Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Näin saat naisia, osa 2

  Suurenna näkymä

  43 kommenttia

  1. Ässä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1233 (1267 ääntä)

   “jepjep” :D

     Lainaa

  2. Pinkkihinkki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +655 (715 ääntä)

   Hieman tylyä!

     Lainaa

  3. lollollol kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +526 (560 ääntä)

   Ero tuli

     Lainaa

  4. Chase kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +536 (578 ääntä)

   Ihana mies Oisko ero mitään, mikäli on noin vastenmielistä? :D

     Lainaa

  5. Dunno kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +311 (389 ääntä)

   Ja ikää oli paljonko? 14`-15?

     Lainaa

  6. Tiitu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +211 (223 ääntä)

   Auts!!

     Lainaa

  7. Twiggy kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +253 (269 ääntä)

   Jotain taustatietoja olis kyllä kiva tietää. Rehellisyys maan perii, mut herää kysymys et miks edes on tuossa suhteessa..?

   Mun sydän kuitenkin särkyi vähäsen. :D

     Lainaa

  8. Jessica kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -53 (139 ääntä)

   Just :<<

     Lainaa

  9. JackNicholson kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +280 (462 ääntä)

   miehet vaan ahdistuu tollasista julkisista lässytyksistä, tytöt miettikää meitäkin.

     Lainaa

  10. Tilitantti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -16 (144 ääntä)

   Haiskahtaa vähän siltä, että edellisenä päivänä muikkeli on nalkuttanu äänihuulet puhki ja nyt heittää perus hepsankeikat jo seuraavana päivänä. Äijä päätti sit vissiin saivarrella 8)

     Lainaa

  11. xXx kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +235 (325 ääntä)

   Jos ei voi antaa toisen sanoa sitä omasta tahdostaan, vaan julkisesti alkaa ruinaamaan, niin pikku näpäytys on paikallaan.

     Lainaa

  12. Täh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -32 (112 ääntä)

   Täh. Siis ootteko tosissanne? Toihan on vaan vitsi, ja kaikki täällä feissarimokissa ottaa sen tosissaan ja “ERO ERO! HAHAHAHA MITEN TYLY!”

     Lainaa

  13. hustla da rabbit kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (60 ääntä)

   Ah, huomiota hakevat pikkutytöt :)

     Lainaa

  14. Axu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +114 (138 ääntä)

   Ihana mies, niin romanttinen Tai no…ainakin hän on rehellinen mies, eikä valehtele.

     Lainaa

  15. Sprinkles kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +187 (237 ääntä)

   Jonkun pitää nyt selkeästi avautua tästäkin mokasta pitkän kaavan kautta. Olkoon se minä.

   Yleensä kallistun parisuhdeasioissa hyvin vahvasti miesten logiikan puolelle, mutta tässä tapauksessa en. Kamoon, jätkät. Jos kestätte sen julkisen häpeän ja henkisen nöyryytyksen, notta sanotte joskus (jopa VAPAAEHTOISESTI!) rakastavanne sitä kaunista osapuolta, vaikka aina ei olisi sellainen fiilis, että haluaa lässyttää ja leperrellä, niin lupaan parisuhteen voivan paremmin.

   Kun tyttö saa vähän hellyyttä ja kauniita sanoja, niin se on ilmoisempi ja nalkuttaa/jankkaa huomattavasti vähemmän. Niin kuin onnelliset ihmiset yleensä. Tähän päätelmään pääsee putkiaivoillakin. Ja jos ei ole mitään intressiä tehdä sitä omaa kumppania onnelliseksi, niin ratkaisu tuohonkaan pähkinään ei ole vaikea.

     Lainaa

  16. bethos kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -90 (172 ääntä)

   Sprinkles: Jonkun pitää nyt selkeästi avautua tästäkin mokasta pitkän kaavan kautta. Olkoon se minä.Yleensä kallistun parisuhdeasioissa hyvin vahvasti miesten logiikan puolelle, mutta tässä tapauksessa en. Kamoon, jätkät. Jos kestätte sen julkisen häpeän ja henkisen nöyryytyksen, notta sanotte joskus (jopa VAPAAEHTOISESTI!) rakastavanne sitä kaunista osapuolta, vaikka aina ei olisi sellainen fiilis, että haluaa lässyttää ja leperrellä, niin lupaan parisuhteen voivan paremmin.Kun tyttö saa vähän hellyyttä ja kauniita sanoja, niin se on ilmoisempi ja nalkuttaa/jankkaa huomattavasti vähemmän. Niin kuin onnelliset ihmiset yleensä. Tähän päätelmään pääsee putkiaivoillakin. Ja jos ei ole mitään intressiä tehdä sitä omaa kumppania onnelliseksi, niin ratkaisu tuohonkaan pähkinään ei ole vaikea.

   Miksei nainen voisi joskus tehdä miestä onnelliseksi, miksi aina toisin päin?

     Lainaa

  17. Casthunter kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (34 ääntä)

   Oisko alkoholilla mitään tekemistä harkintakykyyn?

     Lainaa

  18. 222 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +57 (77 ääntä)

   osasi ainakin kirjoittaa sanan “enää” oikein.

     Lainaa

  19. jeeep kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +67 (75 ääntä)

   JackNicholson:
   miehet vaan ahdistuu tollasista julkisista lässytyksistä, tytöt miettikää meitäkin.

   Haha meillä ihan toisinpäin, en yhtään tykkää julkisista hellyyden osoituksista mutta mies jakelee niitä innolla ja kettuuntuu kun mä en innostu :D

     Lainaa

  20. Maya kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +75 (121 ääntä)

   bethos: Miksei nainen voisi joskus tehdä miestä onnelliseksi, miksi aina toisin päin?

   Puhu sitten, kun olet joskus suhteessa ollut. Tai sitten kun olet kasvanut ulos uhmaiästä. Eli älä koskaan.

     Lainaa

  21. Awww kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -67 (91 ääntä)

   Sprinkles:
   Jonkun pitää nyt selkeästi avautua tästäkin mokasta pitkän kaavan kautta. Olkoon se minä.

   Yleensä kallistun parisuhdeasioissa hyvin vahvasti miesten logiikan puolelle, mutta tässä tapauksessa en. Kamoon, jätkät. Jos kestätte sen julkisen häpeän ja henkisen nöyryytyksen, notta sanotte joskus (jopa VAPAAEHTOISESTI!) rakastavanne sitä kaunista osapuolta, vaikka aina ei olisi sellainen fiilis, että haluaa lässyttää ja leperrellä, niin lupaan parisuhteen voivan paremmin.

   Kun tyttö saa vähän hellyyttä ja kauniita sanoja, niin se on ilmoisempi ja nalkuttaa/jankkaa huomattavasti vähemmän. Niin kuin onnelliset ihmiset yleensä. Tähän päätelmään pääsee putkiaivoillakin. Ja jos ei ole mitään intressiä tehdä sitä omaa kumppania onnelliseksi, niin ratkaisu tuohonkaan pähkinään ei ole vaikea.

   Hahaha, ei pidä paikkaansa tuo kauniiden sanojen ja hellyyden aiheuttama nalkutuksen väheneminen. Ookko vähä hölömö

     Lainaa

  22. jomppis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -5 (29 ääntä)

   kyl se homma on sillee, et ku o toiseen ihastunu/raskastasnuts….
   nii sillo o iha sama, vaikka toine sanois mitä.

   ainaki omalla kohdalla on näin käynyt.

     Lainaa

  23. Oujee kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -40 (58 ääntä)

   Sprinkles:
   Jonkun pitää nyt selkeästi avautua tästäkin mokasta pitkän kaavan kautta. Olkoon se minä.

   Yleensä kallistun parisuhdeasioissa hyvin vahvasti miesten logiikan puolelle, mutta tässä tapauksessa en. Kamoon, jätkät. Jos kestätte sen julkisen häpeän ja henkisen nöyryytyksen, notta sanotte joskus (jopa VAPAAEHTOISESTI!) rakastavanne sitä kaunista osapuolta, vaikka aina ei olisi sellainen fiilis, että haluaa lässyttää ja leperrellä, niin lupaan parisuhteen voivan paremmin.

   Kun tyttö saa vähän hellyyttä ja kauniita sanoja, niin se on ilmoisempi ja nalkuttaa/jankkaa huomattavasti vähemmän. Niin kuin onnelliset ihmiset yleensä. Tähän päätelmään pääsee putkiaivoillakin. Ja jos ei ole mitään intressiä tehdä sitä omaa kumppania onnelliseksi, niin ratkaisu tuohonkaan pähkinään ei ole vaikea.

   Pilasit sitten hyvän tekstin “notalla”. Harmi.

     Lainaa

  24. Minilaama kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +50 (66 ääntä)

   Kyllä täytyy sanoa että muakin ahdistaisi jos tyttöystävä tolla tavalla kerjäisi rakkaudentunnustusta, oli se sitten julkisesti tai kahdenkesken (etenkin kun ollaan oltu yhdessä vasta pari kuukautta – mokasta ei käy ilmi, kuinka kauan tämä pariskunta on seurustellut, ja jokaisellehan on yksilöllistä se milloin on ns. oikea aika sanoa rakastavansa). Äärimmäisen typerää muutenkin tuollainen että johonkin asiaan “täytyy” vastata jotain tiettyä, oli ne oikeat tunteet tai ajatukset mitä tahansa.

     Lainaa

  25. Ara kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (19 ääntä)

   Touché

     Lainaa

  26. pöö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (86 ääntä)

   Maya: Puhu sitten, kun olet joskus suhteessa ollut. Tai sitten kun olet kasvanut ulos uhmaiästä. Eli älä koskaan.

   mites helvettiä sä selität uhmaiästä se oli selvä kysymys että miksi naiset pitää aina tehdä onnellisiksi mutta ei miehiä ja ymmärrän ihan hyvin että tämä saa miinusta koska väitin naiselle vastaa, noniin feministit miinustakaa

     Lainaa

  27. bethos kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -41 (59 ääntä)

   Maya: Puhu sitten, kun olet joskus suhteessa ollut. Tai sitten kun olet kasvanut ulos uhmaiästä. Eli älä koskaan.

   Kylläpä te ootte perseestä täällä internetissä ku noin haukutaan, onneks mulla on omaki elämä, toisin kuin teillä luusereilla! Heippa ja seuraavaan kertaan!

     Lainaa

  28. bethos kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -43 (55 ääntä)

   Maya: Puhu sitten, kun olet joskus suhteessa ollut. Tai sitten kun olet kasvanut ulos uhmaiästä. Eli älä koskaan.

   Ps. Tämä on INTERNET ja minulla on oikeus mielipiteeseen.
   Sinä et varmaankaan tiedä mikä on uhmaikä btw, sillä mikä aiemmassa viestissäni muka osoitti minun olevan uhmaikäinen? Ehkä luulet että se tarkoittaa jotakuta joka sanoo jotain mielipiteestäsi poikkeavaa.
   Ja mikä saa sinut kuvittelemaan etten ole koskaan ollut suhteessa?

   Taidatkin itse olla uhmaikäinen. :D

   Taid

     Lainaa

  29. Mary kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +92 (100 ääntä)

   Julkiset rakkaudentunnustukset jossain hiton FB-seinällä on kamalia. Vastaisin todennäköisesti samaan tapaan kuin Mika, viimeistä kommenttia lukuun ottamatta. Ei voi olla noin vaikeaa lähettää yksityisviestiä tuollaista asiaa varten.

   Ja teille jotka väittelette siitä kumman pitäisi tehdä kumpi onnelliseksi: peli taitaa olla teidän osalta menetetty. Antakaa vaikka oman kätenne tehdä teidät onnelliseksi ja kaikki on tyytyväisiä. Oikeasti, molemminpuoleinen huomiointi taitaa olla täysin käsittämätön idea?

     Lainaa

  30. MM kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (13 ääntä)

   rehellisyys maan perii :)

     Lainaa

  31. jack kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (40 ääntä)

   Ette ole tosissanne että otatte tosissaan tuon Mikan kommentin. Terveessä suhteessa on varaa tuollaisia heitellä :D

     Lainaa

  32. Mustaches kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (22 ääntä)

   Hei c’mon käviks kellää mieles et toi oli vitsi? :D:D Kauhee lässytys tääl heti “Yhyyy olipas se ilkee nyt tuli varmaa ero”

     Lainaa

  33. Sp kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (22 ääntä)

   Veikkailisin kanssa, että Mika heitti ton vastauksen huumorimielessä. Aika perus vitsikirjakamaa tuo heitto nimittäin. Heidi tosin ei vaikuta tekstinsä perusteella ihan yhtä letkeältä huumoriveikolta.. No eihän heidän parisuhteensa ole minun asiani (onneksi!). + Eiköhän se ole jokaisen oma tehtävä tuo oma onnellisuus eikä kumppanin.

     Lainaa

  34. Melekone kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -16 (28 ääntä)

   Vittun ämmät, mikään ei kelpaa.. Jos valehtelee tulee paskaa, jos puhuu totta, tulee paskaa…

     Lainaa

  35. realisti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (36 ääntä)

   Sprinkles:
   Jonkun pitää nyt selkeästi avautua tästäkin mokasta pitkän kaavan kautta. Olkoon se minä.

   Yleensä kallistun parisuhdeasioissa hyvin vahvasti miesten logiikan puolelle, mutta tässä tapauksessa en. Kamoon, jätkät. Jos kestätte sen julkisen häpeän ja henkisen nöyryytyksen, notta sanotte joskus (jopa VAPAAEHTOISESTI!) rakastavanne sitä kaunista osapuolta, vaikka aina ei olisi sellainen fiilis, että haluaa lässyttää ja leperrellä, niin lupaan parisuhteen voivan paremmin.

   Kun tyttö saa vähän hellyyttä ja kauniita sanoja, niin se on ilmoisempi ja nalkuttaa/jankkaa huomattavasti vähemmän. Niin kuin onnelliset ihmiset yleensä. Tähän päätelmään pääsee putkiaivoillakin. Ja jos ei ole mitään intressiä tehdä sitä omaa kumppania onnelliseksi, niin ratkaisu tuohonkaan pähkinään ei ole vaikea.

   Maya: Puhu sitten, kun olet joskus suhteessa ollut. Tai sitten kun olet kasvanut ulos uhmaiästä. Eli älä koskaan.

   Jaa eli parisuhde perustuu pelkästään siihen, että mies saa naisen onnelliseksi ja miehen tunteilla ei ole mitään merkitystä. Sitten vielä kehdataan ihmetellä, miksi miehet heittävät sovinistisia vitsejä naisista. Nähtävästi miehen ainoat tehtävät on saada nainen onnelliseksi, saada lapsia hänen kanssaan, tehdä töitä naisenkin eteen ja tienata hänelle rahaa, alistua hänen päätöksiin ja muutenkin toimia pelkkänä orjana. Nähtävästi teidän kaltaiset ihmiset ajattelevat myös, että miehet ovat tunnettomia, aivottomia tyhmiä robotteja, joiden ainoana tehtävänä on alistua naisten päätöksiin ja toimia heidän orjanaan.

     Lainaa

  36. Maya kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (27 ääntä)

   realisti:
   Jaa eli parisuhde perustuu pelkästään siihen, että mies saa naisen onnelliseksi ja miehen tunteilla ei ole mitään merkitystä. Sitten vielä kehdataan ihmetellä, miksi miehet heittävät sovinistisia vitsejä naisista. Nähtävästi miehen ainoat tehtävät on saada nainen onnelliseksi, saada lapsia hänen kanssaan, tehdä töitä naisenkin eteen ja tienata hänelle rahaa, alistua hänen päätöksiin ja muutenkin toimia pelkkänä orjana. Nähtävästi teidän kaltaiset ihmiset ajattelevat myös, että miehet ovat tunnettomia, aivottomia tyhmiä robotteja, joiden ainoana tehtävänä on alistua naisten päätöksiin ja toimia heidän orjanaan.

   Edelleen, puhu sitten kun olet joskus ollut parisuhteessa. Parisuhteet eivät toimi kuvailemallasi tavalla ja kaikki sellaisessa (onnellisessa) olleet tietävät sen. Jos suhde ei toimi, niin siitä pitää lähteä. Jos ei pysty lähtemään, on turha sitten itkeä kun “naiset on niin kamalia”. Väkivaltaiset suhteet erikseen, tällä viittaan näihin “mies on orja”-juttuihin. Niin h-lvetin yksinkertaista se on, lakkaa jo hyvä luoja sentään inisemästä. Minun mieheni ei ole sovinisti, koska suhteemme toimii ja on hyvällä pohjalla, ja kun hän tekee minut onnelliseksi, minä teen hänet hyvin, hyvin onnelliseksi. Joten mitä jos kasvaisit aikuiseksi, “realisti”.

     Lainaa

  37. Maya kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (20 ääntä)

   bethos: Ps. Tämä on INTERNET ja minulla on oikeus mielipiteeseen.
   Sinä et varmaankaan tiedä mikä on uhmaikä btw, sillä mikä aiemmassa viestissäni muka osoitti minun olevan uhmaikäinen? Ehkä luulet että se tarkoittaa jotakuta joka sanoo jotain mielipiteestäsi poikkeavaa.
   Ja mikä saa sinut kuvittelemaan etten ole koskaan ollut suhteessa?

   Taidatkin itse olla uhmaikäinen.

   Taid

   Olen lukenut tarpeeksi kommenttejasi tällä sivustolla, että voin sanoa sinun kärsivän ikuisesta uhmaiästä. Ihme jalan polkemista ja vinkumista koko ajan.

     Lainaa

  38. jee jee jorma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (18 ääntä)

   tuun ja polen kohta kumpaakin perseeseen ↑

     Lainaa

  39. Meh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (32 ääntä)

   Maya: Edelleen, puhu sitten kun olet joskus ollut parisuhteessa. Parisuhteet eivät toimi kuvailemallasi tavalla ja kaikki sellaisessa (onnellisessa) olleet tietävät sen. Jos suhde ei toimi, niin siitä pitää lähteä. Jos ei pysty lähtemään, on turha sitten itkeä kun “naiset on niin kamalia”. Väkivaltaiset suhteet erikseen, tällä viittaan näihin “mies on orja”-juttuihin. Niin h-lvetin yksinkertaista se on, lakkaa jo hyvä luoja sentään inisemästä. Minun mieheni ei ole sovinisti, koska suhteemme toimii ja on hyvällä pohjalla, ja kun hän tekee minut onnelliseksi, minä teen hänet hyvin, hyvin onnelliseksi. Joten mitä jos kasvaisit aikuiseksi, “realisti”.

   Tunnustit siis juuri, että miehen pitää lähteä jos hän ei nauti orjana olemisesta? Onhan se loogista, mutta en ymmärrä miksi parisuhde, jonka pitäisi perustua kahden ihmisen väliseen rakkauteen, perustuu siihen että toinen on vain pelkkä tyydyttäjä ja jos ei tykkää tyydyyttäjän roolissa olemisesta, niin pitää lähteä. Tajuatko kuinka sairaita ajatuksesi ovat? En tiennyt, että Adolf Hitlerillä oli tytär, mutta ilmeisesti olin pahasti väärässä.

     Lainaa

  40. jampula kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (31 ääntä)

   Hei naiset.. Blowjob saa miehen iloiseksi ;-)

     Lainaa

  41. Ohm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (14 ääntä)

   Voi luoja. Täälläkin ämmät riivaa.
   Mä annan plussaa mikalle, vaikka oonkin nainen.. vastaisin varmasti samalla tavalla, jos ollenkaan. Ja toikin in tota naisten perus huomiohuoraamista, ton olis voinu varmaan kertoo vaikka tekstiviestillä jos ei muuta keksi.

     Lainaa

  42. Kaisa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Mun ukko teköö tota samaa.

     Lainaa

  43. Valuvika kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Käsikirjoitettu sketsi, eikä edes hauska.

     Lainaa

  44. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , ,