Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vertaistukea kodinhengettömille

"Siinä vaiheessa, kun joutuu turvautumaan niihin alkkareihin ---"
Taustatietoja: Keskustelun aloittaja on 35-vuotias akateeminen nainen, muut keskustelijat ovat arviolta 25-40-vuotiaita korkeakoulutettuja ihmisiä. alushousut Lähettänyt: Urbaanibarbaari

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +215 (267 ääntä)
   Ihan hauska juttu, muttei kuitenkaan tarpeeksi hauska etusivulle. Mitä ihmettä se akateemisuus tähän liittyy?!!

   Lainaa

  2. Tulos: +198 (230 ääntä)
   jr: varmaan sitä, että keskustelijat eivät ole mitään "trailer trash" porukkaa, vaikka yhtä saastaisesti käyttäytyvät.

   Lainaa

  3. Mr. Ällö 4.10.2011 7:08
   Tulos: -70 (352 ääntä)
   Käännöskierros, sedimenttikierrätys, spermapesu ja kusihuuhtelu. Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +117 (149 ääntä)
   Vaikka nuo lähinnä läppää oli, niin jotenkin toi vahva tummapaahto alko takeltelemaan kurkunpäässä ja sellanen pieni puistatus, kun sai sen mielikuvan niistä p*skasista housuista... Hyi hitto.

   Lainaa

  5. Tulos: +70 (92 ääntä)
   Joo, tosissaanhan nuo kirjoittelivat... huumori, tunnistaako kukaan? :D Ei niin, että tämä muuten olisi ollut erityisen hauska.

   Lainaa

  6. Tulos: +19 (55 ääntä)
   Hyi helkkari! Emmä tiiä onks tossa ees mitään huumoria..

   Lainaa

  7. Tulos: +55 (71 ääntä)
   Täh. Vähän pyykinpesuainetta ja vadissa tai lavuaarissa hetken nyrkkipyykkiä. Aika avuttomaks on menny, jos käsinpesu lasketaan jo jonkinlaiseks "hätäniksiks"...

   Lainaa

  8. Tulos: +44 (84 ääntä)
   Voi iik, kuinka ällöttävää, siis myös naiset saattavat joskus turvautua alkkareiden toisin päin kääntämiseen, kun pyykkäys ei sovi aikatauluun! Järkyttävää! Hei pliis ihmiset, ei ne varmaan kuse/pasko niihin pöksyihinsä, aikuiset ihmiset, joten ei niissä sen yhden käyttöpäivän jälkeen pitäisi mitään intiimilimakerrostumia olla.

   Lainaa

  9. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Tämähän on vain tällainen rönsyilevä huumorikeskustelu jossa jokainen höystää juttua lisää. Minäkää en tajua miten akateemisuus jne. liittyy tähän. Onko korkeasti koulutetuilta huumorinkäyttö sitten muka kielletty kun pitää erikseen mainita kouluttautuneisuuden aste... =D

   Lainaa

  10. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Dam: Voi iik, kuinka ällöttävää, siis myös naiset saattavat joskus turvautua alkkareiden toisin päin kääntämiseen, kun pyykkäys ei sovi aikatauluun! Järkyttävää! Hei pliis ihmiset, ei ne varmaan kuse/pasko niihin pöksyihinsä, aikuiset ihmiset, joten ei niissä sen yhden käyttöpäivän jälkeen pitäisi mitään intiimilimakerrostumia olla.
   Mitä järkeä ne silloin on edes kääntää? Jotta saa hinkata ne edellisen käytön liat päälyhousuihinki kiinni? Siinähän ne yhtälailla haisee lialle jos ovat haistakseen.

   Lainaa

  11. Tulos: -19 (37 ääntä)
   älkää dissakko mr ällööö!!!

   Lainaa

  12. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Oliks Dodo kenties tosissaan tuon saastaisuuden kanssa? Jos oli, niin käypä hakemassa jostain huumorintaju ;)

   Lainaa

  13. Tulos: -21 (31 ääntä)
   JAA NII JOO vois teipata aina paperin niihin kohtiin mison paskaa.... LOL :DDD miten ei joillaki oo alkkareita ?! menis kauppaa ja ostas jos ei oo rahaa menee lidlii ja ostaa sielt!! LIDL ON HALPA niinhän se niitten tunnari meneee.... ja kukaa vittu sano et ei lidlis oo alkkareit ku siä oooonnnn... KAI hyvää päivän jatkoa!! T.kENgU

   Lainaa

  14. Tulos: +69 (85 ääntä)
   Ihanaa lukea täysin ymmärrettävää tekstiä ilman kirosanoja, turhia hymiöitä ja kummallista suomi-englantia. Kyllä huomaa, että kouluja on käyty, mutta inhimillisyys on silti säilynyt. Kerrassaan mukavaa vaihtelua!

   Lainaa

  15. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Selvää huumoriahan tuo oli alusta loppuun. Tosin Jennystä en olisi täysin varma. Dam: puhutko kokemuksesta? Itse en kääntäisi alushousuja ikinä ympäri taikka käyttäisi 2 päivää putkeen edes hätätapauksessa. Marssisin vaan yksinkertaisesti kauppaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +20 (20 ääntä)
   En nyt yhtään ymmärrä miten alkkareiden nurinperin kääntämisestä saadaan jotenkin käsitys kuinka kätevää se on.. Varsinkin jos pointti on MYÖS NAISET, en onneksi _tietääkseni tunne ketään sellaista naista tai miestä..

   Lainaa

  17. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Vaikka nuo lähinnä läppää oli, niin jotenkin toi vahva tummapaahto alko takeltelemaan kurkunpäässä ja sellanen pieni puistatus, kun sai sen mielikuvan niistä p*skasista housuista… Hyi hitto.
   Ymmärrän, itselläsikin on varmasti tapana kakkostarpeiden jälkeen pyyhkäistä puolihuolimattomasti kädellä ja antaa loppujen imeytyä kalsareihin...

   Lainaa

  18. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Anittan kommentti kuulosti pelottavan vakavasti kirjoitetulta :)

   Lainaa

  19. Tulos: -5 (13 ääntä)
   En ymmärtänyt koko mokaa kun olin niin järkyttynyt siitä, että jossain päin Suomea on minun kaima! O.o

   Lainaa

  20. Tulos: +12 (12 ääntä)
   ^ Aijaa, heipähei Nata :)

   Lainaa

  21. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Älkää huoliko, tiedän jo, kenen alkkareihin jouduin turvautumaan. Ne olivat kaverini siskon. Lainasin kaverini alkkareita käytyäni hänen luonaan saunomassa, mutta hän olikin lainannut ne siskoltaan. Ne ovat kiertävät alkkarit, minun tulee lainata ne eteenpäin. Lisäksi olen aina täysin vakavissani.

   Lainaa

  22. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tuli tässä mieleen: Miksi osa nimistä sensuroidaan kokonaan? :o

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Lila: ^ Aijaa, heipähei Nata
   Hei vain! : )

   Lainaa

  24. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Neppiina: Tuli tässä mieleen: Miksi osa nimistä sensuroidaan kokonaan?
   Joskus nimet sensuroidaan kokonaan asianomaisten pyynnöstä, joskus ne on valmiiksi sensuroitu ja joskus siksi, että ne ovat liian harvinaisia.

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Jos ei sen vertaa viitsi, että pesis pyykkiä niin luulis, ettei ole niin väliä, miltä ne PUHTAAT alkkarit näyttää. Voi käydä jostain halpahallista vaikka ostamassa uusia sitä mukaa kuin ne likaantuu, pyykkikorin sijaan voi nakata suoraan roskiin edelliset. Kympillä voi saada varmaan kolmetkin, jos hyvään aleen sattuu.

   Lainaa

  26. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mutta pitäähän uudetkin alkkarit pestä ennen käyttöä. Tiedä missä ne ovat nuohonneet ja mitä viimeistely- ja käsittelyaineita niissä on. Joten miksei vain pese niitä vanhoja?

   Lainaa

  27. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Ite en aina ees käytä alkkareita. Olohousuni kun näyttävät ihan normi housuilta ja kuitenkaan en tykkää nukkua alkkarit olohousujen alla, niin miksi kiireisenä aamuna tuhlaisin aikaani heittämällä väliin alkkarit. Ei kukaan sitä tiedä ja kuitenkin käyn joka päivä suihkussakin :) Mutta alkkarien kääntäminen uuteen käyttöön on jo jopa mun mielestä vastenmielistä >.<

   Lainaa

  28. Tulos: +1 (3 ääntä)
   "Täytyy olla todella iso hätä" - reps.

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (1 ääni)
   haha hyviä juttuja! mut en ymmärrä mitä merkitystä sillä on miten ihminen on koulutettu!

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Hyi en vois kuvitallakkaan käyttäväni alkkareita toisin päin. Itellä onneks löytyy aina niitä todella epämukavia stringejä tai vuosia vanhoja jo liian pieneksi jääneitä alkkareita. Tälläisten tilanteiden varalta säätelen myös todella epämukavia, rumia ja vanhoja alkkareita.

   Lainaa

  31. Erkki-sedän tarina 29.9.2015 13:46
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Dam: Voi iik, kuinka ällöttävää, siis myös naiset saattavat joskus turvautua alkkareiden toisin päin kääntämiseen, kun pyykkäys ei sovi aikatauluun! Järkyttävää! Hei pliis ihmiset, ei ne varmaan kuse/pasko niihin pöksyihinsä, aikuiset ihmiset, joten ei niissä sen yhden käyttöpäivän jälkeen pitäisi mitään intiimilimakerrostumia olla.
   *Myös* naiset? Siis en tiedä ns. epäselvien tapausten tavoista, jos niitä tarkoitit. Ei missään tapauksessa mielestäni ole hyväksyttävää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alushousut, alkkarit, pyykki, lika