Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mies ruokakaupassa

"Tänään listassa luki: --- Mitä sain, oli: ---"
Mies ruokakaupassa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +665 (679 ääntä)
   No on aika sekavaa joo jos noin väärin ostaa... Joonas :D

   Lainaa

  2. Tulos: +430 (436 ääntä)
   Tulee mieleen sen vanha kokkausohjelma jossa vieraiden piti ostaa tietyllä budjetilla tavaraa kaupasta ennen ohjelmaan tuloa.

   Lainaa

  3. Tulos: +150 (166 ääntä)
   Lautalattia. :P

   Lainaa

  4. Tulos: +212 (230 ääntä)
   Samaa mieltä Joonaksen kanssa. :D

   Lainaa

  5. Tulos: -173 (313 ääntä)
   kannapis lailliseksi

   Lainaa

  6. Tulos: +63 (101 ääntä)
   itekki katoin, et on kyllä komia lattia !

   Lainaa

  7. Tulos: +307 (317 ääntä)
   Kyllähän noilla nälkä lähtee, mutta kissanhiekka unohtu..

   Lainaa

  8. Tulos: +196 (254 ääntä)
   voi hyvänen aika, miten voi ihmisellä päässä noin viirata ettei yksinkertaista kauppalistaa ymmärrä. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +231 (293 ääntä)
   Lähetä mies asioille, mene itse perässä? ;P

   Lainaa

  10. Tulos: -146 (256 ääntä)
   mie pyysin aikoinaan miestä tuomaan rättejä (eli kuukautissiteitä meidän kielellä). miekkoseni toi siis kirjaimellisesti tiskirättejä =)

   Lainaa

  11. Tulos: +86 (154 ääntä)
   Itse olen myös ihmetellyt tuota, miten miehelle voi tehdä niin vaikeaa noinkin yksinkertainen tehtävä kuin käydä kaupassa ja ostaa kauppalistalla olevat tuotteet. Bean tuossa asian tiivistikin, jota olen omallekin miehelle mm. tämän asian tiimoilta tuskaillut (Laita mies asialle, tee itse perässä), ja minä kun luulin että hän kuuluisi näihin lähes toivottomiin tapauksiin, mutta Lauri kyllä veti pohjat.

   Lainaa

  12. Tulos: +151 (157 ääntä)
   Meillä yleensä soitellaa ainakin se kymmenen kertaa kaupassa ollessa ja silti osa on väärin. Onneks nyt huomaa tätä lukiessa että asiat voisi sittenkin olla huonommin :D

   Lainaa

  13. Tulos: +223 (239 ääntä)
   Hassua, meillä yleensä tulee kaupasta juuri se mitä on pyydettykin :) Aina ei tarvi edes listaa kirjoittaa, senkus luettelee niin kyllä ne sieltä löytyy. En ymmärrä miehiä jotka ei osaa käydä kaupassa, ihan kuin ihmisestä tulis joku vammanen siellä. Tiedän parikin semmosta jotka on ihan fiksuja mutta kaupassa ollaan sormi suussa että missähän ne suodatinpussit on, ja niitä etsitäänkin luultavasti naama punasena jostain sidehyllyltä.

   Lainaa

  14. Tulos: +137 (147 ääntä)
   Tytsy: Meillä yleensä soitellaa ainakin se kymmenen kertaa kaupassa ollessa ja silti osa on väärin. Onneks nyt huomaa tätä lukiessa että asiat voisi sittenkin olla huonommin
   Samoilla linjoilla. Lopetan nalkuttamisen, kun mies sentään soittaa ja kysyy. Jos tuo mozzarellan sijasta emmentalia, niin hyvä. On ollu oikealla hyllyllä! ;)

   Lainaa

  15. Tulos: +119 (143 ääntä)
   Oisko Laurilla lukihäiriön lisäksi paniikkihäiriö? Tai ADHD?

   Lainaa

  16. Tulos: +45 (59 ääntä)
   Taas saa tuntea itsensä jotenkin erilaiseksi kun omat kauppareissut menevät aina oikeaoppisesti. Korkeintaan joku asia saattaa unohtua.

   Lainaa

  17. Tulos: +216 (248 ääntä)
   Jönni: Kyllähän noilla nälkä lähtee, mutta kissanhiekka unohtu..
   Kissanhiekka ei unohtunu. Sen kävin hakemassa samalla reissulla, muttei vaan päätyny kuvaan.
   Hellman: Oisko Laurilla lukihäiriön lisäksi paniikkihäiriö? Tai ADHD?
   ...Ja ei ole ADHD:ta... Olin vaan väsyny duunipäivän jälkeen ja tätä se bussiin nukahtamienn sitten teettää. En mie tiedä. :D

   Lainaa

  18. Mr. Perfect 6.11.2012 9:31
   Tulos: -18 (94 ääntä)
   Haha, kyl teillä akoilla on typeriä miehiä! :D

   Lainaa

  19. Tulos: +136 (150 ääntä)
   Lauria vituttaa kaupassakäynti ja nyt se vaan odottaa milloin Emilia luovuttaa ja rupeaa itse hoitamaan pariskunnan ostokset. :D

   Lainaa

  20. Tilitantti 6.11.2012 9:52
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Ouch: Taas saa tuntea itsensä jotenkin erilaiseksi kun omat kauppareissut menevät aina oikeaoppisesti. Korkeintaan joku asia saattaa unohtua.
   No jos rehellisiä ollaan, niin aika tavalliselta kyllä kuulostat :D

   Lainaa

  21. Tulos: -102 (112 ääntä)
   Heli: itekki katoin, et on kyllä komia lattia !
   nolo!! : D selität vaan siinä.. kyl sä niitä safkoi katoit mut sit oli vaan pakko kirjottaa turhanpäivänen kommentti : D fail

   Lainaa

  22. Tulos: -17 (41 ääntä)
   Tilitantti: No jos rehellisiä ollaan, niin aika tavalliselta kyllä kuulostat
   En jos tämän mokan juttuihin ja muutamaan kommenttiin vertaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +40 (50 ääntä)
   anniina: Hassua, meillä yleensä tulee kaupasta juuri se mitä on pyydettykin Aina ei tarvi edes listaa kirjoittaa, senkus luettelee niin kyllä ne sieltä löytyy. En ymmärrä miehiä jotka ei osaa käydä kaupassa, ihan kuin ihmisestä tulis joku vammanen siellä. Tiedän parikin semmosta jotka on ihan fiksuja mutta kaupassa ollaan sormi suussa että missähän ne suodatinpussit on, ja niitä etsitäänkin luultavasti naama punasena jostain sidehyllyltä.
   "ihan kuin ihmisestä tulis joku vammanen siellä" :D :D :D

   Lainaa

  24. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Mä ymmärsin niin, että mies tosiaan saa paniikkikohtauksia kaupassa (niin kuin hyvin moni niistä kärsivä) ja siksi homma menee vähän mönkään. Ehkä joutui poistumaan ilman ostoksiaan ja sitten kotimatkalla satunnaisista paikoista nappasi jotain korvaavaa mukaan?

   Lainaa

  25. Tulos: -22 (40 ääntä)
   Antais noi kissoil ne on söpöjä awwws(;

   Lainaa

  26. Mr. Perfect 6.11.2012 14:14
   Tulos: -19 (39 ääntä)
   Tuo aikaisempi Mr. Perfect ei sitten ole minä. Joko matkinut nimen tai TODELLA suuri sattuma. T. Original Mr. Perfect

   Lainaa

  27. Tulos: +44 (62 ääntä)
   hmm: Mä ymmärsin niin, että mies tosiaan saa paniikkikohtauksia kaupassa (niin kuin hyvin moni niistä kärsivä) ja siksi homma menee vähän mönkään. Ehkä joutui poistumaan ilman ostoksiaan ja sitten kotimatkalla satunnaisista paikoista nappasi jotain korvaavaa mukaan?
   Joku täntapainen mullakin tuli ensimmäisenä mieleen. Itselläni on paniikkihäiriö ja muutama muu traumaperäinen oireyhtymä, ja kohtauksen tullessa ensimmäinen ajatus ei todellakaan ole "Mitäs tänään syötäisiin?" Minun onnekseni meillä ostoksiani tuskin kuvattaisiin Naamakirjaan naurettaviksi, vaan saisin halauksen, ja huvittuneen naurahduksen.

   Lainaa

  28. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Henttuli: Tulee mieleen sen vanha kokkausohjelma jossa vieraiden piti ostaa tietyllä budjetilla tavaraa kaupasta ennen ohjelmaan tuloa.
   Kokkisota. IHan huippuohjelma. Ja mitä miesten kaupassakäymiseen tulee, niin itsekin olen aika paljon todistanut, että tuotteet saattavat olla melkein oikein, mutta eivät ihan. Tai mitä kavereiden miesten kaupassakäymistä on seurannut. Esim. koiranruoan sijaan tulee kissanruokaa, jogurtin sijaan piimää. Eli tavallaan ollaan niin lähellä, mutta huti menee. Tai toinen vaihtoehto on, että soitellaan useamman kerran, että mitäs se olikaan. Tosin tässä saattaa hyvin olla se, että naiset puolestaan haluavat usein juuri sitä jotain tiettyä asiaa, kun miehille esim. merkillä ei ole niin suurta väliä. Tai jos eivät leipomista harrasta, niin miehille on ihan sama, ostaako kaupasta leivinjauhetta vai vaniliinisokeria.

   Lainaa

  29. duck of doom 6.11.2012 17:07
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Mahtaiskohan vika olla kenties käsialassa? :DDD

   Lainaa

  30. Tulos: +57 (65 ääntä)
   op.: nolo!!: D selität vaan siinä.. kyl sä niitä safkoi katoit mut sit oli vaan pakko kirjottaa turhanpäivänen kommentti:D fail
   Mitä vittua?

   Lainaa

  31. Tulos: +28 (30 ääntä)
   mut miten se oli eksyny eri kauppoihin? ;o

   Lainaa

  32. Tulos: +93 (115 ääntä)
   tillu: mie pyysin aikoinaan miestä tuomaan rättejä (eli kuukautissiteitä meidän kielellä). miekkoseni toi siis kirjaimellisesti tiskirättejä =)
   Eihän sun äijäsi tossa mokannut vaan sinä. Olisit vaan sanonut kuukautissiteitä, etkä rättejä. Ja kenen "meidän"? Oot varmaan ainoo, joka sanoo kuukautissiteitä räteiksi.......

   Lainaa

  33. Tai sitten ei 6.11.2012 17:52
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kuvassa näkyy selvästi katto.

   Lainaa

  34. Tulos: -106 (140 ääntä)
   En ymmärrä mikä tässä oli niin omituista? Kaupasta on haettu jotain muuta kuin kauppalistassa luki? Niin... jatkuuko tarina jotenkin? Ensinnäkin tuo kauppalista oli suoraan sanottuna aivan perseestä: Nuudeleita, mandariineja, kissanhiekkaa... mitä *"ttua?! Ymmärrän jos muija on paksuna ja sillä hetkellä on vähän outoja mielihaluja... mutta mandariinit, nuudelit, kissanhiekka, tonnikala?!? Haloo! Ostokset oli kumminkin ihan asiallisia, paitsi että kissanhiekka unohtui. Pisteet kumminkin Emilialle siitä, että kauppalista oli kirjoitettu siinä järjestyksessä miten tuotteet kaupoissa yleensä sijaitsevat. Ei ole mitään rasittavampaa kuin vaimoni joka laittaa kauppalistan tekstiviestinä (pituus noin 950 merkkiä), jossa ekana lukee WC-paperi, välissä tomusokeri, sitten juostaan hakemaan maitoa, tässä välissä taas salaattiaineksia, ja sitten jotain **tun kanelitankoja, sitten makaronia, sitten pakasteita... sitten perunoita hevi-osastolta. Huhhuh, sinne tänne ympäri kauppaa eikä enää mitenkään muista mitä kärryyn on jo kerätty. Tekstiviestistä ei saa ruksittua keräämiään tuotteita yli. Siinä iskee paniikki isommallakin isukilla! -Matti- ps. Minulla on asunnossani aivan samanlainen lautalattia, saako tästä pisteitä?

   Lainaa

  35. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Henttuli: Tulee mieleen sen vanha kokkausohjelma jossa vieraiden piti ostaa tietyllä budjetilla tavaraa kaupasta ennen ohjelmaan tuloa.
   Oliko se Kokkisota? Muuten muistan ohjelman hyvin, mutta tämä kohta on hämärän peitossa..

   Lainaa

  36. Tulos: -80 (88 ääntä)
   Mattil: En ymmärrä mikä tässä oli niin omituista? Kaupasta on haettu jotain muuta kuin kauppalistassa luki? Niin… jatkuuko tarina jotenkin? Ensinnäkin tuo kauppalista oli suoraan sanottuna aivan perseestä: Nuudeleita, mandariineja, kissanhiekkaa… mitä *”ttua?! Ymmärrän jos muija on paksuna ja sillä hetkellä on vähän outoja mielihaluja… mutta mandariinit, nuudelit, kissanhiekka, tonnikala?!? Haloo! Ostokset oli kumminkin ihan asiallisia, paitsi että kissanhiekka unohtui. --8<--- -Matti- ps. Minulla on asunnossani aivan samanlainen lautalattia, saako tästä pisteitä?
   Ei se kissanhiekka unohtunut - se kinnasnahka on rouvan harrastus, kantakoot ite hiekkansa. Ja jos ruokaa pitää kaupasta tuoda, niin kyllä noutajalla on lupa päättää mitä sydään. Jos itsellä tekee mieli hampurilaista, niin sillon ostetaan hampurilaista. Mikäli eukolla tekee mieli tonnikalanuudelia mandariini jälkiruokana, noutakoot itse. Samalla kun hakee sen mirrin hiekan. t.w ps. meillä on erilainen parketti

   Lainaa

  37. Pallosalama 6.11.2012 21:06
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   No tän antaa ymmärtää että miestä vituttaa kun muija ei käy kaupassa :D

   Lainaa

  38. Tulos: +73 (83 ääntä)
   tillu: mie pyysin aikoinaan miestä tuomaan rättejä (eli kuukautissiteitä meidän kielellä). miekkoseni toi siis kirjaimellisesti tiskirättejä =)
   Olen nainen ja olisin kyllä mäkin sulle rättejä vieny :D

   Lainaa

  39. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Mattil: En ymmärrä mikä tässä oli niin omituista? Kaupasta on haettu jotain muuta kuin kauppalistassa luki? Niin… jatkuuko tarina jotenkin? Ensinnäkin tuo kauppalista oli suoraan sanottuna aivan perseestä: Nuudeleita, mandariineja, kissanhiekkaa… mitä *”ttua?! Ymmärrän jos muija on paksuna ja sillä hetkellä on vähän outoja mielihaluja… mutta mandariinit, nuudelit, kissanhiekka, tonnikala?!? Haloo! Ostokset oli kumminkin ihan asiallisia, paitsi että kissanhiekka unohtui. Pisteet kumminkin Emilialle siitä, että kauppalista oli kirjoitettu siinä järjestyksessä miten tuotteet kaupoissa yleensä sijaitsevat. Ei ole mitään rasittavampaa kuin vaimoni joka laittaa kauppalistan tekstiviestinä (pituus noin 950 merkkiä), jossa ekana lukee WC-paperi, välissä tomusokeri, sitten juostaan hakemaan maitoa, tässä välissä taas salaattiaineksia, ja sitten jotain **tun kanelitankoja, sitten makaronia, sitten pakasteita… sitten perunoita hevi-osastolta. Huhhuh, sinne tänne ympäri kauppaa eikä enää mitenkään muista mitä kärryyn on jo kerätty. Tekstiviestistä ei saa ruksittua keräämiään tuotteita yli. Siinä iskee paniikki isommallakin isukilla! -Matti- ps. Minulla on asunnossani aivan samanlainen lautalattia, saako tästä pisteitä?
   Eiköhän se omituisuus tule ostoslistan tavaroiden ja tuotujen tavaroiden suunnattomista eroista :D Tietenkin kaupasta voi tuoda muuta kuin listassa lukee mutta olettaisi silti ostoksissa olevan jotain saman kaltaisuuksia listan kanssa. Ja ostosten asiallisuudestahan on toki useampia mielipiteitä. Itse kun en einesruokia juuri harrasta mitä nyt hernekeittopurkin muodossa pahan- tai laiskanpäivän varalle. Ostoslista perseestä? Miten niin? Ihan asiallisia tuotteihan siellä oli. Ei ne kaikki välttämättä mene samaan ruokaan. Voihan sitä ostaa varastoon. Nuudeleiden kanssa voi valmistaa vaikka ja mitä, sekä tonnikalaa on kans hyvä olla kaapissa edes yks purkki sillä siitä saa vaikka makosan kastikkeen jos taidot riittää ja on jotain muuta mistä valmistaa. Mikä parasta molemmat säilyvät pitkään kaapissa. Ja eihän hedelmissä ole mitään vikaa, ne on terveellisiä ja ihan hyviä välipaloja. Lisäksi mandariinit(yms.) on nyt enemmän tai vähemmän tarjouksessa. Lisäksi jos taloudessa on katti ja hiekka on lopussa niin totta helvetissä saa mieskin mirrille vessaan ostaa hiekkaa kaupassa kun on! Kyllä kissan jätökset sen verran pahan hajuisia on että pienemmällä pahalla pääsee ku hakee. Puhumattakaan joidenkin kissojen tavoista protestoida vessojen huonoa kuntoa. Ei oo kiva huomata että kissa on sänkyys tehnyt tarpeensa ja joutuu TAAS käymään sen kamalan pesu rumban ettei käytös toistuisi hajun vuoksi.

   Lainaa

  40. Tulos: +80 (90 ääntä)
   Minä kirjoitin joskus miehelle kauppalistan, joka oli kutakuinkin tällainen: - punainen paprika - lime - 1,5 l sinistä maitoa - 0,5 l KUOHUkermaa - maustamattomia broilerin rintafileitä (kariniemen!) - vaniljasokeria Tarkoituksena oli tehdä punaisesta paprikasta ja broilerin fileistä uunissa ruoka ja olin illalla ajatellut tehdä juustokakun, johon oli kotona kaikki muut värkit, paitsi kerma, lime ja vaniljasokeri. Sain kaupasta ostokset, jotka olivat tällaiset: - uistimia (3 kpl) - aurinkolasit - termospullo - jotain hemmetin thai-kung-fu-maustettuja broilerin suikaleita - kolmen juuston kerma - kipparijuustokerma - kolmen sipulin kerma - viinirypäleitä Koitappa noista sitten tehdä suunnittelemasi ruuat. Varsinkin se juustokakku.

   Lainaa

  41. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Mattil: En ymmärrä mikä tässä oli niin omituista? Kaupasta on haettu jotain muuta kuin kauppalistassa luki? Niin… jatkuuko tarina jotenkin? Ensinnäkin tuo kauppalista oli suoraan sanottuna aivan perseestä: Nuudeleita, mandariineja, kissanhiekkaa… mitä *”ttua?! Ymmärrän jos muija on paksuna ja sillä hetkellä on vähän outoja mielihaluja… mutta mandariinit, nuudelit, kissanhiekka, tonnikala?!? Haloo! Ostokset oli kumminkin ihan asiallisia, paitsi että kissanhiekka unohtui. Pisteet kumminkin Emilialle siitä, että kauppalista oli kirjoitettu siinä järjestyksessä miten tuotteet kaupoissa yleensä sijaitsevat. Ei ole mitään rasittavampaa kuin vaimoni joka laittaa kauppalistan tekstiviestinä (pituus noin 950 merkkiä), jossa ekana lukee WC-paperi, välissä tomusokeri, sitten juostaan hakemaan maitoa, tässä välissä taas salaattiaineksia, ja sitten jotain **tun kanelitankoja, sitten makaronia, sitten pakasteita… sitten perunoita hevi-osastolta. Huhhuh, sinne tänne ympäri kauppaa eikä enää mitenkään muista mitä kärryyn on jo kerätty. Tekstiviestistä ei saa ruksittua keräämiään tuotteita yli. Siinä iskee paniikki isommallakin isukilla! -Matti- ps. Minulla on asunnossani aivan samanlainen lautalattia, saako tästä pisteitä?
   Teki vitusti mieli nuudeleita ja tonnikalaa. :D Ei se mikään rikos ole. Ja mandariinit on superhyviä. Matti rauhoitu äläkä panikoi siellä.

   Lainaa

  42. Tulos: +43 (61 ääntä)
   Tulee ain välil näiden mokien perusteella mieleen että koulussaha vois ruveta jonkun uskonnon ja muun hömpän tilalla opettamaan ihan perus elämän selviytymistaitoja, eli kaupassa käymistä, sähkölaitteiden käyttöä ja asiallista käyttäytymistä.

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Joonas<3

   Lainaa

  44. Vuokaleipä 7.11.2012 0:49
   Tulos: +75 (83 ääntä)
   Ahhahahhaa, Matti! Voi hyvänen aika, kommentistasi huomaa miesten yksinkertaisuuden. Katsos, kun katsomalla sinne ostoskärryyn huomaat, mitä olet hyllyiltä jo kerännyt. Ja vielä pieni vinkki: ostoksia ei ole pakko kerätä siinä järjestyksessä kuin ne sattuvat listassa tai tekstiviestissä olemaan. Lukaiset listan läpi heviosastolla ja keräät vihannekset ja hedelmät. Luet uudelleen leipätiskillä ja nakkaat kärryyn Fazerit ja Oululaiset. As simple as that.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (25 ääntä)
   By the way, tonnikala-nuudeli on aivan sikahyvää, siihen vielä Kavlin valkosipulimajoneesia sekaan niin AVOT!

   Lainaa

  46. Tulos: -38 (48 ääntä)
   Suosiili: Eiköhän se omituisuus tule ostoslistan tavaroiden ja tuotujen tavaroiden suunnattomista eroista Tietenkin kaupasta voi tuoda muuta kuin listassa lukee mutta olettaisi silti ostoksissa olevan jotain saman kaltaisuuksia listan kanssa. Ja ostosten asiallisuudestahan on toki useampia mielipiteitä. Itse kun en einesruokia juuri harrasta mitä nyt hernekeittopurkin muodossa pahan- tai laiskanpäivän varalle. Ostoslista perseestä? Miten niin? Ihan asiallisia tuotteihan siellä oli. Ei ne kaikki välttämättä mene samaan ruokaan. Voihan sitä ostaa varastoon. Nuudeleiden kanssa voi valmistaa vaikka ja mitä, sekä tonnikalaa on kans hyvä olla kaapissa edes yks purkki sillä siitä saa vaikka makosan kastikkeen jos taidot riittää ja on jotain muuta mistä valmistaa. Mikä parasta molemmat säilyvät pitkään kaapissa. Ja eihän hedelmissä ole mitään vikaa, ne on terveellisiä ja ihan hyviä välipaloja. Lisäksi mandariinit(yms.) on nyt enemmän tai vähemmän tarjouksessa. Lisäksi jos taloudessa on katti ja hiekka on lopussa niin totta helvetissä saa mieskin mirrille vessaan ostaa hiekkaa kaupassa kun on! Kyllä kissan jätökset sen verran pahan hajuisia on että pienemmällä pahalla pääsee ku hakee. Puhumattakaan joidenkin kissojen tavoista protestoida vessojen huonoa kuntoa. Ei oo kiva huomata että kissa on sänkyys tehnyt tarpeensa ja joutuu TAAS käymään sen kamalan pesu rumban ettei käytös toistuisi hajun vuoksi.
   Minä luulen ettei taloudessa ollut alunperinkään kissaa. Kauppareissullaan isäntä toi halal ruokaa koska kyseessä on muslimipariskunta, ja sillonhan akat ei määrää mitä kaupasta tuodaan!

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (39 ääntä)
   Tasapuolisuuden nimissä pitää kertoa, että ukkoni pyysi mun käymään jossakin autojen varaosaliikkeessä, kun ei itse työaikojensa puolesta ehtinyt. En edes muista mitä mun piti sieltä ostaa, mutta joitakin juttuja autoon jotka laitetaan jonnekin etu ja takarenkaiden lähettyville. Ukko vannotti, että niitä pitää olla 4 kpl niin, että eteen 2 ja taakse 2. Kysyi moneen kertaan, että ymmärsinkö ja mä vaan, että joojoo. No... sanomattakin selvää, että ostin vaan 2 kpl, kun en sitten ilmeisesti liikkeessä enää osannutkaan myyjälle selittää mitä halusin ja uusi reissuhan siitä tuli. Mä kun en vaan tajua noista autojen osista, enkä edes halua. Ehkä jollekin miehelle mandariinit ja kissanhiekat on ihan yhtä hankalia! :-)

   Lainaa

  48. Tulos: -36 (48 ääntä)
   Nappu: Minä kirjoitin joskus miehelle kauppalistan, joka oli kutakuinkin tällainen: - punainen paprika - lime - 1,5 l sinistä maitoa - 0,5 l KUOHUkermaa - maustamattomia broilerin rintafileitä (kariniemen!) - vaniljasokeria Tarkoituksena oli tehdä punaisesta paprikasta ja broilerin fileistä uunissa ruoka ja olin illalla ajatellut tehdä juustokakun, johon oli kotona kaikki muut värkit, paitsi kerma, lime ja vaniljasokeri. Sain kaupasta ostokset, jotka olivat tällaiset: - uistimia (3 kpl) - aurinkolasit - termospullo - jotain hemmetin thai-kung-fu-maustettuja broilerin suikaleita - kolmen juuston kerma - kipparijuustokerma - kolmen sipulin kerma - viinirypäleitä Koitappa noista sitten tehdä suunnittelemasi ruuat. Varsinkin se juustokakku.
   Parempi on kun kipität itte kauppaan niin helpottuu siunkin elämä. <3

   Lainaa

  49. Tulos: -36 (62 ääntä)
   aika hellyyttävä! ps. rätit=kuukautissiteet usealla eri murteella, tää on selvä juttu kaikille paitsi etelän hetelmille.

   Lainaa

  50. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Nappu: Minä kirjoitin joskus miehelle kauppalistan, joka oli kutakuinkin tällainen: - punainen paprika - lime - 1,5 l sinistä maitoa - 0,5 l KUOHUkermaa - maustamattomia broilerin rintafileitä (kariniemen!) - vaniljasokeria Tarkoituksena oli tehdä punaisesta paprikasta ja broilerin fileistä uunissa ruoka ja olin illalla ajatellut tehdä juustokakun, johon oli kotona kaikki muut värkit, paitsi kerma, lime ja vaniljasokeri. Sain kaupasta ostokset, jotka olivat tällaiset: - uistimia (3 kpl) - aurinkolasit - termospullo - jotain hemmetin thai-kung-fu-maustettuja broilerin suikaleita - kolmen juuston kerma - kipparijuustokerma - kolmen sipulin kerma - viinirypäleitä Koitappa noista sitten tehdä suunnittelemasi ruuat. Varsinkin se juustokakku.
   Kun oikein oli paperille kirjoitettuna, niin näen tuon vain miehen haluttomuutena osallistua yhteiseen arkeen. Sorppa. Itse en niele sitä asennetta, että jos teen tämän tarpeeksi huonosti niin eipähän pyydä uudelleen tekemään. Arki kuuluu molemmille.

   Lainaa

  51. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Voihan sitä niinkin suhtautua, että mitään en toisen eteen tee, mutta kannattaako silloin ylipäätään olla parisuhteessa?

   Lainaa

  52. Tulos: +45 (51 ääntä)
   mege: aika hellyyttävä! ps. rätit=kuukautissiteet usealla eri murteella, tää on selvä juttu kaikille paitsi etelän hetelmille.
   Terveisiä Rovaniemeltä, ne on kuukautissiteitä ja tiskirätit on erikseen :D Vai kuin pohjoses noin puhutaan? ;)

   Lainaa

  53. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Tilitantti: Terveisiä Rovaniemeltä, ne on kuukautissiteitä ja tiskirätit on erikseen Vai kuin pohjoses noin puhutaan?
   Kämppikseni Kotkassa opiskeluaikoina ollessani 19-veenä (hän oli 23 ja Nivalasta kotoisin) puhui v*tturäteistä, joka erotti ne tiskiräteistä. Pohjoisessahan se Nivalakin on. Käsittääkseni Pohjois-pohjanmaalla tämä lienee yleinen termi, koska veljensä käytti samaa. Rätti oli siis normaali tiskirätti, jos he puhuivat rättien ostosta. Rätin voi siis käsittää monella tapaa. Olihan rintaliivitkin kämppikseni mukaan "utaretelineet".

   Lainaa

  54. Tulos: +33 (37 ääntä)
   mege: aika hellyyttävä! ps. rätit=kuukautissiteet usealla eri murteella, tää on selvä juttu kaikille paitsi etelän hetelmille.
   Ei ne kyllä rättejä ole täälläkään... Jos joku puhuu räteistä niin tarkottaa joko tiskirättejä tai vaatteita :P Asun Etelä-Pohjanmaalla

   Lainaa

  55. Tulos: -13 (27 ääntä)
   Ei helvetti. Kuinka taas päästiin aiheesta ostoslista siihen, että joku mainitsi menkat?

   Lainaa

  56. Tulos: -10 (32 ääntä)
   Eli siis halal teurastettua (lue kidutettua) eläintä? Hyi stana.

   Lainaa

  57. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Wiljam: Ei se kissanhiekka unohtunut – sekinnasnahka on rouvan harrastus, kantakoot ite hiekkansa.Ja jos ruokaa pitää kaupasta tuoda, niinkyllä noutajalla on lupa päättää mitä sydään. Jos itsellä tekee mieli hampurilaista, niin sillon ostetaan hampurilaista. Mikäli eukolla tekee mielitonnikalanuudeliamandariini jälkiruokana, noutakoot itse. Samalla kun hakee sen mirrin hiekan. t.w
   Tuliko mieleesi, että myös mies saattaa pitää kissoista ja lemmikki on perheeseen hankittu yhdessä. Tai tehtäväjako on, että mies tuo hiekat, muija vaihtaa hiekan yms. Samahan se lapsen kanssa: Mies tuo kaupasta vauvanjuttuja yhtä paljon kuin nainenkin. Lisäksi olet sangen itsekäs. Toivottavasti et ole suhteessa. Voisin jotenkin kuvitella, että sinulla on kämppis ja haette kumpikin itse ruokanne. Onko mitään järkeä lähtee kummankin erikseen sinne kauppaan ostamaan itselleen haluamiaan juttuja? Etenkin jos kauppaan pitää mennä autolla. Kai teillä kumpikin ostaa oman maidonkin - eri kauppakerralla? Ja jos et käytä kahvissa sokeria, niin et tietenkään sitä osta. Koska ethän sinä suinkaan voi ajatella yhteistä hyvää vaan oma napa on tärkein napa. Ja sitten sinä käytät maidot, jotka toinen on hakenut. Meillä ainakin parusuhteessa saatetaan soittaa, tarvitseeko kaupasta tuoda jotain. Välillä tuodaan toisillemme ilman erillistä sanomista vaikkapa niitä hampuraisia, vaikken itse todellakaan niistä pidä saati halua, että joku muu niitä syö. Parisuhteessa mielestäni toimitaan näin. Järkeni mukaan; jos nainen kirjoittaa kauppalistan, ostat ne tuotteet sekä itsellesi hampurilaisia sun muita.

   Lainaa

  58. Tulos: +21 (31 ääntä)
   JKHS: Eihän sun äijäsi tossa mokannut vaan sinä. Olisit vaan sanonut kuukautissiteitä, etkä rättejä. Ja kenen “meidän”? Oot varmaan ainoo, joka sanoo kuukautissiteitä räteiksi…….
   Minä sanon. Ja äitini. Mokasta tulee mieleen veljeni. Sain kesken työpäivän idean lähteä vähän humputtelemaan. No, työvuoro kesti iltayhdeksään ja mahdollisuutta kaupassakäyntiin ei ollut. Soitin veljelle ja pyysin tuomaan pari siideriä. Ihan mitä vaan muuta, kunhan ei oo päärynää eikä lightia. Painoton ohjetta useaan kertaan. Yleensä olen vielä juomistani aika tarkka, mutta päätin tehdä asiat veljelle helpoksi ja ottaa mitä vaan, kunhan ei päärynää tai lightia. Mitä sain? Kolme pulloa light päärynäsiideriä.

   Lainaa

  59. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Aisku: Ei ne kyllä rättejä ole täälläkään… Jos joku puhuu räteistä niin tarkottaa joko tiskirättejä tai vaatteita Asun Etelä-Pohjanmaalla
   No mä oon kotosi Etelä-Pohjanmaan alarajalta ja äite kans sanoo tollain. Mun mielestä on jotenki kuvottava nimitys.. En tie miks.

   Lainaa

  60. Julma Jooseppi 9.11.2012 10:12
   Tulos: -10 (26 ääntä)
   Bean: Lähetä mies asioille, mene itse perässä? ;P
   Ja nainen nyrkin ja hellan väliin? On se hauskaa heitellä vitsejä kaikista miehistä. Meillä on varmaan sitten sama oikeus? Naurattaa varmaan ihan yhtä paljon...

   Lainaa

  61. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Esa M: Kämppikseni Kotkassa opiskeluaikoina ollessani 19-veenä (hän oli 23 ja Nivalasta kotoisin) puhui v*tturäteistä, joka erotti ne tiskiräteistä. Pohjoisessahan se Nivalakin on. Käsittääkseni Pohjois-pohjanmaalla tämä lienee yleinen termi, koska veljensä käytti samaa. Rätti oli siis normaali tiskirätti, jos he puhuivat rättien ostosta. Rätin voi siis käsittää monella tapaa. Olihan rintaliivitkin kämppikseni mukaan “utaretelineet”.
   Tai kämppis ei ollut sieltä penaalin terävimmästä päästä. Ja kun päästiin maaseutuun, niin mistäs tulikaan sanonta: "Mitä serkumpi, sitä herkumpi"? :D

   Lainaa

  62. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Kyllä mä tiedän mitä rätit tarkottaa, mut jos laittasin miehelle kauppalistan niin laittasin kyllä selvemmin (vaikka en niitä ite kyllä käytä), mut jos yhdellekään tutulle naispuolisille puhuisin räteistä tai v*tturäteistä niin aivan varmasti kaikki ymmärtäis :) Matti hei, jos se kauppalista on tekstiviestinä, niin voit laittaa sen viestin "muokkaa"-tilaan, ja sitten aina pyyhkiä asian sitä mukaa kun keräät tavaroita kärryyn/koriin, ajaa siis saman asian ku rastittaminen tai yliviivaus. Täytyy kyllä käydä sitten lista muutamaan kertaan läpi sitä mukaa kun etenet kaupassa, mutta hei ei se nyt niiiiin kamalaa ole :) Eikö muka ketään muu pilkunviilaaja huomannut että mokassa sanottiin "halaal" vaikka se on halal. :)

   Lainaa

  63. Tulos: 0 (2 ääntä)
   https://www.youtube.com/watch?v=11fCIGcCa9c

   Lainaa

  64. Tulos: 0 (10 ääntä)
   eiks se jotenki sillee ollu et pistä mies asialle ja mee itte perässä :P

   Lainaa

  65. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Hah, meillä ei ole vielä noin pahasti käynyt :D Minun mies myös panikoin kaupassa, koska sitä alkaa kuulemma ahdistaa. Muuten kyllä on ihan keskivertoa reippaampi ja sosiaalisempi tapaus, mutta tämä kaupassa asiointi ei vaan suju. Sieltä pitää päästä mahdollisimman nopeasti pois, mistä syystä kauppalistalta skipataan tuotteet, joita ei (muka ) löydy. Ja sitten osan tilalla on jotain sinne päin menevää, mutta ei kuitenkaan sitä, mitä listassa lukee. Asia on nyt ratkaistu siirtämällä kuukausittain rahaa ruokatilille, ja saan hoitaa nyt yksin ostokset, mikä on varmaan helpotus kummallekin.

   Lainaa

  66. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Meillä kyllä nainen hoitaa tuon kauppalistan väärinymmärtämisen.

   Lainaa

  67. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Minun luvalla Laurin ei tarvitse enää käydä kaupassa. Emilian statuksesta ymmärtää, että perheessä ei yleensä syödä jotain littanoita halalvalmisruokia. Jos voi noin pahasti mennä pieleen, on kauppareissu ollut tosi ahdistava. Lauri ei vaan pysty. Molemmille parempi, että Emilia täyttää ruokakaapit. Tuliko nuo ruuat koskaan syötyä? :D

   Lainaa

  68. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Mikä on halaal-kauppa?

   Lainaa

  69. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Henttuli: Tulee mieleen sen vanha kokkausohjelma jossa vieraiden piti ostaa tietyllä budjetilla tavaraa kaupasta ennen ohjelmaan tuloa.
   Eikös se ollu Kokkisota?

   Lainaa

  70. Jokutäsvaa 23.5.2017 12:29
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Musta tuntuu että äijä tekee tota tahallaan ETTEI tarvitsis mennä... protestointia.

   Lainaa

  71. pinkki puudeli 19.2.2019 22:11
   Tulos: -6 (14 ääntä)
   Kissanhiekan ja mandariinit ymmärrän, mutta nuudeleita? Tonnikalaa? Eihän se ole mitään ruokaa. Emilia ja Lauri ovat melko avuttomia keittiössä, epäilen. Nuudelithan ovat aasialaisten aikuisten ja nirsojen lasten ruokaa, tonnari taas 90-luvun opiskelijaruokaa, jota vastuullinen kuluttaja ei enää osta, kun ryöstökalastus ja tonnikalan sukupuutto on julkistettu. Ei peruna mitään olisi? Tai keitetty tattari tai kiinankaalipaistos, ehkä halpaa sianlihasuikaletta höysteeksi?

   Lainaa

  72. Kauhee lokki 11.12.2020 13:46
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   En ole koskaan ymmärtänyt niitä idiootteja, jotka rupeavat "panikoimaan" niin yksinkertaisten tehtävien edessä. Miten onnistuvat esim työtehtävät, kun niissä saattaa virheistä olla oikeasti haittaa..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ruoka, kauppa, ruokaostokset, ostokset, kuva, lista, ruokakauppa

 • Uusimmat

 • Kategoriat