Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tyttö, sinä olet tähti

"Miten voi olla, että kun halusin esittää mun oman laulun ---"
Tyttö, sinä olet tähti

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ventriloquist 18.5.2012 23:55
   Tulos: +1094 (1128 ääntä)
   "Sit ku must tulee laulaja." Voi Saara, Saara.

   Lainaa

  2. Tulos: +162 (418 ääntä)
   En ole kyllä ennen kuullut että joku ei olisi päässyt laulamaan koulussa tuommoisesta syystä. Se on vain koulu, ei tarvitse olla mikään Freddie Mercury...

   Lainaa

  3. Tulos: +517 (533 ääntä)
   "nimenomaan niistä nuoteista valitti" ei oo totta :D

   Lainaa

  4. päläpälä 19.5.2012 0:06
   Tulos: -314 (420 ääntä)
   Panukka: En ole kyllä ennen kuullut että joku ei olisi päässyt laulamaan koulussa tuommoisesta syystä. Se on vain koulu, ei tarvitse olla mikään Freddie Mercury…
   Ai mies naisen vaatteissa?

   Lainaa

  5. Tulos: +542 (630 ääntä)
   Onneks on Idols, ni päästään kaikki yhdessä nauramaan Saaran unelmien särkymiselle.

   Lainaa

  6. Minäpä minä 19.5.2012 0:16
   Tulos: -187 (287 ääntä)
   Saara oli jotenki tosi symppis.

   Lainaa

  7. Tulos: +87 (115 ääntä)
   Voiko olla mahdollista taas tämmönen -.-

   Lainaa

  8. Tulos: +342 (368 ääntä)
   Ihana kun Christina yrittää olla kiltti...

   Lainaa

  9. Tulos: +184 (218 ääntä)
   Panukka: En ole kyllä ennen kuullut että joku ei olisi päässyt laulamaan koulussa tuommoisesta syystä. Se on vain koulu, ei tarvitse olla mikään Freddie Mercury…
   Meidän koulussa ei ainakaan (thank god) todellakaan kuka tahansa päässyt lavalle rääkymään. Varsinkaan kevätjuhlaan. Huom. tyttö on iän perusteella yläasteella, menossa lukioon. Ala-asteella homma ei ollut niin tarkkaa.

   Lainaa

  10. Tulos: -11 (161 ääntä)
   Voihan ihminen aina kehittyä. Mistäs sitä tietää, vaikka Saara oppisi joskus oikeasti laulamaan? Jos tahto on vain tarpeeksi kova ja on valmis harjoittelemaan ja työskentelemään, niin voi saavuttaa vaikka mitä.

   Lainaa

  11. Tulos: +80 (128 ääntä)
   Panukka: En ole kyllä ennen kuullut että joku ei olisi päässyt laulamaan koulussa tuommoisesta syystä. Se on vain koulu, ei tarvitse olla mikään Freddie Mercury…
   Kyllä siellä aina valitaan laulamaan ne, jotka osaavat laulaa. Ei sinne ihan ketä tahansa voi ottaa koko koulun eteen... Vähän maalaisjärkeä.

   Lainaa

  12. Tulos: +73 (85 ääntä)
   Tege: Kyllä siellä aina valitaan laulamaan ne, jotka osaavat laulaa. Ei sinne ihan ketä tahansa voi ottaa koko koulun eteen… Vähän maalaisjärkeä.
   Kyllä meillä koulussa sai laulaa ne jotka halus, mutta niitä varten oli kyllä erikseen tapahtuma

   Lainaa

  13. Tulos: +96 (116 ääntä)
   Ahahahahahaa, voi Saaraa. Minäkin tykkään tehdä biisejä joissa lauletaan nuotin vierestä. Eikun ei lauleta, se vaan kuulostaa siltä, mutta olet väärässä jos sanot, että laulan nuotin vierestä.

   Lainaa

  14. h moilanen 19.5.2012 8:47
   Tulos: +131 (143 ääntä)
   Ei varmaankaan tekis näille oman elämänsä sankareille pahitteeksi joskus vaikka puhelimella nauhoittaa omaa laulua. Kyllä ne pilvilinnat siitä romahtais...

   Lainaa

  15. Tulos: +150 (156 ääntä)
   are6b6ba: Voihan ihminen aina kehittyä. Mistäs sitä tietää, vaikka Saara oppisi joskus oikeasti laulamaan? Jos tahto on vain tarpeeksi kova ja on valmis harjoittelemaan ja työskentelemään, niin voi saavuttaa vaikka mitä.
   Tottakai, mutta sen verran kuultaa tuosta sellanen asenne läpi ettei osaa ottaa vastaan kritiikkiä. Jos ei osaa ottaa vastaan palautetta niin miten sitä silloin voi tulla paremmaksi? Jos sä harjoittelet koko ajan laulamaan nuotin vierestä kun kukaan ei kerro sulle että menee nuotin vierestä, niin sä vaan laulat harjoittelun jälkeen edelleen nuotin vierestä.

   Lainaa

  16. Tulos: +134 (140 ääntä)
   are6b6ba: Voihan ihminen aina kehittyä. Mistäs sitä tietää, vaikka Saara oppisi joskus oikeasti laulamaan? Jos tahto on vain tarpeeksi kova ja on valmis harjoittelemaan ja työskentelemään, niin voi saavuttaa vaikka mitä.
   Eihän sitä todellakaan tiedä ja hyvä, että tytöllä on unelmia! Mutta jos kritiikin vastaanottamiskyky on tuo, eikä edes tunne sanontaa "nuotin vierestä laulu", niin en menisi lyömään rahojani Saaran laulajan uran puolesta.

   Lainaa

  17. Tulos: +106 (114 ääntä)
   Kyllähän meidätkin koulussa pakotettiin kuuntelemaan jokaisen halukkaan järkyttäviä esityksiä, ei siellä ketään estetty... Ja voi sitä myötähäpeän määrää silloin :/

   Lainaa

  18. Tulos: -96 (130 ääntä)
   Minä: Kyllähän meidätkin koulussa pakotettiin kuuntelemaan jokaisen halukkaan järkyttäviä esityksiä, ei siellä ketään estetty… Ja voi sitä myötähäpeän määrää silloin :/
   No ootpas töykeä! -.-

   Lainaa

  19. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Innolla odottaen Saaran tulevaa levyä!

   Lainaa

  20. Tulos: +53 (65 ääntä)
   Tege: Kyllä siellä aina valitaan laulamaan ne, jotka osaavat laulaa. Ei sinne ihan ketä tahansa voi ottaa koko koulun eteen… Vähän maalaisjärkeä.
   kyllä meidän lukiossa ainakin otetaan _ihan ketä vaan_ sinne lavalle nolaamaan itteensä :D ja raukat ei ees tajuu että niille nauretaan :/

   Lainaa

  21. Tulos: -5 (43 ääntä)
   Vitun idiootti.

   Lainaa

  22. Tulos: -103 (127 ääntä)
   mistähän nää kommentoijat tietää että osaako saara laulaa vai ei ? :D:D se että yleensäottaen pääsee ehdottamaan jotain itetehtyä biisiä yläasteen musiikinopettajalle on jo todiste siitä että jonkunlainen ääni löytyy

   Lainaa

  23. Tulos: +60 (70 ääntä)
   Panukka: En ole kyllä ennen kuullut että joku ei olisi päässyt laulamaan koulussa tuommoisesta syystä. Se on vain koulu, ei tarvitse olla mikään Freddie Mercury…
   Tai ehkä Saara on ollut ihan hirveä ja opettaja on suht kiltisti yrittänyt ilmaista sen miksi ei pääse laulamaan. "Ei menny ihan nuotilleen........"

   Lainaa

  24. Tulos: +24 (46 ääntä)
   No ootpas töykeä! -.-
   Elämä on julmaa ;)

   Lainaa

  25. Tulos: +71 (87 ääntä)
   -: mistähän nää kommentoijat tietää että osaako saara laulaa vai ei ? :D se että yleensäottaen pääsee ehdottamaan jotain itetehtyä biisiä yläasteen musiikinopettajalle on jo todiste siitä että jonkunlainen ääni löytyy
   Siis mitä? Tän on pakko olla trolli.

   Lainaa

  26. Tulos: +72 (76 ääntä)
   -: mistähän nää kommentoijat tietää että osaako saara laulaa vai ei ? :D se että yleensäottaen pääsee ehdottamaan jotain itetehtyä biisiä yläasteen musiikinopettajalle on jo todiste siitä että jonkunlainen ääni löytyy
   Ääni voi toki olla, ja biisejäkin voi osata tehdä, mutta se ei tarkoita että k.o. yksilöllä olisi minkäänlaista sävelkorvaa. Eräs lempibändeistäni tekee upeita kappaleita, ja laulajalla on mahtava ääni, mutta livenä en heitä voi käydä katsomassa, koska laulaja laulaa aina todella epävireisesti. Tämän bändin onni on levytysstudio, koska siellä laulu voidaan nauhoittaa pienissä pätkissä ja riittävän monta kertaa, jotta onnistuneista pätkistä saadaan koottua hyvä ja vireinen lopputulos. Levyt ovat taivaallisia, mutta livekeikat karseita. Eli vastaavia ongelmia on toki ammattilaisillakin, ei vain Saaralla. Ja jos kevätjuhlasta ei ole tarkoitus tehdä levyä studiossa, niin sitten sinne kannattaa mieluummin valita vireisiä esityksiä kun epävireisiä.

   Lainaa

  27. Tulos: -80 (88 ääntä)
   Minun mielestä tuo keltanen on se mokaaja... Tai siis ei saarakaan osaa selkeesti palautetta ottaa vastaan, mutta kuiteskii.

   Lainaa

  28. Tulos: -7 (27 ääntä)
   Jokainen voi oppia laulamaan nuotilleen, mutta lauluääni onkin sit varmaan jo lahja luontomammalta. Mäkin osaan laulaa nuotilleen, mut kuulostan hyvältä vaan jos otan ensin ilmapallollisen heliumia naamariin... :D

   Lainaa

  29. Nuorisotyöntekijäksi_opiskeleva 20.5.2012 14:48
   Tulos: -30 (62 ääntä)
   kolme: Meidän koulussa ei ainakaan (thank god) todellakaan kuka tahansa päässyt lavalle rääkymään. Varsinkaan kevätjuhlaan. Huom. tyttö on iän perusteella yläasteella, menossa lukioon. Ala-asteella homma ei ollut niin tarkkaa.
   Meillä lauloi koko luokka yläasteen kevätjuhlassa satojen ihmisten edessä. Myös lukiossa musiikinkurssin puolesta jouduttiin laulamaan muille ihmisille (meitä oli tosin ehkä joku 10-20) ja itse jouduin mikin ääreen, eikä minulta ainakaan kysytty osaanko laulaa (tosin jälkikäteen kyllä kehuivat). Jokatapauksessa en nyt ymmärrä, miten opettaja voisi tehdä tuollaista. Eihän tuon ikäiselle kannata sanoa, että laulat nuotin vierestä. Kuinka moni muu mahtaisi tuossa koulussa edes todellakin nuotilleen laulaa? Muutama ihminen? Nuoria pitää kannustaa tekemään erilaisia asioita, varsinkin jos intoa on. Harva nuori on edes valmis laulamaan, kun opettajat alkavat etsiä vapaaehtoisia. Opettajan tehtävänä on kannustaa, opastaa ja etsiä vahvuuksia heikkoudessakin. Tässä apauksessa ei olisi mielestäni kuulunut kieltää esiintymästä, vaan kertoa kauniisti, että "meidän pitäisi ehkä harjoitella paljon" (ja ehkä etsiä jokin sopivampi laulu, mikäli laulu ei opettajaa miellyttänyt).

   Lainaa

  30. Tulos: +30 (36 ääntä)
   h moilanen: Ei varmaankaan tekis näille oman elämänsä sankareille pahitteeksi joskus vaikka puhelimella nauhoittaa omaa laulua. Kyllä ne pilvilinnat siitä romahtais…
   EI KANNATA. Varsinakaan jos siel puhelimessa on vielä kuvia sinusta, eikä suojakoodi ole päällä. Kokemuksen syvä rintaääni täällä suosittelee. Onneksi kaverini löysi sen puhelimen, eikä joku mulkku, joka olis tehny siitä koosteen Youtubeen... <3

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (44 ääntä)
   No jaa: Jokainen voi oppia laulamaan nuotilleen, mutta lauluääni onkin sit varmaan jo lahja luontomammalta. Mäkin osaan laulaa nuotilleen, mut kuulostan hyvältä vaan jos otan ensin ilmapallollisen heliumia naamariin…
   Ööö, no ei kyllä itse asiassa voi. Valitettavasti. Tietenkin jos vireongelmaa on vaan jonkin verran (eli osaa laulaa kohtalaisesti, ts. pysyy enimmäkseen nuotissa), niin voi harjoittelun kautta oppia olemaan paremmin vireessä. Mutta jos on ns. täysin kuuro sävelkorva eli laulaessa yksikään sävelistä ei osu siihen mihin pitäis, niin ei siitä kyllä millään ilveellä, tahdolla eikä harjottelulla saa edes kohtalaista lauluääntä, ts. ei opi laulamaan nuotilleen.

   Lainaa

  32. Tulos: +40 (54 ääntä)
   Nuorisotyöntekijäksi_opiskeleva: Jokatapauksessa en nyt ymmärrä, miten opettaja voisi tehdä tuollaista. Eihän tuon ikäiselle kannata sanoa, että laulat nuotin vierestä. Kuinka moni muu mahtaisi tuossa koulussa edes todellakin nuotilleen laulaa? Muutama ihminen? Nuoria pitää kannustaa tekemään erilaisia asioita, varsinkin jos intoa on. Harva nuori on edes valmis laulamaan, kun opettajat alkavat etsiä vapaaehtoisia. Opettajan tehtävänä on kannustaa, opastaa ja etsiä vahvuuksia heikkoudessakin. Tässä apauksessa ei olisi mielestäni kuulunut kieltää esiintymästä, vaan kertoa kauniisti, että “meidän pitäisi ehkä harjoitella paljon” (ja ehkä etsiä jokin sopivampi laulu, mikäli laulu ei opettajaa miellyttänyt).
   Ensinnäkin minusta ilman muuta parempi että opettaja torppasi esityksen kuin että olisi päästänyt tytön nolaamaan itsensä kaikkien eteen. Eikö se nyt ole itsestään selvää että se jos mikä saisi tytön varmasti lopettamaan kaiken laulamisen?!? Toiseksi, mistä sinä tiedät että opettaja ei ole halunnut auttaa tyttöä? Mihin perustat väitteesi?

   Lainaa

  33. Muurahainen 21.5.2012 14:38
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Nuoteista kiinni :D

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Nimesi: Eräs lempibändeistäni tekee upeita kappaleita, ja laulajalla on mahtava ääni, mutta livenä en heitä voi käydä katsomassa, koska laulaja laulaa aina todella epävireisesti. Tämän bändin onni on levytysstudio, koska siellä laulu voidaan nauhoittaa pienissä pätkissä ja riittävän monta kertaa, jotta onnistuneista pätkistä saadaan koottua hyvä ja vireinen lopputulos. Levyt ovat taivaallisia, mutta livekeikat karseita.
   Haloo Helsinki? :)

   Lainaa

  35. Tulos: -17 (25 ääntä)
   Laulajaksi tullaan olemalla epäkunnioittava osaavia kohtaan. Ihan totta hei!

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Reppana. :c

   Lainaa

  37. ei kaikki osaa 24.5.2012 15:01
   Tulos: +43 (51 ääntä)
   EI kaikkia voi päästää laulamaan tai esiintymään jossain kevätjuhlassa, ihan normaalia että osa esityksistä heivataan pois heti alussa. Ite olin yläasteella tosi isossa koulussa ja jonain vuonna oli kova esitysbuumi, ainakin muutamalla luokalla. Kaikki väänsi jotain tanssiesityksiä, laulamista, sketsejä, kuka mitäkin. Tytöt halus olla "tyttöbändejä" ja päästä vetämään lavalle, kun se ois niin cool :D No eihän niitä kaikkia tietenkään sinne voi ottaa! Kuka jaksaa kattoa joku kolme tuntia ihan avutonta vääntämistä. Ja musaluokkalaiset oli soittamassa siellä ne biisit, niin ei ne voi opetella jotain kymmentä eri kappaletta lyhyessä ajassa. Eli meillä just musaope (tai saatto se olla joku muukin, en muista, vai oliko niitä jopa useampi päättämässä) sano osalle et ei käy, osalle että treenatkaa lisää ni katotaan ens viikolla, osa pääs suoraan. Niinhän se on pakko tehä. Ja niille joille sanottiin ei, niin kyllähän ne TIETÄÄ että se on siks ettei esitys oo tarpeeks hyvä. Niin pitäähän siitä sitte sanoa, eikä vaan että "ei käy. Piste." Varmaan toikin maikka on sanonut jotain rohkaisevaa ja sitten pahoitellut, että nyt ei kyllä vireongelman takia kelpaa, laulat nuotin vierestä. Onhan se ihanaa että nuoret yrittää ja tykkää puuhata, mutta toi kirjoitta on KUUSTOISTA!!! Ei sitä tartte liikaa paapoa ja päätä paijailla ja sanoa kaikkeen että "oot niin paras, ihanaa". Pitää kertoa rehellisesti, että nyt ei käy tähän juhlaan tää esitys. Ei se tarkota ettei se vois ilosesti laulaa jossain muualla ja rallatella suihkussa. Ja ties vaikka siitä tulis laulaja, mutta ei se ope silti oo väärässä jos huomauttaa vireongelmasta.

   Lainaa

  38. Tulos: -24 (44 ääntä)
   vulpes: Siis mitä? Tän on pakko olla trolli.
   no ei kyllä ollu, sori vaan. Pointti nyt oli se, että vitustako kukaan kommentoija tietää että osaako saara laulaa vai ei, ja vituttaa ihan vaa saaran puolesta että tuntemattomat dissaa sen ääntä täällä :D

   Lainaa

  39. pesservisser 24.5.2012 21:36
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Minä en taas osaa yhtään laulaa ja opettaja oli sitä mieltä, että kaikkien pitää kuorossa laulaa - auoin sitten vain suutani ja olin laulavani. Koko luokan piti olla kuorossa, mutta oltiin tosin ala-asteella. Idolseissa on joskus niitä vanhempia, jotka ovat sitä mieltä että lapsi osaa laulaa - ei munkaan tajunneet etten minä osaa ja isä on sentään muskkaalinen. Variksen ääni tulee perintönä äidin puolelta. Mut pistettiin aina laulamaan joulupukille, pukki parka. Toka luokalla koulussa tajusin, että mun laulu ääni on karmee. Sen verran musiikkikorvaa on, että kuulen kuitenkin kuka laulaa hyvin. Oma lauluäänettömyys johtuu perinnöllisestä viasta kurkunpäästä, eikä kuulemma voi koskaan oppiakaan laulamaan, sanoi lääkäri.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (6 ääntä)
   https://www.youtube.com/watch?v=Qjv0PNEuRqA&feature=player_embedded Onkohan kyseessä sama tyttö?

   Lainaa

  41. Tulos: +32 (34 ääntä)
   päläpälä: Ai mies naisen vaatteissa?
   Typerys, Freddie Mercury on yksi kaikkien aikoijen parhaimmista laulajista, voimakan ja selvä ääni, Queenin legendaarisin solisti.

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Erno: Haloo Helsinki?
   Eihän niiden laulaja pysy vireessä edes levyllä.

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (12 ääntä)
   oli meillä ainakin ala-asteella koelaulu joulujuhlan enkelikuoroon :D itse pääsin laulamaa, vähänkö oon nyt laulaja-ainesta

   Lainaa

  44. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Nuorisotyöntekijäksi_opiskeleva: Meillä lauloi koko luokka yläasteen kevätjuhlassa satojen ihmisten edessä. Myös lukiossa musiikinkurssin puolesta jouduttiin laulamaan muille ihmisille (meitä oli tosin ehkä joku 10-20) ja itse jouduin mikin ääreen, eikä minulta ainakaan kysytty osaanko laulaa (tosin jälkikäteen kyllä kehuivat). Jokatapauksessa en nyt ymmärrä, miten opettaja voisi tehdä tuollaista. Eihän tuon ikäiselle kannata sanoa, että laulat nuotin vierestä. Kuinka moni muu mahtaisi tuossa koulussa edes todellakin nuotilleen laulaa? Muutama ihminen? Nuoria pitää kannustaa tekemään erilaisia asioita, varsinkin jos intoa on. Harva nuori on edes valmis laulamaan, kun opettajat alkavat etsiä vapaaehtoisia. Opettajan tehtävänä on kannustaa, opastaa ja etsiä vahvuuksia heikkoudessakin. Tässä apauksessa ei olisi mielestäni kuulunut kieltää esiintymästä, vaan kertoa kauniisti, että “meidän pitäisi ehkä harjoitella paljon” (ja ehkä etsiä jokin sopivampi laulu, mikäli laulu ei opettajaa miellyttänyt).
   Itseäni juuri ärsyttää tämä asenne, että jokaista tulee kehua ja suitsuttaa joka asiasta, vaikka tyypillä ei olisi oikeasti mitään lahjoja ja tietotaitoa asiasta. Minusta olisi paljon vähemmän ongelmiallista kertoa rehellisesti, että et pärjää tässä kuin hehkuttaa ja hehkuttaa ja sitten tyypille tulee mielenterveysongelmia, kun työelämässä kukaan ei enää kehukkaan, vaan sanotaan suoraan niinkuin asia on.

   Lainaa

  45. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Vanha juttu mutta "pakko" kommentoida. Itse joskus ala-asteella olisin kaverini kanssa halunneet laulaa kirkossa, kuten muutkin luokkalaisemme. Emme saaneet, koska nauroimme välitunnilla kun pelasimme jotain peliä. Noh, varsinkin minä olin opettajan silmätikkuna ja siitähän se johtui mutta tosiaan tuon selitykseksi antoi miksi emme saaneet olla esityksessä mukana.

   Lainaa

  46. Englantilainen 18.1.2017 9:37
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Oliko Saaran sukunimi Aalto??

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Englantilainen: Oliko Saaran sukunimi Aalto??
   Tuskin ainakaan se X-Factorissa esiintynyt Saara Aalto, hän oli vuonna 2012 hiukan vanhempi kuin 16.

   Lainaa

  48. Ei saa nauraa ;( 18.1.2017 11:53
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   lollero: kyllä meidän lukiossa ainakin otetaan _ihan ketä vaan_ sinne lavalle nolaamaan itteensä ja raukat ei ees tajuu että niille nauretaan
   Onko sinusta jotenkin hirveän vaarallista, jos sinulle nauretaan? Itsetunto romahtaa samantien ja koko elämä nahistuu ja valahtaa viemäristä alas? Pellejä tarvitaan aina, älä turhaan romahduta toisten pilvilinnoja.

   Lainaa

  49. Löpölöpö 18.11.2017 21:09
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Saara Aalto?

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Eihän tää oo Saara Aalto?

   Lainaa

  51. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Englantilainen: Oliko Saaran sukunimi Aalto??
   ON!

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Tapsa: Eihän tää oo Saara Aalto?
   Juurikin on sama henkilö kyseessä.

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Voi olla joku Saara Aalto, mutta X Factorissa esiintynyt Saara Aalto oli mokan julkaisuaikaan jo 25-vuotias.

   Lainaa

  54. Tyydyttävä kärpänen 3.1.2021 17:01
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Kylläh: Typerys, Freddie Mercury on yksi kaikkien aikoijen parhaimmista laulajista, voimakan ja selvä ääni, Queenin legendaarisin solisti.
   ... ja mies naisten vaatteissa. Suurin meriitti.

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kyseisestä daamista tulee väkisin mieleen PaleTonen Dreams (feat Ramona)-kappale. Siinäkin on löydetty ihan omat nuotit kertosäkeeseen. :E

   Lainaa

  56. Gabriel DJ 4.4.2022 12:35
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tulikohan Saarasta laulaja?

   Lainaa

  57. Sosiopaattinen Sosiologi 25.5.2024 18:38
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Gabriel DJ: Tulikohan Saarasta laulaja?
   Joo, googleta Saara Aalto

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: laulaa, esitys, kevätjuhla, nuotit, epävireessä, nuotin vierestä, musiikki