Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Täytätkö kriteerit?

"Mun poikaystävähakemus kaipaa päivitystä. Palvelukseen halutaan:"
Suurenna näkymä
Täytätkö kriteerit?
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 151 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +888 (960 ääntä)
   Luulis ettei noilla kriteereillä löytyy mies pikimmiten.

   Lainaa

  2. Tulos: +785 (855 ääntä)
   Taitaa olla hiukan epätoivoinen. Jopa minä täytän noi kriteerit.

   Lainaa

  3. waippahousu 17.1.2013 1:35
   Tulos: +158 (354 ääntä)
   Kuulostaa mun unelma naiselta:)

   Lainaa

  4. Tulos: +149 (449 ääntä)
   Taidanki vaihtaa nykysen rääkyttäjän tähän naiseen!

   Lainaa

  5. Mr. Ällö 17.1.2013 1:39
   Tulos: +310 (470 ääntä)
   Onneksi täydellisen naisen vaatimukset on helpompi täyttää: http://i45.tinypic.com/315jw4h.jpg Nam nam.

   Lainaa

  6. Tulos: -68 (118 ääntä)
   Hitto jos sais tekstata koko ajan niin mä olisin täydellinen :D

   Lainaa

  7. Tulos: +757 (823 ääntä)
   Jenny itse asiassa vaikuttaa just sellaiselta stereotypiseltä Justiinalta. "Kyllä JUMALAUTA miehen on oltava mies! Ja se on vissi! Nyt laitat helvettiin sen Muumilimpparin!" Ei sillä, kyllä mäkin arvostan maskuliinisuutta miehissä, mutta tässä tapauksessa vaikuttaa, että Jennyllä on jo lähtökohtaisesti isommat munat kuin puolella suomalaismiehistä.

   Lainaa

  8. Tulos: -104 (178 ääntä)
   Siinä olis kyllä täydellinen nainen :)

   Lainaa

  9. Tulos: +81 (185 ääntä)
   en osaa vaihtaa pyyhkijän sulkia ja olen ylpeä siitä.

   Lainaa

  10. Tulos: +952 (1030 ääntä)
   mua vähän ällöttää nää "olen parempi kuin muut naiset koska katon lätkää ja juon kaljaa ja oon ku jätkät" -naiset. Ei siinä mitään muuten, mutta se "olen parempi kuin naisekkaat naiset" -asenne on pyllystä.

   Lainaa

  11. Tulos: -68 (138 ääntä)
   saisko tän naikkosen sukunimen, kuulostaa täydelliseltä !

   Lainaa

  12. Tulos: -54 (144 ääntä)
   mun hakemus olis kutakuinkin sama, lisäyksenä että jos teen ruokaa keittiös sinne on turha tulla halailee ja kähmii kesken kaiken. ja apua en tarvi ellen pyydä. ja olis kiva jos mies osais ees vähä koota huonekaluja ja korjata esim digiboksin. :)

   Lainaa

  13. tidididididididi 17.1.2013 6:36
   Tulos: +458 (546 ääntä)
   Mielummin kyllä olen "Cosmoa lukeva nalkuttava hörhö" kuin etsisin facebookista poikaystäviä.

   Lainaa

  14. Tulos: +313 (349 ääntä)
   Kyllä se siitä pikkuhiljaa. Jossain vaiheessa 15 vuoden sisällä Jennykin ymmärtää että kaikki muutkin saavat olla just sellaisia kuin ovat ihan ilman haukkumisia, eikä pelkästään Jenny.

   Lainaa

  15. Tulos: +395 (433 ääntä)
   sdf: mua vähän ällöttää nää “olen parempi kuin muut naiset koska katon lätkää ja juon kaljaa ja oon ku jätkät” -naiset. Ei siinä mitään muuten, mutta se “olen parempi kuin naisekkaat naiset” -asenne on pyllystä.
   Sama juttu. En jaksa naisia, olen kuin mies, joten olen parempi kuin muut naiset. Tosiasiassa tuon tyyppiset naiset ovat kaikkein pahimpia jauhamaan paskaa muista naisista, mutta sehän on vain keskustelua - kuten muuten miestenkin juoruilu heidän omasta mielestään - koska he ovat parempia kuin muut naiset. Itse olen käynyt ammatin, joka on reippaasti miesvaltainen. Mutta mikään kova jätkä en todellakaan ole. Yleensäkin meidän alalla naiset naisellistuvat sitä mukaa kun ikää, eli älyä tulee. Mun ei tartte olla kuin mies, ihan on riittänyt, että teen työni ja sillä on pärjätty.

   Lainaa

  16. Tulos: +53 (129 ääntä)
   Peggols: Taidanki vaihtaa nykysen rääkyttäjän tähän naiseen!
   ilkeeee ):

   Lainaa

  17. heroeslandie 17.1.2013 7:24
   Tulos: -22 (42 ääntä)
   En oo vielä tollasta poikaa tavannut, vaikka aika monta tunnenkin :D aika kovat vaatimukset.

   Lainaa

  18. Tulos: +109 (129 ääntä)
   sdf: mua vähän ällöttää nää “olen parempi kuin muut naiset koska katon lätkää ja juon kaljaa ja oon ku jätkät” -naiset. Ei siinä mitään muuten, mutta se “olen parempi kuin naisekkaat naiset” -asenne on pyllystä.
   Tästä tuleekin mieleen yks ihan tosissaan naisellinen tyttö, joka ei ihan oikeasti ole millään tavalla jätkämäinen. "mä oon kyl vähän niinqu liian miehekäs" Meinasin suoraan sanottuna revetä tälle hänen mietinnälleen, mutta tyydyin kuitenkin nyökkäilemään naurua pidätellen. Mikä ihmeen muotijuttu siitä edes on tullut, että pitää olla jotenkin miehekäs ja se on muka nykyisin niin cool. Itse välillä jopa toivoisin olevani naisellisempi, niin ei oikeasti tarvis neuvoa tietokoneissa ja autoasioissa jopa miespuolisia kavereita. Tai käydä asentamassa kaverille kaikkea mikä on liian miehekästä. Tässä vaiheessa enää vaikeaa kuitenkin alkaa näyttelemään tietämätöntä noista asioista.

   Lainaa

  19. Tulos: -111 (237 ääntä)
   Kummaa porukkaa täällä kommenteissa: missä vaiheessa Jenny mainitsi olevansa parempi kuin muut naiset tai että eiko hän voi olla juuri sellainen ihminen kuin on ja toivoa juuri sellaista poikaystävää kuin haluaa?

   Lainaa

  20. Tulos: +296 (316 ääntä)
   Tosimies juo mansikkasiideriä yms. julkisesti jos huvittaa. Näillä vaatimuksilla en ihmettele jos Jenny jää vanhaksipiiaksi :)

   Lainaa

  21. Tulos: +378 (402 ääntä)
   Maailmassahan ei ole kuin kahdenlaisia naisia. Jennyn kaltaisia urosnaisia ja cosmoa lukevia nalkuttajia. Jos näistä pitää valita niin en halua olla enää nainen...

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (55 ääntä)
   Voisin haluta melko samanlaisen miehen kuin Jenny. Erityisesti tuo osuus missä viitataan siihen et oma elämä lakkaa siinävaiheessa kun parisuhteesta tulee me. Ei musta ihan jokaista kavereiden kanssa tehtävää kahvittelua tartte pyytää erikoi

   Lainaa

  23. Tulos: +140 (150 ääntä)
   Huoh, en kyllä missään nimessä laske itseäni nalkuttavaksi cosmo-hörhöksi, mutta onpa tuokin kummallinen sekoitus palvelijaa ja miestä :D Osasta olen kyllä samaa mieltä (en ole esim. shoppailuihmisiä enkä pidä romanttisista elokuvista), mutta kyllä minä kotityöt haluaisin jakaa ja samaten hemmottelun (esim. tuo mainittu hieronta) tulee olla molemminpuolista. Tietysti tuokin varmasti toimii joissain suhteissa, kukin tyylillään!

   Lainaa

  24. Tulos: +191 (249 ääntä)
   Voi härre guud. Kyl nainen saa olla nainen. Onkohan kyseinen henkilö sängyssä piereskelevä ja pöydässä röyhtäilevä. Tuskin ainakaan liikoja panostaa ulkonäköönsä kerta mieheltäkään ei vaadi "penkkiurheilua" enempää. (Kuva ois kiva) Ja miksi mies ei saa katsoa romanttisia leffoja? Entäs jos se pitää niistä. En itsekään tykkää niitä miehen kanssa katsoa, koska mies ei jaksaisi. Mielummin katson yksin. Sama shoppailun suhteen. Ei tarvii yrittää olla äijämäinen, voi olla myös naisellinen ja fiksu sen suhteen mitä miehen kanssa tekee. Itse panostan ulkonäkööni, yllätän mieheni mielummin uusilla alusvaatteilla (itselläni) kuin kaljakopalla, treenaan 4-5 kertaa viikossa ja sotajututkin menee (sotilasarvo res.vänr). Jos mieheni haluaa mansikkasiideriä litkiä niin litkiköön. Ihme Justiina.

   Lainaa

  25. Tulos: -182 (258 ääntä)
   Ja kuten kommenteista näkyy, vielä on paljon ihmisiä, jotka eivät tykkää siitä että nainen ei sokeasti seuraa stereotypioita. Heidän mielestään naisen kuuluukin olla cosmoa lukeva nalkuttava hörhö, avuton kaikessa paitsi ulkonäköönsä panostamisessa.

   Lainaa

  26. Tulos: -38 (54 ääntä)
   Muutamaa kohtaa lukuunottamatta ihan ku oisin ite kirjoittanu. Kyllä noilla kriteereillä oli ja on miehiä ihan jonoksi asti. Ja siitä sit valkkaa parhaimman ;)

   Lainaa

  27. Tulos: +171 (181 ääntä)
   Nimesi: Ja kuten kommenteista näkyy, vielä on paljon ihmisiä, jotka eivät tykkää siitä että nainen ei sokeasti seuraa stereotypioita. Heidän mielestään naisen kuuluukin olla cosmoa lukeva nalkuttava hörhö, avuton kaikessa paitsi ulkonäköönsä panostamisessa.
   Heh, tuohan on itse oikea stereotyyppien äiti :) Juuri sellainen "hyvä jätkä"-nainen, jollaisenä yllättävän moni keskenkasvuinen tyttö itsensä tykkää esitellä. Juuri sellainen joka niputtaa kaikki muut naiset cosmoa lukeviksi hölmöiksi, jotka keskustelevat huulikiilloista, jota tämä hyväjätkä ei sitten kestä ollenkaan. Tai ehkä naiset on väärä termi, tässä kun selvästikin on kyse tytöistä. Minä en muuten ole koskaan kuullut naisten keskustelevan huulikiilloista tai muistakaan meikeistä. Ja olen sentään elänyt melko kauan.

   Lainaa

  28. Tulos: +109 (123 ääntä)
   Olenko ainoa, josta tuo vaikuttaa vähän väkisin väännetyltä? Juurikin, että on toisin kuin naisten stereotypiä sanoo. Itsekään en esimerkiksi mikään romantikko ole enkä halua miestä mukanani shoppailemaan, mutta en sitä toitottele (paitsi mitä nyt tuli sanottua :D). Cosmon lukeminen ei saa kuin ärtyneeksi.

   Lainaa

  29. Tulos: +88 (104 ääntä)
   En täyttäis varmaan suurinpiirtein mitään noista kriteereistä vaikka mies olenkin.

   Lainaa

  30. Määki osallistun! 17.1.2013 10:30
   Tulos: +188 (190 ääntä)
   Ja nuo ääripäät. Ei ole olemassa muutakuin Justiinoita ja Cosmonaisia. Hohhoijjaa. Tästä kaikesta Justiina vs Cosmonaiset- keskustelusta päästäänkiin siihen, että millaiset piirteet ovat juuri naisellisia ja mitkä maskuliinisia? Vois vähän ravistella niitä perinteisiä "naiset kokkaa, miehet ei itke, naiset ehostautuu miljoona tuntia, miehet korjaa kaiken, mies lähtee kavereiden kanssa ulos ja nainen jää siivoomaan kotia". t. Cosjustmoiina

   Lainaa

  31. Tulos: -104 (134 ääntä)
   Heba: Ja miksi mies ei saa katsoa romanttisia leffoja? Entäs jos se pitää niistä.
   Koska silloin se ei ole mies vaan ämmä!

   Lainaa

  32. Tulos: -15 (37 ääntä)
   Missä voi hakea tätä toimea?

   Lainaa

  33. Tulos: +135 (141 ääntä)
   Pasi: Koska silloin se ei ole mies vaan ämmä!
   Millainen miehen pitäisi sitten olla, ollaakseen MIES? Minun puolestani kaikki saavat olla mitä tahtovat: miehet saavat litkiä mansikkasiideriä ja katsoa romanttisia komedioita, ja naiset saavat nostella puntteja ja katsoa lätkää ja juoda kaljaa, jos se heille itsellään käy.

   Lainaa

  34. Tulos: +314 (322 ääntä)
   Kuulostaa vähän siltä että yrittää miellyttää ja saada miehissä aikaan "OHO! Sähän oot täydellinen nainen!" -reaktioita... Näitä näkee nykyään netissä jatkuvasti, teinit keksineet uuden keinon saada miehiä. "Tykkään äijäjutuista hihi mut oon avuton ja palvelen sinua kuten ovimaton kuuluukin!" Huoh.

   Lainaa

  35. Tulos: -48 (58 ääntä)
   vaikka kaikki seksiin liittyvä puuttuikin, vaikuttaisi unelmanaiselta!

   Lainaa

  36. Tulos: -34 (52 ääntä)
   Jumankauta. Mä laitan kai hakemuksen vetään...

   Lainaa

  37. Tulos: +170 (178 ääntä)
   Pfs: Kuulostaa vähän siltä että yrittää miellyttää ja saada miehissä aikaan “OHO! Sähän oot täydellinen nainen!” -reaktioita… Näitä näkee nykyään netissä jatkuvasti, teinit keksineet uuden keinon saada miehiä. “Tykkään äijäjutuista hihi mut oon avuton ja palvelen sinua kuten ovimaton kuuluukin!” Huoh.
   Juurikin näin:D itse käytin samaa taktiikkaa viimeksi 16 vuotiaana. Sitten opin arvostamaan itseäni ja lopetin moiset kikkailut.

   Lainaa

  38. Ventriloquist 17.1.2013 11:38
   Tulos: +6 (40 ääntä)
   Tule luokseni, Jenny! Toisaalta tuntuisi pahalta istua sohvalla kun toinen puunaa kämppää hiki hatussa.

   Lainaa

  39. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Tarviiko tuon olla miespuolinen? Jennystä saa sen kuvan että onni vois olla oma Justiina

   Lainaa

  40. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Pfs: Kuulostaa vähän siltä että yrittää miellyttää ja saada miehissä aikaan “OHO! Sähän oot täydellinen nainen!” -reaktioita… Näitä näkee nykyään netissä jatkuvasti, teinit keksineet uuden keinon saada miehiä. “Tykkään äijäjutuista hihi mut oon avuton ja palvelen sinua kuten ovimaton kuuluukin!” Huoh.
   Nimenomaan!

   Lainaa

  41. Tulos: -18 (84 ääntä)
   Määki osallistun!: Ja nuo ääripäät. Ei ole olemassa muutakuin Justiinoita ja Cosmonaisia. Hohhoijjaa.
   Kuka sanoi, että ei ole olemassa MUUTA kuin Justiinoita ja Cosmonaisia? Mielestäni on olemassa ääripäät, kuten Justiinoita sekä Cosmonaisia, mutta myös KAIKKEA tältä väliltä. Mielestäni teennäinen feminiinisten/maskuliinisten piirteiden korostaminen itsessään on typerää sekä epäaitoa. Tuo Just.. eiku siis Jennyn hapatus on vähän tasoa kuin mies ottaisi itsestään kuvan pussaamassa hauistaan ja kyselisi samaan hengenvetoon deittiseuraa. Kumpikin omasta mielestäni yhtä ällöttävää. Tai nainen keikistelemässä alusvaatteissaan mutruhuulineen ja valittamassa, että kahvinkeitin on hänelle liian haastava aparaatti. Lähinnä tässä ihmiset ovat varmaan ottaneet kantaa Jennyn mustavalkoiseen ajatusmaailmaan, että on vaan nyyhkyleffoja katselevia kynäniskoja tai maastopukuihin sonnustautuvia vaimonhakkaajia. Omasta mielestäni täällä kommentoivien ihmisten ymmärrys asiasta ei ole ollut läheskään noin mustavalkoinen, vaikka Jennylle onkin irvailtu. Sitä en tiedä, että olenko itse nyt liian äijämäinen vai akkamainen, mutta en pidä seksuaalisesti vetoavana ajatusta, että mies esim. käyttää ehostukseensa keskimäärin enemmän aikaa kuin nainen, ei suostu tekemään likaisia töitä, koska "äklöö, iyh" tai itkeä vollottaa liikutuksesta katsoessaan Suurimman pudottajan finaalia. En myöskään haluaisi naista, joka paskoo kännipäissään kaljaripulit alleen sohvalla, keskittää elämänsä tarkoituksen mopojen tuunaamiseen ja uskoo, että Axe on ainoa hygieniatuote, jota tarvitsee käyttää. Musta luonto on tarkoittanut miehet maskuliinisiksi ja naiset feminiinisiksi. Ripaus näitä ominaisuuksia toisinpäin takaa jonkinnäköisen sukupuoltenvälisen yhteisymmärryksen. Mut liika on liikaa.

   Lainaa

  42. Tulos: +54 (70 ääntä)
   What: Juurikin näin:D itse käytin samaa taktiikkaa viimeksi 16 vuotiaana. Sitten opin arvostamaan itseäni ja lopetin moiset kikkailut.
   Täysin samaa mieltä! Säälittävää kun nuorilla naisilla ei ole itsearvostusta vaan ovat valmiina palvelemaan miestä. Tuttava piirissäni on nainen joka hakee miehellensä jopa baarissa oluen miehen napsauttaessa sormia (ja nainen maksaa tietenkin). Kyllähän itsekin mielelläni teen palveluksia miehelleni, mutta odotan myös vastapalveluksia. Vaikka kuulunkin ihmisiin, jotka edelleen näkee naisten ja miesten kotityöt jokseenkin erillisinä.

   Lainaa

  43. Tulos: +60 (70 ääntä)
   Höh. Olin jo aivan varma että kelpaan, mutta toisiksi alin kohta olikin sitten se kompastuskivi. Ei osaa keittää kahvia? Siis ihan tavallista suodatinkahvia peruskahvinkeittimellä? Laittaa keittimeen sopivan määrän kupillisia vettä ja sitten yhtä monta mitallista kahvinpuruja suodatinpaperiin. Sen jälkeen naksauttaa koneen päälle. Voiko sen jotenkin olla osaamatta?

   Lainaa

  44. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Tuolla ei näy Jennyn omaa kommenttia jossa mainitaan vielä yksi kiriteeri - ei saa ostaa kukkia eikä koruja koska Jenny ei pidä niistä.

   Lainaa

  45. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Olisi mielenkiintoista tietää millainen tämä Jenny on luonteeltaan (miksei ulkonäöltäänkin), josko sieltä löytyisi joku ratkaiseva tekijä siihen miksi pitää julkaista moisia kriteerilistoja ja ylipäätään miksi Jenny on vielä sinkkuna jos kerran on niin mahtava tyttöystävä kuin antaa ymmärtää.

   Lainaa

  46. Tulos: +9 (55 ääntä)
   Kuulun näihin äijämäisiin naisiin itse, katson urheilua, etenkin jääkiekkoa, pidän autourheilusta, autoista. Inhoan kaikkea lässytystä, romattisia elokuvia ym. Ja ostelen olohousuiksi miesten puolelta collareita. Ja parisuhteessa en todellakaan tykkään hanimuru, kulta, rakas-lässytyksistä tai sen että tarvii vahtia toista kaiken aikaa, vannoa rakkautta jne. Nähty, koettu, ahdistuttu, hyi. Mutta, olen ennenkaikkea myös nainen, rakastan korkokenkiä, koruja, meikkaan, pidän huolta ulkonäöstäni, miulla on myös tukkakriisejä, sekä vaatteiden (kun ei olla kotona löhämässä) haluan sopivan yhteen. Ja en tykkää hieromisesta, mutta tykkään olla hierottavana :D Kyllä meitä molemman puolen rajatapauksiakin on ;)

   Lainaa

  47. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Luumu: Höh. Olin jo aivan varma että kelpaan, mutta toisiksi alin kohta olikin sitten se kompastuskivi. Ei osaa keittää kahvia? Siis ihan tavallista suodatinkahvia peruskahvinkeittimellä? Laittaa keittimeen sopivan määrän kupillisia vettä ja sitten yhtä monta mitallista kahvinpuruja suodatinpaperiin. Sen jälkeen naksauttaa koneen päälle. Voiko sen jotenkin olla osaamatta?
   Luumu, kyllä voi! Yksi parhaista ystävistäni ei vieläkään osaa tehdä hyvää tasalaatuista kahvia keittimellä :D

   Lainaa

  48. Tulos: +117 (125 ääntä)
   Tuo on jo naurettavaa itsensä ylistämistä. Ei varmasti pidemmän päälle ole todella tuota mieltä asioista. Epätoivoiselta kuulostaa, kun haluaa olla miesten korvaan "liian hyvä".

   Lainaa

  49. Tulos: -53 (97 ääntä)
   Nyt on ihan pakko kommentoida :D joo en itse ole mikään kaikkein tyttömäisin tyttö, mutta en myöskään ole äijien äijä. Miehiä on erilaisia, niinkun meitä naisiakin, ja nää kriteerit nyt vaan sattuu oleen sellasia mitä mä haluan mun unelmien "prinssiltä". Ihan kaikella rakkaudella mä tän faceen laitoin, koska eihän sitä koskaan tiedä missä tärppää ja parempi rttä miehet.sitten tietää etukäteen mitä mä haluan, ettei tuu sitä turhaa mielipahaa :) nää teiän kommentit on kyllä aikas huippuja myös, paitsi ehkä noi missä luullaan että mä oon sängyssä piereskelvä äijä :D ja hei te jotka sanoitte täyttävänne kriteerot, ottakaa yhteyttä ;)

   Lainaa

  50. Tulos: -39 (73 ääntä)
   Ja joo tiedän kahvinkeittämisen perusidean ja välillä jopa keitänkin sitä, mutta siitä tulee vaan pirun pahaa koska "innostun" niitten purujen kanssa :D tekoitus ei ole ylistää itseäni, muttä tällänen mä nyt vaan satun olemaan ja haluan kumppaniötani näitä asioita (vrt. Haluan py:n jolla on siniset silmät ja bodattu kroppa). Kaikilla meillä on omat vaatimuksemme ja halumme ja tahtomme :D

   Lainaa

  51. Nimetön :P 17.1.2013 13:16
   Tulos: -53 (73 ääntä)
   Hei hei hei älkääs nyt viittikö olla ilkeitä :D Tunnen tuon Jennyn ja voin sanoo että kyllä panostaa myös ulkonäköönsä eikä oo siis ulkoisesti ainakaan mitenkään äijämäinen :D Mukava ihminen. Ja senkin voin sanoa ettei ole mikään teini :p Mikä siin on et jos vähänki poikkee jostain "mukatäydellisestämillasiakaikkiennaistenpitäs olla" nii heti kauheet haukkumiset pystyssä :O Antaa ihmisten olla rauhassa omanlaisiansa :)

   Lainaa

  52. Kukin tyylillään 17.1.2013 13:26
   Tulos: +88 (90 ääntä)
   Kun alkaa poikaystävää Facebookin kautta, tai muutakin kautta, ilmoituksen kanssa hakemaan, niin kannattaisi ainakin yrittää olla rehellinen. Ite kyllä huomasin, kuten moni muukin kommentoija, että tässä on yritetty ehkä tehdä väkisin ilmoitusta, josta saisi kuvan naisesta, joka tykkää tehdä äijämäisiä juttuja. Voihan se toisaalta olla tottakin. Niin tai näin, mutta parisuhteen toimimisen suhteen se taitaa olla aika se ja sama, että onko nainen Cosmoilija vai moponvirittäjä tai jotain tältä väliltä ja sama tietty miehenkin suhteen. Tärkeintä on, että kemiat kohtaa ja suhde toimii molempia tyydyttävällä tavalla. Siihen voi kuulua vaikka sekin, että mies tiskaa samalla kun nainen kokoaa sitä yhdessä Ikeasta ostettua Knippan-hyllyä, eikä kumpikaan siitä huolimatta ole jonkin stereotypian ääripäätä edustava.

   Lainaa

  53. Tulos: +111 (111 ääntä)
   XYZ: Sama juttu. En jaksa naisia, olen kuin mies, joten olen parempi kuin muut naiset. Tosiasiassa tuon tyyppiset naiset ovat kaikkein pahimpia jauhamaan paskaa muista naisista, mutta sehän on vain keskustelua – kuten muuten miestenkin juoruilu heidän omasta mielestään – koska he ovat parempia kuin muut naiset. Itse olen käynyt ammatin, joka on reippaasti miesvaltainen. Mutta mikään kova jätkä en todellakaan ole. Yleensäkin meidän alalla naiset naisellistuvat sitä mukaa kun ikää, eli älyä tulee. Mun ei tartte olla kuin mies, ihan on riittänyt, että teen työni ja sillä on pärjätty.
   Joo, samaa mieltä. En ymmärrä näitä "Kaikki naiset ovat juuri tuollaisia, itsekin olen siis nainen, mutta olen täysin erilainen, kaikki kaverini ovat miehiä, en voi sietää muita naisia". Tunnen yhden tytön, jonka mielestä "hyvä jätkä" on korkein kiitos mitä voi saada. Tiedän myös tyttöjä, jotka koulussa ovat pirus älykkäitä, mutta poikien seurassa eivät ymmärrä mitään mistään. Ei esittäminen mihinkään suuntaan ole viehättävää tai naista imartelevaa. Itsekin olen miesvaltaisella alalla ja jotenkin opintojen edetessä sitä tajusi, että en halua todistaa olevani yhtä hyvä kuin mies olemalla kuin mies vaan olemalla itseni. Tottakai sitä saa välillä arvostelua osakseen, kun käsittelee teknisiä aiheita mekkoon pukeutuneena, mutta eivät ne ennakkoluulot kaadu sillä, että teknisten alojen naiset sulautuvat massaan ja androgynoivat itsensä. No en ole mies, en näytä mieheltä, en tavoittele käyttäytyväni kuin mies. Olen fiksu ja olen sitä myös meikattuna ja mekko päällä ja piru vie vaikka hiukset kahdella letillä.

   Lainaa

  54. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Kaikista maskuliinisin mies on se, joka ei suostu edes lausumaan sanaa siideri julkisilla paikoilla, joka huutaa aina 'OLEN HETERO!', kun kuulee (tai luulee kuulevansa) sanan homo, keskustelun yhteydessä, joka istuu joka ilta saunassa (pilaten täten ihonsa) eikä edes pidä saunomisesta, mutta tekee niin, koska tosimiehet saunoo ja jonka lempiaforismi on: "Nainen, hella ja nyrkki" (mutta hän ei osaa sanoa mikä on aforismi). Meidän parisuhteessa minä juon kaljaa (tosin en niitä oksettavia halpiskissankusiliemiä) ja mies siideriä. Olen silti suhteellisen onnellinen, vaikka -etenkin iltaisin- minua ahdistaa suuresti.

   Lainaa

  55. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Jännä. Tunnen kyllä tommosia naisia jotka vihaa kaikkea yli naisellista, mutta ei heillä silti ole mikään suuri hinku sitä mainostaa. He vain ovat sellaisia urheilusta ja kaljasta kiinnostuneita, elämäänsä rennolla otteella eläviä ja tosi mukaviakin ainakin omassa kaveripiirissäni. Miksi mulle tuli mieleen tämmöinen "homomainen" tyyli tän naisen käyttäytymisestä. Taas pitää sanoa tähän alkuun se perus "MULLAEISITOLEMITÄÄNHOMOJAVASTAANEIOIKEESTIOLE!", koska muuten joku kuitenkin väittäisi muuta. Mutta on olemassa homoja, jotka elää just samalla tavalla kun nää mun tuntemat kaverit, eli ovat sinuja itsensä kanssa, elävät rennosti eivätkä pumppaa itseään ylöspäin omalla erilaisuudellaan. Ikävä kyllä tunnen erään homoseksuaalin, joka tekee näin, ja täytyy kysyä, että eikö teitä ärsyttäisi semmoinen kun joka aamu fb:n etusivulla on kuvia kun hän pussailee toisia poikia, tulee päivityksiä "TÄÄLLÄ MÄ OON KAKS MUNAA SUUSSA!" jne. Jos tää mokassa esiintyvä nainen nyt kokee olevansa erilainen kuin me cosmonlitkijät, niin turpa kii. Cosmonlitkijöilläkin saattaa ehkä olla enemmän munaa pikkumekon alla kuin joillakin tosimiehillä.

   Lainaa

  56. Tulos: -27 (29 ääntä)
   toihan on niinku mun poikaystävä ! :D paitsi et se asuu porukoillaa (tai kirjat siä mut asuu käytännös mun kaa, on munki kirjat porukoilla mutten asu siä) +se ei tykkää siit et jos joku hieroo mutta eikai kukaan voi ihan kaikkii täyttää ?

   Lainaa

  57. Nora Haaranoja 17.1.2013 14:56
   Tulos: -16 (26 ääntä)
   Ei kai se nyt haittaa, jos tää nainen(?) ei tykkää kaikista naisellisista jutuista. Tietysti olishan toi miehen unelmanainen, mutta siis kuitenki kuvittelesin ehkä tän jonku miehen listana, muunnetaan vaan vähän persoonamuotoja, niin vóila!

   Lainaa

  58. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Saa ja pitää olla oma elämä, mutta tämä tytsy haluaa määrätä, ettei poikkis saa sillä omalla ajallaan sitten vaikka katsoa niitä romanttisisa elokuvia ja juoda siideriä? Höh. Nainen joka haluaa väenvängällä siivota eikä anna miehen sitä tehdä, on vaan tyhmä.

   Lainaa

  59. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Sit ku tuo saa tommosen miehen mitä tossa hakee, koska kuvittelee olevansa itsekin tuollainen ERILAINEN nainen, niin tulee kyllä huomaamaan että ei se pidemmän päälle ihan niin mennytkään.

   Lainaa

  60. Tulos: +50 (68 ääntä)
   ...kuulostaa lähinnä siltä että haluaa miellyttää ja tyrkyttää lähinnä itseään sellaisena helppona saaliina. Sitten kun ukko löytyy niin tiukkaan talutusnuoraan ja nalkutusvaihde päälle ja heti ekana viikonloppuna ikeaan

   Lainaa

  61. Tulos: +40 (48 ääntä)
   sdf: mua vähän ällöttää nää “olen parempi kuin muut naiset koska katon lätkää ja juon kaljaa ja oon ku jätkät” -naiset. Ei siinä mitään muuten, mutta se “olen parempi kuin naisekkaat naiset” -asenne on pyllystä.
   Aivan. Ja tuntuu että nykyään naispuolisten henkilöiden keskuudessa on muotia olla kunnon poikatyttö kovis gangsta shit, juoda kaljaa ja pelata Bläk Opsii koska se on niin IN ja jätkätki pelaa (mut silti kaiken tämän keskellä näyttää ulkoisesti super naiselliselta, daa!). Ja kaikki tämä useasti vain siksi että miehiltä tulis se "Ooh olet unelmanaiseni!"- lausahdus ilmoille.

   Lainaa

  62. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Minä taas olen aika tavalla naisellinen, mutta vihaan Cosmoa. Nauran sen paskajutuille ihan täysillä, koska minusta ne lehdet ovat niin typeriä. :D

   Lainaa

  63. Tulos: +42 (52 ääntä)
   keijo: Kummaa porukkaa täällä kommenteissa: missä vaiheessa Jenny mainitsi olevansa parempi kuin muut naiset tai että eiko hän voi olla juuri sellainen ihminen kuin on ja toivoa juuri sellaista poikaystävää kuin haluaa?
   Vaikuttaa siltä ettet ymmärrä lukemaasi.

   Lainaa

  64. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Nainen siivoo kodin.....? Just siivosin 2 tuntia ja tiskasin tunnin ja nainen nukkuu sohvalla.

   Lainaa

  65. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Ite oon miesvaltaisella alalla, mulla on enemmän jätkiä kavereina kun muijia, tykkään pelata black opsia, kattoo lätkää ja rassata autoja mutta samalla tykkään myös shoppailla, meikata ja tehä muitakin "tyttöjen juttuja"... Joten siis tuo yleistykset on typeriä ja jokainen eläköön tavallaan.. Tosin niinkun moni täällä jo sano ni kuulostaa huomiohuoraukselta tuo juttu...

   Lainaa

  66. Tulos: +76 (82 ääntä)
   Ihan tyypillinen NO MÄ EN OO NIIKU TOISET NAISET - nainen. Kyseiset tapaukset ovat uskomattoman raivostuttavia ja surullisia tapauksia. Niin, ja se ei siis ole ongelma että hän ei pidä naisellisista jutuista, vaan se että hän lyttää muut naiset nalkuttaviksi kanoiksi ja on ylimielinen.

   Lainaa

  67. Tulos: -29 (29 ääntä)
   Voi jos tuollaisen naisen sais. Minkähän näkönen kyseinen henkilö on?

   Lainaa

  68. Tulos: +26 (26 ääntä)
   HeliKoo: Maailmassahan ei ole kuin kahdenlaisia naisia. Jennyn kaltaisia urosnaisia ja cosmoa lukevia nalkuttajia. Jos näistä pitää valita niin en halua olla enää nainen…
   Niinpä. Jos ei saa olla välimuoto, niin eikai tässä muuta kuin kiitos ja heihei.

   Lainaa

  69. Pallosalama 17.1.2013 16:31
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Olisin jo ollut iloinen vapaaehtoinen tyttöystäväksi jos kyseessä olisi oikeasti mies :(

   Lainaa

  70. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Musta toi kuulostaa kamalalta huomionhaulta. Että miehet sanois sille ''aah ihanaa oot /oisit maailman paras tyttöystävä''

   Lainaa

  71. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Teksti on tuttu. Tämä on kiertokirje tai mukaelma siitä. Mutta joo, Jenni on sen halunnut tällaisena julkaista. Tulkitsen vitsiksi, eihän kukaan noin etsi elämänkumppania. EIHÄN?

   Lainaa

  72. tervetuloa vaan 17.1.2013 17:23
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Tuu Jenny vaan meille siivoomaan ja hieromaan. Laitetaan telkkarista tulemaan jäkistä ja kyllä mä ne sun pyyhkijänsulat vaihdan. Oon kyllä naimisissa mutta mun mies voi vaikka kertoa sulle niitä armeijajuttuja sillä aikaa kun mä keittelen kahvia. Ethän sä tosta tekstistä päätellen kuitenkaan mitään parisuhdetta etsi.

   Lainaa

  73. Tulos: -19 (19 ääntä)
   Koko nimeä kehiin, meikä laittaa inboxiin viestiä!

   Lainaa

  74. Tulos: -13 (39 ääntä)
   Lollo: Aivan. Ja tuntuu että nykyään naispuolisten henkilöiden keskuudessa on muotia olla kunnon poikatyttö kovis gangsta shit, juoda kaljaa ja pelata Bläk Opsii koska se on niin IN ja jätkätki pelaa (mut silti kaiken tämän keskellä näyttää ulkoisesti super naiselliselta, daa!). Ja kaikki tämä useasti vain siksi että miehiltä tulis se “Ooh olet unelmanaiseni!”- lausahdus ilmoille.
   Jos nainen oikeasti pitääkin oluesta ja pelaa esim. ampumispelejä ja on vielä samaan aikaan kaunis? HERRANJUMALA EIHÄN SEMMOSTA VOI OLLA!

   Lainaa

  75. Tulos: -20 (26 ääntä)
   Marry me? :D

   Lainaa

  76. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Luumu: Höh. Olin jo aivan varma että kelpaan, mutta toisiksi alin kohta olikin sitten se kompastuskivi. Ei osaa keittää kahvia? Siis ihan tavallista suodatinkahvia peruskahvinkeittimellä? Laittaa keittimeen sopivan määrän kupillisia vettä ja sitten yhtä monta mitallista kahvinpuruja suodatinpaperiin. Sen jälkeen naksauttaa koneen päälle. Voiko sen jotenkin olla osaamatta?
   On eri asia osata keittää kahvia, kuin osata keittää hyvää kahvia... :D Meinaan jos ei ole hajuakaan, niin niitä puruja saattaa tulla reippaasti liikaa tai liian vähän. Oon vissiin pari kertaa saanut aikaiseksi juotavaa kahvia, mutta muuten oon tehny oksettavaa, laihaa litkua tai sitten niin vahvaa, että silmät tippuu päästä! t. viisi kertaa elämässään kahvia keittänyt! Meidän perheessä ei kukaan juonut kahvia, joten ei myöskään tullut opeteltua sitä keittämään. Nykyään omistan jopa itse keittimen! :) Jospa sitä harjoittelemalla oppii.

   Lainaa

  77. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Heba: Ja miksi mies ei saa katsoa romanttisia leffoja? Entäs jos se pitää niistä. En itsekään tykkää niitä miehen kanssa katsoa, koska mies ei jaksaisi. Mielummin katson yksin. Sama shoppailun suhteen. Ei tarvii yrittää olla äijämäinen, voi olla myös naisellinen ja fiksu sen suhteen mitä miehen kanssa tekee.
   Niin ei halua olla kylki kyljessä, mutta mies ei saa katsoa romanttisia leffoja? Tuohan on varmaan olevinaan vitsi, mutta nykyajan vaatimus yleistettynä: '"Toisen on oltava sellaine kuin minä haluan, tässä pitkä lista asioita, joita vaadin. Minut täytyy tietenkin hyväksyä sellaisena kuin olen."

   Lainaa

  78. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Nora: Musta toi kuulostaa kamalalta huomionhaulta. Että miehet sanois sille ”aah ihanaa oot /oisit maailman paras tyttöystävä”
   Vaihtoehto a) juuri näin, tai vaihtoehto b) huono kulunut vitsi

   Lainaa

  79. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Paikka on varmaan mennyt jo :(

   Lainaa

  80. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Nora: Musta toi kuulostaa kamalalta huomionhaulta. Että miehet sanois sille ”aah ihanaa oot /oisit maailman paras tyttöystävä”
   Puitkin sanoiksi sen mitä itse ajattelin ... perseen nuolemiseltahan tuo kuulostaa. Meinaan eiköhän tuollaisiin miehiin törmää kadulla harvase päivä, ei noita asioita tarvitse listata kriteereiksi ... noista ainoa mainittava kriteeri oli tuo tekstiviestittely/soittelu, moni miekkonen kun tuntuu tyttöystäviensä perään soittelevan omaan makuuni aivan liian usein.

   Lainaa

  81. Tulos: +6 (12 ääntä)
   En tiedä, kumpi on työläämpää: siivota itse vai korjata "siivotaan sitten urakalla kerran kuussa"-perheessä kasvaneen miehen jälkiä, kun mies päättää "siivota". Jospa sen saisi oppimaan, että aidosti laiska ja mukavuudenhaluinen ihminen ei sotke, niin ei tarvitse myöskään siivota :P Tässä mielessä voin olla samaa mieltä "nainen siivoaa kodin"-väitteen kanssa. Vaikka en tiedä, miten sotkuisuus ja siisteys liittyy sukupuoleen. Veljeni on siistimpi kuin minä kun taas anoppini on myös "siivotaan kerran kuussa"-sarjaa.

   Lainaa

  82. Tulos: -27 (57 ääntä)
   Pakko nyt kommentoida tänne itse,kun tuntuu et te luulette, että mun mielestä kaikkien miesten pitäis täyttää noi kriteerit ja että kaikkien naisten pitäis olla niinkun mä.. Ei ei ja ei.. Noi kriteerit on vaan ne asiat mitkä mä haluan mun mieheltä, muut miehet olkoot millasia haluavat ja ne on silti jees. Sama juttu naisissa, mä oon tällanen mutta erilaisetkin naiset on jees. En ees haluais että kaikki olis tällasia kun mä.. Päinvastoin.. Jumalan kiitos oon uniikki :D En halunnut tilallani saada aikaan mtn "unelmien nainen"-reaktiota, vaan rehellisesti kertoa, mitä mieheltä haen.. se on aivan sama, jos joku kertoisi etsivänsä poikaystävää, joka on vaalea, sinisilmäinen ja bodattu.. lasken itseni perus-naiseksi joka on ehkä vähän keskimääräistä äijämäisempi, mutta ulkonäöllisesti muistutan aivan nais-sukupuolen edustajaa. Kommentteja ja analyysejä musta on ollu kyllä hauska lukee, ja ootte niin piristäny mun päivää :)

   Lainaa

  83. Tulos: +24 (26 ääntä)
   sdf: mua vähän ällöttää nää “olen parempi kuin muut naiset koska katon lätkää ja juon kaljaa ja oon ku jätkät” -naiset. Ei siinä mitään muuten, mutta se “olen parempi kuin naisekkaat naiset” -asenne on pyllystä.
   Juuri tätä mietin itsekin tuota lukiessa. Siis jokainen olkoon millainen on, olipa sitten naisellinen tai "miehekkäämpi", mutta eivät ne ominaisuudet nosta ketään toisen yläpuolelle... kun edelleen, jokainen on mitä on.

   Lainaa

  84. Tulos: +46 (48 ääntä)
   ”Toisen on oltava sellaine kuin minä haluan, tässä pitkä lista asioita, joita vaadin. Minut täytyy tietenkin hyväksyä sellaisena kuin olen.”
   Juuri niin, XYZ. Surullista, että jollain on lista (naurettavista) asioista, joita kumppanilta haluaa eikä mikään muu kelpaa. Ei parisuhdetta etsitä niinkuin duunipaikkaa tai asuntoa. Ymmärrän kyllä hyvin sellaiset vaatimukset kuin "ei petä" tai "mukava" tai "rehellinen" tai jopa "on kiinnostunut suunnilleen samoista asioista", nuo on usein parisuhteen toimimisen kannalta varsin olennaisia juttuja, mutta tuollaiset "ei juo siideriä" -vaatimukset lähinnä antaa kuvan, että kyseinen henkilö on varsin suvaitsematon ääliö, joka ei juuri muita ihmisiä ja heidän tarpeitaan ajattele. Jessus sentään, miehet, ette kai te tosissanne ole tuollaista ihmistä haluamassa tyttöystäväksenne? Jolla on noin paljon jo lähtökohtaisesti idioottimaisia sääntöjä, kieltoja ja rajoituksia teillle? Pahimmanlaatuinen nalkuttaja, sanon minä, nalkuttaa vain eri asioista kuin monet muut. Ei tosirakkautta löydä jollain kriteereillä, lapsellista edes kuvitellakaan sellaista, vaan olemalla oma itsensä ja hyväksymällä muutkin sellaisina kuin ovat.

   Lainaa

  85. Tulos: -41 (51 ääntä)
   tunnen tämän henkilön, ja hän on kaunis ja pukeutuu naisellisesti ja pitää itsestään huolta treenaamalla salilla,eikä todellakaan ole ylimielinen ja liian äijämäinen kuten oletatte..te vaan otatte kaiken liian tosissaan ja kirjaimellisesti..ääliöt.. :p

   Lainaa

  86. Tulos: -29 (33 ääntä)
   Voi jesta ettäkö te ihmiset ossaa lukia vaikka vitsinä näitä? :D Miten saatta tämmösestäki aikaan kauhiat haukut ja riiat, en ymmärrä :DD

   Lainaa

  87. Tulos: -24 (28 ääntä)
   Oliskoha niin et koko viesti on vähä ku iso läppä? Ja nyt kaikki sitte spekuloi millainen naisen "tulisi olla" Feissarimokissa. Jep jep.

   Lainaa

  88. Tulos: -18 (20 ääntä)
   Muuten en aikonut edes kommentoida tänne mitään, mutta murrehirmun itseään kuvaileva teksti on kuin minun suustani, että ihan säikähdin! :) T: Poikatyttö, joka tykkää meikata ja pukeutua "kauniisti", mutta omaa (kuulemma) aika äijämäiset tavat ja kiinnostuksen kohteet. Tuohon kahvinkeittoasiaan otan sen verran kantaa, että itsekään kun en kahvia juo (eikä perheessä kukaan muukaan juonut), niin opin keittämään kahvit vasta joskus pitkälti päälle parikymppisenä. Enkä vieläkään osaa käyttää kaikkia keittimiä, etenkään jos niissä on nappeja enemmän kuin yksi, mutta kyllä tuo kahvinkeitto pääosin jo luonnistuu.

   Lainaa

  89. Tulos: -37 (49 ääntä)
   Näyttää et tätäki palstaa kommentoi vaa nykyajan metroseksuaali miehet. Itketään ku nainen haluu mieheltä maskuliinisuutta. Tuntuu et nykyäaikaan löytyy enemmän näitä huivit kaulassa ja feikki rillit päässä drinksu baaris jalat ristissä istuskelevia ja sateenvarjo coctaileja siemailevia "miehiä" on enemmän kuin perus äijii ketkä ei pelkää lieta käsiä jos auton rengas puhkee.

   Lainaa

  90. Tulos: +3 (19 ääntä)
   muikku: tunnen tämän henkilön, ja hän on kaunis ja pukeutuu naisellisesti ja pitää itsestään huolta treenaamalla salilla
   Päästi ittensä 130-kiloiseksi ihan vaan huvin vuoksi? :)

   Lainaa

  91. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Enrique: Voi jos tuollaisen naisen sais. Minkähän näkönen kyseinen henkilö on?
   http://www.nrj.fi/kilpailu/mass/

   Lainaa

  92. Tulos: -1 (7 ääntä)
   En minäkään osaa kahvia keittää koska en ole sitä ikänäni juonut. Tai varmasti osaisin jotain sillä koneella tuottaa mutta tuskin ainakaan HYVÄÄ kahvia. Muutaman kerran keittänyt ja ilmeet nähnyt. T: nainen 22v

   Lainaa

  93. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Lollo: Aivan. Ja tuntuu että nykyään naispuolisten henkilöiden keskuudessa on muotia olla kunnon poikatyttö kovis gangsta shit, juoda kaljaa ja pelata Bläk Opsii koska se on niin IN ja jätkätki pelaa (mut silti kaiken tämän keskellä näyttää ulkoisesti super naiselliselta, daa!). Ja kaikki tämä useasti vain siksi että miehiltä tulis se “Ooh olet unelmanaiseni!”- lausahdus ilmoille.
   Pelaan Black opsia, koska pidän siitä, ja se on hemmetin hyvää viihdettä. Pelataan sitä yhdessä mun kihlatun kanssa, omilla pleikkareilla, eri huoneissa, headsetit korvilla. Ja ei, en pelaa bopsia sen takia kun miehet sitä pelaa, ja että se olis niin ''cool'' tai että voisin toivoa olevani ''yksi pojista''. Missä vaiheessa räiskintäpeleistä on tullut miesten pelejä? Yhtä hyvin naiset voi niitä pelata, ja vaikka juoda kaljaa samalla, koska pitää kaljan mausta ja pelaamisesta? Ikinä en oo poikaystävälleni valittanut pleikkarin pelaamisesta, vaan yleensä oon pyytäny sitä jopa pelaamaan, että voin kattoa, koska se on mun mielestä hauskaa. Kuitenkin tykkään laittaa hiuksiani tunteja, meikata, pukeutua mekkoihin, käyttää korkokenkiä ja huolehtia itsestäni. En koe mitään tarvetta olla joku muu, kuin minä, pelata bopsia kiharien hiusten, kaljapullon että kellohameeni kera.

   Lainaa

  94. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Minun on aivan pakko kommentoida muutamaa listan kriteeriä: "ei asu vanhempiensa kanssa" - ei hätää Jenny, kriteeriesi perusteella se laiskinkin mammanpoika muuttaa erittäin mieluusta nurkkiisi pyörimään, kunhan vain pidät asunnon siistinä ja tarjoilet ruuan pöytään kolme kertaa päivässä. "harrastaa jtn urheilua (penkkiurheilukin lasketaan)" - vedoten näihin Jennyn ystävien kommentteihin, joissa sanotaan hänen olevan erittäin urheilullinen pistää miettimään, että miten urheilua aktiivisesti harrastava ihminen voisi katsella kumppaninsa sohvalla leivävää takamusta kovinkaan pitkään? "hyväksyy sen tosiasian, että nainen siivoaa kodin ja silloin mies on pois jaloista" - "Hei emäntä, mitä nuo mun sukat tekee vieläkin tossa ruokapöydällä? SIitähän on kuitenkin jo AINAKIN kaks sekunttii ku mä heitin ne siihen!" "Ei käytä tyttöystävästään nimitystä kulta, hanipöö, murunen, ym ällösöpöilynimet" - miten olis emäntä? "Ei juo mansikka-lime siideriä julkisesti tai muitakaan "tyttöjuomia" - jos juo, niin alatko nalkuttaa? "haluaa viettää viikonloppuillat kavereittensa kanssa, jotta mä pääsen töihin" - Ai jos mies haluaakin viettää illan kanssasi et pääse töihin, koska mies kielsi?? "ei ole mikään ylisyvällinen tekoälykkö, joka haluaa puhua sofi oksasen tuotannosta ja sen merkityksestä suomalaiseen kulttuuriin" - tarkoitatko tuolla tekoälyköllä siis normaalia koulujakäynyttä sivistynyttä kansalaista? "haluaa puhua urheilu-, nais-, ja sotajuttuja" - Siinä onkin keskustelunaiheita ainakin viikoksi. Millaisista naisasioista haluaisit poikaystäväsi kanssa keskustella? PMS oirieista, synnytyskivuista ja menkoista? Vai tarkoitatko näillä naisjutuilla kenties panojuttuja? "Ei tekstaile tai soittele koko ajan kun ollaan erossa, koska pidemmän päälle se on ahdistavaa." - Tämän kannan ymmärrän jos erossa oleminen tarkoittaa muutamaa tuntia, mutta jos viikon erossa olemisen jälkeen viestien ja soittojen määrän voi laskea yhden käden sormilla, noh, uskaltaisin jopa väittää ettette ole rakastuneita. "osaa keittää kahvia ja ymmärtää että mä en osaa" - osaatko pestä pyykkiä tai tehdä pesuveden? Kahvin keittäminen on yhtä vaikeaa.

   Lainaa

  95. Tulos: +19 (21 ääntä)
   niinpä: Tästä tuleekin mieleen yks ihan tosissaan naisellinen tyttö, joka ei ihan oikeasti ole millään tavalla jätkämäinen. “mä oon kyl vähän niinqu liian miehekäs” Meinasin suoraan sanottuna revetä tälle hänen mietinnälleen, mutta tyydyin kuitenkin nyökkäilemään naurua pidätellen. Mikä ihmeen muotijuttu siitä edes on tullut, että pitää olla jotenkin miehekäs ja se on muka nykyisin niin cool. Itse välillä jopa toivoisin olevani naisellisempi, niin ei oikeasti tarvis neuvoa tietokoneissa ja autoasioissa jopa miespuolisia kavereita. Tai käydä asentamassa kaverille kaikkea mikä on liian miehekästä. Tässä vaiheessa enää vaikeaa kuitenkin alkaa näyttelemään tietämätöntä noista asioista.
   JA sehän on toki jätkämäistä, jos on kiinnostunu tietokoneista/autoista. Ja jos mies tykkää siivota/tehä ruokaa ni se sit on varmaan tosi naisellista? Ja miks ihmeessä pitäs näytellä _tietämätöntä_ että vois olla naisellinen?? koska vaan tietämättömät naiset on naisellisia? En omasta mielestä oo erityisen miehekäs tai naisellinen, mut haluan kyllä itte osata vaihtaa renkaat/tehä ruokaa/vaihtaa lamput/siivota jne, ettei kokoajan tartte olla apua pyytämässä :)

   Lainaa

  96. Tulos: -21 (33 ääntä)
   Huomaa kyllä, miten nopeasti molemmat sukupuolet vetää koripalloja sieraimiinsa....Voi elämä joku tahtoo parisuhteeseen ihmisen, joka ominaisuuksiltaan tuntuu täydelliseltä itselleen :(...Jenny ei vain tykkää pöllön näkösistä uusavuttomista, joille suurin haaste elämässä on pukeutua vaihtamatta paitaa 15 kertaa joka aamu...Ei nuo kriteerit mitään "Äijäää!!!11111oneoeneonene" vaadi, vaan ihmistä joka tekee muutakin kun hinkuttaa reittä 24/7 ja kun ollaan erossa niin pommitetaan "ihan kauhea ikävä, lähit 5min sitten se tuntuu niinQ ikuisuudelta rakas ihq puppeli" viesteillä.

   Lainaa

  97. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Nää on jotenki ällöttäviä. Miksei voi vaan olla oma ittensä, vaikuttaa että Jenny kalastelee juurikin näitä "ooh oot täydellinen tyttöystävä" -kommentteja. En oo ees koskaan tajunnu, että tämmösiä "nainen tekee sitä ja tätä ja mies tekee tätä ja sitä" -sukupuolirooleja ees on olemassa, ennen ku tutustuin internetin ihmeelliseen maailmaan... Ei mulla muuta.

   Lainaa

  98. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Kyllähän tuon muita päivityksia katsellessa käy ilmi millainen tyrkky ja perseennuolija kyseessä on :) ja kertoo tietty naisesta jo jonkin verran kun kriteereissä ei mainita sanaakaan lapsista vaikka häneltä sellainenkin löytyy :)

   Lainaa

  99. Tulos: -16 (26 ääntä)
   jopi: Nainen siivoo kodin…..? Just siivosin 2 tuntia ja tiskasin tunnin ja nainen nukkuu sohvalla.
   Kuinka paljon teillä on tiskiä?! Oikeasti, miten voi mennä tunti tiskaamisessa?

   Lainaa

  100. Tulos: -35 (49 ääntä)
   Ai luoja.!! mä olen niin pahoillani teidän kaikkien puolesta jotka ette ole ymmärtäneet että kysessä on vitsi :D elämää ei aina tarvi ottaa vakavasti ja välillä voi jopa hieman hullutella kirjoittamalla jonkun hauskan tilapäivityksen. Ei voi muuta kun nauraa :D

   Lainaa

  101. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Tyrkky.

   Lainaa

  102. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ps. What kumpa voisin tykätä kommentistasi useemmin kuin kerran!

   Lainaa

  103. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Huvittavaa. Kyllä sitä niin sanotaan, että kaikenlaisia naisia on ja pitää olla olemassa cosmonaisten lisäksi ja kuinka jokainen saa olla sellainen kuin ihan itse haluaa. Sitten suurimmaksi huolen aiheeksi ja korostuksesi nousee 'erilaisten naisten' ulkonäöstä huolehtiminen ja kyseisen henkilön ulkonäön pohtiminen muutenkin. Samoiten 'naisellisuus' mietteen. Jep, kyllähän kaikki saa olla millaisia itse haluaa, mutta kyllä sitä nyt silti pitää kuumalta yrittää näyttää.

   Lainaa

  104. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Ja se ihmetyksekseni vielä, että miten niin moni mies on onnesta soikeana tästä deitti-ilmoituksesta.

   Lainaa

  105. Tulos: +32 (34 ääntä)
   HeliKoo: Maailmassahan ei ole kuin kahdenlaisia naisia. Jennyn kaltaisia urosnaisia ja cosmoa lukevia nalkuttajia. Jos näistä pitää valita niin en halua olla enää nainen…
   Agreed. Oon jo käyny tätä samaa keskustelua kymmeniä kertoja naisten kanssa jotka ei tajua mun pointtia. Inhoan naisia jotka esittää tahallaan tyhmää, esittää sitä stereotypiaa naisista jotka tarvii miehen rinnalle ollakseen täydellinen koska ovat kutakuinkin näitä cosmoa lukevia vatipäitä jotka kuljeskelevat legginseissä ja uggit jalassa kaduilla vastaan. Lisäksi (kaikella kunnioituksella rakkaita naispuolisia ystäviäni kohtaan) toivoisin kuulevani vähemmän seuraavia lauseita; "Haluun miehen" ja "Pitää varmaan alkaa lesboks tai jotain..". Ensin rynnitään suhteeseen, hehkutetaan kuinka mies on täydellinen, sitten ku arki tulee vastaan ni kyllästytään ja mietitään taas missä ne kaikki kunnon miehet on. Mutta kyllä oon huomannu että näitä "miehekkäitä naisia" on aina vaan enemmän ja enemmän.. ja jotka on jotakuinkin yhtä ärsyttäviä ja antavat kyllä välillä olettaa että naiselliset naiset ovat heitä huonompia koska eivät puhu samalla tavalla jätkien kieltä. Rasittavaa ajatella että vaan nämä kaks tyyppiä edustaa naisia ja jättävät varjoonsa kaikki kunnon naiset jotka ovat omaa sukupuoltaan ja ajattelevat silti vielä omilla aivoillaan.. Miehistä viis! t: omasta sukupuolestaan stressaantunut nainen

   Lainaa

  106. Tulos: -22 (46 ääntä)
   Edelleen mä nyt vaan satun olemaan tällanen, mutta se ei tarkoita että pitäisin itseäni muita parempana. Erilaisuus on rikkaus ja mun naispuoliset kaverit saa olla juurikiin sellasia kun haluavat ja pidän heistä silti. Sama koskee myös itseasiassa kaikkia naisia :) kun näitä joitain kommentteja lukee, tuntu että porukalla on hirvee tarve ymmärtää kaikki tahallaan väärin, että sais kyräillä ja arvostella... Surullista.. Ja sille joka ihmetteli miten oon antanu joskus itteni paisua 130-kiloseks, en voi antaa mtn syytäsyytä siihen, mutta onneksi heräsin ajoissa ja laihdutin itseni 80-kiloiseksi :)) Joidenkin tarkoitus on selkeesti yrittää aiheuttaa mulle mielipahaa, ja muutama on melkein siinä onnistunut, mutta lähinnä mua vaan huvittaa :)

   Lainaa

  107. Admiral Ackbar 19.1.2013 1:05
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   It's a trap!

   Lainaa

  108. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Luumu: Höh. Olin jo aivan varma että kelpaan, mutta toisiksi alin kohta olikin sitten se kompastuskivi. Ei osaa keittää kahvia? Siis ihan tavallista suodatinkahvia peruskahvinkeittimellä? Laittaa keittimeen sopivan määrän kupillisia vettä ja sitten yhtä monta mitallista kahvinpuruja suodatinpaperiin. Sen jälkeen naksauttaa koneen päälle. Voiko sen jotenkin olla osaamatta?
   Totta. Itse en juo kahvia ollenkaan, koska se on pahaa, mutta osaan silti keittää kahvia :)

   Lainaa

  109. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Zär: Jos nainen oikeasti pitääkin oluesta ja pelaa esim. ampumispelejä ja on vielä samaan aikaan kaunis? HERRANJUMALA EIHÄN SEMMOSTA VOI OLLA!
   Voihan! Nim. minä olen, oluen juomista lukuunottamatta. Pelaaminen on hauskaa!

   Lainaa

  110. Tulos: -18 (26 ääntä)
   ahahhahahahahhahaaahahha, teillä ihmisillä ei ooo elämääää!! miten jaksatte jauhaa muista nooin paljon, ootte sääälittäviä!

   Lainaa

  111. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Täytän kriteerit. Miten otan yhteyttä?

   Lainaa

  112. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Embryo: Voihan! Nim. minä olen, oluen juomista lukuunottamatta. Pelaaminen on hauskaa!
   Sitä tässä takaa ajoinkin. Kun tuo herra tuolla oli niin hirmusen vihaane.

   Lainaa

  113. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Itse röyhtäilen ruokapöydässä, katson toimintaleffoja, pelaan poikaystäväni kanssa ja teen kaikkea muuta "miehekästä" mutta en nää enkä ole koskaan nähnytkään tarvetta kuuluttaa sitä koko maailmalle. Semmonen on naisilta just sitä itsensä korokkeelle nostamista.

   Lainaa

  114. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Minä olen naispuolinen insinööri. Meikkaan, luen muotilehtiä, en pelaa tietsikkapelejä pasianssia ja jotain helpohkoja tai keskitasoisia logiikkapelejä lukuunottamatta. Neulon ja virkkaan. Mulla on miehelle kaksi vaatimusta: uskollisuus, on oma itsensä ja antaa minun olla sellainen kuin olen. Miehellä saa olla sellaisia mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia, mistä minä en kiinnostu. Miehen pitää taas antaa minun katsoa taitoluistelua rauhassa. No onneksi minulla on nämä kriteerit täyttävä mies. Minäkin pieren ja röyhtäilen, mutta en ole ylpeä siitä - se johtuu siitä, että vatsani reagoi herkästi moniin ruoka-aineisiin. Pääsääntöisesti olen ammatistani huolimatta aika naisellinen, lukuunottamatta sitä, että inhoan hameita ja korkkareita. En inhoa nitä naisellisuuden vuoksi, vaan epämukavuuden vuoksi. En pidä itseäni kauniina enkä rumana, mutta ampumispelit on turhia kenen tahansa pelattavaksi. enkä tajua ollenkaan miksi ne viehättää ketään - no tajuan ehkä 10-13-vuotaiden lasten viehtymyksen niihin, en muiden.

   Lainaa

  115. Tulos: -2 (4 ääntä)
   tama: Kuinka paljon teillä on tiskiä?! Oikeasti, miten voi mennä tunti tiskaamisessa?
   Viikon tiskit kerralla tai sitten käytetään ruuan laitossa tosi paljon astioita? Todennäköisin vaihtoehto on kuitenkin reipas liioittelu. Kahden hengen normi astia tiskaa alle 10 minuutissa, vaikka päivän tiskit olisi kerralla.

   Lainaa

  116. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Minävuan: Viikon tiskit kerralla tai sitten käytetään ruuan laitossa tosi paljon astioita? Todennäköisin vaihtoehto on kuitenkin reipas liioittelu. Kahden hengen normi astia tiskaa alle 10 minuutissa, vaikka päivän tiskit olisi kerralla.
   sanoiko joku että on vain kaksi asukasta????????????

   Lainaa

  117. Tulos: +20 (20 ääntä)
   special snowflake

   Lainaa

  118. Tulos: +29 (31 ääntä)
   -: Kyllähän tuon muita päivityksia katsellessa käy ilmi millainen tyrkky ja perseennuolija kyseessä on ja kertoo tietty naisesta jo jonkin verran kun kriteereissä ei mainita sanaakaan lapsista vaikka häneltä sellainenkin löytyy
   Nimenomaan. Unohtamatta sitä itsensä jalustalle nostamista ja kuinka monet kerrat on ilmoittanut että häpeää olla nainen. Suurin osa fb-kavereistani harrastaa jotain, moni käy salilla, mutta kukaan muu ei tee siitä samanlaista numeroa kuin Jenny.

   Lainaa

  119. Tulos: +32 (32 ääntä)
   jenny: Ai luoja.!!mä olen niin pahoillani teidän kaikkien puolesta jotka ette ole ymmärtäneet että kysessä on vitsi elämää ei aina tarvi ottaa vakavasti ja välillä voi jopa hieman hullutella kirjoittamalla jonkun hauskan tilapäivityksen. Ei voi muuta kun nauraa
   Älä yritä. Tosissasi sinä sen tarkoitit.

   Lainaa

  120. Tulos: -20 (32 ääntä)
   Ihan mielekiinnosta kysyn,että miksi ihmeessä, ne jotka mua tääll haukkuu on mun fb-kavereita? Ja on aika säälittävää, että haukutte mua täällä anonyymisti, mutta päin naamaa ei oo pokkaa tulla sanoon :D

   Lainaa

  121. Tulos: -4 (8 ääntä)
   jopi00: sanoiko joku että on vain kaksi asukasta????????????
   No ei mulla mene seitsemänkään hengen astioiden käsin tiskaamiseen lähellekään tuntia ja puhdasta tulee, jos kyseessä on päivän tiskit.

   Lainaa

  122. Tulos: +2 (16 ääntä)
   Jakke: Nimenomaan. Unohtamatta sitä itsensä jalustalle nostamista ja kuinka monet kerrat on ilmoittanut että häpeää olla nainen. Suurin osa fb-kavereistani harrastaa jotain, moni käy salilla, mutta kukaan muu ei tee siitä samanlaista numeroa kuin Jenny.
   Ööh? Minä käyn yhdellä suurella salilla, ja sanoisin, että yli puolet on naisia ainakin iltaisin. Tiedän, että vanhin jäsen on joku 80-vuotias mummeli. Nykyään salilla käy paljon meitä ihan tavallisia keski-ikäisiä naikkosia. Sokea on, jos ei huomaa. Salilla käynti on mulle yhtä itsestään selvää kuin hengittäminen, joten ei ole tullut mieleenkään pitää sitä mitenkään erikoisena. Jos on häpeää olla nainen, kannattaa mennä leikkaukseen. Sillä siitä pääsee. Minä olen sen verran huomaamaton hiirulainen ollut esim. koulussa, että saan kuulla kaikki miesten puheet, koska läsnäolostani ei välitetä .Toisaalta siksi, etten juurikaan välittänyt siitä, mitä läsnäollessani puhuttiin. Valitettavasti miehekkäinä itseään pitävät naiset ovat oikeasti yhtä epäsuosittuja kuin kanamaiset. Tosiasiassa miesten nostaminen jalustalle on huonoa itsetuntoa ja yhtä typerää kuin teinityttöjen kanamainen ihailu, joskin jälkimmäinen on ymmärettävämpää kuin aikuisten naisten "kaikki muut naiset paitsi minä on typeriä ja miehet cool" -asenne. Kuten sanottu, tosiasiassa miesväestöstä on aika vähemmistö se, joka noita olen kuin mies -naisia hirveästi arvostaa. "Juon kuin mies" -naiset ovat halveksittuja normimiesten keskuudessa.

   Lainaa

  123. Tulos: -15 (23 ääntä)
   ja sitten kun unelmamies löytyy, ja päästään sängyn puolelle....... titiddishk jenny onkin shemale.

   Lainaa

  124. mitä ihmettä 20.1.2013 16:57
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Minävuan: Tosiasiassa miesten nostaminen jalustalle on huonoa itsetuntoa ja yhtä typerää kuin teinityttöjen kanamainen ihailu, joskin jälkimmäinen on ymmärettävämpää kuin aikuisten naisten “kaikki muut naiset paitsi minä on typeriä ja miehet cool” -asenne. Kuten sanottu, tosiasiassa miesväestöstä on aika vähemmistö se, joka noita olen kuin mies -naisia hirveästi arvostaa. “Juon kuin mies” -naiset ovat halveksittuja normimiesten keskuudessa.
   Miten täällä määritelty miehekkyys naisessa on miesten nostamista jalustalle? En ymmärrä. Jos tosiaan kokee keskimäärin tulevansa paremmin toimeen miesten kanssa, niin heti pitää ajatella kaikkien muiden naisten olevan typeriä kanoja? Väitätkö, että on mahdotonta, että joku nainen nyt vaan on mainitsemasi "olen kuin mies" -nainen ihan omana itsenään? Riippumatta siitä, onko se miehistä hienoa vai halveksuttavaa? Tästä saa sellaisen kuvan, että nämä "olen kuin mies" -naiset ovat sellaisia tyhmyyttään, kun luulevat miehiä sellaisen viehättävän.. Mitä jos heitä ei kiinnosta viehättävyys yleisesti miesten silmissä, ovat vaan omia itsejään? Kuitenkin tällaisilla naisilla voi olla paljon miespuolisia kavereita, ehkä hän ei viehätä, mutta ei kai kaveruudessa siitä olekaan kyse? Useat naiset taas varmaan katsovat halveksuvasti, kuten jo täällä voi kommenteista päätellä. Olettamuksesi (ja monen muunkin täälllä), että naiset käyttäytyvät miten käyttäytyvät (oli sitten kana tai "äijä"), koska luulevat sen miehiä viehättävän tai hankkiakseen arvostusta, vasta nostaakin miehet jalustalle. Naisten ainoa tavoiteko on olla miesten silmissä viehättävä ja arvostettava? No huhhuh.

   Lainaa

  125. Tulos: +8 (8 ääntä)
   mitä ihmettä: Miten täällä määritelty miehekkyys naisessa on miesten nostamista jalustalle? En ymmärrä. Jos tosiaan kokee keskimäärin tulevansa paremmin toimeen miesten kanssa, niin heti pitää ajatella kaikkien muiden naisten olevan typeriä kanoja? Väitätkö, että on mahdotonta, että joku nainen nyt vaan on mainitsemasi “olen kuin mies” -nainen ihan omana itsenään? Riippumatta siitä, onko se miehistä hienoa vai halveksuttavaa? Tästä saa sellaisen kuvan, että nämä “olen kuin mies” -naiset ovat sellaisia tyhmyyttään, kun luulevat miehiä sellaisen viehättävän.. Mitä jos heitä ei kiinnosta viehättävyys yleisesti miesten silmissä, ovat vaan omia itsejään? Kuitenkin tällaisilla naisilla voi olla paljon miespuolisia kavereita, ehkä hän ei viehätä, mutta ei kai kaveruudessa siitä olekaan kyse? Useat naiset taas varmaan katsovat halveksuvasti, kuten jo täällä voi kommenteista päätellä. Olettamuksesi (ja monen muunkin täälllä), että naiset käyttäytyvät miten käyttäytyvät (oli sitten kana tai “äijä”), koska luulevat sen miehiä viehättävän tai hankkiakseen arvostusta, vasta nostaakin miehet jalustalle. Naisten ainoa tavoiteko on olla miesten silmissä viehättävä ja arvostettava? No huhhuh.
   Miestähän nuo näkyy etsivän....ei naisten tavoite ole olla miesten silmissä viehättävä, vaan ajatus on erittäin usein perisuomalainen tässäkin asiassa: Mitähän ne minusta ajattelee. Valitettavasti.

   Lainaa

  126. mitä ihmettä 21.1.2013 0:22
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   XYZ: Miestähän nuo näkyy etsivän….ei naisten tavoite ole olla miesten silmissä viehättävä, vaan ajatus on erittäin usein perisuomalainen tässäkin asiassa: Mitähän ne minusta ajattelee. Valitettavasti.
   No totta, että mokan nainen etsii miestä. Voi toki "olen kuin mies" -nainenkin etsiä miestä, mutta ei automaattisesti ole sellainen on kun on vain sen takia, että kuvittelee tämän kiinnostavan miehiä. Monet tuntuvat ajattelevan, että tämä on juuri se motiivi "olen kuin mies" -naisilla. Mutulla sanoisin, että "olen kuin mies" -naiset ajattelevat melko vähän sitä mitä muut ajattelee. Tai ainakin musta tuntuu, että miesten seurassa ei tämmöistä tarvitse miettiä niin paljon kuin naisten. Naiset ovat minusta kovempia arvostelemaan.

   Lainaa

  127. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Minävuan: No ei mulla mene seitsemänkään hengen astioiden käsin tiskaamiseen lähellekään tuntia ja puhdasta tulee, jos kyseessä on päivän tiskit.
   Ja kuka sanoi että on vaan päivän tiskit?!?!?

   Lainaa

  128. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Minävuan: Ööh? Minä käyn yhdellä suurella salilla, ja sanoisin, että yli puolet on naisia ainakin iltaisin. Tiedän, että vanhin jäsen on joku 80-vuotias mummeli. Nykyään salilla käy paljon meitä ihan tavallisia keski-ikäisiä naikkosia. Sokea on, jos ei huomaa. Salilla käynti on mulle yhtä itsestään selvää kuin hengittäminen, joten ei ole tullut mieleenkään pitää sitä mitenkään erikoisena.
   En ymmärtänyt pointtiasi.

   Lainaa

  129. Tulos: +8 (8 ääntä)
   What: “osaa keittää kahvia ja ymmärtää että mä en osaa” – osaatko pestä pyykkiä tai tehdä pesuveden? Kahvin keittäminen on yhtä vaikeaa.
   Paskaa. Itse en juo kahvia ja on takuulla vaikeampaa. Aina se kahvi on jonkun suuhun joko liian vahvaa tai mietoa tai jotain muuta.

   Lainaa

  130. Tulos: -11 (13 ääntä)
   jopi: Ja kuka sanoi että on vaan päivän tiskit?!?!?
   No ok, jos elää läävässä, kaikkeen siivomiseen saa menemään aikaa.

   Lainaa

  131. voihan tiskaus 22.1.2013 5:18
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   XYZ: No ok, jos elää läävässä, kaikkeen siivomiseen saa menemään aikaa.
   No toisaalta, jos tulee päivittäin vain vähän tiskiä, niin helposti tulee jätettyä tiskipöydälle odottamaan, että saa tiskata vähän enemmän kerralla. Tämä saattaa sitten helposti venähtää niin, että tiskiä onkin kertynyt paljon. Lisäksi saattaa olla jotain vähän jämähtänyt, niin tiskaamiseen kuluu enemmän aikaa.

   Lainaa

  132. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Onko muka miehekästä vaihtaa auton renkaat, korjata rikki menny sängyn jalka, asentaa jotain juttuja koneelle? Minusta se on vain sitä peruselämän taitoja joita jokasen naisenki pitäs oppia! Itse vaihdan lamput, korjaan oven rivat, vaihan pyörään renkaan ja kelkkaan lamput vaikka oon nainen. En siltikään tunne itseäni mieheksi. Enkä rehentele sillä, koska jokaisen pitäs osata kuitenkin jotakin tehdä keittiön ulkopuolella Eiksnii?

   Lainaa

  133. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Ventriloquist: Tule luokseni, Jenny! Toisaalta tuntuisi pahalta istua sohvalla kun toinen puunaa kämppää hiki hatussa.
   Tule luokseni, nimimerkki Ventriloquist. Oma mies ei siivoa ja sen sijaan, että yritän painostaa nostamaan sen yhden hikisukan lisäksi myös sen toisenkin sukan vielä sieltä lattialta, olen todennut helpommaksi siivota kun mies ei ole kotona :P Menee turhaa energiaa toisen patistamiseen ja työnjakojen antamiseen.

   Lainaa

  134. Tulos: -24 (34 ääntä)
   Kyllä huomaa, että on kateellisia naisia kommentoimassa ja arvostelemassa vastauksia. HUH HUH! Ilmeisesti teitä vituttaa, kun suurin osa miehistä haluaisi juuri tuon tyyppisen naisen. Mitä te ette ole.

   Lainaa

  135. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Jennyn ongelma on se , että yrittää kuulostaa miesten korviin "täydelliseltä" naiselta. Eli itsestään epävarma nainen on luonut kuvan miestä miellyttävästä naistyypistä ja päättänyt hinnalla millä hyvänsä ahtautua siihen muottiin. Hirvee epätoivonen pyrkimys saada mies ja vähän äkkiä. Cosmoa lukevan nalkuttajan ja ns. yli itsenäisen, äijämäisen naisen väliltä löytyy monta oikeasti täydellistä keskitienkulkijaa. Ärsyttävää stereotypia kakkaa.

   Lainaa

  136. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Wili: Kyllä huomaa, että on kateellisia naisia kommentoimassa ja arvostelemassa vastauksia. HUH HUH! Ilmeisesti teitä vituttaa, kun suurin osa miehistä haluaisi juuri tuon tyyppisen naisen. Mitä te ette ole.
   Mikähän tekee kommentoijista kateellisia? Toi on joku aivan omityinen stereotypia että nainen haluaa kihnuttaa kainalossa 24/7 ja nalkuttaa. Kyllä nykynaiset tykkää viilettää ulkona omien kavereidensakin kanssa ja viettää aikaa ilman miestä. Kaikki eivät vain kuuluta sitä facebookissa kyrvän puutteessa ;)

   Lainaa

  137. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Wili: Kyllä huomaa, että on kateellisia naisia kommentoimassa ja arvostelemassa vastauksia. HUH HUH! Ilmeisesti teitä vituttaa, kun suurin osa miehistä haluaisi juuri tuon tyyppisen naisen. Mitä te ette ole.
   Ei ole Jennykään, se vaan koittaa uskotella olevansa.

   Lainaa

  138. Tulos: +18 (22 ääntä)
   "Se tunne, kun ovestasi tulee 15-vuotiaan hopparipojan näköinen henkilö lapsesi sylissään, ja tajuat että se "hopparipoju" on sun lapses isä.. o_O päälimmäinen ajatus oli että nyt me kunnellaan ****n kanssa heviä 4 päivää putkeen, ettei sen housut ala vahingossakaan roikkua!! Oli kyllä hetki naurussa pidättelemistä, koska aikuinen mies sellasissa vaatteissa on jo aika kamalaa.. :D" Sanoo neiti Suvaitsevainen :)

   Lainaa

  139. Tulos: -15 (25 ääntä)
   Kinuski.. Ei voi muuta sanoo, kun että oot säälittävä kun piiloudut ton nimimerkkis taakse... Jos saat jtn sisältöä elämääs keskittymällä noin innokkasti mun asioihin, niin voi huoh. Kasva aikuiseksi :D

   Lainaa

  140. Tulos: +10 (18 ääntä)
   jenny: Kinuski.. Ei voi muuta sanoo,kun että oot säälittävä kun piiloudut ton nimimerkkis taakse… Jos saat jtn sisältöä elämääs keskittymällä noin innokkasti mun asioihin, niin voi huoh. Kasva aikuiseksi
   Yksi parhaista naurunaiheista kaveriporukassamme :D Voit sanoa säälittäväksi ja miksi haluatkin, ei haittaa :) Ai luoja niin ettei mitn rajaa.

   Lainaa

  141. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Heba: Voi härre guud. Kyl nainen saa olla nainen. Onkohan kyseinen henkilö sängyssä piereskelevä ja pöydässä röyhtäilevä. Tuskin ainakaan liikoja panostaa ulkonäköönsä kerta mieheltäkään ei vaadi “penkkiurheilua” enempää. (Kuva ois kiva) Ja miksi mies ei saa katsoa romanttisia leffoja? Entäs jos se pitää niistä. En itsekään tykkää niitä miehen kanssa katsoa, koska mies ei jaksaisi. Mielummin katson yksin. Sama shoppailun suhteen. Ei tarvii yrittää olla äijämäinen, voi olla myös naisellinen ja fiksu sen suhteen mitä miehen kanssa tekee. Itse panostan ulkonäkööni, yllätän mieheni mielummin uusilla alusvaatteilla (itselläni) kuin kaljakopalla, treenaan 4-5 kertaa viikossa ja sotajututkin menee (sotilasarvo res.vänr). Jos mieheni haluaa mansikkasiideriä litkiä niin litkiköön. Ihme Justiina.
   Onko piereskely ja röyhtäily sitten jotenkin väärin kummaltakaan sukupuolelta? Ihan luonnollisia ruumiintoimintoja. Ei se miehisyys ja naisellisuus ole kiinni siitä mitä osaa ja mistä tykkää. Nainen saa olla nainen juuri sillä tavoin miten haluaa, aivan kuten mieskin. Jos siihen sisältyy röyhtäilyä, piereskelyä, kaljanjuontia ja penkkiurheilua, antaa mennä. Perkeleen sukupuolinatsit.

   Lainaa

  142. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Aika hauska hakemus mun mielestä :D ja tarviiko noita nyt niin kirjaimellisesti ja vakavasti ottaa? Voin uskoo et tähän kommentoineet on just sellasia mäkättäjiä, ja kadehtii tämmöstä rentoa naista kuin tässä. Ite oon aika herkkä ja naisellinen, mut tässä naisessa löytyy asennetta. En mäkään halua mitään neitimäistä miestä! :D

   Lainaa

  143. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Mies? Tykkää käydä Ikeassa? Ööh..

   Lainaa

  144. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Mr. Ällö: Onneksi täydellisen naisen vaatimukset on helpompi täyttää: http://i45.tinypic.com/315jw4h.jpg Nam nam.
   Anteeksi nyt, mutta MITÄ HELVETIN VITTUA??!?!?!?

   Lainaa

  145. Tulos: -10 (12 ääntä)
   En varmasti oo ainoo, mut taisin just rakastua.

   Lainaa

  146. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Voi hohhojoiaa kun huokuu taas läpi tää aloittajan "muut naiset on hirveitä kanoja, onneks mä en oo sellanen"-asenne. Veikkaan syyksi sitä, että hän ei suuremmin tunne muita naisia.

   Lainaa

  147. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tuli naisellinen olo, en täytä kriteereistä kuin 6.

   Lainaa

  148. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Hitto miehiä on helppo naruttaa :D totta helvetissä epätoivoinen nainen sanoo sen, mitä halutaan kuulla...

   Lainaa

  149. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Itselleni lisäisin, että täytyy pitää koirista ja ikähaarukkaa täytyisi rukata 15 vuodella ylöspäin. Muuten kuulostaa hyvältä hakemukselta :D

   Lainaa

  150. Järkyttynyt 15.3.2018 10:50
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Jakke: http://www.nrj.fi/kilpailu/mass/
   https://web.archive.org/web/20120410084450/http://www.nrj.fi:80/kilpailu/mass/ En enää yhtään ihmettele epätoivoista kehujen kerjäämistä miehiltä kun näin Jennyn kuvat. Ja painanut viimeksi 85 kiloa yläasteella? Huhhuh.

   Lainaa

  151. Harmaa kivi 16.2.2022 11:51
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Blöö: Hitto miehiä on helppo naruttaa 😁 totta helvetissä epätoivoinen nainen sanoo sen, mitä halutaan kuulla...
     Kuka mies (tai minkäänsukupuolinen) haluaa kuulla "minä päätän, mitä sinä katsot televisiosta tai mitä juot"?  Kuulostaa todella säälittävältä yritykseltä olla jonkinlainen unelmanainen, mutta "hei, halveksin (muita) naisia ja kaikkia heidän stereotyyppisiä kiinnostuksenkohteitaan ja muutenkin ymmärrän sukupuolen stereotyyppinä enkä ihmisinä joilla on omat ominaisuutensa, lisäksi viilaan pilkkua aivan naurettavista asioista joilla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa" (sen vielä tajuan, että joku, joka katselee kaiken aikaa romanttisia komedioita voisi olla vähän rasittava olohuoneessa, mutta mitä juo? Oikeasti? En pidä makeasta siideristä, mutta hittoako väliä mitä miehellä on kipossa, ei minun tarvitse sitä juoda). "Olen myös epätoivoisen miellyttämisenhaluinen" ei pitäisi olla kovin hyvä myyntipuhe.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lista, poikaystävä, mies, vaatimukset