa ruoasta?Niin siksi koska se on länsimaalaisten ämmien höpönlöpö juttu!

      Lainaa

    50. Tulos: -192 (218 ääntä)
      Jane: Mistä oikeesti näitä ja noita Pauliinan kaltaisia urpoja sikiää. Putoileeko osa ihmiskunnasta edelleen puusta?
      Painu huora vittuun

      Lainaa

    51. Tulos: +120 (130 ääntä)
      Hieno trolli Jopi, voit nyt häipyä.

      Lainaa

    52. Ritari Oikeamieli 13.4.2013 13:47
      Tulos: -204 (232 ääntä)
      Anoreksia on yhtälailla keksitty sairaus kuin joku masennus. Ja mitä noi vammaset ulisee Pauliinalle, menis jeesustelee vaikka valtakunnansaliin. Ihme pellejä liikkeellä.

      Lainaa

    53. Tulos: +117 (129 ääntä)
      jopi: No selitäppä miksi tätä “sairautta” ei esiinny afrikassa tai muualla misä on pulaa ruoasta?Niin siksi koska se on länsimaalaisten ämmien höpönlöpö juttu!
      anoreksia on suureksi osaksi ympärstöstä puhkeava sairaus. Maissa joissa ruokapula ei ole niin huutava, on ongelmaksi tullut varsinkin nuorille naisille ympärisön ulkonäköpaineet. Jos anoreksia ei ole mielestäsi sairaus kerroppa sitten ihmeessä miksi ihmisiä kuolee siihen ? Onko mieli muka terve jos näännyttää itseään nälkään kuolemaan asti ? Taidatkin olla vain uhmaikäinen kakara kun vielä oikein huoritteletkin muita, tosi aikuismaista. :)

      Lainaa

    54. Tulos: +57 (65 ääntä)
      Punisher: Mitäkö tapahtui ? Kaiken maailman kukkahattutädit, ituhipit ja idiiootit valtasivat maailman. Lapsilla ei oo enää minkäänlaista opetusta, kuria tai vastuuta kotona. Sellasia aivottomia teinilaumoja näkee kaupungilla nykyään, että suoraansanottuna en usko tämän yhteiskunnan enää kestävän kovin montaa kymmentä vuotta. Kun nämä idiootit joskus vielä pääsevät valtaan, silloin me todella olemme kusessa. Ja vika ei ole lapsessa, lapsen rodussa tai muussa. Tyhmiä kakaroita tekee tyhmät vanhemmat.
      Joo, ja rappiollisista nykynuorista on tässä valitettu viimeiset tuhat vuotta. Kaikki sukupolvet ovat teininä ihan yhtä mätiä, ei ole olemassakaan ikäluokkaa josta olisi omana aikanaan sanottu että "meidän nuoriso on kyllä niin kovin kivaa kun kunnioittavat vanhempiaan, toista se oli ennen vanhaan". Ihan samalla tavalla mun vanhemmat ja isovanhemmat muistavat omilta nuoruusajoiltaan ne pihalla hilluneet "aivottomat teinilaumat". Se että lapsia ei saa enää hakata ja pahoinpidellä kuin vähäjärkisiä eläimiä ei tarkoita että kaikki olisi heti vituillaan. Keksi jotain uutta.
      jopi: No selitäppä miksi tätä “sairautta” ei esiinny afrikassa tai muualla misä on pulaa ruoasta?Niin siksi koska se on länsimaalaisten ämmien höpönlöpö juttu!
      On itse asiassa pohdittu että keskiaikaiset marttyyrit jotka näännyttivät itseään olisivat todellisuudessa sairastaneet syömishäiriöitä. Se miten sairaus ilmenee on toki hieman erilaista, mutta pohjimmiltaan mekanismi oli todennäköisesti sama. Lisäksi on löydetty geenejä jotka altistavat syömishäiriöille. Noissa jutuissa on aika paljon enemmästä kyse kuin vain siitä syökö.

      Lainaa

    55. Tulos: +105 (129 ääntä)
      jopi: No selitäppä miksi tätä “sairautta” ei esiinny afrikassa tai muualla misä on pulaa ruoasta?Niin siksi koska se on länsimaalaisten ämmien höpönlöpö juttu!
      näetkö usein malariaa suomessa ? Et. Eri elinolot, eri sairaudet

      Lainaa

    56. Tulos: -135 (151 ääntä)
      Emilia–: näetkö usein malariaa suomessa ? Et. Eri elinolot, eri sairaudet
      Kyllä malariaa voi olla suomessa jonkun "tuomana" käytäppäs nyt sitä päätäsi

      Lainaa

    57. Tulos: +77 (85 ääntä)
      jopi: Kyllä malariaa voi olla suomessa jonkun “tuomana” käytäppäs nyt sitä päätäsi
      Totta kai voi olla, mutta hyvin harvinaista. Voitaisiinhan mekin tehdä afrikasra samanlainen mediatäytteinen maanosa, jolloin loisimme sinne myös ulkonäköpaineet yms. Ja voi kuule, anoreksiaa tulisi sinnekin, koska anoreksia puhkeaa usein ympäristön ulkonäköpaineista. Mutta kun kerta mielestäsi anoreksia ei ole sairaus, selitäpä miksi siihen silti kuolee ihmisiä. Onko mieli muka terve jos näännyttää itsensä kokonaan ? Olisitko itse valmis kuolemaan huomion takia ? Ps. Tuo huorittelu kertoo hyvin paljon iästäsi. :) ei kovin aikuismaista

      Lainaa

    58. Tulos: +101 (111 ääntä)
      Ritari Oikeamieli: Anoreksia on yhtälailla keksitty sairaus kuin joku masennus.
      Masennusta sairastavalla ihmisellä on jonkin olennaisen välittäjäaineen (usein serotoniinin, mutta myös esim. noradrenaliinin) eritys vähentynyt. Tarpeeksi pitkälle etenevä anoreksia taas voi aiheuttaa mm. lihasten surkastumista, osteoporoosin riskin kasvua, lanugo-karvan kasvamista iholle jne. Lanugoa ei terveellä ihmisellä ole pikkuvauvaiän jälkeen, eli kyllä anoreksia on ihan oikea sairaus omine oireineen.

      Lainaa

    59. Tulos: +98 (102 ääntä)
      Ritari Oikeamieli: Anoreksia on yhtälailla keksitty sairaus kuin joku masennus. Ja mitä noi vammaset ulisee Pauliinalle, menis jeesustelee vaikka valtakunnansaliin. Ihme pellejä liikkeellä.
      Kun lukee näitä kommentteja täällä, niin onneksi on edes joitain fiksuja ihmisiä näiden tyhmien joukossa. Masennus ja syömishäiriöt ovat VAKAVIA sairauksia, ei mitään "keksittyjä". Voisin melkein itkeä, kun jotkut ajattelevat näin. Ihmismieli on monimutkainen asia. Masennusta sairastava pitää itseään huonona ihmisenä. Tietenkin masennuksen oireita on erilaisia, mutta omasta kokemuksestani voin sanoa, että huono itsetunto, huonommuuden tunne/itseinho... On myös jonkunlaisia oireita syömishäiriöstä, tuntee itsensä isokokoiseksi, vaikka muut sanovat muuta, mutta ei vaan voi itse uskoa sitä. Silloin ei tietenkään halua syödä, koska ajattelee, että lihoo. En jaksa tämän enempää alkaa avautumaan, mutta oikeasti, jotkut ihmiset on niin... Ja vaikka kuinka yrittäisi kertoa ja selittää, niin eivät vaan ymmärrä. Ajattelee vaan yksinkertaisesti - jos on laiha, syö. Jos on paha olo henkisesti, niin tee vaan mukavia asioita ja ole iloinen. "Kaikki on niin yksinkertaista" Kukaan ei halua pahaa oloa itselleen. Itsekin olen parantumaan päin, tiedän, että on pitkä prosessi, mutta olen hakenut apua, koska haluan olla vielä terve ja onnellinen. Voin sanoa olevani onnellinen, etten tappanut itseäni kerran, kun olin lähellä sen tehdä. Miten ihmiset ovat lapsiaan kasvattaneet?!

      Lainaa

    60. Tulos: +33 (45 ääntä)
      Hauskaa kun jotkut vanhemmat tyypit täällä päivittelee 90-luvulla syntyneitä että onhan joo kovin kauheita ja hemmoteltuja vaikka siinä ysärin alussahan iski se ihan saakelinmoinen lama joka kolahti pahimpana esmes just lapsiperheisiin ja tekikin monien perheiden elämästä yhtä helvettiä se rahanpuute. Plus sitten leikkaukset koulujen terveydenhuoltoon sun muuhun... Niin tosin ohan se totta että näistä 90-luvun pennuista on kasvanut jokseenkin sairaampia kuin aiempien vuosikymmenien yksilöistä: http://yle.fi/uutiset/lasten_hata_lisaantynyt_saastojen_myota/6280046 Ja no olenhan itsekin tämmöinen 1990 syntynyt pöpipää-mielenterveyspotilas köyhästä perheestä joten kaipa noissa tutkimuksissa ja siinä miten lama vaikutti meihin pentuihin ysärillä on jotakin perää. Mutta juu Neuvostoliitto Ja joo on kyllä Pauliina kunnon pellepää että ei sen puoleen

      Lainaa

    61. Tulos: +50 (58 ääntä)
      Niin ja muutenkin teinien, varsinkin tyttöjen, ongelmien vähättely on vähän omituista kun ottaa huomioon että teinitytöthän just tätä anoreksiaa eniten sairastaa minun käsittääkseni??

      Lainaa

    62. Tulos: +52 (58 ääntä)
      Ei kukaan joka näännyttää itseään kuolemaan asti ole henkisesti terve. anoreksia on vakava sairaus, ehkä myös nämä pari pentua täällä oppisivat sen jossain vaiheessa.

      Lainaa

    63. Tulos: +50 (60 ääntä)
      "Antakaa mun olla teini vielä kun voin." Asiayhteydestään irroitettuna tämä on oikeastaan ihan hyvä heitto.

      Lainaa

    64. Tulos: -29 (43 ääntä)
      Menkää vittu terapiaan
      Voisin vaikka mennäkkih. Nam Nam

      Lainaa

    65. Tulos: +49 (55 ääntä)
      alko suututtamaa tuo pauliinan asenne. anoreksia, niinku kaikki muutki syömishäiriöt on sairauksia, ei niistä niin vaa parannuta. t.(ex)anorektikko itekki

      Lainaa

    66. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Niin tai näin, oli se väärinpäin: Neuvostoliitto hajosi, Saksat yhdistyivät.Tällä on kuitenkin jotain vaikutusta, kun ei tarvinnut pelossa elää, niin kasvatus varmaan muuttui liian vapaaksi.
      90-luvun lapsilla tosiaan on hyvin paljon ongelmia nykyään. Ne ovat monipuolisempia sekä monimutkaisempia kuin edellisellä sukupolvella. Näin sosiaalialan opiskelijana haluan tuoda sellaisen näkökulman, että lama vaikutti pahasti monen perheen taloudelliseen tilanteeseen, mutta se on vain yksi pala sitä kakkua, mikä selittää tämän päivän nuorien ongelmat.

      Lainaa

    67. Tulos: +82 (92 ääntä)
      Jopo: Itse olen Pauliinan puolella, sillä anorektikoille kuuluukin nauraa. Kaikki täällä vain säälivät heitä “voi raukkaa sulla on anoreksia yhy yhy”.. Ei. Sitähän anorektikot eniten haluavat että saisivat huomiota ja sääliä. Anorektikoille pitäisi sanoa että “hah, luuletko oikeesti että oot kaunis ja terveen näkönen? Herää ihminen” silloin he voisivatkin tajuta jotain ja tehdä asialle jotain eikä vaan jatkaa sitä, koska sehän on totuus, kukaan ei vaan halua sanoa sitä ja tuloksena tähän sairauteen kuoleekin niin paljon ihmisiä. Anoreksiaa pidetään jonain prinsessa sairautena, samoin kuin bulimiaa, vaikka sitä ne eivät ole. En tarkoita tällä, että anoreksia ei olisi vakava sairaus, päinvastoin. Toivottavasti sai jonkun ajattelemaan edes vähäsen..
      Täällä voisi jakaa vuoden idioottien palkinnot. Onneksi olkoon, nousit kärkisijoille. Et selkeästi tiedä syömishäiriöistä yhtään mitään, etkä tiedä - tai varsinkaan tunne - yhtäkään, joka on näistä kärsinyt. Anna aivojesi vähän hengittää ja ota se pää pois perseestä.

      Lainaa

    68. Tulos: +73 (79 ääntä)
      Ritari Oikeamieli: Anoreksia on yhtälailla keksitty sairaus kuin joku masennus. Ja mitä noi vammaset ulisee Pauliinalle, menis jeesustelee vaikka valtakunnansaliin. Ihme pellejä liikkeellä.
      Missä tynnyrissä olet kasvanut?

      Lainaa

    69. Tulos: +85 (91 ääntä)
      Jopo: Itse olen Pauliinan puolella, sillä anorektikoille kuuluukin nauraa. Kaikki täällä vain säälivät heitä “voi raukkaa sulla on anoreksia yhy yhy”.. Ei. Sitähän anorektikot eniten haluavat että saisivat huomiota ja sääliä. Anorektikoille pitäisi sanoa että “hah, luuletko oikeesti että oot kaunis ja terveen näkönen? Herää ihminen” silloin he voisivatkin tajuta jotain ja tehdä asialle jotain eikä vaan jatkaa sitä, koska sehän on totuus, kukaan ei vaan halua sanoa sitä ja tuloksena tähän sairauteen kuoleekin niin paljon ihmisiä. Anoreksiaa pidetään jonain prinsessa sairautena, samoin kuin bulimiaa, vaikka sitä ne eivät ole. En tarkoita tällä, että anoreksia ei olisi vakava sairaus, päinvastoin. Toivottavasti sai jonkun ajattelemaan edes vähäsen..
      Huomaa ettet tunne sairautta etkä ketään sitä sairastavaa. Ensinnäkin syömishäiriö ei ole sellainen asia mitä huudetaan kaupungeilla ja haetaan huomiota, sitä salataan niin pitkälle kuin mahdollista ja manipuloidaan ja valehdellaan ettei kukaan vain puutu sairastamiseen. Toiseksi luuletko tosiaan, että sanomalla herää ihminen ja kertomalla mielipiteesi ulkonäöstä että sillä olisi MITÄÄN vaikutusta sairastavalle? Näet terveen ihmisen näkökannalla mikä taas on anorektikolle/bulimikolle mahdotonta. Idioottimaista ympäripyöreetä paskaa selität, vituttaa tollaset kommentit kun näyttää olevan oma tietämys pyöreät nolla.

      Lainaa

    70. Tulos: +52 (62 ääntä)
      jopi: Kyllä malariaa voi olla suomessa jonkun “tuomana” käytäppäs nyt sitä päätäsi
      Oon ny vittu jo hiljaa. Kommenttis on niin ääliömäisiä et myötähäpeä kasvaa koko ajan.

      Lainaa

    71. Tulos: +79 (83 ääntä)
      Tulee mieleen ne lukemattomat ja lukemattomat kerrat, kun kuulee paniikkihäiriöistä kärsivältä kysyttävän "miksei ole yrittänyt päästä yli siitä", viiltelevälle käsketty "vaan olla viiltelemättä" tai masentuneen käsketty "olla vaan positiivisempi." Jesus fucking Christ, ihmiset, nää on kaikki /sairauksia/, addiktioita, mielihäiriöitä, pään kemikaalit sekaisin! Se on kemiaa, eikä mikään yksittäinen ajatus. Ei jalkansa murtanuttakaan auta se, että käsket vaan alkaa kävellä...

      Lainaa

    72. Tulos: +82 (86 ääntä)
      ''Telling someone with depression to ''just get over it and be happy'' is like telling someone with a broken leg to run to a hospital. Telling someone with an eating disorder to ''just eat'' is like telling someone with claustrophobia to get inside a small cupboard and lock the door. Telling someone who self-harms to ''just stop doing it'' is like telling a drug addict to sit in a room full of drugs and touch nothing'' Niinpä. Hei Pauliinankaltaiset ihmiset, kertokaapa lisää näistä asioista, joista tiedätte niin helvetin paljon. Itse käyn läpi anoreksiaa - Eikä muuten oo ihan hirveen helppoo yrittää syödä kun näkee ittensä läskinä. Söisitkö itse, jos luulisit olevasi läski, ja ettei kukaan välitä susta koska oot niin läski? Niinpä. Ja varmaan joku oikeesti haluakiin näyttää tolta. Ehei. Anorektikko vain ei itse tiedä näyttävänsä siltä.

      Lainaa

    73. Tulos: +6 (28 ääntä)
      Minäpä Minä: Mikä helvetti joitakin vaivaa.
      Tätä kutsutaan nimellä murrosikä.

      Lainaa

    74. Tulos: +88 (90 ääntä)
      Yksi hyvä ystäväni sairastui anoreksiaan 11-vuotiaana. Parikymppisenä hän näyttää vieläkin kaksitoistavuotiaalta, on saman pituinen, hänelle ei ole kehittynyt rintoja eikä hänellä ole koskaan ollut kuukautisia. Nyt hän on viimein paranemaan päin mutta todennäköisesti näyttää samalta koko loppuikänsä, koska hänen kasvuaikansa on ohi. Suurin osa hänen ystävistään on hänet hylännyt, muu perhe kuin äiti ei ole tukena ja kadulla hän saa kuulla huuteluja kuten "syö tyttö jotain!", jonka takia pukeutuu moniin kerroksiin vaatteita että kukaan ei huomaisi. Joo. Huomiota ja kauniiksi sanomistahan tässä nyt haettiin. Syömishäiriöinen ei osaa ajatella muulla tavalla. Siinä on myös usein enemmän kysymys kontrollista kuin oikeasti ulkonäöstä.

      Lainaa

    75. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Hienot trollit Jopi ja Ritarioikeamieli!

      Lainaa

    76. Tulos: -100 (108 ääntä)
      Emilia–: Totta kai voi olla, mutta hyvin harvinaista. Voitaisiinhan mekin tehdä afrikasra samanlainen mediatäytteinen maanosa, jolloin loisimme sinne myös ulkonäköpaineet yms. Ja voi kuule, anoreksiaa tulisi sinnekin, koska anoreksia puhkeaa usein ympäristön ulkonäköpaineista. Mutta kun kerta mielestäsi anoreksia ei ole sairaus, selitäpä miksi siihen silti kuolee ihmisiä. Onko mieli muka terve jos näännyttää itsensä kokonaan ? Olisitko itse valmis kuolemaan huomion takia ? Ps. Tuo huorittelu kertoo hyvin paljon iästäsi. ei kovin aikuismaista
      Itse taidat olla joku 20 vuotias pissis?Mene takasin sinne keittiöön ja pysy siellä.

      Lainaa

    77. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Minäpä Minä: Mikä helvetti joitakin vaivaa.
      Se on psyykkinen sairaus. Mikä helvetti sairaita vaivaa, olisivat vain sairastamatta!!!!!

      Lainaa

    78. Elämä on =) 13.4.2013 18:18
      Tulos: -93 (113 ääntä)
      Joopa joo. huomaa että täällä on kaikki entiset ''sairaat'' anorektikot, bulimikot ja masentelijat. kaikki kolme on mielenvikasuutta, jos ei mieli kestä ja johtaa sun kuolemaan lopulta, ehkä se oli tarkoitus tapahtua, Survival of the fittest.

      Lainaa

    79. Tulos: +4 (28 ääntä)
      Piu: Kyllä se naurattaa ennenkuin kun on seissyt anoreksian aiheuttamiin ongelmiin kuolleen ystävänsä arkun äärellä. Tällaisille teineille pitäisi lavastaa hyvän ystävän kuolema niin saisivat vähän perspektiiviä.
      Ei niillä oo HYVIÄ ystäviä. On vain kavereita, jotka kääntyvät pois jos jotain sattuu ja sama toisin päin.

      Lainaa

    80. Tulos: +17 (21 ääntä)
      *oksentaa pitkin näppäimistöä*

      Lainaa

    81. Tulos: -139 (163 ääntä)
      vitu pellet :DDDDDDD hahahahahahah miks tämmösestä pitää tehä näin iso juttu? :D oivoivoivoi Kirjoittaja on vahvistettu jutussa esiintyväksi henkilöksi. T: Ylläpito

      Lainaa

    82. Tulos: -71 (87 ääntä)
      joku vitun ääliö rinnasti täällä jo alkoholismin ja syövän. vitun kukkahattutädit ottakaa järki käteen. pitää varmaan hakea maanantaina saikkua, ku tekee niin mieli tupakkaa. kai sekin lasketaan vakavaksi sairaudeksi...?

      Lainaa

    83. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Ei saatana mikä idiootti, en keksi sanoja kuvailemaan tämän myötähäpeän määrää. Mutta tosiaan, kyseessä on _julkinen_ tilapäivitys, ketä tahansa voi tulla kommentoimaan Pauliinan über asialliseen ja älykkyyttä tihkuvaan tilapäivitykseen. http://vivas.fi/talta-nayttaa-erittain-paha-anoreksia-videota-ei-suositella-herkimmille/ ^ Siellä paha missä mainitaan.

      Lainaa

    84. Tulos: +76 (76 ääntä)
      Eniten huvittaa tällaisissa tapauksissa tuo yhtäkkinen vinkuminen, että ei saisi muut tulla kommentoimaan, sitä typeryyttä mitä päästin suustan. Jos sanoo/kirjoittaa julkisesti jotain tyhmää mikä ihan ehdottomasti aiheuttaa vastalauseita, pitäisi nyt sen verran ottaa omista sanomisistaan vastuuta ja ottaa vaan vastaa. Itsekin kun on itselleen antanut oikeutensa kommentoida, niin silloin se on kyllä muillakin. Toinen vaihtoehto on vetää vetskari kiinni siihen suuren turvan ympräille jättää paskat oman päänsä sisään. Luullaan, että itsellä on oikeus laukoa mitä tahansa, mutta sitten kun kritiikki kohdistuukin itseensä, niin silloin ei saakaan puuttua toisten asioihin vaan pitää painua vittuun.

      Lainaa

    85. Tulos: +52 (56 ääntä)
      tästä tuli mieleen se yks moka: miksei jossain autiolla saarella vaa syödä, mä ainakaa rupeis mitää kuolee, mun ois pakko syödä. :D

      Lainaa

    86. Tulos: +24 (36 ääntä)
      Jep anoreksia on tosi inhottava sairaus. Itellä on se kanssa, kun on peritty äidiltä. Anoreksia on siitä tosi inhottava, että se vääristää omaa kuvaa. Itse tiedän olevani laiha mutta silti iskee sellanen taka ajatus, että "vois olla laihempi". Vaikka kohta näkyy jo kylkiluutkin. Syöminen on anorektikolle tosi vaikeeta. Ei pelkestään sen takia, että omatunto kärsii vaan myös sen takia , että sä et jaksa ja sulle tulee paha olo. Itsekkin söin just lautasellisen katkarapuja ja olo on aika kamala, ei siis henkisesti vaan fyysisesti. Mutta pauliina on idiootti. Joskus saa niin hävetä oman ikäluokkansa puolesta. Onnea ja jaksamista myös niile joilla on anoreksia tai jotka tuntuu tälläisen henkilön. Se on inhottava sairaus ja syö niin mieltä kuin kehoakin!

      Lainaa

    87. Pallosalama 13.4.2013 21:58
      Tulos: +26 (36 ääntä)
      Aina ja tulee aina olemaan ainakin yksi tämmöinen feissarimoka joka saa koko helahoidon vihan tunteeksi. Ihmettelen vaan miten tommoinen "teini" on niin empatiakyvytön paskiainen. Tommoiset joutuisivat takaisin kohtuun potkittavaksi.

      Lainaa

    88. Simå Tåini 13.4.2013 22:29
      Tulos: +35 (41 ääntä)
      Hei Pauliina! Oletko kiinnostunut politiikasta? Sinulle voisi löytyä terveiden asenteittesi takia paikka riveistä!

      Lainaa

    89. Tulos: +77 (81 ääntä)
      Olisi oikea paratiisi jos anoreksiasta selviäisi syömällä, masennuksesta piristymällä ja eritoten tyhmyydestä vain ja ainoastaan ajattelemalla.

      Lainaa

    90. Tulos: +27 (31 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      Internet ja web. Tuota ennen empatiakyvyttomilla, kapeakatseisilla paskiaisilla ei ollut mitaan globaalia viestintakanavaa kaytettavanaan.

      Lainaa

    91. Sairas itsekin 13.4.2013 22:43
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      lollero: Ei tuollaiselle nauraminen ole sen enemmän väärin kuin oikein kuin lihaville ahmimishäiriöstä kärsiville nauraminenkaan. Silti ylipainoisille nauraminen koetaan yleisesti hyväksyttävänä, vaikka monet heistä kärsivät ihan samalla tavalla syömishäiriöstä kuin nuo anorektikot.
      Totta! Vastustan ehdottomasti anoreksian pilkkaamista, mutta on aivan totta, että myöskään lihaville ei kuuluisi nauraa. Siinä missä anorektikon on vaikea syödä, on lihavan yhtälailla vaikea rajoittaa syömistään. Anorektikoille vannotaan, etteivät he ole lihavia ja heitä yritetään kaikin tavoin kannustaa syömään (niin kuin pitää tehdäkin!), mutta lihaville sanotaan, että ovat omaa tyhmyyttään ylipainoisia, kun eivät viitsi syödä vähemmän. Kaikille ei ole niin helppoa syödä normaalia määrää! (Itse syön usein liikaa, enkä voi sille mitään. En vain pysty lopettamaan ajoissa. Jos yritän, minua alkaa ahdistaa kamalasti.) Kun ahmimishäiriöstä kärsiville sanotaan noin töykeästi, voisi anorektikoille yhtä hyvin sanoa juurikin, että "vois vaan syödä!" Kyllä mäki ihmettelen, että miks anorektikoista ollaan huolissaan, mutta lihavia vaan moititaan. Millä tavoin anorektikko ansaitsee enemmän sympatiaa, kuin ahmimishäiriöstä kärsivä? Totuus on kuitenkin, että kaikki syömishäiriöstä (ja muistakin sairauksista) kärsivät tarvitsevat apua. Ketään ei saa syyttää ja haukkua. Tällaiset sairaudet ovat vakava asia.

      Lainaa

    92. Tulos: -43 (51 ääntä)
      En nyt halua mitenkään yleistää mitään kulttuuria enkä osoittaa sormea mihinkään päin, mutta nuissa kommenteissa, mitkä tuon jutun sivuilla on, Pauliinan ja Alexandran nimet ei ihan supisuomalaisia ole?

      Lainaa

    93. Tulos: +35 (43 ääntä)
      angst: En nyt halua mitenkään yleistää mitään kulttuuria enkä osoittaa sormea mihinkään päin, mutta nuissa kommenteissa, mitkä tuon jutun sivuilla on, Pauliinan ja Alexandran nimet ei ihan supisuomalaisia ole?
      Mitenköhän heidän nimet ovat oleellisia, jos nyt vahingos sattuisivat olemaan ulkomaalais taustaisia, niin? mitä? ja mitenköhän pauliina ei ole suomalainen nimi

      Lainaa

    94. Tulos: -34 (44 ääntä)
      mä oon tosi laiha vaik lihava.. mut kamut sanoo laihax.. ;p

      Lainaa

    95. Tulos: -8 (32 ääntä)
      Ööh... En millään muotoa halua puolustaa anoreksialle naurajia, sillä tiedän että se on oikeasti vakava asia. Mutta turha tuosta nyt on mitään paskamyrskyä nostaa. Maailmassa on pahempiakin idiootteja, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ja sitäpaitsi, väittäisin että esim. vanhempieni (65 v.) sukupolvi suhtautuu anorektikkoihin paljon nykynuoria suvaitsemattomammin, suorastaan syyllistäen.

      Lainaa

    96. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Googlettakaa Isabelle Caro, niin näette mihin anoreksia voi pahimmillaan johtaa, ja kuinka vaikeaa siitä oikeasti on parantua.

      Lainaa

    97. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Kuvan nainen kuoli tuohon anoreksiaan. Tuli dokkari tuosta naisesta joku aikaa sitten tv:stä.

      Lainaa

    98. Tulos: -44 (56 ääntä)
      Oikeesti?: Mitenköhän heidän nimet ovat oleellisia, jos nyt vahingos sattuisivat olemaan ulkomaalais taustaisia, niin? mitä? ja mitenköhän pauliina ei ole suomalainen nimi
      Pauliina ehkä on, mutta ei hänen sukunimensä. Ei suomalaiset oo nuin empatia-kyvyttömiä paskiaisia.

      Lainaa

    99. että tämmöstä 14.4.2013 11:01
      Tulos: +35 (49 ääntä)
      jopi: No selitäppä miksi tätä “sairautta” ei esiinny afrikassa tai muualla misä on pulaa ruoasta?Niin siksi koska se on länsimaalaisten ämmien höpönlöpö juttu!
      Ootko sää oikeesti noin tyhmä, vai esitätkö vaan?

      Lainaa

    100. Tulos: +41 (51 ääntä)
      Jopo: Itse olen Pauliinan puolella, sillä anorektikoille kuuluukin nauraa. Kaikki täällä vain säälivät heitä “voi raukkaa sulla on anoreksia yhy yhy”.. Ei. Sitähän anorektikot eniten haluavat että saisivat huomiota ja sääliä. Anorektikoille pitäisi sanoa että “hah, luuletko oikeesti että oot kaunis ja terveen näkönen? Herää ihminen” silloin he voisivatkin tajuta jotain ja tehdä asialle jotain eikä vaan jatkaa sitä, koska sehän on totuus, kukaan ei vaan halua sanoa sitä ja tuloksena tähän sairauteen kuoleekin niin paljon ihmisiä. Anoreksiaa pidetään jonain prinsessa sairautena, samoin kuin bulimiaa, vaikka sitä ne eivät ole. En tarkoita tällä, että anoreksia ei olisi vakava sairaus, päinvastoin. Toivottavasti sai jonkun ajattelemaan edes vähäsen..
      Ahahahahahahah! Jospas mä nyt nauran vähän sulle?! Heheheheheheh. Ihanko oot psykologiaa opiskellut, kun meinaat että tuolla se mielisairaus lähtee? Ja masennus vissiin sillä, et vaan piristyy?

      Lainaa

    101. Tulos: -73 (79 ääntä)
      että tämmöstä: Ootko sää oikeesti noin tyhmä, vai esitätkö vaan?
      No sinähän se tyhmä olet jos uskot johonkin anoreksiaan!Vitun idiootti

      Lainaa

    102. Tulos: -54 (68 ääntä)
      Ajatelkaa ennenkuin kommentoitte. Rikkaissa maissa on juurikin näitä sairauksia, jotka johtuvat siitä, että kaiken tekemisen pitää olla yksilön omasta mielestä mukavaa ja omia arvoja vastaavaa. Sitten kun omassa päässä omat arvot vikaantuvat ja vääristä asioista tulee "mukavaa", tulee hengenvaaraillisia tilanteita. Rikkaassa maassa masentunut jää koko päiväksi kotiin makaamaan ja kärsii, köyhässä maassa masentunut tekee töitä, koska on oppinut jättämään omat fiilikset huomiotta, ja pääsee näin ohi masennuksestaan. Rikkaassa maassa anorektikko ei syö ja kärsii, köyhässä massa anorektikko syö, koska on oppinut jättämään omat fiilikset huomiotta, ja pääsee näin ohi anoreksiastaan. Tämä "vaikken haluakaan, mutta silti teen"-asenne on rikkaissa maissa unohtunut. Minulla tuo itken-ja-teen-silti-asenne toimii hyvin, esim. fobioiden kanssa. Yleensä varoitan kanssaihmisiäni, että minulle saattaa tulla paniikkikohtaus, mutta älkää kiinnittäkö huomiota, se menee ohi vähän ajan päästä, ja sen jälkeen jatketaan kuin sitä ei olisi tapahtunutkaan.

      Lainaa

    103. Tulos: +46 (48 ääntä)
      jopi: No sinähän se tyhmä olet jos uskot johonkin anoreksiaan!Vitun idiootti
      pitäisköhän sun nyt pikkuhiljaa lopettaa jo. Sun kommentit on lähinnä vain muiden haukkumista, etkä selvästikään osaa puolustaa mielipidettäsi muilla keinoin. Totta kai voit jatkaa tuotakin linjaa mutta ihan vain vinkkinä että voisit vähän hiljentyä.

      Lainaa

    104. Tulos: -69 (77 ääntä)
      Emilia–: pitäisköhän sun nyt pikkuhiljaa lopettaa jo. Sun kommentit on lähinnä vain muiden haukkumista, etkä selvästikään osaa puolustaa mielipidettäsi muilla keinoin. Totta kai voit jatkaa tuotakin linjaa mutta ihan vain vinkkinä että voisit vähän hiljentyä.
      Kuuleppa nyt jos joku haukkuu mua niin mä haukun takasin.Kyllä huomaa että olet nainen....

      Lainaa

    105. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Jopo: Itse olen Pauliinan puolella, sillä anorektikoille kuuluukin nauraa. Kaikki täällä vain säälivät heitä “voi raukkaa sulla on anoreksia yhy yhy”.. Ei. Sitähän anorektikot eniten haluavat että saisivat huomiota ja sääliä. Anorektikoille pitäisi sanoa että “hah, luuletko oikeesti että oot kaunis ja terveen näkönen? Herää ihminen” silloin he voisivatkin tajuta jotain ja tehdä asialle jotain eikä vaan jatkaa sitä, koska sehän on totuus, kukaan ei vaan halua sanoa sitä ja tuloksena tähän sairauteen kuoleekin niin paljon ihmisiä. Anoreksiaa pidetään jonain prinsessa sairautena, samoin kuin bulimiaa, vaikka sitä ne eivät ole. En tarkoita tällä, että anoreksia ei olisi vakava sairaus, päinvastoin. Toivottavasti sai jonkun ajattelemaan edes vähäsen..
      tjaa, että ihan kokemuksestako puhut? kuinkas monta anoreksiaa oot naureskeluillas parantanut? eiköhän nykyään jo ihan googlettamalla löydy ihan asiallista tietoa siitä että syömishäiriöt eivät ole riippuvaisia sukupuolesta tai iästä, eivät välttämättä edes mistään kauneusihanteista, eivätkä parannettavissa jeesusteluilla ja muilla taivasteluilla. itse kun vammailin nuorempana syömisten kanssa ja vähän vanhempana alkoi alkoholi maistumaan päivittäin niin ei siinä kenenkään muun sanomiset ja kollotukset ainakaan positiivisesti auttaneet. sitä vaan jossain vaiheessa ei halua rämpiä jatkuvasti paskassa, mutta se lähtee ihmisestä itestään sisältäpäin se muutos jos on lähteäkseen. toki apua saa ja pitää saada asioidensa käsittelyyn, mutta tollaset tyhjän-naureskelijat vituttaa eniten. jos ei oo henkilökohtaisesti jotain käynyt läpi niin ois vaan parempi kuunnella kuin huudella. kannattaa myös muistaa että näissä sairauksissa on yleensä taustalla jotain altistavia tekijöitä eikä kyse oo vaan (teinien) huomionhakuisuudesta, niin kannattaa ne aivopierut jättää vähemmälle.

      Lainaa

    106. Tulos: +16 (16 ääntä)
      lollero: Ei tuollaiselle nauraminen ole sen enemmän väärin kuin oikein kuin lihaville ahmimishäiriöstä kärsiville nauraminenkaan. Silti ylipainoisille nauraminen koetaan yleisesti hyväksyttävänä, vaikka monet heistä kärsivät ihan samalla tavalla syömishäiriöstä kuin nuo anorektikot.
      totta, mutta miten tämäkään nyt liittyi tähän nimenomaiseen tilapäivitykseen? tyhjän naureskelijat ovat ylipäätään perseestä. toki ehkä sekin, että jos ihminen on hälyttävän alipainoinen, kyseessä luultavimmin on syömishäiriö tai jokin muu sairaus (miinus se häviävän pieni joukko alipainoisista jotka vain omaavat äärimmäisen aineenvaihdunnan ollen muuten terveitä), mutta ylipaino ei aina edellytä syömishäiriötä tai muuta sairautta, vaan siihen liittyy perintötekijät ja elämäntavat (jotka "periytyvät" usein myös vanhemmilta jälkikasvulle). esim. omasta perheestäni olen tällä hetkellä ainoa joka ei ole ylipainoinen, mutta uskoakseni heistä kenelläkään ei syömishäiriötä ole ollut tai ole. tietenkään se oliko se syömishäiriö tai ei ei tee naureskelua yhtään hyväksyttävämmäksi. ja yleensä syömishäiriöistä tunnetaan vaan nämä ääripäät, joissa syömättömyys/ylensyöminen näkyy ja näitä sitten rummutetaan telkkarista, vaikka totuus on että suuri osa syömishäiriöisiä on normaalin painon rajoissa, joten tarkemmin asiaan perehtymättä sitä ei huomaa ulospäin. se ei tee silti näistä sairauksista yhtään turvallisempia vaikka olisikin normaalipainoinen. jatkuva oksentelu, paastoaminen ja sitten ahmiminen, laksatiivit, liiallinen veden juonti jne käyvät varsinkin sydämen päälle ja esim. elektrolyytti-tasapainot on suhteellisen helppo sotkea jolloin rytmihäiriöiden riski lisääntyy. myös aivot nälkiintyvät, luusto kärsii... onhan noita. tulipa tuosta mieleeni nämä tietyt ihmiset kun sanoo että alkasivat vaan syömään - ja samat ihmiset alkoholisteista että lopettasivat vaan juomasta - niin eivät taida tietää sitäkään että jos sairaus on pitkällä, keho on niin tottunut tilaansa että molemmista edellämainituista "apukeinoista" voi lähteä henki ellei ole sairaalassa valvonnan alaisena kun kroppa menee shokkiin (eri mekanismit tietty kyseessä sh versus alkoholismi/muu päihderiippuvuus, mutta kuitenkin). näin kärjistetysti ja äärimmäisissä tapauksissa, mutta kuitenkin.

      Lainaa

    107. Tulos: +20 (24 ääntä)
      ja pakko vielä lisätä ettei nää "hyvien neuvojen" jakajat ja vähättelijät taida ymmärtää että jos on oikeasti siinä pisteessä että vaikka haluaisi itse parantua ja olla taas terve, siihen yleensä tarvitaan ulkopuolista apua. kun täällä oli näitä syöpään vertaamisia ja sitten niitä jotka sanoivat ettei voi verrata, niin ei voikaan. suuntaan eikä toiseen. esim. jos saat syöpädiagnoosin niin onhan se automaattisesti hyväksyttävää pistää terveys edelle ja jättää muu elämä tauolle - työ, opiskelu, voi olettaa että puoliso/muu suku kattoo mahdollisen jälkikasvun perään - mutta näillä riippuvuuksilla (syömishäiriöt, päihderiippuvuus jne) kun on leima "itseaiheutettuina" ja aihe on vielä tänä päivänäkin tabu oikeassa elämässä niin on suhteellisen vaikeaa tehdä samaa, vaikka tarve vaatisi. siksihän nämä menevätkin sitten niin pitkälle että siinä itkee jo suku ja ystävät että mene hoitoon että säilyy henki. että ei se vaan ole niin helppoa. osastopaikkoja on vähän ja pääsy hoitoon kestää ellet ole ihan kuolemankielissä. ja kaikki asioiden sumpliminen ja paperisota ja muu muutenkin heikossa kunnossa ollessa voi tuntua ylitsepääsemättömältä.

      Lainaa

    108. Tulos: -43 (53 ääntä)
      Elli: Nii se on. Kuka tahansa syömishäiriöinen voi ihan vaan mieltä muuttamalla parantaa itsensä. Siis ihan noin vaan! Voi vittu kyllä on muijalla aivot. Pauliinan kommenteista tulee mieleen entinen ystävä, joka itseni sairastuessa bulimiaan totesi kylmästi: “Sä oot vaan laiska etkä jaksa liikkua, siks sä oksennat. Lopeta se vaan, oot säälittävä”. Et siis Pauliina, haista paska, tollanen puhe sattuu aika pahastij ja toivon suuresti, ettet tunne ketään anorektikkoa. P.S. Toivottavasti halvaannut joskus ja sit ihmiset voi tulla sanoo sun sängyn vierelle, miten sun nyt pitää van kävellä, ei se oo niin vaikeeta!
      juu no ku sä nyt kerran oot niin hyvä ihminen nii voitko se olla sä joka tulee sit sanoo mulle noin ku halvaannun? (:

      Lainaa

    109. Tulos: -63 (75 ääntä)
      Anoreksia on kuitenkin itse aiheutettu, toisin kun joku syöpä

      Lainaa

    110. Tulos: +36 (46 ääntä)
      minävaan: Anoreksia on kuitenkin itse aiheutettu, toisin kun joku syöpä
      Tupakoimalla aiheutettu keuhkosyöpä on itse aiheutettu. Juomalla aiheutettu maksasyöpä on itse aiheutettu. Syömällä aiheutettu verenpainetauti on itse aiheutettu. Kaikkiin näihin voi sairastua kyllä ilman tupakoimista, juomista tai ylipainoa, mutta on aika paljon vakavia sairauksia, jotka ovat täysin itse aiheutettuja. Vieläpä niin, että anoreksia on nuorten tyttöjen vaiva, sellaisten jotka eivät tajua sen vakavuutta, mutta näitä muita tauteja aiheuttavat aikuiset itselleen välinpitämättömyydellään.

      Lainaa

    111. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Jopo: Itse olen Pauliinan puolella, sillä anorektikoille kuuluukin nauraa. Kaikki täällä vain säälivät heitä “voi raukkaa sulla on anoreksia yhy yhy”.. Ei. Sitähän anorektikot eniten haluavat että saisivat huomiota ja sääliä. Anorektikoille pitäisi sanoa että “hah, luuletko oikeesti että oot kaunis ja terveen näkönen? Herää ihminen” silloin he voisivatkin tajuta jotain ja tehdä asialle jotain eikä vaan jatkaa sitä, koska sehän on totuus, kukaan ei vaan halua sanoa sitä ja tuloksena tähän sairauteen kuoleekin niin paljon ihmisiä. Anoreksiaa pidetään jonain prinsessa sairautena, samoin kuin bulimiaa, vaikka sitä ne eivät ole. En tarkoita tällä, että anoreksia ei olisi vakava sairaus, päinvastoin. Toivottavasti sai jonkun ajattelemaan edes vähäsen..
      Sinun kaltaistesi asiantuntijoiden ansiosta psyykkisten ongelmien määrä tässä maassa ei ainakaan vähene, mene nyt itseesi hyvä ihminen!!

      Lainaa

    112. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Hmmmmh: Pauliina ei selvästikään ole pelkästään “mielipiteensä” mukaan idiootti, vaan teiniyden ja vittumaisuuden näkee jo kirjoitustavasta. Vihaan tuollaisia huonosti käyttäytyviä tenuja.
      Oon samaa mieltä huonosta käytöksestä, mutta kaikki eivät vain omaa asiallista tapaa tuoda pointtiaan esille. Eli kirjoitustavan perusteella ei kyllä voi tuomita ketään heti, vaikkakin monesti juuri tuollaiset "teinit" kirjoittavat asiattomasti.

      Lainaa

    113. Tulos: +54 (60 ääntä)
      pauliina: vitu pellet DDDDDD hahahahahahah miks tämmösestä pitää tehä näin iso juttu? oivoivoivoi Kirjoittaja on vahvistettu jutussa esiintyväksi henkilöksi. T: Ylläpito
      Koska olet harvinaisen tyhmä ja itsekäs, siksi. Jokaisella on oikeus olla tyhmä, mutta sinä suorastaan hyväksykäytät oikeuttasi.
      jopi: Kuuleppa nyt jos joku haukkuu mua niin mä haukun takasin.Kyllä huomaa että olet nainen….
      No jos sukupuoella on nyt väliä, niin tässä olisi mies joka pitää sinua älykääpiönä, toivon että olisi sinullekin mahdollista parantua joskus kuolemaan johtavasta sairaudesta, jota kutsutaan tyhmyydeksi.
      minävaan: Anoreksia on kuitenkin itse aiheutettu, toisin kun joku syöpä
      Niin, tietenkin, mehän pyydämme ihmisiä huakkumaan meitä läskeiksi ja huutelemaan joka nurkalla kuinka tulemme elämään koko elämämme rumina läskeinä yksin koska olemme niin laiskoja läskejä kahdeksanvuotiaana, kyllä kyllä, täysin järkeen käypää. Minäkin selvästi pyysin, että kakkosluokalla neuvolassa käydessäni sen hoitajan pitäisi haukkua minut laiskaksi läskipaskaksi koska olin lyhyt, kyllä kyllä.

      Lainaa

    114. Tulos: +25 (37 ääntä)
      jopi: NO kyllä se nyt vaan on niin yksinkertaista vaan syödä!!!Voi pyhä yksinkertaisuus Tätä uusavuttomuuden määrää nykyään!!!!
      Mistä helvetistä näitä idiootteja sikiää?

      Lainaa

    115. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Oon sairastanu anoreksiaa ja bulimiaa puolet elämästäni. Antaisin kaikki rahani, tappaisin, mitä vain, jos olisin terve.

      Lainaa

    116. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Tyhmät on onnellisia, sillä he eivät tajua olevansa tyhmiä; eivät ymmärrä sitä edes silloin jos se sanotaan heille päin naamaa. No he käyttävärt itse tyhmä-sanaa vääristä henkilöistä, koska eivät ymmärrä mitä sana tarkotitaa. Viittaan mokan tekijään ja hänen kirjoittamiinsa kommentteihin.

      Lainaa

    117. Justjoo-.- 15.4.2013 7:01
      Tulos: -9 (23 ääntä)
      Pauliina on varmaan niin läski että on kateellinen tolle anorektikolle. Sano sitten jollekin herralle, jolla jalat on amputoitu, että kasvattaa ne takaisin. Itse olen alipainoinen, mutta en anorektikko enkä lihoisi vaikka söisin kokonaisen hevosen... Ja tuosta 90-lukusopasta, meidän luokassa ei ole YHTÄKÄÄN pissistä tai juopottelijaa saatika muitakaan sydämettömiä paskoja. Ehkä siksi, ettei kaikki 80-/90-/00-luvulla syntyneet ole kaikki nuita ihquteinipissiksiä.

      Lainaa

    118. Anorektikko 15.4.2013 9:17
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_anorexia_nervosa

      Lainaa

    119. Tulos: +25 (33 ääntä)
      Elämä on =): Joopa joo. huomaa että täällä on kaikki entiset ”sairaat” anorektikot, bulimikot ja masentelijat. kaikki kolme on mielenvikasuutta, jos ei mieli kestä ja johtaa sun kuolemaan lopulta, ehkä se oli tarkoitus tapahtua, Survival of the fittest.
      Mielenvikaisuus on yhtä epäkorrekti ilmaisu kuin ruumiinvikaisuus. Itselläsi mahdollisesti kumpikin, ainakin aivotoiminta suhteellisen vajaata. Anoreksia todella on henkinen sairaus, jossa yhdistyvät minäkuvan vakava häiriö, depressio ja ikuinen riittämättömyydentunne täydellisyydentavoittelun kera. Tytöistä kasvatetaan anorektisia vaatimalla, vaatimalla ja vaatimalla huippusuorituksia ja kiitettäviä arvosanoja. Pojissa näkyy taas ilmiön toinen ääripää: kun ei ole ikinä mitään vaadittu, kasvaa mitääntekemättömiä jonneja, joiden ainut pätemisen paikka maailmassa ovat typerät nettikommentit. Ja näin se on: tytön pitää viitata tunnilla kymmenen kertaa päästäkseen vastaamaan, mutta pojan avuton kädenheilautus noteerataan heti, kun se on ikäänkuin taivaasta tullut. Pojat ja miehet eivät kestä elämää eikä ihmisyyden vaatimuksia, koska heidät on kasvatettu ameeboiksi. Sitten ryypätään pahaan oloon ja vedetään perhe matalaksi tuliaseella.

      Lainaa

    120. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Sinä joka sanoit ettei Afrikassa ole masennusta tai anoreksiaa: Laittaisitko ystävällisesti linkkiä siihen tutkimukseen johon väitteesi perustat? Olisi erittäin milenkiintoista lukea. Olen itse ollut nimittäin siinä uskossa, että he kärsivät Afrikassa ihan yhtä paljon esim. masennuksesta kuin mekin mutta harvemmin siinä vaiheessa kun nälkään kuolevaa lasta yritetään pelastaa ruvetaan mitään masennuksia diagnosoimaan. Mutta se ei siis tarkoita sitä etteikö sitä masennusta siellä olisi.. Jää vain toissijaiseksi sekä rahanpuutteen vuoksi kokonaan diagnosoimattakin. Olen ollut aina sitä mieltä, ettei mikään aihe saisi olla niin iso tabu, ettei siitä saisi vitsailla, jos sen oikein osaa tehdä ja tyylikkäästi. Se miten sitten kerrot vakavaan sairauteen kuolevasta hauskan vitsin onkin sitten niin haastavaa että jättäisin itse edes yrittämättä. "Gallows humor" (eli jonkun sairaudesta kärsivän vitsailu omasta tilastaan) on tietysti ihan asia erikseen ja esim viime viikonlopun Brittien talentissa eräs poika osasi hyvinkin kyseisen huumorinlajin http://www.youtube.com/watch?v=taTSxDVEHRM Tietenkään Pauliina ei voi samaan tyyliin vitsailla anoreksiasta, jos ei sitä itse sairasta mutta "mikset vaaqn syö" ei ole hauska eikä omaperäinen "vitsi" kyseisestä sairaudesta.

      Lainaa

    121. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Tossa joillain on ihan hyviä kommentteja, mutta Pauliina on jokseenkin dorka.

      Lainaa

    122. Tulos: -60 (68 ääntä)
      JA MISTÄ VITUSTA OISIN VOINU TIETÄÄ ET ANOREKTIKOT EI PYSTY SAATANA SYÖMÄÄ KU EN OO NÄIHI ASIOIHI PEREHTYNY... miettikää enneku meette haukkumaa :D kaikki kostautuu ennemmin tai myöhemmin (myös mulle)

      Lainaa

    123. Tulos: -58 (64 ääntä)
      nonii idiootit ihmiset, kaikki ei oo aina sitä miltä näyttää. pauliina ei missää vaiheessa oo sanonu etteikö anoreksia ois vakava sairaus tai haukkunu niitä ihmisiä tai sitä sairautta ja että ettekö te ihmiset ymmärrä sarkasmia : DD joo joillaki saattaa olla vähä sairasta huumoria mutta se on vaa huumoria ei me ny tosissaa naureta tolle asialle en vittu voi uskoo että tästä jutusta tuli tämmöne homma ko koko juttu oli VAAN SARKASMIA! oikeesti pitäskö teijä miettiä mitä te puhutte!!!??!?!? :D:D:D:D:DDDDD:DD

      Lainaa

    124. Tulos: -55 (57 ääntä)
      Jack: Mistä helvetistä näitä idiootteja sikiää?
      Haista vittu.Paniko isi perseeseen kun olit pieni?

      Lainaa

    125. Tulos: -57 (63 ääntä)
      Itseäni kyllä näin henkilökohtaisesti vituttaa nämä heikkojen ihmisten taudit, miksi pitääkään ihmisen alentua moiseen. On elämä ihmisille nykyään liian helppoa.

      Lainaa

    126. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Itse sairastan OCD:tä ja paniikkihäiriötä, ja ihmiset ovat jatkuvasti toitottamassa mulle, että miks sä et vaan rauhoitu ja ota itseäsi niskasta kiinni, ja voin sanoa ihan suoraan, että kyllä on joka päivä kaikki energia kulunut siihen, että edes yrittää päästä normaaliin mielentilaan. Anoreksiaa en ole sairastanut, mutta ymmärrän erittäin hyvin esim. sen, että anorektikkoja yleensä oksettaa ajatus ruoasta. Mieli ja keho kulkevat käsi kädessä, se on todistettu fakta. Itse joudun jatkuvasti elämään paniikin fyysisten oireiden kanssa, parhaimpanakin päivänä tulee väistämättä niin pelottavia fyysisiä oireita, että on oltava jatkuvasti huolissaan terveydestä ja ravattava lääkärillä. Voin sanoa ihan suoraan, että anoreksiassa mielenterveysongelmissa noin yleensä ei ole kyse tyhmyydestä, ja te jotka haukutte esim. syömishäiriöisiä tai masennusta sairastavia säälittäviksi huomionhakijoiksi, ette todellakaan tiedä mistä puhutte. Te ette voi ikinä uskoa, millaisessa helvetissä moni mielenterveysongelmainen joutuu elämään jokaikinen päivä. Ja mitä tulee huomionhakuun, niin lähes kukaan ei hankkiudu syömishäiriöiseksi tai muutenkaan itsetuhoiseksi ihan vain huomion vuoksi. Se, että ihminen hakee huomiota, ei suinkaan tarkoita ettei ihmisellä ole oikeasti hätä. Ja silloin kun sitä huomiota haetaan, sitä olisi hyvä antaa, sillä todellinen vaaratilanne tulee juurikin silloin, kun ihminen alkaa piilotella ongelmiaan. Koittakaa nyt jo ymmärtää, että joskus ihmisen ongelmat eivät parane sillä, että häntä potkitaan päähän, huudetaan ja nauretaan päin naamaa, ja käsketään ottamaan itseään niskasta kiinni. Joillekin se on tarpeen, mutta joillekin se on tuhoisaa.

      Lainaa

    127. Tulos: +35 (39 ääntä)
      jopi: Haista vittu.Paniko isi perseeseen kun olit pieni?
      edelleen yhtä aikuismainen (:

      Lainaa

    128. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Alexandra: nonii idiootit ihmiset, kaikki ei oo aina sitä miltä näyttää. pauliina ei missää vaiheessa oo sanonu etteikö anoreksia ois vakava sairaus tai haukkunu niitä ihmisiä tai sitä sairautta ja että ettekö te ihmiset ymmärrä sarkasmia : DD joo joillaki saattaa olla vähä sairasta huumoria mutta se on vaa huumoria ei me ny tosissaa naureta tolle asialle en vittu voi uskoo että tästä jutusta tuli tämmöne homma ko koko juttu oli VAAN SARKASMIA! oikeesti pitäskö teijä miettiä mitä te puhutte!!!??!?!? :D:D:D:DDDDD:DD
      Huoh. Älä käytä sanaa sarkasmi, kun et edes tiedä mitä se tarkoittaa. Sarkasmi ei todellakaan tarkoita pöljiä juttuja tai hölmöilyä. Ps. jos te muka sarkastiset tyypit poltatte, muistattehan nauraa itsellenne kun saatte keuhkosyövän.

      Lainaa

    129. Tulos: -52 (56 ääntä)
      Emilia–: edelleen yhtä aikuismainen (:
      Haista huora vittu.Uskallatko tulla päin naamaa vittuilemaan niin katotaan mitä tapahtuu?Saat kerätä hampaas lattialta.

      Lainaa

    130. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Eikö ketään huvita tämä häiriitnyneiden kommentointi, kun ko. tyypit ovat sokeita omalle vammalleen?

      Lainaa

    131. Huomion kerjäys on tästä kaukana 15.4.2013 21:14
      Tulos: +37 (43 ääntä)
      Kiitos Pauliina ja samaa ajattelevat, jotka tuota ääneen huutelette. Voin sanoa, että harvoin tuntuu näin pahalta henkisesti, kuin luettuani ylläolevia avautumisianne anoreksiasta. Tuo on syy minkä vuoksi yritän tänäkin päivänä salata tilannettani ja sen laajuutta ihmisiltä, joita tapaan arjessani. 20-vuotta on anoreksia ollut osana elämääni, enkä ole sitä vieläkään onnistunut voittamaan. En edes ammatti-ihmisten avustuksella.

      Lainaa

    132. Tulos: -13 (29 ääntä)
      tässäkin mokassa moka on nää kommentit. Rauhottukaa vähän!

      Lainaa

    133. Tulos: +40 (42 ääntä)
      jopi: Haista huora vittu.Uskallatko tulla päin naamaa vittuilemaan niin katotaan mitä tapahtuu?Saat kerätä hampaas lattialta.
      No ohhoh ollaanpas sitä vihamielisiä. Koita nyt oikeesti vähä vetää henkee välillä, alkaa mennä tosi naurettavaks toi.

      Lainaa

    134. Tulos: -50 (52 ääntä)
      Emilia–: No ohhoh ollaanpas sitä vihamielisiä. Koita nyt oikeesti vähä vetää henkee välillä, alkaa mennä tosi naurettavaks toi.
      Paskahousu...

      Lainaa

    135. Tulos: +36 (38 ääntä)
      neiti 16v: Seuraan sivusta serkkuni taisteluita anoreksiaa vastaan. Hän sairastui syksyllä niin vakavasti, että mulle sanottiin jouluna, ettei hän välttämättä elä kevääseen. Suku painostaa mua tekemään asialle jotain, koska olen samanikäinen niin minun olisi ehkä helpoin puhua hänelle ja minua hän kuulemma kuuntelisi parhaiten. Jokaisen tapaamisen jälkeen itken vaan ja jopa tää keskustelu sai mut itkemään. Olo on niin toivoton ku en oikein tiedä mitä tehdä. Sairauden sivusta seuraaminen on ihan kamalaa, jokaisella tapaamisella mietin jäikö se viimeiseksi… on kamalaa nähdä kun läheinen ihminen vaan kuihtuu silmissä, eikä itse osaa auttaa.
      Onpa ahdistavaa, että vastuu serkkusi auttamisesta on sysätty sinulle. Muut sukulaisesi tuntevat varmasti olonsa ihan yhtä voimattomiksi, joten heidän on helpointa vedota siihen, että joku muu olisi muka kyvykkäämpi auttamaan. Se ei ole reilua, muista, ettei ole sinun vikasi vaikket pystyisikään pelastamaan serkkuasi.

      Lainaa

    136. Tulos: +7 (27 ääntä)
      Elämä on =): Joopa joo. huomaa että täällä on kaikki entiset ”sairaat” anorektikot, bulimikot ja masentelijat. kaikki kolme on mielenvikasuutta, jos ei mieli kestä ja johtaa sun kuolemaan lopulta, ehkä se oli tarkoitus tapahtua, Survival of the fittest.
      Ja jos iskee syöpä tai sydänsairaus eikä kroppa kestä niin ehkä kannattaakin kuolla. Survival of the fittest.

      Lainaa

    137. Tulos: -67 (75 ääntä)
      Huomion kerjäys on tästä kaukana: Kiitos Pauliina ja samaa ajattelevat, jotka tuota ääneen huutelette. Voin sanoa, että harvoin tuntuu näin pahalta henkisesti, kuin luettuani ylläolevia avautumisianne anoreksiasta. Tuo on syy minkä vuoksi yritän tänäkin päivänä salata tilannettani ja sen laajuutta ihmisiltä, joita tapaan arjessani. 20-vuotta on anoreksia ollut osana elämääni, enkä ole sitä vieläkään onnistunut voittamaan. En edes ammatti-ihmisten avustuksella.
      juuu ei mitään ole hyvä vaan;) mulle aika uus juttu toi et kiitetää siit mikä satuttaa, ota vaa yhteyttä ;D ja ei nyt jumalauta ihmiset oikeesti nää teidän kommentit ja kaikki nämä avautumiset... täällä nuo teidän tarinat ei kiinnosta ketää ku jotai (ex)anorektikoita :/ turhaan te täällä tuhlaatte teidän rakasta aikaa (ja ku ettehä te kuulemma kauaa elä). surullista :D menisitte mielummi hoitoon jos on ongelmia/kattomaan sitä teidän anorektikko-kaveria... täällä tollasten romaanien kirjotteleminen tai varsinkaa tämmöste feissari "mokien" lukemine ei teidän oloa helpota

      Lainaa

    138. Tulos: +39 (45 ääntä)
      pauliina: juuu ei mitään ole hyvä vaan;) mulle aika uus juttu toi et kiitetää siit mikä satuttaa, ota vaa yhteyttä;D ja ei nyt jumalauta ihmiset oikeesti nää teidän kommentit ja kaikki nämä avautumiset… täällä nuo teidän tarinat ei kiinnosta ketää ku jotai (ex)anorektikoita :/ turhaan te täällä tuhlaatte teidän rakasta aikaa (ja ku ettehä te kuulemmakauaa elä). surullista menisitte mielummi hoitoon jos on ongelmia/kattomaan sitä teidän anorektikko-kaveria… täällä tollasten romaanien kirjotteleminen tai varsinkaa tämmöste feissari “mokien” lukemine ei teidän oloa helpota
      Pelle.

      Lainaa

    139. Tulos: -37 (47 ääntä)
      Pfs: Pelle.
      voi hitsi tuo kyllä loukkas... yhyyy pitääks nyt itkeä? :o

      Lainaa

    140. Päällepuhuja 16.4.2013 3:58
      Tulos: +6 (28 ääntä)
      Olen itsekkin useamman vuoden kärsiny vakavasta masennuksesta sekä paniikkihäiriöistä, mutta tajuan kyllä Pauliinan kaltaisten ihmisten pointin, vaikka se oliki typerästi ilmaistu. Ei se masennus murehtimalla tai voivottelemalla mihinkään katoa. Ainoa keino on vaan yrittää ottaa elämä hallintaan ja hakea apua, vaikka se mahdottomalta tuntuu ja useasti epäonnistuu. Itsesääli ja surkuttelu on pahin mitä voi siinä tilanteessa tehdä. Mulla ei tosin ole anoreksiasta omakohtasta kokemusta enkä halua vähätellä sitä sairautena.

      Lainaa

    141. Suomalainen 16.4.2013 9:12
      Tulos: +7 (25 ääntä)
      Meikä: Anoreksia on pelkkää huomionkipeyttä.
      Mulkku trolli

      Lainaa

    142. Suomalainen 16.4.2013 9:21
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      Jopi on pelkkä trolli, nettimedian syöpä. Pitää "hauskaa" sillä että yrittää saada ihmiset suuttumaan. Ohittakaa sen jutut.

      Lainaa

    143. Tulos: -8 (30 ääntä)
      Onhan tuo vähän nähty juttu. Tuollaiset pullukat tytöt pönkittävät huonoa itsetuntoaan haukkumalla laihoja tyttöjä, jopa vakavan sairauden kustannuksella. Sääli, että on nuorella tytöllä noin huono olo omissa vararenkaissaan.

      Lainaa

    144. Tulos: -28 (32 ääntä)
      Suomalainen: Jopi on pelkkä trolli, nettimedian syöpä. Pitää “hauskaa” sillä että yrittää saada ihmiset suuttumaan. Ohittakaa sen jutut.
      Sinähän sen tiedät.

      Lainaa

    145. Tulos: -14 (32 ääntä)
      fez: Onhan tuo vähän nähty juttu. Tuollaiset pullukat tytöt pönkittävät huonoa itsetuntoaan haukkumalla laihoja tyttöjä, jopa vakavan sairauden kustannuksella. Sääli, että on nuorella tytöllä noin huono olo omissa vararenkaissaan.
      Mistä tiedät että nämä tytöt on pullukoita?Ja vaikka olisikin niin on pullukka paljon kauniimpi kun luuranko jonka hiukset tippuu päästä.

      Lainaa

    146. Tulos: -31 (35 ääntä)
      Pege: Koska olet harvinaisen tyhmä ja itsekäs, siksi. Jokaisella on oikeus olla tyhmä, mutta sinä suorastaan hyväksykäytät oikeuttasi. No jos sukupuoella on nyt väliä, niin tässä olisi mies joka pitää sinua älykääpiönä, toivon että olisi sinullekin mahdollista parantua joskus kuolemaan johtavasta sairaudesta, jota kutsutaan tyhmyydeksi. Niin, tietenkin, mehän pyydämme ihmisiä huakkumaan meitä läskeiksi ja huutelemaan joka nurkalla kuinka tulemme elämään koko elämämme rumina läskeinä yksin koska olemme niin laiskoja läskejä kahdeksanvuotiaana, kyllä kyllä, täysin järkeen käypää. Minäkin selvästi pyysin, että kakkosluokalla neuvolassa käydessäni sen hoitajan pitäisi haukkua minut laiskaksi läskipaskaksi koska olin lyhyt, kyllä kyllä.
      Joo ja sinä taidat olla kaikkia muita himan ylempänä viisautesi kanssa.Toivo kuule sydämmes pohjasta ettei ikinä törmätä kadulla.

      Lainaa

    147. Tulos: -34 (40 ääntä)
      fez: Onhan tuo vähän nähty juttu. Tuollaiset pullukat tytöt pönkittävät huonoa itsetuntoaan haukkumalla laihoja tyttöjä, jopa vakavan sairauden kustannuksella. Sääli, että on nuorella tytöllä noin huono olo omissa vararenkaissaan.
      hahah vaan empä mä mikään pullukka ole :) ja mun itsetunto on liian hyvä et menisin muiden sairauksia haukkumaan... en vieläkään ymmärrä missä vaiheessa oisin HAUKKUMALLA HAUKKUNU anoreksiaa?

      Lainaa

    148. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Hmm tulipa tästä mieleen video, jossa entinen anorektikko pitää anorektikoita pelleinä. Ja perustelee sitä omilla kokemuksillaan: http://www.youtube.com/watch?v=V8ar3p8evjA Aika paljon on kyllä tykkäyksiä saanut...

      Lainaa

    149. Tulos: -3 (19 ääntä)
      meh: Hmm tulipa tästä mieleen video, jossa entinen anorektikko pitää anorektikoita pelleinä. Ja perustelee sitä omilla kokemuksillaan: http://www.youtube.com/watch?v=V8ar3p8evjA Aika paljon on kyllä tykkäyksiä saanut…
      Mielestäni jokaisen täällä kommentoineen (ja miksei muutkin) pitäisi katsoa tämä video... Olen erittäin paljon samaa mieltä hänen kanssaan ja näitä asioita tarkoitin kommentillani.

      Lainaa

    150. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Pauliina, haluan perusteluja tolle sun mielipiteelles et anorektikoille saa nauraa.

      Lainaa

    151. Tulos: -37 (45 ääntä)
      Minä ite: Huoh. Älä käytä sanaa sarkasmi, kun et edes tiedä mitä se tarkoittaa.Sarkasmi ei todellakaan tarkoita pöljiä juttuja tai hölmöilyä. Ps. joste muka sarkastiset tyypit poltatte, muistattehan nauraa itsellenne kun saatte keuhkosyövän.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Sarkasmi opetteleppas ensin tuolta mitä sarkasmi oikeasti on ennunku tuut tänne pätemään... :3

      Lainaa

    152. Tulos: -41 (47 ääntä)
      Kahvikuppi: Pauliina, haluan perusteluja tolle sun mielipiteelles et anorektikoille saa nauraa.
      tiiän että haluut mut aina ei saa mitä haluaa : ( ja missä vaiheessa oon sanonu et anorektikoille saa nauraa??? NIIMPÄ, en missään.

      Lainaa

    153. Tulos: +22 (30 ääntä)
      pauliina: voi hitsi tuo kyllä loukkas… yhyyy pitääks nyt itkeä?
      Ei, sikäli kuin sydämmettömät ei itke.

      Lainaa

    154. eijumalauta 17.4.2013 0:18
      Tulos: +11 (25 ääntä)
      en kyllä keksi mitään syytä, minkä tähden pauliinan tai alexandran kaltaiset ihmiset ansaitsisivat mitään hyvää elämässään. toivon vilpittömästi, että kaltaisensa ihmiset sairastuisivat itse johonkin mielen ja/tai kehon tuhoavaan tilaan

      Lainaa

    155. Tulos: +39 (43 ääntä)
      pauliina: http://fi.wikipedia.org/wiki/Sarkasmi opetteleppas ensin tuolta mitä sarkasmi oikeasti on ennunku tuut tänne pätemään… :3
      Sut on jo nähty housut alhaalla, aivan turha yrittää korjata roskaasi väittämällä sarkasmiksi, jota viestisi ei edes ollut. Tervetuloa internettiin! Ensi kerralla ajattele kahdesti ennen kuin julkisesti kommentoit tälläisiä asiaita. Toiseksi jos kommentoit julkisesti uutiseen aivan turha valittaa että "randomit" tulee valittaa sun empatiakyvyttömyydestä.

      Lainaa

    156. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Elämä on =): Joopa joo. huomaa että täällä on kaikki entiset ”sairaat” anorektikot, bulimikot ja masentelijat. kaikki kolme on mielenvikasuutta, jos ei mieli kestä ja johtaa sun kuolemaan lopulta, ehkä se oli tarkoitus tapahtua, Survival of the fittest.
      Noniin taas näitä 12v super-edgyt huutelee "lol luonnon valinta!! Natural selection! Survival to fittest" ja selittää kuinka ihmisien tuleekin kuolla koska eivät pärjää vaikka itse eivät pärjäisiä viikkoakaan sademetsässä ilman wi-fiä.

      Lainaa

    157. Tulos: -27 (37 ääntä)
      eijumalauta: en kyllä keksi mitään syytä, minkä tähden pauliinan tai alexandran kaltaiset ihmiset ansaitsisivat mitään hyvää elämässään. toivon vilpittömästi, että kaltaisensa ihmiset sairastuisivat itse johonkin mielen ja/tai kehon tuhoavaan tilaan
      mitä muuta sä toivot? : ) kerro ku kiinnostaa nii hirveesti

      Lainaa

    158. Tulos: -45 (55 ääntä)
      ei saatana en naura millekkää muulle ko teijä idioottie kommenteille XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jauhakaa mitä paskaa haluatte musta ja pauliinasta koska ei jaksa kiinnostaa oikeesti XDDDDDDDDDDDDDD kaivakaa joku vitu kuoppa ja menkää sinne märehtii tästä asiasta :D

      Lainaa

    159. Tulos: +18 (30 ääntä)
      Mun äiti kuoli viime marraskuussa anoreksiaan ja veli joutui sen jälkeen sairaalaan masennuksen takia. Toivottavasti Pauliinaa ja muut huonosti kasvatetut saavat nytten tosi hyvä naurut.

      Lainaa

    160. Tulos: +28 (38 ääntä)
      pauliina: mitä muuta sä toivot? : ) kerro ku kiinnostaa nii hirveesti
      sun yritys olla nokkela ei onnistu. Yhessäkään kommentissas. Opettele aikuisuutta ja kanna vastuu siitä mitä oot sanonu. Ei se oo sen vaikeempaa.

      Lainaa

    161. Tulos: -26 (36 ääntä)
      Hiru: Mun äiti kuoli viime marraskuussa anoreksiaan ja veli joutui sen jälkeen sairaalaan masennuksen takia. Toivottavasti Pauliinaa ja muut huonosti kasvatetut saavat nytten tosi hyvä naurut.
      Emilia–: sun yritys olla nokkela ei onnistu. Yhessäkään kommentissas. Opettele aikuisuutta ja kanna vastuu siitä mitä oot sanonu. Ei se oo sen vaikeempaa.
      otan osaa ''Hiru''. lopettakaa te muut jo tuo mussuttaminen. ette tiedä mitä minäki oon läpi käyny. jos tietäsitte tajuaisitte varmaan miks käyttäydyn näin... luuletteko tosiaan etten mä osaa käyttäytyä. naurettavaa oikeasti tulla haukkumaan ihmistä NETISSÄ (JA VIELÄ TÄÄLLÄ) ku ei tunne/tiedä sitä ollenkaan : ) tekis mieli haukkua teidät (jotka tuutte tänne selittämään kui paska elämä mulla on, kui tyhmä ja idiootti ihmine mä ooon ja kui tälläset pitäs tappaa) alimpaan helvettiin mutta jätän väliin en jaksa enää vastailla tääl näihi kommenteihi, tai ees lukea näitä et jatkakaa vaa tuota tätä teidän keskustelua siitä kui paska ihminen oon jne. ihan rauhassa :) ja joo tosiaa, kannattas kattoo toi yks video mikä löytyy tuolt kommenteista ^

      Lainaa

    162. Tulos: -34 (42 ääntä)
      Että ottaa pääähän tommonen asenne mikä teillä kommentojilla on!! Tytöt tahtoo pitää hauskaa, heittää läppää ja trollaa teitä pitkin vittua ja te vaan mussutatte siitä kuinka rankkaa tosielämä on... Vetäkää ittenne jojoon jos ei pää kestä teinityttöjen hauskanpitoa!!!

      Lainaa

    163. Tulos: -18 (26 ääntä)
      Aic: Noniin taas näitä 12v super-edgyt huutelee “lol luonnon valinta!! Natural selection! Survival to fittest” ja selittää kuinka ihmisien tuleekin kuolla koska eivät pärjää vaikka itse eivät pärjäisiä viikkoakaan sademetsässä ilman wi-fiä.
      onko sulla jotain kaksitoista vuotiaita vastaan? Veikkaan että itselläsi ei olisi rahkeita selviytyä siellä sademetsässä itsekkään, mutta itse tiedän ainakin ettei tarvi yrittääkkään omalla kohdallani pystyä, kun lähin sademetsa on tuhansien kilometrien päässä, ei edes vahingossa eksyisi moiseen =)

      Lainaa

    164. Tulos: -30 (44 ääntä)
      Hiru: Mun äiti kuoli viime marraskuussa anoreksiaan ja veli joutui sen jälkeen sairaalaan masennuksen takia. Toivottavasti Pauliinaa ja muut huonosti kasvatetut saavat nytten tosi hyvä naurut.
      Huomionkipeä paljoa? ei tulis itellään mieleen purkautua jostain noin henkilökohtaisesta julkisella foorumilla

      Lainaa

    165. Tulos: -29 (35 ääntä)
      Että ottaa pääähän tommonen asenne mikä teillä kommentojilla on!! Tytöt tahtoo pitää hauskaa, heittää läppää ja trollaa teitä pitkin vittua ja te vaan mussutatte siitä kuinka rankkaa tosielämä on… Vetäkää ittenne jojoon jos ei pää kestä teinityttöjen hauskanpitoa!!! Hyvä Pauge ja Allu ;)

      Lainaa

    166. Tulos: -1 (31 ääntä)
      Eipä ollut kovin kunnioittavia nuo Pauliinan kommentit anoreksiasta. Kommentit luettua kävi aika hyvin ilmi, että Pauliina selvästikin oli vain tietämätön anoreksian vakavuudesta. Vielä vähemmän kunnioittavaa tai asiaa edistävää on tulla tänne haukkumaan Pauliinaa hänen tietämättömyydestä. Ihmisen haukkuminen ei ikinä paranna tilannetta. En missään nimessä siis katso hyväksi Pauliinan kommentteja tuossa "mokassa", mutta vielä vähemmän hyväksyttävää on nämä kommenttien kiusaajat. Jos juuri haukuit Pauliinaa, tunnetko itsesi paljonkin Pauliinaa paremmaksi ihmiseksi? Jos tunnet, säälin sinua.

      Lainaa

    167. Tulos: -23 (31 ääntä)
      FailTown: Että ottaa pääähän tommonen asenne mikä teillä kommentojilla on!! Tytöt tahtoo pitää hauskaa, heittää läppää ja trollaa teitä pitkin vittua ja te vaan mussutatte siitä kuinka rankkaa tosielämä on… Vetäkää ittenne jojoon jos ei pää kestä teinityttöjen hauskanpitoa!!! Hyvä Pauge ja Allu
      ihana :D

      Lainaa

    168. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Tätä kutsutaan nimellä murrosikä.
      Itse kutsuisin sItä idioottimaisuudeksi tai kusipäisyydeksi.

      Lainaa

    169. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Banaalisti: Olisi oikea paratiisi jos anoreksiasta selviäisi syömällä, masennuksesta piristymällä ja eritoten tyhmyydestä vain ja ainoastaan ajattelemalla.
      Suurin osa tyhmistä on yleensä liian laiskoja ajattelemaan.

      Lainaa

    170. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Aic: Noniin taas näitä 12v super-edgyt huutelee “lol luonnon valinta!! Natural selection! Survival to fittest” ja selittää kuinka ihmisien tuleekin kuolla koska eivät pärjää vaikka itse eivät pärjäisiä viikkoakaan sademetsässä ilman wi-fiä.
      Ja vieläpä ilman että tietää luonnon valinnasta pätkän vertaa..

      Lainaa

    171. Tulos: +7 (21 ääntä)
      pauliina: hahah vaanempä mä mikään pullukka ole ja mun itsetunto on liian hyvä et menisin muiden sairauksia haukkumaan… en vieläkään ymmärrä missä vaiheessa oisin HAUKKUMALLA HAUKKUNU anoreksiaa?
      Loukkasit anoreetikoita vähättelemällä. Myöskin tietämättömyytesi aiheesta (olisit vaikka googlettanut) on loukkaavaa nyky-yhteiskunnan keskinkertaisia ihmisiä kohtaan, sillä sinulla on internet ja koulunkäynti mahdollisuus, mutta siitä huolimatta kehitysmaitten asukkaillakin taitaa olla enemmän maalaisjärkeä kuin sulla.

      Lainaa

    172. Tulos: +15 (23 ääntä)
      pauliina: ja ei nyt jumalauta ihmiset oikeesti nää teidän kommentit ja kaikki nämä avautumiset… täällä nuo teidän tarinat ei kiinnosta ketää ku jotai (ex)anorektikoita :/
      No sinua näemmä kiinnostaa, kun jaksat niitä käydä lukemassa ja kommentoimassa.

      Lainaa

    173. Tulos: -5 (13 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      En todellakaan yleistänyt! pelottavan moni on mielestäni esim 10%. Jo sellainen joukko itsekeskeisiä idioottea tekee ilmapiiristä aika negatiivisen..

      Lainaa

    174. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Joo en itsekään ymmärrä sairauksille naureskelua. Ja hyvä pointti tuolla ylempänä oli se, että lihaville nauretaan vaikka taustalla voi olla samalla tavalla syömishäiriö. Syövän vertaaminen mentaalipuolen sairauksiin on kuitenkin tyhmää. Terapiasta ei ole hyötyä kasvaimen selättämiseksi. Tokihan positiivisista ajatuksista voi olla hyötyä. Kohta itsekin ollu 7 vuotta neliraajahalvaantunut, eikä tästä parannuta enää ikinä ellei tapahtuis jotain lääketieteellistä ihmettä. Fyysisten oireiden lisäks (kivut), pitää yrittää olla masentumatta. No niin, tulipas taas avauduttua.

      Lainaa

    175. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Mutta mikä aiheuttaa anoreksian?

      Lainaa

    176. Tulos: +10 (20 ääntä)
      khyllä: Ei sillä etteikö pauliina olis vähän naiivi, mutta musta noi randomit avautumisineen on tän jutun moka. Jos ei edes tunne tyyppiä joka tollasen päivityksen laittaa, niin miks mennä mussuttamaan? Menkää terapiaan. Aamen.
      oletko kenties yhtä tyhmä ku pauliina?

      Lainaa

    177. Katse horisontissa 20.4.2013 0:49
      Tulos: +11 (17 ääntä)
      En voi edes kuvitella, miten paljon minua hävettäisi jos omat lapseni Pauliinan ikäisenä toisivat omia idioottimaisia "mielipiteitään" yleiseen tietoon tällä tavoin. Toivottavasti ovat edes niin järkeviä tuolloin, että osaavat pitää pahimmat mölyt mahassaan. Tyhmä saa olla, mutta pitääkö sitä kaikille toitottaa? Mielenkiintoista on myös se, että suurin osa tuntemistani teineistä on hyvinkin fiksuja, joten Pauliina, valitettavasti se, mitä sinä kutsut teiniydeksi onkin vain silkkaa heikkolahjaisuutta ja järjen köyhyyttä. Mutta ehkä voisit kuitenkin edes koittaa olla hitusen fiksumpi...?

      Lainaa

    178. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Ei muutakuin NYRKKIÄ PERSEESEEN tuommosille huorille!

      Lainaa

    179. Tulos: -10 (18 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      no mitä helvettiä mä empatialla? :) Tyytyväisempi ku ei tartte muiden paskaa oloo miettii ku itekää pärjää ku vaan tiukal.

      Lainaa

    180. Tulos: -2 (10 ääntä)
      jopi: Painu huora vittuun
      Eikös tästä voisi jo nostaa syytteen?

      Lainaa

    181. Tulos: +11 (17 ääntä)
      meh: Hmm tulipa tästä mieleen video, jossa entinen anorektikko pitää anorektikoita pelleinä. Ja perustelee sitä omilla kokemuksillaan: http://www.youtube.com/watch?v=V8ar3p8evjA Aika paljon on kyllä tykkäyksiä saanut…
      Kyllä mutta ei. Vaikka anoreksiaa ei ainakaan virallisesti luokitella psykoottiseksi sairaudeksi, se ehkä pitäisi. Ei kukaan huvikseen keksi, että kosteusvoide lihottaa juuri häntä eikä ketään muuta. Eikä se, että mieluummin kuolee kuin syö, voi loppuun saakka olla huomionhakua. Ei siis täyttä pelleilyä. Ymmärrän kyllä tämän järjettömyysnäkökulman - saa vakavillekin asioille nauraa, ainakin oikeassa seurassa. Kuitenkin se on vain yksi ja aika ulkokohtainen näkökulma kyseiseen sairauteen. Jos joku sairastuu muuhun psykoosiin, vaikka skitsofreniaan, on siinäkin "hassut" piirteensä, mutta ei kyllä paljon naurata juuri kriittisellä hetkellä, tai huvita mennä kaverille sanomaan, että "luuletko tosissas että jotkut henget sulle puhuu, ootpa pelle".

      Lainaa

    182. Horst van der Badenhorst 25.4.2013 15:02
      Tulos: -3 (7 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      Äidin odotusaikana kuuntelema teknomusiikki ja flanellipaidan alla vyötäröltä liian tiukat Levi's 501-farkut olivat vahingollisia sikiön kehitykselle.

      Lainaa

    183. Tulos: -10 (14 ääntä)
      Aic: Sut on jo nähty housut alhaalla, aivan turha yrittää korjata roskaasi väittämällä sarkasmiksi, jota viestisi ei edes ollut. Tervetuloa internettiin!Ensi kerralla ajattele kahdesti ennen kuin julkisesti kommentoit tälläisiä asiaita. Toiseksi jos kommentoit julkisesti uutiseen aivan turha valittaa että “randomit” tulee valittaa sun empatiakyvyttömyydestä.
      http://www.myfacewhen.net/view/3999-derp-queida

      Lainaa

    184. Ärsyttää 28.4.2013 3:30
      Tulos: -18 (24 ääntä)
      Alkoi kyllä ärsyttämään tämä ihmisten typeryys ja en tarkoita Pauliinaa. Ns. Vanhemmat ja viisaammat tulevat tänne selittämään omia tarinoita sairauksista ja kuolemasta. Anoreksiaa voi parantaa mm. Sairaalassa pakkosyöttö letkulla ettei se ongelma siinä tule vastaan. Moni meistä on varmaan nauranut jollekkin epäsoveliaasti (mitä Pauliina ei ollut edes tehnyt ellei ":D" ole nauramista. Pauliinalla oli asiaan humoristinen ja huomionhakuinen suhtautuminen mikä on nuorille yleistä joten eiköhän jätetä nuori tyttö rauhaan.

      Lainaa

    185. Tulos: +18 (20 ääntä)
      jopi: No sinähän se tyhmä olet jos uskot johonkin anoreksiaan!Vitun idiootti
      Anoreksia ei oo mikään uskon asia, anoreksia on sairaus.
      Ärsyttää: Alkoi kyllä ärsyttämään tämä ihmisten typeryys ja en tarkoita Pauliinaa. Ns. Vanhemmat ja viisaammat tulevat tänne selittämään omia tarinoita sairauksista ja kuolemasta. Anoreksiaa voi parantaa mm. Sairaalassa pakkosyöttö letkulla ettei se ongelma siinä tule vastaan. Moni meistä on varmaan nauranut jollekkin epäsoveliaasti (mitä Pauliina ei ollut edes tehnyt ellei “:D” ole nauramista. Pauliinalla oli asiaan humoristinen ja huomionhakuinen suhtautuminen mikä on nuorille yleistä joten eiköhän jätetä nuori tyttö rauhaan.
      Pakkosyöttö_letku. Wut? En oo vanha enkä viisas vaan aivan samaa ikäluokkaa pauliinan kanssa, mut sen tiedän, että syömisHÄIRIÖ sijaitsee aivossa. Ongelma tulee siinä vastaan, että et voi pakottaa ketään syömään lopun ikäänsä ja vaikka pakottaisitki anorektikon syömään niin anorektikko näkee itsensä silti ylipainoisena ja pyrkii laihduttamaan ylimääräiset, oikeasti olemattomat kilot pois. Anorektikon kuva itsestään on vääristynyt ja pari pitsaa tai pakkosyöttöletku ei kyllä hirveesti siinä tilanteessa auta. Aivot on mutkikkaita, eikä terve ihminen pysty täysin ymmärtämään miks anorektikko ( tai kuka tahansa muuta psykologista sairautta sairastava ) toimii kuten toimii. Niin ja mä nauran jatkuvasti epäsoveliaille jutuille, mut lähinnä ihmettelen tässä sitä, kun moni on ihmetelly miks anorektikot ei vaan syö kun se on "niin helppoa", tää pakkosyöttö kuulostaa yhtä huvittavalta. Tietysti jos anorektikko ensiksikin tajuaa olevansa anorektikko ja haluu parantua nii kyllä niitten pitää ainakin alussa itte pakottaa ittensä syömään.

      Lainaa

    186. RAUHOITTUKAA 14.6.2013 23:43
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      En jaksanut kaikkia kommentteja täältä lukea, mutta huhhuh minkälaista tekstiä tulee aikuistenkin suusta täällä. Tai sellaisten, jotka aikuiseksi itseään väittävät. Miksi nostaa yhdestä harmittomasta kommentista näin suuri haloo? "uuh mikä kroppa, mäki haluun tollase namnam" = selvästi sarkastinen kommentti. Ei ehkä asiallisimmasta päästä, mutta ei Pauliina tässä anoreksiaa halveksi. Toki voisi miettiä, kannattaako sarkasmia käyttää vakavasta sairaudesta puhuttaessa. Tämä kommentti oli kyllä täysin asiaton ja huomaa, ettei Pauliina paljoa anoreksiasta tiedä: "en ymmärrä miks toi ei vois vaa syödä...? ", mutta se ei silti oikeuta teitä hyökkäämään raivolla nuoren tytön kimppuun ja alkaa vieläpä ITSE HAUKKUMAAN tätä. Anoreksiasta voi kertoa kypsästikin. Syyttely ja puhdas agression purkaminen ei varmasti vie viestiä perille. T. toinen "typerä" teini Ps. Osui vielä silmään tuo kommentti, jossa syyllistetään 90-luvulla syntyneitä "kapeakatseisiksi, empaatiakyvyttömiksi paskiaisiksi". Anteeksi mitä? Inhottavaa, kun nuin yleistetään. Olen itse syntynyt kyseisen vuosikymmenen puolivälissä ja en todellakaan näe itseäni ja kavereitani tuossa valossa. Harmi, että kirjoittajalla on tuollainen stereotypia nykynuorista...

      Lainaa

    187. Tulos: +2 (2 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      lama

      Lainaa

    188. Tulos: -17 (19 ääntä)
      Emilia–: Pauliina vois kyllä mennä vähä itteesä. Ei sitä mennä syöpää sairastavillekkaa sanomaa että “no mikset vaa heivaa sitä helvettii”
      ero on siinä, että syövästä ei pääse eroon, vaikka kuinka itse yrittäis ja haluais. Siitä paranee, jos se on hoidettavissa ja lääkitys/leikkaus auttaa. Kyseessä kun on vaikea ja tappava tauti, josta ei koskaan tiedä.. Anoreksia jne. syömishäiriöt taas vaan lähinnä säälittää... Kyllä sitä huomioo ja hyväksyntää voi hakea muullakin keinoin, ku vaan olemalla syömättä. ja ne vielä luetaan sairaudeks.. *hohhoh.

      Lainaa

    189. Tulos: -16 (20 ääntä)
      Hrr..: Mutta mikä aiheuttaa anoreksian?
      Huomionkipeys ja tyytymättömyys omaan vartaloon.

      Lainaa

    190. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Hrr..: Mutta mikä aiheuttaa anoreksian? Huomionkipeys ja tyytymättömyys omaan vartaloon.
      Ei, vaan todella valtava kontrollin tarve. Jos muuta ei voi hallita, voi ainakin hallita omaa vartaloaan ja syömistään. Huomionkipeys on hieman outo heitto ottaen huomioon, että monet anorektikot salailevat sairauttaan niin pitkään kuin mahdollista.

      Lainaa

    191. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Jemina: ”Telling someone with depression to ”just get over it and be happy” is like telling someone with a broken leg to run to a hospital. Telling someone with an eating disorder to ”just eat” is like telling someone with claustrophobia to get inside a small cupboard and lock the door. Telling someone who self-harms to ”just stop doing it” is like telling a drug addict to sit in a room full of drugs and touch nothing” Niinpä. Hei Pauliinankaltaiset ihmiset, kertokaapa lisää näistä asioista, joista tiedätte niin helvetin paljon. Itse käyn läpi anoreksiaa – Eikä muuten oo ihan hirveen helppoo yrittää syödä kun näkee ittensä läskinä. Söisitkö itse, jos luulisit olevasi läski, ja ettei kukaan välitä susta koska oot niin läski? Niinpä. Ja varmaan joku oikeesti haluakiin näyttää tolta. Ehei. Anorektikko vain ei itse tiedä näyttävänsä siltä.
      Olen itse vähän ylipainoinen ja vähän ihmissuhteita. Näen itseni läskinä. Yritän liikkua ja olen onnistunut laihtumaan vähän. Mutta en missään nimessä lopettaisi syömistä vaikka menettäisin kaikki ihmiset ketä minulla on. Vaikka kaikki ihmiset näkisivät minut läskinä ja nauraisivat minulle, en lopettaisi syömistä.

      Lainaa

    192. Tulos: +7 (11 ääntä)
      khyllä: Ei sillä etteikö pauliina olis vähän naiivi, mutta musta noi randomit avautumisineen on tän jutun moka. Jos ei edes tunne tyyppiä joka tollasen päivityksen laittaa, niin miks mennä mussuttamaan? Menkää terapiaan. Aamen.
      Pauliina, oletko se sinä?

      Lainaa

    193. nebberthon 9.6.2015 2:05
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Kyllä ne sairaudet ihmetyttää, helppo on sanoa masentuneelle, että ole positiivisempi. Kiusatulle traumatisoituneelle, että elämässä on paljon vielä edessä ja ainakin oma koira tykkää susta. Ahdistuneelle, että laske kymmeneen hiljaa kyllä se siitä. Sitten ihmetellään kun vaikeasti mielenhäiriöiset (jotka eivät nääkyvästi aiemmin ole edes oireilleet) menevät sekavuuksissaan tappamaan, ampumaan, sekoilemaan. Sanoisko noi samat ihmiset että ota vaan se ase pois kädestä ja sillei. Vai alkaisko jo uskomaan, että mielenterveyshäiriöillä ei kannata leikkiä. Voi sattua omalle osalle. Terveisin joku. Joku jonka pää on suht kondiksessa tällä hetkellä, mutta ilman tarvittavaa tukea olisin kyllä aiheuttanut tuhoa niin itselleni kuin muille.

      Lainaa

    194. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Niin tai näin, oli se väärinpäin: Neuvostoliitto hajosi, Saksat yhdistyivät.Tällä on kuitenkin jotain vaikutusta, kun ei tarvinnut pelossa elää, niin kasvatus varmaan muuttui liian vapaaksi.
      Kiitos tästä aspektista, tajuan paljon paremmin. Toinen voi olla myös se (ja ehkä liittyy tähän vapaampaan kasvatukseen), että nykyään ei uskalleta sanoa omille lapsille mitään, joka vois harmittaa lapsia, aiheuttaa pettymystä tai pahottaa mielen. Ettei vaan mee lapsi rikki. Jos lapsi haluaa rääkätä perheen kissaa, se on ok. Jos lapsi kiusaa toista lasta koulussa, suljetaan silmät ja korvat asialta. Jos lapsi on jostain asiasta mieltä tavalla, joka voisi loukata muita (kts. Pauliinan ja Alexandran asenteet), niin "kyllä minun lapsi saa olla mitä mieltä hän haluaa, se on sen MIELIPIDE". Ollaan vaan mieluummin lasten kavereita ja pankkeja, josta saa rahaa sormia napsauttamalla eikä laiteta niitä tekemään mitään mikä voisi kuormittaa tai väsyttää niitä. Kyllä se elämä tulee olemaan kovaa näille ihmisille, kun työelämään meinaavat astahtaa.

      Lainaa

    195. Tulos: -1 (3 ääntä)
      jönni: Olen monesti mietttinyt, mitä ihmettä tapahtui 90-luvulla? Silloin syntyneistä pelottavan moni on Pauliinan kaltainen kapeakatseinen, empatiakyvytön paskiainen.
      Kiitos XD

      Lainaa

    196. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Punisher: Mitäkö tapahtui ? Kaiken maailman kukkahattutädit, ituhipit ja idiiootit valtasivat maailman. Lapsilla ei oo enää minkäänlaista opetusta, kuria tai vastuuta kotona. Sellasia aivottomia teinilaumoja näkee kaupungilla nykyään, että suoraansanottuna en usko tämän yhteiskunnan enää kestävän kovin montaa kymmentä vuotta. Kun nämä idiootit joskus vielä pääsevät valtaan, silloin me todella olemme kusessa. Ja vika ei ole lapsessa, lapsen rodussa tai muussa. Tyhmiä kakaroita tekee tyhmät vanhemmat.
      ihmiset on ain ollu taleja siksi koska ne ottaa vaikutteita yhteiskunnassa asioissa joille on luotu iso merkitys ja osa, mutta jotka todellisuudessa ovat täysin irrelevantteja. tällä kertaa erilainen maailma vaan vaikuttaa meihin. mein ikäpolvesta ei sentää oo hitler ja stalin yms.

      Lainaa

    197. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Vittu et alko vituttaa. Pauliina ja Alexandra kuulostaa joltai yläasteen kovislissuilta jotka kiusaa toisia välittämättä paskaakaan niiden tunteista. "No siis kyl mä voin sanoo mitä haluun!!!" Sitten ihmetellään kun se tyttö jolle vittuilit koulun käytävällä tappaa itsensä. "Ette tiiä mitä oon kokenu!!!!111!1" Tuskimpa mitään jos empatiakyky on alemmalla kehitystasolla kuin sukulaislajillamme simpanssilla. Toisaalta näiden kahden älyykkyysosamäärä on varmaan korkeintaan luokkaa keengännumero joten mitä muutakaan voisi odottaa

      Lainaa

    198. Aliarvostettu alpakka 20.12.2022 20:34
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kasvoivatkohan Pauliina ja Alexandra koskaan aikuisiksi?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: anoreksia, teini, syömishäiriö, laihuushäiriö