Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suurpetoyhdistys vastaa

"On surullista, jos vaustaukseni ei miellyttänyt!"
Suurenna näkymä
Suurpetoyhdistys vastaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1287 (1313 ääntä)
   On siellä varmaa jopa neljä kun ei kerta kolmistaan olis.

   Lainaa

  2. Tulos: -356 (570 ääntä)
   Musta jotenkin tuntuu, että jäsenmäärä on jäänyt jumiin pitkäksi aikaa lukuun 666...

   Lainaa

  3. Tulos: +924 (948 ääntä)
   Ja sitten Marko ihmettelee, miksei jäsenmäärä kasva...

   Lainaa

  4. Tulos: +814 (834 ääntä)
   Tai ehkä heitä olisi jopa vain kaksi? Ehkä Tapani saisi sihteerin paikan.

   Lainaa

  5. Tulos: +1176 (1208 ääntä)
   Nyt jäi kyllä pahasti MIETITYTTÄMÄÄN, mikä se jäsenmäärä on? Varmaan sinuakin (vink)

   Lainaa

  6. Tulos: +744 (770 ääntä)
   Markosta tulis hyvä puhelinmyyjä :D

   Lainaa

  7. Tulos: +264 (284 ääntä)
   Tais Markon salaseuran saunailta venähtää.. ;)

   Lainaa

  8. DinkelisDonkelis 17.11.2012 0:57
   Tulos: +509 (533 ääntä)
   Ärsyttävää pakolla tuputtamista. Veikkaan, että ukko on keskenään tuossa yhdistyksessään ja tuolla menolla tulee olemaan keskenään jatkossakin.

   Lainaa

  9. Tulos: +147 (157 ääntä)
   On se salaista.. :D

   Lainaa

  10. Tulos: +310 (324 ääntä)
   Perhana, tuleva pääministeri tjsp :D puhuu paljon mutta ei mitään järkevää :D

   Lainaa

  11. Tulos: +26 (128 ääntä)
   Pakko liittyä.

   Lainaa

  12. Tulos: -167 (231 ääntä)
   Minkä hiton takia se jäsenmäärä nyt noin saamarin tärkee on, kun ei tuo pöljä ikuisella jankkauksella kuitenkaan sitä kerro? Ja minkähän hiton takia se oli noin salaista tietoa. Ei siinä kuitenkaan kenenkään henkilökohtaisia tietoja anneta, jos yks jäsenmäärä numero annetaan..

   Lainaa

  13. Tulos: -83 (143 ääntä)
   Neppiina: Musta jotenkin tuntuu, että jäsenmäärä on jäänyt jumiin pitkäksi aikaa lukuun 666…
   Selittäisitkö?

   Lainaa

  14. Tulos: +116 (130 ääntä)
   Marko on selvästi entinen puhelinmyyjä

   Lainaa

  15. Tulos: +136 (152 ääntä)
   Ilmiselvää poliitikkoaineista!

   Lainaa

  16. Tulos: +258 (270 ääntä)
   Nuo epämääräset vinkkaukset viittaa siihen ettei siellä Tapanin liityttyä ole muita kuin Marko....... (vink)

   Lainaa

  17. Tulos: +128 (134 ääntä)
   Niin montako jäsentä niillä nyt sitten olikaan? Jäi häiritsemään!

   Lainaa

  18. Tulos: -88 (136 ääntä)
   Montako? noh... hellanlettas sentään. Typottaa faceen tuon suurpetoyhdistyksen niin tulos on... TADAA! 95 jäsentä naamakirjassa. Tiedä sitten tuon mainosläpyskän tilauskantaa...

   Lainaa

  19. Tulos: +324 (332 ääntä)
   Pystyn hyvin kuvittelemaan Markon jonnekin ostos-tv:n kanavalle yrittämään myymään jotain rojua: "Kysymys ei kuulu kuinka monta ihmistä on jo ostanut tämän huipputuotteen, vaan kysymys on OLETKO SINÄ JO OSTANUT SEN? Osta nyt niin saat myös haluamasi kirjan ale-hintaan!" (vink)

   Lainaa

  20. Mr. Perfect 17.11.2012 9:14
   Tulos: +156 (164 ääntä)
   Archer: Montako? noh… hellanlettas sentään. Typottaa faceen tuon suurpetoyhdistyksen niin tulos on… TADAA! 95 jäsentä naamakirjassa. Tiedä sitten tuon mainosläpyskän tilauskantaa…
   Mutta kyseessä ei ole suurpetoyhdistys vaan Suurpedot ja Luonto ry.

   Lainaa

  21. Tulos: +201 (301 ääntä)
   "järjetöntä sudensuojelupolitiikkaa" Taitaa susia olla nykyään sen verran vähän Suomessa, että mikäli se minusta olisi kiinni niin kerralla haluaisin auttaa akntaa minimissään kolminkertaistumaan. Sen verran jalo ja kaunis eläin eikä aiheuta haittaa juuri muille kuin poronhoitajille sekä metsästäjille tietyillä paikkakunnilla.

   Lainaa

  22. Tulos: +152 (156 ääntä)
   "Minähän suojelen yhdistyksen tarkkaa jäsenmäärää henkeen ja vereen!"

   Lainaa

  23. Mr. Perfect 17.11.2012 10:31
   Tulos: +43 (127 ääntä)
   Mr. Perfect: Mutta kyseessä ei ole suurpetoyhdistys vaan Suurpedot ja Luonto ry.
   Voi vittu sun kanssas. Pakko kai vaihtaa vakio nimeäni. Kiitos vaan, mulkku. Kiva kun kopiot nimen

   Lainaa

  24. Tulos: +94 (98 ääntä)
   " Menen saunaan" puheenaiheet vaan vaihtuu, kun puhuu itsensä pussiin

   Lainaa

  25. Tulos: -17 (51 ääntä)
   Marko eduskuntaan!

   Lainaa

  26. Tulos: +105 (115 ääntä)
   Liity nyt yhdistykseemme niin meillä on YKSI jäsen lisää! (vink) Jeesus sentään mikä viisastelija.

   Lainaa

  27. Yli öpistö hörhö 17.11.2012 12:51
   Tulos: +211 (217 ääntä)
   Jos toi äijä vastaa kaikkiin kysymyksiin poliitikkona niin ei varmaan kovin montaa jäsentä ole. "Paljonkos toi jäsenmaksu on?" -Noo mutta kun liityt niin sillähän se selviää, laitankin sinulle tämän liittymislomakkeen linkin tähän nyt "Niin mutta paljonko se on, haluaisin tietää ennen kuin liityn" -Tässä sinulle linkki niin näet sitten itse kun olet liittynyt "10e? 20e? 100e?" -Miksi sinä haluat tietää tämän tässä, liityt vain tähän järjestöön niin kyllä se sieltä selviää! Turhaa aikaa menee tässä jaaritellessa, tähän mennessä se olisi sinulle jo selvinnyt!

   Lainaa

  28. Tulos: -64 (68 ääntä)
   Kyllä tolla on ainaki facebook ryhmässä 95 henkilöä. Eli miks ei vaan voinu kertoa sitä tarkkaa jäsenmäärää? Järkeä suomen suurpetopolitikkaan on ryhmän nimi.

   Lainaa

  29. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Nyt tämä on sitten linkitetty "Järkeä Suomen suurpetopolitiikkaan!" -ryhmään :D http://www.facebook.com/groups/111099925575228/permalink/509556135729603/ "Toimintamme vastustajille ei tunnu mitkään keinot riittävät heidän yrittäessään mustamaalata toimintaamme. Ps. Jos jollakin on mielenkiintoa, niin voisi käydä raapustamassa vähän jotakin positiivista (kin) toiminnastamme edellyttäen tietysti, että näkee jotakin positiivista yhdistyksemme toiminnassa. "

   Lainaa

  30. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Mr. Perfect: Mutta kyseessä ei ole suurpetoyhdistys vaan Suurpedot ja Luonto ry.
   Tietysti tulee eri sivu esiin, jos Archer "typotti" hakusanan.

   Lainaa

  31. Tulos: +85 (125 ääntä)
   Tege: “järjetöntä sudensuojelupolitiikkaa” Taitaa susia olla nykyään sen verran vähän Suomessa, että mikäli se minusta olisi kiinni niin kerralla haluaisin auttaa akntaa minimissään kolminkertaistumaan. Sen verran jalo ja kaunis eläin eikä aiheuta haittaa juuri muille kuin poronhoitajille sekä metsästäjille tietyillä paikkakunnilla.
   Joo samaa mieltä http://wwf.fi/maapallomme/uhanalaiset/kotimaiset/suurpedot/ Susi on äärimmäisen uhanalainen ja minusta jolo ja kaunis eläin. Jos toi kansallis aloite menis läpi, niin sudet kuolis sukuputtoon.

   Lainaa

  32. Tulos: +86 (96 ääntä)
   Eevokki: Kyllä tolla on ainaki facebook ryhmässä 95 henkilöä. Eli miks ei vaan voinu kertoa sitä tarkkaa jäsenmäärää? Järkeä suomen suurpetopolitikkaan on ryhmän nimi.
   Facebook-ryhmään liittyminen on helpompaa kuin jäsenmaksun maksaminen. Veikkaan, ettei jäsenmäärää kerrottu, koska se on yksinumeroinen.

   Lainaa

  33. Tulos: +84 (110 ääntä)
   Liityn heti sudensuojeluryhmään kunhan sellainen vaan perustetaan. Ihan vaan Markon takia (vink).

   Lainaa

  34. Tulos: -37 (65 ääntä)
   Mr. Perfect: Voi vittu sun kanssas. Pakko kai vaihtaa vakio nimeäni. Kiitos vaan, mulkku. Kiva kun kopiot nimen
   aikavituntörkeetä D:

   Lainaa

  35. Tulos: +88 (126 ääntä)
   En kyllä tule koskaan ymmärtämään, miten joku voi saada hupia toisten tappamisesta.

   Lainaa

  36. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Juumie: Minkä hiton takia se jäsenmäärä nyt noin saamarin tärkee on, kun ei tuo pöljä ikuisella jankkauksella kuitenkaan sitä kerro? Ja minkähän hiton takia se oli noin salaista tietoa. Ei siinä kuitenkaan kenenkään henkilökohtaisia tietoja anneta, jos yks jäsenmäärä numero annetaan..
   Oikeasti siinä ei taida olla tusinaa enemmän jäseniä, joten tämän kertominen saattaisi kaataa koko yhdistyksen.

   Lainaa

  37. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Yli öpistö hörhö: Jos toi äijä vastaa kaikkiin kysymyksiin poliitikkona niin ei varmaan kovin montaa jäsentä ole. “Paljonkos toi jäsenmaksu on?” -Noo mutta kun liityt niin sillähän se selviää, laitankin sinulle tämän liittymislomakkeen linkin tähän nyt “Niin mutta paljonko se on, haluaisin tietää ennen kuin liityn” -Tässä sinulle linkki niin näet sitten itse kun olet liittynyt “10e? 20e? 100e?” -Miksi sinä haluat tietää tämän tässä, liityt vain tähän järjestöön niin kyllä se sieltä selviää! Turhaa aikaa menee tässä jaaritellessa, tähän mennessä se olisi sinulle jo selvinnyt!
   Tai sitten vastaus jäsenmaksuun olisi pitkän kiertelyn ja kaartelun jälkeen "2-200€".

   Lainaa

  38. Tulos: +79 (85 ääntä)
   ^ Mutta kyseinen kaveri olisi ilmeisesti liittynyt, kunhan olisi ensin vain se jäsenmäärä kerrottu kiltisti. Ja jos olisin tää kysyjä niin jäisi kyllä liittymisaikeet matkan varrelle kun ei kerran voida noin yksinkertaista perusasiaa kertoa.

   Lainaa

  39. Tulos: +86 (124 ääntä)
   Järkyttävää tää miten ihmiset voi olla näin vastaan jotakin Suomen luontoon jo pitkään ennen ihmistä kuulunutta eläinlajia... Susi on hieno eläin, toivottavasti pysyisi Suomen eläimistössä vielä ihmisenki mentyä. Henkilökohtaisesti en ymmärrä näitä idiootteja.

   Lainaa

  40. Tulos: +74 (82 ääntä)
   Ja pakko vielä sanoa, että on aika harhaanjohtava nimi yhdistyksellä.. Voisi jo siinä yhdistyksensä nimessä tuoda kantansa asiaan esiin. Mutta kai sitäkin on pakko kierrellä ja kaarrella aivan niinkuin tuota jäsenmäärääkin.

   Lainaa

  41. Susiryhmäläinen 17.11.2012 23:49
   Tulos: +50 (58 ääntä)
   eisitmitn: Liityn heti sudensuojeluryhmään kunhan sellainen vaan perustetaan. Ihan vaan Markon takia (vink).
   Sellainen on, Luonto-Liiton susiryhmä. http://luontoliitto.fi/susiryhma/

   Lainaa

  42. Tulos: -17 (25 ääntä)
   768 facebook jäsentä

   Lainaa

  43. Tulos: -2 (18 ääntä)
   RonJaki: Pystyn hyvin kuvittelemaan Markon jonnekin ostos-tv:n kanavalle yrittämään myymään jotain rojua: “Kysymys ei kuulu kuinka monta ihmistä on jo ostanut tämän huipputuotteen, vaan kysymys on OLETKO SINÄ JO OSTANUT SEN? Osta nyt niin saat myös haluamasi kirjan ale-hintaan!” (vink)
   aivan vitun hyvä .vink

   Lainaa

  44. Tulos: -43 (123 ääntä)
   kunkku: Järkyttävää tää miten ihmiset voi olla näin vastaan jotakin Suomen luontoon jo pitkään ennen ihmistä kuulunutta eläinlajia… Susi on hieno eläin, toivottavasti pysyisi Suomen eläimistössä vielä ihmisenki mentyä. Henkilökohtaisesti en ymmärrä näitä idiootteja.
   Henkilökohtaisesti en ymmärrä näitä idiootteja, jotka saavat kehä kolmosen sisäpuolella päättää petoeläinkannasta.

   Lainaa

  45. Tulos: +58 (76 ääntä)
   Siis toi Markohan on joku täys sekopää ja uskovaishihhuli. Ihan käsittämättömän huonoja "mainos"kuvia löytyy hänen FB-sivuiltaan. Ei tsiisus :D Sivujen mukaan hänen työnantajansa on Jumala ja hän on "evankelista, saarnaaja ja muusikko" :D :D :D Tuolta "yhdistyksen" sivuilta pääsee kattomaan profiilia: https://www.facebook.com/groups/111099925575228/permalink/509556135729603/

   Lainaa

  46. Pöytä osaa puhua 18.11.2012 18:53
   Tulos: -21 (37 ääntä)
   Taisin taas olla ainoa, joka otti tämän huumorilla. :D Markosta tulee vielä loistava koomikko!

   Lainaa

  47. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Voi apua tuota "Suden kahdet kasvot" -kirjaa. :D Tosin tämän ensivaikutelman perusteella en yhtään ylläty, että kyseinen tyyppi on saanut suollettua 151-sivua teksiä tuosta asiasta.

   Lainaa

  48. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Lain mukaanhan yhdistyksessä tulee olla väh. 3 henkilöä. Samaiseen lakiin perustuen, yhdistyksen on pidettävä jäsenrekisteriä, johon on merkitty kunkin jäsenen kokonimi ja asuinpaikkakunta. Laki myös sanoo, että yhdistyksen jäsenelle on näytettävä jäsenrekisteri tätä pyydettäessä.

   Lainaa

  49. Mr. Perfect 19.11.2012 11:12
   Tulos: -12 (26 ääntä)
   Mr. Perfect: Voi vittu sun kanssas. Pakko kai vaihtaa vakio nimeäni. Kiitos vaan, mulkku. Kiva kun kopiot nimen
   Voitteko hommata omat nimimerkkinne, tää on varattu jo mulle.

   Lainaa

  50. Tulos: -17 (55 ääntä)
   Mama: Henkilökohtaisesti en ymmärrä näitä idiootteja, jotka saavat kehä kolmosen sisäpuolella päättää petoeläinkannasta.
   Sama

   Lainaa

  51. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Rupes jotenkin jännästi tekemään kovasti mieli vetää Markoa lättyyn. Ja hirveästi kiinnostaa mikä tuo oikea jäsenmäärä on! Kertokaa nyt p*rkele jos tiedätte!

   Lainaa

  52. Tulos: -30 (60 ääntä)
   Pystyykö teistä kukaan mihinkään järjelliseen keskusteluun edes? Yksi haluaa vetää Markoa lättyyn tämän keskustelun perusteella... No, sepäs tekeekin tästä lättyyn vetäjästä tosi hyvän ja Markoa paremman ihmisen. Vai onko arvomaailmanne todellakin tuollainen? Ja mitäs tekemistä uskonnolla taas tässä asiassa on? Jos joku on uskovainen, so what. Rasistejako olette? Ja ei, en kuulu kirkkoon, vaikka olenkin sitä mieltä, että meidän itsekunkin olisi syytä vähän muistella, mitä Jeesus sanoi lähimmäisen rakkaudesta.

   Lainaa

  53. Tulos: +27 (73 ääntä)
   Liibalaaba: Ja mitäs tekemistä uskonnolla taas tässä asiassa on? Jos joku on uskovainen, so what. Rasistejako olette? Ja ei, en kuulu kirkkoon, vaikka olenkin sitä mieltä, että meidän itsekunkin olisi syytä vähän muistella, mitä Jeesus sanoi lähimmäisen rakkaudesta.   Lainaa
   Miksei olisi tekemistä? Kertoohan se jotain ihmisen rationaalisen ajattelun tasosta jos vapaa-ajallaan tai jopa ammatikseen paasaa henkiolennoista. Miksi pitäisi muistella mitä joku Lähi-Idässä ehkä joskus kauan sitten elänyt tai elämättä ollut tyyppi kaksituhatta vuotta vanhojen kirjoitusten perusteella muka sanoi? Muistele sinä vain jos se sinua kiinnostaa - ketään muuta sen ei tarvitse kiinnostaa. Uskonto on ihmiskunnan henkinen rutto, ja vaikka kristinusko sieltä lievimmästä päästä onkin, se on pakotettu tämänkin kansan kurkusta alas vasten tahtoa - surkuhupaisaa, että vielä 2000-luvulla joku vapaaehtoisesti kulkee siinä talutushihnassa. PS. rasismi on rotusyrjintää, uskonto ei ole yhtä kuin rotu.

   Lainaa

  54. Tulos: -28 (28 ääntä)
   Vaikka Marko kiertelee kautta rantain, eipä tuosta Tapanistakaan kovin fiksua vaikutelmaa saa. Toisaalta ehkä tuollaiset luonteet ovat ansainneet toisensa.

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (18 ääntä)
   ja kas, suurpetoryhmässä on enää 94 jäsentä!

   Lainaa

  56. Tulos: -48 (60 ääntä)
   laabaliiba: Miksei olisi tekemistä? Kertoohan se jotain ihmisen rationaalisen ajattelun tasosta jos vapaa-ajallaan tai jopa ammatikseen paasaa henkiolennoista. Miksi pitäisi muistella mitä joku Lähi-Idässä ehkä joskus kauan sitten elänyt tai elämättä ollut tyyppi kaksituhatta vuotta vanhojen kirjoitusten perusteella muka sanoi? Muistele sinä vain jos se sinua kiinnostaa – ketään muuta sen ei tarvitse kiinnostaa. Uskonto on ihmiskunnan henkinen rutto, ja vaikka kristinusko sieltä lievimmästä päästä onkin, se on pakotettu tämänkin kansan kurkusta alas vasten tahtoa – surkuhupaisaa, että vielä 2000-luvulla joku vapaaehtoisesti kulkee siinä talutushihnassa. PS. rasismi on rotusyrjintää, uskonto ei ole yhtä kuin rotu.
   Hyvin vasemmistolainen kommentti! Teillä onkin osoittaa suurta lähimmäisen rakkautta historiastanne ja ihan ilman mitään henkiolentoja. Isä Aurinkoinen toki halusi jonkin sortin henkiolennoksi palvottavaksi jo eläessään ja nyt mm. häntä henkiolentona palvottekin. Eikun ai niin, tuohan on ihan eri asia! Ei sovi teidän maailmankatsomukseen myöntää diktaattorien ihailua ja halua seurata heidän viittoittamallaan polulla myös yhteiskunnallisessa toiminnassa! Ja miten tuo liittyy susiin? Kaikin tavoin. Susien muka-suojelijat edustavat myös tätä ihmisoikeuksien ja sananvapauden rajoittamista.

   Lainaa

  57. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Joku: Markosta tulis hyvä puhelinmyyjä
   Osaisikohan Marko kertoa hintaa tilaukselle vai jäisikö vain kiertelemään että "jotain 0 - 1000 välillä... Mutta hei nyt kun heti tilaat niin on yksi tilaaja enemmän! Ajattele!!1!"

   Lainaa

  58. Tulos: +27 (39 ääntä)
   Liibalaaba: Hyvin vasemmistolainen kommentti! Teillä onkin osoittaa suurta lähimmäisen rakkautta historiastanne ja ihan ilman mitään henkiolentoja. Isä Aurinkoinen toki halusi jonkin sortin henkiolennoksi palvottavaksi jo eläessään ja nyt mm. häntä henkiolentona palvottekin. Eikun ai niin, tuohan on ihan eri asia! Ei sovi teidän maailmankatsomukseen myöntää diktaattorien ihailua ja halua seurata heidän viittoittamallaan polulla myös yhteiskunnallisessa toiminnassa! Ja miten tuo liittyy susiin? Kaikin tavoin. Susien muka-suojelijat edustavat myös tätä ihmisoikeuksien ja sananvapauden rajoittamista.
   Hei, olen liberaali oikeistolainen ja en usko Jumalaan. Itse osaan olla eettinen, koska minut on kasvatettu eettiseksi, olemaan hyvä ihminen. En siksi että pelkään helvettiä tai koska Jeesus sanoi niin.

   Lainaa

  59. Tulos: +18 (20 ääntä)
   bysikle: ja kas, suurpetoryhmässä on enää 94 jäsentä!
   Huomauttaisin, että joku FB-sivu ei ole sama kuin yhdistys eikä FB-sivun tykkääjien määrä ole sama kuin jonkin yhdistyksen jäsenmäärää. Mutta metka evankelista tämä kyllä. Rehdin tuntuinen kaveri, paitsi että suoraa vastausta ei saa suoraan kysymykseen.

   Lainaa

  60. Tulos: -35 (53 ääntä)
   Lippa: Hei, olen liberaali oikeistolainen ja en usko Jumalaan. Itse osaan olla eettinen, koska minut on kasvatettu eettiseksi, olemaan hyvä ihminen. En siksi että pelkään helvettiä tai koska Jeesus sanoi niin.
   Tuomitset kuitenkin hyvin epä-eettisesti... Ja mun mielestä Jumalan olemassaolon kieltäminen ei ole rationaalista. Me tiedetään tästä maailmankaikkeudest aivan liian vähän.

   Lainaa

  61. Tulos: +54 (68 ääntä)
   Mama: Henkilökohtaisesti en ymmärrä näitä idiootteja, jotka saavat kehä kolmosen sisäpuolella päättää petoeläinkannasta.
   taitaapa tämän kommentin heittäjä olla kotoisin jostain muualta kuin alueelta, jossa oikeasti liikkuu susia...meillekin ilmaantuu silloin tällöin ns. häirikkösusia, jotka kyllä hoidetaan pois ihan laillisesti. eivät tavalliset, terveet sudet ihmistä häiritse eivätkä tule pihoihin vaan pikemminkin välttelevät ihmisasutusta. susien suojelu on tärkeää työtä jota itse ainakin kannatan vaikka susien kanssa samat metsät jaankin!

   Lainaa

  62. Tulos: +1 (5 ääntä)
   http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124974-tama-kansanedustaja-vahattelee-susipelkoa-susialueilla

   Lainaa

  63. Tulos: -30 (40 ääntä)
   Jessica: taitaapa tämän kommentin heittäjä olla kotoisin jostain muualta kuin alueelta, jossa oikeasti liikkuu susia…meillekin ilmaantuu silloin tällöin ns. häirikkösusia, jotka kyllä hoidetaan pois ihan laillisesti. eivät tavalliset, terveet sudet ihmistä häiritse eivätkä tule pihoihin vaan pikemminkin välttelevät ihmisasutusta. susien suojelu on tärkeää työtä jota itse ainakin kannatan vaikka susien kanssa samat metsät jaankin!
   Enhän minä kommentillani tarkoittanutkaan, että haluaisin sudet täysin pois metsistämme. Tottakai niitä saa, ja pitääkin, olla Suomen luonnossa, mutta susien kanta kasvaa jatkuvasti, joten mielestäni sitä on syytä rajoittaa reilustikin. En mielelläni haluaisi marjametsällä joutua silmäkkäin suden kanssa vain sen takia, että joku herra Helsingissä on päättänyt, että susia on Suomessa liian vähän. Ja ei, en ole "kotoisin muualta, kuin alueelta jolla liikkuu susia." ja kohta ei ole kukaan muukaan, kun kanta alkaa levitä reilummin kohti etelää...

   Lainaa

  64. Mr. Nonperfect 21.11.2012 17:06
   Tulos: -29 (37 ääntä)
   Mikä ihme jankkaus siitä jäsenmäärästä oikein oli? Hittojako se kuulu Tapanille yhtään, montako jäsentä Markon yhdistyksessä on. Vai haluaako Tapani liittyä vain yhdistykseen, jossa on tietty määrä jäseniä. Mielestäni hyvinkin ärsyttävää jankkausta Tapanilta. Itse en kyllä tuohon yhdistykseen viitsisi liittyä, koska susia tarvitaan enemmän luontoon hoitamaan hirviongelmaa. Metsästäjiä ei taida nykyään olla riittävästi suojelemaan meitä autoilijoita hirviltä.

   Lainaa

  65. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Mr. Nonperfect: Mikä ihme jankkaus siitä jäsenmäärästä oikein oli? Hittojako se kuulu Tapanille yhtään, montako jäsentä Markon yhdistyksessä on. Vai haluaako Tapani liittyä vain yhdistykseen, jossa on tietty määrä jäseniä.
   Jos olisi yhdistys X ja Y, jotka ajaisivat samaa asiaa, mutta X:ssä jäsenmäärä olisi paljon suurempi, varmaan liittyisin siihen. Jäsenmäärä kertoo yhdistyksestä aika paljon ;). Ostaisitko sinä auton autokauppiaalta, joka on myynyt uransa aikana kaksi autoa, vai kymmenentuhatta autoa?

   Lainaa

  66. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Wat.

   Lainaa

  67. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Nyt jäi kyllä mietityttämään.. :D

   Lainaa

  68. Tulos: -23 (27 ääntä)
   Voi ei... sen kerran kun joku on järkevällä susiasialla liikeessä, niin sitten sen pitää olla tuommonen tahvo |D

   Lainaa

  69. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Hah! Mä arvasin että kyseessä on toi sama tyyppi, sehän kasvattaa siis jäniskoiria kennelnimellä Voittajan ja siellä on kanssa sellaista jumalan sanaa kotisivut täynnä että oksat pois. Ja täysin kohtuuttomia kauppaehtojakin, kuvittelee voivansa myydä koiran ja samalla repiä myymistään eläimistä täyden hyödyn irti (käyttää jalostukseen ilman eri korvauksia ja on etuoikeudet pentuihin ja mitähän kaikkea siellä oli..) ei-koiraihmisille sen verran että normaalisti tuollaisista sopimuksista saa huomattavan hinnanalennuksen tai sitte jalostuslainakoirista maksetaan sille omistajalle korvauksia.

   Lainaa

  70. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Liibalaaba: Hyvin vasemmistolainen kommentti! Teillä onkin osoittaa suurta lähimmäisen rakkautta historiastanne ja ihan ilman mitään henkiolentoja. Isä Aurinkoinen toki halusi jonkin sortin henkiolennoksi palvottavaksi jo eläessään ja nyt mm. häntä henkiolentona palvottekin. Eikun ai niin, tuohan on ihan eri asia! Ei sovi teidän maailmankatsomukseen myöntää diktaattorien ihailua ja halua seurata heidän viittoittamallaan polulla myös yhteiskunnallisessa toiminnassa! Ja miten tuo liittyy susiin? Kaikin tavoin. Susien muka-suojelijat edustavat myös tätä ihmisoikeuksien ja sananvapauden rajoittamista.
   Kipitäpäs Paintin ääreen tekemään niitä surkeita hupikuviasi, jätä keskustelu muille.

   Lainaa

  71. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kuolen nauruun. En oo nauranu millekään muulle täällä yhtä makeasti :D

   Lainaa

  72. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Mun tekis mieli vaa tirvaista turpaan Markoa.

   Lainaa

  73. A A A A A A 3.1.2017 18:03
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Mummielest kaikki suurpedot vois korvata yhellä oikein suurella pedolla, joka olis sen kokonen ku kaikki nuo nykyset suurpedot yhteesä. Ja vastaavasti kaikki pienpedot vois korvata yhellä pienellä pedolla, joka ois yhtä pieni ku kaikki ne yhteesä.

   Lainaa

  74. Tulos: -1 (3 ääntä)
   A A A A A A: Mummielest kaikki suurpedot vois korvata yhellä oikein suurella pedolla, joka olis sen kokonen ku kaikki nuo nykyset suurpedot yhteesä. Ja vastaavasti kaikki pienpedot vois korvata yhellä pienellä pedolla, joka ois yhtä pieni ku kaikki ne yhteesä.
   Ymmärrän tuon "yhtä suuri kuin ne yhteensä" mutta miten ollaan "yhtä pieni kuin ne yhteensä"?

   Lainaa

  75. Tulos: -12 (14 ääntä)
   Sudet vois hävittää suomesta kokonaan pois!

   Lainaa

  76. Tulos: +1 (1 ääni)
   SPY = Suurpetoyhdistys AS = Asiakas AS Onko jäseniä yli 500 SPY ei niitä on vähemmän AS Onko jäseniä yli 250 SPY ei niitä on vähemmän AS Onko jäseniä yli 125 SPY ei niitä on vähemmän AS Onko jäseniä yli 63 SPY kyllä niitä on yli 63 AS Onko jäseniä yli 94 SPY ei niitä on vähemmän AS Onko jäseniä yli 79 SPY ei niitä on vähemmän AS Onko jäseniä yli 71 SPY kyllä niitä on yli 71 AS Onko jäseniä yli 73 SPY ei niitä on vähemmän AS Eli teillä on siis 72 jäsentä yhdistyksessänne? SPY Kyse on siitä oletko sinä jo jäsenemme . . .

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vastaus, kysymys, susi, sudet, suurpedot, yhdistys, jäsenmäärä