Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kolikon kaksi puolta

"Kun lähdin duunista, joku random muija hyppää kyytiin ---"
kaksi tarinaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +466 (690 ääntä)
   Mr. Ällöä ootellessa. Nam Nam.

   Lainaa

  2. Tulos: +1278 (1296 ääntä)
   Johannan kavereiden ilme, kun ne näkee mikä se "kunnon hali" todellisuudessa oli....

   Lainaa

  3. Tulos: +795 (807 ääntä)
   Johanna. Busted. Big time.

   Lainaa

  4. Mr. Ällö 4.10.2011 7:05
   Tulos: +555 (853 ääntä)
   Johannan kaksi puolta. Nam nam.

   Lainaa

  5. Tulos: +1516 (1584 ääntä)
   Nainen esittää tuollaisen asian - ihan normaalia. Mies vastaa siihen ok - hirveä pervo.

   Lainaa

  6. Tulos: +251 (265 ääntä)
   Ahahha, vähä oli hyvä :D

   Lainaa

  7. Tulos: +653 (665 ääntä)
   "Mokasin ite mutta varmasti se tyyppi oli joku pervo niin ei ollu vaan mun moka! :D " Näin se toimii...

   Lainaa

  8. Jukkapalmu 4.10.2011 8:02
   Tulos: -350 (430 ääntä)
   Miten mä nyt en oikeen usko tätä ollenkaan. Mun nainen katsoo muhun kun puhuu mulle, Tosin ollaan oltu vasta 6 vuotta yhdessä että on vielä se alkuhuuma päällä. Nää villejohannat huutelee ties mitä katsellen muita samalla. Hipheihurraa.

   Lainaa

  9. Tulos: +414 (422 ääntä)
   Mun yhdelle kaverille on tapahtunu saman tyylinen. Istu väärään autoon, otti oikeen mukavan asennon ja kaivoi jopa hanskalokerosta jotain luettavaa. Takana olevassa autossa istuimme me ja katsoimme henkeä ja naurua pidätellen, että mitä tapahtuu seuraavaksi. Yhtäkkiä se pomppaa kauhistuneena ulos samalla selitellen ja vaivalloisesti naureskellen jotain. Kuski oli ollut kuin paskahalvauksen saanut, eikä oikeen tiennyt mitä pitäisi tehdä, kun tuntematon120 kiloinen nainen valtaa viereisen penkin. Tästä on jo 10 vuotta mutta naurattaa aina yhtä paljon.

   Lainaa

  10. Tulos: +286 (338 ääntä)
   Jukkapalmun kommentin ainut tarkoitus oli siis vain tulla pröystäilemään että "lällällää mulla on tyttöystävä :D eikä se tekis ikin mitää tollastXXDDD!!!!1". Bravo.

   Lainaa

  11. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Khih hih, loistava :)

   Lainaa

  12. Tulos: +191 (195 ääntä)
   Top Ten -kamaa ehdottomasti. Olin puhelimessa samaan aikaan kun luin tätä. Yleensä näitä pystyy lukemaan samalla kun puhuu, nyt pääsi ääneen nauru.

   Lainaa

  13. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Hyvä juttu! :D Itse olen kans ollut kerran kuskin anopille, ja H. Moilasena katsoin, kun hän hyppäsi viereisen auton vänkäriksi. ;)

   Lainaa

  14. Tulos: +139 (207 ääntä)
   Mun tuttavalle kävi niin että oli miehensä kanssa kaupassa, ja mies meni edeltä autoon toisen ostoskassin kanssa. Tuttavani tulee perästä, etsii auton parkkipaikalta, istuu pelkääjän paikalle ja pieraisee oikein äänekkään ja voimakkaan pierun, huokaisten vielä "kyllä helpotti". Oli sitten hienoa huomata että väärä auto ja joku ihan tuntematon katsoo kauhistuneena siinä vieressä :D

   Lainaa

  15. Tulos: -114 (144 ääntä)
   siis miten voi hypätä väärään autoon? :O

   Lainaa

  16. Tulos: +57 (59 ääntä)
   tällehän sai jo oikeen repeillä :D

   Lainaa

  17. Tulos: +310 (332 ääntä)
   haha…: siis miten voi hypätä väärään autoon? :O
   Avaa oven ja hyppää sisään?

   Lainaa

  18. Tulos: +112 (120 ääntä)
   Haluaisin tietää että onko nämä molemmat lähetetty samalta tyypiltä :D Molemmat käy ihan hyvin yksinäänkin mutta kokonaisuutena loistaa. Loistava+++

   Lainaa

  19. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Hahahaha,!! :DDDD

   Lainaa

  20. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Näistä tuli mieleen vanha ehkä tositarina, jossa nainen istuu autoon vänkärin paikalle, kiroaa kuskille päiväänsä sekä ilmavaivojaan ja päästää säästelemättä hirveän pierun... Ja vasta sitten tajuaa erehtyneensä autosta. Että kaippa näitä sit sattuu. Paras moka pitkään aikaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +322 (336 ääntä)
   Pane mua kunnolla = Tartten oikein kunnon halin......... Ei terve mitä itsesensurointia

   Lainaa

  22. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Ouch, olet syvällä asian ytimessä.

   Lainaa

  23. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Yksi parhaista mokista! :D Mutta valitettavasti epäileväinen luonteeni vaati kysymään Fm-teamilta, että onko tämän mokan lähettänyt yksi ja sama kaveri? Liittyykö nämä statukset oikeasti millään tavalla toisiinsa?

   Lainaa

  24. Tulos: +180 (184 ääntä)
   Wääk: Ensimmäinen juttu oli jo laitettu sekalaisiin, kun toinen ilmestyi. Sen verran niistä löytyy yhtäläisyyksiä, että olisi ihme, jos ne eivät olisi saman tapahtuman kuvausta. Kuitenkaan 100 % varmuudella emme voi koskaan tietää.

   Lainaa

  25. Tulos: +49 (117 ääntä)
   Ouch: Nainen esittää tuollaisen asian – ihan normaalia. Mies vastaa siihen ok – hirveä pervo.
   Hyvä kommentti, hyvä pointti - mutta tulin ajatelleeksi, että mitä jos se olikin Ville joka paisutteli asiaa? :DD Rautalangasta väännettynä siis niin, että Johanna rankan työpäivän jälkeen tosiaan tokaisi kaipaavansa kunnon halia eikä kunnon panoa, josta tosin irtoaa eteenpäinkerrottuna paremmat naurut ;) Eihän sitä koskaan tiedä :3

   Lainaa

  26. Tulos: +86 (108 ääntä)
   No mä tunnen tän kyseisen Villen, eikä ole juttua paisutellut :) Eli kyllä Johanna kaunistelee. On siinä nyt kavereille selitettävää :D

   Lainaa

  27. Tulos: +77 (95 ääntä)
   Cursed: Hyvä kommentti, hyvä pointti – mutta tulin ajatelleeksi, että mitä jos se olikin Ville joka paisutteli asiaa?
   Sama kävi mielessä, mutta sitten taas toisaalta Ville esitti sanatarkan lainauksen ja Johanna taas "jotain sinnepäin". Tästä päättelin, että Ville on salee joku pervo, kun siteeraa sanatarkasti. :D

   Lainaa

  28. Tulos: +73 (81 ääntä)
   Mitä jos Johannan halit onkin vähä erilaisia ku perus halit:D kunnon hali voi tarkottaa sitä samaa mutta kaunisteltuna sanottu... Facebookissa kun näet voi olla niitä sukulaisia kavereina ni ei välttis iha suoraa oo halunnu heittää faceen;D

   Lainaa

  29. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Cursed: Hyvä kommentti, hyvä pointti – mutta tulin ajatelleeksi, että mitä jos se olikin Ville joka paisutteli asiaa? D Rautalangasta väännettynä siis niin, että Johanna rankan työpäivän jälkeen tosiaan tokaisi kaipaavansa kunnon halia eikä kunnon panoa, josta tosin irtoaa eteenpäinkerrottuna paremmat naurut Eihän sitä koskaan tiedä :3
   Juu, no, Johanna ei varmaan nolostuisi halaamispyynnöstä ja väittäisi siihen suostunutta miestä pervoksi...

   Lainaa

  30. Tulos: -22 (92 ääntä)
   Jäin miettimään tätä autoon hyppäämistä. Hyppääkö väki sinne yleensä pää vai jalat edellä. Entä vauhdilla vai ilman? Eikö sellaisessa pomppimisessa loukkaa helposti?

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (42 ääntä)
   Neppiina: Juu, no, Johanna ei varmaan nolostuisi halaamispyynnöstä ja väittäisi siihen suostunutta miestä pervoksi…
   Haha, oot varmaan oikeessa - mut kunhan esitin sen kolikon toisen puolen ^^ Itsehän punastuisin häpeästä niin että pää pamahtaisi jos rynnisin väärään autoon, puhumattakaan siitä, et ilmottaisin tuntemattomalle tarvitsevani halauksen. Sellainen moka kummittelis mua vielä monen vuoden päästä, voin vakuuttaa. Ja ihan varmasti keksisin kaikkea puolivillaista tyyliin "se tyyppi oli varmaan vähä pervo ku katto mun päälle sit sillai tiiäks" ettei oma moka kirvelis nii pahasti :D Sori, pitkä ja turha kommentti... Mut pakko päästä sanoon :D

   Lainaa

  32. Tulos: +28 (30 ääntä)
   haha…: siis miten voi hypätä väärään autoon? :O
   siis helposti... mulle on käyny niin kanssa et olen istunu väärään autoon... KAKS KERTAA! Siinä muita naurattaa mutta itseä jostain syystä ei, varsinkin riippuen siitä mitä on tehnyt/sanonut ennen kun on huomannut virheensä... joten tnnen sympatiaa kyseistä naista kohtaan.

   Lainaa

  33. helarisimppa95 6.10.2011 0:20
   Tulos: -54 (86 ääntä)
   ville ihme pervo ku tulkitsee halin panoksi :DDDDDd

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Sitä vaan mietin, että onkohan nämä vääriin autoihin eksyjät eksynyt edes samanlaiseen autoon. Jos on kaksi melkein identtistä autoa niin kyllähän siitä voi erehtyä, mutta jos alkaa olla ainut yhteinen asia pelkkä väri niin eh... :l Itse olen meinannut parkkipaikalla erehtyä autosta kun oli _täysin_ samanlainen kuin omani, rekisterinumerossakin vain pieni ero. Ja molemmat autot tyhjänä ja suht lähekkäin.

   Lainaa

  35. Tulos: -16 (24 ääntä)
   Mietin tismalleen samaa tässä
   Cursed: Hyvä kommentti, hyvä pointti – mutta tulin ajatelleeksi, että mitä jos se olikin Ville joka paisutteli asiaa? D Rautalangasta väännettynä siis niin, että Johanna rankan työpäivän jälkeen tosiaan tokaisi kaipaavansa kunnon halia eikä kunnon panoa, josta tosin irtoaa eteenpäinkerrottuna paremmat naurut Eihän sitä koskaan tiedä :3

   Lainaa

  36. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Ihan helposti. Itse olen yrittänyt avata väärän auton oven avaimella, ennen kuin tajusin että oli väärä auto. Väri ja merkki oli kumminkin sama, rekkarista tunnistin vääräksi. Monesti käy niin että esim. kaupan parkkiksella on täysin samanlaisia autoja.
   Siida: Avaa oven ja hyppää sisään?

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (27 ääntä)
   ^^ Mä mietin kans, mutta en tiedä, kirjoittaisiko Ville välttämättä päivitystä, jos nainen olisi vaan sanonut haluavansa halin. :3

   Lainaa

  38. the Susanna 6.10.2011 19:15
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   : DDDDD ei hitsit, paras pitkään aikaan :DD

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (22 ääntä)
   helppo hypätä väärään autoon, jos työpäivän päätteeksi odottelee miestänsä noutamaan työpaikan ulko-oven edestä. Tilanteeseen tietty kuuluu ajanvietteenä puhelimen räpläys ja saman värisen/merkkisen/etc. tuntomerkit täyttävän auton ilmestyminen silmäkulmaan. (katse edelleen enimmäkseen puhelimessa). Onneksi itse havahduin kuskin outoon profiiliin ennen auton sisään astumista ;)

   Lainaa

  40. Tulos: -16 (26 ääntä)
   jokuraja: ^^ Mä mietin kans, mutta en tiedä, kirjoittaisiko Ville välttämättä päivitystä, jos nainen olisi vaan sanonut haluavansa halin. :3
   Olis todennäkösesti, koska onhan se hiukka erikosita että autoon hyppää randomi muija joka tahtoo halin. Sit vaan vähän lisämaustetta mukaan että tulee hauskempi juttu ja vot! :D Lollaan muuten ----:n kommentille; tuntee Villen joten ei ole mahdollista että kaveri liioittelee? Minä tunnen aika montakin Villeä mutta en ihmettelisi jos kuka tahansa niistä laittaisi FB päivityksiään hieman korostettuna, koska onhan niitä silloin hauskempi lukea.

   Lainaa

  41. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Miks ville on heti pervo kun se sano "ok"? Eiköhän tuossa tilanteessa ole sen verran hämmentynyt ettei välttämättä tiedä mitä sanoisi.

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (17 ääntä)
   tää on ehk paras feissarimoka ikinä :D

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Itelläki liippas eilen läheltä väärään autoon hyppääminen, ku huoltoaseman pihassa oli samanmallinen auto kun meillä ja rekkariki oli sama viimestä numeroa lukuun ottamatta. Onneks auto oli tyhjä, ku ryntäsin huoltoaseman sisältä sen luo, mutta oli se vähän nolo sitte palata sisälle takas, ku ei sitä vesisateessakaan jaksanu oottaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Joo-o, että näin, kyllä sitä ollaa ystävien edessä niiiiin siveitä että.

   Lainaa

  45. Tulos: -40 (44 ääntä)
   kui te oletatte et se oli varmasti se muija joku huijas? ettei ny kumminki ois ollu se mies joka VÄHÄN suurenteli tapahtumii??

   Lainaa

  46. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Oma äitini marssi joskus Prisman parkkipaikalla väärään autoon. Meidän perheellä oli silloin auto, jonkalaisia oli tämä kaupunki pullollaan. Oltiin sitten isän ja siskojen kanssa menty jo edeltä autolle, kun äiti jäi pankkiautomaatille. Sitten siinä katsottiin kun äiti käveli väärään autoon apukuskin paikalle ja oli vielä tuumannut, että "nyt mennään äkkiä kotiin, miulla on hirvee paskahätä" Oli kuulemma vieressä istunut auton omistaja katsonut vähän hölmönä. :D

   Lainaa

  47. Tulos: +58 (60 ääntä)
   pöpöpö: kui te oletatte et se oli varmasti se muija joku huijas? ettei ny kumminki ois ollu se mies joka VÄHÄN suurenteli tapahtumii??
   Miksi muija yrittäisi kierrellä sanomisiaa, jos niissä ei ole mitään piiloteltavaa tai hävettävää? Huomaa, että Johanna kertoi sanoneensa "jotain tyyliin" tarvitsevansa halin vasta kun asiasta kysyttiin, sitä ennen vain epämääräinen viittaus "jotain tosi noloo", ja vielä lopuksi tavallaan paljastaa valheensa haukkumalla toista pervoksi, vaikka eihän halauksessa mitään pervoa ole, halataanhan omaa mummoa ja lapsiakin. Näiden perusteella ainakin itse kallistun sellaiselle kantille, että jätkä puhuu ihan totta ja muija koettaa siveellisesti peitellä totuutta... Sinänsä ihan ymmärrettävää, mutta sangen huvittavaa näin ilmikäydessään. :D

   Lainaa

  48. Tulos: -36 (38 ääntä)
   miten mä ymmärsin tän niin, että Mikko oli liiotellu asiaa? :DD vai johtuuko se siitä että itellä on tapa tehä noin, että liiottelee toisen sanomisia...

   Lainaa

  49. Tulos: -3 (23 ääntä)
   Duba: Mun tuttavalle kävi niin että oli miehensä kanssa kaupassa, ja mies meni edeltä autoon toisen ostoskassin kanssa. Tuttavani tulee perästä, etsii auton parkkipaikalta, istuu pelkääjän paikalle ja pieraisee oikein äänekkään ja voimakkaan pierun, huokaisten vielä “kyllä helpotti”. Oli sitten hienoa huomata että väärä auto ja joku ihan tuntematon katsoo kauhistuneena siinä vieressä
   Näinköhän? Tämähän on urbaanilegenda!

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Ihan kuin urbaanilegendat ei voisi toteutua?

   Lainaa

  51. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Itekin istuin kerran väärään autoon.. Tosin asian tajuttuani kysäisin vaan kyytiä kotiin, ja kuskin paikalla istunut 30+ nainen sitten häkeltyneenä heitti mut kotiin. Kyllä nauratti jälkeenpäin :DD

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (21 ääntä)
   en nyt oikein ymmärrä näitä ihme valittajia jotka sanovat että ville paisuttelee asiaa?! se on aina yleensä se, että naiset eivät ole missään väärässä ja kaunistelevat asiaa ja eivät kehtaa kertoa totuutta. jos olisin se ihme johanna nii en varmaa itsekkään kehtaisi sanoa suoraan mitä tuli juuri sanotuksi, ja tuolla tavalla pystyy sanomaan kyllä läpällään poikakaverilleen (jos se ees ollu se). että se johanna tässä kaunistelee asioita, turha villeä syytellä pervoksi tai juttujen paisuttelijaksi. huoh

   Lainaa

  53. Tulos: -1 (19 ääntä)
   kyllä tuo johanna saa olla melko blondi :D kai nyt minäkin kattoisin ekana kuka siellä edessä on ennekun rupeisin jtn sellasta selittää. ja sit rupee viel kaunistelee asiaa, melko nolo

   Lainaa

  54. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Kaverille kävi kaupungilla kerran kännipäissään niin, että näki kaverinsa auton ratissa liikennevaloissa (pysähtyneenä), ja päätti sitten yllättäen hypätä kyytiin. Juuri kun auto oli lähdössä liikkumaan, aukaisi takaoven ja rojahti sinne sisään jotain ölisten. Oli sitte huomannu että hupsista, ei ollutkaan kaverin auto ja kauhistunu kuski oli jättäny seuraavissa valoissa pois. :D

   Lainaa

  55. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Ihme että nainen taas kusettaa..

   Lainaa

  56. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Paras fb-moka ikinä. Nauroin ääneen ainakin 15 minuuttia. Mies luuli, että tulin hulluksi. Kyllä Johanna on nyt vähän kaunistellut... "ookoo", mä en pääse yli tosta :D :D :D

   Lainaa

  57. Tulos: +10 (16 ääntä)
   "Lollaan muuten —-:n kommentille; tuntee Villen joten ei ole mahdollista että kaveri liioittelee? Minä tunnen aika montakin Villeä mutta en ihmettelisi jos kuka tahansa niistä laittaisi FB päivityksiään hieman korostettuna, koska onhan niitä silloin hauskempi lukea"
   ? :D Ihan sama kuinka monta epärehellistä Villeä sä tunnet. Tunnen kuitenkin kyseisen Villen sen verran hyvin, että tiedän tarinan olevan 100% tosi.

   Lainaa

  58. Tulos: -28 (28 ääntä)
   miten tossa villen päivityksessä lukee että "sinä" tykkää tästä. onkohan ville itse lähettänyt tämän vai miten tuo on mahdollista.

   Lainaa

  59. Tulos: +18 (18 ääntä)
   sipetube: miten tossa villen päivityksessä lukee että “sinä” tykkää tästä. onkohan ville itse lähettänyt tämän vai miten tuo on mahdollista.
   Mokan lähettäjä on tykännyt statuksesta. Se voi olla kuka vain. Aina kun tykkäät jostakin, se näkyy itsellesi "sinuna", ja muille omalla nimelläsi. En nyt tiedä ymmärsikö tästä selityksestä mitään, mutta mene Facebookiin ja tykkää jonkun statuksesta. Siihen tulee "sinä tykkäät tästä", kun taas muille se näkyy "*sinun nimi* tykkää tästä". Eli kuka ikinä mokan onkaan lähettänyt, hän on tykännyt statuksesta. Oli se sitten Ville tai joku tämän kavereista.

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (12 ääntä)
   pöpöpö: kui te oletatte et se oli varmasti se muija joku huijas? ettei ny kumminki ois ollu se mies joka VÄHÄN suurenteli tapahtumii??
   miks oletat ite että se on se mies joka huijas? paljon todennäkösempää on ett toi muija ite vähätteli sanomisiaan :|

   Lainaa

  61. Lukija/ ällön fani 5.6.2012 2:43
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Ekaa kertaa nauroin feissarimokalle ! ::D

   Lainaa

  62. Mehinaattori 12.8.2012 19:44
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   vieläkin odottelen että joku johannan tuttu käy tänne kommentoimassa jotain.. :D

   Lainaa

  63. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kaverini äidillle kävi kerran niin, että kaupasta tullessaan yritti sähkölukituksella avata autonsa oven. Vieressä oli samanmerkkinen auto, ja kas kummaa, vieraan auton ovet avautuivat napsahtaen. Siinä oli sitten jonkun aikaa ihmetellyt, kunnes toisen auton omistaja oli saapunut paikalle. Vähän aikaa olivat kummatkin ihmetelleet ja nauraneet, lähteneet lopulta omilla autoillansa liikenteeseen. En tiedä, miten tuo on mahdollista, mutta näin minulle kerrottiin.

   Lainaa

  64. Mickey Mouse 2.7.2013 21:00
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Johanna, ei tarvi yhtään kaunistella "isolla halilla" :)

   Lainaa

  65. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Olin joskus Heinolassa käymässä kaverin autolla. Jätin auton torille, kävin kaupassa, tulin takaisin autolle, ja vaikka avain vähän vänkäsi vastaan sain ovet auki ja ostokset sisälle. Meinasin lähteä vielä Alkossa käymään, mutta auton ovet eivät menneet lukkoon. Ihmettelin ja veivasin avainta lukossa hetken, kunnes tajusin että kyseessä oli väärä auto. Täysin erilainen sisustus, eri värinen ja eri merkkinen. Vuosimalli samaa luokkaa, 90-luvun alkupuolen halpoja ropposia molemmat. Nappasin ostokset autosta, kannoin ne oikeaan autoon muutaman metrin päähän, ja jäin katsomaan ettei kukaan varasta väärästä autosta mitään. Ovia kun ei saanut lukkoon tosiaan. En ymmärrä vielä tähän päiväänkään mennessä miten sain ovet auki väärän auton avaimella.

   Lainaa

  66. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Ouch: Nainen esittää tuollaisen asian – ihan normaalia. Mies vastaa siihen ok – hirveä pervo.
   Näimpä. Ihan sama kumpa sukupuoli sanoo noin, pervoa se on silti :D

   Lainaa

  67. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Susi: Näimpä. Ihan sama kumpa sukupuoli sanoo noin, pervoa se on silti
   Väitteen mukana siis pervoa oli että vastaa OK kun toinen henkilö ilmoittaa haluavansa halin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, tuntematon, väärä, erehdys, hali