Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 2

"Löytyy tytön vaatteita kokoon 80 asti"
Päivitys: Saamamme lisätiedon perusteella juttu on nyt päivitetty Sarin eduksi. Kahakka kirpputorilla, osa 2 Lähettänyt: Hups

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1161 (1177 ääntä)
   Sari haistattaa kaverilleen paskat ja sujuvasti hoitaa samaan hengenvetoon maksavan asiakkaan. Respect :D

   Lainaa

  2. Mr. Ällö 4.10.2011 7:07
   Tulos: +544 (1018 ääntä)
   "se mitä mä teen pienillä vaatteilla ei kuulu sulle mitenkään"
   Ja se mitä mä teen sulle pienissä vaatteissa ei myöskään kuuluu kenellekään. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: -177 (887 ääntä)
   Mr. Ällö lähtisitkö vittuun mun internetistä?

   Lainaa

  4. Tulos: +212 (586 ääntä)
   Mr.Ällö on hienoin kommentoija täällä. Älkää lukeko jossei miellytä. Vaikka ihmiset antavat miinusta hänelle, silti hänestä pidetään. Sittenkun hän ei johonkin kirjoita niin sata ihmistä kyselee missä Ällö on. Ironista?

   Lainaa

  5. Tulos: -196 (334 ääntä)
   Ihan aiheesta Hanna tuossa ihmettelee muijan käytöstä. Jos on vaatteita antanu tiettyä tarkotusta varten ni se ei tarkota todellakaan että ne voi sit suoraan laittaa kirppikselle myyntiin, toisinsanoen Sari kusetti kaveriaan "kun tarttes pikku Vertterille vaatteita" vaikka varmaan suunnitteli jo valmiiks myyvänsä ne...

   Lainaa

  6. Tulos: +143 (201 ääntä)
   No kyllä jos sä annat pienet vaatteet jollekin pois, niin et kai sä odota, että se palauttaa ne sitte taas sulle kun ei tarvii niitä. Jos sä haluat pitää ne vaatteet ÄLÄ ANNA NIITÄ POIS!!! Mä oon antanu kaikki lasten vaatteet eteenpäin, enkä oo sitte jääny kyttäämään että mitä saaja niillä tekee, tehkööt mitä haluaa, mitä se mulle enää kuuluu!!!

   Lainaa

  7. Tulos: -164 (196 ääntä)
   saria turpaan

   Lainaa

  8. Tulos: +384 (410 ääntä)
   Jos otettaisiin asioista selvää ensin!!! Keväällä annoin tyttäreni vaatteita Hannan syntyvälle lapselle mutta ilmeisesti olisi pitänyt antaa enemmän ja vielä sopivatkin vaatteet tytön päältä. HANNA EI OLE ANTANUT MEILLE MUITA VAATTEITA KUIN 2010 TYTTÄRENI SYNTYMÄLAHJAKSI OSTETUT LAHJA VAATTEET. Vaatteet joita olen myymässä on ihan itse hankittuja tai muilta saatuja ja meillä kaikkia niitä on pidetty niin kauan kun ovat mahtuneet. Jos jollakin on kiinnostusta tulla turpiin vetämään niin tervetuloa mutta väärään osoitteeseen olet tulossa...

   Lainaa

  9. Tulos: -75 (89 ääntä)
   Äippä: No kyllä jos sä annat pienet vaatteet jollekin pois, niin et kai sä odota, että se palauttaa ne sitte taas sulle kun ei tarvii niitä.
   Et sitten osaa ottaa huomioon sitä, että ne asiat voi tehdä muullakin tavalla kuin tuolla sinun. Ovat aivan hyvin voineet esim. sopia että vaatteet ovat vain lainassa ja ne palautetaan, kun ei enää käyttöä ole.

   Lainaa

  10. Tulos: -30 (66 ääntä)
   Tosi huono moka. Tylsä. Tää ei naurata, aletaan vaan tappelee siitä että kuka oli oikeessa ja kuka ei. En kyllä äänestä tätä! :)

   Lainaa

  11. Tulos: -68 (90 ääntä)
   Itse mietin alkuun, että olisi ollut ihan kohteliasta ainakin kysyä ensin että "voinko myydä" jos ei pysty antamaan eteenpäin. mutta jos sarin teksti on totta ni veikkaan että hanna luulee olevansa ainoa joka on tälle lapselle vaatteita hommannut? veikkaampa että hanna tämän tänne on lisännyt?

   Lainaa

  12. Tulos: -103 (163 ääntä)
   Noi on noita ämmien sekoiluja. Naisilla menee pää vielä pahemmin sekasin ku saavat lapsia, sit aletaan tappelemaan jostain lastenvaatteista. Kyllä pitäs laittaa nyrkin ja hellan väliin kaikki jutussa esiintyvät naiset, kun eivät osaa käyttäytyä.

   Lainaa

  13. Tulos: +165 (167 ääntä)
   just tollasta toisen siivellä elämistä HEI ANNA MULLE KAIKKI SUN LASTEN KAMAT!!! säälittävää, sanon minä!

   Lainaa

  14. Tulos: +486 (486 ääntä)
   Olenkohan nyt ainoa, joka tajusi tämän niin, että Sari on luvannut antaa lapsensa pieneksi käyneitä vaatteita Hannan tätä nuoremmalle lapselle? Hanna vain olettaa, että Sari luovuttaa KAIKKI vaatteet, jotka Sari on lapselleen esim. kaupasta ostanut. Nyt kaikki sitten syyttävät Saria itsekkyydestä, kun tämä ei annakaan kaikkia "hyväntekeväisyyteen" vaan haluaa osasta vaatteista euroja takaisin kauppaamalla niitä huutokaupassa? Niin kuin Sari itsekin viimeisimmässä kommentissaan kertoo, Hanna ei näitä vaatteita ole Sarille antanut. Olenko yksin? Tai siis Sarin kanssa kaksin? :D Joskus vannoin, etten näitä mokia kommentoi, mutta epäoikeudenmukaisuus ja perättömät syytökset käyvät hermoille.

   Lainaa

  15. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Minä kans ihmettelin noita Hannan kommentteja, "nellalle säästetyt vaatteet" ja "onkos tossa noita vaatteita kans, mitkä "oot antanut hannalle ja kolmelle pojalle"?". Ilmeisesti taustatiedot oli aluksi väärin, hyvä että nyt on korjattu.

   Lainaa

  16. Tulos: +127 (129 ääntä)
   MinäVain: Olet ihan oikeassa, täällä eivät ihmiset ensimmäisen lauseen jälkeen enempää viitsi lukea, on hauskempaa olla heti äänessä NÄIN SEN PITÄISI MENNÄ, MINÄ TIEDÄN, vaikka oltaisiin asioista pihalla kuin lumiukot. Urpot. Itse Sarihan tuolla kommentoikin, että hän oli myymässä OMIA HANKKIMIAAN TAVAROITA pois. Opetelkaa lukemaan ja sitten kun osaatte lukea, opetelkaa tulkitsemaan lukemaanne tekstiä oikein.

   Lainaa

  17. Tulos: -87 (123 ääntä)
   Vaikka Sari onkin oikeassa tässä postauksessa, hän ärsyttää minua paljon enemmän kuin Hanna. ( Joka myös ärsyttää kun kitisee turhasta ) Kuka +30 äiti puhuu noin? "ihan suomex haista paska", "se ei mulle pal kiinnosta" Siis MITÄ! :D

   Lainaa

  18. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Mitä kaikki riehuu täällä jostain Hannan antamista vaatteista - lukekaa tekstit kunnolla, niin ymmärrätte tarinat jutun takana oikein. Ja Sari: älä oo moksiskaan, noi turpaanveto jutut täällä netissä on aika arkipäivää..... Ikävä kyllä.

   Lainaa

  19. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Ymmärrän Saria kyllä täysin. Kyllä varmaan itseänikin vituttaisi, jos ostaisin kaupasta uutena lapsille vaatteet, ja sitten kaveri vieressä odottaa saavansa ne kaikki ilmaiseksi kunhan käyvät omille liian pieniksi. Eipä siinä mitään, jos näin on sovittu, mutta aika epäkiitollista lähteä syyttelemään ja vittuilemaan toiselle, jos haluaa edes osasta vaatteista saada vähän rahaa takaisinkin? Sarin elämäntilannetta ja tuloja en tiedä, mutta useinhan on niin, että lapsiperheessä ei varsinaisesti kylvetä rahassa.

   Lainaa

  20. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Mitäs ihmettelemist tossa on, Sari antaa vaatteita ja myy toisia vaatteita. Mä en ymmärrä nyt tota toista eukkoo.......

   Lainaa

  21. Tulos: -16 (42 ääntä)
   Mr. Ällö ylitti taas itsensä :D

   Lainaa

  22. Tulos: +19 (41 ääntä)
   Wääk: Vaikka Sari onkin oikeassa tässä postauksessa, hän ärsyttää minua paljon enemmän kuin Hanna. ( Joka myös ärsyttää kun kitisee turhasta ) Kuka +30 äiti puhuu noin? “ihan suomex haista paska”, “se ei mulle pal kiinnosta” Siis MITÄ!
   mun 43v mutsi :D _aina_ ks=x, käyttää lisäks "raxupoxu" ja "cool" + laittaa tekstareihi aina <3

   Lainaa

  23. Tulos: +7 (51 ääntä)
   En ymmärrä, jos ei ole varaa ostaa lapsille vaatteita niin miksi niitä pitää sitten tehdä noin paljon? Eikö se yksi tosiaan riitä? tai edes kaksi? En minäkään osta lemmikkejä ja sitten vaadi niille kaikkea mahdollista ilmaiseksi, itse niiden elatus on maksettava.

   Lainaa

  24. Tulos: +13 (15 ääntä)
   kauppa se on joka kannattaa

   Lainaa

  25. Tulos: +81 (81 ääntä)
   Tässä ei varmaankaan ole kysymys siitä, ettei vaatteita olisi varaa ostaa. Jotenkin täällä asiat joutuu vääntämään niin rautalangasta. Lastenvaatteita nyt aika paljon vaihdellaan ja myydään eteenpäin, kun ne menevät niin äkkiä pieneksi. Ei oikein ole järkeä ostaa kaikkia vaatteita kalliilla kaupasta, kun ne eivät kuitenkaan kauhean kauaa mene päälle ja jos vielä voit saada kirpparilta/kavereilta ne halvemmalla/ilmaiseksi. Hanna vaan tuntuu olevan tässä hieman kohtuuton kun haluaa kaikki vaatteet ilmaiseksi Sarilta.

   Lainaa

  26. Tulos: -80 (104 ääntä)
   Sari ja Hanna mennä keittiö. Laitta hella päälle. Ovella olla nyrkki.

   Lainaa

  27. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Sari: Jos otettaisiin asioista selvää ensin!!! Keväällä annoin tyttäreni vaatteita Hannan syntyvälle lapselle mutta ilmeisesti olisi pitänyt antaa enemmän ja vielä sopivatkin vaatteet tytön päältä. HANNA EI OLE ANTANUT MEILLE MUITA VAATTEITA KUIN 2010 TYTTÄRENI SYNTYMÄLAHJAKSI OSTETUT LAHJA VAATTEET. Vaatteet joita olen myymässä on ihan itse hankittuja tai muilta saatuja ja meillä kaikkia niitä on pidetty niin kauan kun ovat mahtuneet. Jos jollakin on kiinnostusta tulla turpiin vetämään niin tervetuloa mutta väärään osoitteeseen olet tulossa…

   Lainaa

  28. Tulos: +84 (84 ääntä)
   Tosiaan näyttää siltä että jotkut kommentoijat ovat täällä ihan pihalla...
   VR: Ihan aiheesta Hanna tuossa ihmettelee muijan käytöstä. Jos on vaatteita antanu tiettyä tarkotusta varten ni se ei tarkota todellakaan että ne voi sit suoraan laittaa kirppikselle myyntiin, toisinsanoen Sari kusetti kaveriaan “kun tarttes pikku Vertterille vaatteita” vaikka varmaan suunnitteli jo valmiiks myyvänsä ne…
   Eihän tässä kyse todellakaan ole mistään Hannan antamista vaatteista joita Sari myy! Päinvastoin, Hanna on ilmeisesti sitä mieltä että Sarilla ei ole oikeutta myydä omien lastensa pieniksi jääneitä vaatteita, vaan ne kaikki tulisi antaa hänen Nellalleen ilmaiseksi. Sarin oman kommentin mukaan Hanna on saanut häneltä joitain vaatteita aiemmin, ja nyt kuvittelee, että kaikki Sarin lasten vaatteet kuuluvat hänelle. Kannattaisi lukea vähän tarkemmin, käy kyllä ilmi ihan "mokastakin".

   Lainaa

  29. Tulos: -21 (27 ääntä)
   Aika hauska kyllä et ton kinan voi tulkita ihan kumminpäin tahansa..:D Ja aikaisemmin taisi tosiaan olla taustatiedot erilailla (tai ei ollenkaan), koska älysin tän heti eri tavalla kun viimeksi.

   Lainaa

  30. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Miten tuon voi tulkita väärin? En käsitä. Ehkä ihmiset vaan lukee niin kovasti eritavalla. Mulle jotenkin oli selvää, et myyjä myi omiaan ja kaveri veti kilarit kun oletti, ettei saakkaan mitään.

   Lainaa

  31. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Keijjo: Mr.Ällö on hienoin kommentoija täällä. Älkää lukeko jossei miellytä. Vaikka ihmiset antavat miinusta hänelle, silti hänestä pidetään. Sittenkun hän ei johonkin kirjoita niin sata ihmistä kyselee missä Ällö on. Ironista?
   No voi v#ttu ei sit lujaa mee täälläkään ihmisillä :|

   Lainaa

  32. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Noi on just noita jotka kuvittelee, että ei omille lapsille tarvi vaatteita ostaa, ku saa aina tutulta/naapurilta tai joltai jolla on isompia lapsia. VITTU ku meiänki suvussa on tollasia

   Lainaa

  33. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Kai Sarin pitäs antaa noi naistenvaatteetkin ilmaiseks Hannalle.... ärsyttäviä tollaset nimim. kokemusta on

   Lainaa

  34. Tulos: +17 (21 ääntä)
   vooopoo: saria turpaan
   Hannaa "turpaan" ennemmin!

   Lainaa

  35. Tulos: -8 (20 ääntä)
   juhputti: Mr. Ällö lähtisitkö vittuun mun internetistä?
   Vanha kommentti, mutta pakko olla samaa mieltä! Maailman kuluneimmat ''Nam nam'' jutut....

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Keijjo: Mr.Ällö on hienoin kommentoija täällä. Älkää lukeko jossei miellytä. Vaikka ihmiset antavat miinusta hänelle, silti hänestä pidetään. Sittenkun hän ei johonkin kirjoita niin sata ihmistä kyselee missä Ällö on. Ironista?
   Taidatte kaikki olla sairaita...ton "hyvät huumori heitot" on lähinnä säälittävää yrittämistä..oksettavaa

   Lainaa

  37. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Esa: Sari ja Hanna mennä keittiö. Laitta hella päälle. Ovella olla nyrkki.
   Opettele suomee eka ku alat jauhaa paskaa

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ettekö ymmärrä omaa äidinkieltänne? Kyse on siitä, että Hanna odottaa Sarin antavan Hannan lapselle Sarin itse omille lapsilleen ostamat vaatteet, jotka ovat Sarin omille lapsille jääneet pieniksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, vaatteet, riita