Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat!

"Monikaan ei ole ymmärtänyt lukea rivien välistä."
Johan on asuntomarkkinat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pinkkihinkki 18.12.2012 2:42
   Tulos: +1195 (1221 ääntä)
   Mukava yllätys varmasti sille, joka ei vuokraansa ajallaan maksanut! :)

   Lainaa

  2. Tulos: +830 (922 ääntä)
   Toivottavasti eivät ketkään tytöt alennu tähän vuokran alentamiseen...

   Lainaa

  3. Tulos: +953 (1011 ääntä)
   Mr. Ällön etunimi on siis Jorma. Kuinka yllättävää.... : DD

   Lainaa

  4. Tulos: +209 (251 ääntä)
   Voi Jorma Jorma! :D

   Lainaa

  5. Tulos: -90 (148 ääntä)
   hahihahi xDD

   Lainaa

  6. JackNicholson 18.12.2012 8:54
   Tulos: +273 (293 ääntä)
   asiallista meininkiä villellä, toivottavasti ei sen toisen jässikän vuokrasopimusta pureta.

   Lainaa

  7. Tulos: -91 (177 ääntä)
   Oon toisaalla kanssa törmännyt tuohon tapaukseen, että mies oli tytölle ehdottanut tuota vuokrakämppää. Ihme ettei ole tärpännyt, luulisi Suomesta löytyvän tarpeeksi köyhä ja epätoivoinen opiskelijatyttönen :D

   Lainaa

  8. Tulos: -282 (354 ääntä)
   Toivottavasti jokainen nyt ymmärsi ettei ole mitään vuokraisäntä jormaa joka tolla tavalla vuokraa pyytää. On ainoastaan 1 kappaletta huomiohuorioaavia teinejä jotka haluaa vaan sitähuomioo näillä vitun paskoilla ja läpinäkyvillä päivityksillä.

   Lainaa

  9. Tulos: +178 (192 ääntä)
   JackNicholson: asiallista meininkiä villellä, toivottavasti ei sen toisen jässikän vuokrasopimusta pureta.
   No jos ei ole vuokraansa maksanut (tai vuokriaan, tuo oli monikko) ja siitä asiallisesti vuokran-antajalle ilmoittanut, niin se ei voi oikein tulla puun takaa jos tuossa lopulta noin käy...

   Lainaa

  10. ei välttämättä 18.12.2012 10:28
   Tulos: +191 (197 ääntä)
   Jannu: tuo on kuule ihan yleistä pyytää vuokra luonnossa :D Itselleni on tullut tosiaan useampikin vastaavanlainen ehdotus vuokra-asuntoa etsiessäni. On pyydetty myös kokkaamaan alasti yms.

   Lainaa

  11. Tulos: +194 (204 ääntä)
   Jannu: Toivottavasti jokainen nyt ymmärsi ettei ole mitään vuokraisäntä jormaa jokatolla tavalla vuokraa pyytää. On ainoastaan 1 kappaletta huomiohuorioaavia teinejä jotka haluaa vaan sitähuomioo näillä vitun paskoilla ja läpinäkyvillä päivityksillä.
   Saattaisit yllättyä kuinka yleistä tuo oikeasti on. Ei varmasti mahottoman yleistä, mutta enemmän mitä tekstistäsi saattaisi päätteellä. Jotkut laittavat tiedon ihan avoimesti ilmoitukseen, vaikka tällaisia viestejä ei tietenkään näykään lehtien palstoilla tai vuokraovi.com:ssa.

   Lainaa

  12. Tulos: +213 (283 ääntä)
   Eniten järkytyin siitä, että tällaisia Emmin lähettämiä vuokraisäntiä todellakin siis on olemassa... Toivottavasti kukaan identiteettiään etsivä, epävarma nuori tyttö ei sorru tuollaiseen etovuuteen. Noh, antoipahan Ville pienen opetuksen tälle vuokransa maksamatta jättäneelle, kaljaa lipittävälle sossupummille (anteeksi oletukseni/yleistykseni, mutta ise olen lähipiirissä huomannut, että tällaisiahan ne yleensä ovat, joilla vuokranmaksuongelmia on). Ville voisi soittaa tälle ensimmäiselle vuokranantajalle ja antaa hällekin pienen näpäytyksen: - Moi, olisin kiinnostunut tästä edullisesta kaksiosta? - Hei, et siis osannut tulkita ilmoitusta rivien välistä. - Osasin kyllä, milloinkahan näitä vuokranmaksutapaamisia voitaisiin järjestettää, niin merkitsen valmiiksi kalenteriin? Voin toki pukeutua naiseksikin. - *hiljaisuus* ... "tuuttuuttuut"

   Lainaa

  13. Tulos: +71 (79 ääntä)
   ^ korjaus: Emmin lähettämän mokan kaltaisia vuokraisäntiä

   Lainaa

  14. Tulos: -9 (131 ääntä)
   Jos Jorma on hyvännäköinen ja itsestään huoltapitävä mies, niin mikä ettei :D

   Lainaa

  15. Tulos: +180 (190 ääntä)
   Jannu: Toivottavasti jokainen nyt ymmärsi ettei ole mitään vuokraisäntä jormaa jokatolla tavalla vuokraa pyytää. On ainoastaan 1 kappaletta huomiohuorioaavia teinejä jotka haluaa vaan sitähuomioo näillä vitun paskoilla ja läpinäkyvillä päivityksillä.
   Pakko kertoa, että näin itsekin tuon ilmoituksen paikallisen nettisivuston ilmotusosastolla. Siinä Jorma tosiaan tarjosi kaksiota keskustasta 100e kuussa ja vielä mainitsi, että etsii nimenomaan naisvuokralaista. Miks tämmösellä asialla ees huomiohuorais...?

   Lainaa

  16. Tulos: +126 (138 ääntä)
   Jannu: Toivottavasti jokainen nyt ymmärsi ettei ole mitään vuokraisäntä jormaa jokatolla tavalla vuokraa pyytää. On ainoastaan 1 kappaletta huomiohuorioaavia teinejä jotka haluaa vaan sitähuomioo näillä vitun paskoilla ja läpinäkyvillä päivityksillä.
   Kyllähän noita ilmoituksia näkee. Oksettavaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +89 (97 ääntä)
   Nauroin ääneen molemmille. Ja todellakin, Ville soittamaan Emmin vuokranantajaehdokkaalle heti! =D

   Lainaa

  18. Tulos: +200 (212 ääntä)
   Jannu: Toivottavasti jokainen nyt ymmärsi ettei ole mitään vuokraisäntä jormaa joka tolla tavalla vuokraa pyytää. On ainoastaan 1 kappaletta huomiohuorioaavia teinejä jotka haluaa vaan sitähuomioo näillä vitun paskoilla ja läpinäkyvillä päivityksillä.
   Mulle on kahdesti ehdotettu kamppanaytossa, etta vuokran maksaisin luonnossa. Toisella kerralla tein rikosilmoituksen seksuaalisesta ahdistelusta, vaikka eihan siita sille muuta ku sakot tullut. Jos noin kaynyt mulle kahdesti ja ma oon viela naamalta ku ois harakan raato poikittain perseessa, niin pakkohan ton aika yleista on olla.

   Lainaa

  19. Tulos: -28 (38 ääntä)
   käy kyl jormaa sääliks :D

   Lainaa

  20. Tulos: +94 (114 ääntä)
   Jorma rikkoo lakia. Asunnon vuokralaisvaatimuksissa ei saa syrjiä sukupuolen perusteella. Aijai, Jorma, aijai.

   Lainaa

  21. Mr. Poliisipäällikkö 18.12.2012 17:34
   Tulos: +30 (44 ääntä)
   Joo en mäkään mitenkään yllättynyt ole, että tälläista on liikkeellä. Kyllähän tää ns. pinnan alla on aika yleistä. Kerran tutulleni /(nainen) tarjottiin vuokralle yksiötä Töölöstä, alle 400e kuussa, sis. veden. Vuokrananatajat olivat ulkomaisia. Ei tarvii hirveesti laskea yhteen, että voi päätellä, mikä tuossakin oli taka-ajatuksena. Olisi varmaan ilmennyt viimeistään sitten, JOS tuttavani olisi asunnon ottanut vastaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Jannu: Toivottavasti jokainen nyt ymmärsi ettei ole mitään vuokraisäntä jormaa joka tolla tavalla vuokraa pyytää. On ainoastaan 1 kappaletta huomiohuorioaavia teinejä jotka haluaa vaan sitähuomioo näillä vitun paskoilla ja läpinäkyvillä päivityksillä.
   Sitä en tietenkään voi tietää, onko juuri kyseistä Jormaa olemassa, mutta samanlaisia "jormia" kyllä löytyy, ei tod. ole mikään ainutlaatuinen tapaus. Minulla on kyllä pieni epäilys että osa näistä on vain jotain surullisia puolihimmeillä käyviä runkkareita jotka fantasioivat vain siitä että saisivat jonkun nuoren "vuokralaisen" maksamaan luonnossa eikä koko asuntoa ole oikeasti olemassakaan. Entinen kämppikseni uutta asuntoa hakiessaan (v. 2007? pk-seudulla) sai samanlaisen ehdotuksen ja vastasi läpällä takaisin kun halusi tietää millainen ukkeli tuollaisia ehdottelee, kyseli lisää asunnosta ja tyypistä itsestään ja ukko oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Kaiken maailman kylähullut kuluttaa aikaansa mitä ihmeellisimmillä tavoilla netissä nykyään, vaikka kyllä niitä tosissaan liikkeellä olevia myös varmasti löytyy. Olisi kyllä varmaan helpompaa myydä asunto ja käydä niillä rahoilla huorissa niin paljon kuin sielu sietää. ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Ai Mr.Ällö on täkäläisiä! :D

   Lainaa

  24. Tulos: -29 (125 ääntä)
   Mikä noissaki seksillä vuokran maksussa nyt on niin ällöttävää? 2 Aikuista ihmistä tekee keskenään mitä haluavat ja tosta tulee aika perkeleen hyvä tuntipalkka jos 500 lähtee vuokrasta pois jollain tunnin kahen keikalla kerta kuussa...

   Lainaa

  25. Tulos: +31 (77 ääntä)
   yawn: Mikä noissaki seksillä vuokran maksussa nyt on niin ällöttävää? 2 Aikuista ihmistä tekee keskenään mitä haluavat ja tosta tulee aika perkeleen hyvä tuntipalkka jos 500 lähtee vuokrasta pois jollain tunnin kahen keikalla kerta kuussa…
   Kerro mulle yksikin normaali ihminen, joka pystyy ilman mielenterveysongelmia kehumaan ko. toiminnallansa.

   Lainaa

  26. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Itse kerran törmäsin ilmoitukseen, jossa täti-ihminen kertoi etsivänsä opiskelijapoikaa vuokralle. Että joskus näinkinpäin :|

   Lainaa

  27. Tulos: -37 (71 ääntä)
   mie: Toivottavasti eivät ketkään tytöt alennu tähän vuokran alentamiseen…
   Miksi ihmeessä? Ei järvikään soutamalla kulu.

   Lainaa

  28. Tulos: -18 (76 ääntä)
   mie: Toivottavasti eivät ketkään tytöt alennu tähän vuokran alentamiseen…
   Mikäs siinä prostituutiossa sitten on niin kauheaa tai alentavaa? Sinulle ei ehkä sovi, mutta toisille voi sopia, paremmin kuin moni muu työ. Ja työtä se on sekin.

   Lainaa

  29. Tulos: +20 (64 ääntä)
   E: Kerro mulle yksikin normaali ihminen, joka pystyy ilman mielenterveysongelmia kehumaan ko. toiminnallansa.
   Veikkaisin että aika harva sillä kehtaa kehua, mutta se taitaa johtua ihan vain siitä millaisia kaltaistesi reaktiot ovat, ei siitä että itse työssä olisi mitään hävettävää.

   Lainaa

  30. siis sinäkö,ville? 26.4.2013 6:42
   Tulos: -8 (32 ääntä)
   jaa,notta villekö sen aiheutti.. nooh kyllä mä san sut selville,vittu olin reissuhommissa ulkomailla,ja tää spede hankki mulle häädön tolla vittuilulla? vuokra oli siksi myöhässä kun liksa maksettiin käteisenä,ja en omista kanadalaista tiliä... eip siin,puhelutiedot on selvillä ja n iistä näky ettei se mokkonen mulle ollu soittanuu kertaakaan,miten ois ees voinu kun en ikinä antanu nrooni sille?

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Olin joskus aikoinaan 19-vuotiaana laittanut asunnonhakuilmoituksen Hesariin ja sainkin (asiallisen) vuokrakämpän nopeasti. Vähemmän asiallisiin vastauksiin kuului myös ehdotus, että olisin maksanut ullakkohuoneesta vuokraa ja pessyt myös perheen pyykit, laittanut ruokaa, siivonnut, hoitanut lapsia yms orjatyötä Paras oli kuitenkin puhelinsoitto, jossa mies esitteli ensin omistamansa yksiön Kruununhaassa, tokihan tuo sijainti jokaista kiinnostaisi, taitaisi olla vaan liian kallis nuorelle opiskelijalle? Vielä mitä, mieshän hyvin hövelisti tarjosi kämppää "seuraa" vastaan, rupesi itkemään eroaan ja yksinäisyyttään ja kertoi ettei minun tarvitsisi maksaa mitään jos hänellä olisi avain asuntoon ja kävisi siellä n. kerran kuussa vähän nukkumassa ja veisi minua ulos kaikenlisäksi, oli kuulemma niin kovasti vailla jonkun kivan nuoren tytön seuraa. Tyrmistykseltäni sain kuitenkin kieltäydyttyä, mutta sokerina pohjalla mies lupasi MAKSAA MINULLE ASUNNON LISÄKSI "HIEMAN KARKKIRAHAA", sillä kylähän kaikki nuoret opiskelijatytöt vähän "karkkirahaa" tarvitsevat? En tiennyt itkeäkö vaiko nauraa, sain kuitenkin sanottua miehelle ettei hän häiriköisi minua enempää, eikä niin onneksi tapahtunut...jäin silloin tosin miettimään, että luultavasti Helsingistä löytyisi joku enemmän tai vähemmän epätoivoinen nuori neito "karkkirahaa" vailla... =(

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vuokra, asunto, maksu, puhelu