Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huono palvelu

"Pöyristyttävää toimintaa!"
Suurenna näkymä
Huono palvelu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1190 (1236 ääntä)
   Myyjä: Tarvitsetteko apua vihannesostoksissanne? Asiakas: Kyllä kiitos, tarvitsisin uuden kurkun, vanha pääsi loppumaan. M: Tulitte juuri sopivaan aikaan, meille tuli tänään erä laadukkaita kotimaisia kurkkuja! A: Olin oikeastaan ajatellut ulkomaalaista, kotimaiset ovat jotenkin niin persoonattomia... M: Onneksi meiltä löytyy niitäkin, minkä merkkistä olitte ajatelleet? A: Merkillä ei juurikaan ole väliä, kunhan olisi kauniin vihreä ja mielellään kestävä. M: Valitettavasti ne loppuvat aina jossain vaiheessa ja värikin yleensä haalistuu iän myötä. A: No voi että, taidan mennä toiseen kauppaan

   Lainaa

  2. Tulos: +736 (750 ääntä)
   On kyllä asiallinen kauppa tää Lauttasaaren K-Market! Taannoisissa sekalaisissakin kuittailtiin paikalliselle ES-Jonnelle samaisen puodin toimesta. :D

   Lainaa

  3. Tulos: +691 (707 ääntä)
   K-Kauppiaalle pisteet trollin kyykyttämisestä, gj.

   Lainaa

  4. waippahousu 17.1.2013 1:38
   Tulos: +409 (441 ääntä)
   Minäkin haluan apua kun käyn ostamassa suklaa patukan. Kun en osaa päättää minkä ottaisin.

   Lainaa

  5. Tulos: -59 (95 ääntä)
   Hupsan, myöhänen ajankohta ei tee hyvää silmille... Skippasin ton super-sanan ja kutsuin supermarkettia vielä puodiksi. Sorry for the inconvenience.

   Lainaa

  6. Tulos: +308 (322 ääntä)
   Minkähänlaista palvelua tämä emäntä sitten olisi kaivannut? Että myyjä nostelee vihannekset kärryyn hänen puolestaan?

   Lainaa

  7. Tulos: +177 (199 ääntä)
   Olin varma, että Sigrid on joku ruotsalaismummotrolli, mutta "pöyristyksekseni" Sigrid onkin joku parikymppinen tekokuitoblondi. Taisi siis ihan tosissaan olla. Tota Paris Hilton -uusrikastyyliä tosin rikkoo aika vahvasti (tässäkin tapauksessa) oma äidinkielen osaamattomuus. Suomihan nimittäin kirjoitetaan isolla, samat pätee Yhdysvalloissakin. Ja oikein ilmaistuna tuleppa amerikkaan = Tulepa Amerikkaan. (Jopa Tuksu osaa nyt ton verran suomea.) Toi K-supermarket Lauttasaari on kyl asiallinen herra/rouva.

   Lainaa

  8. Tulos: +253 (265 ääntä)
   Yhdysvallat, tuo vihanneshyllypalvelun luvattu maa. Harmillisesti siellä ei Sigridin lisäks kukaan niitä palveluja käytä

   Lainaa

  9. Tulos: -53 (81 ääntä)
   AHAHHAHA kuin säälittävä yritys fb:ssä jotain Photoshopilla muokkailtuja kuvia, sen lisäks löytyy joku kämänen blogi jonne on sepitetty jotain jostain seurapiiritytöistä ja elämästä anna mun kaikki kestää ois vaan kirjottanu omalla nimellään kirjan ois voinu tullakki ees "kuuluisaks"..

   Lainaa

  10. Tulos: +71 (89 ääntä)
   Meet Sigrid, pwned by K-supermarket Lauttasaari.

   Lainaa

  11. Tulos: +128 (132 ääntä)
   Kiinnostaa kyllä tietää, millaista palvelua tarvitsee vihannesostoksilla. Ostosten kantamista kassalle ja siitä autoon? Talon suosituksia? Jotain muuta, mitä?

   Lainaa

  12. Tulos: +157 (163 ääntä)
   Jee, mä pääsin käymään Jenkeissä. Nyt on pakko päästä pätemään, joten menen odottamaan. No niin, ei toimittu kuten jenkeissä, valitetaan. Siitähän ei kannata välittää, että suomalaisessa kulttuurissa tapana on kysyä ruokakaupassa, jos apua tarttee; muuten asiakas hermostuu kun häntä pidetään idioottina. Mutta kun minä pääsin käymään ihan jenkeissä, niin joka paikassa on tehtävä niin kuin siellä tehtiin, oi suuri ja mahtava amerikka. kulttuurimme on nyt heti muutettava jenkkikulttuuriksi täysin, ettei neiti pääse pettymään enempää.

   Lainaa

  13. Tulos: -48 (72 ääntä)
   Chase: Kiinnostaa kyllä tietää, millaista palvelua tarvitsee vihannesostoksilla. Ostosten kantamista kassalle ja siitä autoon? Talon suosituksia? Jotain muuta, mitä?
   no jos se vaik haluu valittaa jostai ? o;

   Lainaa

  14. Tulos: +214 (216 ääntä)
   Itse menettäisin järkeni jos saisin ruokakaupassakin perääni jonkun myyjän kyttäämään, että tarvitseekohan tuo nyt apua. Itse kuitenkin vertailen hintoja ja saatan katsellakkin pitkän aikaa vaikka juuri siinä vihanneshyllyn tykönä, että mitähän sitä oikein söis.

   Lainaa

  15. Tulos: +52 (58 ääntä)
   http://glamwithsigrid.blogspot.fi/ *tirsk*

   Lainaa

  16. Tulos: +63 (69 ääntä)
   Kuka vittu toi on ja kuka vittu se luulee olevansa?

   Lainaa

  17. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Ehkä jenkeissä tarvitaan vihannestiskillä apua kun kukaan ei tiedä mitä ne kummalliset kirjavat esineet on... ;) On kyllä naurettavaa, noin "maailmanmatkaajana" voisi tietää ja hyväksyä että eri maissa on erilaiset palvelukulttuurit. Vaikka Suomessa voisikin olla joissain tilanteissa parantamisen varaa, niin henkilökohtaisesti pidän varsinkin ruokakaupassa siitä että saan tehdä ostokseni ilman että kukaan kyselee mitä etsin tai voisiko auttaa (palvelutiskit asia erikseen), ja kysyä itse jos en jotain löydä (siinä tilanteessa myyjiä voisi joskus olla enemmän liikkeellä, ainakin isoissa marketeissa ei ikinä löydy ainuttakaan kun olisi kysyttävää).

   Lainaa

  18. Tulos: +4 (34 ääntä)
   No näyttää olevan 'harmitonta' herjanheittoa Tuksua mukaillen. Varmaan jotkut tosikoimmat tuonkin ottavat ihan tosissaan. Samat ihmiset ilmeisesti ottavat lehtien aprillipilat täytenä totena. : )

   Lainaa

  19. Tulos: +62 (68 ääntä)
   "Tänään oli taas aamupahoinvointia, olenhan jo kolmannella kuulla. Lapsi on luultavasti Simon Cowellin, olimmehan X-Factorin jälkeen takahuoneessa, heh. Siitä ei ole varmuutta, lapsi saattaa olla myös erään BB-julkkiksen neloskaudelta mustahiuksisen miesläyhääjän. On tullut monia kokeiltua." Ja tämä suoraan Sigridin blogista kopioituna :D Kyllä se vaan näköjään ehtii ja kerkiää ;)

   Lainaa

  20. Tulos: +47 (47 ääntä)
   " minusta on liikkeellä ilkeitä huhuja. Ymmärtäähän sen (olen niin kuuluisaa, että kateellisuutta riittää todellakin!)” “Voi, netissähän liikkuu minusta vaikka mitä keskustelua. Olen lukenut niitä koko päivän, ihmisillä ei näköjään ole muuta tekemistä kuin juoruilla minusta. Ymmärtäähän sen kun oma elämä on niin köyhä, ai että ) PS. Cameron Diaz on rakas ystäväni, kyllä.” "MIKÄÄN suomalainen yritys ei ota kritiikkiä kunnolla vastaan. Heti aletaan solvaamaan asiakasta, voitteko kuvitella?" "Oho oho, minuthan on ihan feissarimokissa asti noteerattu, ai että:) Nykyään siis "mokaa" jos tekee valituksen" jne.....

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (64 ääntä)
   "Olen nyt todella kiihtynyt. Olen tässä viikon aikana antanut parannusehdotuksia suomen rupuisille yrityksille, miten he voisivat parantaa vaikka parannusehdotukset maksaisivat tietenkin suomen miljoonia euroja, joihin suomalaisilla ei tietenkään ole varaa sponssata. Ja mitä saan kiitokseksi? Haukkuja ja solvausta! Suomalaiset eivät osaa ottaa lainkaan kritiikkiä vastaan. En tajua mikä siinä on niin ylitsepääsemättömän vaikeaa, he luulevat varmaan edelleenkin olevansa parempia kuin muut, vaikka elävät täällä lumen ja nietosten keskellä, mikä surkastaa aivot. En ole herkkänahkainen niinkuin suomalaisjuntit, hah!" Ei ny oikeesti viittis...

   Lainaa

  22. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Nyt alkaa olla sen verran laadukasta heittoa Lauttasaaren K-supermarketilta, että voisin alkaa ostaa ruokani sieltä työmatkan varrella. Kyllä huumorintajusta tulee palkita. :D

   Lainaa

  23. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Täytynee sanoa, että itse juuri pidän siitä etteivät myyjät tule helpolla häiritsemään. Kyllä sitä apua kuitenkin saa pyytäessä. Ulkomailla ollessa en ole tykännyt, jos olen esimerkiksi vaatteita katsomassa ja heti myyjä tulee kiikutteleen eri paitoja ja hameita "Eikö ole söpö, sopii hyvin tuon paidan kanssa, jonka juuri huomasit maksavan suunnilleen 70 euroa." Kiitos mutta mieluummin katselisin tuotteita ihan omassa rauhassa.

   Lainaa

  24. Tulos: -16 (32 ääntä)
   Kellään ei käynyt mielessä, että olisi ehkä kysynyt myyjältä onko heillä jotain tiettyä kasvista? Tai mistä mahdollisesti löytää sen? Tai onko niitä kauniin vihreitä kurkkuja mahdollisesti varastossa lisää kun hyllypaikka on tyhjä? :)

   Lainaa

  25. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Ette kai nyt oikeasti ota kyseisen hahmon FB- tai blogikirjoituksianne tosissanne? Ihan selvää rölliä koko setti, ei tosin millään muotoa viihdyttävää...

   Lainaa

  26. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pate: Ette kai nyt oikeasti ota kyseisen hahmon FB- tai blogikirjoituksianne tosissanne? Ihan selvää rölliä koko setti, ei tosin millään muotoa viihdyttävää…
   *kirjoituksia

   Lainaa

  27. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Pate: Ette kai nyt oikeasti ota kyseisen hahmon FB- tai blogikirjoituksianne tosissanne? Ihan selvää rölliä koko setti, ei tosin millään muotoa viihdyttävää…
   Valitettavasti tää Tuksun seuraaja vaan vaikuttaa olevan niin ulapalla, että saattaa olla ihan tosissaan. Röllitkin kuitenkin yleensä lopettaa touhunsa, kun ovat parit naurut hommasta saaneet ja vitsi on käynyt vanhaksi.

   Lainaa

  28. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Tuo Sigrid on ihan ilmiselvästi miehen luomus, mikä varmistuu, kun lukee sen blogia :D

   Lainaa

  29. Ventriloquist 17.1.2013 11:46
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   sarvis: http://glamwithsigrid.blogspot.fi/ *tirsk*
   Rohkenen amatööripohjalta väittää, että kyseessä on erittäin harhainen ihminen. Tai ylivedetty ja -yritetty trolli.

   Lainaa

  30. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Ei ole ensimmäinen tarina ulkomailta palaavasta, jota pöyristyttää Suomen asiakaspalvelun taso pitkän tauon jälkeen. Saisihan tännekin lisää työpaikkoja jos palkattaisiin 'tervehtijöitä' (seisovat sisäänkäynnin luona, toivottavat tervetulleeksi kauppaan, saattavat mainostaa tarjouksia, huutelevat heiheit) tai jokaiselle kassalle oma pakkaaja joka lastaa ruokaostoksesi pussiin. Yhdysvalloissa asiakas on myös aina oikeassa, palvelu elintärkeää ja tuotteen palautus onnistuu helposti: voit käyttää kenkiä vaikka viikon ja palauttaa jos eivät ole mukavat. Entäs sitten Suomi? Joissain kaupoissa tullaan kysymään tarvitsetko apua, jota arvostan, mutta jättävät myös rauhaan tarvittaessa. Meilläkin on palautusoikeus mutta useimmiten osto on pysyvä ja harkittu. Vaatekaupoissa myyjät kyllä sujauttavat tuotteet pussiin mutta he joutuvat muutenkin niitä käsittelemään poistaessaan hälyttimet yms. Jos joku ruokakaupassa pakkaisi ostokset puolestani tuntuisi se oudolta ja jopa vähättelyltä. Suomessa yksilön itsenäisyys on kovassa huudossa ja hyvä niin, en kaipaa holhousta kaikkialla minne menenkin, yhteiskunta tekee siinäkin jo tarpeeksi, kauppiaat pitäköön kohteliaan mutta ystävällisen välimatkansa.

   Lainaa

  31. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Voi Pate, kyllä vaan moni näyttää ottavan tuon kovin tuohtuneena tosissaan. : ( Ilmeisesti turhan monilla feissarimokien lukijoilla on lähes samanlainen vapautus älynkäytöstä kuin noilla mokanneilla...

   Lainaa

  32. Iida Ikäheimo 17.1.2013 12:42
   Tulos: -35 (45 ääntä)
   Nyt työ jätätte miun tyttärein rauhaan, hän ei ole mitään pahaa teille tehnyt. Mie oon suomea ollut puolustamassa Lotan asemassa, ja miun tyttärein on kyllä ihan mallin mitoissa.

   Lainaa

  33. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Haha, suosittelen kyllä käymään neidin FB-sivuilla :D On näemmä laittanut vihaista palautetta Feissarimokille ja kaikkea. Huvittava (joskin myös säälittävä) tapaus.

   Lainaa

  34. Tulos: +34 (36 ääntä)
   No pitihän ton tyttöparan facebook-sivu käydä kattomassa ja tällastahan sieltä löyty "Laitoin kipakan viestin feissarimokille, missä julkaistiin minuun liittyvää materiaalia ilman rahallista palkkiota. Tälläinen siitä tuli: "Kuinka kehtaatte murtautua toisten FB-tileille ja ottaa heidän juttunsa! Onko teillä minkäänlaista kunnoitusta? Ymmärän kyllä että kiinnostaa, olenhan julkimo. Mutta joku roti sentään teidän touhuunne, juoruja metsästätte hintaan mihin hyvänsä ja tämänkin varmaan aiotte julkaista. Turha vaiva, koko suomi minut jo tuntee. Minä en teidän surkeilla "mokasivuillane" tahdo olla yhtään enempää, on tämä kyllä yksi nöyryytyksen tyyssija. Paitsi minähän en tietenkään ole tehnyt mitään väärää, vaan se oli tuo K-market, joka oli ihan pärinöissä. Minä jatkan lomailuani Kalifornian auringon alla PS. Jos teidän mielestänne asiakaspalvelusta valittaminen on mokailua, niin ottakaa opiksenne nuoret jullit siellä toimituksessa."" kuka muka on murtautunu fb-tilille? sen supermarketin sivu on julkinen ja tän pimatsun tilapäivitykset kanssa :D hiton hyvä trolli tuo muija, tai jos raukka on tosissaan kaikissa teksteissään niin huhhuh. "Rakas kummisetäni Leonardo Dicaprio lähetti lahjan ♥ hän oli oikein suloinen nuorena;)" <-- Joo'o, mie oon sit varmaan Johnny Deppin siskolikka

   Lainaa

  35. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Kuka pitää todennäköisenä, että Sigrid on oikea ihminen, eikä rölli? Päivityksien mukaan Leonardo Dicaprio on hänen serkkunsa, hän oli mukana tuottamassa ja käsikirjoittamassa Emmerdalea (joka ei muuten ole jenkkiläinen). Hän kuulemma kävi juuri ottamassa tatuoinnin ystävänsä Kat von D:n liikkeessä, joka kuitenkin sijaitsee toisella puolen amerikkaa kuin missä Sigrid on kertonut olevansa. Väittää olevansa julkimo, kuukausi sitten hänellä oli facebookissa 60 kaveria, joista kukaan ei oikeasti tuntenut Sigridiä... Älkää nyt langetko näin helppoon rölliin :D

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Lukekaas tän muijan ns. blogia...ite varmaan saan ihan just häädön kämpästäni repeilyni vuoksi... "Noh, The Tiger on kuitenkin maailman mittakaavassa aika surkea ja tasoton läävä. Mummonikin asuu hienommissa olosuhteissa (hän on rikas kreivitär ulkomailla). En sinne olisi loppujen lopuksi halunnutkaan, menimme pitämään jatkot meillä Eirassa kattohuoneistossani loppuillasta."

   Lainaa

  37. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Tuo Sigrid on ihan täysi trolli, FB:n profiilikuvakin Googlen näköishaun perusteella netistä pihistetty. Eli voitte lopettaa hänen blogista ja päivityksistä yms. provosoitumisen.

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Hmmm. Ymmärrän jos joku vanhus ehkä tarvii apua ostostensa teossa ja kantamisessa ja vielä taksin tilaamisessa, mutta joku omilla jaloillaan kulkeva voi kyllä ihan ite tulla pyytämään apua, jopa ne muoritkin tulee pyytämään ihan omatoimisesti. "Tässä vihanesosastolla olen pyörinyt vartin verran, enkä tiedä yhtään mitä tulisi ostaa, sillä elän täysin kädestä suuhun enkä osaa tehdä omia valintoja! Mitäs sitten teen kun joudun mennä terveyssideosastolle, osaakohan myyjä suositella minulle oikeanlaisia siteitä ja tamponeja? "

   Lainaa

  39. ihan tosissaan 17.1.2013 14:28
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Tämä Sigrid ei ole edes oikea henkilö vaan keksitty ja kuvat facebookissa vedetty jostain googlesta ja photoshopattu kuin viimestä päivää. Jollain on vissiin vähän tylsä elämä ku pitää oikeen keksiä päästään Tuksulle seuraaja.

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Hhei ! Tajusin :D Jenkeissähän tunnetusti halutaan oikeudenkäyti vaikka siitä, että heittää toista kävyllä. Joten jos tää Sigrid on asunut USA:ssa niin tottakai siitä tämä lause : "Siinähän pahoittelette, vaadin ruhtinaallisia korvauksia." :D vai?

   Lainaa

  41. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kauppavertailua amerikkalaisittain :D http://doubleleggy.deviantart.com/art/Grocery-Store-Masochist-1-193953111 http://doubleleggy.deviantart.com/art/Grocery-Store-Masochist-2-193953269

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Ohhoh, jos ihan oikeen ''odottavaisen näkiösenä'' seisoi niin kyllä nyt on vääryys koettu. TSIISÖS.

   Lainaa

  43. Pallosalama 17.1.2013 16:34
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Respektiä tälle kauppiaalle :D

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (10 ääntä)
   oho mun lähettämä. :-D

   Lainaa

  45. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Minua huvittaa nuo asiakkaat, jotka seisovat hoomoilasena eivätkä ota MITÄÄN kontaktia myyjään, mutta myyjän pitäisi lukea heidän ajatuksensa ja rynnätä kaupan toisesta päästä palvelemaan. Aika monessa kaupassa mennään minimimiehityksellä ja saadaa hädin tuskin tavarat tiskiin ja kassalla rahastettua ne tuotteet, joten siinä ei ehdi jokaista möllöttävää asiakasta huomioimaan. Lisäksi suurin osa asiakkaista on suorastaan pöyristyneitä jos ehtiikin kysyä, tarvitsevatko he apua. Ei juro suomalainen sellaista kontaktia kestä. Eli ne suut reippaasti auki jos on asiaa!

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Terveiset Amerikasta. Hauskaa on että täällä tosiaan käydään kysymässä jos vähänkin haahuilee esimerkiksi vihannestiskin edessä. Ainakin Kaliforniassa. Toki puljun pitää olla vähän laadukkaampi (lue: kalliimpi), eikä missään seven-elevenissä kukaan ole kiinnostunut että onko se produce nyt rouvalle/herralle mieleistä. :D Palvelukulttuuri, täällä sitä saa..

   Lainaa

  47. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Joo eli viimestään ES-kommentti paljasti trollin. Ei kiitos trolleja feissarimokiin

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Trolli tai ei, kommentoinpa nyt silti sen verran kun niin kuuluisa nähtävästi on, että itse en kyllä ole tästä tyypistä ikinä kuullutkaan. Tosin, vaikuttaa sellaiselle, etten kyllä halua kuullakaan.

   Lainaa

  49. Kultamitali 18.1.2013 8:05
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Joopa joo. Tai ehkä kyseinen misukka sitten halusi myyjän lukemaan hedelmien nimet ja hinnat hintalapuista. Jos ei vaikka ymmärrä hiintalappujen sijoittelua? Ehkä oli tekemässä ruokaa ja osti sitten sitruunan sijaan paprikaa ja ruoka meni pilalle? En ole Amerikassa matkustellut, Euroopassa vain. Ja eipä kyllä edes esim. Espanjassa hedelmätiskillä tarjota apua, jos et itse kysy. Kun ei pitäisi olla mitään ruudin keksimistä tuo hevi-osastolla asiointi.

   Lainaa

  50. Tulos: -17 (27 ääntä)
   Täällä te jauhatte kun ei muuta tekemistä ole, kuin vakoilla ja puuttua toisten elämään. Ymmärän kyllä kiinnostuksenne, olenhan sen verran kuuluisa suomen ulkopuolellakin, toisinkuin kukaan teistä. Täällä te juntit vain retostelette toisten saavutuksilla. Itse ette ole ikinä mitään minkään eteen tehneet. Minä sentään yritän parantaa tätä suomen ilmapiiriä, ja aloin viime viikolla antaa pientä palautetta suomen yrityksille miten voisivat parantaa. Mutta ei, suomalaisethan eivät osaa ottaa lainkaan kritiikkiä vastaan, aina pitäisi olla vain kehumassa vaikkei mitään kehuttavaa ole.

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Trolli tai ei, blogi on mieletön :D kuvittelen vaan että totta on ja voiko joku olla oikeasti tollanen, naurut sai ainaki :D Jos olis trolli nii aika kauan olis jaksanu kirjottaa ilman kommentteja

   Lainaa

  52. Tulos: -18 (22 ääntä)
   http://www.glamwithsigrid.blogspot.fi/ Uusi blogiteksti julkaistu, menkää lukemaan kun kuitenkin tykkäätte (:

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (5 ääntä)
   kyllähän Suomessa saa huomattavasti parempaa palvelua kuin esimerkiksi Englannissa ;)

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Hähää. Melkein uskottava henkilö, tosin täydet pisteet hänelle siitä että on jopa saanut huijattua ihmisiä...Katsoo pelkästään kommentteja täällä, niin läpi meni kun väärä raha. :P

   Lainaa

  55. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Trolli tuo on. Lueskelin työpäiväni ratoksi "Sigridin" blogia, jossa hän jossain vaiheessa kertoi oleskelevansa viinitilalla Pariisissa, eikä Pariisissa todellakaan ole viinitiloja. Hän puhui myös Pariisin "ydinkeskustasta": todellisuudessa kaupunki on jaettu 20 kaupunginosaan, joista jokainen on ns. keskustaa. Sellaista suomalaisen kaupungin kaltaista ydinkeskusta + laitakaupunki -mallia ei Pariisissa ole. Tiedän, koska olen itse asunut siellä ennen muuttoani toisaalle Ranskaan, eikä siinä ole mitään sen kummallisempaa kehumista tai ylpeilyn aihetta.

   Lainaa

  56. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Älkää liikaa kehuko Lauttasaaren K-supermarketia, että osaa vituttaa kun sieltä melkein joka kerta jokin tuote loppu, ihan tavallisena arkipäivänä. Tänään yritin ostaa hiivaa mutta ei ollut :( Kehukaa mieluummin tuota hauskaa työntekijää, joka noihin kysymyksiin vastailee. :) Ja hyvää palvelua sain kyllä K-supermarketissa.

   Lainaa

  57. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Itseäni alkaisi ahdistaa, jos myyjä juoksisi kokoajan perässä kyttäämässä ja kysymässä tarvitsenko apua..

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ahhahha nyt kyllä pitää heti peruuttaa lennot sinne amerikkaan jos noin siitä nousee kusi päähään. No ei nyt sentään. Mutta itestäni se saattaa olla jopa vähän ahdistavaa jos myyjä on kokoajan ruikkumassa. + En oo kyllä ystävältäni sen pahemmin kuullut, että siellä myyjät tulis heti kyselemään, että tartteeko apua. Aika normaalia palvelua siellä ainakin mun mielestä on :D Ei kyllä sen pahemmin olla kaupankäynnistä puhuttu.

   Lainaa

  59. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Tää on kyllä oikeasti aika kauhea paikka. Suurin osa myyjistäkin vittumaisia. Käyt ostaan vaikkapa kokisten, istut siihen penkille juomaan sitä, nii johan melkee soitellaa poliiseja sinne häiriökäyttäytymisestä.

   Lainaa

  60. KSM Lauttasaari 19.1.2013 22:10
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   e: Älkää liikaa kehuko Lauttasaaren K-supermarketia, että osaa vituttaa kun sieltä melkein joka kerta jokin tuote loppu, ihan tavallisena arkipäivänä. Tänään yritin ostaa hiivaa mutta ei ollut Kehukaa mieluummin tuota hauskaa työntekijää, joka noihin kysymyksiin vastailee. Ja hyvää palvelua sain kyllä K-supermarketissa.
   Ärsyttää kyllä suoraan sanottuna meitäkin, jos tuote loppuu. Varsinkin tuo tuorehiiva, kun sitä meni torstaina 40kpl vanhaksi, eikä oltu huomattu tilata aikasemmin ja taisi tänään vasta sitten uusi satsi tulla. Pahoittelut siitä ja yritetään parantaa. Tanelille: Siellä on näitä sankareita, jotka huorittelee meidän myyjiä ja on yrittänyt varastaa jotain/rikkonut ja jättänyt maksamatta, heittäny juomia lattialle jne. Meidänkin naispuolisilla myyjillä välillä tämän suhteen hermot kireällä, joten anteeksi, jos on toimittu väärin. Tämä porukka taas ei yksinään uskalla tehdä mitään, ja muutenkin spedeily kohdistuu vain naispuolisiin myyjiin (yllätys). Ruokakaupassa työskentelyn iloja :) T: Teemu/KSM Laru

   Lainaa

  61. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Sigrid postannut omille facebook -sivuilleen:
   Laitoin kipakan viestin feissarimokille, missä julkaistiin minuun liittyvää materiaalia ilman rahallista palkkiota. Tälläinen siitä tuli: "Kuinka kehtaatte murtautua toisten FB-tileille ja ottaa heidän juttunsa! Onko teillä minkäänlaista kunnoitusta? Ymmärän kyllä että kiinnostaa, olenhan julkimo. Mutta joku roti sentään teidän touhuunne, juoruja metsästätte hintaan mihin hyvänsä ja tämänkin varmaan aiotte julkaista. Turha vaiva, koko suomi minut jo tuntee. Minä en teidän surkeilla "mokasivuillane" tahdo olla yhtään enempää, on tämä kyllä yksi nöyryytyksen tyyssija. Paitsi minähän en tietenkään ole tehnyt mitään väärää, vaan se oli tuo K-market, joka oli ihan pärinöissä. Minä jatkan lomailuani Kalifornian auringon alla PS. Jos teidän mielestänne asiakaspalvelusta valittaminen on mokailua, niin ottakaa opiksenne nuoret jullit siellä toimituksessa."
   ^ Kaskun minä en ole tästä "julkkiksesta" ikinä ennen kuullut. :D

   Lainaa

  62. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Go, Sigrid, keep up the good work! Onnistut vedättämään tätäkin porukkaa ihan huolella edelleen, todennäköisesti maailman tappiin asti jos viitsit. :) Sano Kat von D:lle terveisiä, että pahoittelen meidän suomalaisten puolesta ja kysy, ehtisikö tekemään minullekin pari leimaa. Lentelen sitten helikopterillani kyllä tuosta Atlantin yli, jos aika löytyy vaikkapa ensi viikolle. Sen jälkeen olen ikävä kyllä vuoden kiinni The Expendables 3:n kuvauksissa, mutta eiköhän hän saa jonkun DiCaprion pulkannarun siirrettyä, jotta hänen tekemänsä kuva sitten näkyy valkokankaalla.

   Lainaa

  63. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Ja totta kai hän vielä käyttää yhtäsuuruusmerkkiä, viitatessaan toiseen henkilöön. Lienee tuonkin amerikassa oppinut.

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Alkossa ja Gigantis ainakii tulee myyjät heti suoraan tyrkyttämään apuaan... Pikkasen on ärsyttävää, kun yrität rauhassa katsella jotakin tai ehkä jopa jo tiedät mitä haluat, etkä tarvitsisi apua, niin nämä tulevat "hei voinko auttaa???" ja Gigantissa on vielä sellainen tapa, että jos tiedät mitä haluat ja sanot myyjälle haluavasi juuri sen, niin yleensä kun myyjä hyväksyy, mitä asiakas haluaa, niin ei Gigantissa ei missään tapauksessa! Asiakas tarvitsee välttämättä juuri TÄMÄN vähintään 50€ kalliimman saman toiminnon tekevän tuotteen...

   Lainaa

  65. Tulos: +1 (1 ääni)
   https://www.google.fi/search?q=franziska+facella&client=firefox-a&hs=ea&rls=org.mozilla:fi:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=iV7aUv_pIfKL4gT5qoGYBA&ved=0CAkQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=DIzELSffTC2iUM%253A%3Bij7rrqMgXGuf2M%3Bhttp%253A%252F%252Fwallb.com%252Fassets%252F2013%252F12%252FFranziska-Facella-blondes-faces-green-eyes-women.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.picstopin.com%252F1023%252Ffemale-face-green-lantern-full-guardian-render-girl-dwiv-breakdown%252Fhttp%253A%25257C%25257Cwww*cgsanctuary*com%25257Cwp-content%25257Cuploads%25257C2011%25257C08%25257CFace-Drawing2*jpg%252F%3B1920%3B1200 Siinä on tämän Sigridin yksi facebook-kuva. Vähän on värittänyt ja kääntänyt kuvan peilikuvaksi. Oikeastihan kuvassa on Fransiska Facella.

   Lainaa

  66. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Sehän ois just ihan helvetin ärsyttävää ku joka kerta ku näytät miettivältä, joku työntekijä tulee heti lässyttään ja ehdotteleen "joo nää ois tosi hyvii"

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kauppa, asiakaspalvelu, palvelu, K-supermarket, palaute, valitus